Scent Bar LIII - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-31, 19:43   #1921
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
kothy cały dzień cięgiem śpią z tego upału , zwisając albo się rozkładając , ożywiają się dopiero koło piątej rano
Mój znalazł plejsik pod suszarką z ciuchami, nawet o piątej mu się nie chce ganiać, H. się dał namówić na krótką sesyjkę z myszą na wędce, ale tak z grzeczności raczej

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
sportowy jednoczęściowy będzie w sam raz
Już frunie z Allegro, w sklepach za przecenione chcą co najmniej osiem dyszek, pfff...

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Znad kawy i napadu lęku przed światem

Cytat:
byłam w Narodowym na wystawie Gierymskiego - ludzie robią sobie pamiątkowe fotki na tle "Pomarańczarki"
Tia, i w obozach zagłady, i na pogrzebach...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 19:54   #1922
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Mursz na grzędzie
a już miałam pytać gdzie przepadła

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Chyba szczęściary urlopują

Najpierw się obraziłam na wściekłe kolorki i liternictwo, nie mogłam czytać aż, a potem mnie robota przeżuwała... Dziś mną splunęła, więc chyba już będzie lepiej z czasem Ale kompa nie włączałam nawet przez kilka dni...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 20:28   #1923
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Wywołałaś u załamańca usmiech -

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Cytat:
nie płakaj , pomyśl że Clive Christian jest trzy razy droższy

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
No właśnie

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-07-31 o 21:22
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 20:32   #1924
tricolor
Wtajemniczenie

Parabel spódnica: ładna, pastelowa, ładnie wykończona, ładny zamek (wszytsy z boku), wygląda na bardzo wygodną i przewiewną
szafa w tle
Stary 2014-07-31, 20:42   #1925
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Najpierw się obraziłam na wściekłe kolorki i liternictwo, nie mogłam czytać aż, a potem mnie robota przeżuwała... Dziś mną splunęła, więc chyba już będzie lepiej z czasem Ale kompa nie włączałam nawet przez kilka dni...
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 21:41   #1926
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
leżę
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Jutro jade do Flo, wiec od razu pogoda sie popsula
złośliwość
Cytat:
W weekend podobno rekordowe upały, 55 stopni w cieniu, czy jakoś tak
nom, u mnie tak ma być
Cytat:
Już frunie z Allegro, w sklepach za przecenione chcą co najmniej osiem dyszek, pfff...
poka
Cytat:

mam nadzieję ze już wracasz

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 08:18   #1927
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Macham z pracy

jak dobrze ze dziś piątunio i weekend niepracujący

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:02   #1928
Parabelka
Panaroja

snad zerwania telefonem od małża że u nich pada ,a jak u mnie
Cytat:
Mój znalazł plejsik pod suszarką z ciuchami, nawet o piątej mu się nie chce ganiać, H. się dał namówić na krótką sesyjkę z myszą na wędce, ale tak z grzeczności raczej

1.moje na zabawę się namówić nie dają
2.no wiesz , w plenerze wiadomo , że się cyka foteczki na tle wszystkiego ale w muzeum jeszcze tego nie widziałam kurde , musi baba mieć dowód że była , żeby się pochwalić znajomym ?
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Parabel spódnica: ładna, pastelowa, ładnie wykończona, ładny zamek (wszytsy z boku), wygląda na bardzo wygodną i przewiewną
szafa w tle
tylko muszę schóść ze dwa kilo bo się za bardzo opina i nie nadaje do noszenia przez to

Cytat:

Mursz

Za oknem pochmurno i chyba chłodniej , ale deszczu ni dudu...

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:30   #1929
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Będzie i deszcz, jechałam do pracy od zachodu i po drodze padało dojdzie i do stolicy

Swoja drogą, nie wiem, jak się nazywam od pewnego czasu, nie mam pojęcia dlaczego i po co, w pociagach KM zapowiadają każdą stację. Dziś zapowiadali z takim nagłośnieniem, ze mnie - osobę niedosłyszącą - normalnie po godzinnej jeździe głowa boli
Stary 2014-08-01, 09:57   #1930
Katty_p13
Piers do przodu

Ale można odetchnąć pełną piersią i spałam lepiej niż ostatnio żyć nie umierać

Udanego, krótkiego piątku Baru
Stary 2014-08-01, 11:53   #1931
neska951
Zakorzenienie

Hej joł snad nap... głowowego chyba doznałam udaru nerwowego ...
Lecę nadrabiać

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:

Zapomniałam chyba napisać poprzednio, że kurcze tak mi przykro czytać, współczuwam takich przeżyć, właśnie mordowania się, wieloletniego zmagania z brakiem diagnozy, przykrymi akcjami . Sama kilka razy zaliczałam różne zejścia, o nieznanym podłożu, i jak słyszę pogotowie, kroplówka, to mi słabo na samo wspomnienie. Trauma nie życie

Jednak cenię to że opisujesz, że się tym dzielisz, bo kurcze na czyimś nieszczęśliwym doświadczeniu można dojść do różnych wniosków, coś zauważać, czegoś może uniknąć, to może być cenne dla niejednej osoby. Niby nie sposób zapamiętać wszystkiego, ale jakieś wnioski, lekcje z tego zawsze idą.
.
Dziękuję za słowa zrozumienia asz się wzruszyłam
A tak szczerze trochę mi głupio że tak piszę o tym i piszę ale poczułam że może Parabelka podrzuci mi jakiś dodatkowy sposób co z tym można zrobić...No bo np 2008 roku przy kolejnym ataku który odbył się po niemal 3 letniej przerwie dowiedziałam się że w takie upały przy moim schorzeniu (a było prawie po 40 stopni ciepła) powinnam wypijać od 4 do 6 l wody.... A żeby było śmieszniej atak mi wypadł na tydzień przed moim ślubem .... I jak człowiek ma atak to dochodzi do skurczu prawie wszystkich mięśni w ciele i wbicie igły i założenie welflonu jest baaaardzo
utrudnione, no i dzięki temu miałam całe łapy w siniakach co jest udokumentowane na ślubnych zdjęciach.

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
I jestem dzisiaj bardzo ogarnięta:
skoczyłam w południe do domu, bo zapomniałam telefonu. Patrze, a tu nieodebrane połączenie z warszawskiego numeru. Kurcze, kto to może być wpisuję w gogle i wyskoczył mi... mój sklep.
No tak - przeciez rano dzwoniłam na swoją komórkę, zeby sprawdzić, czy lezy gdzies w sklepie

tak to jest, jak o 3 w nocy dzwoni chłop i gada pól godziny o pracy, bo ma problem i potrzebuje rady, bo nie może zasnąc
1

2 Bo tęskni

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
1.
2.bardzo miła i życzliwa osoba , a praca na temat obrazu rodziny w oczach studentów czy coś takiego . A Ty pedagog jesteś ?
3.całkiem sporo ludzi tak ma , znaczy dorosłych , didy lepiej to znoszą .
4.sam odkurzacz jest dobry i ciągnie jak diabli co jest najistotniejszą zaletą odkurzacza zwłaszcza tam gdzie dwa kothy , tylko oprzyrządowanie do doophy w sumie to się już do tego trochę przyzwyczaiłam , ino dziś te worki mnie wykończyły Śnieżka ma własny śliczny odkurzaczyk bezworkowy zelmer i nie używa go gdysz albowiem nie wciąga kocich kłaków wcale a ten wciągnie wszystko łącznie z człowiekiem
1
2 Z promotorką nie miałam styczności ale pisałam pracę semestralną u Pani prof. Przecławskiej Wspaniała osoba . Tak jestem pedagogiem s UW
3 To wszystko zależy ja mam małego elektroluksa silece czy jakoś tak i ciągnie jak szalony a taki kurdupelek

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:

Cudne! Pozwolisz, że ukradnę?
Bardzo proszę
Bo to takie dziwne jest że te kroplówki tak szybko rozluźniają napięte mięśnie. Atak wygląda bardzo dramatycznie a tu po kilku minutach cud Cudowne ozdrowienie

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Mnie urzekło jeszcze i sobie pożyczyłam o Neski "miękka jak flanelka" [COLOR="Silver"]

No tak po eferalganie z kodeiną
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 12:21   #1932
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
ja tylko machneu, przeleceu po łebkach, błysneu torebkom i lete do żelazka zanim małe wstanie bo kópa prania rośnie i rośnie a Mania od prasowania ma wolne i muszeu sama.

Rejcz po remoncie jes ładna
1 A mi się spodobała taka z hamu

2 Ooooo super że mnie wyręczyłaś podczas mojej nieobecności

Wiadomo Red piękna jest

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:

Mam kotha alergika - kicha i bulgocze mu w nosie godzinami oraz się drapie jak się nawdycha pyłu ze żwirku albo czegoś nie wię czego jak dostanie claritinę w ciągu pięciu minut wszystko mija

Spódnica - uprzedzam ani ładna ani modna , ale ja takie lubię dwa razy mi się załadowało
1 Może mieś też jakąś niedrożność w nochalku

2 spódnica fajna

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:

Nie potrafię sobie wyobrazić, jak to jest przeżyć z kimś całe życie, a potem go stracić.

Tak miewam czasami. Nie bardzo umiem radzić sobie ze stresem, no i takie skutki

1 Ja też ale to część lajfu...
2 Coś złego fizycznie się dzieje? Takie myśli normalne są tylko nie na stałe ...

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Dobijcie mnie złodziejskie 660zł za butelczynę zapachu inspirowanego Szkocją lub Wikingami
http://moodscentbar.com/pl/9_hylnds-by-ds-durga
Na moją obecną sytuację materialna to nie

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Dobre

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
2.no wiesz , w plenerze wiadomo , że się cyka foteczki na tle wszystkiego ale w muzeum jeszcze tego nie widziałam kurde , musi baba mieć dowód że była , żeby się pochwalić znajomym ?

.
Ja na Kubricku fotografowałam wszystko tak samo jak w Figueras u Salvadora Dalego

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Będzie i deszcz, jechałam do pracy od zachodu i po drodze padało dojdzie i do stolicy

Swoja drogą, nie wiem, jak się nazywam od pewnego czasu, nie mam pojęcia dlaczego i po co, w pociagach KM zapowiadają każdą stację. Dziś zapowiadali z takim nagłośnieniem, ze mnie - osobę niedosłyszącą - normalnie po godzinnej jeździe głowa boli
Mnie też to wkurza... W metrze jaka stacja i z której strony wysiadać...
Stary 2014-08-01, 12:29   #1933
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
To, to mnie akurat raczej śmieszy.
Natomiast jaki kretyn wymyślił, żeby na podmiejskiej trasie, która jeżdżą zazwyczaj ci sami ludzie przez kilka / kilkanaście lat, zapowiadać każdą stację - gdzie pociąg zatrzymuje się co około 5 minut - tego nigdy nie zrozumiem

Zrozumiałabym coś takiego w pociągach dalekobieżnych, którymi jeździ się raz na jakiś czas i trasy człowiek nie zna na pamięć, ale tu - po co?! Ani się rano zdrzemnąć, ani książki poczytać.

Słyszałam argument, ze to dla turystów- obcokrajowców, ale jak od 20-tu lat jeżdżę pociągami na tej trasie, jakoś o 6.00 - 7.00 rano nigdy żadnego nie widziałam (zwłaszcza ociemniałego) Nazwy stacji są wyświetlane na bieżąco, z podaniem godziny przyjazdu i odjazdu z kolejnej...
Stary 2014-08-01, 12:32   #1934
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Natomiast jaki kretyn wymyślił, żeby na podmiejskiej trasie, która jeżdżą zazwyczaj ci sami ludzie przez kilka / kilkanaście lat, zapowiadać każdą stację - gdzie pociąg zatrzymuje się co około 5 minut - tego nigdy nie zrozumiem

Zrozumiałabym coś takiego w pociągach dalekobieżnych, którymi jeździ się raz na jakiś czas i trasy człowiek nie zna na pamięć, ale tu - po co?! Ani się rano zdrzemnąć, ani książki poczytać.

Słyszałam argument, ze to dla turystów- obcokrajowców, ale jak od 20-tu lat jeżdżę pociągami na tej trasie, jakoś o 6.00 - 7.00 rano nigdy żadnego nie widziałam (zwłaszcza ociemniałego) Nazwy stacji są wyświetlane na bieżąco, z podaniem godziny przyjazdu i odjazdu z kolejnej...
A może to przepisy BHP
Stary 2014-08-01, 12:51   #1935
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
A może to przepisy BHP
Zgiń, przepadnij, siło nieczysta!
Stary 2014-08-01, 13:51   #1936
Redhaired Witch
Nindżopesz

Nesko, aż mi się komentować nie chce Ale że ciut schudłam (u mnie to kwestia 1-2 kg) to zaczynam w to wierzyć.

Ad głosy w metrze to ja akurat lubię. Czasami jest tak ciasno, że trudno zobaczyć jaka to stacja, czasami się zamyślę, zagapię pod stopy, i taki głos z offu przypomina mi, że czas wysiadać. Poza tym jam ślepawa ale zbyt próżna żeby popylać po mieście w okularach i czasami niedowidzę co tam leci na wyświetlaczu. Ale faktycznie nie muszą się drzeć na cały regulator.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 14:02   #1937
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

1.moje na zabawę się namówić nie dają

.

nie widze róznnicy pomiedzy fotkami na zewnatrz a w muzeum -taka sama pamiatka i ten sam stopien chwalenia sie znajomym

w polskich muzeach przez lata nie mozna było fotografowac, ale ja np z luwru, muzeów w berlinie czy wiedniu mam całe stosy fotografi
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 15:16   #1938
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
byłam w Narodowym na wystawie Gierymskiego - ludzie robią sobie pamiątkowe fotki na tle "Pomarańczarki"
a czemu nie pomijając, że jest to poniekąd wydarzenie historyczne, to moim zdaniem jest to kwestia podobna do np. widoków z wakacji czy zachodów słońca, jedni robią zdjęcia drudzy patrzą jak urzeczeni, każdy ma swój sposób na zachowywanie wspomnień, czemu to wartościować?

Cytat:
też nie lubię tego gadania, ale nie samej idei (bo to akurat wygodne, trudniej przegapić właściwą stację nawet jak się jeździ codziennie) a tego głosu co gada, taki jakiś napomposzony za to bardzo mi się podobały zapowiedzi w tramwajach w Pradze czeskiej taki miły cichy kobiecy głos, aż nie chciało się wysiadać

Cytat:

Zrozumiałabym coś takiego w pociągach dalekobieżnych, którymi jeździ się raz na jakiś czas i trasy człowiek nie zna na pamięć, ale tu - po co?!
tia, a co z tymi co nie jeżdżą codziennie na danej trasie? raz jechałam do ursusa, godziny szczytu, tłok, nie wiem ile stacji mam przejechać, do drzwi się nie przecisnę, żeby wyjrzeć nie mówiąc już o tym, że wygląd okolicy ani samej stacji mi nic nie mówi...

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nesko, aż mi się komentować nie chce Ale że ciut schudłam (u mnie to kwestia 1-2 kg) to zaczynam w to wierzyć.
.
barowe pranie musku działa
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 15:23   #1939
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
tia, a co z tymi co nie jeżdżą codziennie na danej trasie? raz jechałam do ursusa, godziny szczytu, tłok, nie wiem ile stacji mam przejechać, do drzwi się nie przecisnę, żeby wyjrzeć nie mówiąc już o tym, że wygląd okolicy ani samej stacji mi nic nie mówi...
Będzie, ze się czepiam,ale kiedyś to się w takich wypadkach pytało współpasażerów....

Ja np. w kwietniu pierwszy raz w życiu jechałam do IFiPS do Kajetan, gdzie się jedzie przez Pruszków - i też nie bardzo wiedziałam ani czym, ani ile stacji mam przejechać i gdzie mam potem przystanek autobusowy - i wszystko mi jakoś ludzie wytłumaczyli
Że nic tam sensownego nie załatwiłam, to insza inszosć
Stary 2014-08-01, 15:32   #1940
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Będzie, ze się czepiam,ale kiedyś to się w takich wypadkach pytało współpasażerów....
nie no, wiem, że można ludzi pytać ale raz, tak jakoś głupio, teraz przeważnie wszyscy śnięci po pracy, z nosem w książkach, w słuchawkach na uszach itp., a dwa, musiałabym się chyba pytać na każdej stacji bo odliczanie do pięciu czy ilu tam stacji jest ponad moje umiejętności, zamyślam się, nie pamiętam ile już było itp. O wiele wygodniej jak głośnik nadaje nad uchem - ale fakt, nie musi na cały regulator
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-08-01, 15:47   #1941
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja tam się fstydam odzywać do ludzi, wolę źle wysiąść niż zagadać Jak ktoś się do mnie odzywa to chyba też rzucam mordercze spojrzenie, że śmie mi zawracać gitarę

Stary 2014-08-01, 15:55   #1942
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Ja tam się fstydam odzywać do ludzi, wolę źle wysiąść niż zagadać Jak ktoś się do mnie odzywa to chyba też rzucam mordercze spojrzenie, że śmie mi zawracać gitarę
Ale dlaczego??? Jeśli ktoś pyta, znaczy, że potrzebuje pomocy przecież...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 16:07   #1943
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

)
Cytat:
Cytat:

Cytat:
2. Nono działasz działasz oby kula śniegowa się rozpędziła
w ogóle to dziękuję za kciukasy byłam (i znowu miałam kłopot z dojazdem tam ta kwestia coś nie zapowiada się różowo ) i okazało się że nie taki diabeł straszny, bo miałam wizję konieczności ciągnięcia od zaraz dwóch kredytów na raz... ale okazuje się, że ewentualnie będą pokrywać się w całości tylko przez parę miesięcy.... (tzn. jak dobrze pójdzie i uda mi się szybko sprzedać obecne mieszkanie) Tylko przez te parę lat zmieniły się zasady i nie ma już takich fajnych kredytów jak wtedy - na obecnym mam oprocentowanie poniżej 2% teraz są tylko kredyty w PLN i przez to nawet z małą marżą jest powyżej 4% całkowity koszt więc sporo większy. Muszę jeszcze pokalkulować, poprzypominać sobie co i jak, np. doszło do mnie, że potrzebne jest dodatkowe 10 tyś. na notariusza i podatek pewnie jeszcze parę takich niespodzianek wyskoczy i kompletnie nie wiem ile potrzeba na wykończenie tzn. na pewno trzeba będzie zrobić podłogę, łazienkę i kuchnię - nie mam zielonego pojęcia, ile to może kosztować...

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-08-01, 16:13   #1944
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
w ogóle to dziękuję za kciukasy byłam (i znowu miałam kłopot z dojazdem tam ta kwestia coś nie zapowiada się różowo ) i okazało się że nie taki diabeł straszny, bo miałam wizję konieczności ciągnięcia od zaraz dwóch kredytów na raz... ale okazuje się, że ewentualnie będą pokrywać się w całości tylko przez parę miesięcy.... (tzn. jak dobrze pójdzie i uda mi się szybko sprzedać obecne mieszkanie) Tylko przez te parę lat zmieniły się zasady i nie ma już takich fajnych kredytów jak wtedy - na obecnym mam oprocentowanie poniżej 2% teraz są tylko kredyty w PLN i przez to nawet z małą marżą jest powyżej 4% całkowity koszt więc sporo większy. Muszę jeszcze pokalkulować, poprzypominać sobie co i jak, np. doszło do mnie, że potrzebne jest dodatkowe 10 tyś. na notariusza i podatek pewnie jeszcze parę takich niespodzianek wyskoczy i kompletnie nie wiem ile potrzeba na wykończenie tzn. na pewno trzeba będzie zrobić podłogę, łazienkę i kuchnię - nie mam zielonego pojęcia, ile to może kosztować...

zmieniaz mieszkanie? chyba obecne nie tak dawno kupowałas?
cos przegapulam chyba
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 16:26   #1945
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
l
nom, u mnie tak ma być
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy Eeeeejjjj no co Wy? bez jaj? Skąd Wy takie info macie? o 55 stopniach, na Onecie jak byk wisi 31

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ale można odetchnąć pełną piersią i spałam lepiej niż ostatnio żyć nie umierać
Tylko na chwilę - ale to najprzyjemniejsza noc od dawna - uśpił mnie deszcz

Cytat:
Dziękuję za słowa zrozumienia asz się wzruszyłam
A tak szczerze trochę mi głupio że tak piszę o tym i piszę ale poczułam że może Parabelka podrzuci mi jakiś dodatkowy sposób co z tym można zrobić...No bo np 2008 roku przy kolejnym ataku który odbył się po niemal 3 letniej przerwie dowiedziałam się że w takie upały przy moim schorzeniu (a było prawie po 40 stopni ciepła) powinnam wypijać od 4 do 6 l wody.... A żeby było śmieszniej atak mi wypadł na tydzień przed moim ślubem .... I jak człowiek ma atak to dochodzi do skurczu prawie wszystkich mięśni w ciele i wbicie igły i założenie welflonu jest baaaardzo
utrudnione, no i dzięki temu miałam całe łapy w siniakach co jest udokumentowane na ślubnych zdjęciach.
Amsakreska A wiesz, że któreś z moich omdleń miałam właśnie z taką trzęsawiczką i nie umieli się w karetce wkłuć i dopiero w szpitalu dało radę i minęło od razu i orzekli, żem zdrowa tylko młoda i chuda. Patafiany. Wrrrrrrrrrrrrrr.

Cytat:

No a nie jest to zalecenie ze względu na niewidomych????? Dla mnie to wygoda, jak nie chcę słuchać, to się wyłączam

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-08-01 o 16:31
Stary 2014-08-01, 16:29   #1946
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie lubię gadać z obcymi, nie lubię jak ktoś się na mnie patrzy, w miejscach publicznych unikam więc kontaktu wzrokowego, staram się przemykać szybko żeby nikt mnie nie zatrzymał. Zresztą zapytana mam pustkę w głowie, nagle nie pamiętam nazw ulic, nazw stacji, zaczynam się plątać w zeznaniach i pytający nadal nie wie jak ma gdzieś dojść ani gdzie wysiąść.

Stary 2014-08-01, 16:37   #1947
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubię gadać z obcymi, nie lubię jak ktoś się na mnie patrzy, w miejscach publicznych unikam więc kontaktu wzrokowego, staram się przemykać szybko żeby nikt mnie nie zatrzymał. Zresztą zapytana mam pustkę w głowie, nagle nie pamiętam nazw ulic, nazw stacji, zaczynam się plątać w zeznaniach i pytający nadal nie wie jak ma gdzieś dojść ani gdzie wysiąść.
Taaaaa z burzą rudych loków to musi być ciężkie

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Ja też trzymam kciukasy za Twój plan , zapomniałam o tym napisać Ważne że pomyślałam

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:

Amsakreska A wiesz, że któreś z moich omdleń miałam właśnie z taką trzęsawiczką i nie umieli się w karetce wkłuć i dopiero w szpitalu dało radę i minęło od razu i orzekli, żem zdrowa tylko młoda i chuda. Patafiany. Wrrrrrrrrrrrrrr.
O ja a zrobili Ci poziom elektrolitów?
A ja wpisałam nazwisko Pani dr od tężyczki i okazało się że ma gabinet jakieś 500 m od mieszkania moich rodziców. Poważnie się zastanawiam czy nie iść tam i nie zwrócić jej uwagę na wit D

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
A bo tak to jest jak ktoś nie lubi siebie, to innych tyż nie lubi
Taki lajf (podkreślam że to duuuuuuże uproszczenie jakby jakaś wojna miała z tego powodu wybuchnąć )

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
No a nie jest to zalecenie ze względu na niewidomych????? Dla mnie to wygoda, jak nie chcę słuchać, to się wyłączam
Racja Ale mam również wrażenie że dla głuchych toć te komunikaty przedzierają mi się przez muzę
Stary 2014-08-01, 16:41   #1948
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

O ja a zrobili Ci poziom elektrolitów?
A ja wpisałam nazwisko Pani dr od tężyczki i okazało się że ma gabinet jakieś 500 m od mieszkania moich rodziców. Poważnie się zastanawiam czy nie iść tam i nie zwrócić jej uwagę na wit D

A bo tak to jest jak ktoś nie lubi siebie, to innych tyż nie lubi
Taki lajf (podkreślam że to duuuuuuże uproszczenie jakby jakaś wojna miała z tego powodu wybuchnąć )[
tak, i wyrównali kroplówą i kazali kontynuować w rejonowej przychodni u lekarza rodzinnego Także no, tak ...

2. Też się asekuruję czasem, słowo pisane ... wiadomo
Stary 2014-08-01, 16:45   #1949
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
tak, i wyrównali kroplówą i kazali kontynuować w rejonowej przychodni u lekarza rodzinnego Także no, tak ...

2. Też się asekuruję czasem, słowo pisane ... wiadomo
1 Ooooo to miałaś za mało?!?
Objaw Trousseau był obecny ?

2 No tak Nie chcę żeby Red się uraziła
Albowiem mogłoby to zaszkodzić jej nieziemskiej urodzie
Nadrabiam za sobotę i niedzielę bo mnie nie będzie

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
[/COLOR]
barowe pranie musku działa
Stary 2014-08-01, 16:51   #1950
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie chcę żeby Red się uraziła
Weź, mnie chyba ciężko urazić

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości