|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
Jest lepiej później napiszę więcej i Was poczytam dokładnie, bo teraz się trochę spieszę muszę wyjść z domu do później
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
Leć leć, ja tez cisnę do pracy, miłego kochana |
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z siłowni :/ chciałam dłużej poćwiczyć ale dostałam maila i się wkurzyłam tak że odechciało mi się ćwiczyć. Tą sofe co wczoraj zamówiłam to miała być na raty i wszystko było uzgodnione, nie było problemu. Dziś dostałam maila że mam 420 euro zaliczki wpłacić
ja pierdziele, biorę coś na raty i jeszcze zaliczkę chcą :/ o tym nie było mowy wczoraj jak zamówienie składałam. Normalnie to ok, wpłaciłabym im ale teraz jak remontujemy łazienkę to nie wywalę im 420 euro od zaraz bo w tej chwili mam ważniejsze wydatki. Napisałam im maila żeby wytłumaczyli dlaczego mam płacić teraz skoro miało być na raty. Ciekawe co odpiszą.
|
#4834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włoski piękne ![]() Teraz sezon grillowy i piwkowy to ciężko diete trzymać ;/ Cytat:
Heroine o matko cóż to się działo, że az w szpitalu leżałaś
|
||
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Margot ja to taka jestem, że własnie jak coś nie moje to jeszcze bardziej dbam niż o własne
Hehe no dokładnie tak jak mówisz! Z tym diamentowym sedesem to się uśmiałam Ja się nigdy nie słucham innych i robię to co mi rozum podpowiada. Mieszkać muszę jakoś w normalnych warunkach tym bardziej że mam dzieci, bo dlaczego mam mieszkać w syfie tylko dlatego że to nie moje? Dopóki tu mieszkam to traktuje jak swoje Na wiosce właśnie ciężko się mieszka ze względu na ludzi :/ zazdrość panuje ogromna bo każdy każdego zna i zaraz jak coś ktoś kupi nowego to cała wieś trąbi o tym :/ albo nie daj boże własnie jak starsza osoba zacznie sport uprawiać to te wszystkie dewotki ją z błotem zmieszają no bo " jak tak można?, to nie wypada!" itd... Madzia bo jak trzeba to ja i opierdziele A chcieli w pracy żebyś została na dłużej? Jak wrócisz z DE to znowu Cie przyjmą? Twoja waga to u Ciebie "chwilówka" za klika dni znowu ujrzysz 4 z przodu ja Cie znam! Świetne te fotki !!!! Słodko z tymi psinkami wyglądacie Faktycznie fajne masz ombre ładnie Ci to wyszło mimo że to odrosty Coctail ślicznie Ci w takich włoskach! Pasuje idealnie no a ząbki prościutkie że aż zazdroszczę Czekoladko nie mam pojęcia czy mam jakąś nietolerancję. Być może tak bo często mi się takie ataki biegunki znikąd trafiają. Ale przynajmniej mam brzuch płaski po nich i czuje się lekko No sofa śliczna ale zaczęły się problemy, kase chcą mimo że na raty miała być :/ nie wiem jak to będzie. Pokaż się w tej kiecce!! Ja chcę fotkę !!! Migoteńka no wiem, że w Rossmannie ale na nocki chodzisz??? Myślałam że masz dodatkowo jakąś prace Przecież Rossmann w dzień tylko otwarty ![]() Paulownia no ostatni miesiąc wreszcie ja dopiero zawsze w ostatnim miesiącu kupowałam wszystko dla dziecka a torbe pakowałam tydzień przed terminem Masz już imie wybrane dla dzidzi? eee 15 kg to normalnka pomyśl sobie jak ja się czułam jak 30 przytyłam ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
że chora jesteś albo coś Napisz koniecznie co się stało, my się tu tak martwiłyśmy !!!
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.30 kg nie jestem sobie w stanie wyobrazic ja juz sie czuje okropnie ciezko.Wlasnie dzis jade do szpitala na dodatkowe badania, bo przy ostatniej wizycie polozna stwierdzila, ze mlody jest jakby troche za maly. A imie ustalilismy ostatecznie Thor . Ingvar Jorgen Thor Persson.
|
|
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje szczęście jest niesamowite ...
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Co jak gdzie?! Dlaczego?!
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za duży też być nie może żebyś dała rade go urodzić :-D Thor ładnie choć pierwsze słyszę takie imie Persson to nazwisko tak? A Ingvar Jorgen to też imiona? Bedzie miał 3 imiona? Ale Thor jako pierwsze tak? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4839 |
|
Zadomowienie
|
Ja też Was dziewczynki czytam w miarę na bieżąco, ale ciężko mi się wbić w rozmowę bo tak dużo postów a ja czasu mam ostatnio mało. Chodze do pracy codziennie na 8 kończę o 15 idę prosto na siłownię i w domu jestem ok. 18 więc wtedy zazwyczaj kąpiel, tv i spanie.
Przepraszam, ale odezwę się jak znajdę więcej czasu
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
ZOSIU zdrówka kochana :-* duzzzzoooooo zdrówka :-* Strepsils intensive, ibuprom i rutinoscorbin i do jutra bedziesz jak nowo narodzona :-*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie drugie śniadanie :-D zjadłam tylko jeden kawałek a drugi zjadł mój synek
nie pamietam kiedy ciasto jadlam ostatnio!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-07-04 o 14:19 |
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa za silownie po pracy! Mi by sie po pracy nie chciało :-P dlatego duże brawa kochana że dajesz radę :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- A ja miałam na basen z dziećmi iść ale pochmurnie i bezsensu bo nawet sie nie poopalam a o 16 muszę po męża do pracy jechać wiec nie oplaca mi sie za wstęp na basenie placic na 1,5 godziny. A na dworze 36 stopni Afryka! Odbiore męża i jedziemy kafelki szukać do łazienki o 18 mecz! Niemcy - Francja ale sie bedzie działo :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4843 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane
Ja dzusiaj pracowałam do 16.30 i właśnie ide na basen poopalac sie bo upal i słoneczko świeci. Jutro pracuje do 16 i moze pojedziemy nad morze jak uda sie Znaleźć nocleg na jedna noc a jak nie to tez basen i w niedziele z rana pojedziemy Wroce to wieczorkiem Was nadrobie :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Monia to moze spróbuj odstawić cos na kilka dni, powinnas odrazu zauwazyc rózicę i zacznij od laktozy
Mi własnie po odstawieniu jej odrazu było lepiej ![]() Sukienke pokażę tylko narazie nie ma mi kto zrobic zdjecia Rodzice wyjechali brat tez, a moj Tz jest tak zapracowany... Także tego, łatwo nie bedzie ![]() Dzisiaj padam na cyce I jakaś zamulona chodzę ![]() Zrobilam sobie lody z jogurtu greckiego, slodzika i masla orzechowego i taką mialam kolacje ![]() Jutro mam wkoncu trochę wolnego |
|
|
|
#4845 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Margot Na razie jestem we wrocku, zajmuję się młodszą siostrą, potem z nią jadę nad morze na turnus rehabilitacyjny, jak będziemy wracać do mnie bus wyrzuca gdzieś po drodze i łapię stopa na woodstock, wracam 3 albo 4 sierpnia do wrocka, trochę pracuję i potem znowu turnus z małą, a we wrześniu spadam na Islandię :P
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Przepraszam, musiałam ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Ty i tak pewnie pomachasz nogami z 5 razy i już Ci wymiary zlecą o 5 w dół ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
E tam, Ty się do diety nie liczysz Mam nadzieję, że ciąża jest dla Ciebie łaskawa ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Ale nie pomaga nic, w nocy nie spałam, gorączka jak stąd do Meksyku Ledwo żyję... the best świadkowa ever
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sobie pospalam
Zosia a jak dzisiaj się czujesz?
|
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj pobudka 7:45 byłam z psem na siku i poszłam pobiegać. Teraz jedziemy z Tż i Pluszkiem na patyka a potem do zoo i do domu. :P |
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Zadomowienie
|
hej Laseczki
niestety dzisiaj nie pojechaliśmy and morze ponieważ nocleg na jedną noc graniczy z cudem. za to pospacerowaliśmy 2h wieczorkiem i uwaga uwaga poćwiczyłam mam nadzieję że wracam na dobrą drogę bo przez ostatni tydzień tak sobie folgowałam że aż boję się na wagę wchodzić ![]() jutro z rana wstajemy i mykamy do Międzyzdrojów mam nadzieję że się poopalam bo dzisiaj gorąco ale słonka nie było, a nawet jak nie to sobie poleżymy na plaży ![]() Coktail za bieg widzę że nie odpuszczasz i cały czas ładnie biegasz ![]() Zosia ojejku Ty na weselu i taka gorączka Cię złapała, biedna mam nadzieję ze jednka się lepiej poczułaś Czekoaldka mniam ale fajne lody sobie zrobiłaś ![]() i oczywiście czekamy na zdjęcie w sukience Tinek ale ja Cię podziwiam za tą siłownię po pracy Monia tak są nocki 3 razy w tyg bo są dostawy mi się bardzo podobało jednak w tym miesiącu mam tylko jedną hehi jak tam z tą sofą wyjaśniło się dlaczego aż tyle chcą zaliczki? Heroine jejku Kochana dobrze że już wszystko w porządku, opowiadaj co tam? Medzik zdjęcia super , a waga Tobie to szybciutko zleci Czekoladka Cocktail hehe i ja tego kremu używam jest super jednak dwa trzy razy w tyg muszę użyć cicalfate, jak widzę że mi się buźka bardziej przesusza ....
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymam!! 3 razy napisałam już posta i ciagle wyskakuje mi że aplikacja wizaz została zatrzymana i wszystko mi kasuje!!! No żesz kurfa mac!!
Szybko musze napisać i krótko - ja w pracy, na wadze 62,6. Łazienka prawie skończona Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Łazienka wygląda narazie tak jak na fotce
kafelki wybrał mój mąż bo mi sie zadne nie podobały haha do tego biała fuga jeszcze bedzie i biała wanna w pionowe cienkie płytki takie paski jakby Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj posiedziałam troche na działce, przed chwilą poćwiczyłam skalpel
![]() migotenka właśnie się trochę obijam, bo ostatnio biegam tylko 1x w tyg ;/ Fajnie, że macie tak blisko morze ![]() medzik jestem w gł jak coś
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu puchy laski co z Wami
![]() Monia super kolor kafelek, mąz ma gust ![]() Ja wczoraj cały dzien spedzilam nad Zalewem pijąc szmapana z kolezanką I przez cały dzien zjadlam tylko paczkę wafli ryzowych a pozniej sok ananasowy i jakos od tego slonca i powietrza nie chcialo mi się jesc.Dzisiaj juz poslusznie pilnuję posiłkow
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki!
![]() W końcu do Was wracam Nie było mnie na weekendzie, bo byłam na wsi u rodziców wcześniej już z TŻ-tem planowaliśmy Jego zaległą imprezę urodzinowo-imieninową, no ale że wróciłam ze szpitala w piątek no to mama zaproponowała żebyśmy zaprosili teściów do nich i zrobimy grillową imprezę na świeżym powietrzu no i powiem szczerze, że mi ten pomysł podpasił, bo nie miałam za bardzo siły stać w garach chociaż babeczki, ciasto i sałatkę zrobiłam no i wczoraj wieczorem dopiero wróciliśmy do domu fajnie było odpoczęłam niesamowicie i w końcu się wyspałam w swoim łóżeczku Pytałyście jak to się stało, że wylądowałam w szpitalu... Ano nie było to planowane, no ale wyszło jak wyszło TŻ jechał na dyżur w piątek po pracy (do swojej poprzedniej pracy- dyżuruje tam co drugi weekend), no a ja miałam zostać w domu sama ale tak mnie goniło do kibelka, że siły w ogóle nie miałam... dosłownie mroczki przed oczami, kręciło mi się w głowie... bałam się sama zostać i postanowiłam: nie ma bata, jadę z TŻ-tem na izbę przyjęć niech mi robią badania i coś poradzą na tą sra.czkę no i w piątek mi zrobili badania to TŻ mało zawału nie dostał jak je zobaczył no i się zaczęło.... tyle lekarzy i badań zaliczyłam, że chyba za całe życie teraz jest w miarę stabilnie, leków mam więcej niż stara babcia, ale spoko- żyję ponoć złego diabli nie biorą
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Żelka! Ty Oszołomie
ładnie to tak nas na okrągło zostawiać? na pewno w Polsce wyjdzie Was o wiele taniej, zresztą pewnie mało kto byłby zadowolony z wesela w Anglii ;/ średnio by się chciało komuś lecieć, bo to jednak koszt i dłuższa wyprawa, branie urlopu i tym podobne historie cieszę się ogromnie z Twojego szczęścia! informuj nas na bieżąco o postępach w przygotowaniu ![]() A planujecie wrócić do Polski czy się osiedlacie w Anglii na stałe? ![]() Tinek, widzę, że nie tylko ja latam po lekarzach ;/ też mam problemy z żołądkiem... ale to powiedzmy sprawa drugorzędna mówisz, że cholesterol masz podwyższony? Co Ci lekarz zalecił zmienić w diecie? Mi robili badania, ale nie wiem nic o cholesterolu ;/ ja inne wyniki miałam tragiczne... że się lekarz z głowę złapał, że jeszcze stoję na nogach ;/Coctail, widzę, że Ty dalej a to biegasz, a to się zumbujesz, a to jeszcze co innego brawo ![]() Gratuluję w ogóle obrony!!!!! i ślicznie wyglądasz w tych włoskach ![]() Monia no już jestem Fajny ten tatuaż ale faktycznie drogi jak ciort ;/ ja w szpitalu teraz dopiero miałam pierwszy raz pobieraną krew i dopiero się dowiedziałam jaką mam grupę :P dobrze wiedzieć takie rzeczy. Widzę, że u Ciebie sukcesywny remont łazienka na pewno będzie śliczna i będziesz mogła do woli wylegiwać się w wannie ja w obecnym mieszkaniu mam wielką wannę i na dodatek z jacuzzi Ale Ty masz przerąbane z tym okresem... biedna ;( a waga super Ci spada!!!! Już 5 kilosków zleciało, pięknie! ![]() No widać po zdjęciach, że u Was nieźle praży ;/ u nas teraz się zaczęły upały, no ale jeszcze tak traw nie wysuszyło :P Super ta kanapa! Szkoda tylko, że takie przeboje z nią wyszły ;/ daj znać co odpisali ![]() Migotenka, miło, że pytasz o mnie podleczyli mnie trochę i jakoś żyję :PŚliczna ta jeansowa kurteczka! Też bym taką chciała :P Nie wiem czy pisałam czy tylko "planowałam" to napisać wcześniej No i najważniejsze, że było przeprowadzone z głową Widzę, że weekend miałaś udany, fajnie. Pojadłaś pyszności, ja zresztą też można by rzec- w końcu!Boski prezent od męża dostałaś! kiedy to zleciało
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Zosiaczek, ale Ci wymiary poleciały- gratki!
chudzina! :PPięknie rozpykałaś egzaminy! Moje gratulacje ![]() Mówisz, że choróbsko Cię dopadło akurat na wesele? eh... mam nadzieję, że się trochę jednak pobawiłaś jakiekolwiek! :PMargot, jestem jestem A widzę, że Ciebie wywiało w rodzinne strony na łono natury i to jeszcze bez mężusia :P Ja za tydzień jadę w góry z teściami i moją mamą też bez męża cud, że w ogóle jakiś internet łapie :P ludzie biegający po wsi- też fenomen i w ogóle obgadywanie po całości ;/ myślenie takie samo jak Ty piszesz: pewnie nie ma co w domu robić skoro jej się tak nudzi, że aż biega bez celu po wsi dobrze, że Ci to zwisa co ludzie powiedzą. No a komary to już w ogóle dodatek do całości ja mam mało krwi to do mnie nie lecą Widzę, że u Ciebie w domu zdrowe nawyki są uskuteczniane :P fajnie. No i skoro mama mówi, że nie przytyłaś to na pewno nie przytyłaś! A sport na pewno korzystnie wpływa na sylwetkę Makaron, hej ale co z tego jak wiem, że to mega niezdrowo? Te kilogramy wrócą, bo już zaczęłam normalnie jeść mogę się tylko bardzo starać żeby za bardzo nie przytyć.... dbaj o siebie! Czekoladko Już ze mną dobrze- w miarę chociaż przyznam się, że za ciekawie nie było... Mówisz, że gluten podejrzewasz za całe zło? powiem Ci, że też prawdopodobnie powinnam go odstawić... laktozę pewnie też ewidentnie mam jakąś nietolerancję... ale póki co biorę leki na co innego i zobaczymy jak to się rozwinie. Pokaż się ślicznoto w sukience! Meeeedzik, Ty łajzo Ty odzywaj się bo brakuje tu Ciebie a wagą się nie przejmuj- Ty jak się zaweźmiesz to raz dwa to zrzucisz! To na pewno nawet nie jest przytycie, tylko zaleganie treści pokarmowej w jelitach. Pojesz zdrowiej przez tydzień i od razu 2 kilosy spadną! A dodatkowe cm mogą być spowodowane puchnięciem, bo teraz takie upały, że ciężko się przed tym uchronić. Głowa do góry! Tyś wszak naszą zaklinaczką wag! ![]() Paulownia, no to jesteś na ostatniej prostej! Teraz czekamy na szczęśliwe rozwiązanie Wy planujecie zostać tam gdzie jesteście, tak?Rany, nadrobiłam już nawet dawno powinnam zjeść śniadanie- tyle mi zeszło idę, bo już nie mogę znieść tego burczenia w brzuchu ( szkoda tylko, że nie mam prawie nic w lodówce ;/) zostawiam Was z moim elaboratem
|
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przeboje, dobrze ze juz najgorsze za Tobą i ze nie skonczylo się to gorzej Bidulko Ty musialas się omeczyć Najwazniejsze ze juz leczenie jest w toku i z kazdym dniem bedziesz nabierac sil! Musisz teraz dbac o siebie o dietkę bogatą w żelazo i robić systematycznie badania zeby nie dopuscic się do takiego stanu Bo nam tu staracha napędziłaś, ja przeczuwałam ze się to skonczy szpitalem bo takie biegunki to wyniszczają człowieka maksymalnie![]() Ja juz wszytsko podjerzewam Robię dalej swoje moze wkoncu ta zasrana waga zacznie leciec ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- A ja nastawilam juz drugą pralkę, na dworze jest chyba z 35 stopni więc wszytsko w sekundę schnie, pozniej będę miala tylko wielka górę prasowania ale samo się niestety nie zrobi ![]() Zaraz jeszcze wyskoczę do Lidla na zakupy, dzisiaj są w promo fajne buleczki fitnessowe mozna sobie zamrozic a maja bardzo dobry skład więc polecam ![]() Pozniej w planach jeszcze trening a wieczorem spa ![]() Ogolnie mam dzisiaj wolne, wiec relax pełną gebą
|
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Heroine no to ładne przeboje miałaś. Swoją drogą co to za baba, że Cię nie chciała do szpitala przyjąć jak miałaś takie złe wyniki
dobrze, że już po wszystkim teraz tylko zostało wrócić w pełni do zdrowia Masz nam się dobrze odżywiać i nie przemęczać ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() Te bułeczki sa pyszne ![]() Ja chyba wieczorem poćwicze, bo póki co taki skwar ;/ Ja wstałam o 8 poszłam do babci i dziadka na kawe więc już dzisiaj ruszyłam troche du.pke Po obiadku chyba pójde z psem na działke.
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
Angina pełną parą... :/ straciłam głos xD
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Wszytsko juz dobrze? Co się działo opowiadaj!
później napiszę więcej i Was poczytam dokładnie, bo teraz się trochę spieszę
muszę wyjść z domu 
ja pierdziele, biorę coś na raty i jeszcze zaliczkę chcą :/ o tym nie było mowy wczoraj jak zamówienie składałam. Normalnie to ok, wpłaciłabym im ale teraz jak remontujemy łazienkę to nie wywalę im 420 euro od zaraz bo w tej chwili mam ważniejsze wydatki. Napisałam im maila żeby wytłumaczyli dlaczego mam płacić teraz skoro miało być na raty. Ciekawe co odpiszą.

oczywiście nie z moim psiakiem, a cudzymi
nie pamiętam kiedy ostatni raz tyle było
ale co się dziwić jak objadam się czym popadnie i pizza i hamburgery, na zlocie też wszystko z grilla jadłam jakieś karkówki, szaszłyki itp. A nie wspomnę już w jakiej ilości pochłaniam desperadosy
byłam w szpitalu...
i nie miałam dostępu do cywilizacji 

Ale nie pomaga nic, w nocy nie spałam, gorączka jak stąd do Meksyku
Ledwo żyję... the best świadkowa ever
za bieg widzę że nie odpuszczasz i cały czas ładnie biegasz
na pewno w Polsce wyjdzie Was o wiele taniej, zresztą pewnie mało kto byłby zadowolony z wesela w Anglii ;/ średnio by się chciało komuś lecieć, bo to jednak koszt i dłuższa wyprawa, branie urlopu i tym podobne historie 
można by rzec- w końcu!
Angina pełną parą... :/ straciłam głos xD