Ciężarówki już na mecie, rozładunek będzie w lecie - mamy lipiec 2014 cz. VI - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-01, 14:07   #3901
Fame
Zakorzenienie

Dot.: Ciężarówki już na mecie, rozładunek będzie w lecie - mamy lipiec 2014 cz. VI

SIMKA moje jedzenie nie ma nic do rzeczy bo nie karmię piersią hehe

Lekarz przepisał nam kropelki Delikol.. Mam nadzieję że pomogą na dolegliwości brzuszkowe bo kosztowały mnie one 50 zł za 15 ml

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 14:29   #3902
ecencia
Raczkowanie

Dot.: Ciężarówki już na mecie, rozładunek będzie w lecie - mamy lipiec 2014 cz. VI

Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość
Irsin gratulacje

Domi, Esencia śliczne dziewczynki
Escencia moja Ula też taka kudłata czarnulka

Malwiska głowa do góry , początki są ciężkie, dużo z nas tu przeszło depresyjne nastroje, płacze i pretensje, wszystko się z czasem poukłada, mi przeszło po 3 tygodniach ... dopiero teraz potrafię się wszytskim cieszyć, chociaż nie raz jeszcze mi łzy polecą. Bedzie dobrze, potrzeba czasu i poznania się z dzidzią

Dziewczynki mam pytanie do Was widzę, że temat wysypek aktualny i u nas się też niestety zaczął. Ula ma zsypaną głowkę, czółko i boki policzków( tak przy uszach) nie wiem czy to uczulenie, raczej mało jem, ostrożnie wszytsko wprowadzam, przedwczoraj jadłam borówki i wieczorem pojawiły się te krostki czy to może są potówki, bo w te upały przez te jej długie włosy głowkę ma cały czas mokrą, po spaniu, staram się ja często przekręcać. Przemywam killka razy dzinnie wodą z emolium, trochę przygasa, ale później znów wychodzi. Czy na takie coś można krochmal spróbować o którym pisałyście?
Spokojnie mozesz sprobowac z krochmalem. Moja tez miala pelno potowek i dziwnych wypryskow. Krochmal nie zaszkodzi a zobaczysz czy poprawia sie malutkiej.
ecencia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 15:02   #3903
robaczek-85
Rozeznanie

U nas też pojawiła się wysypka na buzi, położna stwierdziła że to potówka ale też może być skaza z tym, że nie taka stała tylko ok 4-6 tyg życia występuje zjawisko nadwrażliwości na białko krowie, wystarczy na jakiś czas odstawić nabiał i samo przejdzie, moja bratanica też to miała i przeszło ok 8 tyg życia.
Też mamy zamiar wprowadzić krochmal, tylko my przy Wojtku kąpaliśmy w krochmalu robionym w prosty sposób czyli garść mąki ziemniaczanej rozpuszczałam w wanience przed kąpielą i tyle, pomagało.

Simka ty dajesz sab simplex, jak to stosujesz?? cały czas czy doraźnie??

Uwaga dzisiaj jest Dzień Karmienia Piersią!!!!

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 15:32   #3904
mamaya
Zakorzenienie

simka, ja tej „maseczki” nie zmywam Aczkolwiek ja Jeremiemu przy okazji mycia rączek w dzien, przecieram tez buzke, wiec jak Go wieczorem kąpię to rano przecierając buzię tę „maseczkę” delikatnie zmywam przy okazji
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 16:11   #3905
aga__tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Dzieki za odp
Puki co nie potrFie odroznic kiedy jest najrdzona choc teraz ani cycka nie chce ani butli z moim mlekiem wiec chyba sie najadla ale nie chve spac nie chce jej lulac ani nosic.
Mam chyba za malo cierpliwosci, myslalam ze zakocham sie w niej tak ze nic mi nie bedzie wiecej do szczescia pptrzebne a tak na prawde tesknie za tz, wyczekuje kiedy wroci do domu, brakuje mi czasu spedzonego tylko z nim. Chyba mam jakia kryzys choc dzis myslalam ze mi juz minal stan placzliwosci. Niby dom wysprzatany obiad zrobiony, dziecko w koncu zasnelo, praktycznie od rana nie spala.
Niby piszecie ze wasze dzieci tez nie spia ale one sa troche wieksze a moja ma tydzien.
Myslicie ze mam jakas depresje.
Przepraszam ze tylkp tak o sobie ale noe przepuszczalam ze bedzie ciezko choc dziecko na szczescie nie placze...

Wysyłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk 2
moja ma podobnie i podobny wiek jak pisała Debeściara, co do ogarnięcia, to dom wysprzątany i obiad zrobiony - no to jesteś super Mama jak Ci się to udał ogarnąć moja koleżanka przy pierwszym dziecku, jeśli mąż nie zrobiłby kanapek jak wychodził do pracy, to by nie jadła aż nie wrócił... a jadła te kanapki tylko jak karmiła... a co do spania, to się jeszcze może odwrócić, a jak się nawet nie odwróci i będzie mało spać, to jak będzie większa ciut to i zabawki zadziałają, a nie będzie wołać tylko "mama, mama"... u mnie mąż ma opiekę na mnie 2tyg, właśnie minął pierwszy tydzień no ale to pomaga tylko przy starszych dzieciach, bo moja mała się u niego zupełnie nie uspakaja, nawet jak ją nosi - mam nadzieję że w końcu zaprzyjaźni się z jego zapachem i da się mu ją oddać na trochę

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
Tak na 2,5 litra wody w wanience , kisiel do wanienki ;-) i nie nawilżam skóry po kąpieli bo krochmal ma wysuszyć potowki w naszym wypadku
Apap możesz brać do 3 razy dziennie po 2 tabl. Ja po cc miałam paracetamol do domu i w szpitalu też tak brałam ;-)

mnie dawali w szpitalu 4x2tabletki (paracetamol w dawce apapu), nawet dość długo brałam, bo jednak mocno mnie bolało tym razem, a chciałam mieć dużo sił żeby się małą zajmować... ale w domku już nie brałam, tylko przed pierwszym spacerem bo jednak dłuższe stanie/chodzenie powoduje że mnie boli jeszcze rana

zmierzyłam i faktycznie mam długą ranę na tle Waszych... Większość jak widzę ma po 16cm, ktoś nawet 13 a ja 21 w tej sytuacji przestaję się dziwić, że na każdej wizycie po porodzie lekarze mi tłumaczyli że mam nie mieć więcej dzieci...
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 16:18   #3906
simka234
Wtajemniczenie

Przez jakiś czas stosowalam przy każdym karmieniu Sab simplex po 4-5 kropelek a teraz nie zawsze i raczej po jedzeniu jak widzę ze zaczyna się spinac

Nie mieliśmy szczepienia i w poniedziałek do szpitala bo żółtaczka słabo schodzi!
Jak o tym pomyśle to juz chora jestem

,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem.
Kocham
simka234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 17:53   #3907
i like it
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziolcha86 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim! Urodzilam 24 lipca silami natury. Marcelina dostala 10/10 wazyla 2920 i miala 52 cm. Porod byl bolesny, ale w porownaniu do tego co przezylam i wciaz przezywam po ;(
Otoz nacieto mnie i zszyto. Jutro mija tydzien od porodu a ja nadal nie moge podniesc sie z lozka ani wstac ani siadac ani chodzic ;( boli mnie przy ostatnim szwie jest taka opuchlizna, boli mnir caly posladek i jest taka gula guzek. Piecze mnie zywcem caly czas ;( jakis koszmar. Lekarze w szpitalu mnie oleli.
Czy ktoras z was tak miala?
Jutro ide do lekarza spoza szpitala, bo tam to jedna wielka mafia. Urodzila to niech spada juz... porazkaaa

Gratulacje a rana pieczę ale tylko gdy zbyt długo pochodzę, zmęcze się itp.
Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Dzisiaj urodziłam swoją maluszek, sn,3500/53

Gratulacje
[QUOTE=ecencia;47533225]Irsin, gratulacje!
Moja Oliwka konczy dzis 3 tygodnie, ale ten czas leci. [/QUOTE
Slicznosci

Cytat:
Napisane przez Domi_00 Pokaż wiadomość
Witam się

U mnie ze spaniem jest tak, że młoda budzi się ok. 7-8 na jedzenie i potem zazwyczaj zasypia ok. 12. Potem pobudka o 14 i jedzonko. Znowu aktywność do 17 i potem drzemka do 19. Kąpiel w okolicach 20 i potem się karmimy cycem i mm do 22 mniej więcej. Usypia bardzo twardym snem na noc i jest karmiona ok. 3 w nocy ale śpi cały czas wtedy, wiec po jedzonku bekanie i śpi sobie juz do rana usypia przy odbijaniu. Nie noszę jej raczej długo po prostu śpi na mojej piersi i po chwili ja odkładam. Ale zdarzały się dni ze nie spała wcale nie zmuszam jej do snu generalnie. Widać taka już jej uroda.

