|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
już tylko siedzę i o tym myślę, a do jedzenia mam marne bułki i serek wiejski |
|
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie spodziewałam się po nim takiego romantyzmu
|
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Molise nie dziwię się, też bym się pewnie poryczała mój Tż na szczęście też ma w sobie coś z romantyka i zdarza mu się robić mi różne niespodzianki, choć fakt im dłużej jesteśmy razem tym rzadziej
|
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lecę! |
|
|
|
|
#4026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w spodenkach, t-shircie, sandałach. On w koszuli, eleganckich spodniach ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4027 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Molise ale słodziak ) zobaczymy co to będzie w ogóle to wpadłam na pomysł, że upiekę w czwartek jakieś ciasto i zabiorę nad morze rodzice Tż na pewno się ucieszą są fanami sernika więc chyba zrobię ten: http://smakuje.blox.pl/2014/07/Serni...ekoladowy.html
|
|
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
. Wymyślił dla niepoznaki rozmowę kwalifikacyjną, żeby jego strój nie wydał się Tobie podejrzany :P
|
|
#4029 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poza tym zmęczenie które czuć nawet w kościach pomaga mi kontrolować moją nerwicę i stres - nie mam siły się denerwować a ostatnio od stresu w wieku 20kilku lat zaczęła mi drgać powieka, koszmar.Jestem jedną z dwóch osób jakie znam, które nie lubią leczo ![]() Cytat:
kupuję tam chemię i jedzenie czasemCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie wczoraj był taki wycisk na zajęciach, że wturlałam się do domu (a TŻ za mną), i po 20 min, o 21 już mnie nie było, przespałam smacznie całą noc. Rzadko mi się to zdarza ostatnio. Pogoda brzydka, PMS, żadnych powodów do radości
|
||||||
|
|
|
#4030 |
|
Zadomowienie
|
Masakra, jest już zimno!!! Nad morze nie ma jak sie wybrac. Rano ciagle słonce a dzis po 13 znowu pewnie sie zachmurzy i bedzie zimno.
My mielismy balkon na maxa otwarty na noc, mnie boli gardło, Tż ma katar Dzien dobry, jestem zła. Chce jeszcze ciepłaaa! ps dzis noc spadających gwiazd
|
#4031 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
(mieszkam na 7 piętrze)A byłabym bardzo niepocieszona, gdybym wyszła tak jak planowałam się ubrać, bo ja jestem zmarźluch totalny ![]() Na weekend pogoda ma być bez rewelacji
|
|
|
#4032 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście na górę założyłam lekki sweterek. A w pracy u mnie klimę włączają... Jakby nie można było po prostu otworzyć okna.
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
specyficzny gust jedzeniowy to ma moj tz, ktory nie je niczego! tylko kurczak, ryz, makaron, dzem, ale najlepiej tylko truskawkowy, owsianki, banany, racuchy i nalesniki, raz na 10 lat kotlety mielone, ziemniaki, fasolka/kalafior.
i to by było chyba na tyle
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
lucyohlucy, kiedyś mowiłaś że w Australii nie ma twarożku; wczoraj oglądałam jakiś program i powinien nazywać się farmer's cheese ale jest rzadko spotykany
kash, wiadomo że najlepiej być razem ale nam dobrze zrobiły te 3 dni bez siebie Mogliśmy przegadać pewne rzeczy na spokojnie telefonicznie czy internetowo, w domu czasem jest tak że się ucieka do swoich spraw
|
|
|
|
#4036 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to gotowanie dla niego to prawdziwe wyzwanie mój dla odmiany je niemal wszystko, z małymi wyjątkami (np. brukselka której oboje szczerze nienawidzimy czy nie przepada za mizerią) ale niestety nie może przytyć, takie geny i taka praca (zjeść nie ma kiedy, cały dzień poza domem) natomiast mówi, że gotuję lepiej niż jego Mama i wychwala wszystko co zrobię pod niebiosa wiadomo, że jestem dobrą kucharką ale i tak miło się gotuje dla kogoś kto potrafi to docenić ![]() Ilsa zadziwiłaś mnie teraz troszeczkę u nas nie ma czegoś takiego jak "uciekanie od tematów", ważne tematy poruszamy wprost w cztery oczy, via gsm czy net to możemy sobie pogadać o tym co jest na obiad
|
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fasolka, kotlet. wtedy nie ma sprawy, czasem jes ttak, ze on sobie robi kotleta, a ja np, paluszki rybne, itd. kiedys sie denerwowalam tym, ale teraz mi to wisi |
|
|
|
|
#4038 |
|
Komplikatorka
|
Właśnie miałam mówić, że ostatnio robiłam bigos cygański i
Mega jest !Mój baaaaardzo wybredny Tż się nim zajadał, a to już sukces ![]() Odnośnie bigosu: Ostatnio w weekend się zagadaliśmy w nocy, później bardziej intensywnie gadaliśmy ( Tż do mnie: Kochanie podgrzejesz mi kuleczki ? (tak na bigos mówi Takim sposobem o 4:15 Tż jadł bigos na kolacjo-śniadanie
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4040 | |||
|
Konto usunięte
|
Wiem. Nie lubię tego, co wszyscy: ogórków, wiśni, czereśni, świeżych pomidorów... ale za to brukselkę, szpinak i wątróbkę bardzo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-08-12 o 11:38 |
|||
|
|
|
#4041 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pamiętaj, że to przepis od cioci Kash! a mój Tż jadł ostatnio obiad (devolaja, puree ziemniaczane i surówkę z marchewki i jabłka) o 3 nad ranem jak wrócił z "piwa" z kolegami
|
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4043 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale pospaliśmy dzisiaj, dopiero co śniadanie zjedliśmy. Cytat:
![]() U mnie niestety niespodzianek brak, ale.. nie narzekam. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja mojemu trochę zaręczynowe plany pokrzyżowałam i musiał na biegu improwizować - zaskoczył mnie więc tak jak przyszłam do domu (w czapce, kozakach, płaszczu). ![]() A co lubisz? ![]() Bo z tego co czytam, to tylko to nie, to nie, tamto nie. Pochwal się jakimiś swoimi smakami, może sama coś nowego odkryję. ![]() Cytat:
Ale się wyspałam! ![]() Chociaż położyliśmy się późno, bo mieliśmy przed samym spaniem akcje pt: "czy my mamy w mieszkaniu mysz"? Położyliśmy się i słyszymy szuranie, pukanie, takie cichutkie. Oczywiście oczy jak 5zł od razu. Ja sobie wkręciłam, że pewnie jaki gryzoń do nas wlazł, bo mieliśmy pootwierane okna. Ogólnie się nie boję, ale świadomość że miałby po mnie łazić w nocy, bleeee. ![]() Dźwięk niby nie dochodził od nas, ale był jakiś taki wyraźny, jakby.. ze ściany. Przetrzepaliśmy wszystkie kąty i doszliśmy do wniosku, że nasza nie do końca zdrowa sąsiadka próbuje się chyba gdzieś przebić, albo coś dłubie. Ogólnie wesoło było jak tej myszki szukaliśmy. ![]() Dopijam kawkę, dooglądniemy Housa i bierzemy się za robotę. TŻ będzie rozkuwał ścianę w przedpokoju i kuchni pod nową instalację, a ja muszę ogarnąć naszą sypialnię, bo niedługo będzie trzeba przestawiać ta trochę rzeczy.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-08-12 o 11:38 |
||||
|
|
|
#4044 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
może ją ktoś uwięził i kopie do Was tunel?
|
||
|
|
|
#4045 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Masz jeszcze jakiś taki super przepis ? Podziel się
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jej wykopie!
![]() Swoją drogą, postanowiliśmy dodatkowo ubezpieczyć mieszkanie i przysięgam, że jeśli w mojej nowej cudownej kuchni pojawi się na suficie chociaż jednak plamka, to będę ja zgłaszać z każdą kolejną najmniejszą kropeczką. Może się nią ktoś zainteresuje, jak będzie musiał co chwila ubezpieczenie wypłacać.
|
|
#4047 |
|
Konto usunięte
|
mam same super przepisy!
![]() i ogólnie cały ten wątek bo wrzucamy tam nasze sprawdzone dania na obiad, kopalnia inspiracji |
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czasem warto odpuścić, my mamy metodę "no chyba tak" - jeśli nie chcemy ciągnąć tematu który nie jest ważny to mówimy "no chyba tak, pewnie masz rację" i przechodzimy do porządku dziennego. Nie o wszystko warto się kłócić
|
|
|
|
|
#4049 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a tak serio to współczuję Wam, to pewnie dość uciążliwa sąsiadka, nie dziwię się że macie zamiar się ubezpieczyć ej! a w ogóle to poka poka jakie płytki wybraliście do łazienki
|
|
|
|
|
#4050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze wiedziec. Aczkolwiek wolalabym znalezc niepasteryzowane mleko i robic twarozek samemu, no i zsiadle mleko... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

już tylko siedzę i o tym myślę, a do jedzenia mam marne bułki i serek wiejski 
. Pozazdrościć 

Nie spodziewałam się po nim takiego romantyzmu 
mój Tż na szczęście też ma w sobie coś z romantyka i zdarza mu się robić mi różne niespodzianki, choć fakt im dłużej jesteśmy razem tym rzadziej
Ja w spodenkach, t-shircie, sandałach. On w koszuli, eleganckich spodniach 

ja chcę jeszcze lato! 

13.03.2008
to gotowanie dla niego to prawdziwe wyzwanie