|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Jestem już w domku
przejechalam 22 km na rowerze, spalilam 214 kcal i zrobilam z 70 brzuszków z piłką pod nogami padam na cycki i mam okres a jeszcze sie okazało że dzis do pracy idę po koleżanka zachorowała i niema kto ją zmienić ale najlepsze w tym wszystkim jest to że jutro o 7 rano musze wstac bo jade na szkolenie z pracy w piatek też mam szkolenie, w sobote ide na rano do pracy a w niedziele na popoludnie Jak przestane z wami pisac to znaczy że padłam na zawał
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Monia
Za ćwiczenia Pójdę w Twoje ślady i za jakąś godzinkę ucieknę na rowerek z notatkami, przyjemne z pożytecznym ![]() No to masz zapie.r.dol Trzymaj się
|
#4323 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do 59kg żeby zejść to nawet nie marzę! ostatni raz tyle ważyłam w gimnazjum...czyli ponad 10 lat temu ![]() a z jakiej wagi zaczynałaś? Cytat:
![]() i zazdroszczę ![]() ja obecnie nawet nie mam z kim Cytat:
![]() ale dzisiaj zamierzam iść, ale jak już będzie ciemno, żeby mnie nikt nie widział myślicie, że 30 min wystarczy? czy więcej powinnam?Cytat:
oj coś się boję, że to mi wcale w nawyk nie wejdzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale nie spodziewajcie się cudów. Cytat:
![]() najgorsze jest to, że zaprosił mnie kolega, nie znam tam nikogo, a samego kolegę widziałam ostatni raz chyba 6 lat temu ![]() on nie mieszka w PL, a na wesele tu przyjeżdża, więc chyba dopiero wtedy się zobaczymy. Chłop się rozczaruje, to pewne :/ Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2014-06-04 o 13:33 |
|||||||
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to bylo moje maximum. Potem na studiach zaczelam troche inaczej jesc, chodzic na aerobik, silownie, nauczylam sie palic papierosy i tak jakos powoli zeszlo w dol. A obecnie znow mam 73 kg ale czuje sie usprawiedliwiona. Olej ludzi, ja ci radze . Pol godziny jak najbardziej spoko na poczatek.
|
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja w pracy :-( brzuch mnie tak napierdziela że mi słabo chwilami :-( wzięłam tabletki i czekam aż przejdzie :-( pierdzielony okres musiał kurfa przyjść właśnie wtedy kiedy przede mną 5 dni pracy w tym dwa dni szkoleń :-( ja mam kurfa jakiegoś ogromnego pecha :'( na dworze deszcz leje :-( pogoda sie zepsuła no ale oczywiscie od jutra ponad 30 stopni i oczywiście ja pracuje :-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
No ciężkie dni mnie czekają :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj nawet ładnie, a Ty? ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Monia Po powrocie termoforek i pod kołdrę Jeszcze się nacieszysz słonkiem, spokojnie, całe lato przed Tobą! ![]() Tak, właśnie skończyłam jeździć - 20 minut na 5 METS, a potem 15 min na 3 METS Niby 204 kcal spaliłam Ale ja tam w to nie wierzę zbytnio
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2014-06-04 o 18:12 |
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się muszę wziąć za ćwiczenia, bo patrzeć na siebie nie mogę
brzuch mam taki sflaczały, a do.pa jak naleśnik
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4329 |
|
Zadomowienie
|
Halo halo ale pędzicie, człowiek nie wejdzie od rana na kompa i do nadrobienia że hoho :P
Monia, Zosia brawa za ćwiczenia spociłyście dupkę trochę ![]() Zosia ja dziś ogoliłam wąsy właśnie kremem do depilacji ![]() Madzia nie piernicz dupa jak naleśnik... lubię naleśniki ![]() Heroine faktycznie musisz o mężusia dbać, nie może chodzić jak fleja okropnie to wygląda jak facet ( kobieta zresztą też ) chodzi z pomientolonych ciuchach Ale Tyś dobra żonka ; )W sobotę mam wesele, ale będę bawić a najbardziej się cieszę że se pojem później muszę tydzień trzymać dietę, żeby waga wróciła na swoje kolejne wesele 20 lipca. Ten rok to tragedia jeśli chodzi o wydatki
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Tinekk Ja nie mam wąsika jeszcze
Ale moje bikini żyje własnym życiem ![]() Uuuaaa weselicho <3
|
#4331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Hej pięknoty moje kochane
Mam nadzieje ze wszytskie grzechy zostaną mi wybaczone ![]() Chyba ze dwa miesiące nie odpaliłam wizazu... A od jakiś dwoch tygodni juz codziennie sobie obiecywałam że najwyższa pora wrócic!Zbieram się za nadrabianie, dzisiaj w pracy przewaliłam chyba z 50 stron żeby w ogole mniej wiecej wiedzieć co u Was ![]() Także witajcie, nadzchodzę |
|
|
|
#4333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle razy Cię wywoływałyśmy spowiadaj co u Ciebie się działo przez ten czas jak Cie nie było?
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
meedzik matkoooo ale cudowne fotyy
poprostu rozpłynelam się cała! To chyba marzenie kazdej kobiety zeby zrobic sobie taka sexi sesje Coś pieknegoheroinkoo Kochana moja, własnym oczom nie wierze!! Zawitałas do mojego Lublina!! To juz tak na stałe, czy etap przyjesciowy? Będziemy musiały się wybrac koniecznie na jakąś kawe!! monia pieknoto Ty nasza!! ![]() migotenko jak to miło ze o mnie pamietałas! i gratuluje spadku, widzę że się pieknie trzymasz Zdjecia piekne, jaki brzusio chudy!!! Milenkooo strasznie się cieszę i gratuluję ciązy! ![]() Zoosia buuuuuuziak w czółko Tinek i paulownia super laski ze jestescie! Nie spodziewałam się taakiego ruchu na wątku ![]() Oldzi kiedy masz termin?
|
|
|
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
Madziu gadasz głupoty ale bierz się za ćwiczenia żeby ciałko utrzymać
Monia oj bidulko spółczuję Ci z brzuszkiem a w pracy szybko zleci, nie obejrzysz się i będziesz miała wolne i wygrzewała się na słoneczku za siłownie Tinek Tobie i po weselu waga pewnie nie wzrosnie ![]() a ja melduję dzisiaj 50min na rolkach 12km więc całkiem spoko, tylko coś mnie jedna rolka obciera pod kostką ;/ a zaraz idę jeszcze zrobić ab ripper
|
|
#4336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem wiem, widziałam! Kochana jestes Przyznam ze w zasadzie nic nowego Miałam do wyrobienia praktyki do których jak zwykle podeszłam zbyt ambicjonalnie i juz tak się zaagnazowałam ze na reszte spraw poprostu zabrakło mi doby. Teraz juz w zasadzie najgorsze mam za sobą i moge wkoncu się skupic na sobie i diecie, bo ta niestety lezy i kwiczy... Ostatnio nawet na wagę nie wchodzę zeby nie zwariować ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() Jakie masz rolki? Sama jezdzisz? Boze swiety jak ja bym sobie pojezdziła, ostatni raz to chyba z 20 lat temu jezdziłam!
|
||
|
|
|
#4337 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladka no to sprawy Cię pochłonęły. a jak tam poszedł Ci ten ważny egzamin? już dawno chyba go miałaś?
a gdzie praktyki odbywałaś? oj to jak masz trochę więcej czasu to akurat czas zacząć myśleć o sobie a jak tam z Tż? dziękuję a ja rolki dawno bo 4lata temu kupiłam spokey'e jeżdżę z mężusiem samej nudno by było chociaż w rodzinnym domu zawsze sama jeździłam z muzyczką lol ja rolki uwielbiam a teraz szwagier był i mi je przywiózł więc mogę śmigać
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuję za komplementy :-* niestety prawda jest brutalna i choć tego tak nie widać to ważę te 65 kg i mam w udzie te pier..olone 59 cm :-( no ale walcze i sie nie poddaje
W pracy lepiej, brzuch nie boli bo tabletki działają ludzi mało wiec luz i za 1,5 godzinki zamykam ale mam doła bo do środy pracuje na drugie zmiany a zobaczcie jaka pogoda u mnie bedzie
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Praktyki miałam w UM ale to tylko dlatego ze tak sobie ubzdurałam ![]() Zamierzam własnie teraz się na serio skupić na sobie. Za duzo zużyłam energii na pierdoły juz jestem w takim wieku ze najwyzsza pora ![]() A z Tż bywa róznie, temat rzeka.. Jak mnie najdze na pewno napiszę o naszych perypetiach Docieramy się to chyba najodpowiedniejsze słowo
|
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
e tam całe lato przed Tobą, ale nie dziwię się bo sama uwielbiam słoneczko i teraz gdy przestanę brać antybiotyk i będę mogła się opalać to będę w pracy pewnie Czekoladka wiem, że dawno ale zniknęłaś i się nie dowiedziałam hehe ale i tak byłam pewna że świetnie dasz sobie radę ![]() Kochana całe życie ludzie się docierają w ogóle Laski byłam na badaniach i w ubraniach ważyłam równiutkie 51kg więc tylko 1kg i osiągnę swój cel ale to i tak za mało będzie ![]() ale za to dowiedziałam że kurdupel ze mnie bo mierzę całe 156! czyli dodawałam sobie dwa centymetry
|
|
|
#4341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz z truskawczkami to w ogóle pychotka ![]() Mój już nabrał wprawy ![]() Cytat:
nici z Moniczki :PBrawo za rowerek no i świetnie wyglądasz w tych legginsach! Kobieto, super masz nogi!!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4342 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ułaaa, niezły zapie.prz Cię czeka szkoda takiej pogody... ale cóż zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ja mam cyce jak donice niczym Pamela Anderson Cytat:
ale czasem mi się nie chce i TŻ jest zdany na siebie Wytańczysz się trochę ja mam 21 czerwca masz kieckę?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#4343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kogo to moje stare oczy widzą? ![]() ![]() ileż można czekać? jużem myślała, że Ty się do tego Dubaju przeprowadziłaś ![]() Cytat:
widzisz jakie zmiany?! Nie wiem czy na stałe, póki co na 3 lata na pewno
|
||
|
|
|
#4344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A chodzisz na siłownię dalej czy miałaś przerwę? ![]() Cytat:
na czczo pewnie jeszcze mniej jest ja w dowodzie mam 165 cm, buahahaha A ile Twój TŻ ma wzrostu? ![]() Jeszcze zamelduję swoje dzisiejsze ćwiczenia: -27 min. Shred lvl. 1 (5/10) -11 min. trening pleców z Mel B -8 min. Arms -200 brzuszków -30 przysiadów z kettlebellem -5 min. Cool Down z Mel B Zmęczyłam się
|
|||
|
|
|
#4345 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Opowiadaj co tam jak tam, mu tu lubimy ciekawostki ![]() ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Cytat:
![]() za rolki też często jeżdżę podobny dystans, bo akurat taką mam trasę tak samo z bieganiem jak robie te 14/15km to właśnie jedną i tą samą trasą a Wy macie swoją ulubioną z TŻ czy jedziecie gdzie oczy poniosą? ![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Cytat:
u mnie na południu Polski też piękna pogoda na przyszłe jakieś 10 dni zapowiadają upały i ja też w pracy tyle że 8-15 więc jako tako popołudniu można się gdzieś wybrać, ale jakbym miała wolne to na basen by się skoczyło a tak to dupa---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Mam w sobotę jak będę się stroić to może przed wyjściem uda mi się wrzucić fotkę, a jak nie to po weselu na pewno ich trochę będzie :P---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Cytat:
za ćwiczenia DAŁAŚ CZADU MAŁA ![]() Wstałam, zjadłam śniadanie, 2 kanapki z twarogiem i krakowską z indyka, na 2 ś mam jogurt grecki z owocami, później mam 4 cieniutkie kiełbaski ( 100% miesa z kurczaka ) na podwieczorek na pewno wpadnie jakiś lód a dalej to sie zobaczy :P Zmykam do pracy, dobrego i upalnego dnia
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2014-06-05 o 06:50 |
|||||
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Prychnelam smiechem od samego rana
![]() Cytat:
Na 6 sierpnia . Na humor heroine zawsze mozna liczyc . Wczoraj pol dnia zmarnowalam w szpitalu i nic . Poslali mi skierowanie na niewlasciwe badanie, jak sie okazalo, powinnam miec badanie siatkowki, a oni mnie poslali na chirurgie refrakcji badac pod katem operacji laserowej . Ale juz szybko mi dali nowy termin na badanie, jade tam znow jutro z rana, na 10:00. I moze wreszcie czegos konkretnego sie dowiem. Z tych nerwow za to zjadlam pol pizzy i drozdzowa buleczke z czekolada . A dzis bede sprzatac chalupke i ogarniac moj maly bajzel. Moglyby sie wreszcie skonczyc te pielgrzymki po doktorach, musze dokompletowac wyprawke dla Groszka . Wizaz mi nie chce ladowac zdjec .
|
|
|
|
|
#4347 | ||
|
Zakorzenienie
|
O jaaa... siema !!!
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
![]() Może zabandażuj sobie ale gazą tę kostkę Nie będzie aż tak obcierać?---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Polecam się na przyszłośc ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
No i czekam na dalsze opowieści ![]() A w Toruniu się zaaklimatyzowałam raz dwa W końcu to przecież ja... Mieszkam w 3 osobowym pokoju, w akademiku, niewiele płacę także pieniądze już nie są aż tak wielkim problemem, generalnie to miasto jest stosunkowo tanie. Znajomych mam, ktoś mnie lubi Więc git. Z Tż utrzymujemy związek na odległość, ale coraz bardziej podważam sens takiego czegoś.
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oddelegowałam TŻ-ta do pracy i już sama wstałam kawkę piję dzisiaj z tego co widzę to ładny dzień się zapowiada a mnie dziś czeka dużo roboty jutro przyjeżdża inspekcja sanitarno-epidemiologiczna czyli moi teściowie
|
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa raz jeszcze Ile Tż ma wzrostu ?
|
|
#4350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam te kiełbaski ![]() Dziękuję i również miłego dnia życzę!
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

przejechalam 22 km na rowerze, spalilam 214 kcal
w piatek też mam szkolenie, w sobote ide na rano do pracy a w niedziele na popoludnie

Pójdę w Twoje ślady i za jakąś godzinkę ucieknę na rowerek z notatkami, przyjemne z pożytecznym 

wyrzucamy te słodkości z wieczora 

teraz z truskawczkami to w ogóle pychotka 
szkoda takiej pogody... ale cóż zrobić
jużem myślała, że Ty się do tego Dubaju przeprowadziłaś
widzisz jakie zmiany?! 
dzisiaj z tego co widzę to ładny dzień się zapowiada