Scent Bar LIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-19, 12:30   #361
aileenn
Mother of Cats

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Najlepiej - jeżeli ma sie odrobinę cierpliwości - odwrócić pytanie , niech się znajomy pochwali , a my uzyskamy opinię świetnego słuchacza i osoby empatycznej( o ile nam na tym zależy )
To podejście mi się podoba

Cytat:
3.bo tutaj sie zebrała sama śmietanka intelektualna i fogle , a na żywo się spotykamy z serwatką

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A nie masz czegoś takiego jak ja, że jeśli chodzi o zainteresowania i tematy to czujesz, że "zatrzymałaś się" na etapie późnego liceum? Taa, z jednej strony niby fajnie mieć jakieś mniej popularne hobby a potem w takim autobusie można je sobie wsadzić. Ponadto tematy nieobciachowe też rozbijają się o mur:
- czytałam ostatnio...
- ja nie mam czasu czytać bo dzieci, praca, mąż, kursy
- ...znalazłam takie fajne perfumy...
- ja też, FM nr 15646
- ...oglądałam takie jedno s-f...
- fuj, nie lubię s-f
- ...i interesujący japoński film widziałam...
- ja też, Szoguna i Ostatniego samuraja
- ...to teges, tutaj wysiadam.
Dokładnie tak mam
W barze zebrała się chyba bardzo specyficzna grupa osób - znają Józefa

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Wciąż się obawiam co ze mną, myślałam wczoraj ze umieram,w sesnie schodziło ze mnei życie - nie umiałam podnieść ręki, wypowiedzieć słowa chuop mnie do łóżka niósł i przebrał Nie wiem co się dzieje A takie mieliśmy plany imprezowe Zrobił domową niespodziankę
Rejcz, no bez takich
Dołączam się do pytania o niskie ciśnienie. Plus proponuję przyjrzeć się wit. B12. Mi po wrzuceniu ostrej suplementacji tejże witaminy niemal przeszły zawroty głowy i poczucia, że zaraz odpłynę.
Parabelko, a takie stany jak u Rejcz mogą być też wynikiem niedoboru żelaza? Anemii?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Macham z Chorwacji właśnie się zbieramy na plażę ;-)
Bawcie się dobrze!

Cytat:
ad sinupret rozmów towarzyskich i o literaturze , znacie to http://www.fantastyka.pl/opowiadania/pokaz/56843967
To jest tak straszne, że aż śmieszne

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 12:52   #362
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Rejcz, no bez takich
Dołączam się do pytania o niskie ciśnienie. Plus proponuję przyjrzeć się wit. B12. Mi po wrzuceniu ostrej suplementacji tejże witaminy niemal przeszły zawroty głowy i poczucia, że zaraz odpłynę.

Parabelko, a takie stany jak u Rejcz mogą być też wynikiem niedoboru żelaza? Anemii?
1. Mi też Czesto tak robiłam, ale czasem (najczęściej) po prostu mam ochotę szybko się rozejść i spławiam.

2. Dzięki

Ależ ja mam cykliczne niedobory zelaza - i żrę Falvit i od razu mi lepiej - tam też jest cynk co mnie zawsze ratuje jak wirus łapie. Podejrzewam, że coś mnei najzwyczajniej w świecie bierze, np teraz mi ciut lepeij znów. Chyba organizm się broni a wirus napiera i tak się bujam.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-06-19 o 12:57
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 13:19   #363
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Mnie nie ma to nie bylo komu Baru otworzyć

Macham z Chorwacji właśnie się zbieramy na plażę ;-)
1.
2. ale faaajnie, baw się dobrze

Cytat:
ja bym na Czarownicę poszła

ad sinupret rozmów towarzyskich i o literaturze , znacie to http://www.fantastyka.pl/opowiadania/pokaz/56843967 ?
1. też doszłam do takiego wniosku
2. znacie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Dodałabym jeszcze:
- szukam jakiegoś fajnego fantasy...
- nie czytam bajek dla dzieci
- słucham dużo muzyki w w drodze do pracy...
- ja też, słyszałaś nowego donatana/Ryj-anę?
O, też, zwłaszcza pogrubione

Dochodzę do wniosku, że w autobusach najlepiej trafiać na bogatych znajomych, takich co kupują nowe mieszkania i jeżdżą po świecie (wiem, to koliduje z zatłoczonym autobusem). Wtedy zawsze można pogadać o nowej chałupie i okolicznej infrastrukturze, rynku nieruchomości, wystroju wnętrz, remontach, wtopach ekipy remontowej, kolorach farb, o przygodach w samolocie, pociągu, o ciekawostkach kulturowych, wtopach w hotelu, o plenerach i zabytkach, lokalnej kuchni, pogodzie itp.
Więc ludzie! Zarabiajcie! Żeby być ciekawymi rozmówcami a nie tylko didy i didy

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 13:51   #364
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Dochodzę do wniosku, że w autobusach najlepiej trafiać na bogatych znajomych, takich co kupują nowe mieszkania i jeżdżą po świecie (wiem, to koliduje z zatłoczonym autobusem). Wtedy zawsze można pogadać o nowej chałupie i okolicznej infrastrukturze, rynku nieruchomości, wystroju wnętrz, remontach, wtopach ekipy remontowej, kolorach farb, o przygodach w samolocie, pociągu, o ciekawostkach kulturowych, wtopach w hotelu, o plenerach i zabytkach, lokalnej kuchni, pogodzie itp.
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:21   #365
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. Ojojoj chorobska kolejna faza ZNaczys ie rozwija znaczy się dobiega końca

2. Ja mam zawsze za niskie cisnienie, jednak mnie jakiś wir łapie - jestem rozpalona i zlewa mnie pot
1.oby albo nałykałam się kurzu przy porządkach
2.oj , to może jakoś je spróbuj podnieść ?
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
sama prawda!
Dodałabym jeszcze:
- szukam jakiegoś fajnego fantasy...
- nie czytam bajek dla dzieci
- słucham dużo muzyki w w drodze do pracy...
- ja też, słyszałaś nowego donatana/Ryj-anę?

Cytat:
Skąd to wzięłaś tak w ogóle? Pacjenci się podzielili czy co?

Powoli wprowadzam ryby, ale do innych morskich stworzeń nie mogę się przekonać, zwłaszcza do krewetek - dla mnie to takie duże białe robale :rzyg: A jeszcze gorzej jak poczuję ten specyficzny zapaszek wodorostów - odruch wymiotny mam pomimo świadomości, że to rośliny tak śmierdolą, brrrr.
1. Śnieszka przyniosła z przeczkola
2.zapach wodorostów mi nie przeszkadza ,bardziej wygląd i struktura tego co mam zjeść
Cytat:

Dokładnie tak mam
W barze zebrała się chyba bardzo specyficzna grupa osób - znają Józefa

Rejcz, no bez takich

To jest tak straszne, że aż śmieszne
1.o ile ma się chęć wysłuchiwać , ale lepiej słuchać niż mówić , gorzej , że trzeba wtedy uważać i wtrącać odpowiednie komentarze
2.
3.mogą , przy dużym niedoborze i dużej anemii można sobie zemdleć bez problemów na przykład .
4.ośmielę się twierdzić , że jest dużo lepsze od oryginału

Cytat:
konkluzja zabójcza gorzej z wykonaniem

ideu prać i sprzontać korzystając z wolnej chaty

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:34   #366
akiyo
Zadomowienie

Cytat:

A nie masz czegoś takiego jak ja, że jeśli chodzi o zainteresowania i tematy to czujesz, że "zatrzymałaś się" na etapie późnego liceum? Taa, z jednej strony niby fajnie mieć jakieś mniej popularne hobby a potem w takim autobusie można je sobie wsadzić. Ponadto tematy nieobciachowe też rozbijają się o mur:
- czytałam ostatnio...
- ja nie mam czasu czytać bo dzieci, praca, mąż, kursy
- ...znalazłam takie fajne perfumy...
- ja też, FM nr 15646
- ...oglądałam takie jedno s-f...
- fuj, nie lubię s-f
- ...i interesujący japoński film widziałam...
- ja też, Szoguna i Ostatniego samuraja
- ...to teges, tutaj wysiadam.

O, tak
Chociaż o perfumach to nawet nie próbuję. Tak samo, jak o muzyce.

Cytat:

Powoli wprowadzam ryby, ale do innych morskich stworzeń nie mogę się przekonać, zwłaszcza do krewetek - dla mnie to takie duże białe robale :rzyg: A jeszcze gorzej jak poczuję ten specyficzny zapaszek wodorostów - odruch wymiotny mam pomimo świadomości, że to rośliny tak śmierdolą, brrrr.
Na przełamanie niechęci do glonów polecam sałatkę kaiso ; jak dotąd nie natknęłam się lepszą

Cytat:
1.

...ale chyba coś w tym jest; jak spotykam taką jedną koleżankę, o dość bogatym życiu towarzyskim (przynajmniej tak wynika z jej opowieści), to nie ma problemu z kwestią kłopotliwego milczenia Od razu się dowiaduję co, gdzie i kiedy robiła, kogo spotkała, a jako bonus otrzymuję plotki z życia jej znajomych (nawiasem mówiąc, całkowicie obcych mi ludzi); moja rola sprowadza się tylko do wydawania z siebie monosylabowych pomruków, w rodzaju mhm, o? acha..., o!

Edytowane przez akiyo
Czas edycji: 2014-06-19 o 16:35
akiyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:36   #367
kamena
ʞɐɯǝuɐ

macham znad :

(1) zakończenia vcurva trwał sobie od poniedziałku, a spowodowan był nie wiem czym w każdym bądź razie w robo byłam chyba straszna bo na vcurv nałożył się niespodziewany projekt typu nie mam wystarczających danych ani umiejętności ale jestem odpowiedzialna za efekt

(2) włosów ombre po hennie, chciałam coś innego niż czarny ale chyba w czerni mi najlepiej w ryżawym chyba jakoś nie tak

(3) piwa w związku z czym zdrowie obu jubilatek, Aileenn Rejcz dużo zdrówka Wam życzę i dużo radości

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
jak również, że różnica między kotem czarnym, a kotem białym jest żadna, dopóki biega po podwórku, zmienia się to gdy trafia na talerz
to tak apropos jedzenia różnych
znaczy któryś kolor kota smaczniejszy jest

Cytat:
Napisane przez akiyo Pokaż wiadomość
Tak! To cudownie, że to schorzenie dotyka więcej osób Też nigdy nie mogłam zrozumieć, dlaczego ludzie lubią gadać dla samego gadania.
Na studiach jeszcze się starałam, ale jak łatwo zgadnąć, nic z tego nie wyszło; uznałam, że musi być ze mną coś nie tak. Nawet najwięksi kłapacze dziobem w mojej obecności byli bezradni, nie wiedzieli o czym mówić

Tak z innej beczki, macie jakiś sprytny sposób na wybebeszenie owocu granatu, tak, żeby po całej akcji wszystko w promieniu 1,5m nie było opryskane sokiem?
1. a ja się za to zmieniłam w tej kwestii, moim dużym osiągnięciem w ciągu ostatnich dwóch lat było opanowanie small talk w związku z czym już mi chyba nie straszne tramwajowe spotkania - co prawda tak sobie gdybam, bo takich spotkań nie miewam, za to w robo z większością ludzi jeśli trzeba umiem porozmawiać o wszystkim i o niczym nadal tego nie lubię, ale nie lubić to co innego niż nie umieć

2. chyba nie.... ja jem granat po pokrojeniu na cząstki po prostu wygryzając to co jadalne ze skóry, a kiedyś widziałam filmik o przygotowywaniu do sałatki - walenie łychą w przekrojony na pół, co powodowało wpadanie ziarenek wprost do michy - o rozpryskach soku mowy nie było ale chyba nieuniknione..

Cytat:
1. w moim bloku mieszka baaardzo tłusty ratlerek , który ma wygląd walca o średnicy niewiele mniejszej od długości
widzę go

Cytat:
a ja krewetki i ryby owszem w sumie poza wątróbką to jedyne mięcho które obecnie spożywam, wszystko inne mnie zaczęło odrzucać

Cytat:

pogrubione - w sumie nie musi kolidować, jak całą kasę wydają na mieszkania i podróże to może na samochód nie starcza
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 18:44   #368
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry

działa wam fejzbuk na kompie?

świetny koncert wczoraj zaliczyłam z amerykańcami
i jam session po
mam płytę dla chuopa (jest fanem amerykańskiego folku) i kontakt do wokalistki. może po wakacjach ściągnę ją do Londynu.
Najlepsze jest to, że siedzieliśmy 20 metrów od Ciebie, w ogródku i skończyliśmy trochę po 2, cudem jakimś się nie spotkałyśmy! A dziś zjarałam sobie kark i ramiona, na głowie miałam głupią czapkę, więc ryj mam nadal blady -mogę robić za flagę
Pięknie tu!! Ok. 17 km się naleźliśmy, małżon padł i śpi, a mnie nosi dalej...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1403196245171.jpg (90,1 KB, 24 załadowań)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 18:46   #369
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Najlepsze jest to, że siedzieliśmy 20 metrów od Ciebie, w ogródku i skończyliśmy trochę po 2, cudem jakimś się nie spotkałyśmy! A dziś zjarałam sobie kark i ramiona, na głowie miałam głupią czapkę, więc ryj mam nadal blady -mogę robić za flagę
W Iluzjonie?
z zasady tam nie chodzę, na pewno nie na trzeźwo....
Stary 2014-06-19, 18:51   #370
Murszafka

Cytat:
W Iluzjonie?
z zasady tam nie chodzę, na pewno nie na trzeźwo....
Tam, gdzie mają kino na zapleczu, a w środku karaoke. Ale w ogródku siedzieliśmy. Natomiast dziś jedliśmy pyszne lody w No.3 -czekolada ze śliwką w koniaku i -uwaga!! Z gorgonzolą!! Pyszne! W życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby coś takiego wyprodukować.

Stary 2014-06-19, 19:02   #371
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Tam, gdzie mają kino na zapleczu, a w środku karaoke. Ale w ogródku siedzieliśmy. Natomiast dziś jedliśmy pyszne lody w No.3 -czekolada ze śliwką w koniaku i -uwaga!! Z gorgonzolą!! Pyszne! W życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby coś takiego wyprodukować.
no to tam...
słyszałam jak Radzio śpiewał SDM...
my mieliśmy 2 gitary, banjo, hamerykańską wokalistkę i pearl jam, pink floyd, led zeppelin
Stary 2014-06-19, 21:05   #372
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmi pysznie !!!!

Cytat:
no to tam...
słyszałam jak Radzio śpiewał SDM...
my mieliśmy 2 gitary, banjo, hamerykańską wokalistkę i pearl jam, pink floyd, led zeppelin
posłuchałam z linczka - piękne, po prostu piękne
Stary 2014-06-19, 21:44   #373
edziakalitowa
Vegemamita

Idę na koncert

http://www.youtube.com/watch?v=A16VcQdTL80

wymianka zapachowa
wymianka książkowa

Edytowane przez edziakalitowa
Czas edycji: 2014-06-19 o 21:52
edziakalitowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 22:19   #374
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ależ niesamowity dzień - położyłam rano książki na kupie i one nadal tak leżą! Umyłam lustro i nadal jest czyste! Ach

Cytat:
Natomiast dziś jedliśmy pyszne lody w No.3 -czekolada ze śliwką w koniaku i -uwaga!! Z gorgonzolą!!
Wow, może to były takie lody resztkowe?

Cytat:
A gdzie to bo straciłam wątek?

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
włosów ombre po hennie, chciałam coś innego niż czarny ale chyba w czerni mi najlepiej w ryżawym chyba jakoś nie tak
Ruda Kamena? Zrób fotkę!

Cytat:
Napisane przez akiyo Pokaż wiadomość
Od razu się dowiaduję co, gdzie i kiedy robiła, kogo spotkała, a jako bonus otrzymuję plotki z życia jej znajomych (nawiasem mówiąc, całkowicie obcych mi ludzi); moja rola sprowadza się tylko do wydawania z siebie monosylabowych pomruków, w rodzaju mhm, o? acha..., o!
Pogrubione - może jeszcze z kim, na czym i w co
Takie rozmowy też są fajne, poważnie mówię.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 22:48   #375
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edziakalitowa Pokaż wiadomość
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee

O jacie to moje rytmy tańcowe, imprezowe - jakie wspomnienia jakie czasy letnie noce zacierające sie z dniem Ależ zazdroszczę

klask i:

I spadam na realizację wczorajszej niespodziewanki - jużeśmy zaliczyli jedną imprezkę z ludźmi teraz sam na sam
Stary 2014-06-20, 00:57   #376
Murszafka

Cytat:
Ależ niesamowity dzień - położyłam rano książki na kupie i one nadal tak leżą! Umyłam lustro i nadal jest czyste! Ach

Wow, może to były takie lody resztkowe?

A gdzie to bo straciłam wątek?
1. Też tak chcę!!!
2. Nie, to specjalnie na Festiwal Nieskończonych Form Mleka
3. Sandomierz. A jutro okolice -Opatów, Krzemionki Opatowskie, Kurozwęki i Pan Henryk Od Świeżych Ryb :-D

Padam... Stopy, kolana -ok, ale biodra chyba wymagają oliwienia..,

Stary 2014-06-20, 10:08   #377
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Natomiast dziś jedliśmy pyszne lody w No.3 -czekolada ze śliwką w koniaku i -uwaga!! Z gorgonzolą!! Pyszne! W życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby coś takiego wyprodukować.

Cytat:

Ruda Kamena? Zrób fotkę!
.
1.

2. ciemnorudawa, w sumie powrót do tego co było kiedyś, fot nie chce mi się robić...

Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-06-20, 11:04   #378
rachell111
Zakorzenienie

Betty - ale Ci zazdroszczę tego koncertu Moriah
U mnie obecnie nic innego nie leci. Eksploatuję nadmiernie.
Ten typ muzy mam wrażenie że mam we krwi
Stary 2014-06-20, 11:28   #379
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Betty - ale Ci zazdroszczę tego koncertu Moriah
U mnie obecnie nic innego nie leci. Eksploatuję nadmiernie.
Ten typ muzy mam wrażenie że mam we krwi
mogę Ci płytę podesłać, bo na yt niewiele jest.
koleżanka chce ją zaangażować na dłużej u siebie, więc zapowiada się jeszcze parę takich wieczorów

widziałaś The Broken Circle Breakdown albo Co jest gran Davis?
Stary 2014-06-20, 12:12   #380
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
mogę Ci płytę podesłać, bo na yt niewiele jest.
koleżanka chce ją zaangażować na dłużej u siebie, więc zapowiada się jeszcze parę takich wieczorów

widziałaś The Broken Circle Breakdown albo Co jest gran Davis?
Mrrrrrrrr. Kapitalny klimat. Ponownie - zazdroszcze.

No ale jak podesłać? chyba w formacie mp3 via mail?

Nieeee Coheni Jak mogłam przegapić

Dzięki serdeczne - to pewnikiem będzie up my street
Stary 2014-06-20, 12:20   #381
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Mrrrrrrrr. Kapitalny klimat. Ponownie - zazdroszcze.

No ale jak podesłać? chyba w formacie mp3 via mail?

Nieeee Coheni Jak mogłam przegapić

Dzięki serdeczne - to pewnikiem będzie up my street
jak podeślesz @ na pw to dostaniesz
Stary 2014-06-20, 12:41   #382
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
jak podeślesz @ na pw to dostaniesz

Aleś mi zrobiła dzień, miesiąc etc

Ja bym się na taki wypad dwudniowy wybrała - z przyjmną ością - ale ostatnio wszystko się finansowo sypie obecnie akumulator i dwa łóżyska do jeździdełka ręce nam wczoraj opadli po diagnozie

Także chociaż nostalgicznie sobie powzdycham i myślami odlecę
Stary 2014-06-20, 13:23   #383
tricolor
Wtajemniczenie

Drogi Baru,
otóż popsuła mi się myszka
Starutka taka, Logitech NX20 Notebook, z kabelkiem, w internetach nie mają
Czy jest coś podobnego: lekkiego, małego, za rozsądną cenę, najlepiej też z kabelkiem?
Bo jak pomyślę o tych falach radiowych albo Bluetoothach tu mi się słabo robi
I żeby kosztowało mało, bo za tę kilka lat temu dałam jakieś 26 zł

I - żeby nie było samego marudzenia - udanego weekendu wszystkim!

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Jak muzycznie w Barze

Miłego dnia wszystkim
Stary 2014-06-20, 15:03   #384
rachell111
Zakorzenienie

Kameno - z przyjemnością donoszę że chlebek sezamowy z Rossa jest w deskę Jadłam może w zyciu lepsze rzeczy, ale jest sycący, smaczny, polubiłam się z gryczanym smakiem ostatnio bardziej a on mi nim zalatuje. A uwielbiam go wręcz w dwóch połączeniach - z konfiturą z pomarańczy lub z sardynkami w oleju Czyli na wytrawnie ta knfitura jest gorzkawa no jak to skórka z pomarańczy. Dzięki za namiar na ciekawy, łatwodostępny produkt. Owszem drogi, ale ja go jem mało i mam na kilka razy

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Betty - wieeeelkie dzięki za fatygę
Stary 2014-06-20, 16:39   #385
Parabelka
Panaroja

heloł snad majeranku i kaszelu
Cytat:
prawda jakie to cudowne ? kładziesz coś gdzieś i dalej tam jest jak szukasz
Cytat:
1. Też tak chcę!!!
3. Sandomierz. A jutro okolice -Opatów, Krzemionki Opatowskie, Kurozwęki i Pan Henryk Od Świeżych Ryb :-D

Padam... Stopy, kolana -ok, ale biodra chyba wymagają oliwienia..,
ooo , w Krzemionkach kiedyś byłam we kopalni

Tri , niedawno kupowałam myszkę naziemnie bo mi się stara spsuła i zapłaciłam chyba 22 zł albo coś koło tego , naziemnie bo przynajmniej można se pomacać i wybrać i szypciej i s kabelkiem jest

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 16:57   #386
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Mam za sobą okropny, ohydny dzień w szpitalu- ale oszczędze wam szczegółów, bo sama nie mogę uwierzyć w to co się stało I do tego dostałam @ tydzień wcześniej i mnie boli

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 19:11   #387
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Mam za sobą okropny, ohydny dzień w szpitalu- ale oszczędze wam szczegółów, bo sama nie mogę uwierzyć w to co się stało I do tego dostałam @ tydzień wcześniej i mnie boli
O matko życie kopie

Ja też dostałam tydzień wcześniej nie wiem czemu
Stary 2014-06-20, 19:30   #388
kamena
ʞɐɯǝuɐ

tarczycę w tagach rozumiem ale serwatkę chyba przegapiłam

fogle to udało mi się odchudzić portfel dosłownie, wyjęłam zeń centymetr grubości wizytówek, najstarsze z 10 lat mają...

Cytat:
Ruda Kamena? Zrób fotkę!
Cytat:
fot nie chce mi się robić...
... ale zawsze można zmienić zdanie, co nie
więc specjalnie dla Ciebie dzieło współczesnej sztuki fotograficznej pt ombre półportret z okiem
DSCF0475.jpg

w naturze nie jest niestety taki czerwony, bardziej zwykły ryżawy
i kurde dopiero zobaczyłam ten bałagan w tle

Cytat:
Kameno - z przyjemnością donoszę że chlebek sezamowy z Rossa jest w deskę Jadłam może w zyciu lepsze rzeczy, ale jest sycący, smaczny, polubiłam się z gryczanym smakiem ostatnio bardziej a on mi nim zalatuje. A uwielbiam go wręcz w dwóch połączeniach - z konfiturą z pomarańczy lub z sardynkami w oleju Czyli na wytrawnie ta knfitura jest gorzkawa no jak to skórka z pomarańczy. Dzięki za namiar na ciekawy, łatwodostępny produkt. Owszem drogi, ale ja go jem mało i mam na kilka razy

z sardynkami, to znaczy...? solo chleb + sardynki?

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

mam nadzieję, że to coś, co da się zapomnieć...

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-06-20, 20:05   #389
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

mam nadzieję, że to coś, co da się zapomnieć...
Niestety nie

Znajomy ratownik podciął sobie gardło, a potem jeszcze skoczył z 5 piętra. Dziś ma urodziny, 33 lata.. To było wczoraj, dziś robiłam mu badania kontrolne, nie da się zapomnieć.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 20:33   #390
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

fogle to udało mi się odchudzić portfel dosłownie, wyjęłam zeń centymetr grubości wizytówek, najstarsze z 10 lat mają...

... ale zawsze można zmienić zdanie, co nie
więc specjalnie dla Ciebie dzieło współczesnej sztuki fotograficznej pt ombre półportret z okiem
Załącznik 5715328

w naturze nie jest niestety taki czerwony, bardziej zwykły ryżawy
i kurde dopiero zobaczyłam ten bałagan w tle

z sardynkami, to znaczy...? solo chleb + sardynki?
1. Ja to uczyniłam juz lat temu kilka, kupiłam se taki wizytownik/kartonosz

2. Baaardzo fajny efekt
bałaganu nie zauważyłam

3. No tak - chleb i na to sardynki portugalskie z puszki - można pociapać widelcem na pastę

Kurcze zdążyłam przeczytać początek u Win

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-06-20 o 20:35
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości