|
|
#361 | |||||
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W barze zebrała się chyba bardzo specyficzna grupa osób - znają Józefa ![]() Cytat:
Dołączam się do pytania o niskie ciśnienie. Plus proponuję przyjrzeć się wit. B12. Mi po wrzuceniu ostrej suplementacji tejże witaminy niemal przeszły zawroty głowy i poczucia, że zaraz odpłynę. Parabelko, a takie stany jak u Rejcz mogą być też wynikiem niedoboru żelaza? Anemii? Cytat:
|
|||||
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i spławiam. 2. Dzięki Ależ ja mam cykliczne niedobory zelaza - i żrę Falvit i od razu mi lepiej - tam też jest cynk co mnie zawsze ratuje jak wirus łapie. Podejrzewam, że coś mnei najzwyczajniej w świecie bierze, np teraz mi ciut lepeij znów. Chyba organizm się broni a wirus napiera i tak się bujam. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-19 o 12:57 |
|
|
|
|
#363 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ale faaajnie, baw się dobrze ![]() Cytat:
2. znacie ![]() Cytat:
Dochodzę do wniosku, że w autobusach najlepiej trafiać na bogatych znajomych, takich co kupują nowe mieszkania i jeżdżą po świecie (wiem, to koliduje z zatłoczonym autobusem). Wtedy zawsze można pogadać o nowej chałupie i okolicznej infrastrukturze, rynku nieruchomości, wystroju wnętrz, remontach, wtopach ekipy remontowej, kolorach farb, o przygodach w samolocie, pociągu, o ciekawostkach kulturowych, wtopach w hotelu, o plenerach i zabytkach, lokalnej kuchni, pogodzie itp. Więc ludzie! Zarabiajcie! Żeby być ciekawymi rozmówcami a nie tylko didy i didy
|
|||
|
|
|
#364 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#365 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.oj , to może jakoś je spróbuj podnieść ? Cytat:
Cytat:
2.zapach wodorostów mi nie przeszkadza ,bardziej wygląd i struktura tego co mam zjeść ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3.mogą , przy dużym niedoborze i dużej anemii można sobie zemdleć bez problemów na przykład . 4.ośmielę się twierdzić , że jest dużo lepsze od oryginału ![]() Cytat:
![]() ideu prać i sprzontać korzystając z wolnej chaty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#366 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chociaż o perfumach to nawet nie próbuję. Tak samo, jak o muzyce. Cytat:
![]() Cytat:
Od razu się dowiaduję co, gdzie i kiedy robiła, kogo spotkała, a jako bonus otrzymuję plotki z życia jej znajomych (nawiasem mówiąc, całkowicie obcych mi ludzi); moja rola sprowadza się tylko do wydawania z siebie monosylabowych pomruków, w rodzaju mhm, o? acha..., o!
Edytowane przez akiyo Czas edycji: 2014-06-19 o 16:35 |
|||
|
|
|
#367 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
(1) zakończenia vcurva w każdym bądź razie w robo byłam chyba straszna bo na vcurv nałożył się niespodziewany projekt typu nie mam wystarczających danych ani umiejętności ale jestem odpowiedzialna za efekt ![]() (2) włosów ombre po hennie, chciałam coś innego niż czarny ale chyba w czerni mi najlepiej w ryżawym chyba jakoś nie tak ![]() (3) piwa w związku z czym zdrowie obu jubilatek, Aileenn Cytat:
![]() Cytat:
2. chyba nie.... ja jem granat po pokrojeniu na cząstki po prostu wygryzając to co jadalne ze skóry, a kiedyś widziałam filmik o przygotowywaniu do sałatki - walenie łychą w przekrojony na pół, co powodowało wpadanie ziarenek wprost do michy - o rozpryskach soku mowy nie było ale chyba nieuniknione.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pogrubione - w sumie nie musi kolidować, jak całą kasę wydają na mieszkania i podróże to może na samochód nie starcza
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#368 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Pięknie tu!! Ok. 17 km się naleźliśmy, małżon padł i śpi, a mnie nosi dalej...
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z zasady tam nie chodzę, na pewno nie na trzeźwo....
|
|
#370 |
|
|
Tam, gdzie mają kino na zapleczu, a w środku karaoke. Ale w ogródku siedzieliśmy. Natomiast dziś jedliśmy pyszne lody w No.3 -czekolada ze śliwką w koniaku i -uwaga!! Z gorgonzolą!! Pyszne! W życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby coś takiego wyprodukować.
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słyszałam jak Radzio śpiewał SDM... my mieliśmy 2 gitary, banjo, hamerykańską wokalistkę i pearl jam, pink floyd, led zeppelin
|
|
#372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#373 |
|
Vegemamita
|
Idę na koncert
http://www.youtube.com/watch?v=A16VcQdTL80
Rozbieram : ![]() Pilne poszukuję wymianka zapachowa wymianka książkowa Edytowane przez edziakalitowa Czas edycji: 2014-06-19 o 21:52 |
|
|
|
#374 | ||||
|
Nindżopesz
|
Ależ niesamowity dzień - położyłam rano książki na kupie i one nadal tak leżą! Umyłam lustro i nadal jest czyste! Ach
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Takie rozmowy też są fajne, poważnie mówię. |
||||
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jacie to moje rytmy tańcowe, imprezowe - jakie wspomnienia jakie czasy letnie noce zacierające sie z dniem ![]() ![]() klask i:I spadam na realizację wczorajszej niespodziewanki - jużeśmy zaliczyli jedną imprezkę z ludźmi teraz sam na sam
|
|
|
|
|
#376 | |
|
|
Cytat:
2. Nie, to specjalnie na Festiwal Nieskończonych Form Mleka ![]() 3. Sandomierz. A jutro okolice -Opatów, Krzemionki Opatowskie, Kurozwęki i Pan Henryk Od Świeżych Ryb :-D Padam... Stopy, kolana -ok, ale biodra chyba wymagają oliwienia..,
|
|
#377 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. ciemnorudawa, w sumie powrót do tego co było kiedyś, fot nie chce mi się robić...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - ale Ci zazdroszczę tego koncertu Moriah
U mnie obecnie nic innego nie leci. Eksploatuję nadmiernie. Ten typ muzy mam wrażenie że mam we krwi
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka chce ją zaangażować na dłużej u siebie, więc zapowiada się jeszcze parę takich wieczorów widziałaś The Broken Circle Breakdown albo Co jest gran Davis?
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jak podesłać? chyba w formacie mp3 via mail? ![]() Nieeee Coheni Dzięki serdeczne - to pewnikiem będzie up my street |
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Aleś mi zrobiła dzień, miesiąc etc Ja bym się na taki wypad dwudniowy wybrała - z przyjmną ością - ale ostatnio wszystko się finansowo sypie obecnie akumulator i dwa łóżyska do jeździdełka ręce nam wczoraj opadli po diagnozie Także chociaż nostalgicznie sobie powzdycham i myślami odlecę |
|
|
|
#383 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogi Baru,
otóż popsuła mi się myszka ![]() Starutka taka, Logitech NX20 Notebook, z kabelkiem, w internetach nie mają ![]() Czy jest coś podobnego: lekkiego, małego, za rozsądną cenę, najlepiej też z kabelkiem? Bo jak pomyślę o tych falach radiowych albo Bluetoothach tu mi się słabo robi ![]() I żeby kosztowało mało, bo za tę kilka lat temu dałam jakieś 26 zł I - żeby nie było samego marudzenia - udanego weekendu wszystkim! ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Jak muzycznie w Barze Miłego dnia wszystkim
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - z przyjemnością donoszę że chlebek sezamowy z Rossa jest w deskę
Jadłam może w zyciu lepsze rzeczy, ale jest sycący, smaczny, polubiłam się z gryczanym smakiem ostatnio bardziej a on mi nim zalatuje. A uwielbiam go wręcz w dwóch połączeniach - z konfiturą z pomarańczy lub z sardynkami w oleju Czyli na wytrawnie ta knfitura jest gorzkawa no jak to skórka z pomarańczy. Dzięki za namiar na ciekawy, łatwodostępny produkt. Owszem drogi, ale ja go jem mało i mam na kilka razy ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Betty - wieeeelkie dzięki za fatygę |
|
|
|
#385 | ||
|
Panaroja
|
heloł snad majeranku i kaszelu
![]() Cytat:
Cytat:
Tri , niedawno kupowałam myszkę naziemnie bo mi się stara spsuła i zapłaciłam chyba 22 zł albo coś koło tego , naziemnie bo przynajmniej można se pomacać i wybrać i szypciej i s kabelkiem jest
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#386 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam za sobą okropny, ohydny dzień w szpitalu- ale oszczędze wam szczegółów, bo sama nie mogę uwierzyć w to co się stało I do tego dostałam @ tydzień wcześniej i mnie boli
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#388 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
tarczycę w tagach rozumiem ale serwatkę chyba przegapiłam
fogle to udało mi się odchudzić portfel ... ale zawsze można zmienić zdanie, co nie więc specjalnie dla Ciebie dzieło współczesnej sztuki fotograficznej pt ombre półportret z okiem ![]() DSCF0475.jpg w naturze nie jest niestety taki czerwony, bardziej zwykły ryżawy i kurde dopiero zobaczyłam ten bałagan w tle Cytat:
![]() z sardynkami, to znaczy...? solo chleb + sardynki? Cytat:
mam nadzieję, że to coś, co da się zapomnieć...
|
||
|
|
|
#389 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niestety nie
Znajomy ratownik podciął sobie gardło, a potem jeszcze skoczył z 5 piętra. Dziś ma urodziny, 33 lata.. To było wczoraj, dziś robiłam mu badania kontrolne, nie da się zapomnieć.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. bałaganu nie zauważyłam 3. No tak - chleb i na to sardynki portugalskie z puszki - można pociapać widelcem na pastę Kurcze zdążyłam przeczytać początek u Win
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-20 o 20:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Taa, z jednej strony niby fajnie mieć jakieś mniej popularne hobby a potem w takim autobusie można je sobie wsadzić. Ponadto tematy nieobciachowe też rozbijają się o mur:
Wciąż się obawiam co ze mną, myślałam wczoraj ze umieram,w sesnie schodziło ze mnei życie - nie umiałam podnieść ręki, wypowiedzieć słowa chuop mnie do łóżka niósł i przebrał
Nie wiem co się dzieje
A takie mieliśmy plany imprezowe 

ZNaczys ie rozwija znaczy się dobiega końca 

klask i: