|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
O dziwo jeszcze nie
|
#1082 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
|
|
#1083 | |
|
Zadomowienie
|
cude piękna relacja
![]() Cytat:
![]() cornflower_girl jakże wyglądałaś!!! cu-dow-nie! ![]() Buczorek gratuluję i aż sama chciałabym wiedzieć jak to jest... Zostało 18 DDŚ i u mnie zero stresu! Pomimo wczorajszej przymiarki
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
oj, dziś się relacje posypały
Gratuluję świeżym żonkom ![]() mamy urwanie głowy... właśnie robię winietki 4 dni do ślubu!
|
#1086 |
|
Raczkowanie
|
cude super relacja
![]() Buczorek, hihihi foty foty ![]() Bardorja ślicznie wyglądasz w sukni ![]() cornflower_girl piękna z Was para już nie mogę się doczekać więcej fotek ![]() Kwaśna truskawka nic się nie martw nie jesteś sama mnie teraz czas tak zasuwa że nie wiem w co mam ręce włożyć... a do tego mamy kilka odmów gdzie tłumaczenia są żałosne na dalszą cześć gości nadal czekamy z decyzją i też nie wiem czy nie czeka Nas oddzwanianie skoro milczą
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-07-29 o 15:54 |
|
|
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero ? ją mam miesiąc do ślubu i teraz robię winietki żeby potem mieć luz
|
#1088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My dopiero dziś byliśmy kręcić podziękowanie dla rodziców:P Nie mam siły :P Jak ja nie lubie kamery i aparatu:P niewiem jak przeżyje dzień slubu :P A tak wogóle to ja mam takiego stresa , że chyba muszą zacząc korzystać z jakiejś melisy
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc i tak przed samym ślubem możesz poprawiać lub dorabiać. wcześniej miałam uczelnię i pracę, nie siedziałam w domu tak jak ty, więc nie miałam tyle czasu ![]() Klaudyna, to super, że nakręciliscie film my bardzo chcieliśmy, ale w końcu z braku czasu rezygnujemy. poza tym bałabym się, że nie wyjdzie na fajnie (bo musielibyśmy sami to robić, a nie mamy jakichś super umiejętności )u mnie ze stresami w miarę ok, tydzień temu było gorzej
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-07-29 o 16:33 |
|
|
|
|
#1090 | |
|
Konto usunięte
|
Dzięki
Cytat:
Możesz iść sama ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- A ja dziś zakupiłam biustonosz, w końcu Nie mogłam znaleźć żadnego na moje biusta
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też pewnie będę całą mszę ryczeć.. Mam pytanie: czy to co miałaś na ramionach to jakieś bolerko czy to część sukienki?- bo bardzo mi się podoba.
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po próbnym make upie, fotki w klubie
|
|
|
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
cude,
jaaaaaaki tort!!! Dziewczyny, my wczoraj załatwiliśmy USC, zamówilismy obrączki a ja dzisiaj kupiłam piękną bieliznę w Esotiq. Dopada mnie chyba przedślubny stres!
Edytowane przez kallina_2014 Czas edycji: 2014-07-29 o 16:58 |
|
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
Dziś postanowiłam sprawdzić jaka pogoda szykuje nam się w "dniu zero". Na kilku stronach podobnie - w granicach 29-32 stopni i burza
razem od 10.06.2002 ślub 02.08.2014 Edytowane przez fascinata Czas edycji: 2014-07-29 o 17:14 |
|
|
|
#1095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciepło tzn co rozważasz? Ja myślę aktualnie na krótki płaszczykiem niebieskim lub białym. Etola piękna, ale za zimno. Pewnie wzięłabym bolerko, ale wszystkie piszą, że są okropne (nie wiem dlaczego, ale może po prostu brak mi gustu ).Ślicznie wyglądacie razem W którym momencie mieliście to śpiewane? Cytat:
![]() Sunset89, Buczorek, super ![]() Cude, super było kilka niespodzianek, dobrze się bawiliście. Szkoda tylko tego welonu.Cytat:
mysza93, jaki biustonosz kupiłas? |
|||
|
|
|
#1096 | ||
|
Zadomowienie
|
Wracam po długim weekendzie
nasze wesele to będzie jedna wielka libacja jak się spotyka weselna ekipa to koniec ![]() oj udała się nawet za bardzo ja bym powiedziała kuzynce co o niej myślę.. bo zachowuje się dość niepoważnie ![]() przepięknie ![]() Cytat:
masz ślub równo miesiąc po mnie Cytat:
![]() ale zmyła mi bez problemu, nałożyła bazę i było git, mam tylko nadzieję, że nie będzie u mnie tak gorąco jak przez ostatnie kilka dni, bo ja zimą nawet się w sukni pociłam oczywiście w salonie a makijaż próbny cały mi się kleił, więc bez chusteczek matujących się nie obejdzie, polecacie jakieś szczególnie, bo ja tego na co dzień nie używam ![]() Gratuluję i składam najserdeczniejsze życzenia, szczęścia i takiej miłości do końca życia dziewczyny, jestem coraz bardziej przerażona brakiem butów, niby mają być do 05.08., ale co ja zrobię jak niewygodne będą? ale ponoć z białych butów są spoko ![]() zostało 30 dni za tydzień jadę odebrać suknię, a wciąż nie mam bolerka, nawet nie mam materiały na nie
|
|
#1097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potem tylko ewentualnie dodrukowac jedną czy dwie to nie będzie problemu. Znowu mazury i mam nadzieję że tym razem opale się lepiej niż ostatnio. Dziś odebrałam akt ur dosłownie w 3minuty pustki w urzędach bo wakacje chyba Zamówiłam w drukarni litery na ścianke z tylu młodych wielkości: jedną litera formatu a4 grubość 5mm z naszymi imionami w kolorze ciemny niebieski z pcv na jakimś styrodur czy coś i kwota banalna 65zł
|
|
#1098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ugotujemy się z Tż jak nic..
|
|
#1099 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane! Ja wpadam tu tylko na chwilkę, bo czasu mało a do zrobienia tyyyyle rzeczy!!! Dopadł mnie mega stres na 2 tygodnie przed... nie wiem co później będzie. Staram się wyluzować, ale jakoś nie daję rady. Chyba potrzebuję jakiegoś alkoholu
Dziewczyny z 26 lipca!!!!!!! Genialne relacje, napiszę coś więcej do każdej z Was jak się ogarnę! cude, hihihi, cornflower_girl --> cieszę się, że było tak pięknie! ![]() Czekam na Oluśkę
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6 Edytowane przez Konkardia Czas edycji: 2014-07-29 o 19:17 |
|
|
|
#1100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozazdrościć!!!
|
|
#1101 |
|
Raczkowanie
|
Witam was po kilku dniach nieobecności ,ale same wiecie ile tego załatwiania. Przegląnelam tylko zdjęcia ,za dużo czytania wybaczcie. Szczerze wam zazdroszczę waszych figur i wogóle. Suknie są piękne i wszystkie wygladacie niesa
mowicie. Gratuluje wszystkim nowym żonom Trzymajcie kciuki za moja przymiarkę ,jest już pojutrze i mam nadzieję ze suknia będzie taka jak powinna:-[
|
|
|
|
#1102 | |
|
Wtajemniczenie
|
piękna
![]() my mamy dwa tylko na pierwszy taniec ![]() przepięknie wyglądaliście!! ![]() piękna relacja taka z humorrem ![]() Cytat:
fajnie, że jesteś zadowolona i dobrze, że mąż namówił Cię na weselicho ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- 32! Ddś |
|
|
|
|
#1103 |
|
Raczkowanie
|
marlenqa22
To chyba fajnie zobaczyć było siebie wpisaną z nowym nazwiskiem. 27 września dobra data. ![]() Powodzenia z załatwianiem ostatnich spraw. Szkoda, że tak wyszło z kuzynką. Chyba zawsze się trzeba liczyć z tym, że ktoś się wykruszy, ale wiem, że to irytujące. kiss12550 No właśnie lękam się wywijania z wujkami. Zawsze mam stresa, gdy przyjdzie mi tańczyć z kimś innym niż mój chłopak, który dużo mi wybacza. :P To tyle w tym temacie, ale przede wszystkim chciałam Ci napisać, że masz prześliczną sukienkę i ciężko mi uwierzyć w to, że nie jesteś do końca zadowolona. Baaaardzo mi się podoba i model idealny dla Ciebie się wydaje. ![]() Olgamikolajek Bardzo ładna, lubię takie właśnie połączenia, że na górze są koronki, a niżej – hmm ten inny materiał. ![]() Dekolt taki nie dla mnie, ale nie mnie ma pasować. ![]() Bardorja Noo na ślub córki to można zaszaleć ze strojem. ![]() Gratuluję zakupów ubraniowych dla narzeczonego. ![]() Konkardia Super, że panieński udany. ![]() Cude Fajna relacja. Super, że wszystko się udało i zabawa była dobra.Apetyczny tort. Właśnie się zastanawiam nad wyborem mojego i też chyba pójdę w owoce. ![]() Buczorek Super relacja. Z „Hallelujah” musiało być przepięknie. ![]() Niezła ta zabawa z książkami i serialami, taką bym mogła zaakceptować u siebie. ![]() A sala wyglądała świetnie. cornflower_girl Gratulacje!!!! Życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo miłości, szczęścia i pomyślności. Cieszę się, że było tak wspaniale. Wyglądaliście przepięknie. ![]() Kasiulenkowo Ja bym zadzwoniła i zapytała czy będą. Krótka piłka i po problemie. Hihihi Super, że wszystko się udało i pogoda dopisała. ![]() KaMilka4891 O fajnie, że ślubujecie miesiąc przed nami. ![]() Też to mam z kręceniem się w głowie, pozostaje chyba wybrać krótką piosenkę. :P Co do makijażu próbnego, ja chyba pójdę na takowy w swoim makijażu, bo na pewno będę zaraz po pracy. Nawet już raz prawie byłam (w sumie nie myślałam wtedy, czy to dobrze czy to źle że już mam makijaż), ale zrezygnowałam, bo mi babka powiedziała, że ona nie przychodzi do domu malować – a co innego wcześniej obiecała mi recepcjonistka. ;P Nie chcę już nigdzie jeździć w dniu ślubu oprócz fryzjera, szukam kogoś kto się do mnie pofatyguje. Zresztą jak się tam umawiałam to była jeszcze inna ciekawostka. Najpierw zapytałam, czy wykonują makijaże ślubne. - Tak, oczywiście. A jaki termin panią interesuje? - 27 września. - Hm, już patrzę, mamy wolne. Zaraz, to jest sobota? - No tak. - Aha, a my nie pracujemy w sobotę. - :O To jak robicie w takim razie makijaże ślubne klientkom, dzień wcześniej? 90% ślubów albo i więcej jest w sobotę. - Ach tak, rzeczywiście chyba pracujemy. Może i dobrze, że ten salon ostatecznie został odrzucony.
|
#1104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1105 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Nadrabiam was dziewczyny po łebkach, bo szefowa na urlopie, a ja ją zastępuję i mam sporo pracy. PMkom z 26.07 dzięki za relacje I trzymam kciuki za te z was, które mają ślub w tą sobotę! Ja winietki odebrałam dwa dni przed weselem, więc dobrze cię rozumiem say Miesiąc przed to nie wiedziałam nawet kto będzie, bo mimo terminu potwierdzenia 1,5 miesiąca przed sporo osób nie potrafiło się określić do ostatniej chwili.
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Panna Izabela, to jak załatwiacie kwestię mieszkania? |
|
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaaa Tż dostał urlop po ślubie i możemy jechać w podróż poślubną!!!!
![]() A była pod znakiem zapytania. Boże co za ulga!!!!
|
#1108 | |
|
Konto usunięte
|
Zwykła białą bardotkę z firmy Gossard
Cytat:
Dostaliśmy 4 telefony ale tylko 1 z potwierdzeniem, reszta odmów
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostateczne spotkania z usługodawcami zarezerwowane. W poniedziałek odbiór sukni. Fryzjerka umówiona na godzinę. Troche się wkurzyłam. Mieliśmy nie robić butelkowego z powodów takich , iz mieszkam ze starszymi dziadkami w centrum miejscowości , nie zyczymy sobie tego z TŻ i na dodatek bedziemy w piatek dekorowac koscioł. Oznajmilismy to wszystkim. Okazało sie , że gdzie tam. Przyjada i koniec. Wiem mówimy: zrobimy u TŻ w ten piątek. A goście co?A gdzie tam. Oni nie beda tydzien wczesniej pić. A my tłumaczymy jaka sytuacja, nie bede 80letnich dziadków na stresy narażać (są dla mnie jak drudzy rodzice) tym bardziej , że bedzie wszystko sprzątnięte i przygotowane na powitanie gości. i tłumacze jak pasterz krowie, że nas nie bedzie . A chętni do picia co na to? To będziemy tłuc pod kościołem~! wyobrażacie to sobie?! corn wyglądaliście bosko!! buczorek i cude - świetne realcje
|
|
|
#1110 |
|
Konto usunięte
|
A my dziś byliśmy na spotkaniu z zespołem, okazało się że mają perkusję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

u mnie jest, ale na razie malutki 

cu-dow-nie! 

na dalszą cześć gości nadal czekamy z decyzją i też nie wiem czy nie czeka Nas oddzwanianie skoro milczą

15:00
Nie mogłam znaleźć żadnego na moje biusta

za tydzień jadę odebrać suknię, a wciąż nie mam bolerka, nawet nie mam materiały na nie