|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
miałam hemoglobinę na poziomie 4,9, przy czym norma jest od 11 ![]() Teraz jak pisałam- mam leków jak niejedna babcia Trzymam kciuki by wreszcie zaczęło spadać! ![]() Cytat:
bo za tydzień jadę w góry i przydałoby się szafę odświeżyć ![]() Uwielbiam te bułki dobrze się składa, bo wybieram się do Lidla niedługo ![]() Relaksuj się ja też się dzisiaj wyłożę na balkonie, ale to po południu, bo na razie nie mam tam słońca ![]() Cytat:
w łapę nie dałam, dlatego mnie nie przyjął- jedyna pin.da w szpitalu... ale już czuję się znacznie lepiej ![]() Dziękuję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to masakra bez ruchu czlowiek się poci a co mowic cwiczyc ![]() Ja moze na rower pocisnę to się tak tej temperatury nie odczuwa ![]() Jezuniuuuuuuuu Zosienka antybiotyk Ci trzeba jak angina a wesele jak?
|
|
|
|
|
#4864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra jak się skończyło przetaczaniem krwi ;/ Cytat:
miałam jechać rano, ale wolałam iść na nogach
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-07-07 o 11:51 |
||
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no masakra, wiem...U mnie słońce zaszło
|
|
|
|
|
#4866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W góry jedziesz ale Ci dobrze ![]() Ja zrobilam druga ture prania powiesilam na balkonie i poszlam do Lidla, w miedzy czasie spadł deszcz ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
helloołł
Ale dziś pospałam! do 12stej Wczoraj wróciłam z pracy i w ogóle zasnąć nie mogłam, udało mi się to dopiero przed 3. Rano wstałam o 8, synka do szkoły wysłałam i dalej poszłam spać. Kolina nie wiozłam do przedszkola bo mąż mi auto zabrał do pracy a rano deszcz padał. Tak więc spaliśmy razem Dziś u mnie pochmurno, szaro ale ciepło. Czekam aż mąż wróci z pracy i jedziemy po nową baterie do wanny bo firma hydrauliczna ma przyjechać w środe i nam nowe rury zamontować, zrobić jakieś zawory z wodą do pralki i wiele innych dupereli - za firme płaci nam nasz wynajmujący więc z tym chociaż mamy dobrze Potem postawimy już na stałe wanne i zaczniemy obudowe stawiać. Myślę że do końca tygodnia będzie wszystko skończone. Z tą sofą nie wyszło. Odpisali mi że oni na raty dają tylko do 1000 euro a jak bierze się coś droższego to trzeba dopłacić. Bzdura na maksa bo nigdzie o tym słowa nie było przy zamówieniu. W ogóle jaka to jest głupota! Sofa kosztuje 1049 euro a reszta to miały być odsetki za raty + transport więc wyszło ok.1450 euro. Mogłabym im wpłacić te 420 co chcieli ale jaki to ma sens? Wolę w takim razie wpłacić odrazu całość 1049 euro i nie bawić się w żadne raty i nie ponosić dodatkowych kosztów za odsetki. A tak to wpłacę im teraz 420 a potem jeszcze ponad 1000 euro na raty mi rozłożą :/ głupota na maksa. Albo biorę wszystko na raty albo wcale. Więc podziękowałam im bo w innych sklepach nie mają takich chorych zasad i zamówimy po prostu w innym sklepie tą sofe. Skończymy tą łazienkę to będziemy szukać nowej sofy. Wrzucam Wam moje foto z basenu Wczoraj mąż mi zrobił zasłoniłam tylko buzie bo mine miałam tragiczną DSC_3462.jpg
|
#4868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam ciemny brąz w sumie bo podłogę mam beżową ale mi się marzyły poziome i podłużne kafle a takie kosztowały nawet po 25 euro za metr. Pierdziele kupować takie drogie kafelki jak to nie moje mieszkanie wzięliśmy kwadraty ale o ponad połowe tańsze Mąz to w ogóle chciał czarne kafle ale stwierdziłam że będzie za ciemno i brzydko :P Fajnie dzień spędziłaś Ja w pracy od 16stej byłam :/ i też wczoraj jeść nie mogłam coś, przez ten upał zero apetytu miałam :/---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Współczuję Jak na weselu było?? Dałaś radę jakoś? ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
my mamy z naszego miasta w PL 80 km do morza Aaaaaa dostawy! Nie pomyślałam Teraz wszystko jasne gdzie Ty po nocach urzędujesz Taa, wyjaśniło się :/ naciągacze i tyle. Opisałam wszystko dokładnie tam wyżej w moim pierwszym poście ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Całe życie je pije i zawsze wszystko było ok. Myślę, że to od czegoś innego może być, bo nie mam tak codziennie a maksymalnie z 2-3 razy w miesiącu lub nawet i rzadziej. Samowyzwalacza nie masz ???
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ Ty musiałaś się nacierpieć że doprowadziło Cie do takiego stanu i takich wyników No ale co było przyczyną tej biegunki???? Wiadomo dlaczego tak to się stało? A teraz juz jest ok? Dobrze się czujesz? Ja swoją grupę krwi w ciązy poznałam wcześniej też nie wiedziałam Dziękuję mąz stwierdził że za mały mam ten tatuaż i mogłam zrobić większy i na środku ręki a nie tak u góry A ja chciałam zrobić jeszcze mniejszy tylko tatuażysta stwierdził że będzie źle to wyglądało i nie czytelnie No będzie ślicznie na pewno wszystko co nowe po remoncie to śliczne Ooooo z jacuzzi masz?? tu w sklepie też są z jacuzzi i wcale nie drogie ale kurde nie wiemy ile tu mieszkać będziemy więc później będę płakać jak będę musiała zostawić moją wanne z jacuzzi Ja mam całe życie problemy z @. Po porodach jest jeszcze gorzej. Wcześniej to chociaż brzuch mnie nie bolał a odkąd dzieci urodziłam to jest masakra. Jak biorę tabsy to jest super z okresem no ale tyję i głowa mnie ciągle boli :/ odkąd rzuciłam tabsy to nie wiem kiedy mnie głowa ostatnio bolała! No i 5 kilo zleciało jeszcze 5 by się przydało ale raczej nie dam rady i zadowolę się jak zgubię jeszcze 3 Tylko ćwiczyć mi się za cholere nie chce :/ straciłam już swój POWER do ćwiczeń :/ Tu normalka z suszami i brakiem opadów :/ trawy co roku w lato tak wyglądają. W tym roku i tak jest lepiej bo trochę chłodniej ale rok temu bite 2,5 miesiąca bez kropli deszczu i temperatury codziennie od 30 wzwyż. Kanapa będzie podobna lub taka sama ale kupiona w innym sklepie bo tamci to naciągacze jacyś i oszuści :/
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinko jejka kochana, ale miałas mocną anemię
![]() A ja nie ogarniam, wczoraj nocowałam u koleżanki, bo Tż na nocce był i nie mam w ogóle czasu na neta. Mam nadzieję, że w sierpniu nadrobię, bo będę miała wolne już
|
#4871 |
|
Zadomowienie
|
hej
wczoraj byliśmy nad morzem, pogoda była cudowna i mimo że cały czas się smarowałam kremem z filtrem 30 to dekolt i brzuch tak zjarałam na szczęście mam pantenol i balsam po opalaniu to złagodziło trochę. jednak 50 na pierwszy raz by się przydała hehe teraz jak już się opaliłam to nie powinnam sie już następnym razem tak zjarać na plaży jadłam same owocki arbuza nektarynke i gruszkę więc ujdzie Heroine jejku ale u Ciebie się porobiło, teraz łykaj tableki i mam nadzieję że szybciutko będziesz miała w normie, dbaj o siebie co do tego lekarza to brak słów! zayebałabym f...uta!!!!. ja powiem szczerze że się najeździłam po szpitalach (do rodziców) opole wrocław i na szczęscie byli bardzo w porządku nawet pamiętam mama kupiła drogiego koniaka jak tato był to dr powiedział że on nie może przyjąć i tak samo zależy mu na każdym pacjencie. i dziękuję za miłe słowa Monia ale Ty jesteś szczuplutka!!!! jaki brzuszek!!! byliśmy nad morzem i powiem że woda była normalna my z Tż pływaliśmy jasne że zimna bo to polskie morze tutaj woda nigdy nie będzie cieplutka ![]() z ta sofą to się nie dziwię że nie wzięłaś nie opłaca się wywalać 400e jak na raty się chcę, an pewno znajdziesz inny sklep w którym normalnie będzie można wziąć beż żadnych kaucji ![]() Czekoladka ja też je dzisiaj kupiłam, zawsze tylko je kupuję jak w lidlu jestem a dzisiaj zjadłam na kolacje z serkiem awokado i papryką ![]() i że tak powiem prasowania nie zazdroszczę co tam za spa sobie robiłaś? Zosia mam nadzieję że u lekarza byłaś i się stosujesz do zaleceń
|
|
#4872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez tak myslalalm ze nie dam rady bez mleka A tymczasem nie mam zadnego problemu, a warto spróbować bo moze wtedy zniknie czesc Twoich dolegliwosci ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() Tylko pazury na nogach i rekach Na reszte zabraklo mi czasu bo zajelam się domem zamiast sobą
|
||
|
|
|
#4873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
wszyscy się dziwią Nom, cieszę się bardzo na ten wypoczynek tylko coś prognozy się pie.przą miało być ładnie, a widzę jakieś deszcze... powtórka z rozrywki ![]() Ja w końcu wczoraj nie zrobiłam tego prania, bo właśnie zaczęło lać w ogóle to się burza rozpętała, że nie miałam jak iść do sklepu ![]() Cytat:
dobrze, że zrezygnowałaś po co wywalać tyle kasy dodatkowo durne w ogóle te zasady ale na pewno znajdziesz coś ładnego w innym sklepie Jaka z Ciebie chudzinka!
|
||
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz będę wszystkich przestrzegać- Polak mądry po szkodzie Anemia mogła być przyczyną tej biegunki no i Helicobacter pylori, bo niestety i to dziadostwo mam poza tym mam przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka i dwunastnicy... no to też biorę leki ogólnie czuję się dobrze, samopoczucie znacznie lepsze, nie męczę się już tak bardzo jak wchodzę po schodach mam nadzieję, że to żelazo mi pomoże i ponowne wyniki będą okej ![]() No ja skończę 28 lat w tym roku, a dopiero poznałam swoją grupę krwi ![]() Jacuzzi to świetny wynalazek ale masz rację- ciężko się będzie pożegnać jak przyjdzie się wyprowadzić :PKurcze, niedobrze z tym @... ja ze swoim też nie mam za ciekawie... bóle, które mi towarzyszą są potworne, a kiedyś tak nie miałam najśmieszniejsze jest to, że wszystko się zmieniło odkąd poznałam TŻ-ta jak widać każdy organizm jest inny i inaczej reaguje.Szybko się uporasz z tymi ostatnimi kilogramami, zobaczysz! Ja też nie mam chęci do ćwiczeń póki co... trochę jestem jeszcze osłabiona zresztą jakby mnie TŻ zobaczył, że ćwiczę to by mnie chyba prześwięcił Zooska, jak zdrówko? mam nadzieję, że troszkę lepiej się czujesz
|
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrobilam naszczescie zdarzylam ale reszta musiala dosychac w domu ![]() I mnie własnie zpalal deszcz w drodze powrotnej z Lidla
|
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także tego mamy mieć apartament z balkonem, z widokiem na góry więc loooz zresztą i tak po wielkich górach chodzić nie będę bo nie mam na to siły a spacerować po płaskim można i w deszczu ![]() Może dzisiaj uda mi się poprać parę rzeczy przynajmniej kilka koszulek w rękach przepiorę Ja musiałam przeczekać tą burzę, bo bym się chyba pos.rała no ten deszcz był baaardzo obfity
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Monia zapomnialam napisac ze fotka miodzio
|
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może uda Ci się coś wykombinować mój TŻ już też nie ma urlopu, bo ze względu na przeprowadzkę musiał wziąć przymusowy urlop u starego pracodawcy w maju byliśmy tydzień w górach, ale pogoda nie dopisała kompletnie nie dość, że lało masakrycznie (akurat te podtopienia były) to jeszcze zimno jak chol.era było więc teraz jadę z teściami sama nie chciałam jechać, a TŻ chciał żebym miała kierowcę i żebym się nie tłukła autobusami zresztą ja lubię swoich teściów więc mi to rybka
|
|
|
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te ostatnie lata to mnie wykonczyły na kazdej płaszczyznie po prostu ![]() Tej Twoj Tz jest kochany dba o Ciebie jak moze, taki facet to skarb ![]() Ja zmykam do pracy |
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko, urlop Ci się należy koniecznie
![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#4881 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!!!
powoli powracam do żywych ![]() i co najważniejsze - ludzie w pracy zauwazyli, że SCHUDŁAM!! |
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Tycikata, no to gratulacje!
jak inni dostrzegają to na pewno schudłaś a byłaś już na tym weselu?
|
|
|
|
#4883 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
A jakieś zdjęcia masz?
w której kiecce w końcu byłaś?
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj do ćwiczeń zaliczam 10km na rowerze, co prawda niezbyt dużo, ale szybko, intensywnie i w tym 2km pod górke
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Siema laski
![]() Ale gorąco Dzisiaj to autentycznie myslalam ze się rozpłynę ![]() Wrociłam do domu i jestem wymeczona nogi zaraz mi odpadną ![]() Melduję wzorowy dzien dietowy, moze niedlugo pokonam strach i się zważe
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
naczy dopiero zaczynamy "coś " załatwiać ![]() wiesz co nie nie zostajemy tu wrócimy do PL jak sie coś dorobimy bo teraz na wesele sporo nam pójdzie a chcemy zarobić wrócic i dom wybudować takie mamy marzenie ![]() mamy już działeczkę wiec coś mamy i będziemy w końcu mieć coś swojego ![]() a Ty jak tam ![]() ? Dzidzia jeszcze nie ma ??![]()
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Ja piję szampiona z limonka i cytryną schlodzonego i ogladam mecz
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głodny o chlebie ![]() Ja to nie czaje tych zakładow Ale wolalabym zeby Niemcy dostali w doope a wyglada na to ze wygraja mundial Chociaz moze Holandia im dokopie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

Ale przeboje, dobrze ze juz najgorsze za Tobą i ze nie skonczylo się to gorzej
Bidulko Ty musialas się omeczyć
Najwazniejsze ze juz leczenie jest w toku i z kazdym dniem bedziesz nabierac sil! Musisz teraz dbac o siebie o dietkę bogatą w żelazo i robić systematycznie badania zeby nie dopuscic się do takiego stanu
Bo nam tu staracha napędziłaś, ja przeczuwałam ze się to skonczy szpitalem bo takie biegunki to wyniszczają człowieka maksymalnie

ale już czuję się znacznie lepiej 
Angina pełną parą... :/ straciłam głos xD
miałam jechać rano, ale wolałam iść na nogach
Wczoraj mąż mi zrobił 

mi się bardzo podobało jednak w tym miesiącu mam tylko jedną heh