Irsin gratuluję

Strasznie się pozarlam z tż... u nas jak juz kłótnia to na noże

Oliwka jest śliczna. Będzie łamać serca!

Pochwalę się. Nasza Trolinka prawie 6 tygodni razem
Piękna pannica :

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

ledwie nadrobiłam zaległosci,wczoraj spędziliśmy cały dzień na sesji noworodkowej dzis pol dnia jeżdżenia po mieście bo matce tak cycki urosły,ze się żadne ciuchy nie mieści plus na okrągło jacyś goście...ledwie żyjemy ale powoli wszystko wychodzi na prosta
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 18:07   #3908
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Hehe do nas dopiero pierwsi poza najbliższą rodziną zaczynają zjeżdżać
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 18:11   #3909
joanna2228
Wtajemniczenie

Podaje nazwę leku na kolki, tylko niewiem czy dostępny w Polsce, wiem że w Niemczech jest i podobno działa cuda LEFAX niewiem czy się wam przyda ale ja tam jutro lecę do apteki zapytać czy można zamówić i czy wogóle jest

przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 18:25   #3910
Fame
Zakorzenienie

Kobietki mam pytanie..
Czy zostawialyscie już Wasze pociechy z tżtami na dłużej? Np cały dzień? Chociaż przy kp to niezbyt możliwe

Stary 2014-08-01, 18:38   #3911
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
Kobietki mam pytanie..
Czy zostawialyscie już Wasze pociechy z tżtami na dłużej? Np cały dzień? Chociaż przy kp to niezbyt możliwe

Niestety u mnie nie mogę ale przy mm na parę godzin pewnie bym zostawiła ;-) niech się wczuje w tacierzynstwo he he

Miłością tą największą
Stary 2014-08-01, 19:11   #3912
ecencia
Raczkowanie

Ja swoja jak narazie zostawilam na jakies 2h bo na tyle malutka pozwolila sie zostawic bez karmienia.
Stary 2014-08-01, 19:13   #3913
cinnilla88
Raczkowanie

Ja swojej jeszcze nie zostawilam, ale będę musiała niedługo to zrobić bo mam wizyte u gina. Zastanawiam się ile mleka będę musiala jej ściągnąć żeby wytrzymała. ...

Stary 2014-08-01, 20:06   #3914
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Fame jak musimy coś załatwić to babcia zostaje. Ma na podorędziu butlę z moim mlekiem i nie ma problemu
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 20:13   #3915
malwiska
Zakorzenienie

Ja tez jeszcze nie zostawilam alee wczoraj siostra wziela mala na spacer na godzine.
Dzisiaj nakarmilam mala: zjadla 70ml bo ja wazylam i poszlam na spacer. Nie spala cala droge. Jak o 18 wyszlismy to dopiero wrocilismy i sie karmimy. Miala swoje 2h czuwania, lezala spokojnie -myslalam ze zasnie na spacerze ale sie nie udalo... moze po kapieli szybcciej padnie

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

A i zdecydowanie moj nastroj spowodowany jest brakiem towarxystwa. Zawsze jak siedze z mama albo tz albo z kims innym to od razu czuje sie lepiej.

Stary 2014-08-01, 20:21   #3916
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinnilla88 Pokaż wiadomość
Ja swojej jeszcze nie zostawilam, ale będę musiała niedługo to zrobić bo mam wizyte u gina. Zastanawiam się ile mleka będę musiala jej ściągnąć żeby wytrzymała. ...

Ja też mam 11 sierpnia i zastanawiam się jak to zrobić. Chyba ścigane pokarm bo nie mam wyjścia

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Mam pytanie, boicie się zbliżenia z tż-tami bo ja strasznie. :banghead: czuje się jak dziewica ha ha
Dziewczyny po cc które już mialyscie wcześniej, nie boli brzuch i rana? Jestem ciekawa...

Miłością tą największą
Stary 2014-08-01, 20:36   #3917
aga__tka
Zakorzenienie

joanna2228: ja poprzednio długo czekałam, bo bardzo długo plamiłam/krwawiłam i byłoby to dla mnie zbyt niekomfortowe i jak już potem doszło do wiadomo czego to nic mnie nie bolało...
a teraz się zastanawiam czy trzeba czekać to 6 tygodni połogu, bo w sumie już teraz mam dłuższe przerwy w krwawieniu, potem nagle więcej poleci i znów posucha... a te pierwsze 6 tygodni niby pewne są żeby dzidziusia kolejnego nie począć...
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 20:39   #3918
Domi_00
Rozeznanie

My juz w trasie

Joanna mnie nie boli nic już, śpię na brzuchu, rana nie ciągnie. We wtorek mija 6 tygodni i sama jestem ciekawa jak to będzie aha dziewczyny cesarkowe, mialyście tez zakaz depilacji na czas połogu? Ja tak
Domi_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 20:49   #3919
ecencia
Raczkowanie

Nas tez juz chyba dopadly kolki. Od rana kiepski dzien, mala prawie nie spala. Moze ze trzy godziny w sumie i to tak w drobnych ratach. Bylismy u pediatry akurat wiec ja widzial w tym stanie i przepisal kropelki Delicol. Mam nadzieje, ze noc bedzie lepsza niz dzien bo szkoda mi malej jak sie tak meczy krzyczy i spac nie moze.
Stary 2014-08-01, 21:52   #3920
Lillian_
Rozeznanie

Część melduję że 31lipca o rodzinie 16;45 przyszła na świat nasza córeczka lilianna poród śilami nAtury waga 2950 g wzrost 50cm jest absolutnie piękna i cudowna
Opis porodu dam potem (Ale było ciężko)
Pod moim sercem, inne bije serce, Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane, Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukaja do mojego serca, Myślę sobie wtedy: może być wspanialej? Nosze w sobie życie które Bog mi daje !
Lillian_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 22:07   #3921
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość
joanna2228: ja poprzednio długo czekałam, bo bardzo długo plamiłam/krwawiłam i byłoby to dla mnie zbyt niekomfortowe i jak już potem doszło do wiadomo czego to nic mnie nie bolało...
a teraz się zastanawiam czy trzeba czekać to 6 tygodni połogu, bo w sumie już teraz mam dłuższe przerwy w krwawieniu, potem nagle więcej poleci i znów posucha... a te pierwsze 6 tygodni niby pewne są żeby dzidziusia kolejnego nie począć...
Dziękuję za odpowiedź ja też mam przerwy w krwawieniu , raz coś tam leci jakby chciało, a nie mogło, a raz nic przez dwa dni przy pierwszym porodzie sn nie miałam takich przerw

Cytat:
Napisane przez Domi_00 Pokaż wiadomość
My juz w trasie

Joanna mnie nie boli nic już, śpię na brzuchu, rana nie ciągnie. We wtorek mija 6 tygodni i sama jestem ciekawa jak to będzie aha dziewczyny cesarkowe, mialyście tez zakaz depilacji na czas połogu? Ja tak
Ja nie miałam zakazu, a raczej nic mi o tym nie wiadomo poza tym raczej nie myślałam na początku o depilacji ale teraz musiałam zgolić piżmaka bo wszystko mnie swędziało

Cytat:
Napisane przez Lillian_ Pokaż wiadomość
Część melduję że 31lipca o rodzinie 16;45 przyszła na świat nasza córeczka lilianna poród śilami nAtury waga 2950 g wzrost 50cm jest absolutnie piękna i cudowna
GRATULACJE
Miłością tą największą
Stary 2014-08-01, 22:08   #3922
framboise87
Raczkowanie

Cytat:
gratulacje dla Was i reszty rozpakowanych mam, które przegapiłam klask i:

melduję, że żyjemy! nie nadrobię tych stron, co naskrobałyście, przez tydzień nie miałam komputera bo byliśmy na wsi u rodziców, żeby uciec trochę przed upałami, a z tabletu źle mi było pisać i z czytaniem też kiepsko, bo przy karmieniu albo czytałam książkę, albo jakiś film leciał i na forum brakło czasu
postaram się więcej pisać od jutra- może się uda
Stary 2014-08-01, 22:15   #3923
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ecencia Pokaż wiadomość
Nas tez juz chyba dopadly kolki. Od rana kiepski dzien, mala prawie nie spala. Moze ze trzy godziny w sumie i to tak w drobnych ratach. Bylismy u pediatry akurat wiec ja widzial w tym stanie i przepisal kropelki Delicol. Mam nadzieje, ze noc bedzie lepsza niz dzien bo szkoda mi malej jak sie tak meczy krzyczy i spac nie moze.
Moja też dzisiaj była marudna i zastanawiam się jaka nocka mnie czeka Chyba muszę iść szybko spać raczej ...

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

SPOKOJNEJ NOCY Idę luli

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Miłością tą największą
Stary 2014-08-01, 22:17   #3924
cinnilla88
Raczkowanie

Cytat:
Gratulacje!!!!

U nas pojawila się wlasnie zielona kupa z domieszka zoltej. Nie mam pojęcia po czym bo dzisiaj zjadlam bulke z maslem i szynka z kurczaka, leniwe, 2 kanapki z maslem i szynka z indyka.

Sent from my GT-I9305 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-08-01, 22:26   #3925
Iris1988
Rozeznanie

Cytat:

gratuluje

Czyżbym została sama na placu boju

Jestem na biezaco ale nie komentuje bo to poki co nie moje tematy

Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk
Iris1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 22:29   #3926
Fame
Zakorzenienie

Lillian gratulacje!!!

przegrałam.... zapaliłam....
Stary 2014-08-01, 22:42   #3927
mamaya
Zakorzenienie

Domi, absolutnie nie dostałam zakazu. Wręcz zostałam na wizycie u gina pochwalona, ze sie ogolilam
Stary 2014-08-01, 22:58   #3928
rybka13
Zakorzenienie

debesciara wlasnie wiem, ze to za czesto jesli chodzi o mm, ale mimo ze w miedzyczasie daje piers to nie pomaga to, a 1.5h ciezko go przetrzymac, jak nie spi oczywiscie bo tak to luz Dzis tz kupil mleko dla "glodnych dzieci" bo wczesniej zaopatrzyl nas zapobiegawczo w antykolkowe a to sie szybciej trawi, moze bedzie poprawa...

Tz tez nie moze sie doczekac przytulanek, nawet sprawdzal w internecie, kiedy bede mogla i wyczytal ze po 4tyg niedoczekanie jego...

Od razu odp.na pyt joanny - panicznie boje sie zblizenia, po tym co tam widze

aga_tka to dlugosc ciecia ma jakies znaczenie? Myslalam ze tylko ilosc, a ktora to twoja cesarka? Chcielibyscie jeszcze dzieci? Przepraszam, za ciekawosc

malwiska to hormony jeszcze dzialaja, zmeczenie, no i zderzenie z nowa rzeczywistoscia wiem, ze teraz trudno ci to sobie wyobrazic, ale Oliwka wynagrodzi ci wszystko jak troszke podrosnie, zwykly usmiech czy calus sprawi ze bedziesz najszczesliwsza mama na swiecie juz nie mowie o postepach w rozwoju, duma bedzie cie rozpierac
Tez nie lubie byc sama, duzo daje aby ktos po prostu byl...

Fame moj tz nie zostanie z synkiem sam nawet na 5min, bo cykor jest ale planujemy,zeby wyszedl sam z dziecmi na spacer, bo synio nawet na takim 1.5 godzinnym ladnie spi.

Lilian gratulacje

Wiecie co moje dziecko tez nie jest jakies bardzo spiace jak na noworodka, ale spi troche sam w wozku, spi na spacerach, lubi kapiele, lubi jezdzic samochodem i jak najedzony i przewiniety to przewaznie nie marudzi, przy tym co mialam z corka to luksus Teraz jak wrocilismy ze szpitala, bylam w szoku ze moje dziecko tak po prostu spi, tesciowa sie ze mnie smiala i kazala przyzwyczaic, ale dla mnie to bylo niespotykane wiec nie narzekam, choc nocki moglyby byc lepsze

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość

przegrałam.... zapaliłam....
Oj tam zaraz 'przegralam'...
Lepiej sie poczulas?

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Iris1988 Pokaż wiadomość
Czyżbym została sama na placu boju

Jestem na biezaco ale nie komentuje bo to poki co nie moje tematy
Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk
A jak sie czujesz? i kiedy planujesz rodzic?
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 23:20   #3929
Domi_00
Rozeznanie

Lillian gratulacje!

Mamaya, Joanna dzięki za odpowiedzi dziś biorę się za siebie w takim razie, bo dłużej nie wytrzymam może mój gin tez mnie pochwali

Jesteśmy u teściów w domu i wszyscy noszą i bawią mi dziecko. Żyć nie umierać. Jako że moje Dziecię spożywa z jednakowym zapałem cyca jak i mm to zdecydowałam ze jutro pojadę na to wesele

Fame, nie załamuj się. Jeśli lepiej było Ci po papierosie no to było i tyle. Nie karmisz kp, nie palisz przy dziecku

Edytowane przez Domi_00
Czas edycji: 2014-08-01 o 23:23
Domi_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 23:34   #3930
mamaya
Zakorzenienie

Fame, ogarnęła mnie zazdrość Jak było?
Ja tez sie coraz bardziej łamię :/ Tym bardziej, ze TŻ wrócił do palenia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości