|
|
#1381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
Odważnego masz synka, moja na wizycie lekarskiej się boi, nie da się dotknąć lekarzowi, dzisiaj rozpłakała się w trakcie ważenia, uciekała do mnie na ręce i cięzko było dokładnie zważyć. Raczej nie dałaby się spokojnie badać jakoś dłużej A ogólnie nie jest nieśmiała jakoś strasznie, bo po korytarzu chodziła, zaczepiała ludzi, śmiała się. Syndrom białego fartucha )Cytat:
Ja bym nie schizowała (sama mam wagę kurczaczkową,. nigdy nie zobaczyłam 5tki z przodu..;p) tylko waga w połączeniu z kiepskim jedzeniem i kiepskimi wynikami morfo.. to już daje jakiś obraz. Elmi: Fifek przecudowny Z zasypianiem lepiej dziś, spała przed 20:30, także całkiem ok, oby tak zostało. Rozkręciła się z księgą dźwięków, szybką takie szkraby mają kurczę pamięć Ifwka: moja też taka bojaźliwa - nie akceptuje niektórych ubrań, nie wiem czy nie będę musiała sprzedać sandałków bo się ich boi. Niektóre ubrania od razu ściągnąć chce i płacze ( a zawsze staram się by wygodne były) itp itd. Ale nie mamy problemu żadnego z wodą i myciem głowy (uwielbia). A może u Was jest jakieś powiązanie - boi się jeśli się coś dzieje w okolicy głowy. Bo zobacz - mycie, spłukiwanie i teraz ten kask?? |
||
|
|
|
#1382 |
|
Rozeznanie
|
Lady - jasne, bez spojlerów. Dawno temu na studiach zepsułam koleżance przyjemność z lektury. Ona czyta, ja pytam ot tak se, czy bohater X już umarł i słyszę rozpaczliwe "to on umrze?"
![]() Fajnie, że u Was lepiej z zasypianiem
|
|
|
|
#1383 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46756728]Hej, to ja, przeczołgana przez dzień w pracy latanina jak szlag, a potem dziewczyny dały w kość.[/QUOTE]wykąp sie i lulu! Cytat:
no lubie ten zapach ![]() PSTRYNIU- Dzejkob wielka stopa ELLLMI, HOPE ale robicie podchody Czy Wasze dzieci nadal mają jazde na chleb? Bo mnie to az wstyd, jak młody widzi gdzies bułke czy chleb to sie drze w niebogłosy DAM!!!!! Dzis w biedrze to mało sie nie zapadłam pod ziemie, bo zaczął swoje DAM jak tylko weszłam w alejke z pieczywem... to dałam tą zwykłą kajzerkę, a on jak zaczął wpie.przac to jak głodzone dziecko..... Ludzie mieli niezłą polewke jak chciałam zabrac to mnie w reke ugryzł i zanim doszlismy do kasy to zrealizował ją w całosci, sladu nie było |
|||
|
|
|
#1385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy Wasze dzieci piszczą?? U nas jest masakra :/ jak coś chce w domu / sklepie/ na dworze.... pisk ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-06-04 o 22:29 |
||||
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej! Ja też oglądam Grę o tron! Żem się oczekała na odcinek
i nie wydaję mi się żeby z Tyrionem coś się stało ![]() Sylwietta, Dawid tak bułki ze sklepu wynosi
|
|
|
|
#1387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w domu jak zrobię kanapkę z szynką np to szynkę wyję, chleb zostawi;p Lady cieszę się, że lepiej u Was z zasypianiem ![]() Ultra aż mi się żal koleżanki zrobiło ja na po odcinku wchodzę na wątek Gry o tron. książki nie czytałam, ale mam zamiar![]() aa neti pytałaś co z fotelikiem. rozmawiałam z bokeh i chyba wezmę ten co Oni mają w końcu
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-06-04 o 22:32 |
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Puk puk.... można?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz rzuca się na ziemię z płaczem. Także no.. minie
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NETI, wlaz i polewaj!
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
I znów ja od czarnej roboty. ...
:p leje. ..w kielichy rzecz Jasna. . Trunki:pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak cos chce to sie na to rzuca, ja nie daje to cianie, tupie nogami i piszczy ![]() młodociany Cytat:
![]() ![]() ![]() DEBRAH, Bartulo tez niebadalny, wije sie jak piszkorz, wyje, szarpie.... Masakra... Az sie boje co to bedzie bo szczepienie w niedalekiej przyszłosci.. Apropos szczepien, mam pytanie do tych, które szczepiły 6 w 1. Teraz ma byc ostatnia dawka i mi pielegniarka powiedziała, ze mozna dac juz 5 w 1 zamiast 6 w 1 bo na zóltaczke juz był komplet dany. Prawda to? ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
no to chlup i w kimono zapomniałam Wam powiedziec, dziecie ma faze na węża ogrodowego ![]() jak chcecie to Wam jutro załącze dowód ![]() |
|||
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam Was..ale lecę spać- nie mam siły na cytowanie. Bo dzisiejszym i wczorajszym treningu ledwo żyję. .. czuje wszytskie mięsnie a to za sprawą Pani TIFFANY. ...ehh.
P. S. Ciężko mi się coś wbić. .. chyba nie mam nic ciekawego do powiedzenia ![]() MISIA... macie fotelik.? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sialalaaaaa, moj tata do nas znow przyjezdza na kilka dni A w sobote mamy wychodne - idziemy na mecz reprezentacji PL w pilke reczna
|
||
|
|
|
#1395 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalne wszystko, tylko się trochę skumulowało. Cytat:
Cytat:
Taką aż nie, ale jednak do pomemlania czy jako przekąska, to chleb alb buła najlepsze. W sumie Pola kiedyś wzięła sobie ususzony kawałek chleba, które mamy dla królików, moczyła go sobie w zimnym bigosie, który stał w spiżarni i jadła z głośnym "mmmmm"! Cytat:
Cytat:
![]() Od tygodnia mamy z Polą nową zabawę, któraś z nas zaczyna, druga dołącza i równocześnie krzyczymy głośno "aaaaaaaaaaaaaaaaaaa-uuuuu". I zaczęła sylabizować konkretniej, "tatatata, tetete, nanana, nianianiania", czasem nawet jakieś "abu" wyskoczy. Czytałyście o poronieniu Justyny Kowalczyk? Szkoda, że żyjemy w takim kraju, gdzie człowiek zapierdala jak głupi, wręcz daje się upokarzać jakiejś głupiej piździe, a potem musi się prosić o należną mu zapłatę i dalej jej nie otrzymuje A jak się jej zapytali, z czego mają żyć (od 2 miesięcy nie dostali kasy), to powiedziała.... że pożyczki przecież są ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- MAŁA, mam pytanie do Ciebie. Jak wyglądało u Ciebie to uczulenie(?) na rękach? Wiem, że pisałaś o tym dużo I wskazującym palcu prawej ręki, czasami na środkowym też, mam właśnie taką okropnie suchą skórę, ciągle mi się luszczy, pęka, krwawi, co myślę, że już zeszło, to od razu nowy strup się robi i od nowa. Np. teraz, jak sobie palca prostuję, to ta skóra mi sie tak naciąga, że widać pod nią czerwone i w niektórych miejscach kropelki krwi wychodzą...Mogłabyś mi napisać, co na to dostałaś? Jakieś maści, tabletki? I czy pomogły? Z góry dziękuję za odpowiedź |
|||||
|
|
|
#1396 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj dostałam porządny opieprz na placu zabaw .. i chyba dlatego unikam placów zabaw, bo tam zawsze ktoś ma jakieś "ale". A ja nie chcę Borysa wszędzie prowadzić za rączkę i zakazywać wszystkiego.
Ale .. wracając do rzeczy, Borys bawił się taką taśmą izolacyjną (? - nie wiem jak to nazwać, taba w pasy, biało-czerwona). Piaskownica była świeżo postawiona, zabezpieczona tą taśmą. W końcu pan budowlaniec, które siedział w samochodzie i pilnował, w końcu nie wytrzymał i podszedł mi zwrócić uwagę, że mam uważać na dziecko, bo mu się ktzywda stanie, bo go nie pilnuję i na wwszytsko mu pozwalam :O i że to później jemu się zgarnie (haha, że co?!) jak dziecku coś się stanie. Dodam, że Borys mój szatan mały, był naprawdę grzeczny, po prostu dotykał tej tasiemki, zdala od piaskownicy i błaznował przy tym strasznie, ale ja byłam cały czas przy nim i wszytsko było pod kontrolą. PS. była oczywiście babcia, która groziła wnuczce, że już więcej na plac zabaw nie pójdą, skoro ona nie hce do domu wracać haha, a jak groźba nie podziałała to na lody próbowałą dziecko przekupić (dodam, że też nie poszło po jej myśli).Kurde, to chyba nie jest miejsce dla mnie, ale Borysowi się podobało, więc trzeba będzie wyluzować
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2014-06-05 o 00:09 |
|
|
|
#1397 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mi tez się podoba
pasowałoby do kompeltu.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widziałam odcinek, i uważam że oprócz śmierci Oberyna odcinek był nudny, w książce działo sie zdecydowanie więcej. Mam nadzieję że chociaż te ostatnie odcinki będa emocjonujące. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
za zasypianie.Wiesz ona sie ogólnie nowości boi. A z myciem głowy to moge moczyć (polewam tak żeby n abuzię się nei lało), mydlić, myć tylko to spłukiwanie, jakoś jej nie podchodzi. KAsk sobie już dała załozyc przynajmniej na chwilkę więc jakiś sukces jest. Debrah jakbyś mogła mi napisać jak to pobieranie z palca wyglada?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak więc jak pisałam wczoraj była pierwsza jazda rowerem, krótka bo krótka ale bez histerii. Plac zabaw w szkole był zalany ale Mała nawet skumała o co mi chodzi jak mówiłam ze mokro i dałam dotknąć rączką. Zasnęła spoko, ale Tż wstawał na 2 do pracy i kur*a jak można nie umieć wyłąćzyć budzika w swoim telefonie, obudził mnie, Oliwkę i nie wiem jeszcze kogo. Rano też obudziła się przed 6, dałam ją do wózka i mamę zawołałam bo musiałm już wychodzić. Z Tż lekko sie poprztykaliśmy wczoraj, nie wiem chyba przez mamę, on skrytykował ze niedobrą kiełbasę na grila kupiłyśmy ( faktycznie straszna była) a mama że co to za obiad: boczek i kiełbasa z grila. Mówię jej że my tak jemy bo tak lubimy a żadko mamy czas żebys obie spokojnie usiąść i grila zrobić. No i nie wiem czy się chwaliłam sprzedaliśy mój samochód i Tż kupuje nowy, już wpłaciliśy zaliczkę, trochę boję się bo część kredytukemy na krótki okres i raty wysokie będziemym mieć ale najwyżej skończymy z remontami i innymi takimi, tylko chyba przez to na wakcje w tym roku nie bardzo pojedziemy.
|
|
#1398 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Młoda wstała o 6:00, więc czuję się wyspana ![]() Sylwietta - co do jazdy na chleb, to Mysza ma różnie. Potrafi wziąć bułkę w Biedrze, usiaść w alejce z pieczywem i zeżreć pół przy akompaniamecie kupujących pt. "Jak ona ładnie jeeeee". Częściej jednak łazi z tą bułą na spacerze, robi w niej dziurę na palec (taki zaczep na kciuk) i robi z bułą wszystko, tylko jej nie je. No różnie. Z kanapkami podobnie - czasami zżera jakby tydzień nie jadła, innym razem łaskawie weźmie gryza. Co do szczepień, to nie wiem - ja szczepiłam 6 w 1 i lekarka nic nam nie mówiła, ze można tę ostatnią dawkę zastąpić. Swoją drogą chyba w przyszłym tygodniu będę się umawiać na to szczepienie. I dawaj zdjęcie Młodego z wężem ![]() Misia - ładne sandałki ![]() Silver - moja Młoda raczej nie piszczy, ale jak czegoś bardzo chce, a nie może dostać, to od razu taki rozpaczliwy płacz, z łzami jak grochy i/lub pokazywaniem palcem, jakby mówila "to Twoja winaaaaa". Debrah - moja też nie daje się zbadać. Wchodzi do gabinetu, rozgląda się, a potem dzida do drzwi i tam stoi, drapie i chce wyjść. Ostatnio jak z nią byłam, to większosć badania była przy tych drzwiach właśnie. Nawijko - fajnie, że tata przyjeżdża ![]() Hje - brawa dla Poli za sylabizowanie ![]() Blogerko - mnie też czasami rozwalają zachowania mam/ babć/ opiekunek na placu zabaw, choć przyznaję, że chodzimy coraz rzadziej, bo Mycha chyba się... nudzi? No nie wiem, w każdym razie obskoczy huśtawkę, zjeżdżalnię, przebiegnie się ze dwa razy, piaskownica jej ostatnio nie kręci, a potem stoi przy płocie i chce iść dalej. No to idziemy. Ifwka - gratuluję autka Co kupujecie?
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Iwfka pobieranie z paluszka wygląda tak, że nakłuwają palca i wyciskają krew
Hje dla Poli a co do wyprysków.. Nie wiem ale moja t. na linii włosów przy szyi ma dokładnie to samo, co opisujesz i nie raz na dłoniach bąble ![]() Blogerko, jesteś wyrodną matką nie przejmuj się bucem, skoro Mały nic nie robił złego i krzywdy nikomu nie zrobił
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-06-05 o 09:08 |
|
|
|
#1400 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nienawidze tych chujow z tej z☠☠☠anej firmy. Najpierw truja dupe tzowi, ze ma duzo urlopu, wiec kiedy wpadamy na pomysl, ze wakacyjny ktory bierze teraz moglby przedluzyc do lipca to juz problemy. Nie dosc, ze tydzien dawali odpowiedz to teraz powiedzieli, ze NIE bedzie miec przedluzonego. ☠☠☠☠a w momencie kiedy ten urlop jest najbardziej potrzebny, bo mala do zlobka ;/;/;/ To juz widze jak znajduje prace.. Durne gejosy z przerostem ego i malymi chujkami
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Kupujemy to co sprzedaliśmy
nową Ibizę, jednak ponieważ powiedziałm że nie będę nią jeździć to Tż ostatecznie wybrał kolor -technic gray, mi marzyła się zielona albo niebieska, no ale cóż...Ja wiem, tylko słyszałam gdzies że bardzo cisną, i że czasem z żyły szybciej i mniej boleśnie??
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was.. Jemy śniadanko
![]() IWFK Jaki macie fotelik do roweru? Czy możesz zmierzyć mi ile ma oparcie cm? Tak mierząc od siedziska. ..:p my nadal nie wybraliśmy. ..a chcieliśmy mieć na przyszły weekend. .. Cytat:
|
|
#1403 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym pewnie brała tradycyjnie czarny ![]() Ostatnio jak ubezpieczałam nasz drugi samochód, który nie jest czarny, to zawiesiłam się w momencie, gdy koleś zapytał o kolor. W głowie miałam tylko "nie-czarny, nie-czarny"
|
||
|
|
|
#1404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po kropelce, a chyba kilkanaście kropel, już mi jej szkoda było bo rozpaczliwie chciała rączkę uwolnić. A potem się rozpłakała jeszcze bardziej jak jej nakleiły plasterek, nie mogła zaakceptować, że ma coś na paluszku.
|
||
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
przeraża mnie normalnie jak młode matki ulegają modzie na skoczki, chodiki etc. Na grupie fb rozpętałam dyskusję, bo dziewczyna chce wsadzać 4miesięczną córkę w skoczek żeby sobie poćwiczyć. albo puszczać piosenki i posadzić w bujaku przed laptopem. Dla mnie to jest totalna ignorancja dziecka na potrzeby swoje.
Ja jak Dawid mały był i chciałam coś zrobić, a mi nie dał, to po prostu na TZ czekałam .. Ja mam za długi jęzor. Jak mnie coś zrazi to od razu muszę to powiedzieć |
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio wsadziłam antonia do łóżeczka żeby poćwiczyć. ..no i pierwsze 10 min śmiał się ze mnie tak ze ja z niego. .. przez co nie mogłam skupić się na ćwiczeniach. .. potem zajął się sobą a potem już był jęk i moje nerwy .. wiec chyba jednak ćwiczenia podczas snu szkraba.... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Tam gdzie motywują się ćwicząc mamy ... fitmaj. .
|
#1409 |
|
Lurker ;)
|
Ja ostatnio trafilam na fejsie na profil laski, na ktorym ma zdjecia swojej moze 2 letniej corki w otoczeniu parunastu butelek po piwach, na drugim tez z flaszkami, a w komentarzach cos w stylu : po mamie wie co dobre.
|
#1410 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
u nas dzisiaj pobudka o 6 Ultra pjona![]() sylwia chcemy zdjęcie Bartula z wężem! Ifwka gratuluję zakupu hope mnie trzęsie jak widzę na grupach wystawiane czy poszukiwane chodziki i normalnie dziewczyny się o nie biją. masakra:/ neti patrz wyżej na mojego posta pisałam, że kupuję tego co ma bokehlittle co za gejosy http://www.pudelek.pl/artykul/67570/...ordan_zdjecia/ ![]()
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

) postawa jest prawilowa wiec gitez...
to jest osobna sprawa zupelnie. ja myslalam ze to jest jedno z drugim powiazane a to okazuje sie ze nie. no wiec te zeberka to ponoc sa od niezbyt prawilowej postawy podczas siedzenia. kregoslup ma lekko zaokraglony, brzuch wypina o przou wiec i zeberka tez. powiedziala ze absolutnie tragedii nie ma ale jednak zeby na tym popracowac i utrwalac mimo wszystko prawilowa postawe.

i nie wydaję mi się żeby z Tyrionem coś się stało

A jak się jej zapytali, z czego mają żyć (od 2 miesięcy nie dostali kasy), to powiedziała.... że pożyczki przecież są
I wskazującym palcu prawej ręki, czasami na środkowym też, mam właśnie taką okropnie suchą skórę, ciągle mi się luszczy, pęka, krwawi, co myślę, że już zeszło, to od razu nowy strup się robi i od nowa. Np. teraz, jak sobie palca prostuję, to ta skóra mi sie tak naciąga, że widać pod nią czerwone i w niektórych miejscach kropelki krwi wychodzą...
za zasypianie.
22.05.2008
14.08.2011