Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-07, 11:36   #4861
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jezuuuuuu Ale przeboje, dobrze ze juz najgorsze za Tobą i ze nie skonczylo się to gorzej Bidulko Ty musialas się omeczyć Najwazniejsze ze juz leczenie jest w toku i z kazdym dniem bedziesz nabierac sil! Musisz teraz dbac o siebie o dietkę bogatą w żelazo i robić systematycznie badania zeby nie dopuscic się do takiego stanu Bo nam tu staracha napędziłaś, ja przeczuwałam ze się to skonczy szpitalem bo takie biegunki to wyniszczają człowieka maksymalnie

Ja juz wszytsko podjerzewam Juz sama nie wiem nic, naprawde jestem tak zdezorientowana ze szok
Robię dalej swoje moze wkoncu ta zasrana waga zacznie leciec
No biegunka mnie zaniepokoiła, że sama już zdecydowałam się na badania... wyszła anemia jak ch.uy miałam hemoglobinę na poziomie 4,9, przy czym norma jest od 11 wyszłam ze szpitala z wynikiem 9,6 czyli dalej poniżej normy ale i tak nie jest źle
Teraz jak pisałam- mam leków jak niejedna babcia mam nadzieję, że mi pomogą

Trzymam kciuki by wreszcie zaczęło spadać!

Cytat:
A ja nastawilam juz drugą pralkę, na dworze jest chyba z 35 stopni więc wszytsko w sekundę schnie, pozniej będę miala tylko wielka górę prasowania ale samo się niestety nie zrobi

Zaraz jeszcze wyskoczę do Lidla na zakupy, dzisiaj są w promo fajne buleczki fitnessowe mozna sobie zamrozic a maja bardzo dobry skład więc polecam

Pozniej w planach jeszcze trening a wieczorem spa

Ogolnie mam dzisiaj wolne, wiec relax pełną gebą
Też muszę pranie zrobić bo za tydzień jadę w góry i przydałoby się szafę odświeżyć

Uwielbiam te bułki mówisz, że promocja jest teraz? dobrze się składa, bo wybieram się do Lidla niedługo

Relaksuj się ja też się dzisiaj wyłożę na balkonie, ale to po południu, bo na razie nie mam tam słońca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Heroine no to ładne przeboje miałaś. Swoją drogą co to za baba, że Cię nie chciała do szpitala przyjąć jak miałaś takie złe wyniki dobrze, że już po wszystkim teraz tylko zostało wrócić w pełni do zdrowia Masz nam się dobrze odżywiać i nie przemęczać
To pan doktor w łapę nie dałam, dlatego mnie nie przyjął- jedyna pin.da w szpitalu... drugi lekarz nie miał wątpliwości w ogóle... krew mi przetaczali, więc było serio źle ale już czuję się znacznie lepiej wreszcie wejście na pierwsze piętro nie powoduje sapania
Dziękuję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:39   #4862
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Joł Angina pełną parą... :/ straciłam głos xD
O masz jak na weselu?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-07-07, 11:43   #4863
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]
Ja u mamusi na garnuszku to prania w końcu nie muszę robić

Te bułeczki sa pyszne

Ja chyba wieczorem poćwicze, bo póki co taki skwar ;/ Ja wstałam o 8 poszłam do babci i dziadka na kawe więc już dzisiaj ruszyłam troche du.pke Po obiadku chyba pójde z psem na działke.
Takiej to dobrze

Teraz to masakra bez ruchu czlowiek się poci a co mowic cwiczyc
Ja moze na rower pocisnę to się tak tej temperatury nie odczuwa
Cytat:
Jezuniuuuuuuuu Zosienka antybiotyk Ci trzeba jak angina a wesele jak?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:50   #4864
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No biegunka mnie zaniepokoiła, że sama już zdecydowałam się na badania... wyszła anemia jak ch.uy miałam hemoglobinę na poziomie 4,9, przy czym norma jest od 11 wyszłam ze szpitala z wynikiem 9,6 czyli dalej poniżej normy ale i tak nie jest źle

Też muszę pranie zrobić bo za tydzień jadę w góry i przydałoby się szafę odświeżyć

Uwielbiam te bułki mówisz, że promocja jest teraz? dobrze się składa, bo wybieram się do Lidla niedługo

Relaksuj się ja też się dzisiaj wyłożę na balkonie, ale to po południu, bo na razie nie mam tam słońca

To pan doktor w łapę nie dałam, dlatego mnie nie przyjął- jedyna pin.da w szpitalu... drugi lekarz nie miał wątpliwości w ogóle... krew mi przetaczali, więc było serio źle ale już czuję się znacznie lepiej wreszcie wejście na pierwsze piętro nie powoduje sapania
Dziękuję
Przeczytałam pi.zda to myślałam że baba Jezu co za ludzie ;/ Straszne wyniki miałaś masakra jak się skończyło przetaczaniem krwi ;/
Cytat:
Takiej to dobrze

Teraz to masakra bez ruchu czlowiek się poci a co mowic cwiczyc
Ja moze na rower pocisnę to się tak tej temperatury nie odczuwa

Jezuniuuuuuuuu Zosienka antybiotyk Ci trzeba jak angina a wesele jak?
ja nawet na rower się nie wybieram miałam jechać rano, ale wolałam iść na nogach

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2014-07-07 o 11:51
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 12:04   #4865
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam pi.zda to myślałam że baba Jezu co za ludzie ;/ Straszne wyniki miałaś masakra jak się skończyło przetaczaniem krwi ;/
Haha, mogło tak to zabrzmieć no masakra, wiem...

U mnie słońce zaszło
Stary 2014-07-07, 13:25   #4866
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję
Boze to jak Ty chodzilas przy takiej hemoglobinie

W góry jedziesz ale Ci dobrze Odpoczniesz sobie! To faktyczni trzeba garderobę przygotowac

Ja zrobilam druga ture prania powiesilam na balkonie i poszlam do Lidla, w miedzy czasie spadł deszcz

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:

ja nawet na rower się nie wybieram miałam jechać rano, ale wolałam iść na nogach
Qrwa ja chyba nie pojdę bo cos deszcz zaczał padac i grzmi a niechce sie władowac w burze Takze jak się trochę ochlodzi to jakies interwały albo skalpel sobie trzasnę
Stary 2014-07-07, 14:42   #4867
monika01011986
Zakorzenienie

helloołł

Ale dziś pospałam! do 12stej Wczoraj wróciłam z pracy i w ogóle zasnąć nie mogłam, udało mi się to dopiero przed 3. Rano wstałam o 8, synka do szkoły wysłałam i dalej poszłam spać. Kolina nie wiozłam do przedszkola bo mąż mi auto zabrał do pracy a rano deszcz padał. Tak więc spaliśmy razem Dziś u mnie pochmurno, szaro ale ciepło.
Czekam aż mąż wróci z pracy i jedziemy po nową baterie do wanny bo firma hydrauliczna ma przyjechać w środe i nam nowe rury zamontować, zrobić jakieś zawory z wodą do pralki i wiele innych dupereli - za firme płaci nam nasz wynajmujący więc z tym chociaż mamy dobrze
Potem postawimy już na stałe wanne i zaczniemy obudowe stawiać. Myślę że do końca tygodnia będzie wszystko skończone.

Z tą sofą nie wyszło. Odpisali mi że oni na raty dają tylko do 1000 euro a jak bierze się coś droższego to trzeba dopłacić. Bzdura na maksa bo nigdzie o tym słowa nie było przy zamówieniu. W ogóle jaka to jest głupota! Sofa kosztuje 1049 euro a reszta to miały być odsetki za raty + transport więc wyszło ok.1450 euro. Mogłabym im wpłacić te 420 co chcieli ale jaki to ma sens? Wolę w takim razie wpłacić odrazu całość 1049 euro i nie bawić się w żadne raty i nie ponosić dodatkowych kosztów za odsetki. A tak to wpłacę im teraz 420 a potem jeszcze ponad 1000 euro na raty mi rozłożą :/ głupota na maksa. Albo biorę wszystko na raty albo wcale. Więc podziękowałam im bo w innych sklepach nie mają takich chorych zasad i zamówimy po prostu w innym sklepie tą sofe. Skończymy tą łazienkę to będziemy szukać nowej sofy.

Wrzucam Wam moje foto z basenu Wczoraj mąż mi zrobił zasłoniłam tylko buzie bo mine miałam tragiczną piłam kawe lodową

DSC_3462.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:57   #4868
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tu puchy laski co z Wami

Monia super kolor kafelek, mąz ma gust

Ja wczoraj cały dzien spedzilam nad Zalewem pijąc szmapana z kolezanką I przez cały dzien zjadlam tylko paczkę wafli ryzowych a pozniej sok ananasowy i jakos od tego slonca i powietrza nie chcialo mi się jesc.

Dzisiaj juz poslusznie pilnuję posiłkow
Weekend był więc pusto na wizażu

Ja chciałam ciemny brąz w sumie bo podłogę mam beżową ale mi się marzyły poziome i podłużne kafle a takie kosztowały nawet po 25 euro za metr. Pierdziele kupować takie drogie kafelki jak to nie moje
mieszkanie wzięliśmy kwadraty ale o ponad połowe tańsze Mąz to w ogóle chciał czarne kafle ale stwierdziłam że będzie za ciemno i brzydko :P

Fajnie dzień spędziłaś Ja w pracy od 16stej byłam :/ i też wczoraj jeść nie mogłam coś, przez ten upał zero apetytu miałam :/

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Współczuję Jak się dzisiaj czujesz? Masz antybiotyk?
Jak na weselu było?? Dałaś radę jakoś?

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
hej Laseczki
niestety dzisiaj nie pojechaliśmy and morze ponieważ nocleg na jedną noc graniczy z cudem. za to pospacerowaliśmy 2h wieczorkiem i uwaga uwaga poćwiczyłam mam nadzieję że wracam na dobrą drogę bo przez ostatni tydzień tak sobie folgowałam że aż boję się na wagę wchodzić
jutro z rana wstajemy i mykamy do Międzyzdrojów mam nadzieję że się poopalam bo dzisiaj gorąco ale słonka nie było, a nawet jak nie to sobie poleżymy na plaży

Monia tak są nocki 3 razy w tyg bo są dostawy mi się bardzo podobało jednak w tym miesiącu mam tylko jedną heh

i jak tam z tą sofą wyjaśniło się dlaczego aż tyle chcą zaliczki?
I jak tam nad morzem? byliście? ponoć woda lodowata bo na fejsie mnóstwo moich znajomych było my mamy z naszego miasta w PL 80 km do morza

Aaaaaa dostawy! Nie pomyślałam Teraz wszystko jasne gdzie Ty po nocach urzędujesz

Taa, wyjaśniło się :/ naciągacze i tyle. Opisałam wszystko dokładnie tam wyżej w moim pierwszym poście

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Monia to moze spróbuj odstawić cos na kilka dni, powinnas odrazu zauwazyc rózicę i zacznij od laktozy Mi własnie po odstawieniu jej odrazu było lepiej
Sukienke pokażę tylko narazie nie ma mi kto zrobic zdjecia Rodzice wyjechali brat tez, a moj Tz jest tak zapracowany... Także tego, łatwo nie bedzie
Ja nie dam rady, za bardzo kocham mleko Całe życie je pije i zawsze wszystko było ok. Myślę, że to od czegoś innego może być, bo nie mam tak codziennie a maksymalnie z 2-3 razy w miesiącu lub nawet i rzadziej.
Samowyzwalacza nie masz ???

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-07, 15:11   #4869
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia no już jestem
Fajny ten tatuaż ale faktycznie drogi jak ciort ;/ ja w szpitalu teraz dopiero miałam pierwszy raz pobieraną krew i dopiero się dowiedziałam jaką mam grupę :P dobrze wiedzieć takie rzeczy.
Widzę, że u Ciebie sukcesywny remont łazienka na pewno będzie śliczna i będziesz mogła do woli wylegiwać się w wannie ja w obecnym mieszkaniu mam wielką wannę i na dodatek z jacuzzi domowe spa
Ale Ty masz przerąbane z tym okresem... biedna ;( a waga super Ci spada!!!! Już 5 kilosków zleciało, pięknie!
No widać po zdjęciach, że u Was nieźle praży ;/ u nas teraz się zaczęły upały, no ale jeszcze tak traw nie wysuszyło :P
Super ta kanapa! Szkoda tylko, że takie przeboje z nią wyszły ;/ daj znać co odpisali
Boże Heruś! jak dobrze, że ty uparłaś się i pojechałaś sama do tego szpitala! Mądra dziewczynka z Ciebie! Ależ Ty musiałaś się nacierpieć że doprowadziło Cie do takiego stanu i takich wyników
No ale co było przyczyną tej biegunki???? Wiadomo dlaczego tak to się stało? A teraz juz jest ok? Dobrze się czujesz?
Ja swoją grupę krwi w ciązy poznałam wcześniej też nie wiedziałam
Dziękuję mąz stwierdził że za mały mam ten tatuaż i mogłam zrobić większy i na środku ręki a nie tak u góry A ja chciałam zrobić jeszcze mniejszy tylko tatuażysta stwierdził że będzie źle to wyglądało i nie czytelnie
No będzie ślicznie na pewno wszystko co nowe po remoncie to śliczne Ooooo z jacuzzi masz?? tu w sklepie też są z jacuzzi i wcale nie drogie ale kurde nie wiemy ile tu mieszkać będziemy więc później będę płakać jak będę musiała zostawić moją wanne z jacuzzi
Ja mam całe życie problemy z @. Po porodach jest jeszcze gorzej. Wcześniej to chociaż brzuch mnie nie bolał a odkąd dzieci urodziłam to jest masakra. Jak biorę tabsy to jest super z okresem no ale tyję i głowa mnie ciągle boli :/ odkąd rzuciłam tabsy to nie wiem kiedy mnie głowa ostatnio bolała! No i 5 kilo zleciało jeszcze 5 by się przydało ale raczej nie dam rady i zadowolę się jak zgubię jeszcze 3 Tylko ćwiczyć mi się za cholere nie chce :/ straciłam już swój POWER do ćwiczeń :/
Tu normalka z suszami i brakiem opadów :/ trawy co roku w lato tak wyglądają. W tym roku i tak jest lepiej bo trochę chłodniej ale rok temu bite 2,5 miesiąca bez kropli deszczu i temperatury codziennie od 30 wzwyż.
Kanapa będzie podobna lub taka sama ale kupiona w innym sklepie bo tamci to naciągacze jacyś i oszuści :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-07, 21:04   #4870
meeedzik
Zakorzenienie

Heroinko jejka kochana, ale miałas mocną anemię dobrze, że juz wszystko jest w porządku
A ja nie ogarniam, wczoraj nocowałam u koleżanki, bo Tż na nocce był i nie mam w ogóle czasu na neta. Mam nadzieję, że w sierpniu nadrobię, bo będę miała wolne już
Stary 2014-07-07, 21:49   #4871
migotenka
Zadomowienie

hej
wczoraj byliśmy nad morzem, pogoda była cudowna i mimo że cały czas się smarowałam kremem z filtrem 30 to dekolt i brzuch tak zjarałam na szczęście mam pantenol i balsam po opalaniu to złagodziło trochę. jednak 50 na pierwszy raz by się przydała hehe teraz jak już się opaliłam to nie powinnam sie już następnym razem tak zjarać
na plaży jadłam same owocki arbuza nektarynke i gruszkę więc ujdzie

Heroine jejku ale u Ciebie się porobiło, teraz łykaj tableki i mam nadzieję że szybciutko będziesz miała w normie, dbaj o siebie
co do tego lekarza to brak słów! zayebałabym f...uta!!!!. ja powiem szczerze że się najeździłam po szpitalach (do rodziców) opole wrocław i na szczęscie byli bardzo w porządku nawet pamiętam mama kupiła drogiego koniaka jak tato był to dr powiedział że on nie może przyjąć i tak samo zależy mu na każdym pacjencie.

i dziękuję za miłe słowa

Monia ale Ty jesteś szczuplutka!!!! jaki brzuszek!!!
byliśmy nad morzem i powiem że woda była normalna my z Tż pływaliśmy jasne że zimna bo to polskie morze tutaj woda nigdy nie będzie cieplutka
z ta sofą to się nie dziwię że nie wzięłaś nie opłaca się wywalać 400e jak na raty się chcę, an pewno znajdziesz inny sklep w którym normalnie będzie można wziąć beż żadnych kaucji

Czekoladka ja też je dzisiaj kupiłam, zawsze tylko je kupuję jak w lidlu jestem a dzisiaj zjadłam na kolacje z serkiem awokado i papryką
i że tak powiem prasowania nie zazdroszczę
co tam za spa sobie robiłaś?

Zosia mam nadzieję że u lekarza byłaś i się stosujesz do zaleceń

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 08:23   #4872
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Weekend był więc pusto na wizażu

Ja chciałam ciemny brąz w sumie bo podłogę mam beżową ale mi się marzyły poziome i podłużne kafle a takie kosztowały nawet po 25 euro za metr. Pierdziele kupować takie drogie kafelki jak to nie moje
mieszkanie wzięliśmy kwadraty ale o ponad połowe tańsze Mąz to w ogóle chciał czarne kafle ale stwierdziłam że będzie za ciemno i brzydko :P

Fajnie dzień spędziłaś Ja w pracy od 16stej byłam :/ i też wczoraj jeść nie mogłam coś, przez ten upał zero apetytu miałam :/[COLOR="Silver"]

Ja nie dam rady, za bardzo kocham mleko Całe życie je pije i zawsze wszystko było ok. Myślę, że to od czegoś innego może być, bo nie mam tak codziennie a maksymalnie z 2-3 razy w miesiącu lub nawet i rzadziej.
Samowyzwalacza nie masz ???
No proste nie ma co przepłacac, tymbardziej ze w rozsadnej cenie mozna było kupic coś naprawdę ładnego

Ja tez tak myslalalm ze nie dam rady bez mleka A tymczasem nie mam zadnego problemu, a warto spróbować bo moze wtedy zniknie czesc Twoich dolegliwosci

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość

Czekoladka ja też je dzisiaj kupiłam, zawsze tylko je kupuję jak w lidlu jestem a dzisiaj zjadłam na kolacje z serkiem awokado i papryką
i że tak powiem prasowania nie zazdroszczę
co tam za spa sobie robiłaś?
Nie za wiele zrobilam
Tylko pazury na nogach i rekach
Na reszte zabraklo mi czasu bo zajelam się domem zamiast sobą
Stary 2014-07-08, 08:49   #4873
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Boze to jak Ty chodzilas przy takiej hemoglobinie

W góry jedziesz ale Ci dobrze Odpoczniesz sobie! To faktyczni trzeba garderobę przygotowac

Ja zrobilam druga ture prania powiesilam na balkonie i poszlam do Lidla, w miedzy czasie spadł deszcz
Bóg raczy wiedzieć wszyscy się dziwią

Nom, cieszę się bardzo na ten wypoczynek tylko coś prognozy się pie.przą miało być ładnie, a widzę jakieś deszcze... powtórka z rozrywki ale przynajmniej ciepło ma być..

Ja w końcu wczoraj nie zrobiłam tego prania, bo właśnie zaczęło lać w ogóle to się burza rozpętała, że nie miałam jak iść do sklepu nie wiem czy u Ciebie też, ale u mnie waliło okrutnie

Cytat:
Z tą sofą nie wyszło. Odpisali mi że oni na raty dają tylko do 1000 euro a jak bierze się coś droższego to trzeba dopłacić. Bzdura na maksa bo nigdzie o tym słowa nie było przy zamówieniu. W ogóle jaka to jest głupota! Sofa kosztuje 1049 euro a reszta to miały być odsetki za raty + transport więc wyszło ok.1450 euro. Mogłabym im wpłacić te 420 co chcieli ale jaki to ma sens? Wolę w takim razie wpłacić odrazu całość 1049 euro i nie bawić się w żadne raty i nie ponosić dodatkowych kosztów za odsetki. A tak to wpłacę im teraz 420 a potem jeszcze ponad 1000 euro na raty mi rozłożą :/ głupota na maksa. Albo biorę wszystko na raty albo wcale. Więc podziękowałam im bo w innych sklepach nie mają takich chorych zasad i zamówimy po prostu w innym sklepie tą sofe. Skończymy tą łazienkę to będziemy szukać nowej sofy.

Wrzucam Wam moje foto z basenu Wczoraj mąż mi zrobił zasłoniłam tylko buzie bo mine miałam tragiczną piłam kawe lodową

Załącznik 5730558
Bezsens totalny dobrze, że zrezygnowałaś po co wywalać tyle kasy dodatkowo durne w ogóle te zasady ale na pewno znajdziesz coś ładnego w innym sklepie

Jaka z Ciebie chudzinka!
Stary 2014-07-08, 08:53   #4874
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Boże Heruś! jak dobrze, że ty uparłaś się i pojechałaś sama do tego szpitala! Mądra dziewczynka z Ciebie! Ależ Ty musiałaś się nacierpieć że doprowadziło Cie do takiego stanu i takich wyników
No ale co było przyczyną tej biegunki???? Wiadomo dlaczego tak to się stało? A teraz juz jest ok? Dobrze się czujesz?
Ja swoją grupę krwi w ciązy poznałam wcześniej też nie wiedziałam
Dziękuję mąz stwierdził że za mały mam ten tatuaż i mogłam zrobić większy i na środku ręki a nie tak u góry A ja chciałam zrobić jeszcze mniejszy tylko tatuażysta stwierdził że będzie źle to wyglądało i nie czytelnie
No będzie ślicznie na pewno wszystko co nowe po remoncie to śliczne Ooooo z jacuzzi masz?? tu w sklepie też są z jacuzzi i wcale nie drogie ale kurde nie wiemy ile tu mieszkać będziemy więc później będę płakać jak będę musiała zostawić moją wanne z jacuzzi
Ja mam całe życie problemy z @. Po porodach jest jeszcze gorzej. Wcześniej to chociaż brzuch mnie nie bolał a odkąd dzieci urodziłam to jest masakra. Jak biorę tabsy to jest super z okresem no ale tyję i głowa mnie ciągle boli :/ odkąd rzuciłam tabsy to nie wiem kiedy mnie głowa ostatnio bolała! No i 5 kilo zleciało jeszcze 5 by się przydało ale raczej nie dam rady i zadowolę się jak zgubię jeszcze 3 Tylko ćwiczyć mi się za cholere nie chce :/ straciłam już swój POWER do ćwiczeń :/
No cieszę się, że się zdecydowałam, bo dalej bym po ścianach chodziła... ;/ a tak przynajmniej mam z głowy i wiem na czym stoję. Może Ty też sobie porób badania, bo często jesteś osłabiona i senna? Bo miałaś iść do lekarza, ale chyba nie byłaś, co? teraz będę wszystkich przestrzegać- Polak mądry po szkodzie ale naprawdę warto brać pod uwagę sygnały wysyłane przez nasz organizm... ja długo to bagatelizowałam i pewnie gdyby nie przedłużająca się biegunka dalej bym sobie nic z tego nie robiła
Anemia mogła być przyczyną tej biegunki no i Helicobacter pylori, bo niestety i to dziadostwo mam ale biorę leki (całą garść jak stara babcia ), więc mam nadzieję, że szybko to wytępię poza tym mam przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka i dwunastnicy... no to też biorę leki ogólnie czuję się dobrze, samopoczucie znacznie lepsze, nie męczę się już tak bardzo jak wchodzę po schodach mam nadzieję, że to żelazo mi pomoże i ponowne wyniki będą okej
No ja skończę 28 lat w tym roku, a dopiero poznałam swoją grupę krwi w ogóle to był problem z moją krwią do przetaczania, bo mieli małe zapasy... a i tak była sprowadzana z Rzeszowa
Jacuzzi to świetny wynalazek ale masz rację- ciężko się będzie pożegnać jak przyjdzie się wyprowadzić :P
Kurcze, niedobrze z tym @... ja ze swoim też nie mam za ciekawie... bóle, które mi towarzyszą są potworne, a kiedyś tak nie miałam najśmieszniejsze jest to, że wszystko się zmieniło odkąd poznałam TŻ-ta a w Twoim przypadku to naprawdę dziwne, bo każdy mówi, że po ciąży to jest luz blues jak widać każdy organizm jest inny i inaczej reaguje.
Szybko się uporasz z tymi ostatnimi kilogramami, zobaczysz! Ja też nie mam chęci do ćwiczeń póki co... trochę jestem jeszcze osłabiona zresztą jakby mnie TŻ zobaczył, że ćwiczę to by mnie chyba prześwięcił

Zooska, jak zdrówko? mam nadzieję, że troszkę lepiej się czujesz
Stary 2014-07-08, 09:13   #4875
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Bóg raczy wiedzieć wszyscy się dziwią

Nom, cieszę się bardzo na ten wypoczynek tylko coś prognozy się pie.przą miało być ładnie, a widzę jakieś deszcze... powtórka z rozrywki óz ale przynajmniej ciepło ma być..

Ja w końcu wczoraj nie zrobiłam tego prania, bo właśnie zaczęło lać w ogóle to się burza rozpętała, że nie miałam jak iść do sklepu nie wiem czy u Ciebie też, ale u mnie waliło okrutnie
:
Moze nie bedzie tak zle, wkoncu z tą pogodą to tak róznie bywa, najwazniejsze ze odpoczniesz pooddychasz swiezym powietrzem i te piekne krajobrazy

Ja zrobilam naszczescie zdarzylam ale reszta musiala dosychac w domu
I mnie własnie zpalal deszcz w drodze powrotnej z Lidla Pozniej u mnie tez waliło, jakies oberwanie chmury normalnie myslalam ze grad pada ale to takie wielkie krople deszczu były
Stary 2014-07-08, 09:35   #4876
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Moze nie bedzie tak zle, wkoncu z tą pogodą to tak róznie bywa, najwazniejsze ze odpoczniesz pooddychasz swiezym powietrzem i te piekne krajobrazy

Ja zrobilam naszczescie zdarzylam ale reszta musiala dosychac w domu
I mnie własnie zpalal deszcz w drodze powrotnej z Lidla Pozniej u mnie tez waliło, jakies oberwanie chmury normalnie myslalam ze grad pada ale to takie wielkie krople deszczu były
No ja się cieszę na samą myśl wyjazdu w góry także tego mamy mieć apartament z balkonem, z widokiem na góry więc loooz siądę sobie z książeczką i też mogę wypoczywać zresztą i tak po wielkich górach chodzić nie będę bo nie mam na to siły a spacerować po płaskim można i w deszczu

Może dzisiaj uda mi się poprać parę rzeczy przynajmniej kilka koszulek w rękach przepiorę
Ja musiałam przeczekać tą burzę, bo bym się chyba pos.rała no ten deszcz był baaardzo obfity
Stary 2014-07-08, 09:50   #4877
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No ja się cieszę na samą myśl wyjazdu w góry także tego mamy mieć apartament z balkonem, z widokiem na góry więc loooz siądę sobie z książeczką i też mogę wypoczywać zresztą i tak po wielkich górach chodzić nie będę bo nie mam na to siły a spacerować po płaskim można i w deszczu

Może dzisiaj uda mi się poprać parę rzeczy przynajmniej kilka koszulek w rękach przepiorę
Ja musiałam przeczekać tą burzę, bo bym się chyba pos.rała no ten deszcz był baaardzo obfity
O proszę jakie luksusy Ja zupelnie nie mam pojecia co z moimi wakacjami Tz nigdzie nie moze się ruszyć, do dooopy to wszytsko moze na jakiegos lasta z kolezanka pocisnę ale to nic nie wiadomo jeszcze Wqrwiam się na samą mysl

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Monia zapomnialam napisac ze fotka miodzio nasza modeleczka
Stary 2014-07-08, 09:57   #4878
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
O proszę jakie luksusy Ja zupelnie nie mam pojecia co z moimi wakacjami Tz nigdzie nie moze się ruszyć, do dooopy to wszytsko moze na jakiegos lasta z kolezanka pocisnę ale to nic nie wiadomo jeszcze Wqrwiam się na samą mysl
Haha, a jak
Może uda Ci się coś wykombinować mój TŻ już też nie ma urlopu, bo ze względu na przeprowadzkę musiał wziąć przymusowy urlop u starego pracodawcy w maju byliśmy tydzień w górach, ale pogoda nie dopisała kompletnie nie dość, że lało masakrycznie (akurat te podtopienia były) to jeszcze zimno jak chol.era było więc teraz jadę z teściami i moją mamą prawdopodobnie sama nie chciałam jechać, a TŻ chciał żebym miała kierowcę i żebym się nie tłukła autobusami zresztą ja lubię swoich teściów więc mi to rybka
Stary 2014-07-08, 10:34   #4879
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, a jak
Może uda Ci się coś wykombinować mój TŻ już też nie ma urlopu, bo ze względu na przeprowadzkę musiał wziąć przymusowy urlop u starego pracodawcy w maju byliśmy tydzień w górach, ale pogoda nie dopisała kompletnie nie dość, że lało masakrycznie (akurat te podtopienia były) to jeszcze zimno jak chol.era było więc teraz jadę z teściami i moją mamą prawdopodobnie sama nie chciałam jechać, a TŻ chciał żebym miała kierowcę i żebym się nie tłukła autobusami zresztą ja lubię swoich teściów więc mi to rybka
Ja to juz bardzo potrzebuje urlopu Te ostatnie lata to mnie wykonczyły na kazdej płaszczyznie po prostu Mam tylko nadzieję ze jakis spontan się trafi i rzucę to wszytsko w cholerę, pojadę i się nie bede niczym przejmować

Tej Twoj Tz jest kochany dba o Ciebie jak moze, taki facet to skarb

Ja zmykam do pracy
Stary 2014-07-08, 10:39   #4880
heroine86
Zakorzenienie

Czekoladko, urlop Ci się należy koniecznie
Miłego dnia
Stary 2014-07-08, 10:42   #4881
Tycikata
Wtajemniczenie

hej!!!

powoli powracam do żywych

i co najważniejsze - ludzie w pracy zauwazyli, że SCHUDŁAM!!
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 10:47   #4882
heroine86
Zakorzenienie

Tycikata, no to gratulacje! jak inni dostrzegają to na pewno schudłaś a byłaś już na tym weselu?
Stary 2014-07-08, 11:29   #4883
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
a byłaś już na tym weselu?
taaak, w miniony weekend przetańczyłam całe wesele i poprawiny
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 11:35   #4884
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
taaak, w miniony weekend przetańczyłam całe wesele i poprawiny
A jakieś zdjęcia masz? w której kiecce w końcu byłaś?
Stary 2014-07-08, 20:59   #4885
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja dzisiaj do ćwiczeń zaliczam 10km na rowerze, co prawda niezbyt dużo, ale szybko, intensywnie i w tym 2km pod górke
Stary 2014-07-08, 21:17   #4886
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Siema laski

Ale gorąco Dzisiaj to autentycznie myslalam ze się rozpłynę

Wrociłam do domu i jestem wymeczona nogi zaraz mi odpadną

Melduję wzorowy dzien dietowy, moze niedlugo pokonam strach i się zważe
Stary 2014-07-08, 21:44   #4887
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Żelka! Ty Oszołomie ładnie to tak nas na okrągło zostawiać? ślicznota nasza no i gratuluję zaręczyn i zbliżającego się ślubu!!!! Dopiero teraz się chwali no na pewno w Polsce wyjdzie Was o wiele taniej, zresztą pewnie mało kto byłby zadowolony z wesela w Anglii ;/ średnio by się chciało komuś lecieć, bo to jednak koszt i dłuższa wyprawa, branie urlopu i tym podobne historie cieszę się ogromnie z Twojego szczęścia! informuj nas na bieżąco o postępach w przygotowaniu
A planujecie wrócić do Polski czy się osiedlacie w Anglii na stałe?
no właśnie dlatego jednak robimy w PL naczy dopiero zaczynamy "coś " załatwiać wiesz co nie nie zostajemy tu wrócimy do PL jak sie coś dorobimy bo teraz na wesele sporo nam pójdzie a chcemy zarobić wrócic i dom wybudować takie mamy marzenie mamy już działeczkę wiec coś mamy i będziemy w końcu mieć coś swojego
a Ty jak tam ? Dzidzia jeszcze nie ma ??
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 21:54   #4888
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Ja piję szampiona z limonka i cytryną schlodzonego i ogladam mecz
Stary 2014-07-08, 22:47   #4889
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piję szampiona z limonka i cytryną schlodzonego i ogladam mecz
Ja piłam wode z cytrynką i truskawkami

Ale mecz cooo, wygrałam już 12zł tak szybko bramki wpadały, że serwer nie nadążał z aktualizacjami
Stary 2014-07-08, 23:01   #4890
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piłam wode z cytrynką i truskawkami

Ale mecz cooo, wygrałam już 12zł tak szybko bramki wpadały, że serwer nie nadążał z aktualizacjami
Zrozumialam wóde
Głodny o chlebie

Ja to nie czaje tych zakładow

Ale wolalabym zeby Niemcy dostali w doope a wyglada na to ze wygraja mundial Chociaz moze Holandia im dokopie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości