Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-29, 15:17   #1081
fascinata
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 02.08 macie stres? u mnie jest, ale na razie malutki
O dziwo jeszcze nie
Stary 2014-07-29, 15:18   #1082
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że czas leci jak szalony i boję się, że nie zdążymy z czymś.
Do końca lipca mamy potwierdzenie przybycia.. oczywiście jak do tej pory tylko połowa osób się odezwała, a reszta milczy. Mam nadzieję, że nie będę musiała obdzwaniać połowy listy... ludzie są niepoważni.

W piątek zapisałam się na zagęszczanie rzęs, chcę zobaczyć jaki będzie efekt i przyzwyczaić się do nich, przed ślubem pójdę na uzupełnienie jeśli będzie dobrze.

Czy mogę iść sama do księdza dać karteczkę z wygłoszonymi zapowiedziami i zaświadczeniem z poradni rodzinnej? Czy miałyście spotkanie przed ślubem z omówieniem przebiegu mszy itp.? Kiedy płaciłyście za ślub?
Pewnie, że możesz iść sama. Mieliśmy spotkanie z omówieniem - 5 min. Za ślub płaciłam 2 tyg przed ślubem ;D bo akurat musiałam wziąć jeszcze zaświadczenie o zniżce 30% na żywe kwiaty
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 15:26   #1083
Kishlaczkowa
Zadomowienie

cude piękna relacja gratuluję!!!

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, szybkie pytanie: na próbny make up szłyście bez makijażu, czy w swoim i ona Wam zmywała?
Byłam bez, tylko krem, który i tak zmyla, bo kładła swój

cornflower_girl jakże wyglądałaś!!! cu-dow-nie!

Buczorek
gratuluję i aż sama chciałabym wiedzieć jak to jest...

Zostało 18 DDŚ i u mnie zero stresu! Pomimo wczorajszej przymiarki

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 15:39   #1084
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

Zostało 18 DDŚ i u mnie zero stresu! Pomimo wczorajszej przymiarki
a ja nie wierzę, że to już tak mało czasu zostało...

cude, Buczorek super relacje

Pytanie: Zamawiałyście kieliszki z grawerem, możecie kogoś polecić?
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 15:47   #1085
say-hello
Zakorzenienie

oj, dziś się relacje posypały wieczorem poczytam do snu

Gratuluję świeżym żonkom

mamy urwanie głowy... właśnie robię winietki 4 dni do ślubu!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 15:53   #1086
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

cude super relacja

Buczorek, hihihi foty foty

Bardorja ślicznie wyglądasz w sukni

cornflower_girl piękna z Was para wyglądałaś przepięknie już nie mogę się doczekać więcej fotek

Kwaśna truskawka nic się nie martw nie jesteś sama mnie teraz czas tak zasuwa że nie wiem w co mam ręce włożyć... a do tego mamy kilka odmów gdzie tłumaczenia są żałosne przykro no ale.... akurat to takie osoby co były do przewidzenia że nie przyjdą na dalszą cześć gości nadal czekamy z decyzją i też nie wiem czy nie czeka Nas oddzwanianie skoro milczą

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-07-29 o 15:54
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 15:57   #1087
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
oj, dziś się relacje posypały wieczorem poczytam do snu

Gratuluję świeżym żonkom

mamy urwanie głowy... właśnie robię winietki 4 dni do ślubu!
Dopiero ? ją mam miesiąc do ślubu i teraz robię winietki żeby potem mieć luz

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 16:16   #1088
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Bardoja nie każdy ma czas na miesiąc wcześniej robić winietki

My dopiero dziś byliśmy kręcić podziękowanie dla rodziców:P Nie mam siły :P Jak ja nie lubie kamery i aparatu:P niewiem jak przeżyje dzień slubu :P

A tak wogóle to ja mam takiego stresa , że chyba muszą zacząc korzystać z jakiejś melisy
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 16:32   #1089
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
projekt zrobiłam już dawno, nazwiska w komputerze wypisałam już dawno, ale drukuję dopiero teraz, jak już wiem kto na pewno będzie. goście nawet dwa tygodnie przed ślubem zmieniali zdanie z kim będą, albo czy w ogóle będą więc i tak przed samym ślubem możesz poprawiać lub dorabiać. wcześniej miałam uczelnię i pracę, nie siedziałam w domu tak jak ty, więc nie miałam tyle czasu

Klaudyna
, to super, że nakręciliscie film my bardzo chcieliśmy, ale w końcu z braku czasu rezygnujemy. poza tym bałabym się, że nie wyjdzie na fajnie (bo musielibyśmy sami to robić, a nie mamy jakichś super umiejętności )
u mnie ze stresami w miarę ok, tydzień temu było gorzej

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-07-29 o 16:33
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 16:39   #1090
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Mysza super wyszły te buty
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
Do końca lipca mamy potwierdzenie przybycia.. oczywiście jak do tej pory tylko połowa osób się odezwała, a reszta milczy. Mam nadzieję, że nie będę musiała obdzwaniać połowy listy... ludzie są niepoważni.

Czy mogę iść sama do księdza dać karteczkę z wygłoszonymi zapowiedziami i zaświadczeniem z poradni rodzinnej? Czy miałyście spotkanie przed ślubem z omówieniem przebiegu mszy itp.? Kiedy płaciłyście za ślub?
My mamy do 3.08 i zadzwoniły 2 rodziny AŻ 2 rodziny

Możesz iść sama Spotkanie mieć będziemy, taką próbę. A płacimy dzień wcześniej przy podpisaniu papierów

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

A ja dziś zakupiłam biustonosz, w końcu Nie mogłam znaleźć żadnego na moje biusta
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 16:45   #1091
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Melduję się jako żona
Dziękuję za Wasze kciuki i życzenia
Przede wszystkim wraz z mężem jesteśmy bardzo, bardzo szczęśliwi. Ślub był dla nas niesamowicie pięknym i wzruszającym przeżyciem (to, że ja przez całą Mszę ryczałam, to bardzo oczywiste, ale TŻ też się wzruszał). Wesele też było udane - od gości słyszeliśmy same komplementy - zabawa wyśmienita, jedzenie dobre, młoda para uśmiechnięta, sporo atrakcji

Jak tylko odchoruję i znajdę chwilę (pakujemy się w podróż poślubną), to ponadrabiam wszystko i napiszę obszerną relację

Dotka Co do makijażu najlepiej bez - bo po zmyciu starego make-upu, nowy jest mniej trwały. Ale jak maźniesz coś korektorem punktowo, to nie będzie to spory kłopot.
Pięknie wyglądaliście!
Ja też pewnie będę całą mszę ryczeć..
Mam pytanie: czy to co miałaś na ramionach to jakieś bolerko czy to część sukienki?- bo bardzo mi się podoba.
Stary 2014-07-29, 16:49   #1092
Dotka90
Zakorzenienie

Ja po próbnym make upie, fotki w klubie
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 16:54   #1093
kallina_2014
Wtajemniczenie

cude,
jaaaaaaki tort!!!

Dziewczyny, my wczoraj załatwiliśmy USC, zamówilismy obrączki a ja dzisiaj kupiłam piękną bieliznę w Esotiq.
Dopada mnie chyba przedślubny stres!

Edytowane przez kallina_2014
Czas edycji: 2014-07-29 o 16:58
kallina_2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 17:12   #1094
fascinata
Raczkowanie

Dziś postanowiłam sprawdzić jaka pogoda szykuje nam się w "dniu zero". Na kilku stronach podobnie - w granicach 29-32 stopni i burza

Edytowane przez fascinata
Czas edycji: 2014-07-29 o 17:14
fascinata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 18:27   #1095
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krychulec89 Pokaż wiadomość
Hej
Jako że jesteś październikową PM-ką to się ciebie dopytam... czy masz coś ciepłego do narzucenia do sukni? Jestem grudniową i mam straszny dylemat
na razie stanęło, że będzie ciepło i pójdę dodatkowo w samych długich rękawiczkach
To mamy problem, bo ja na grudzień zamawiam śnieg

Ciepło tzn co rozważasz? Ja myślę aktualnie na krótki płaszczykiem niebieskim lub białym. Etola piękna, ale za zimno. Pewnie wzięłabym bolerko, ale wszystkie piszą, że są okropne (nie wiem dlaczego, ale może po prostu brak mi gustu).

Cytat:
Melduję się jako żona
Ślicznie wyglądacie razem

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Ja miałam śpiewany biblijny "Hymn o miłości"
W którym momencie mieliście to śpiewane?

Cytat:
Napisane przez jumapili Pokaż wiadomość
ja bralam cywilny w styczniu i kupilam bardzo ladny bialy plaszcz, ale w sumie go chyba nawet dlugo zalozonego nie mialam, o bo mialam jeszcze zarzucona szal i dodatkowo grzaly mnie emocje ale pogoda byla bardzo sloneczna i bylo ok 10 stopni
Pochwal się zdjęciami

Sunset89,
masakra, cudowną będziesz mieć szwagierkę.

Buczorek, super
Cude, super było kilka niespodzianek, dobrze się bawiliście. Szkoda tylko tego welonu.

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
jestem!!!
powiem Wam jedno, cudownie jest być ŻONĄ
pogoda była idealna! faktycznie zamówiliśmy ją
wszystko wyszło cudownie! uśmiech nie schodził mi z twarzy! szkoda tylko, że tak szybko zleciało
Czekamy na relacje.

mysza93, jaki biustonosz kupiłas?
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 18:28   #1096
KaMilka4891
Zadomowienie

Wracam po długim weekendzie
nasze wesele to będzie jedna wielka libacja jak się spotyka weselna ekipa to koniec
Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
KaMilka4891 udanej
oj udała się nawet za bardzo
Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaka jestem znowu zła
ja bym powiedziała kuzynce co o niej myślę.. bo zachowuje się dość niepoważnie
Cytat:
Po przymiarce.
jest idealna !!!
przepięknie jest idealnie
Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
2 miesiące do ślubu.
Zmieniliśmy piosenkę na pierwszy taniec, miała być wesoła (nomen omen "Happy" Pharrella Williamsa ), ale ja nie podołam temu. Jednak "na poważnie" trudniej zepsuć - tak mi się wydaje. I chcemy zatańczyć walca wiedeńskiego do "Iris" Goo Goo Dolls. Wiem, że tekst miejscami mało "ślubny", ale lepsze to niż "Windą do nieba", a melodia epicka, więc może będzie mi wybaczone
Próbowaliśmy coś tam do tego ułożyć, nauczyłam się kroków, więc jest sukces - bo ja taka nietańcząca jestem raczej i obawiam się mocno tej strony wesela.
nam został miesiąc i jesteśmy coraz bardziej tańcem przerażeni, najgorsze jest to, że mi się po chwili tańca kręci w głowie i nie wiem jak to rozwiązać
masz ślub równo miesiąc po mnie
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, szybkie pytanie: na próbny make up szłyście bez makijażu, czy w swoim i ona Wam zmywała?
ja byłam w makeupie, bo od rana latałam po mieście, a właściwie oprócz podwórka przydomowego to nie wychodzę bez makijażu
ale zmyła mi bez problemu, nałożyła bazę i było git, mam tylko nadzieję, że nie będzie u mnie tak gorąco jak przez ostatnie kilka dni, bo ja zimą nawet się w sukni pociłam oczywiście w salonie a makijaż próbny cały mi się kleił, więc bez chusteczek matujących się nie obejdzie, polecacie jakieś szczególnie, bo ja tego na co dzień nie używam
Cytat:
Melduję się jako żona
Dziękuję za Wasze kciuki i życzenia
Gratuluję i składam najserdeczniejsze życzenia, szczęścia i takiej miłości do końca życia Tobie i wszystkim PMkom z ostatniego weekendu

dziewczyny, jestem coraz bardziej przerażona brakiem butów, niby mają być do 05.08., ale co ja zrobię jak niewygodne będą? ale ponoć z białych butów są spoko

zostało 30 dni za tydzień jadę odebrać suknię, a wciąż nie mam bolerka, nawet nie mam materiały na nie trudno, w ciemno będzie kolor i fason, ale trafiłam z welonem to i może z bolerkiem się uda
Stary 2014-07-29, 18:43   #1097
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
projekt zrobiłam już dawno, nazwiska w komputerze wypisałam już dawno, ale drukuję dopiero teraz, jak już wiem kto na pewno będzie. goście nawet dwa tygodnie przed ślubem zmieniali zdanie z kim będą, albo czy w ogóle będą więc i tak przed samym ślubem możesz poprawiać lub dorabiać. wcześniej miałam uczelnię i pracę, nie siedziałam w domu tak jak ty, więc nie miałam tyle czasu
To fakt siedzę w domu i mam dużo wolnego czasu. Ale ją wogóle nie lubię nic zostawiać na ostatnia chwilę więc zazwyczaj robię wszystko wcześniej.
Potem tylko ewentualnie dodrukowac jedną czy dwie to nie będzie problemu.

Znowu mazury i mam nadzieję że tym razem opale się lepiej niż ostatnio.
Dziś odebrałam akt ur dosłownie w 3minuty pustki w urzędach bo wakacje chyba
Zamówiłam w drukarni litery na ścianke z tylu młodych wielkości: jedną litera formatu a4 grubość 5mm z naszymi imionami w kolorze ciemny niebieski z pcv na jakimś styrodur czy coś i kwota banalna 65zł

Daję z siebie 200%
Stary 2014-07-29, 18:52   #1098
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Dziś postanowiłam sprawdzić jaka pogoda szykuje nam się w "dniu zero". Na kilku stronach podobnie - w granicach 29-32 stopni i burza
Ja też sprawdziłam pogodę i jestem przerażona.. 34 stopnie i słońce.
Ugotujemy się z Tż jak nic..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 19:15   #1099
Konkardia
Wtajemniczenie

Kochane! Ja wpadam tu tylko na chwilkę, bo czasu mało a do zrobienia tyyyyle rzeczy!!! Dopadł mnie mega stres na 2 tygodnie przed... nie wiem co później będzie. Staram się wyluzować, ale jakoś nie daję rady. Chyba potrzebuję jakiegoś alkoholu

Dziewczyny z 26 lipca!!!!!!! Genialne relacje, napiszę coś więcej do każdej z Was jak się ogarnę! cude, hihihi, cornflower_girl --> cieszę się, że było tak pięknie! Pozdrówcie swoich mężów!

Czekam na Oluśkę
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-07-29 o 19:17
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 19:28   #1100
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Zależy co rozumiesz pod pojęciem "itp."
Bo dla jednych np.:mąż maminsynek to wystarczający powód do rozwodu, a dla innych nie.
Dla mnie mąż maminsynek to nie powód
Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Śliczna,
misia880, ładne obrączki

Tabletki zabezpieczają nie od początku, a zwykle po 7 dniach. Ta zasada obowiązywała zawsze jak brałam jakąkolwiek antykoncepcje hormonalną. Dopiero w kolejnym opakowaniu ochrona jest od początku.

Tak, dla mnie to niewystarczający powód. Wg mnie ślub jest na całe życie, dopóki śmierć nas nie rozłączy, a nie aż mnie wkurzysz. Jak ludzie nie umieją z sobą rozmawiać i rozwiązywać problemów to niech pójdą na terapię, nauczą się komunikacji a nie rozwodzą. I to niektórzy po roku czy dwóch latach! To gdzie były oczy przed ślubem? Biorę męża całego, z wadami i zaletami. Jak coś się psuje to się to naprawia, a nie wymienia. Tak, wiem, że to teraz niemodne. Łatwiej zmienić męża niż popracować nad sobą.

Dla moich rodziców to, że mam nieślubne dziecko i żyję w konkubinacie to wstyd. Mam to w nosie. Ślub biorę dla siebie, a nie bo co ludzie powiedzą.
To, że kiedyś kobiety nie miały gdzie odejść to też racja.

Swoją drogą ofiara przemocy nie będzie rozpowiadać wszystkim że się rozwodzi, bo mąż ją leje tylko, że tak się ułożyło.

Nie podpisuj aneksu w takim razie i szukaj już nowego mieszkania.
Dla mnie tak samo
Podpisaliśmy aneks, nie szukamy mieszkania
Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
jestem!!!
powiem Wam jedno, cudownie jest być ŻONĄ
pogoda była idealna! faktycznie zamówiliśmy ją
wszystko wyszło cudownie! uśmiech nie schodził mi z twarzy! szkoda tylko, że tak szybko zleciało
Pozazdrościć!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 19:29   #1101
ewapucy
Raczkowanie

Witam was po kilku dniach nieobecności ,ale same wiecie ile tego załatwiania. Przegląnelam tylko zdjęcia ,za dużo czytania wybaczcie. Szczerze wam zazdroszczę waszych figur i wogóle. Suknie są piękne i wszystkie wygladacie niesamowicie. Gratuluje wszystkim nowym żonom Trzymajcie kciuki za moja przymiarkę ,jest już pojutrze i mam nadzieję ze suknia będzie taka jak powinna:-[
ewapucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 19:38   #1102
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olgamikolajek Pokaż wiadomość
powiedzcie szczerze jak podoba wam się moja suknia ślubna ??
piękna

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Muszę dziś dokupić konfetti. Mam 4, ale wydaje mi się, że to za mało.
my mamy dwa tylko na pierwszy taniec

Cytat:
Melduję się jako żona

.
przepięknie wyglądaliście!!

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
26.07.2014 

piękna relacja taka z humorrem

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
TŻ się spóźniał, zaczęłam się denerwować, że nie zdążymy na czas wyjechać... W końcu przybył
bez przygód się nie obeszło fajnie, że jesteś zadowolona i dobrze, że mąż namówił Cię na weselicho

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

32! Ddś

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 19:41   #1103
zły jeż
Raczkowanie

marlenqa22
To chyba fajnie zobaczyć było siebie wpisaną z nowym nazwiskiem. 27 września dobra data.
Powodzenia z załatwianiem ostatnich spraw.
Szkoda, że tak wyszło z kuzynką. Chyba zawsze się trzeba liczyć z tym, że ktoś się wykruszy, ale wiem, że to irytujące.

kiss12550
No właśnie lękam się wywijania z wujkami. Zawsze mam stresa, gdy przyjdzie mi tańczyć z kimś innym niż mój chłopak, który dużo mi wybacza. :P
To tyle w tym temacie, ale przede wszystkim chciałam Ci napisać, że masz prześliczną sukienkę i ciężko mi uwierzyć w to, że nie jesteś do końca zadowolona. Baaaardzo mi się podoba i model idealny dla Ciebie się wydaje.

Olgamikolajek
Bardzo ładna, lubię takie właśnie połączenia, że na górze są koronki, a niżej – hmm ten inny materiał.
Dekolt taki nie dla mnie, ale nie mnie ma pasować.

Bardorja
Noo na ślub córki to można zaszaleć ze strojem.
Gratuluję zakupów ubraniowych dla narzeczonego.

Konkardia
Super, że panieński udany.

Cude
Fajna relacja. Super, że wszystko się udało i zabawa była dobra.
Apetyczny tort. Właśnie się zastanawiam nad wyborem mojego i też chyba pójdę w owoce.

Buczorek
Super relacja. Z „Hallelujah” musiało być przepięknie.
Niezła ta zabawa z książkami i serialami, taką bym mogła zaakceptować u siebie.
A sala wyglądała świetnie.

cornflower_girl
Gratulacje!!!! Życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo miłości, szczęścia i pomyślności.
Cieszę się, że było tak wspaniale. Wyglądaliście przepięknie.

Kasiulenkowo
Ja bym zadzwoniła i zapytała czy będą. Krótka piłka i po problemie.

Hihihi
Super, że wszystko się udało i pogoda dopisała.

KaMilka4891
O fajnie, że ślubujecie miesiąc przed nami.
Też to mam z kręceniem się w głowie, pozostaje chyba wybrać krótką piosenkę. :P

Co do makijażu próbnego, ja chyba pójdę na takowy w swoim makijażu, bo na pewno będę zaraz po pracy. Nawet już raz prawie byłam (w sumie nie myślałam wtedy, czy to dobrze czy to źle że już mam makijaż), ale zrezygnowałam, bo mi babka powiedziała, że ona nie przychodzi do domu malować – a co innego wcześniej obiecała mi recepcjonistka. ;P Nie chcę już nigdzie jeździć w dniu ślubu oprócz fryzjera, szukam kogoś kto się do mnie pofatyguje.
Zresztą jak się tam umawiałam to była jeszcze inna ciekawostka. Najpierw zapytałam, czy wykonują makijaże ślubne.
- Tak, oczywiście. A jaki termin panią interesuje?
- 27 września.
- Hm, już patrzę, mamy wolne. Zaraz, to jest sobota?
- No tak.
- Aha, a my nie pracujemy w sobotę.
- :O To jak robicie w takim razie makijaże ślubne klientkom, dzień wcześniej? 90% ślubów albo i więcej jest w sobotę.
- Ach tak, rzeczywiście chyba pracujemy.

Może i dobrze, że ten salon ostatecznie został odrzucony.
Stary 2014-07-29, 20:02   #1104
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
marlenqa22
To chyba fajnie zobaczyć było siebie wpisaną z nowym nazwiskiem. 27 września dobra data.
Powodzenia z załatwianiem ostatnich spraw.
Szkoda, że tak wyszło z kuzynką. Chyba zawsze się trzeba liczyć z tym, że ktoś się wykruszy, ale wiem, że to irytujące.

kiss12550
No właśnie lękam się wywijania z wujkami. Zawsze mam stresa, gdy przyjdzie mi tańczyć z kimś innym niż mój chłopak, który dużo mi wybacza. :P
To tyle w tym temacie, ale przede wszystkim chciałam Ci napisać, że masz prześliczną sukienkę i ciężko mi uwierzyć w to, że nie jesteś do końca zadowolona. Baaaardzo mi się podoba i model idealny dla Ciebie się wydaje.

Olgamikolajek
Bardzo ładna, lubię takie właśnie połączenia, że na górze są koronki, a niżej – hmm ten inny materiał.
Dekolt taki nie dla mnie, ale nie mnie ma pasować.

Bardorja
Noo na ślub córki to można zaszaleć ze strojem.
Gratuluję zakupów ubraniowych dla narzeczonego.

Konkardia
Super, że panieński udany.

Cude
Fajna relacja. Super, że wszystko się udało i zabawa była dobra.
Apetyczny tort. Właśnie się zastanawiam nad wyborem mojego i też chyba pójdę w owoce.

Buczorek
Super relacja. Z „Hallelujah” musiało być przepięknie.
Niezła ta zabawa z książkami i serialami, taką bym mogła zaakceptować u siebie.
A sala wyglądała świetnie.

cornflower_girl
Gratulacje!!!! Życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo miłości, szczęścia i pomyślności.
Cieszę się, że było tak wspaniale. Wyglądaliście przepięknie.

Kasiulenkowo
Ja bym zadzwoniła i zapytała czy będą. Krótka piłka i po problemie.

Hihihi
Super, że wszystko się udało i pogoda dopisała.

KaMilka4891
O fajnie, że ślubujecie miesiąc przed nami.
Też to mam z kręceniem się w głowie, pozostaje chyba wybrać krótką piosenkę. :P

Co do makijażu próbnego, ja chyba pójdę na takowy w swoim makijażu, bo na pewno będę zaraz po pracy. Nawet już raz prawie byłam (w sumie nie myślałam wtedy, czy to dobrze czy to źle że już mam makijaż), ale zrezygnowałam, bo mi babka powiedziała, że ona nie przychodzi do domu malować – a co innego wcześniej obiecała mi recepcjonistka. ;P Nie chcę już nigdzie jeździć w dniu ślubu oprócz fryzjera, szukam kogoś kto się do mnie pofatyguje.
Zresztą jak się tam umawiałam to była jeszcze inna ciekawostka. Najpierw zapytałam, czy wykonują makijaże ślubne.
- 27 września.
- No tak.
- :O To jak robicie w takim razie makijaże ślubne klientkom, dzień wcześniej? 90% ślubów albo i więcej jest w sobotę.

