|
|
#2161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Ja kiedyś dałam jak mi karta nie przeszła na cpenie na zadupiu. Na drugi dzień kuzyn zapłacił za mnie i odebrał mój dowód
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
mialam pocytowane i d.pa.;/ Szklanko, na pewno pociągne przez wakacje jeszcze kp wydaje mi się że do 18nastki nam zejdzieBlack, racja, A. na pewno odczuwa mój stres.. tu szkoła itd.... Ale pogoda;/ wieeje, leje... esz... spałam z Amelką godzine i nadal bym poszła spać tzt w szkole... wczoraj załatwił z tym gościem, jednak spisali oświadczenie bo tzt chciał mu forse, tamten chciał więcej to tzt spisał oświadczenie, z którego tamten chłopak zapewne dostanie mniej niż mój tzt chciał mu dać;] no ale cóż... Fewciu, ojj współczuje syt z samochodem;/ brakuje Cię tutaj;* nomnomnomnomnom
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-06-13 o 15:38 |
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Początek nudny i rozwlekly, końcówka fajna. Ogólnie może być. Angelina świetna, idealna do tej roli. Wczorajsza kąpiel ok, do momentu znaczenia włosów, histeria na maksa, nic nie pomogło. Tak się w tym zatracił że musiałam pierwszy raz od.nie.pamiętam kiedy w wózku wspiąć. Pobudza na jedzenie o 5.30 i już nie usunęła, tz w wózku zaczal ja bijąc ale zmęczony i widziałam że zaczyna się denerwować więc wstałaś i zaczęliśmy dzień o 6.15. Ale padła już na drzemkę o 8.40 i spala do 10. My z Tz w buzię teraz, do krakowa po też.samochód jedziemy B-)
|
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
Jejku tyle miałam pocytowane i mi się zamknęło przez przypadek... Dziękujemy za miłe słowa Fewciu brawa dla Blanki, zdolną i śliczną masz córeczkę a z kluczami współczuję...Neti miłego wypoczynku Mała jak się czujesz? Marsi zdrówka dla S.! Cieszy się, że ma dłuższe wakacje czy wolałby iść do szkoły? Nancy brawa za ząbka ![]() Coś jeszcze chciałam, ale nie pamiętam co...
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Bidok spi mi juz 3,5h..... Bedzie ciezko w nocy, ale jest tak padniety, ze mi go szkoda budzic
z drugiej strony nie wiem, ile dac mu spac.....Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- wstał, równe 4h. Podejrzewam, że gdyby kota nie otworzyła młodemu drzwi i nie wskoczyła na łóżeczko - spałby dalej
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Szklanka-dziękuje że pytasz
![]() Czuje się troszkę lepiej ale i tak ratuje się właśnie kawą bo inaczej bym chyba wieczora nie doczekała. Albo pogoda tak na mnie wpływa albo jakąś anemie załapałam bo to trwa już kilka dni a pogodna dupna jest od wczoraj. Przespałam z małym 3,5 godziny ale czuje że mogłabym przespać cały dzień. Tak brakuje mi snu,czuje się wymeczona fizycznie
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
My w drodze. ... pogoda tragiczna. ..leje jak z cebra.. mały usnął a wcześniej trochę marudzil- ale on od dawna nie jechał w taką dłuższą trasę. . Do później kobitki. ..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
fewciu wspolczuje calej sytuacji
Co robilas u fryzjera? Pokazesz sie? ![]() Deli, slodka Amelka neti bezpiecznej podrozy i milego wypoczynku marsi zdrowia dla S. mala mimo wszystko brawa za szczepienie, dobrze, ze macie to juz za soba ![]() Nie pamietam co jeszcze mialam pisac. Czuje sie dzisiaj jak przezuta i wypluta ![]() Robilam dzisiaj Lili "sesje" Pozdrawiamy ciocie
|
#2169 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
Ok podczytywalam 2 dni ale nie mialam jak sie zebrac do pisania ![]() Dziekuje za info odnosnie promo w F&F, skorzystalam dzis, nawet wzielam cos sobie Jegginsy- polecam sa boskie, swietnie leza i chowaja moj bebzon!!Co do tragedii z Rybnika, ojciec nigdy sobie tego nie wybaczy na 100% i to jest wystarczajaca i najbardziej wyniszczajaca kara... Ja bym nie potrafila zyc z takim pietnem. I jednego nie jestem w stanie zrozumiec i nie zrozumiem. Jak mozna nie pomyslec przez 8h o dziecku? Nawet jak ma sie najbardziej stresujaca, wymagajaca prace. Ja taka mialam. To bylo za.pier.dalanie, z reszta same pamietacie pewnie jakie mialam tez (nad)godziny pracy. Nawet przy najwiekszym tempie pracy nie zdazylo mi sie zebym chociaz raz na pol h nie pomyslala o dziecku, co robi, czy zjadla. Byli u nas znajomi z 7 miesiecznym synem. Jest na cycu, dopiero sie rozszerzaja aleee mlody dostaje Danonki, bo podobno tylko te serki mu smakuja i tak zalecil alergolog( mial jakas alergie)
|
|
#2170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie dwa dni wolnego Ale jutro ma być zimno i deszcz ![]() Fewciu, bardzo współczuję sytuacji z samochodem Blanka śliczna za wchodzenie po schodachCytat:
masakraCytat:
Prześlicznie
|
|
#2171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Rossmannie, jeśli tylko jest szafa Sally Hansen. Ale nie pamiętam ceny ![]() Cytat:
Współczuję Ja się tyle nasłuchałam od męża bym nigdy nie zostawiała kluczy w aucie, że mam nawyk wsadzania do kieszeni w trakcie pakowania zakupów czy Zuzii do fotelika. Cytat:
Mam tak samo
|
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, help!!!
też cierpimy na wycofaniu przez ikeę niektórych produktów chcieliśmy kupić szafę do kompletu i mamy komodę, łóżeczko i regał w takim kolorze http://ms-img01.allegroimg.pl/ms/ory...43e9002facd443 jaki kolor by do tego pasował? pomożecie???
|
#2173 |
|
Konto usunięte
|
Hejooooh :d idę was czytać, ale wrzucam najpierw - super
![]() http://3.bp.blogspot.com/-9X4Fe1Zy_l...600/pieski.jpg |
|
|
|
#2174 |
|
Lurker ;)
|
Widzialyscie to? http://www.papilot.pl/ciaza/26525/4/...l#galleryimage
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2176 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka dla Pietraszka ![]() Cytat:
Cytat:
i jaki miś ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2178 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
WIesz, ale malowanie paznokci maleńkiemu dziecku uważam za przesadę. A potem - pójdzie do szkoły, gdzie NIE WOLNO, i co? ale mama w domu mi pozwala! Z resztą się zgadzam Cytat:
mnie też wpienia, jak rodzina do Agatki " no daj jej, ona na chwilę tylko" - a ja nie uważam, by ona musiała zawsze się podzielić zabawką pilnuję zasady, że jeśli któraś pierwsza się bawiła, to nie wyrywamy nie zabieramy - mogę zaproponować pokazanie na moment, ale nie mogę tego wymagać Cytat:
Cytat:
Nooo Agatka kilka mcy temu dopiero zaczęła tak po schodach schodzić! wchodziła naprzemiennie daaaawno już, ale schodzić nie Cytat:
ale takie chciałam, i do wody, i do budyniu, i do naleśnikówCytat:
![]() Cytat:
3-4 zł, na receptę od pediatry dla siebie 2-3 kropleCytat:
Cytat:
http://allegro.pl/dumel-discovery-os...306322251.html http://allegro.pl/kredki-do-wanny-zm...317140597.html tego w trzy i troche jest, na all, w rossmannie bywają, na stałe w drogeriach natura, w realu http://allegro.pl/sassy-przyjaciele-...305375463.html Agu uwielbiała te książeczki, muszę też Dorci kupić: http://allegro.pl/piszczaca-ksiazecz...265927698.html |
|||||||||
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciotka ma z nim dosłownie przeyebane. Niby jak jest z nią sam, to jeszcze ujdzie, ale jak ktokolwiek się pojawi, a szczególnie inne dzieci, to jest masakra... Ze skrajności w skrajność: raz potrafi przyjść do niej, mimo że wcześniej i 2h sam się sobą zajmował, i non stop coś od niej chce, wymysla byle jakie bzdety, byle ona zwróciła na niego uwagę, a nie zajmowała się kimś innym; innym razem potrafi do niej wyjechać z tekstem, żeby sobie stąd poszła, żeby się nie odzywała do niego, żeby mu nie przeszkadzała. Kiedyś przypadkowo widziałam, jak siedzieli sobie za domem i on ni z gruchy ni z pietruchy do niej: "bądź cicho, bo cię walnę w mordę" ![]() Ogólnie jest strasznym egoistą, samolubem, uważa się za pępek świata, itp... Ciotka już wykończona jest na maxa tym wszystkim, ale do psycho nie chce iść, no bo nie i tyle... Przykro mi się zrobiło po tym, jakich się dzisiaj rzeczy dowiedziałam. Szkoda, że moi rodzice przed rodzicami tż robią z nas jakichś pieprzonych pasożytów, którzy zajmują im tylko metraż w domu, nic nie robią i na nich żerują. I że to, co robimy oboje w/koło domu nic nie jest warte, że nie pamiętają, jak przez ostatni miesiąc nam kasę pozyczali, bo tż ponad 2 miesiące wypłaty nie dostawał i nawet na paliwo nie miał, ale co z tego, i tak powinniśmy się dokładać. Tylko kasa się liczy przecież...... |
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w tym filmiku uderzylo tylko jak ona siedzi w wannie a gosciu w tle je obiad
Potem w tej rzece a jej corki (?) pluskaja sie w tle Rozumiem ze ktos chce rodzic w gluszy, lesie, no rozne sa zachcianki i marzenia zwiazane z porodem, ale obecnosci i to jeszcze tak hm...beztroskiej tych ludzi w tle no nie potrafie zrozumiec :P
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba przed wakacjami trzeba będzie zakupić coś lżejszego dla Kuby do jeżdżenia. Tylko nie wiemy co... na zwykłą parasolkę to chyba za wcześnie
raczej wózek spacerowy, ale lżejszy i bardziej składany od tego, co mamy, co myślicie? Polecacie jakieś konkretne?
|
|
|
|
#2182 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() czemu za wcześnie??
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze wiecie co... chyba bedziemy musieli kupic narożna kanape tylko w ikei nie wiem czy mo sie cos podoba - szok :-D no i chyba przyjdzie czas na pokoj dla Hani. W ogóle boje się że ta przeprowadzka źle na nią wplynie, jak dzieci znosza takie zmiany miejsc? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Mało mam czasu, uczelnia i ogarnianie bo sesja idzie wielkimi krokami;/ Ale czytam was i jestem Do tego dodam że zaczytuję się w juulu - polecam polecam polecam! |
|
|
|
#2185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() a potem coś Juula
|
|||
|
|
|
#2186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Twojej sytuacji : tulę i rozumiem, nie dziwię się, że przykro... ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Ale jeśli ci wszystko jedno to służę pożyczeniem jak ja przeczytam, a potem Tż (zaczął |
||
|
|
|
#2187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I do tej pory tak jest, a że on ma lekkie zaburzenia rozwojowe, to przecież tym bardziej powinna takie rzeczy ograniczać, a wspomagać rozwój..A napisałam o tym ogólnie, bo widzę, że u siostry Black chyba podobnie może być, w sensie z zachowaniem dziecka. ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2188 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
polecam lirę ![]() hje tulę Cię mocno
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki a ona ma dwa osobne uchwyty, czy jeden? Masz lirę 4? |
|
|
|
|
#2190 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Korzystając z tego, że dziś nie zasnęłam razem z Blanką to napiszę co nieco ![]() Dołączam do Fewci, której doba jest za krótka -moja też ;/ Teraz sezon truskawkowy się zaczął a więc mam trochę roboty bo moi rodzice mają sporo truskaw i pomagam im zbierać, do tego Blance wychodzą dwie piątki i jest marudek mamusiowy. Szczepiliśmy we wtorek na mmr - wszystko dobrze ! Ufff ! Jutro idę na panieński, tak się boje zostawić Blancie ;/ bo ona ostatnio bardzo ciężko znosi rozstania ![]() Marsi gratuluje kolejnego chłopaczka ! ![]() Lady zdrówka dla Pietraszka ! A dzieci śliiiczne wszystkie <3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

Bidusia chyba mocno bolało bo jeszcze takiego płaczu u niego nie słyszałam

22.05.2008
14.08.2011
wydaje mi się że do 18nastki nam zejdzie
Jak wrażenia 

Co robilas u fryzjera? Pokazesz sie? 
Pozdrawiamy ciocie
Jegginsy- polecam sa boskie, swietnie leza i chowaja moj bebzon!!
Już kilka razy złapałam za rękę w ostatniej chwili...
A.. no i allegro odpada, bo już nie dojdzie do poniedziałku. Jakaś sieciówka?