|
|
#661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
smerfetka - ja bardzo lubię tandetę, przynajmniej wiem, że mogę tam kupić dosłownie wszystko
a najbardziej lubię tę chińską część, odkrytą, na polu stara, dobra tandeta ![]() ja niestety jeszcze dziś w pracy, po wczorajszym buncie, dałam troszkę na luz i postanowiłam, że dotrzymam do końca miesiąca przeszłam się po korytarzu, postałam przy oknie i troszkę mi lepiej
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem o co chodzi, ani mnie nie zemdlilo ani nic, po prostu zjadlam, wstalam, poszlam do WC i pozbylam sie śniadania. Cos teraz czuję, ze musze uzupełnić braki
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w takim razie jak tak bardzo chca pomoc za nasze pieniądze bo nie oszukujmy sie ze to jest "za darmo" to dlaczego miejsca ograniczone? Niech robią pare kursów w rożnych terminach.. Olena: po co te nerwy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Katerina: kurczę ale trzymają Cie te mdlosci,ja zwymiotowalam w sobotę plackami ziemniaczanymi ale tak to juz ok jest Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Aśka: super ze nie ma juz krwiaka! Mówiłam ze tak bedzie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynyyyyy nie umiem opanować spania... niby pięć godzin tylko spalam,ale strasznie mi sie chce spac teraz. ... okropienstwo. Nie wiem jak z tym walczyć
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak 5h spałas to nic dziwnego jak masz możliwość to prześpij sie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubię tam gdzie siostra pracuje ![]() to dobrze że już jest lepiej, a koniec miesiąca zbliża się wielkimi krokami ![]() ja myślałam że moge już jeść banany zjadłam i teraz mi się tak odbija że nei do wiary ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja po 5h to się z boku na bok przekręcam połóż się i dośpij chociaż troszeczkę a ja mam tyle roboty że chyba padnę pranie puściłam i już wywiesiłam kuchnię posprzątałam, jeszcze łazienka, kurze, odkurzanie i prasowanie a tyle mam prasowania że mi chyba do wieczora zejdzie
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka ja sie wcale nie denerwuje ale Twoje wpisy czasami psuja krew bo myslisz ze wszystko wiesz. Pozwol sie cieszyc tym co nam w glowie siedzi. Skoro sadze ze sa to jako takie ruchy to niech tak bedzie
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zauważyłam zeby ktos cierpiał z powodu mojej obecności tutaj. To ze mam swoje zdanie to "psuje krew"? Po to jest forum. Nic takiego nie napisałam,zreszta jedna z dziewczyn była podobnego zdania do mnie ale najlepiej pojechać dusiolke. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra koniec bo wyjda jeszcze dziwne rzeczy. Kazda ma swoje zdanie ale czasami warto ugryzc sie w jezyk niz napisac.
|
|
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam,że nawet jak śpię normalnie to i tak rano mnie bierze na spanie... nie wazne ile ja godzin przespie w nocy. To jakas masakra ciągle spać :/ poduszke zobaczę i juz leżę ...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#672 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widziałam ubranka które kupujecie i są bardzo ładne ale czy praktyczne? Ja kupuje tylko takie które sa rozpinane przy głowie lub rozpinane całe, ewentualnie na dole żeby łatwo je zakładać i przewijać malucha... Dużo moich koleżanek ciężarnych mówiło że nie ma nic gorszego niż wciskanie na siłę przez głowę ubrań noworodkowi. Dało mi to do myślenia i przez 1 miesiąc nie będę takich rzeczy używać więc ich nawet nie kupuje
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie jak tak bardzo przeszkadzam to żegnam. Przez niektóre forumowiczki idea forum nie jest do konca przestrzegana bo nie mozna wyrażać luźno opini i swojego zdania. Powodzenia w ciazy i rozwiązaniu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#674 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie wieczorem ![]() dziś jadę na zakupy to muszę poszukać Cytat:
Cytat:
może dlatego nie jest to dla mnie dziwne. tylko mieszkam w małej mieścinie to dlatego. i właśnie - to wcale nie jest za darmo tak jak zauważylaś - nfz tego nie refunduje, refundują to ludzie którzy płacą składki czyli my Cytat:
![]() muszę wam się pochwalić przyszło moje tankini
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2014-07-16 o 13:06 |
||||
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Eirene, super to taikini, ale kurcze coś dziwną buźkę masz
![]() chyba w h&m kiedyś takie widziałam ale nie mam pojęcia czy jeszcze będą, musisz poszukać ![]() Szczeperka, my jeszcze nic a nic nie kupowaliśmy, bo stwierdziliśmy że jak poznamy płeć dopiero zaczniemy coś nabywać a i tak jak mówisz, na pewno będą odpinane koło główki albo w całości Kinqa, kto jak to ale Ty powinnaś wiedzieć że w ciąży należy się wysypiać w mojej "mądrej" książce jest napisane że powinnyśmy chodzić spać przed 22 także ja próbuję tak robić tylko że jak się tak położę to potrafię do 8 czy 9 spać ![]() Kochane po co wy się tak denerwujecie? forum jest po to aby wyrażać swoje opinie na różne tematy, które są tu poruszane, więc bez nerwów bo nerwy w naszym stanie nie są wskazane ani dla nas ani dal naszych Maleństw
|
#676 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
u mnie już okej, porozmawiałam z tą znajomą, wszystko się ułożyło. Jestem bezrobotna, ale tak jest mi lepiej, choć dalej biednie gdyby to był 7 tydzień(wtedy się dowiedziałam o ciąży) zapewne bym się nie przyznawała i normalnie poszła do tej pracy Widzę, że był temat co do szkół rodzenia, kiedyś myślałam, że chętnie się na to zapiszę, ale teraz jakoś mi przeszło, choć kto wie, może jeszcze zmienię zdanie ![]() Cytat:
![]() dusiolka nie opuszczaj nas! każdy ma swoje zdanie, tak było, jest i będzie. I bardzo dobrze nie znam Cię osobiście, ale myślę, że jesteś uparta babka więc nie odpuszczaj i "wymądrzaj się" dalej ![]() Eirene super to tankini, podoba mi się ten dół rozkloszowany, myślałam, ze to będzie po prostu taki kostium jednoczęściowy i piękna z Ciebie BUKA!
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-07-16 o 13:28 |
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Bajlaga, hej kochana
![]() ależ Cię tu nie było nie powiem bo byłam ciekawa jaką podjęłaś decyzję ![]() skoro taka z Tż podjęliście i Ci jest z tym dobrze to jest najważniejsze bo wiadomo że teraz kasa jest potrzebna wiem coś o tym ale to nie jest najważniejsze w tej chwili my też teraz żyjemy z jednej pensji więc nie jesteś sama
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() popieram Dusiolka każda z nas tu inna jest i ma swoje zdanie ![]() no szukałam właśnie takiego jest wygodny i super ![]() dziękuję
|
|
#679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no jest ciężko, ale jakoś to będzie trzymam kciuki, żeby u Was wszystko było ok i nigdy niczego nie brakowało zazdroszczę niektórym z Was, że zapewne macie jakieś siostry, przyjaciółki, którym możecie się wygadać ( w Trudnych sprawach każdy ma przyjaciela, nie wiem czy zauważyłyście ). Dobrze, że chociaż jest to forum niech każda wyraża swoją opinię, mnie się to bardzo podoba
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Bede wredna i podręczne Was jeszcze trochę ;d
buziaki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Super w nim wyglądasz
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Dokładnie! Forum jest po to żeby dzielić się opiniami
|
|
|
#683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak mi głowa pęka, prawie codziennie znowu mam takie bóle mam takiego lenia, że nie chce mi się nawet z domu wychodzić a wiem, że powinnam dużo spacerować która chętna na spacer?
|
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Eirene, to nie wiedziałam że hormony AŻ tak potrafią buzować
Bajlaga, będzie dobrze! musi być no nie ma innego wyjścia przecież ja jestem bardzo chętna ale na taką burzę się zbiera że aż się boję w mieszkaniu siedzieć Dusiolka,
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka: miło poznac;p
|
|
|
#688 | ||
|
Buc
|
Cytat:
no ja wczoraj w domu wojne światową rozpętałam. ![]() Cytat:
![]() kurcze, głupieje już z taryczą teraz mam TSH - 2,44 a FT4 wyszło mi bodajeże 13,5 (norma 12-20), nie wiem czy to nie za mało. :/ endo mam na piątek, ale przy ostatnim ft4 na bardzo podobnym poziomie powiedziała, że jest OK a mnie internety mówią, że za mało. dzisiaj miałam robić test pappa ale uwaga po kolejnym usg gentycznym i kolejnych dobrych wynikach jednak olewam pappa. i robię przerwę od usg i nerwów.
Edytowane przez suszarka Czas edycji: 2014-07-16 o 14:02 |
||
|
|
|
#689 |
|
Zadomowienie
|
Dziołszki
![]() mam pytanie, no jak zwykle głupie haha ![]() na stronie ginekologa do którego chciałabym się wybrać na USG 3d jest napisane:" USG 3 d - 200 zł" czy w tej cenie jest również mierzenie dzidzi, wszelkie pomiary (nie chodzi mi o usg genetyczne), serduszko, wydruki? Chciałabym się wybrać z Tżtem, by w końcu zobaczył swoje dzieło
|
|
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() j hola hola skoro są w normie to czego Ty się denerwujesz? Ty niedługo w jakąś paranoje popadniesz z tymi wszystkimi badaniami albo nie daj Boże w nerwicę jakąś, wyluzuj! ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

a najbardziej lubię tę chińską część, odkrytą, na polu 
przeszłam się po korytarzu, postałam przy oknie i troszkę mi lepiej 

nie odpuszczaj