Ha ha dobra babka usmiałam się

Daję z siebie 200%
Stary 2014-07-29, 20:04   #1105
velika
Winter is coming

Cytat:

- 27 września.
- No tak.

nie wierzę
Nadrabiam was dziewczyny po łebkach, bo szefowa na urlopie, a ja ją zastępuję i mam sporo pracy.
PMkom z 26.07 dzięki za relacje Super, że jesteście zadowolone i wszystko się udało I trzymam kciuki za te z was, które mają ślub w tą sobotę!
Ja winietki odebrałam dwa dni przed weselem, więc dobrze cię rozumiem say Miesiąc przed to nie wiedziałam nawet kto będzie, bo mimo terminu potwierdzenia 1,5 miesiąca przed sporo osób nie potrafiło się określić do ostatniej chwili.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 20:19   #1106
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki za moja przymiarkę ,jest już pojutrze i mam nadzieję ze suknia będzie taka jak powinna:-[

Panna Izabela, to jak załatwiacie kwestię mieszkania?
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 22:01   #1107
marlenqa22
Zadomowienie

Aaaaaaa Tż dostał urlop po ślubie i możemy jechać w podróż poślubną!!!!
A była pod znakiem zapytania. Boże co za ulga!!!!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 22:09   #1108
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
mysza93, jaki biustonosz kupiłas?
Zwykła białą bardotkę z firmy Gossard

Cytat:
- 27 września.
- No tak.

Malują klientki dzień przed Zakręcona jakaś kobieta.

Dostaliśmy 4 telefony ale tylko 1 z potwierdzeniem, reszta odmów
Stary 2014-07-29, 22:15   #1109
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. Ja też czekam i bede robiła za tydzień. Np. szef TZ o którym Wam tu pisałam, że nie przyjada na slub bo jada za granice a nigdy nie byli. Okazało się to ściemą, poniewaz mają zrobić nam niespodzianke i wracają 2 dni przed weselem. TŻ strasznie sie cieszy bo to jego bliski kumpel zarazem ale z drugiej strony troche niepoważnie. Płaci się niemałe pieniądze i co teraz jakbym odmowiła już za nich? A tu co? nagle sa? A siedzieć gdzie ?ALe na szczeście jeden znajomy sie wygadał i jestesmy przygotowani.

Ostateczne spotkania z usługodawcami zarezerwowane. W poniedziałek odbiór sukni. Fryzjerka umówiona na godzinę.

Troche się wkurzyłam. Mieliśmy nie robić butelkowego z powodów takich , iz mieszkam ze starszymi dziadkami w centrum miejscowości , nie zyczymy sobie tego z TŻ i na dodatek bedziemy w piatek dekorowac koscioł. Oznajmilismy to wszystkim. Okazało sie , że gdzie tam. Przyjada i koniec. Wiem mówimy: zrobimy u TŻ w ten piątek. A goście co?A gdzie tam. Oni nie beda tydzien wczesniej pić. A my tłumaczymy jaka sytuacja, nie bede 80letnich dziadków na stresy narażać (są dla mnie jak drudzy rodzice) tym bardziej , że bedzie wszystko sprzątnięte i przygotowane na powitanie gości. i tłumacze jak pasterz krowie, że nas nie bedzie . A chętni do picia co na to? To będziemy tłuc pod kościołem~! wyobrażacie to sobie?! Wkurzyło mnie i koncu postanowione, że bedie te głupie butelkowe w czwartek na sali bo i tak bedziemy ustawiac krzesła. A w tedy można siedziec do bólu bo jeszcze na sobote sie wyspie i bedzie kilka osob do pomocy. Sala jest z dala od budynków więc nie bedziemy narażeni na pretensje ze strony sąsiadów o zakłócanie ciszy. Rozumiem, tradycja tradycja (chociaż daaawno się z nią nie spotkałam juz u nas) ale niektórzy tylko szukaja okazji do chlania! Jeszcze powiedzieli: możecie wrócić o 1 w nocy z tego kościoła i tak rozwalę Wam butelki pod domem ALe jstem zła! Wybaczcie złą składnie zdań.

corn wyglądaliście bosko!!

buczorek i cude - świetne realcje

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 22:21   #1110
201604261006
Konto usunięte

A my dziś byliśmy na spotkaniu z zespołem, okazało się że mają perkusję I będą grać u nas! Ustaliliśmy zabawy, piosenki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości