|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
exist mi się podoba biżuteria
więc może nie oddawaj go bezdomnym ale szwagierce powiedz, ze nie będę spała pod Hello Kitty więc niech inną poszewkę kupi w razie W ![]() enzunio super podróż
|
|
#1442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
|
|
#1443 |
|
Raczkowanie
|
Bolerko nie jest moje, dostałam je razem z suknią do przymierzenia i gdybym chciała to znajoma mi je pożyczy, ale wiem że troszkę za duże jest i szukam innego... albo całkiem z niego zrezygnuję
Edytowane przez re_nata Czas edycji: 2014-06-04 o 12:40 |
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
idź do esotiq tam sobie poprzymierzaj różne modele i będziesz widziała jak to jest , i jaki pasuje, jaki wygodny. bo niektóre fajnie leżą, ale są strasznie niewygodne
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
misia880, say-hello, Lemon_drop, madziara889, s1lc1a, re_nata, corn, activelifestyle, mała_czarna bardzo Wam dziękuję za opinię
Ze względów praktycznych biorę komplet 1, bo mam dodatkowo naszyjnik w podobnej cenie jak tam tylko kolczyki i bransoletkę. I do tego wydaje mi się bardziej white niż ivory ![]() Corn, byłam w salonie na Krakowskiej, dobra obsługa, ale pani nie miała dużego wyboru na mój rozmiar :/ Mierzyłam tam Panache Special Occasions, niestety Ecru, ale najlepszy ze wszystkich mierzonych przeze mnie. Dostałam też do mierzenia straplessa Ewki M, dramat co to się działo z moimi cyckami ![]() Mała, argument jak TŻ A szwagiera na spoko skombinuje jakąś pościel z kotami
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Umówiłam się na przymiarkę na następny piątek
Co do Triumpha, to ja się zraziłam do tego u mnie, po tym jak pani stwierdziła, ze mam chore pomysły, bo szukam pasa do pończoch, przecież teraz się nosi tylko samonośne exist jeżeli mają podobną cenę, to rzeczywiście lepiej 1 komplet |
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Nie nadrobię 12 stron - wybaczcie Nie było mnie zaledwie półtora dnia ![]() W poniedziałek byliśmy przejazdem u rodziców TŻta - jego mama ma już sukienki na wesele i poprawiny i nie są ani czarne ani białe , ani kremowe, ecru czy coś w tym stylu ![]() Poza tym przywieźliśmy sobie od nich nasze nowe meble do mieszkania ![]() Ze spraw ślubnych - jesteśmy wstępnie umówieni na nauki - na 14-tego w sobotę ![]() A ze spraw pozostałych - pokopsało mi się z pracą do tego stopnia, że chce mi się wyć... czy na PM2014 ktoś rzucił klątwę zawodową???
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twarz wyglądała już normalnie zazwyczaj na drugi dzień. zaczerwienienia po laserze schodzą jeszcze tego samego dnia, czasem powstają małe bąbelki, które goją się ok 3 tygodnie. ale one wyglądają jak małe krostki, więc wielkiej tragedii nie było. pisałam o tym na blogu: http://slodkimiod.blogspot.com/searc...a%20naczynkowa ale nie wiem jak to wygląda u zwykłej kosmetyczki.
|
|
#1449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jednak zrobią łatwiejszą, bez wielkiego tyłu
z boku warkocz idący na tył i z tyłu prosty koczek. Fryzjerka założyła za dużo clipów i wszystko było zbyt cieżkie. Umówiłam się do jeszcze jednej fryzjerki do której chodziłam kiedyś. Za tydzień zrobimy próbną i wtedy zdecyduje gdzie idę. Nie ukrywam, że ta druga fryzjerka bierze mniej a ma bardzo dobre opinie jeśli chodzi o czesania ślubne bo ta moja to artystka, pięknie czesze ale...słyszałam kilka razy, że te fryzury nie są dobrane za bardzo do typu włosów i często gęsto na weselu nie trzymają się za bardzo... Ja nie chcę ryzykować.Teraz na próbnej zrobię jedną fryzurkę na bok, a drugą właśnie z koczkiem Cytat:
Cytat:
jednak nie nadaje się na ślub tj. ja miałam założone włosy clip in i za dużo było ich z tyłu, były za ciężkie i fryzura nie była trwała.Co prawda nie była też utrwalana ale jednak nie jest to fryzura na tyle godzin Cytat:
Hmmm ja też mam biust po tacie więc muszę przymierzyć ten biustonosz ![]() Dziewczyny byłam w kwiaciarni. W jednej na 30 sierpnia mają duże wesele do zrobienia i nie ma szans się zapisać, w drugiej na szczęście babeczka mnie zapisała, ma już tam zapisane inne ale mówiła, że dadzą radę. Ja chcę prosty bukiet, dwie butonierki i coś na przód auta, na klamki nie bo mamy takie klamki w aucie, że nie da się tam nic przyczepić czy przywiązać ![]() Jeśli chodzi o torty to byłam pytać i mam dwie cukiernie na oku, muszę się sprężyć z tym bo muszą mi stelaż zarezerwować
|
|
#1450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz jak jest Enzunio super wypad!
|
|
#1451 |
|
Zadomowienie
|
Hej
wpadam tylko na chwilę ![]() Mój Tż był wczoraj u swojej babci. Podobno chwalila się sasiadce zaproszeniem które sama zaprojektowalam. Sasiadce spodobał się wierszyk że chcemy pieniadze i napisała nam wierszyk w odpowiedzi jeszcze go nie czytałam plus wlozyla 50zl. W wierszyku podobno jest cos ze to na jedzenie czy cos. No Jestem w szoku ![]() Babcia jednak nam tego nie dala bo powiedziała że sąsiadka nie może dać koperty wcześniej niż ona i da nam po ślubie. A ona sama da nam w domu bo bardzo kradna i roznie to bywa ![]() No przyznam że jestem w szoku ![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 69 dni. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Tzn pozytywnie zaskoczona zachowaniem sąsiadki Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 69 dni.
|
#1452 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dopiero teraz zamawiam, termin mają wpisany 6 tyg ale mam nadzieje że dojdą mi do przymiarki kiecki ![]() Cytat:
![]() My do tej pory też spaliśmy tak, ja pod kocem, Tż pod kołdrą Ale od niedawna pod samym, jednym kocem ![]() Cytat:
![]() Super!
|
|||
|
|
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
Nie nadrabiam z czytaniem tak dużo już napisane
![]() Ale za to u mnie zostało równiuśkie 4 miesiące do ślubu Do tego odebrałam wynik z rtg stawu kolanowego i wszystko jest w porządku ![]() A no i dzisiaj zaakceptowaliśmy zaproszenia i się już drukują ![]()
Żona od 4.10.2014r. ![]() Adam 4.04.2016r. Edytowane przez Agnessssa Czas edycji: 2014-06-04 o 13:52 |
|
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
sensuall, Lemon, oluśka, mojakaren, Panna Izabela, nasturcja, S1lc1a, dzięki za rady
Biorę się za regenerację![]() exist, dodatkowa kołdra zawsze się przyda Dla gości![]() re_nata, witaj! myboyismine, niestety wcześniej. Wolałabym dać później, ale cóż... jak mus to mus ![]() takajedna4, witaj! no_doubt, to ja Ci prpoponuję ślubny z estiq. Panie będą wiedziały który to, bo robi furorę nie tylko na tym forum ![]() Znalazłam fajną ofertę płatnych praktyk w dobrym terminie. Mam nadzieję, że się tym razem uda. |
|
|
|
#1455 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swoje buty zamówiłam 4 maja, w niedziele wieczorem wysłałam zamówienie, a w piątek 30 maja miałam już kuriera ![]() Teraz odesłałam na korektę i mają wrócić na początku przyszłego tygodnia ![]() Cytat:
A ja w końcu mam florystkę już od 3 miesięcy się przymierzałam do odwiedzin i zaklepania terminu, ale jakoś mi nie było po drodze
|
||
|
|
|
#1456 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Rozeznanie
|
exist - boska suknia
![]() ![]() :sli na:![]() ![]() : slina: i biżuteria też piękna Dzisiaj równo 4 miesiące do ślubu ![]() ![]() ![]() ![]() I powiem Wam, że odetchnęłam - doszły brakujące zaproszenia i winietki |
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzę w mieszkaniu i praktycznie nic nie robię, bo mam uwiązane ręce i zero motywacji.. Ale mam nadzieję, że z Twoją pracą wyjdzie dobrze, będę 3mać
|
|
#1459 |
|
Wtajemniczenie
|
Panna Izabela Ja piszę magisterkę i też nie jest ciekawie...
|
|
|
|
#1460 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, oglądałyście kiedyś odcinki tego dokumentu: http://vod.pl/sluby-z-piekla-rodem,147949,w.html mój mi wczoraj posłał linka i właśnie oglądam i się już denerwuję jak mi coś z tych wątków się przytrafi, a do ślubu już tylko 24 dni
Eh, trzeba być dobrej myśli że wszystko pójdzie perfekcyjnie i tak jak chcemyPozdrawiam już mężatki i jeszcze narzeczone
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz obejrzałam jeden odcinek do obiadu i jestem przerażona!!
|
|
#1463 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sa piekne~! Cytat:
nonie bo jak sie odwracamy w rozne strony to mi zimno w plecy Cytat:
ocenilam metode po wzgldem siebie, nikomu nie mowie co dla niego jest nudn,monoonne itp to dla mnie logiczne ze napisalam patrzac na siebie, dla mniet o by bylo zmudne i tyle Cytat:
miałam fuksa. dzowniacdo kapeli na moj termin nie mielimiesca, bylomi przykro ale coz szukam dalej , a tu po 3 tyg oddzwaniaja ze miejsce na 30 sie zwolnilo wiec zaklepalam ich sobie rok przed. dzieki za linki to juz czytalam na wikiciekawimnie jak to w praktyce jest. no nic pokico sie nie dowiem smieje sie zejestem zaczopowana ,mam zalozona spirale hormonalnąz termomixem: -nie lubiszgotować- polubisz -lubisz gotować- pokochasz -kochasz gotowac- mąż bedzie zazdrosny heheh tak mi mama powiedziala taki robot kuhcenny wielofunkcyjny, juz byl temat wczesniej, na nim zrobisz wlasna zdrową kostke rosołową w 5min, wlasny likier jajeczny w 7min, a ciasto wyrobisz w 30sekund jest genialnydziewcyzny tu tez zachwalały alenie pamietam ktore Cytat:
jedna wizyta jeden strzal-bolało, strup przez ok 2 tyg a potem piekny czysty nosek. to bylo 2 lata temu nic nie wrocilomusisz tylko zrobaczyc czy dobry laser maja w gabinecie i czy jest specjalna koncowka do naczynek (jak dlugopis) sa rozne lasery i kiedy chodzilam 3 razy po 15 strzalow i nic nie zniknelo.. trzeba trafic na dobry Cytat:
jest postępu, ja sie chyba nie przemoge hahaha moja kołdra i moj kokon
|
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
Odpowiem tak - stosowałam NPR przez dwa cykle, w tym w drugim zaszłam w ciążę Ja tą metode wykorzystałam jako sposób na dziecko ![]() Enzunio - super relacja i gratuluję podróży poślubnej Też chcieliśmy pojechać na greckie wyspy ale w ciązy odpuszczamy sobie samolot. Polecimy kiedyś z dzieckiem
|
|
#1465 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam książkę o NPR w domu - "Sztuka naturalnego planowania rodziny. Kurs podstawowy" i powiem Wam, że jest profesjonalnie wydana, nowoczesna i nie ma tam tej zaściankowatości. Jeśli ktoś się serio interesuje npr myślę że fajna pozycja. Do tego dostałam zeszyt do rysowania wykresów na 12 cykli, ale póki co mi się nie przyda. Nie neguję tej metody, pewnie planując dziecko sięgnę znów do tego podręcznika
|
|
#1467 |
|
Zadomowienie
|
Ja się zaraz zabieram na oglądanie
![]() Corn popłakałam się przy pierwszym filmie Masz bardzo ładny kosciół
|
#1468 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie miałam ospy, odry, różyczki i świnki
|
|
#1470 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

więc może nie oddawaj go bezdomnym

TEN dzień: 09.08.2014 

Czy ktoraś w Was usuwała to dziadostwo laserowo? jak długo się to goiło? Zawsze jak chce się wybrać do dermatologa to albo mam okres, albo brałam tabletki przeciwbólowe (a nie można) albo coś innego... ale myślę, że w końcu jest czas na to by pójść.. tylko boję się, że później będę miała strupa na pół gęby i będę wyglądała jak pobita Panna Młoda 

Masz bardzo ładny kosciół