Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-12, 10:57   #2281
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja również w sobotę byłam na weselu i również mam kilka spostrzeżeń
Jedzenia było bardzo mało i niedobre (brakowało czegoś tak podstawowego jak chleb) goście byli przy stołach bardzo poupychani to też na minus bo mój TŻ siedział przy końcu stolika a ok 23 siedział już na rogu
Na plus dzieci ok roku otrzymały krzesełka dla siebie i miały miejsce przy stole no i zespół bajka pewnie jakbym drugi raz mogła wybrać to bym ich wzięła wodzirej był cudowny miał mikrofon ale w sumie nie był mu potrzebny miał taki piękny donośny głos bardzo fajnie zabawiał gości cudowne zabawy mieli zarówno grupowe jak i z gośćmi i z parą młodą

Była bardzo podobna zabawa- inny tekst https://www.youtube.com/watch?v=Ba6XoMjt7q8 młodym to świetnie wyszło normalnie az podejżewam że ćwiczyli

Ogólnie dzięki zespołowi wesele było cudowne tak samo ślub dzięki chórowi który śpiewał bo ksiądz masakra przynudzał czytał z kartki mylił się i w ogóle gadał od rzeczy.
świetna jest ta zabawa
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Wracam do Was już jako żonka

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Ja nawet nie zauważyłam, że on w dresie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Moja hybryda z wczoraj w kolorze bardzo lekkiego różu bez zdobień. Zdobienia bede juz na sam slub. Chciałam bardziej mleczny ale pani nie miała akurat. Wyglada jak normalny lakier. Mam nadzieje ze mi urosnąć paznokcie troche przez tydzień. tu mam bardzo krótkie.

Sent from my iPhone using Tapatalk
bardzo ładne !!
Cytat:
A my mamy slub na 13.30 bo chce miec ten DZIEN a nie noc dla siebie. Zreszta juz jestem za stara na zabawy do 6 rano. A czym wczesniej sie zaczyna wiadomo, ze sie wczesniej konczy.
zgadzam się
coprawda my o 15.30, chciałam o 15 ale się nie dało, ale później niż 15.30 absolutnie bym nie chciała

Cytat:
jutro cywilny, chyba sie denerwuje
będzie dobrze

kupiłam wczoraj biustonosz ślubny
w esotiq. coprawda nie ten tu zachwalany tak, ale i tak cieszę się że poleciłyście ten sklep stresowałam się tym zakupem, a już z głowy jest
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 10:59   #2282
activelifestyle
Rozeznanie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość

Mam dziś koszmarny egzamin
dasz radę

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość

wyśledziłam przesyłkę z akces2 i jest juz w moim mieście mam nadzieje że do 2 godziny będzie u mnie

a kiedy zamawiałaś?

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
To baaardzo wcześnie o 11! u nas śluby dopiero są udzielane od 14, a najbardziej od 15 Zresztą tam gdzie zawsze byłam było tak. Najbardziej oblegana to godzina 16, potem 17, a rzadko 18.
U mnie najwcześniej są o 17, a zazwyczaj o 18, jeśli jest tylko jeden, czyli widać, że co region to inne obyczaje

Cytat:
A macie coś takiego jak gorączka przedślubna??
Co racja, to racja U Nas ja chciałam wszystko robić wcześniej, a TŻ mówił ciągle, że jeszcze tyle czasu itd. Ślub za niecałe 2 miesiące a jeszcze masa rzeczy do ogarnięcia - na szczęście spokojnie, bez kłótni

Opiumalfa - będzie cudnie Nie denerwuj się
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 11:04   #2283
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

a kiedy zamawiałaś?

po weekendzie majowym
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 11:19   #2284
Agnessssa
Rozeznanie

Cytat:
właśnie przyszły moje butki ślubne z akces2 są śliczne!!
Poka poka
Stary 2014-06-12, 11:40   #2285
cornflower_girl
Zakorzenienie

Paula Pięknie wyglądaliście Tort na pewno musiał zrobić furorę, wygląda niesamowicie apetycznie

aniuska Propozycje bukietowe są obłędne.

dotka A co nie tak z czcionką? Może nie jest tak źle, jak wygląda? Inna sprawa, że może da radę zamówić sam krążek z Waszymi imionami?

Liana Gratulacje Dobrze, że na dzień slubu całkiem wyzdrowiałaś

Buczorek Dużo osób potwierdza od razu, ale i tak będe dzwonić z wiążącym potwierdzeniem.

kasiulenkowo Pochwal się bucikami

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 11:43   #2286
lupinka
Zadomowienie

Dziewczyny świetne relacje albo się wzruszam albo serce wali mi jak oszalałe, na zmianę jak pomyślę, że to już tak niedługo, 2 dni!

Właśnie pakuję panieńskie manatki zaraz lecę na rzęsy, TŻ wróci z pracy i jedziemy do domów rodzinnych na ostatnie przygotowania

Kasiulenkowo, ja też chętnie zobaczę Twoje buciki, też zamawiałam w akces2 (nawet odbierałam osobiście bo blisko mam, 20 minut samochodem )
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 11:46   #2287
Dotka90
Zakorzenienie

Wstawię Wam potem foto księgi.
TŻ mówi, że jest okej, mnie się średnio podoba, ale już nie będziemy kombinować, bo wiadomo - niewarta skórka za wyprawkę..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 12:18   #2288
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
alucior
dobrze to rozegraliście, sami mogliśmy tak zrobić
dużo ludzi potwierdza/odmawia w terminie czy już domyślacie się, że co do niektórych trzeba będzie dzownić? ;>
Wiem, że dobrze, długo myślałam jaki termin dać TŻ mówił, że za wcześnie dałam, ale wiem, że będzie mi dziękował za to

Moja rodzina albo potwierdziła od razu, albo później dzwonili, jestem w szoku wielkim bo tylko od jednego wujka nie usłyszałam jeszcze, czy będzie czy nie.
Od TŻta strony trochę gorzej, od ok 20 osób nie dostaliśmy jeszcze znaku
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 12:22   #2289
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Wiem, że dobrze, długo myślałam jaki termin dać TŻ mówił, że za wcześnie dałam, ale wiem, że będzie mi dziękował za to

Moja rodzina albo potwierdziła od razu, albo później dzwonili, jestem w szoku wielkim bo tylko od jednego wujka nie usłyszałam jeszcze, czy będzie czy nie.
Od TŻta strony trochę gorzej, od ok 20 osób nie dostaliśmy jeszcze znaku
moja cała rodzina i znajomi potwierdzili jedynie od TZ rodzina nie potwierdziłą jeszcze
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 12:34   #2290
Buczorek
Raczkowanie

nasze rodziny też od razu potwierdzały, ale wole brać takie potwierdzenia przez palce.. kilka dni temu dostaliśmy tel od tż kuzyna, który już od dawna mówil, ze na 100% będzie. we wtorek zadzownił, że chyba jednak ich nie będzie :/ bo coś tam z pracą :p
Stary 2014-06-12, 12:59   #2291
anka1897
Wtajemniczenie

anusia4u u nas również nie było Varny z Żabkach lub ilości która byłaby potrzebna, ale Panie zamówiły nambez problemów Żabka bez stoika z alkoholem? dziwneOno nie jest jakieś bardzo rozbudowane i przeważnie za kasą Popatrz jeszcze w osiedlowych sklepikach. U nas cena za Varnę to ok. 14 - 15 zł. Taniej niż w marketach.

czekooczekolada skontaktuj się z jubilerem. Może Oni czekają aż odbierzecie skoro termin był umówiony a Wy czekacie aż zadzwonią

Opiumalfa b. ładne paznokcie! Przez Was zastanawiam się nad jednokolorowymi paznokciami zamiast frenczu

misia880 Fresco nie jest za tanim winem, każdy kupuje to co jemu/jego rodzinie będzie smakowało.

Agnessssa gratuluję pracy najważniejsze, że udało Ci się znaleźć pracę i zdobędziesz doświadczenie

iliy piękne obrączki! Odmowami spróbuj nie przejmować się tak bardzo. Na pewno takie się pojawią.
U nas na zaproszonych 210 osób na weselu będzie 96. Oczywiście było mi b.przykro, że tyle osób odmówiło ale dziewczyny uświadomiły mi, że będą z Nami osoby którym zależy.

mojakaren oj dałam, dałam wczoraj trzymałam już normalnie - 0,5 godziny. Jedynki wyrównały się

monidot my na 100 osób mamy 50 butelek wina Mam paski Crest TE

paula600324 pięknie wyglądałaś

velika wow, wyglądasz cudnie <3 Jaką masz talię
Stosowałaś paski 2 razy dziennie? Ja zakładam tylko wieczorem a rano i tak odczuwam bolesność zębów

Liana fajna relacja!

Ślub mamy o godz. 17:00 - wydaje się najbardziej optymalna w okresie letnim. Ale co kto lubi

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 13:06   #2292
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
mojakaren oj dałam, dałam wczoraj trzymałam już normalnie - 0,5 godziny. Jedynki wyrównały się

monidot my na 100 osób mamy 50 butelek wina Mam paski Crest TE

velika wow, wyglądasz cudnie <3 Jaką masz talię
Stosowałaś paski 2 razy dziennie? Ja zakładam tylko wieczorem a rano i tak odczuwam bolesność zębów

Ślub mamy o godz. 17:00 - wydaje się najbardziej optymalna w okresie letnim. Ale co kto lubi
To dobrze, że się wyrównały. Stosuję tylko wieczorem, bo gdybym miała to robić jeszcze rano, to musiałabym chyba wstać o 5
Dziękuję. Talia to w całości zasługa sukni, bo naturalnej nie mam wcale Jestem klockiem
A my na 70 osób mamy wina 40 litrów - nie pytajcie, teściowa zamówiła taką chorą ilość Pewnie zostanie z połowa plus to co dostaniemy od gości - koło grudnia pewnie wylądujemy z chłopem w AA
I pjona, u nas też 17. W czerwcu to godzina w sam raz, bo dzień jest długi

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 13:15   #2293
cornflower_girl
Zakorzenienie

Mam do Was pytanie - jak wygląda degustacja menu weselnego? Czy degustujecie wszystkie potrawy, czy tylko wybrane? Mamy mieć degustację, naszej pani manager nie ma i nie będzie (sprawy rodzinne), wszystko załatwiamy z kuchnią - ja nie wiem, jak to powinno być

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 13:30   #2294
Buczorek
Raczkowanie

anka

dobrze, że się wyrównaly
nie bolą Cię zęby? ja później mam strasznie wrażliwe, nawet jak trzymam tylko 15 minut :'(

przykro mi, że tyle osób odmówiło, ale koleżanki mają rację, będą osoby, którym zależy a to najważniejsze
Stary 2014-06-12, 13:38   #2295
Panna Izabela
Zakorzenienie

Hej, nie nadrobię Was dzisiaj niestety - czas się przygotowywać do obrony
Spałam dzisiaj niecałą godzinę (z własnej głupoty chyba, zachciało nam się kłócić całą noc z tż) , więc nawet nie mam siły siedzieć przy kompie.

Wszystkim gratuluję i zazdroszczę zakupów i załatwionych spraw

A ze spraw ślubnych to tyle, że byliśmy z tż w Rossmannie wczoraj, pokazywałam mu małe kosmetyki i wtrąciłam, że można by było zrobić koszyczki ratunkowe dla gości. Spytał, co się tam wrzuca, po czym zaczął wkładać to do koszyka zakupowego także i u nas będą koszyczki ratunkowe i tu miałabym prośbę do tych, co je miały/ będą miały - wiem, że kilka z Was pisało tutaj, co wrzuca do takiego koszyczka. Ciężko mi teraz to znaleźć, więc baaaaardzo proszę - wyślijcie mi to w pw

Miłego dnia wszystkim !!

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 14:02   #2296
anka1897
Wtajemniczenie

velika pjona, ten sam dzień, ta sama godzina

cornflower_girl u nas się tego nie praktykuje, ale koleżanka w innym lokalu na degustacji wybierała chyba 2 dania do degustacji.

Buczorek odczuwam delikatną nadwrażliwość szczególnie przy kontakcie z ciepłym/zimnym, ale nie jest to bardzo uciążliwe.

Panna Izabela kliknij przeszukaj wątek i wpisz ''koszyczki ratunkowe''. Pojawią się posty dziewczyn w tym temacie i znajdziesz te właściwe.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 14:32   #2297
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
a ja wam powiem , że zapraszaliśmy jedną parę - tydzień przed ich ślubem i z racji że na naszym weselu będą już małżeństwem to napisaliśmy ich już pod jednym nazwiskiem . I jeszcze im mówię że już jako małżeństwo są wpisani: usłyszałam tylko "aha" :P więc chyba mogłam napisać ich osobno:P
Ja nauczona doświadczeniem od razu otworzyłam kopertę i zaczęłam oglądać zaproszenie, a moja mama nie
Ale tyle ludu było w domu, że młodzi nawet nie zainteresowani byli, że oglądam

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
paula600324 - piekna relacja Super wyglądaliście
Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość

paula600324 gratulacje raz jeszcze ślicznie wyglądaliście i to autko bombaaa
Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość

paula pięknie wyglądaliście!
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Paula Pięknie wyglądaliście Tort na pewno musiał zrobić furorę, wygląda niesamowicie apetycznie
Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
paula600324 pięknie wyglądałaś
Dzięki dziewczyny
Zamówiliśmy 6 kg tortu, kelnerzy kroili duże porcje, bałam się, że zabraknie, ale zostało nam 3/4 całego dolnego piętra

Wniosek o nowy dowód i prawko złożone Dziwnie było podpisywać się nowym nazwiskiem

Kiedyś któraś z Was wstawiła listę rzeczy, które trzeba załatwić przed i po ślubie. Podeślijcie ją
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 15:12   #2298
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Paula i Liana piękne relacje bardzo się wzruszyłam Paula, wyglądalisci slicznie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
musicie mieć dowody osobiste i to z was, które urodziło się w innym mieście odpis skrócony aktu urodzenia
Byłam dziś na przymiarce, jestem zachwycona kiecką, leży jak powinna, tylko jest za długa. Skrócą mi też ramiączka.
Kupiłam też sukienkę na panieński, który mam w sobotę.
Poza tym super relacje dziewczyny - paula i szklaneczka, wyglądałyście pięknie!
Anka paski trzymałaś 3 godziny matko kochana! Ja skończyłam 7 dni i domówiłam jeszcze 7, bo mam z natury żółte zęby i 7 dni to mało na nie jednak. Na szczęście nie mam żadnych skutków ubocznych.

Boooskooo

Miałam wczoraj ciezki dzien w pracy po prostu nie poradziłam sobie z natłokiem pracy i obowiązkow, za co dostawałam wczoraj ochrzan od klientów plus dziś od kierowniczki
Czuje, ze jestem beznadziejna

Za to dziś kupiłam fioletowe słomki w Kauflandzie kosztowały jakieś grosze, a na wesele moga sie przydac ja na pewno ze slomki będe pic wszystko co by makijaz ust oszczedzic kupilam 50szt, moze jeszcze dokupie drugie tyle mysle, ze polozymy je na słodkim stole w jakieś ładnej szklance, jak ktoś bedzie potrzebował to sobie weźmie i do tego kolorystycznie będa pasować idealnie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-06-12 o 15:18
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 15:24   #2299
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wracam do Was z relacją z 24 maja dopiero się ogarniam z tematem bycia żoną, ale jest wspaniale i wszystkim polecam !!
piękna relacja!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 15:35   #2300
mojakaren
Zakorzenienie

paula600324 super mieliście przyzdobione auto!
piękna relacja

aniuska18032 przepiękny bukiet !!!!!

say-hello i co wymienią Wam tą księgę?
Super, że macie DJ

U nas rodzice się zadeklarowali, że opłacą DJ na poprawiny za calusieńką resztę płacimy sami

velika rewelacyjnie wyglądasz w sukni, zwłaszcza jej dół jest urzekający

21klaudyna a ja właśnie mam podobny problem - siostra TŻ ma ślub dwa miesiące przed nami, zapraszamy ich teraz i myślałam, żeby jednak zostawić ją z panieńskim nazwiskiem .. w momencie zapraszania nazywa się jeszcze po staremu .. dylemat mam teraz

Kasiulenkowo wrzuć zdjęcia bucików!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 15:35   #2301
Agnessssa
Rozeznanie

Zdecydowałam się jednak na welon 70/50 uważam, że ten będzie najbardziej odpowiedni do mojego wzrostu welon 100/80 byłby za długi. Teraz tylko wybrać który i zamawiam
Stary 2014-06-12, 15:45   #2302
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Postanowiła mi oddać swoje perfumy bo ja nie zdążyłam kupić a szalenie mi się podobały
Kochana i jak się sprawdziły? Bo zapach jest śliczny!

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Następnie na wręczeniu obrączek, Ksiadz znowu swój tekst: Oooo jaka mała obrączka, a TŻ na to: Bo tańsza była
Padłam!
Kochana, piękna relacja i cieszę się, że miałam zaszczyt widzieć Cię na żywo, bo wyglądałaś bajecznie Też chcę tak wyglądać! Pamiętaj, czekam na foto z sesji!
najbardziej wzruszył mi moment, kiedy siostra wskoczyła Ci do łóżka i razem z mamą i siostrą we czwórkę siedzieliście i rozmawialiście... Piękne wspomnienie

paula600324 wyglądałaś ślicznie! gratuluję bycia ŻONĄ!

Liana gratulacje i dla Ciebie

Cytat:
jutro cywilny, chyba sie denerwuje
Kochana, Ty?! Będzie pięknie, romantycznie i wyjątkowo. Już to wiem

Cytat:
po weekendzie majowym
Nie strasz mnie, tak długo czeka się na realizację?

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 16:03   #2303
docik10
Zakorzenienie

Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby tż się zgodził na taką dekorację (oczywiście żywe kwiaty) białe eustomie i żółte frezje. Tż chce sam wymyślić przystrojenie,twierdzi, że samochód ślubny to jego działka Samochód owszem ale dekoracja już nie koniecznie. On ma za nią tylko zapłacić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e.jpg (61,5 KB, 57 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 16:16   #2304
paula600324
Zakorzenienie

Do dodatkowych plusów bycia żoną doliczam to, że Tż zaczął być dużo milszy Tyle czułości to od dawna od niego nie uświadczyłam

Przejrzałam wina i goście zrozumieli wierszyk, że wolę słodkie wina, tylko jedno trafiło się półwytrawne
A od cioci i wujka zamiast wina dostaliśmy taki o album ślubny
Już nie mogę się doczekać, żeby wkleić do niego zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg album.jpg (123,1 KB, 73 załadowań)
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 16:23   #2305
Le_lena
Raczkowanie

Szklaneczka , Liana - cudne relacje , przeczytałam w wypiekami na twarzy Super , że wszystko się tak ładnie udało

Tysia - my mamy na 15:30 tego samego dnia

Niestety nie mogę nadrobić wszystkiego , dzisiaj w pracy do 21 od 9
Pogłupieli a jutro mnie czeka to samo
Wczoraj ogólnie latałam jak kotka z pęcherzem po sklepach w poszukiwaniu biżuterii i sukienki poprawinowej - bo zdałam sobie sprawę, że mało mam spraw ogarniętych więc zajmę się chociaż tym co moim zdaniem najłatwiejsze... nie znalazłam nic

Ponadto próbowałam zarezerwować podróż poślubną, jednak dziewczyna która mnie obsługiwała była tak nieprzyjemna, że zrezygnowałam i udam się gdzie indziej jak wróci TŻ
Stary 2014-06-12, 16:31   #2306
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Do dodatkowych plusów bycia żoną doliczam to, że Tż zaczął być dużo milszy Tyle czułości to od dawna od niego nie uświadczyłam

Przejrzałam wina i goście zrozumieli wierszyk, że wolę słodkie wina, tylko jedno trafiło się półwytrawne
A od cioci i wujka zamiast wina dostaliśmy taki o album ślubny
Już nie mogę się doczekać, żeby wkleić do niego zdjęcia
ale świetny ten album

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 17:32   #2307
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
A my mamy o 17 u nas jest przedział 16-18 najczęściej Ale siostra tż miała o 16 i to się w naszych okolicach jednak nie sprawdza - o 2 miała razem z mężem minę "spie**cie mi stąd" i nie tańczyli tylko siedzieli za stołem, ale już wcześniej chciała kończyć, bo była zmęczona, a i dla ludzi to było jednak nawet o tę 1 godzinę za wcześnie, zwłaszcza że na przyjazd Młodego zapraszali już na 14. Po prawie 2 godzinach siedzenia u tż w domu tak się wynudziłam, że się nie mogłam "rozbudzić" do zabawy ale "co kraj, to obyczaj", co region także

Spróbuję do tego kościoła, nawet podobne nazwisko mam do jednej z Pań, to może mi się uda ale nie będę mówiła, że jestem z polecenia, bo jeszcze spyta z czyjego

My też byśmy poszli, ale nie mieszkamy w tej miejscowości, musielibyśmy specjalnie przyjeżdżać. A gdyby się okazało, że się nie dostaniemy, to byśmy zrobili ponad 200km na darmo....

Cytat:
A my mamy slub na 13.30 bo chce miec ten DZIEN a nie noc dla siebie. Zreszta juz jestem za stara na zabawy do 6 rano. A czym wczesniej sie zaczyna wiadomo, ze sie wczesniej konczy.
Moja kuzynka miała ślub na 13 i gości o 5 30 musiała wyganiać z sali:P My mamy na 11 i nagle teściowa się obudziła teraz że Ona chciała później i ma do mnie żal a wcześniej nic nie mówiła

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wracam do Was z relacją z 24 maja dopiero się ogarniam z tematem bycia żoną, ale jest wspaniale i wszystkim polecam !!
Świetna relacja

Edytowane przez zakrecona_kropka
Czas edycji: 2014-06-12 o 17:34
zakrecona_kropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 17:36   #2308
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Moja kuzynka miała ślub na 13 i gości o 5 30 musiała wyganiać z sali:P My mamy na 11 i nagle teściowa się obudziła teraz że Ona chciała później i ma do mnie żal a wcześniej nic nie mówiła

Ja sie wylamie z tradycji slaskiej i nasz slub bedzie chyba kolo 16 dopiero juz widze jak beda wszyscy psioczyc, ze pozno

No...straszne co sie stalo biedne dzieciątko...ale ojcu tez nie zazdroszcze

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-06-12, 17:43   #2309
activelifestyle
Rozeznanie

Zamówiliśmy obrączki Z żółtego złota z akcentem białego Mają być za 3 tygodnie

Cytat:
Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby tż się zgodził na taką dekorację (oczywiście żywe kwiaty) białe eustomie i żółte frezje. Tż chce sam wymyślić przystrojenie,twierdzi, że samochód ślubny to jego działka Samochód owszem ale dekoracja już nie koniecznie. On ma za nią tylko zapłacić
Bardzo ładna dekoracja

Cytat:

To super, że się układa w małżeństwie Fajnie, że goście posłuchali i macie to co chcieliście Album piękny
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 17:44   #2310
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Zapomniałam Wam pokazac, zamówiłam dla Tżta spinki do koszuli ślubne dam mu je w tym roku na naszą 5 rocznice
Obwódka ma kolor fioletowy, spinki ma zywo są piękne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (57,2 KB, 87 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości