|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku | |||
| Już x chłopcy, x dziewczynki, czekamy dalej na nasze kruszynki. |
|
0 | 0% |
| Czopy poszły w zapomnienie, dzidziusiów u Nas zatrzęsienie. |
|
3 | 5,66% |
| Czop odchodzi, sierpniówka rodzi. |
|
4 | 7,55% |
| Sierpień leci, sypią się dzieci. |
|
2 | 3,77% |
| Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. |
|
31 | 58,49% |
| Sierpień piękną datą na zostanie Mamą i Tatą. |
|
15 | 28,30% |
| Coś tak czuję, że się przeterminuję. |
|
2 | 3,77% |
| Mamusie sierpniowe 2014. |
|
8 | 15,09% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
Dobry plan! Szukaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Angelika, ale z Ciebie twarda babka! Gratuluję raz jeszcze. A Kornelka to śliczna dziewczynka
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2014-07-25 o 20:44 |
|||||
|
|
|
#4262 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
|
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4264 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Jeny ale mam dzis do d....dzien
Brzuch boli, mialam mase jezdzenia po miescie -listonosz wrzucil awizo mimo ze w domu bylam,musialam jechac na poczte (przyszedl rozek i jest zolty zamiast bezowego, jest brzydkiPo badaniu u gina mialam lekkie plamienie mimo ze staral mi sie tam nie gmerac . GBSa nie pobral bo zapomnial mi powiedziec ze mam jednych lekow nie brac ze 3 dni bo nie wyjdzie,musze umowic wizyte kolejna za tydzien Wtedy tez mam odstawic luteine a teraz ja zmniejszyc.Za 2 tyg sciaganie pessara i powiedzial ze moja szyjka jest taaaka miekka i rozpulchniona ze moga mi wody odejsc od razu albo skurcze zaczac i pojade na porodowke -zebym byla przygotowana Zdziwil sie ze na usg wyszla calkiem niezla szyjka.Po badaniu bolal mnie brzuch, mialam skurcze jak jechalam samochodem ze az ciezko bylo sie skupic na kierowaniu autem. Przez tydzien PRZYBYLO MI 2 KG Ciekawe skad![]() Jestem wsciekla na tesciow, poklocilismy sie z nimi jakis czas temu. Tak mnie tesc wkurzyl ze sie poplakalam. Zgubilam kilka waznych rzeczy. Dodatkowo wujek Tz zrobil nas w jajo. Tz zrobil sobie cos w plecy ze ledwo sie rusza. Mam dosc Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze ze Zuzia zadowlona, zawsze latwiej ci lezec wiedzac ze ona ma sie dobrze Mam nadzieje ze szybko ustapia ci przykre objawy po tych komplikacjach,odpoczywaj: cmok: Cytat:
![]() Ale rodzinka nie przywiozla ci nic do kanapek jakby ci nie odpowiadalo to co daja? Warto miec swoje zapasy-owoce,warzywka,ciastka,ja kies miesko czy ser ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko mokre chusteczki dla dzieci byly w ruchu. Jak sie odrobine lepiej poczulam ze moglam ustac na nogach to owszem, wyszorowalam sie na ile sie dalo z wenflonem,wlosy umylam i przebralam sie.Poczulam sie wtedy lepiej ![]() I nie uwazam zeby to bylo cos dziwnego. Nawet lekarz zabronil mi sie prysznicowac 1go dnia bo mialam helikopter w glowie od lekow i balam sie zemdlec. Pomijam jak ktos smierdzi i myc mu sie nie chce ale jakos na takich nie trafilam. Nie rozumiem dlaczego mowicie ze to problem spac z obca osoba w pokoju. NIgdy na kolonie nie jezdzilyscie? Mialam super dziewczyny w szpitalnej sali, dzieki nim czas szybciej mijal gdy plotkowalysmy, humor byl lepszy i zrzucalysmy sie na TV ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny Cytat:
![]() Fajnie jest właśnie tak jak opisujesz, jak można z kimś porozmawiać a nawet się powygłupiać I takie aparatki się zdarzają. Ale przynajmniej czas szybciej płynie i człowiek nie czuję się w szpitalu jak jakieś dzikie zwierzątko w klatce![]() Do tej pory pamiętam jak kiedyś trafiłam na ginekologie z zapaleniem przydatków, pielęgniarka przyprowadziła mnie na 4- osobową salę, były na niej dwie starsze panie i dwa puste łóżka, ja zajęłam jedno , ale widziałam że to ostatnie też było już zajęte, ale chwilowo tej osoby nie było na sali. Dostałam zastrzyk przeciwbólowy więc trochę mi się oko zamknęło, akurat jak się obudziłam, na salę wchodzi dziewczyna- patrzę i oczom nie wierzę, a to moja koleżanka z miejscowości, w której wówczas mieszkałam!! Jakieś było nasze zdziwienie, padłyśmy sobie w ramiona z radością ( dosłownie To był naprawdę duży zbieg okoliczności, ja nawet nie wiedziałam, że ona jest w tym szpitalu.Też się składałyśmy na tv, wymieniałyśmy gazetami no i plotkowałyśmy
|
|
|
#4266 |
|
Rozeznanie
|
Haloooo, dziewczynki gdzie jesteście??? - wchodze i nie ma co czytać
![]() U mnie mała się troszkę rusza i brzuch mi twardnieje co chwile i chyba mam skurcze, jeśli to one - tak na samym dole brzucha po prawej stronie pojawiło mi się takie mocniejsze ukłucie.... Poza tym dziś też przyuważyłam na papierze większą ilość wydzieliny o konsystencji kurzego białka.... |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Optymistka mam jablka, sliwki, nektarynki, nawet marchewki:P ciastka, biszkopty i batony tez, dupa mi niezle urosnie;P ale serow ani zadnych szynek nie bo tu nie ma lodowki a tak w pokoju by smierdzialo to zarcie:P tz jutro przywiezie mi jakies kanapki hehe
![]() A co do mycia to ja rozumiem ze czlowiek nie ma nawet sily i o tym nie mysli ale po ciezkiej operacji czy cos tak jak ty a tutaj same babki w ciazy prawie i zadna jakos nie widac zeby cierpiala... Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4268 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z innej beczki... Czy wy też zauważyłyście jakieś dziwne spojrzenia starszych kobiet mijanych na ulicy? Przez ostatnie dwa miesiace na zalecenie lekarza głownie leżakowałam i z domu wychodziłam co najwyżej na wizytę u lekarza lub badania. Od jakiegoś tygodnia częściej z mężem wychodzimy na spacery i właśnie ostatnio zauważyłam dziwne spojrzenia ze strony takich starych bab ![]() :brzyda l: Zazdroszczą czy co
|
||
|
|
|
#4269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I dzisiaj zauważyłam, że mam napuchniętą Co to jest? Szukałam w necie, ale znalazłam tylko, że to moga być jakies grzyby czy infekcje ![]() A Krycha jest po prostu taka nabrzmiała, nic nie swędzi mnie itd... Dżizas... ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47458478] Z innej beczki... Czy wy też zauważyłyście jakieś dziwne spojrzenia starszych kobiet mijanych na ulicy? Przez ostatnie dwa miesiace na zalecenie lekarza głownie leżakowałam i z domu wychodziłam co najwyżej na wizytę u lekarza lub badania. Od jakiegoś tygodnia częściej z mężem wychodzimy na spacery i właśnie ostatnio zauważyłam dziwne spojrzenia ze strony takich starych bab ![]() :brzyda l: Zazdroszczą czy co [/QUOTE]No, ja też zauważyłam. Ale też widzę, że juz mam taki wielki bebech, że przepuszczają mnie wszędzie pierwszą, nawet jak się nie spodziewam ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4270 |
|
Rozeznanie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47458478]U mnie ostatnio dużo częściej twardnieje brzuch. Aż się boję czy z małym ok. Ale liczę ruchy i wszystko wydaje się w porządku
![]() To lipa że nie macie u siebie lodówki. U nas była choćby jedna na cały oddział, ale grunt, że była ![]() Z innej beczki... Czy wy też zauważyłyście jakieś dziwne spojrzenia starszych kobiet mijanych na ulicy? Przez ostatnie dwa miesiace na zalecenie lekarza głownie leżakowałam i z domu wychodziłam co najwyżej na wizytę u lekarza lub badania. Od jakiegoś tygodnia częściej z mężem wychodzimy na spacery i właśnie ostatnio zauważyłam dziwne spojrzenia ze strony takich starych bab ![]() :brzyda l: Zazdroszczą czy co [/QUOTE]a ja jak ide na spacer to wszyscy się do mnie usmiechaja i ostatnio mowie do mojego ze nie wiem czy się do mnie smieja czy ze mnie ze taka gruba jestem
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Karoseria zebys wiedziala ze tylko jem i nic wiecej:P caly czas cos mietosze
masakra! A tu juz prawie 20 kg na plusie![]() I kurde jak juz tu mam byc do poniedzialku to przeciez moglabym urodzic:P jakies pomysly jak to przyspieszyc:P.czopa juz nie ma, rozwarcie wczoraj na 1,5 cm i ciiiiiszaaa Cos tak czuje ze sie przeterminuje Moze taki walniemy tytul hehe Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4272 |
|
Rozeznanie
|
Jak Krycha puchnie to znaczy ze sie rozwarcie chyba robi no nie?
|
|
|
|
#4273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozwarcie?
|
|
|
|
|
#4274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na zdrówko niech ci pójdzie tak mnie rodzinka dożywiała, mało ruchu i na efekty nie było trzeba długo czekać, no chyba że to woda, bo mi się spuchło trochę...Dochodzę do wniosku że mój pierworodny ma dużo miejsca w moim brzuchu, bo dzis wypina się i kopie mnie nie miłosiernie |
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie, juz niejedna pisala ze jej Krycha sie rozpulchnila i nie wyglada wyjsciowo:P a jak widac porodow jak na lekarstwo;D
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4276 | |
|
Zadomowienie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47458478]U mnie ostatnio dużo częściej twardnieje brzuch. Aż się boję czy z małym ok. Ale liczę ruchy i wszystko wydaje się w porządku
![]() To lipa że nie macie u siebie lodówki. U nas była choćby jedna na cały oddział, ale grunt, że była ![]() Z innej beczki... Czy wy też zauważyłyście jakieś dziwne spojrzenia starszych kobiet mijanych na ulicy? Przez ostatnie dwa miesiace na zalecenie lekarza głownie leżakowałam i z domu wychodziłam co najwyżej na wizytę u lekarza lub badania. Od jakiegoś tygodnia częściej z mężem wychodzimy na spacery i właśnie ostatnio zauważyłam dziwne spojrzenia ze strony takich starych bab ![]() :brzyda l: Zazdroszczą czy co [/QUOTE]też się nad tym zastanawiam, czy to jest dziwne że jestem w ciąży?? Najbardziej mnie irytuje ochroniarz z mojego sklepu tak sie wpatruje w mój brzuch, że nie wiem czy on mi zazdrości Czy podziwia, ze tak rośnie ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
zuken miałam zapytać, chociaż w miare macie prysznice??/Bo u nas to była katastrofa, w rogach pleśń, blee... w życiu bym tam nie weszła bez klapek....Ale chociaż woda była ciepła
http://www.suwaczki.com/tickers/i81xwc8vj2ggohbv.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-68771.png Edytowane przez Moni 26 Czas edycji: 2014-07-25 o 22:56 |
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47458478]
Z innej beczki... Czy wy też zauważyłyście jakieś dziwne spojrzenia starszych kobiet mijanych na ulicy? Przez ostatnie dwa miesiace na zalecenie lekarza głownie leżakowałam i z domu wychodziłam co najwyżej na wizytę u lekarza lub badania. Od jakiegoś tygodnia częściej z mężem wychodzimy na spacery i właśnie ostatnio zauważyłam dziwne spojrzenia ze strony takich starych bab ![]() :brzyda l: Zazdroszczą czy co [/QUOTE]oj tak :-P dzis po miesiecznej przerwie poszlam na osiedlowe ciuchy i pani stanęła jak wryta i chyba się dziwiła, że ja jeszcze z tym brzuchem chodzę :-P Ale polecam pozalatwiac teraz wszelkie urzędowe sprawy. Bylam dzis w banku i babki kolo mnie skakaly jak nigdy! Miesiac temu w zusie to samo. Bardzo korzystnie jest byx w ciąży :-D Cytat:
Dziewczyny, czy do kół pompowanych moze byc pompka do roweru? :-D Z tym pakowaniem to macie rację. Też się jutro przepakuję i podzielę na poród, po porodzie dla mnie i dla dziecka. Ja się niby zmiesciłam, ale wolę miec lekką torbe na start A bierzecie plyty z muzyką do porodu? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
_/\"/\_ (=^.^=)(") (,("')("') Edytowane przez lilka_vanilka Czas edycji: 2014-07-25 o 23:03 |
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie sie okazalo ze Rosjanka ma pojemne pluca i niezle chrapie
Moni prysznice mamy spoko, jest ogolnie taka duza lazienka gdzie jest prysznic za kotara, umywalka, kibelek i bidet wszystko przystosowane dla ciezarnych i kobiet po operacji, siedzonko pod prysznicem, barierki do podporki, ogolnie spoko tyle ze ta lazienka sie nie zamyka i na drzwiach przestawiasz kartke "wolne" i "zajete" hehe![]() Gorzej z kibelkami bo sa jeszcze osobno i po prostu smierdzi:P A i mydlo szpitalne jakos tak wali ze masakra ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4279 |
|
Raczkowanie
|
Przejrzałam tak na szybko i widze, ze nie przybylo nam mamusiek dzisiaj
ja juz spakowana do szpitala, glowa mi peka moze to jakies nieswiadome nerwy.. do tego okropna zgaga sprobuje zasnac, jutro mnie czeka aktywny dzien pelen badan. Jezeli bedzie wifi to sie odezwe, a jak nie to dopiero jak wroce do domu. Trzymajcie kciukasy za dobre wyniki, zeby to swedzenie nie okazalo sie cholestaza, a cisnienie sie zmniejszylo. Cium pa
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Cos zaczarowana sie nie odzywa, moze rodzi:P
Kropka kciuki mocne zeby badania wyszly dobrze i zebys nie musiala koczowac w szpitalu tak jak ja ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4281 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zaczarowana rodzisz, że się nie odzywasz? |
||
|
|
|
#4282 | |
|
Zadomowienie
|
Myslalam ze dzieci czasem spia ale moj egzemplarz chyba zlozyl dzis dobrowolna rezygnacje i od godz.15 caly czas mnie bije
![]() Tak, koniecznie Jedna czesc samych fotek dzidziusia gdzies w domu/w studio a druga plenerowo we 3jke bym chciala![]() Cytat:
![]() To moze jakies leniuchy-smierdziuchy sa, ze sie nie myja ![]() Powodzenia ze spaniem z chrapiaca .... W zyciu nie wchodze poza domem bez klapek pod prysznic. Nawet w dobrych hotelach. Edytowane przez Optymistka26 Czas edycji: 2014-07-25 o 23:34 |
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rodze ale brzuch mnie strasznie boli
|
|
|
|
#4284 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję nowym Mamuśkom na wątku!!!
Brawo dziewczyny!!! ![]() I soooorki, że się nie odzywam, ale nie mam kiedy Was poczytać (tyle piszecie ), a tak się wcinać i pamiętniczek pisać, to głupio trochę ![]() W każdym razie w niedzielę poznam termin cc Miałam ktg we wtorek wyszło ok - moja córa to straszna wiercipięta Jak Jej Brat zupełnie Oj, będę miała dwa Ancymonki w domu
|
#4285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To pewnie z lenistwa A powiem Ci ze u mnie w szpitalu nie ma ani jednego ginekologa faceta sa same babki ![]() Cytat:
![]() http://www.apo-discounter.pl/images/...s/02333119.jpg My robimy Cytat:
Oj nie dziwie sie mialas wczoraj urwanie glowy To mowisz ze za 2 tygodnie rodzisz ? Pewnie te 2 kg to woda ![]() A o co sie poklociliscie jezeli mozna wiedziec ? Nie mozesz sie tak denerwowac, malenstwo to odczuwa Mam nadzieje ze Tz szybko wroci do zdrowia |
||||
|
|
|
#4286 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Z innej beczki... Czy wy też zauważyłyście jakieś dziwne spojrzenia starszych kobiet mijanych na ulicy? Przez ostatnie dwa miesiace na zalecenie lekarza głownie leżakowałam i z domu wychodziłam co najwyżej na wizytę u lekarza lub badania. Od jakiegoś tygodnia częściej z mężem wychodzimy na spacery i właśnie ostatnio zauważyłam dziwne spojrzenia ze strony takich starych bab ![]() :brzyda l: Zazdroszczą czy co [/QUOTE]Mi codziennie twardnieje, juz nawet na to uwagi nie zwracam, ta ciaza mnie dobija juz chce juz urodzic Do mnie sie usmiechaja jak gdzies idziemy z Tz, ale te takie 'lalusie' patrza sie jakbym byla z innej planety ![]() Cytat:
Ja zawsze mam takie bole na samym dole i na ktg nie rysuja sie zadne skurcze wiec obstawiam ze to dziecko uciska . U mnie wydzieliny jest tyle ze niedlugo sie w niej utopie Cytat:
Niech Ci masaz szyjki zrobia to od razu bedziesz miala z 3 cm rozwarcia moze tez skurczy dostaniesz i urodzisz ![]() Ja mam 4 cm i porodu nie widac ![]() Tytul bomba ![]() Ja mam przeczucie ze sie przeterminuje, mam nadzieje ze sie myle To jest normalne ze na tym etapie Krystyna jest opuchnieta, a masz brazowa wydzieline ? Bo jak masz to jest to oznak ze robi Ci sie rozwarcie ja mam taka caly czas Cytat:
Cytat:
![]() A tak poza tym to jak sie czujesz ?
|
||||
|
|
|
#4287 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zycze takich nocy nikomu!! Kiedy to się wkoncu skończy? Juz nawet wszystkie paznokcie połamałam, ze tak powiem przy samej doopie, chodze z plastrami, bo takie krotkie, a swedzi tak jak swedziało
Przeszlam z sypialni na kanape, pomeczyłam sie, az wstałam wł kompa i pije herbatę. Oszaleje ![]() Szkoda, ze żadna nie rodzi, przynajmniej nie byłoby mi teraz nudno jak bym mogła czytac relacje
Edytowane przez patrycja19894 Czas edycji: 2014-07-26 o 05:06 |
|
|
|
#4288 | |
|
Zadomowienie
|
Witam sie z rana!
Usnelam kolo 1:30 i juz pospane Dzis wezme sie za prasowanie jak wszyscy wstana ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja ja tez juz nie spie, bylam u poloznej na sluchaniu serduszka
wszystko ladnie rowno bije, pewnie spi:P wczoraj podczas ktg tez spala ale musialam ja wybudzac![]() Ogolnie patrzac na brzuch sasiadki to moje dziecko jest oaza spokoju ![]() mam nadzieje ze po porodzie jej to zostanie:PTa biedna rosjanka jest dopiero w 32 tygodniu a ma skurcze:/ I od wczoraj nie wstaje z lozka tylko lezy podlaczona do jakiegos urzadzenia... Obmywa sie tylko w misce... Masakra:/ Juz nie narzekam haha ![]() Zaczarowana ja tez mam taka brozowa wydzieline, myslalam ze to czop ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Wstawac spiochy bo mi sie nudzi:P Najgorsze jest to, ze od rana swieci slonce, juz jest mega cieplo a gdzie dalej... Ma byc po 30 stopni w weekend ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja już od 6 spać nie mogę. Słonko świeci chociaż miało być burzowo, ale widzę że te prognozy to się trzy razy dziennie zmieniają. W nocy to nawet zmarzłam i spałam pod kołdrą
![]() Co do sesji niemowlęcych, to zastanawiam się pomiędzy zwykłą a czymś takim: https://www.facebook.com/pages/Kreac...=photos_stream Z opcji które znalazłam w Warszawie najbardziej podoba mi się ta dziewczyna http://najkaphotography.blogspot.com/ ale jest strasznie droga, w życiu męża nie przekonam... i tak uważa to za niepotrzebny mój wymysł, dopiero po wszystkim przyzna mi rację i pewnie będzie udawał że to był jego pomysł kurcze, a może jakąś zrzutkę zarządzę..? ![]() Kolejne pytanie z serii głupich. Jak się zacznie akcja i będziecie jechać do szpitala to w co się ubieracie? jakby się zaczęło w dzień, to chyba najlepiej jakąś kieckę, bo jakby wody leciały to się tak nie przyklei, a weź potem z tym brzuchem ściągaj mokre spodnie.. no ale w nocy?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

Dobry plan! Szukaj
a i jeszcze kazała nam współżyć min.dwa razy w tygodniu a najlepiej codziennie, bo to świetnie przygotowuje macicę do porodu. Więc tż nie może mi już odmawiać
ale myślę ,że nie bedzie tak źle 

Brzuch boli, mialam mase jezdzenia po miescie -listonosz wrzucil awizo mimo ze w domu bylam,musialam jechac na poczte (przyszedl rozek i jest zolty zamiast bezowego, jest brzydki
Wtedy tez mam odstawic luteine a teraz ja zmniejszyc.
Zdziwil sie ze na usg wyszla calkiem niezla szyjka.
Ciekawe skad

sprobuje zasnac, jutro mnie czeka aktywny dzien pelen badan. Jezeli bedzie wifi to sie odezwe, a jak nie to dopiero jak wroce do domu. Trzymajcie kciukasy za dobre wyniki, zeby to swedzenie nie okazalo sie cholestaza, a cisnienie sie zmniejszylo. Cium pa