|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
tż walczy z Hania... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Moja też nie śpi
Sent from my HTC Desire C using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2283 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Hje cudne są takie małe dzieci jak opowiadają Fewciu wg mnie możesz iść Misiael brawa dla Hani za rowerek ![]() Illusion super sobie poradził Tż ![]() Mika jejku jak miło to czytać! Mam nadzieję, że teraz już będzie coraz lepiej Sylwia brawa dla Bartusia za zasypianie ![]() Myśmy wczoraj byli na paradzie z okazji święta miasta, potem u teściów i chyba za dużo tego wszystkiego bo sajgon nieziemski był w nocy. Ewa co parę minut przez sen kiwała głową "nie", potem popłakiwała i cały czas musiałam ją obejmować no i oczywiście najlepszy przyjaciel ciumuś obowiązkowo w buzi. Ale co się dziwić jak na paradzie tyle dzieci, kolorowo, baloniki itp., a potem u t. nowe wrażenia bo już nie ich pamiętała i strasznie się popłakała jak weszliśmy do nich do domu. Do tego nakładają się zęby i potem takie hocki klocki w nocy. No nic, mam nauczkę, żeby następnym razem bardziej dziecku dawkować wrażenia. I kurczę, martwię się bo od wczoraj zaś na tych podwiniętych paluszkach staje, jak zaś dostaniemy przez to serię rehabilitacji to się chyba załamię
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Tż dalej usypia juz myślałam ze spi a nagle slysze jej gadanie zza drzwi
kurcze no.... chyba zaraz wskocze na rower i kupie tego kebsa. Mam ostatnio takie zachcianki jedzenowe a juz tak dobrze bylo i schudlam ;( czemu przed okresem juz na tydzien przed czasem wiecej pochlaniam pol lodowki ;( szklanko gdzie ten festyn?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja przed dzieckiem potrafiłam po 23 do żabki jechać po czekoladę, albo lody. Teraz jestem tak zmęczona, że wolałabym chyba głodna chodzić niż o tej porze z domu wychodzić
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pamietaj, nawet jak polegniesz , to tylko hormony a nie Twoja słaba wola hahaJa przed okresem mam takie zachcianki żywieniowe, że szkoda gadać .. od razu sprawdzam datę i wiem, aha ... zbliża się armagedon
|
|
#2288 |
|
Lurker ;)
|
Bokeh a nie mozesz zamowic? :P sami dowioza
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i mam to samo normalnie az mi czasem glupio bo zjem i dawaj dalej przychodzi okres i jak ręką odjal zmieniam sie znow w siebie... Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2290 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh w Chorzowie, na Wolce
ja mam smak na chipsy solone... z tej okazjiz robiłam sobie dzisiaj na obiad ziemniaki z piekarnika, ale nie ukoiły mojej chipsowej tęsknoty
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
tam gdzie lubie nie dowoża ;(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() aaaa juz myslalam ze w kato i cos przegapilam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2294 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pola rewelacyjnie musiala wyglądac Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46887191] masz absolutnie rewelacyjnego Syna ![]() --------------------- wczoraj zerwałam się ze smyczy po pracy - bo byłam, pomalowałam jakieś 40 twarzy dzieci! ale za to wszyscy chwalili, bo naprawdę super mi buźki wyszły (tygrysy, koty, helołkitki, myszki minnie, koty, wilk, 2 razy Ninjago pieski, motyle!), potem z dziewczynami poszłyśmy na piwko, a potem poszlam na parapetówę do szwagra, a P. był z dziewczynkami [/QUOTE]Wiem ![]() udana impreza? Cytat:
wyszlismy dopiero po 17 bo tak to cały dzien pizgało i popadywal deszcz, a nie chce ryzykowac przezeibienia bo ma w tym tygodniu szczepienie ![]() Cytat:
nie wiem jaki to bal konkretnie ale laska z Ciebie nieziemska!!!! Cytat:
![]() aaaaa, gafe strzeliłam wczoraj, bos Ty u mamusi a nie t. udanego odpoczynku SZKLANKO, u nas tez kiedys tak sie zdarzyło, ze jak mały był zbyt bartdzo naładowany wrazeniami to pól nocy płakał przez sen, rzucał sie, odpychał mnie, kosmos,..... BOKEH, powodzenia w pakowaniu LADY, czekamy na zdjecia z nowego pokoiku Co do usypiania, to staram sie młodziez wyciszyc po kąpieli, wlasnie ksiazeczki itp. Ale dzis np po prostu mnie znokautował, wyrywał sie do zabawek, poszlismy, padł dopiero po 21
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-06-15 o 22:25 |
||||||
|
|
|
#2295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic za darmo!
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie opchnełam paczke ciasteczek czekoladowych
w ramach robienia masy ![]() ![]()
|
|
|
|
#2297 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niestety nie pomogę ![]() Cytat:
![]() ale powtórka już bez prezentów i bez całej tej ogromnej imprezy... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kubson też dziś marudny może to przez pogodę ![]() Cytat:
Cytat:
dla Hani ![]() my po weselichu, wszyscy Kubą zachwyceni, jakbyście Go widziały to byście pękły ze śmiechu w kościele zbierał groszówki i mi je dawał. Jak usiedliśmy przy stole to Kuba od razu zabrał się za łyżkę i nabierał makaron z talerza potem zjadł banana, 3 kromki chleba, ziemniaki, wszyscy pod wrażeniem,że tak sobie radzi sam z samodzielnym jedzeniem na dworze szalał z "wujem", który nim podrzucał, robił samolot itd, Kuba zachwycony zrywał i dawał wszystkim kwiatki, podrywał starsze dziewczynki no szok, jak nie moje dziecko byliśmy tylko kilka godzin, w samochodzie Kuba usnął, mijaliśmy miejscowość, w której mieszka hje dzisiaj byliśmy na zakupach ale Kuba marudny, chciał cały czas do mnie, czyli nic się nie zmieniło, także nie ogarniam, czemu wczoraj był taki otwarty a dziś tylko mama. I mam mały problem... przez to, że Kuba chce jeść sam i nie akceptuje karmienia nie wiem, jak ogarniać jakiekolwiek wyjścia z nim. Jak Wy robicie? Niemniej jednak zaszalałam dziś, oj zaszalałam ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
NANCY, to Kubus pokazał jak robic dobre wrazenie
mnie sie buty Fewci bardzo podobają |
|
|
|
#2299 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Diamentowa Liga?Cytat:
Ja bym chciała nawet i do podstawówki ograniczyć Poli takie rzeczy, ale na 99% się niestety tego nie uniknie - wszystko idzie za tłumem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana, nawet lepiej ![]() Dzisiaj miałam bardzo, bardzo, bardzo kryzysowy dzień. Spałam 5 godzin, Pola miała tylko 40 minutową drzemkę w aucie przed południem, a i tak zasnęła godzinę temu. Dołączyłyśmy również do grona marud całodniowych i co za tym idzie, nerwów napiętych do ostateczności. Po kolejnej nieudanej próbie zaśnięcia coś mnie ogarnęło dziwnego, popieprzyłam gości, których mieliśmy (w sumie przez nich przede wszystkim nie mogła spać), ubrałam nas obie i poszłyśmy na spacer. W pewnym momencie przestałam myśleć o czymkolwiek i po prostu szłam, pchając wózek. Nie wiem, jak to się stało, ale jak normalnie ta trasa nam zajmuje dobre 2 godziny, tak dzisiaj nie wyszła nawet jedna ![]() Wróciłyśmy, szybka kąpiel, bo już bardzo śpiące dziecię było, pohasała po łóżku może 10 minut i zasnęła wreszcie. U nas wczoraj we wsi trzy śluby były i jedne chrzciny ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Widziałyście ten filmik? Już dużo razy mi się przewijał przed oczami, dzisiaj w końcu obejrzałam - nie wiem, po co ![]() http://www.elblag24.pl/fakty/86210-p...-historia.html
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-06-15 o 23:22 |
|||||
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Dziećko padło 20 minut temu.
Specjalnie się cofnęłam, żeby zobaczyć Fewcię. Bardzo ładnie wyglądasz, świetna figura! Blogerko : niestety, głową muru nie przebijesz. Ja niby to wiem, niby staram się z tym godzić a i tak aż się we mnie gotuje i zawsze mnie poniesie - tłumaczę, staram się, a to jak się spotkać ze ścianą... takie zatwardziałe bezrefleksyjne trzymanie się starego... Zaraz ci odpiszę na pw, wcześniej nie było jak |
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
hello,
strasnie Wam współczuje przebojów z usypianiem, u nas są troszkę problemy z drzemkami a właściwie to z moją teściową Leosia pora to tak 12.15-12.30 jak się przegapi tą godzinę to ciężko no i moja t często przegapia i ostatnio się zdarzało,że o 14.30 dopiero go kładła cyrki nie z tej ziemi bo to przecież nie jego pora a i w nocy potem gorzej sypiał ![]() bylismy wczoraj na wsiowym festynie- Leos mistrz parkietu nie chciał zejść, najpierw był szał jak fitnesski prezentowały swoje wdzięki a potem jak poszła muza tak nie mogłam dziecka z danceflooru ściągnąć ![]() matko jak ja za tym tęsknie a całkiem niedawno robiłam przysiad i MC ze sztangą 45 kg nie bez powodu mam uda jak gruziński zapaśnik |
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Dziekuje tym z Was które mi odpowiedziały i tym które komentarz zostawiły dla siebie
![]() Dziewczyny u nas z zasypianiem nie ma najmniejszych problemów ale noce..... milion pobudek ze strasznym placzem,czesto placz przez sen Tylko przytulenie dziala i to nie zawsze Biedne to moje ma yakie sny.. Wczoraj ograniczylam liczbe zabawek grajacych,bodzcow,nawet radio gralo cichutko lub w ogole,jednak nic to nie dalo. Noc bardzo ciezka. Jak mam pomoc Blance w spokojnym snie?Tak sobie mysle,ze to sie zaczelo tydzien temi,kiedy sie dowiedzialam o 4 dniowym szkoleniu 150km od domu. Musze zostawic Blanke na trzy noce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
jestem na bieżąco, bo wczoraj w nocy nadrobiłam, ale wpadam tylko na chwilę i uciekam pracować ![]() wyczytałam, że Debrah będzie w NS ja niestety w piątek pracuję, a potem mamy z TŻ trochę załątwień związanych z budową, ale będziemy na terenie NS, więc jak się gdzieś umówicie z Hope, to dajcie znać gdzie, postaram się wpaść chociaż przywitać![]() co do noclegu, to nie pomogę, bo nie orientuję się dobrze w takich miejscach NS, a sama miałam taki problem jak chciałam moich gości weselnych gdzieś ulokować paaa, może do wieczora
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też ciężka noc za nami... poratowałam się trochę kawą ale niewiele to dało
|
|
|
|
#2305 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() Porobiło się. Przez weekend tż tak mnie wkurzył, że powiedziałam, że się wynoszę, na co on w śmiech i żebym nie była dziecinna ![]() No cóż chyba jednak będę ![]() Moja Ola tez ma ciezej z zasypianiem, a ostatnio jeszcze zaczeła sie bawic w gryzienie uu i myślałam, ze nadszedł kres kp, na szczescie poki co jej przeszło. I mam problem, z cyklu jak się zachować.... Olka zaczęła mazać po podłodze. tzn. daje jej kartki jakis pisak i sobie malujemy, malujemy, maaaluuujemy. po chwili ona siup nim po panelach - ja- nie wolno, malujemy tylko po kartkach, no i tak iles razy, a Olka wyglada jakby robia to specjalnie, az mnie w koncu nerwy biora i zabieram pisak, mowiac, ze mowiłam, ze malujemy tylko po kartkach Po lamencie czasem oddaje, ale jak ona znow na panele to juz definitywnie biore.... jakies inne zachowanie zastosowac?
|
|
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bosko Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46873021]Hejooooh :d idę was czytać, ale wrzucam najpierw - super ![]() http://3.bp.blogspot.com/-9X4Fe1Zy_l...600/pieski.jpg[/QUOTE] Super
|
|
#2307 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Mało mnie ostatnio, bo z Julią to mogę co najwyżej podczytywać, a wieczorami, na tyle, na ile się da, zdradzam Was z mundialem ![]() U nas w sumie całkiem spoko, wszystko ok, tyle że Mycha ma lekką chrypkę od sobotniego wieczora. W aptece dali nam na to jakiś syropek, ale jeśli nie przejdzie wkrótce, to pójdę do pediatry, niech Młodą obejrzy. Poza tym to tz był w sobotę na zakupach i kupił mi ciuchy - raz na jakiś czas ma takie rzuty, że przynosi mi coś innego niż słodycze ![]() Wiem, co u Was, nadrobiłam wszystko, ale na pewno nie dam rady do wszystkiego się odnieść. Z tego, co zapamiętałam: Hje - nie dziwię się, że się wkurzyłaś, że Pola nie mogła spać. I wyobrażam ją sobie jak się cieszyła na widok tz Fewciu - ładnie wyglądasz. Sukienka bardzo mi się podoba, taka lekka jest ![]() Nancy - super, że fajnie było na weselu Brawa dla Kuby!Sylwietta - Bartulo śliczny! Bokeh - powodzenia w pakowaniu! Szklanka - mam nadzieję, że to podkurczanie paluszków to nic takiego. Kciuki, by było ok. Szaja - rewelacyjne pieski ![]() Pisałyście jeszcze o aplikacjach. Osobiście jestem przeciwna temu, żeby dać dziecku tablet czy telefon i "mieć spokój", natomiast nie jestem przeciwna temu, by robić coś razem z dzieckiem (oczywiście nie takim małym) na tablecie. Wtedy, wg mnie, to jest inna forma zabawy, a nie danie urządzenia, by mieć święty spokój. Z racji mojej pracy Młoda na pewno prędzej czy później (raczej później) dostanie coś do testowania. Pisałam Wam, że nie oglądam przy Młodej nic na kompie, nie używam lapka czy tabletu, ale jak kończę rozmowę, to daję Małej iPhone'a do ręki, bo ona jest bardzo ciekawa, co zajmowało moją uwagę przez ostatnie minuty, gdy rozmawiałam. No i bierze ten telefon, robi "halo halo" do ucha, maźnie parę razy palcem po ekranie i mi oddaje albo każe położyć na półce, tam gdzie telefon zwykle leży. Póki co wychodzi bardzo naturalnie - ja się nie chowam, a ona nie rzuca się na smartfona jak na nie wiadomo co. Miłego dnia ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-06-16 o 08:37 |
|
|
|
|
#2308 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
cuuudny bartulo a Ty fewciu - brak slow poprostu! Cytat:
Cytat:
a co to za szkolenie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sadzac po komentarzach jest co podziwiac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2310 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
OMG, ja bym zawału dostała gdybym coś takiego zastała, dobrze ze na razie Oliwce nie przychodzi do głowy włażenie na parapety
![]() Cytat:
pierwsze słysze takie coś, u mnie tak jak dziewczyny piszą jest normalnie komunia i za rok rocznica komuni (raczej w komunijnych albach idą dzieci).Cytat:
Aaaa, super jest Cytat:
Cytat:
Co do zachowania Poli Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46887191] wczoraj zerwałam się ze smyczy po pracy - bo byłam, pomalowałam jakieś 40 twarzy dzieci! ale za to wszyscy chwalili, bo naprawdę super mi buźki wyszły (tygrysy, koty, helołkitki, myszki minnie, koty, wilk, 2 razy Ninjago pieski, motyle!), potem z dziewczynami poszłyśmy na piwko, a potem poszlam na parapetówę do szwagra, a P. był z dziewczynkami [/QUOTE]Wow, no to nieźle sie bawiłaś. Jakies foty z tego malowania masz?? Cytat:
Mam taki sam żakiecik tylko kolor - koralowy
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

, to tylko hormony a nie Twoja słaba wola 

przychodzi okres i jak ręką odjal zmieniam sie znow w siebie... 

My dziś po nocnej 3godzinnej tugezie,muszę mówić jak się czuję ?

Bardzo ładnie wyglądasz, świetna figura! 
22.05.2008
14.08.2011![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)