|
|
#1531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Miś dziś z tatusiem był u lekarza, ja musiałam być w pracy. Dostał klemastynę, stodal i bactrim. Ponoć lekko przeziębiony i idzie dużo zębów. W nocy strasznie kaszlał i był rozpalony. Bidusio moje, bardzo się martwiłam w pracy. Idę zaraz spać bo ciężki tydzień miałam.
Cytat:
Popłakałam się. Gratulacje ogromne! Cytat:
Cytat:
Super!
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Na początek Black o jaaaaaaa,ale czad, brawa dla przedsiębiorczej mamy ![]() Neti za efekty i determinacje Bokeh zdjęcia piękne i trzymam kciuki za przeprowadzkę PStryczku gratuluję mama, kocham kiedy moje dziecko tak do mnie mowi Calawdeszczu nie odpisałaś mi ![]() u nas nic ciekawego właśnie przeglądam wizaż i trafiłam na linka do instagramu jednej z wizazanek ja chyba jestem z innej planety i pewnie nigdy nie będę mieć lexusa cabrio, basenu i jazzuzi w domu i psa w kółku kąpielowym ani innnych cudow ale powiedzcie mi czy to naprawdę podnieca pokazywc co się je na śniedanie/kolacje, co się robi kiedy się nudzi i wogóle? ![]() http://instagram.com/ccamillac ja tego kompletnie nie kumam, takie dla mnie dziwne pokolenie big brothera
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym ona cos dziwnego z ustami robi ![]() marsi, zrobilam dzis tacie lososia z pierzynka porowo-cukiniowa, zachwycony byl
|
|
|
|
|
#1534 | |||||
|
Zakorzenienie
|
To jednak był intensywny dzien
po 13 zrobiło sie i ciepło i bezdeszczowo, takze hulalismy po dworze do 19 ![]() az dzieciunio padło samo, przed 21 , dzieciowa dniówka trwała dzis 13,5 godz Cytat:
a ogolnie kciuki za auto Cytat:
kokosowy? czemu mi to robisz ja kokosowy maniak jestem , jutro na biedre zrobie napad Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() : oklaski:to lece dalej, cieniutenko dzis ![]() GOJKA, powodzenia we wracaniu do figury DEBRAH, BLOGERKO, masakryczne jest to co opisujecie |
|||||
|
|
|
#1535 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wprawiona jestem;p Cytat:
![]() Cytat:
Moja Hania zaczęła mówić mamo. dzisiaj np szła z dziadkami na spacer i powiedziała mamo papa Cytat:
zdrówka!Cytat:
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem,że on Ci nie pasi ale jest genialny- tylko obierz go ze skórki i w kosteczkęa co do tej niuni- to ona ma usta zrobione bo własnie wyczytałam, piersi też a teraz będzie nos robić |
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poki co obstaje przy stanowisku, ze pomidor na cieplo nie przejdzie u mnie ![]() Zdecydowanie nie da sie tego ukryc! bokeh, wlasnie zlukalam foty na blogu Koncowka przeeeeepiekna!!! Tate i TZ melanż chyba poniosl, nie wrocili jeszcze z meczu ![]() Ale to dobrze - mam czas, by zrujnowac swoj portfel w necie
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, ale plastik.
Sylwietta, jest naprawdę cudowny w smaku, jak mleko kokosowe. I ma w sobie - uwaga! - kokosowe żelki! Aż żałuję, że nie wybieram się jutro do miasta. Ale zapowiedziałam Łukaszowi, że kupię cały karton, jak pojedziemy na zakupy. Oprócz kokosowego, jest jeszcze mango i cytryna, którą zaraz wciągnę.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-06-06 o 22:04 |
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
LADYYYY. ... przemogĺam się i pobiegłam! Nie dość że dziś pięknie wyfewciowałam dom.. zrobiłam trening. ...pranie.... dziecię mi pozwoliło na to wszystko 3 godzinną drzemką. ..to dostałam róże od męża. .. jestem lżejsza o kolejny kg..w końcu zmieściłam na palucha zaręczynowy..
:sly:. Mąż zbungował mnie w kuchni godzinę temu :p. .. to jeszcze po tym pobiegłam pierwszy raz od czasów liceum UWAGA PONAD 2 KM! Potem prysznic i jestem oto... rzadko się zdarza tyle przyjemnych rzeczy w jednym dniu![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1540 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do bratowej Cytat:
Cytat:
u nas sie jeszcze mówi jak marchewka na swięto grzadki ![]() Cytat:
udanego wyjsciaCytat:
doczekałas sie a Bartulo ciagle jak go poprosze ![]() Cytat:
SILVER, nie zamartwiaj sie, na pewno to nic powaznego! pieknie Daria je ![]() NETI, super! gratulacje i o by tak dalej ![]() MARSI, ja równiez nie ogarniam takich ludzi A ja przytyłam 0,5 kg Dzisiaj Bartulo sie z sąsiadem bawił troche, prawie 4 lata, tez Bartek jak mu mój młody pjone przybił to chłopczyka zarzuciło
|
||||||
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bunga bunga w kuchni...zazdroszcze, ostatnio w kuchni to my Leosia zrobiliśmy pewnie dlatego taki żarty |
|
|
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
Marsi a jak tego łososia się robi? smakowice brzmi.
ps sałatka cała wrąbana aż mi wstyd :/ zaskakujące w pierwszej ciąży w pierwszym trymestrze strasznie mnie mdliło - to nie jadłam. W drugim było spoko a w trzecim mały strasznie mi na żołądek uciskał i z jedzonka nici. A teraz tylko bym jadła .... Marnie to widzę :/ |
|
|
|
#1543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mi jezyk do tyłka ucieknie ja jadłam ostatnio cytryna-limonka Cytat:
|
||
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wódkę taką zmrożoną i śledzia, matko bosko po prostu na samą myśl aż mi ślina ciekła a ja wódki do ust nigdy nie biorę co do przepisu to w oryginale jest dorsz na patelni podsmażam pory drobno pokrojone w kóleczka, dodaje cukinie,następnie dolewam troszkę wody i duszę, sos uzupełniam śmietanką najlepiej 30% ale kwaśnej też troszkę można dodaćna sam koniec dodaje pomidora malinowego bez skórki pokrojonego w kostkę i duuużo zieleniny, pietruszkę i koperek na patelni grillowej smażę rybę i usmażoną podaję z sosem oczywiście doprawić sól, pieprz wg uznania |
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1546 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jutro się chyba wybiorę ![]() Cytat:
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie podsmazam - wszystko pieke w piekarniku ![]() neti Jestem pod wrazeniem!
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieciunio rozwaliło mi sie łasnie na 3/4 szerokosci łozka, mam jakies 35 cm na wcisniecie sie obok niego, cwaniak
![]() dobranoc |
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Neti brawa!!! Tylko sie nie przemeczaj, odpoczynek to jedna z najwazniejszych rzeczy!!!!!
Laski sorry, 16km zrobilismy, wszystko przeczytalam ale padam na pysk ide pod prysznic Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo YELLOW to ciasto co ostatnio robiłaś proszę wrzuć sam link do k. Dzięki dziewczyny. . Faktycznie zenergetyzował mnie ten dzisiejszy dzień. Jakoś tak fajnie. . Miło. Dzięki Wam raz jeszcze . Dobrej nocy kochane. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-06-06 o 22:41 |
|
|
|
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
marsi - rozwaliłaś mnie z tą wódką i śledziem, hahaha
![]() jak tak sobie przypominam, to ja chyba nie miałam żadnych zachcianek, ja tylko ciągle pragnełam słodyczy i to w ogromnych ilościach. Bo sałatce z tuńczykiem, 2 talerzach, potrafiłam jeszcze zjeść na raz 2 opakowania lodów po pół litra. I oczywiście później cały wieczór było mi niedobrze i narzekałam, że "po co ja to jadłam". Czekolady, batony, lody, ciastka .. myślałam o tym chyba non stop <3 nic innego jakoś tak mnie szczególnie nie ciągnęło, nie bardziej niż przed ciążą.
|
#1554 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeeeeee! Cytat:
![]() Ja nawet Poli nie uczyłam specjalnie, po prostu może 2 pierwsze razy brałam ją na chodnik i potem sama już zaczęła na niego wchodzić, a samochody to sama tak od początku ma, że jak tylko słyszy, to się zatrzymuje, czasem przytuli do mojej nogi, jak przejedzie, to ona idzie dalej. Cytat:
![]() Cytat:
Neti, Szaja, Mała - bardzo, baaardzo Wam dziękuję!! Mała, no u mnie właśnie to tak wygląda. Tzn. na palcu to już mam od dobrego miesiąca tylko ten strup, który co chwila krwawi, rwie się, niby schodzi a zaraz pojawia się od nowa. Ale na kolanach i łokciach dalej tak, jak Ty napisałaś - bąble z wodą, a potem z tego się robią strupy. Tylko taka różnica, że na palcu to jest jeden duży strup (też od "początku" palca i kończy się zaraz nad zgięciem) i właśnie zauważyłam, że się rozrasta , a na kolanach i łokciach to są takie mniejsze strupki, ale za to usiane w ilościach sporych ![]() Pola dzisiaj pierwszy raz sparzyła się żelazkiem. Na szczęście "tylko" dotknęła opuszkiem palca... |
|||||||||
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
black bardzo sie ciesze! Teraz trzymam kciuki za rozkrecenie interesu! Na splywie przyjemnosci zycze; chcialabym byc na Twoim miejscu pstryczku przeglad trzyletniego samochodu kosztuje w przyblizeniu 10% jego wartosci rynkowej jako nowego! Dla mnie to o wiele za duzo! Salon zaproponowal mi samochod zastepczy na poltora dnia; w cenie ok 600PLN. Jak powiedzialam to tz, to zapytal, czy oferuja limuzyne; oj nie, tylko Nissana Micra! Samochody rodzimej produkcji sa w cenach porownywalnych do cen w Polsce. Marki zagraniczne typu Mercedes, Volkswagen, BMW, nawet Fiat sa o wiele drozsze. Benzyna kosztuje porownywalnie. Przy zakupie samochodu trzeba jeszcze wziac pod uwage miejsce parkingowe w odleglosci max 2km od miejsca zamieszkania i to swoje tez kosztuje; zwlaszcza w duzych miastach. Wszystkie autostrady, drogi ekspresowe, drogi gorskie z widokami sa odplatne; kosztuja bardzo duzo!! Niemal wszedzie parkingi sa odplatne: im wieksze miasto, tym drozsza ziemia i drozsze miejsce parkingowe. Naszym rekordem bylo parkowanie w Kioto w poblizu znanej swiatyni: 15PLN za 15min. (Ceny podaje po przeliczeniu 100jenow=3PLN; w tej chwili jen jest bardzo tani i wszystkie ceny tez sa o wiele nizsze. Rok temu 100jenow kosztowalo 4,5PLN wiec wszystko wypadalo 1,5 raza drozej). |
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
hej. ja na szybko
Neti i inne maniaczki rowerowe ![]() ktory? http://www.decathlon.pl/fotelik-dzie...html#avantages http://www.go-sport.pl/go-sport/kamp...1/fotelik-snug |
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno powiedziec jaka jest srednia krajowa, poniewaz czesc ludzi pracuje dorywczo a reszta zatrudniona jest na stale. Z drugiej strony, co mi po wyzszej sredniej krajowej, jesli nie ma to przelozenia na jakosc zycia. Ceny sa wysokie wszystkiego. O sredniej mozna mowic dopiero wtedy, jak ma sie odniesienie do cen w rzeczywistosci. Bo tak to mozesz sobie teraz siedziec w fotelu i zazdroscic przecietnemu Tanace, ze wiecej zarabia niz Kowalski. O ile pamietam w Polsce na czas naprawy samochodu, zastepczy otrzymywalo sie za darmo. Tutaj w moim przypadku naprawde spory koszt i tym bardziej utwierdzila mnie w tym reakcja tz. |
|
|
|
|
#1559 |
|
Konto usunięte
|
A ja wczoraj na rowerze jeździłam
po raz pierwszy od 3 lat chyba. Bo miałam wcześniej mężowy stary, ale wielki :/ a teraz wreszcie damkę mam. Dorka (bo nie mamy fotelika drugiego na razie, no i ja się boję z fotelikiem jechać :/ ) z babcią zostala na 2h, a my z Agatką fru
|
|
|
|
#1560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laurko i Sylwietta Wam też miło mi naprawdę ![]() Cytat:
![]() Wiesz Marsi, laska może i zbyt sztuczna, ale czym to się różni od tych wszystkich blogerek, które wklejają co kupiły w zeszłym tygodniu, czasem nawet co jadły, ja jak wrzucam na bloga przepis kulinarny (już rzadko ) to też po części z jakiejś takiej wewnętrznej potrzeby podzielenia się co zrobiłam, było dobre i ładnie wyglądało. Tak samo jak dodaje zdjęcia ze spaceru i pisze o czymś tam. Uzewnętrzniam się jak w Big brotherze ![]() Insta też posiadam Silver, Daria pięknie je sama ! ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Cytat:
Wczoraj robiłam porządek w bieliźnie, zostawiłam sobie 3 staniki w tym dwa nowe - są BOSKIE w Intimissimi nowy model Gioia czy jakoś tak push up bez fishbinów na moje male cycki to najlepszy stanik jaki miałam w życiu
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

zobaczymy czy wyjdzie.

jest grzechu warty.
ja kokosowy maniak jestem , jutro na biedre zrobie napad 

:sly:. Mąż zbungował mnie w kuchni godzinę temu 

klask i: