|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
coprawda my o 15.30, chciałam o 15 ale się nie dało, ale później niż 15.30 absolutnie bym nie chciała będzie dobrze ![]() kupiłam wczoraj biustonosz ślubny ![]() w esotiq. coprawda nie ten tu zachwalany tak, ale i tak cieszę się że poleciłyście ten sklep stresowałam się tym zakupem, a już z głowy jest
|
|||
|
|
|
#2282 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
dasz radę
![]() Cytat:
![]() a kiedy zamawiałaś? ![]() Cytat:
![]() Co racja, to racja U Nas ja chciałam wszystko robić wcześniej, a TŻ mówił ciągle, że jeszcze tyle czasu itd. Ślub za niecałe 2 miesiące a jeszcze masa rzeczy do ogarnięcia - na szczęście spokojnie, bez kłótni ![]() Opiumalfa - będzie cudnie
|
||
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Rozeznanie
|
Poka poka
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Paula Pięknie wyglądaliście
Tort na pewno musiał zrobić furorę, wygląda niesamowicie apetycznie aniuska Propozycje bukietowe są obłędne. dotka A co nie tak z czcionką? Może nie jest tak źle, jak wygląda? Inna sprawa, że może da radę zamówić sam krążek z Waszymi imionami? Liana Gratulacje Dobrze, że na dzień slubu całkiem wyzdrowiałaś ![]() Buczorek Dużo osób potwierdza od razu, ale i tak będe dzwonić z wiążącym potwierdzeniem. kasiulenkowo Pochwal się bucikami
|
#2286 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny świetne relacje
jak pomyślę, że to już tak niedługo, 2 dni!Właśnie pakuję panieńskie manatki zaraz lecę na rzęsy, TŻ wróci z pracy i jedziemy do domów rodzinnych na ostatnie przygotowania ![]() Kasiulenkowo, ja też chętnie zobaczę Twoje buciki, też zamawiałam w akces2 (nawet odbierałam osobiście bo blisko mam, 20 minut samochodem )
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawię Wam potem foto księgi.
TŻ mówi, że jest okej, mnie się średnio podoba, ale już nie będziemy kombinować, bo wiadomo - niewarta skórka za wyprawkę.. |
|
|
|
#2288 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
TŻ mówił, że za wcześnie dałam, ale wiem, że będzie mi dziękował za to Moja rodzina albo potwierdziła od razu, albo później dzwonili, jestem w szoku wielkim bo tylko od jednego wujka nie usłyszałam jeszcze, czy będzie czy nie. Od TŻta strony trochę gorzej, od ok 20 osób nie dostaliśmy jeszcze znaku
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
nasze rodziny też od razu potwierdzały, ale wole brać takie potwierdzenia przez palce.. kilka dni temu dostaliśmy tel od tż kuzyna, który już od dawna mówil, ze na 100% będzie. we wtorek zadzownił, że chyba jednak ich nie będzie :/ bo coś tam z pracą :p
|
#2291 |
|
Wtajemniczenie
|
anusia4u u nas również nie było Varny z Żabkach lub ilości która byłaby potrzebna, ale Panie zamówiły nambez problemów
Żabka bez stoika z alkoholem? dziwne Ono nie jest jakieś bardzo rozbudowane i przeważnie za kasą Popatrz jeszcze w osiedlowych sklepikach. U nas cena za Varnę to ok. 14 - 15 zł. Taniej niż w marketach.czekooczekolada skontaktuj się z jubilerem. Może Oni czekają aż odbierzecie skoro termin był umówiony a Wy czekacie aż zadzwonią ![]() Opiumalfa b. ładne paznokcie! Przez Was zastanawiam się nad jednokolorowymi paznokciami zamiast frenczu ![]() misia880 Fresco nie jest za tanim winem, każdy kupuje to co jemu/jego rodzinie będzie smakowało. Agnessssa gratuluję pracy najważniejsze, że udało Ci się znaleźć pracę i zdobędziesz doświadczenie iliy piękne obrączki! Odmowami spróbuj nie przejmować się tak bardzo. Na pewno takie się pojawią. U nas na zaproszonych 210 osób na weselu będzie 96. Oczywiście było mi b.przykro, że tyle osób odmówiło ale dziewczyny uświadomiły mi, że będą z Nami osoby którym zależy. mojakaren oj dałam, dałam wczoraj trzymałam już normalnie - 0,5 godziny. Jedynki wyrównały się monidot my na 100 osób mamy 50 butelek wina Mam paski Crest TEpaula600324 pięknie wyglądałaś velika wow, wyglądasz cudnie <3 Jaką masz talię ![]() Stosowałaś paski 2 razy dziennie? Ja zakładam tylko wieczorem a rano i tak odczuwam bolesność zębów ![]() Liana fajna relacja! Ślub mamy o godz. 17:00 - wydaje się najbardziej optymalna w okresie letnim. Ale co kto lubi
|
|
|
|
#2292 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Dziękuję. Talia to w całości zasługa sukni, bo naturalnej nie mam wcale Jestem klockiem ![]() A my na 70 osób mamy wina 40 litrów - nie pytajcie, teściowa zamówiła taką chorą ilość Pewnie zostanie z połowa plus to co dostaniemy od gości - koło grudnia pewnie wylądujemy z chłopem w AA I pjona, u nas też 17. W czerwcu to godzina w sam raz, bo dzień jest długi
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do Was pytanie - jak wygląda degustacja menu weselnego? Czy degustujecie wszystkie potrawy, czy tylko wybrane? Mamy mieć degustację, naszej pani manager nie ma i nie będzie (sprawy rodzinne), wszystko załatwiamy z kuchnią - ja nie wiem, jak to powinno być
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
anka
dobrze, że się wyrównaly ![]() nie bolą Cię zęby? ja później mam strasznie wrażliwe, nawet jak trzymam tylko 15 minut :'( przykro mi, że tyle osób odmówiło, ale koleżanki mają rację, będą osoby, którym zależy a to najważniejsze
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie nadrobię Was dzisiaj niestety - czas się przygotowywać do obrony
![]() Spałam dzisiaj niecałą godzinę (z własnej głupoty chyba, zachciało nam się kłócić całą noc z tż) , więc nawet nie mam siły siedzieć przy kompie. Wszystkim gratuluję i zazdroszczę zakupów i załatwionych spraw ![]() A ze spraw ślubnych to tyle, że byliśmy z tż w Rossmannie wczoraj, pokazywałam mu małe kosmetyki i wtrąciłam, że można by było zrobić koszyczki ratunkowe dla gości. Spytał, co się tam wrzuca, po czym zaczął wkładać to do koszyka zakupowego także i u nas będą koszyczki ratunkowe ![]() Miłego dnia wszystkim !!
|
#2296 |
|
Wtajemniczenie
|
velika pjona, ten sam dzień, ta sama godzina
![]() cornflower_girl u nas się tego nie praktykuje, ale koleżanka w innym lokalu na degustacji wybierała chyba 2 dania do degustacji. Buczorek odczuwam delikatną nadwrażliwość szczególnie przy kontakcie z ciepłym/zimnym, ale nie jest to bardzo uciążliwe. Panna Izabela kliknij przeszukaj wątek i wpisz ''koszyczki ratunkowe''. Pojawią się posty dziewczyn w tym temacie i znajdziesz te właściwe. |
|
|
|
#2297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tyle ludu było w domu, że młodzi nawet nie zainteresowani byli, że oglądam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zamówiliśmy 6 kg tortu, kelnerzy kroili duże porcje, bałam się, że zabraknie, ale zostało nam 3/4 całego dolnego piętra ![]() Wniosek o nowy dowód i prawko złożone Dziwnie było podpisywać się nowym nazwiskiem Kiedyś któraś z Was wstawiła listę rzeczy, które trzeba załatwić przed i po ślubie. Podeślijcie ją
|
|||
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Paula i Liana piękne relacje
Paula, wyglądalisci slicznie Cytat:
Boooskooo Miałam wczoraj ciezki dzien w pracy po prostu nie poradziłam sobie z natłokiem pracy i obowiązkow, za co dostawałam wczoraj ochrzan od klientów plus dziś od kierowniczki Czuje, ze jestem beznadziejna ![]() Za to dziś kupiłam fioletowe słomki w Kauflandzie kosztowały jakieś grosze, a na wesele moga sie przydac ja na pewno ze slomki będe pic wszystko co by makijaz ust oszczedzic kupilam 50szt, moze jeszcze dokupie drugie tyle mysle, ze polozymy je na słodkim stole w jakieś ładnej szklance, jak ktoś bedzie potrzebował to sobie weźmie i do tego kolorystycznie będa pasować idealnie
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-06-12 o 15:18 |
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
paula600324 super mieliście przyzdobione auto!
piękna relacja aniuska18032 przepiękny bukiet !!!!! ![]() say-hello i co wymienią Wam tą księgę? Super, że macie DJ ![]() U nas rodzice się zadeklarowali, że opłacą DJ na poprawiny za calusieńką resztę płacimy sami ![]() velika rewelacyjnie wyglądasz w sukni, zwłaszcza jej dół jest urzekający 21klaudyna a ja właśnie mam podobny problem - siostra TŻ ma ślub dwa miesiące przed nami, zapraszamy ich teraz i myślałam, żeby jednak zostawić ją z panieńskim nazwiskiem .. w momencie zapraszania nazywa się jeszcze po staremu .. dylemat mam teraz Kasiulenkowo wrzuć zdjęcia bucików!
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
Zdecydowałam się jednak na welon 70/50 uważam, że ten będzie najbardziej odpowiedni do mojego wzrostu
|
#2302 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, piękna relacja i cieszę się, że miałam zaszczyt widzieć Cię na żywo, bo wyglądałaś bajecznie Pamiętaj, czekam na foto z sesji! ![]() najbardziej wzruszył mi moment, kiedy siostra wskoczyła Ci do łóżka i razem z mamą i siostrą we czwórkę siedzieliście i rozmawialiście... Piękne wspomnienie paula600324 wyglądałaś ślicznie! gratuluję bycia ŻONĄ! ![]() Liana gratulacje i dla Ciebie ![]() Kochana, Ty?! Będzie pięknie, romantycznie i wyjątkowo. Już to wiem ![]() Nie strasz mnie, tak długo czeka się na realizację?
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby tż się zgodził na taką dekorację (oczywiście żywe kwiaty) białe eustomie i żółte frezje. Tż chce sam wymyślić przystrojenie,twierdzi, że samochód ślubny to jego działka
Samochód owszem ale dekoracja już nie koniecznie. On ma za nią tylko zapłacić
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Do dodatkowych plusów bycia żoną doliczam to, że Tż zaczął być dużo milszy
Tyle czułości to od dawna od niego nie uświadczyłam Przejrzałam wina i goście zrozumieli wierszyk, że wolę słodkie wina, tylko jedno trafiło się półwytrawne ![]() A od cioci i wujka zamiast wina dostaliśmy taki o album ślubny Już nie mogę się doczekać, żeby wkleić do niego zdjęcia |
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
Szklaneczka , Liana - cudne relacje , przeczytałam w wypiekami na twarzy
Tysia - my mamy na 15:30 tego samego dnia Niestety nie mogę nadrobić wszystkiego , dzisiaj w pracy do 21 od 9 ![]() Pogłupieli a jutro mnie czeka to samo Wczoraj ogólnie latałam jak kotka z pęcherzem po sklepach w poszukiwaniu biżuterii i sukienki poprawinowej - bo zdałam sobie sprawę, że mało mam spraw ogarniętych więc zajmę się chociaż tym co moim zdaniem najłatwiejsze... nie znalazłam nic ![]() Ponadto próbowałam zarezerwować podróż poślubną, jednak dziewczyna która mnie obsługiwała była tak nieprzyjemna, że zrezygnowałam i udam się gdzie indziej jak wróci TŻ
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2307 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-06-12 o 17:34 |
|||
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz widze jak beda wszyscy psioczyc, ze pozno No...straszne co sie stalo biedne dzieciątko...ale ojcu tez nie zazdroszcze
|
|
|
|
|
#2309 | ||
|
Rozeznanie
|
Zamówiliśmy obrączki
Mają być za 3 tygodnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Fajnie, że goście posłuchali i macie to co chcieliście |
||
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam pokazac, zamówiłam dla Tżta spinki do koszuli ślubne
dam mu je w tym roku na naszą 5 rocznice Obwódka ma kolor fioletowy, spinki ma zywo są piękne |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

no i zespół
wodzirej był cudowny miał mikrofon ale w sumie nie był mu potrzebny miał taki piękny donośny głos bardzo fajnie zabawiał gości
cudowne zabawy mieli 

Ono nie jest jakieś bardzo rozbudowane i przeważnie za kasą
Mam paski Crest 

Paula, wyglądalisci slicznie