|
|
#1921 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]() Już frunie z Allegro, w sklepach za przecenione chcą co najmniej osiem dyszek, pfff... Tia, i w obozach zagłady, i na pogrzebach...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1922 |
|
To ja :)
|
Najpierw się obraziłam na wściekłe kolorki i liternictwo, nie mogłam czytać aż, a potem mnie robota przeżuwała... Dziś mną splunęła, więc chyba już będzie lepiej z czasem Ale kompa nie włączałam nawet przez kilka dni...
|
#1923 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
No właśnie
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-07-31 o 21:22 |
|
|
|
|
#1924 |
|
Wtajemniczenie
|
Parabel spódnica: ładna, pastelowa, ładnie wykończona, ładny zamek (wszytsy z boku), wygląda na bardzo wygodną i przewiewną
szafa w tle
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
złośliwość ![]() nom, u mnie tak ma być Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję ze już wracasz |
|||
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Macham z pracy
jak dobrze ze dziś piątunio i weekend niepracujący |
|
|
|
#1928 | |||
|
Panaroja
|
snad zerwania telefonem od małża że u nich pada ,a jak u mnie
Cytat:
2.no wiesz , w plenerze wiadomo , że się cyka foteczki na tle wszystkiego ale w muzeum jeszcze tego nie widziałam kurde , musi baba mieć dowód że była , żeby się pochwalić znajomym ?Cytat:
Cytat:
Za oknem pochmurno i chyba chłodniej , ale deszczu ni dudu...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1929 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Będzie i deszcz, jechałam do pracy od zachodu i po drodze padało
Swoja drogą, nie wiem, jak się nazywam
|
#1930 |
|
Piers do przodu
|
Ale można odetchnąć pełną piersią
żyć nie umierać ![]() Udanego, krótkiego piątku Baru
|
#1931 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej joł snad nap... głowowego chyba doznałam udaru nerwowego ...
Lecę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() A tak szczerze trochę mi głupio że tak piszę o tym i piszę ale poczułam że może Parabelka podrzuci mi jakiś dodatkowy sposób co z tym można zrobić...No bo np 2008 roku przy kolejnym ataku który odbył się po niemal 3 letniej przerwie dowiedziałam się że w takie upały przy moim schorzeniu (a było prawie po 40 stopni ciepła) powinnam wypijać od 4 do 6 l wody.... utrudnione, no i dzięki temu miałam całe łapy w siniakach co jest udokumentowane na ślubnych zdjęciach. ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
2 Bo tęskni ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
2 Wspaniała osoba . Tak jestem pedagogiem s UW 3 To wszystko zależy ja mam małego elektroluksa silece czy jakoś tak i ciągnie jak szalony a taki kurdupelek ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Bardzo proszę Bo to takie dziwne jest że te kroplówki tak szybko rozluźniają napięte mięśnie. Atak wygląda bardzo dramatycznie a tu po kilku minutach cud Cudowne ozdrowienie ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
No tak po eferalganie z kodeiną |
||||
|
|
|
#1932 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Ooooo super że mnie wyręczyłaś podczas mojej nieobecności Wiadomo Red piękna jest ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
2 spódnica fajna ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
2 Coś złego fizycznie się dzieje? Takie myśli normalne są tylko nie na stałe ...---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1933 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Natomiast jaki kretyn wymyślił, żeby na podmiejskiej trasie, która jeżdżą zazwyczaj ci sami ludzie przez kilka / kilkanaście lat, zapowiadać każdą stację - gdzie pociąg zatrzymuje się co około 5 minut - tego nigdy nie zrozumiem Zrozumiałabym coś takiego w pociągach dalekobieżnych, którymi jeździ się raz na jakiś czas i trasy człowiek nie zna na pamięć, ale tu - po co?! Ani się rano zdrzemnąć, ani książki poczytać. ![]() Słyszałam argument, ze to dla turystów- obcokrajowców, ale jak od 20-tu lat jeżdżę pociągami na tej trasie, jakoś o 6.00 - 7.00 rano nigdy żadnego nie widziałam (zwłaszcza ociemniałego) Nazwy stacji są wyświetlane na bieżąco, z podaniem godziny przyjazdu i odjazdu z kolejnej...
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1935 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#1936 |
|
Nindżopesz
|
Nesko, aż mi się komentować nie chce
Ale że ciut schudłam (u mnie to kwestia 1-2 kg) to zaczynam w to wierzyć.Ad głosy w metrze to ja akurat lubię. Czasami jest tak ciasno, że trudno zobaczyć jaka to stacja, czasami się zamyślę, zagapię pod stopy, i taki głos z offu przypomina mi, że czas wysiadać. Poza tym jam ślepawa ale zbyt próżna żeby popylać po mieście w okularach i czasami niedowidzę co tam leci na wyświetlaczu. Ale faktycznie nie muszą się drzeć na cały regulator. |
|
|
|
#1937 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie widze róznnicy pomiedzy fotkami na zewnatrz a w muzeum -taka sama pamiatka i ten sam stopien chwalenia sie znajomym ![]() w polskich muzeach przez lata nie mozna było fotografowac, ale ja np z luwru, muzeów w berlinie czy wiedniu mam całe stosy fotografi
|
|
|
#1938 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
pomijając, że jest to poniekąd wydarzenie historyczne, to moim zdaniem jest to kwestia podobna do np. widoków z wakacji czy zachodów słońca, jedni robią zdjęcia drudzy patrzą jak urzeczeni, każdy ma swój sposób na zachowywanie wspomnień, czemu to wartościować?Cytat:
za to bardzo mi się podobały zapowiedzi w tramwajach w Pradze czeskiej ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1939 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ja np. w kwietniu pierwszy raz w życiu jechałam do IFiPS do Kajetan, gdzie się jedzie przez Pruszków - i też nie bardzo wiedziałam ani czym, ani ile stacji mam przejechać i gdzie mam potem przystanek autobusowy - i wszystko mi jakoś ludzie wytłumaczyli Że nic tam sensownego nie załatwiłam, to insza inszosć
|
|
#1940 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale raz, tak jakoś głupio, teraz przeważnie wszyscy śnięci po pracy, z nosem w książkach, w słuchawkach na uszach itp., a dwa, musiałabym się chyba pytać na każdej stacji bo odliczanie do pięciu czy ilu tam stacji jest ponad moje umiejętności, zamyślam się, nie pamiętam ile już było itp. O wiele wygodniej jak głośnik nadaje nad uchem - ale fakt, nie musi na cały regulator
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1941 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak ktoś się do mnie odzywa to chyba też rzucam mordercze spojrzenie, że śmie mi zawracać gitarę
|
|
|
|
|
#1942 |
|
To ja :)
|
Ale dlaczego??? Jeśli ktoś pyta, znaczy, że potrzebuje pomocy przecież...
|
#1943 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
w ogóle to dziękuję za kciukasy
całkowity koszt więc sporo większy. Muszę jeszcze pokalkulować, poprzypominać sobie co i jak, np. doszło do mnie, że potrzebne jest dodatkowe 10 tyś. na notariusza i podatek pewnie jeszcze parę takich niespodzianek wyskoczy i kompletnie nie wiem ile potrzeba na wykończenie tzn. na pewno trzeba będzie zrobić podłogę, łazienkę i kuchnię - nie mam zielonego pojęcia, ile to może kosztować...
|
|
|
|
#1944 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zmieniaz mieszkanie? chyba obecne nie tak dawno kupowałas? cos przegapulam chyba
|
|
|
#1945 | |||
|
Zakorzenienie
|
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy
![]() Cytat:
Cytat:
A wiesz, że któreś z moich omdleń miałam właśnie z taką trzęsawiczką i nie umieli się w karetce wkłuć i dopiero w szpitalu dało radę i minęło od razu i orzekli, żem zdrowa tylko młoda i chuda. Patafiany. Wrrrrrrrrrrrrrr. ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-01 o 16:31 |
|||
|
|
|
#1946 |
|
Nindżopesz
|
Nie lubię gadać z obcymi, nie lubię jak ktoś się na mnie patrzy, w miejscach publicznych unikam więc kontaktu wzrokowego, staram się przemykać szybko żeby nikt mnie nie zatrzymał. Zresztą zapytana mam pustkę w głowie, nagle nie pamiętam nazw ulic, nazw stacji, zaczynam się plątać w zeznaniach i pytający nadal nie wie jak ma gdzieś dojść ani gdzie wysiąść.
|
|
|
|
#1947 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
Ważne że pomyślałam![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
A ja wpisałam nazwisko Pani dr od tężyczki i okazało się że ma gabinet jakieś 500 m od mieszkania moich rodziców. Poważnie się zastanawiam czy nie iść tam i nie zwrócić jej uwagę na wit D ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() Taki lajf (podkreślam że to duuuuuuże uproszczenie jakby jakaś wojna miała z tego powodu wybuchnąć ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także no, tak ... 2. Też się asekuruję czasem, słowo pisane ... wiadomo
|
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Objaw Trousseau był obecny ? 2 No tak Nie chcę żeby Red się uraziła Albowiem mogłoby to zaszkodzić jej nieziemskiej urodzie Nadrabiam za sobotę i niedzielę bo mnie nie będzie ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Nindżopesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Wywołałaś u załamańca usmiech - 

kurde , musi baba mieć dowód że była , żeby się pochwalić znajomym 

. Sama kilka razy zaliczałam różne zejścia, o nieznanym podłożu, i jak słyszę pogotowie, kroplówka, to mi słabo na samo wspomnienie. Trauma nie życie
wpisuję w gogle i wyskoczył mi... mój sklep.
Śnieżka ma własny śliczny odkurzaczyk bezworkowy zelmer i nie używa go gdysz albowiem nie wciąga kocich kłaków wcale 

jak dostanie claritinę w ciągu pięciu minut wszystko mija
dwa razy mi się załadowało 
Nazwy stacji są wyświetlane na bieżąco, z podaniem godziny przyjazdu i odjazdu z kolejnej...