|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku | |||
Już x chłopcy, x dziewczynki, czekamy dalej na nasze kruszynki. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Czopy poszły w zapomnienie, dzidziusiów u Nas zatrzęsienie. |
3 | 5,66% |
Czop odchodzi, sierpniówka rodzi. |
4 | 7,55% |
Sierpień leci, sypią się dzieci. |
2 | 3,77% |
Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. |
31 | 58,49% |
Sierpień piękną datą na zostanie Mamą i Tatą. |
15 | 28,30% |
Coś tak czuję, że się przeterminuję. |
2 | 3,77% |
Mamusie sierpniowe 2014. |
8 | 15,09% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
![]() Tak jak pisały już dziewczyny dobrze robisz że nie zamartwiasz się na zapas bo dowiesz się wszystkiego gdy mała się urodzi. My tu wszystkie trzymamy kciuki i miejmy nadzieje że efekty będą i będzie dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
Witaj kochana ![]() ![]() Bardzo sie ciesze ze sie odezwalas Widac ze Zuzka to twoje szczescie, dobrze ze ja masz ![]() Jeszcze troche musisz wytrzymac, juz za tydzien bedzie wszystko wiadome, a my wierzymy ze bedzie wszystko dobrze od samego poczatku i mocna trzymamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Rozeznanie
|
hej wszystkim my dzisiaj zaczynamy 39 tydz
patrycja widziałam ze się o nas martwisz,dzieki kochana u nas wszystko ok jak na razie porodu nie widać zaczarowana moja bratowa bole meczyly 3 dni az urodzila wiec mysle ze u ciebie to już lada chwila i będziesz miała malutka ze sobą trzymam kciuki ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- polly moje gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- no to która dzisiaj może jakiś krolewicz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zabilabym go na miejscu kolezanki ![]() Juz niedlugo wiekszosc z nas bedzie miala rozwarcia, zaczyna sie fala porodow ![]() a teraz jak sie czujesz kochana ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Rozeznanie
|
ja mam pytanko do matek emigrantek czy myslalyscie o brytyjskim paszporcie dla dziecka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skad ty masz tyle sily kobieto ![]() jutro zamierzam myc okna moze to cos ruszy porod ![]() Natalia bardzo ladne imie ![]() z nami jest wesolo wiec na pewno poprawi Ci to humor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mialam sie spytac wczoraj na ip i zapomnialam czy do cesarki tez majtki z siatki mam brac,kurcze.Nic ide robic obiadek a potem do wyrka grzecznie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie duzo myslalam o Tobie i sie martwilam czy u Ciebie wszystko dobrze. Nie nakrecaj sie na to co lekarz powiedzial, nie ma co sie teraz denerwowac na zapas, wszystko okaze sie po porodzie, ale zobacz np. brzuszek malej Butter sie wyrownal wiec moze nozki tez sie wyrownaja albo po prostu to taki urok , nie mozna z gory zakladac ze beda z tego ' problemy ', ale w pelni rozumiem Twoj niepokoj. ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- ty to Halinka wszystko wiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Mamuśka, dobrze, że się odezwałaś! Zostań tu, może troszkę się z nami oderwiesz od swoich myśli. Poza tym my tu tak mocno trzymamy kciuki, a wiesz, że one mają mega moc ![]() ![]() Zaczarowana, czyli jednak stwierdzasz, że w domu brudno? Sprzątaj ![]() ![]() Optymistka, zauważyłam błąd w swoim poście. Nazwa tej dobrej szczepionki to Engerix...'n' mi się odwróciło i zrobiło się 'u' ![]() Kurcze, znowu rano ofukałam męża. Całą ciążę byłam taka ciepła, potulna buła, a teraz coś mi się we łbie pokręciło...Musze go znowu przeprosić, bo jestem niezła jędza! ![]() Dziś chcę powkładać ciuszki do komody (boję się, że się nie pomieszczą) i chcę zrobić rafaello, bo przychodzi ciocia pogratulować obrony ![]() Chcę też podjechać do szpitala na konsultację..chcialam jeszcze Ikeę zaliczyć, ale może to już zostawię na inny dzień, bo jednego dnia nie robię nic, a kolejnego tyle planów... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zadomowienie
|
Polly - wielkie gratulacje
![]() Zaczarowana - Ty to mi się nawet śniłaś dzisiaj, cały czas mam z tyłu głowy że się biedna tak męczysz. Butter - niezły ten Twój mąż. Może chciałby cały wystrój mieszkania zmienić dlatego tak psuje ![]() U mnie na szybki poród się nie zapowiada - byłam wczoraj u gina- szyjka trzyma, żadnego rozwarcia, brzuch wysoko. Miałam pobrany wymaz na GBS - nawet nie poczułam i było po wszystkim. Juz się nie chwalę jak to dobrze mi sie śpi, bo dzis zasnełam po 2 a obudziłam się po 7. I jestem nieprzytomna. |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co w sobie dusic emocji a zwlaszcza w ciazy. A jezeli Ci nie powiedzial ' jak cos jest na rzeczy ' to pewnie dlatego ze nie chcial Cie martwic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście siedział wczoraj w tej szafie, porozkręcał...i naprawił! Eh. Dobrze, że na wizycie wszystko dobrze! ![]() Dziewczyny, ile się czeka na wyniki tego GBSa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do spania to tez nie moge spac, wczoraj zasnelam o 3 z tych nerwow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaluje ze my nie kupujemy no ale wyprawka pochlonela nam duzo pieniazkow a teraz chcemy kupic porzadna chuste badz nosidlo a to tez wydatek 200 euro nawet jak sie zmieni w ksiecia to bedzie pasowal ![]() Ja odganiam te mysli ze mi moga powiedziec ' gratuluje, ma pani syna ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dosyć niespodziewane te nowiny. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj znowu piekę jagodzianki, wszystkie mi zjedli, ojciec jeszcze wieczorem zachodził pytać się, czy mam te bułeczki jeszcze. Co za głodomory. ![]() Na obiad wymyśliłam sobie, że zrobię pene z kurczakiem i szpinakiem. Ma ktoś jakiś fajny przepis? Chcę wykorzystać to co mam w lodówce. ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Ja wymaz zaniosłam w poniedziałek i powiedzieli, że dzisiaj będą wyniki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojj tak brudno , ale wezme sie za to jutro bo juz weekend i Tz w razie jakby cos bylo nie musialby sie zwalniac z pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wchodzi człowiek rano na forum a tu atakują jagodziankami, raffaello. Jak tu nie myslec o słodkościach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my chcemy taka porzadna wiadomo ze ceny sa sobie nie rowne bo u nas jak cos kosztuje 200 euro to nie przelicza sie ze w Polsce ta sama rzecz kosztuje 800 zl. Wiec nam bez roznicy bo i tak sie placi 60 zl za przesylke a ja chce ze sklepu kupic, nie lubie zamawiac z neta a potem w razie co bawic sie w odsylanie i nie wiadomo jeszcze z jakim skutkiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zadomowienie
|
polly ale niespodzianka! Gratulację kochana!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakos dopuszczam do siebie te mysl ale niechetnie, ale wiadomo ze czy chlopak czy dziewczynka byleby bylo zdrowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |||
Zakorzenienie
|
No cieszę się, że szafa się uchowała jednak
![]() 2 dni to znośnie. Ja będę mieć w pn pobierany wymaz... Cytat:
![]() Cytat:
U mnie też tak jest, zrobię coś, zanim się obejrzę to mi zeżrą ![]() ![]() Przyślij jagodziankę kurierem, odeślę rafaello ![]() Super, czyli nie czeka się długo ![]() Cytat:
![]() Mi od samego początku było całkiem obojętne, czy będzie chłopiec czy dziewczynka... ale teraz się już przyzwyczaiłam do myśli, że będziemy mieć córeczkę, taką małą słodziznę w rajtuzkach i sukieneczkach ![]() A w ogóle nie mówiłam Wam, ale byliśmy w sb na rodzinnej imprezie ze strony TŻ. I była tam mama chłopaka szwagierki... były jakieś oczywiście rozmowy o naszej Hani i babcia męża spytała czy Hania będzie mieć drugie imię, więc mówię, że tak, mówię jakie imię i że to po mojej babci, a ta baba (mama chłopaka) w śmiech, zaczęła się tak śmiać z tego imienia, że autentycznie nie wiedziałam, jak się zachować. Rozumiem, że może sie komuś nie podobać... ale kurde, trochę taktu! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Mamuska trzymaj się
![]() ![]() Cytat:
Moni dobrze, ze już w domu jesteś ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Butter olej babę, szkoda słów ![]() ja znowu nie śpię od 3, strasznie boli mnie brzuch i plecy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.