Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-24, 12:05   #751
jumapili
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

ewapucy dzieki!! Szkoda ze nie z Legia ja z Warszawy. No i bedziemy dopiero 18.08 w Polsce. Szkoda :-(
jumapili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 12:06   #752
Konkardia
Wtajemniczenie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Konkardia - No i jest jakiś początek, teraz jeszcze chociaż żeby po tej 4 z 3 zera były :P
No właśnie! Nie wymagam wiele, nie chcę od razu milionów, pogodziłam się z opcją spłaty kredytu przez 30 lat małżeństwa ale żeby nie mieć za co w podróż jechać? Ehh... 4 tys by wystarczyły

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie, ale usilnie szukam Uwierz, po każdym kolejnym spotkaniu z nią mam wrażenie, że do ślubu nie dojdzie bo ja będę tymczasowo aresztowana z zarzutem zabójstwa w afekcie
No wiesz... ślub za kratkami też z pewnością jakiś specyficzny klimat ma... A tak na serio - łatwo mówić nie przejmuj się... więc napiszę Ci: zlej ją

pysia1987 Rozumiem... Z tego co mówisz faktycznie coś w Niego wstąpiło Wierzę, że jeszcze się zreflektuje i wszystko sobie wyjaśnicie. Może mu się serio te zdjęcia nie podobały? (też znam wszystkie zdjęcia z galerii naszego fotografa )
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-07-24 o 12:07
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 12:16   #753
cude
Zadomowienie

Aparat wrócił na jakiś czas, wiec trochę fotek
Odbiór sukni
Co powiecie na taki kieliszek do szampana?
Przyszły tuby, pudełka na ciasto, balony, kartki dla rodziców, ciasteczka z wróżbą, tiul.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p1.jpg (67,9 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p2.jpg (60,2 KB, 162 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-07-24 11.46.44.jpg (66,3 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-07-24 11.46.17.jpg (126,2 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg k1.jpg (38,2 KB, 73 załadowań)
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 12:19   #754
21klaudyna
Zadomowienie

a Mnie sie pysia wydaje , że macie jaką "zaburzoną komunikację " To nie rozmawialiście w domu na temat tego fotografa. ?
Dobrze rozumiem , że jechaliście 40 km w jednym samochodzie i nie padało żadne zdanie na temat , że ty chcesz podpisać umowę a on że jemu się te zdjęcia nie podobają??
No bo z tego co t y mówisz to oglądaliście te same zdjęcia , które są na stronie. Więc jeśli Tż je widział to chyba w domu powinien powiedzieć -nie ma sensu jechać , szukajmy dalej ??
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 12:26   #755
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że usadzanie gości jest najgorsze ! Boje się tego.
Dla mnie było najgorsze A chodziło tylko o kilka osób, co do których nie mogliśmy się dogadać. Ile było kłótni i butelek wypitego wina to tylko my wiemy ale teraz ze śmiechem to wspominam

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Odbiór sukni
Przyszły tuby, pudełka na ciasto, balony, kartki dla rodziców, ciasteczka z wróżbą, tiul.
Piękną masz suknię
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 12:29   #756
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
a Mnie sie pysia wydaje , że macie jaką "zaburzoną komunikację " To nie rozmawialiście w domu na temat tego fotografa. ?
Dobrze rozumiem , że jechaliście 40 km w jednym samochodzie i nie padało żadne zdanie na temat , że ty chcesz podpisać umowę a on że jemu się te zdjęcia nie podobają??
No bo z tego co t y mówisz to oglądaliście te same zdjęcia , które są na stronie. Więc jeśli Tż je widział to chyba w domu powinien powiedzieć -nie ma sensu jechać , szukajmy dalej ??
Dokładnie to samo sobie pomyślałam, jakoś nie mogę tego kompletnie zrozumieć...

Pysia, naprawdę pracujcie nad tą komunikacją, bo co jakiś czas macie jakieś kryzysy, nieporozumienia, a to nie rzutuje dobrze na potencjalne małżeństwo...
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 12:32   #757
Must
Rozeznanie

Ja będę dzwonic i pytać. Bo są kłótnie, ten tego nie lubi etc.
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 12:34   #758
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Odbiór sukni
Piękna suknia cudowną masz figurę!
Stary 2014-07-24, 12:34   #759
201803090921
Konto usunięte

Ufff, u Nas zaproszenia niemal już rozdane, zostali właściwie sami znajomi, którym to rozdajemy w zasadzie pro-forma (bo już wcześniej zapowiedzieli że się zjawią). Zamówiłam na Amazonie ozdobę na włosy (wybredna jestem strasznie, w międzyczasie przejrzałam polskie strony, e-bay i etsy) Sukienka już powinna zostać dostarczona do salonu, ale mi się wcale nie chce do nich dzwonić, a tym bardziej jej mierzyć

Edytowane przez 201803090921
Czas edycji: 2014-07-24 o 13:10
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 12:34   #760
say-hello
Zakorzenienie

Klaudyna, Dotka, to samo właśnie miałam pisać...
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 13:01   #761
czekooczekolada
Zakorzenienie

cude jak ja Ci zazdroszcze....... ze usadzilas gosci. ja wczoraj mialam drugie podejście i myslalam ze wybuchne.
na szczescie wrocilam wlasnie ze spotkania z managerem i mysle ze teraz pojdzie lepiej

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-24, 13:41   #762
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Odbiór sukni
padłam, twoja suknia mnie powaliła
jest przecudna prześliczna przepiękna!!!!
: love:

Usadzam gosci na stronie wiadomo jakiej, szlag mnie trafia!!!!!!!!!!!!!!
max przy jendym okraglym moze byc 12 osob a przy stoliku młodzieżowym to przedział wiekowy 19-23 lata chce usadzic dziewczynki 14/15 lat i wtedy wyjdzie 13 osob, a juz bedzie za ciasno. Z kolei nie mam gdzie jednej upchnąć i bedzie dziwnie jak ja posadze z mamą a tam przy stole jej rówieśniczki beda sie swietnie bawiły :/ ehhhhh
do tego stół rodzinny... nikt nie chce siedziec koło dziadka nawet moi rodzice, to taki facet-szlachcianin co mu wiecznie cos nie pasuje i lubi dyktowac ludziom zycie. u siostry na weselu mama mowila ze co chwila gadal: 'za duzo pijesz' 'idzcie zatanczyc' 'chyba juz za dyzo tej salatki masz na talerzu' 'wiecej pic nie bedziesz'
no i mam problem hahah

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 13:50   #763
Must
Rozeznanie

Muszę się pochwalić kolczykami

http://www.yes.pl/47957-kolczyki-sca...00-CYR-AKOG013
Stary 2014-07-24, 13:57   #764
madziara889
Zakorzenienie

cude, corn, sensuall wszystkie wyglądacie pięknie w sukniach

czeko wszystkiego najlepszego

Docik świetna księga gości, widać, że z sercem

karolinuuusia obydwie sukienki bardzo ładne

Jeszcze Wam się nie chwaliłam ale rodzice Tż załatwili nam sygnalistów na ślub Tż jest myśliwym, jego tata też, a ja uwielbiam słuchać jak chłopacy "grają" więc będzie to bardzo pasowało do nas Takie coś, tylko w mniejszym składzie
http://www.youtube.com/watch?v=LF9iXx4LuOw
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 14:00   #765
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
cude, corn, sensuall wszystkie wyglądacie pięknie w sukniach

czeko wszystkiego najlepszego

Docik świetna księga gości, widać, że z sercem

karolinuuusia obydwie sukienki bardzo ładne

Jeszcze Wam się nie chwaliłam ale rodzice Tż załatwili nam sygnalistów na ślub Tż jest myśliwym, jego tata też, a ja uwielbiam słuchać jak chłopacy "grają" więc będzie to bardzo pasowało do nas Takie coś, tylko w mniejszym składzie
http://www.youtube.com/watch?v=LF9iXx4LuOw

Brzmi super !!!!

Ja rozesłałam kilka zaproszeń od kościoła, na ślub. Jest z tym trochę niezręcznie. Trzeba wybrnąć, więc mówię, że będzie nam miło gdy wpadną do Kościoła.
wtedy wszyscy się rozumiemy, że nie chodzi o wesele
Stary 2014-07-24, 14:25   #766
Lusiija
Zadomowienie

Kiedyś rozmawiałyśmy o zimowym ślubie i okryciach znalazłam tutaj parę fajnych inspiracji:

http://stylowi .pl/kurdebalance/1677476/zimowe-wesele/strona/3/ należy usunąć spację
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 14:28   #767
activelifestyle
Rozeznanie

9 dni

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 14:38   #768
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
padłam, twoja suknia mnie powaliła
jest przecudna prześliczna przepiękna!!!!
: love:

Usadzam gosci na stronie wiadomo jakiej, szlag mnie trafia!!!!!!!!!!!!!!
max przy jendym okraglym moze byc 12 osob a przy stoliku młodzieżowym to przedział wiekowy 19-23 lata chce usadzic dziewczynki 14/15 lat i wtedy wyjdzie 13 osob, a juz bedzie za ciasno. Z kolei nie mam gdzie jednej upchnąć i bedzie dziwnie jak ja posadze z mamą a tam przy stole jej rówieśniczki beda sie swietnie bawiły :/ ehhhhh
do tego stół rodzinny... nikt nie chce siedziec koło dziadka nawet moi rodzice, to taki facet-szlachcianin co mu wiecznie cos nie pasuje i lubi dyktowac ludziom zycie. u siostry na weselu mama mowila ze co chwila gadal: 'za duzo pijesz' 'idzcie zatanczyc' 'chyba juz za dyzo tej salatki masz na talerzu' 'wiecej pic nie bedziesz'
no i mam problem hahah
Posadz ta mloda z dziadkiem
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 14:40   #769
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

hihihi
Widać wszystko idzie zgodnie z planem

cude Wy też nie źle zasuwacie ważne że paczki doszły goście usadzeni i najważniejsze suknie odebrana wyglądasz

Kasiulenkowo u Was też do przodu

Lusiija gratki zamówienia torcika i zakupu muszki i koszuli

czekoo sto lat

Sunset89 gratki załatwionych spraw poka poka chociaż jedną focie z sesji narzeczeńskiej

Must jak tyle czasu ćwiczycie swój pierwszy taniec to na pewno będzie idealny Piosenkę Young and beautiful - uwielbiam już sobie wyobrażam jak pięknie do tego zatańczycie
ps. Kolczyki śliczne

21klaudyna bardzo ładne serduszka super dodatek dla gości

bardorja współczuje przejść z florystką

madziara889 zajefajny pomysł z sygnalistami ale będzie pięknie
Stary 2014-07-24, 14:44   #770
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dziewczyny, taka jestem zła o ten mój panieński sporo dziewczyn świadkowej nie odpisało (w ogóle co za pomysł, żeby zapraszać smsem ), a ona się nic nie dopytuje, nie dzwoni do nikogo, tylko to olała.... Moja koleżanka ze studiów nawet nie dostała smsa i nic nie wiedziała, druga zapomniała napisać i myślała, że już za późno żeby się zdecydować, a kilka osób by chętnie przyszło ale w innym terminie (praca/wyjazd), a moja świadkowa NIC żałuję, że sama nie organizuję sobie panieńskiego dała dziewczynom tydzień na zastanowienie się, z 19 odpisało jej 5 osób. Nikt jej nie odpisuje a ona to sobie olewa.... Poza tym, mogła zmienić termin, skoro widzi, że komuś nie pasuje. Ale ona robi chyba pod swoją pracę i tak, żeby jej wypadał wolny weekend, a nie innym... Teraz już rozumiem, czemu jest tak mało osób...

pysia, też bym postawiła na komunikację, tak na przyszłość
i ja osobiście nie dałabym swojemu tż włączyć gry - wyłączyłabym i kazała siadać przed kompem szukać fotografa, skoro mu się tamten nie podobał, żebyście już więcej na darmo nie jeździli

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Panna Izabela dziękuję
Miłego piększenia się i życzę udanych zakupów z cyckonosikiem koniecznie się pochwal jak coś kupisz
Kupiłam
jestem szczęśliwą posiadaczką tego modelu:

http://www.esotiq.com/staniki/stanik...d-714#zoom_box
nie jest to co prawda LATO, ale czuję się w nim mega, romawiałam ubrana w niego z tż i nie mógł patrzeć mi w oczy i się skupić na rozmowie ale i tak zdążyliśmy się pokłócić po wyjściu ze sklepu... staramy się oszczędzać i tż mi postawił ultimatum: albo kupuję 2 cyckonosze (była promocja 2 za 109zł), albo jeden i majtki. Wybrałam opcję nr 2, bo miałam sobie kupić wygodne, ale tanie majtki na ślub (niecałe 14zł). Wychodzimy ze sklepu, a tż do mnie, że w sumie mogłam kupić to wszystko
Zdziwiłam się też, że babka zaproponowała mi rozmiar 65D - nosiłam w Triumph 70C i wydawało mi się zawsze, że jest okej Poza tym trafiłam na niezbyt fajną babkę. Mówię jej, że dany biustonosz jest niewygodny, to odpowiadała "niemożliwe, nawet klientki w ciąży chwalą, on jest bardzo wygodny", przychodziła do mnie jakby robiła mi łaskę, zero uśmiechu, a jak wybrałam sobie te tanie majtki to mi wmawiała, że ich nie chcę ("ale niech się pani przyjrzy, one są bardzo wysokie, na pewno pani takie chce?", jak powiedziałam, że chcę właśnie takie, uniosła brwi do góry i powiedziała "no okej..."). Wybaczcie za spam, po prostu mega mnie wkurzyła, sklep fajny w sensie wyboru bielizny, babki może i się znają ale szacunku do klienta żadnego.

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Igły są małe, nie widać ich
ja widziałam tylko te igły i odstający, za duży dekolt...

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że mam jeszcze tyyyyyyyyyyle czasu. Ale na szczęście nic nie odkładam na ostatnia chwilę. Więc powinno być ok ?

Czy Wy też uważacie, że najgorsze jest załatwianie dokumentów , bo jest ich miliony ?
Najgorsze jest usadzanie gości, dokumenty to tak naprawdę jeden dzień jeżdżenia

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
skąd ja to znam.
nam potwierdzenie sama z siebie dała tylko jedna koleżanka (z 230 osób) . reszte obdzwaniałam i pytałam jak matol..

a teraz sie boje ze beda pustki, bo odmów z dziećmi 70.
ja też się obawiam, że będzie mało osób, najpierw dużo potwierdzało, a teraz coraz więcej odmawia...

Cytat:
Goście usadzeni
zazdroszczę, dla mnie to tragedia

Cytat:
witam się w moje ostatnie panieńskie urodziny , stawiam flache z rana
100 laaaaat

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 14:45   #771
Must
Rozeznanie

Dziękuję

Iliy - też mieliśmy brać ślub 13.09.2014 ale znaleźliśmy Dworek ( a wcześniej mieliśmy sale w tym terminie 13/09/2014 ) i przełożyliśmy wszystko na 18.10.2014

I długo nie mogłam odżałować tej wrześniowej daty. A teraz to już się cieszę z tej październikowej.
Stary 2014-07-24, 14:48   #772
kiss12550
Zadomowienie

Dziewczyny nadrobie Was wieczorem teraz mam szybkie pytanie

Czy wybieralyscie jakieś specjalne czytania,psalmy na mszę ślubna? Dzisiaj jedziemy do księdza i tak się zaczęłam teraz nad tym zastanawiać...

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 14:49   #773
Must
Rozeznanie

Co do dokumentów to już poświęciła jeden dzień i prawie nic nie załatwiłam, bo babce się nie chciało wystawić odpisów.
Kazała nam wrócić za 4 godziny, ale dla nas to było za późno.

Sprawy papierkowe załatwiam w moim mieście, a mieszkam w Warszawie.
Znowu muszę wziąć urlop i próbować coś załatwić.
Stary 2014-07-24, 14:49   #774
Sunset89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość

Sunset89 gratki załatwionych spraw poka poka chociaż jedną focie z sesji narzeczeńskiej
################### proszę ale proszę Was nie cytujcie, bo zaraz chcę usunąć link

Edytowane przez Sunset89
Czas edycji: 2014-07-24 o 15:30
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 14:50   #775
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nadrobie Was wieczorem teraz mam szybkie pytanie

Czy wybieralyscie jakieś specjalne czytania,psalmy na mszę ślubna? Dzisiaj jedziemy do księdza i tak się zaczęłam teraz nad tym zastanawiać...

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
Tak, podczas nauk dostałam spis czytań do wyboru. Można wybrać lub pozostawić wybór księdzu lub wybrać czytanie dnia.

Ja wybrałam czytanie i osobę do czytania.
Stary 2014-07-24, 15:31   #776
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Panna Izabela gratki zakupionego staniczka ten model z tego co pamiętam też ma wiele PM2014 więc wybór na pewno bardzo dobry aaa i cena bardzo fajna eh... z tymi facetami pewnie się napatrzył i chciał "więcej" może jeszcze raz pójdziecie na takie zakupy to wtedy bierz nawet 3 szt
ps. nie denerwuj się co do panieńskiego sama zobaczysz że wszystko fajnie się ułoży i nawet jak Was będzie mniej to będzie super

Must a ja początkowo bałam się troszkę tej daty bo wiadomo że 13-sty itd.... a wybrać mogliśmy każdą ponieważ na Naszej sali cały wrzesień był jeszcze wolny ale... 6.09 urodziny mojej przyjaciółki, 20.09 urodziny mojej siostry, 27.09 rocznica ślubu moich przyjaciół i ur mojej koleżanki więc został tylko 13.09 mój TŻ od razu był za tą datą i bardzo się cieszę że właśnie ją mamy na przekór- a co

Sunset89 dziękuję zdjęcia macie prześliczne takie naturalne, Wy tacy uśmiechnięci i widać że bardzo szczęśliwi miło się na Was patrzy- bardzo mi się podobają a to foto z bociankiem w tle... wow!!!

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-07-24 o 15:37
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 16:12   #777
Must
Rozeznanie

Właśnie my chcieliśmy wrzesień, październik lub styczeń.
No i właśnie ten 13 był super, bo rodzice brali 13.04 30 lat przed nami.

A jak TŻ znalazł ten Dworek na dwa lata przed to do wyboru był 18.10 lub 25.10

I jedynie zespół i kościół się udało zgrac na 18 i tak zostało.

Moja mama brał ślub w sylwestra, bo nikt nie chciał, a jej było wszystko jedno
Stary 2014-07-24, 16:20   #778
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Posadz ta mloda z dziadkiem
Hahahaha

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Dziewczyny, taka jestem zła o ten mój panieński sporo dziewczyn świadkowej nie odpisało (w ogóle co za pomysł, żeby zapraszać smsem ), a ona się nic nie dopytuje, nie dzwoni do nikogo, tylko to olała.... Moja koleżanka ze studiów nawet nie dostała smsa i nic nie wiedziała, druga zapomniała napisać i myślała, że już za późno żeby się zdecydować, a kilka osób by chętnie przyszło ale w innym terminie (praca/wyjazd), a moja świadkowa NIC żałuję, że sama nie organizuję sobie panieńskiego dała dziewczynom tydzień na zastanowienie się, z 19 odpisało jej 5 osób. Nikt jej nie odpisuje a ona to sobie olewa.... Poza tym, mogła zmienić termin, skoro widzi, że komuś nie pasuje. Ale ona robi chyba pod swoją pracę i tak, żeby jej wypadał wolny weekend, a nie innym... Teraz już rozumiem, czemu jest tak mało osób...
U u u u ja to bym ta świadkowa porządnie zje bala!!!!
to TWÓJ wieczór !!!
skoro dostąpiła tego zaszczytu świadkowej to powinna się mega starać!
Poza tym osobiście takiej świadkowej bym nie wzięła sobie. Moja wie co i jak oraz czego od niej oczekuje. sprawdza się super. Ups tfu tfu Nie powinnam chwalić dnia przed zachodem słońca.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 16:26   #779
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
witam się w moje ostatnie panieńskie urodziny , stawiam flache z rana
Najlepsze życzenia Kochana! Miłości, miłości i jeszcze raz MIŁOŚCI!

docik10 pamiętam tę historyjkę! Nie widziałam wykonania księgi, ale historyjkę pamiętam

Must witaj, masz śliczną suknię!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 16:49   #780
kallina_2014
Wtajemniczenie

cude, pięknie wyglądasz!

My zaraz jedziemy do Kościoła pisać protokół a jutro mam fryzrę i makijaż próbny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości