Wystarczająco Dobre Panie Domu - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-12, 09:32   #4021
_agg_
Zakorzenienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
no to takie warzywne tym bardziej możesz zapasteryzować bardzo fajnie się komponuje i z ryżem i z makaronem, mój Tż uwielbia ze świeżą bułką, ja natomiast jem samo bez dodatków i jest pycha
z bułeczką z masłem też lubię ale mi smaka narobiłaś już tylko siedzę i o tym myślę, a do jedzenia mam marne bułki i serek wiejski
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 09:33   #4022
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Terha Pokaż wiadomość
To się nazywa mąż!. Pozazdrościć . Mój Tż nigdy by nie wpadł na taki pomysł....
Cytat:
Napisane przez _agg_ Pokaż wiadomość
nie martw się, mój też nie łączę się w bólu
Jak się wczoraj dowiedziałam, to aż się poryczałam Nie spodziewałam się po nim takiego romantyzmu

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 09:36   #4023
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Jak się wczoraj dowiedziałam, to aż się poryczałam Nie spodziewałam się po nim takiego romantyzmu
ja to się śmieję, że będę musiała sobie sama zaręczyny zorganizować mój to jest totalnie lewy do takich rzeczy kanał totalny
Stary 2014-08-12, 09:38   #4024
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
z bułeczką z masłem też lubię ale mi smaka narobiłaś już tylko siedzę i o tym myślę, a do jedzenia mam marne bułki i serek wiejski
Agg kup bułki i wpadaj do mnie, mam cały gar pysznego, aromatycznego leczo

Molise nie dziwię się, też bym się pewnie poryczała mój Tż na szczęście też ma w sobie coś z romantyka i zdarza mu się robić mi różne niespodzianki, choć fakt im dłużej jesteśmy razem tym rzadziej
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 09:40   #4025
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:

Molise nie dziwię się, też bym się pewnie poryczała mój Tż na szczęście też ma w sobie coś z romantyka i zdarza mu się robić mi różne niespodzianki, choć fakt im dłużej jesteśmy razem tym rzadziej
bułki już mam, świeżutkie, a do Poznania nie jesst tak daleko

lecę!
Stary 2014-08-12, 09:50   #4026
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
ja to się śmieję, że będę musiała sobie sama zaręczyny zorganizować mój to jest totalnie lewy do takich rzeczy kanał totalny
Z zaręczynami to w ogóle był czad. Wkręcił mnie, że jedzie do Wrocławia na rozmowę o pracę. A że ja wtedy pracowałam na pół etatu i miałam wolne to pojechałam z nim. Rozmowy nie było, klęknął przede mną na Moście Tumskim Ja w spodenkach, t-shircie, sandałach. On w koszuli, eleganckich spodniach

Cytat:

Ja też wpadam na leczo !

Leon
Stary 2014-08-12, 09:58   #4027
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
bułki już mam, świeżutkie, a do Poznania nie jesst tak daleko

lecę!
Cytat:
Z zaręczynami to w ogóle był czad. Wkręcił mnie, że jedzie do Wrocławia na rozmowę o pracę. A że ja wtedy pracowałam na pół etatu i miałam wolne to pojechałam z nim. Rozmowy nie było, klęknął przede mną na Moście Tumskim Ja w spodenkach, t-shircie, sandałach. On w koszuli, eleganckich spodniach

Ja też wpadam na leczo !
wpadajcie Dziewczyny, przynajmniej nie będę się stresować że nie zdążymy zjeść przed wyjazdem nad morze

Molise ale słodziak nasze zaręczyny jeszcze przede mną (mam nadzieję haha ) zobaczymy co to będzie

w ogóle to wpadłam na pomysł, że upiekę w czwartek jakieś ciasto i zabiorę nad morze rodzice Tż na pewno się ucieszą są fanami sernika więc chyba zrobię ten: http://smakuje.blox.pl/2014/07/Serni...ekoladowy.html
Stary 2014-08-12, 10:05   #4028
Terha
Zakorzenienie

Cytat:
To wnioskuję, że mamy ze sobą wiele wspólnego ;/

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Ale sprytnie wymyślił . Wymyślił dla niepoznaki rozmowę kwalifikacyjną, żeby jego strój nie wydał się Tobie podejrzany :P

Terha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 10:07   #4029
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Terha Pokaż wiadomość
To czemu się tak katujesz? Musisz na siebie uważać. Ja po wysiłku fizycznym lubię uczucie zmęczenia (uwielbiam też mieć zakwasy, bo mam wtedy wrażenie, że coś dla siebie zrobiłam), ale wszystko musi mieć swój umiar.
Bo ja lubi, jak jest ciężko, aż do bólu w kościach. Całe życie unikałam ruchu, chorowałam na zaburzenia odżywiania, a teraz odkrywam, że strasznie ciągnie mnie do maksymalnego wycisku poza tym zmęczenie które czuć nawet w kościach pomaga mi kontrolować moją nerwicę i stres - nie mam siły się denerwować a ostatnio od stresu w wieku 20kilku lat zaczęła mi drgać powieka, koszmar.

Cytat:
cukinia, czerwona papryka, pomidory, cebula i kiełbasa podwawelska
Jestem jedną z dwóch osób jakie znam, które nie lubią leczo

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
widziałam w rossmanie dziś ten miód eukaliptusowy, za 25 zl. kusiło mnie, ale i tak juz przekroczylam rossmanowy limit
A ja nie lubię Rossmana - skrzywienie zawodowe że tak powiem kupuję tam chemię i jedzenie czasem

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Melduje się. Jutro rano was dziewczyny dodam do klubu. Teraz działam na tapatalku i nie ogarniam jak ogarnąć tutaj klub
A ja nawet nie wiem jak odpisać na posta na tapatalku ktoś zrobi mi jakieś szkolenie?

Cytat:
W czwartek wieczorem jedziemy nad morze ! Mój mąż zrobił mi przedwczesny prezent urodzinowy 2 tygodnie temu wszystko zarezerwował i dopiero wczoraj raczył mnie poinformować Wprawdzie tylko na 3 dni jedziemy, bo nie dostaniemy urlopu, ale cieszę się ogromnie !!!!
Bardzo fajnie, bawcie się dobrze!

Cytat:
Dziewczyny chyba idzie już jesień bo wyszłam z domu rano w krótkim rękawku i normalnie zmarzłam ja chcę jeszcze lato!
Ja też zmarzłam okrutnie
Cytat:
my mamy w nocy okna pouchylane i w drugim pokoju otwarte 1 na szerokosc i przebudzulam sie, a tż przykyty po sam czubek nosa, a zawsze odkryty, bo jemu wiecznie goraco jest wniosek - jest juz zimno!

dziewczyny, takie leczo mozna mrozic normalnie? bo moze ja bym sobie zrobila takie, a potem zamrozila, bo moj to nawet nie tknie garnka z takim czyms
Jest! Ktoś wie, czy na długi weekend planują lepszą?

U mnie wczoraj był taki wycisk na zajęciach, że wturlałam się do domu (a TŻ za mną), i po 20 min, o 21 już mnie nie było, przespałam smacznie całą noc. Rzadko mi się to zdarza ostatnio. Pogoda brzydka, PMS, żadnych powodów do radości
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 10:30   #4030
slaaave13
Zadomowienie

Masakra, jest już zimno!!! Nad morze nie ma jak sie wybrac. Rano ciagle słonce a dzis po 13 znowu pewnie sie zachmurzy i bedzie zimno.
My mielismy balkon na maxa otwarty na noc, mnie boli gardło, Tż ma katar

Dzien dobry, jestem zła. Chce jeszcze ciepłaaa!

ps dzis noc spadających gwiazd
Stary 2014-08-12, 10:43   #4031
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Ja też zmarzłam okrutnie
Jest! Ktoś wie, czy na długi weekend planują lepszą?
Ja na szczęście chwilę przed ubraniem dzisiaj miałam włączony telewizor na TVP Info i akurat miły pan z pudełka poinformował mnie, że jest 14 stopni na dole (mieszkam na 7 piętrze)
A byłabym bardzo niepocieszona, gdybym wyszła tak jak planowałam się ubrać, bo ja jestem zmarźluch totalny
Na weekend pogoda ma być bez rewelacji
Stary 2014-08-12, 10:46   #4032
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
B

Ty masz chyba ogólnie dość specyficzny gust jedzeniowy
Stary 2014-08-12, 10:48   #4033
Molise
Zakorzenienie

Ja na szczęście na górę założyłam lekki sweterek. A w pracy u mnie klimę włączają... Jakby nie można było po prostu otworzyć okna.

Leon
Stary 2014-08-12, 10:49   #4034
_agg_
Zakorzenienie

specyficzny gust jedzeniowy to ma moj tz, ktory nie je niczego! tylko kurczak, ryz, makaron, dzem, ale najlepiej tylko truskawkowy, owsianki, banany, racuchy i nalesniki, raz na 10 lat kotlety mielone, ziemniaki, fasolka/kalafior.
i to by było chyba na tyle
Stary 2014-08-12, 11:10   #4035
Ilsa Lund
Zakorzenienie

lucyohlucy, kiedyś mowiłaś że w Australii nie ma twarożku; wczoraj oglądałam jakiś program i powinien nazywać się farmer's cheese ale jest rzadko spotykany

kash, wiadomo że najlepiej być razem ale nam dobrze zrobiły te 3 dni bez siebie Mogliśmy przegadać pewne rzeczy na spokojnie telefonicznie czy internetowo, w domu czasem jest tak że się ucieka do swoich spraw

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:16   #4036
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
specyficzny gust jedzeniowy to ma moj tz, ktory nie je niczego! tylko kurczak, ryz, makaron, dzem, ale najlepiej tylko truskawkowy, owsianki, banany, racuchy i nalesniki, raz na 10 lat kotlety mielone, ziemniaki, fasolka/kalafior.
o jezusicku to gotowanie dla niego to prawdziwe wyzwanie

mój dla odmiany je niemal wszystko, z małymi wyjątkami (np. brukselka której oboje szczerze nienawidzimy czy nie przepada za mizerią) ale niestety nie może przytyć, takie geny i taka praca (zjeść nie ma kiedy, cały dzień poza domem)

natomiast mówi, że gotuję lepiej niż jego Mama i wychwala wszystko co zrobię pod niebiosa wiadomo, że jestem dobrą kucharką ale i tak miło się gotuje dla kogoś kto potrafi to docenić

Ilsa zadziwiłaś mnie teraz troszeczkę u nas nie ma czegoś takiego jak "uciekanie od tematów", ważne tematy poruszamy wprost w cztery oczy, via gsm czy net to możemy sobie pogadać o tym co jest na obiad
Stary 2014-08-12, 11:27   #4037
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
o jezusicku to gotowanie dla niego to prawdziwe wyzwanie

mój dla odmiany je niemal wszystko, z małymi wyjątkami (np. brukselka której oboje szczerze nienawidzimy czy nie przepada za mizerią) ale niestety nie może przytyć, takie geny i taka praca (zjeść nie ma kiedy, cały dzień poza domem)

natomiast mówi, że gotuję lepiej niż jego Mama i wychwala wszystko co zrobię pod niebiosa wiadomo, że jestem dobrą kucharką ale i tak miło się gotuje dla kogoś kto potrafi to docenić

Ilsa zadziwiłaś mnie teraz troszeczkę u nas nie ma czegoś takiego jak "uciekanie od tematów", ważne tematy poruszamy wprost w cztery oczy, via gsm czy net to możemy sobie pogadać o tym co jest na obiad
dlatego dla niego nie gotuję chyba, że w weekendy normalny obiad, czyli ziemniak fasolka, kotlet. wtedy nie ma sprawy, czasem jes ttak, ze on sobie robi kotleta, a ja np, paluszki rybne, itd. kiedys sie denerwowalam tym, ale teraz mi to wisi
Stary 2014-08-12, 11:29   #4038
Dagunia
Komplikatorka

Właśnie miałam mówić, że ostatnio robiłam bigos cygański i Mega jest !

Mój baaaaardzo wybredny Tż się nim zajadał, a to już sukces

Odnośnie bigosu:
Ostatnio w weekend się zagadaliśmy w nocy, później bardziej intensywnie gadaliśmy ( ) i już po wszystkim patrzymy na zegarek a tam 3:50 Tż do mnie: Kochanie podgrzejesz mi kuleczki ? (tak na bigos mówi ).
Takim sposobem o 4:15 Tż jadł bigos na kolacjo-śniadanie
Stary 2014-08-12, 11:31   #4039
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
My też rozmawiamy w cztery oczy ale wtedy bywa że ponoszą nas emocje i jestem niezadowolona z podnoszenia głosu. Myślę że teraz będzie lepiej

Stary 2014-08-12, 11:32   #4040
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Ty masz chyba ogólnie dość specyficzny gust jedzeniowy
Wiem. Nie lubię tego, co wszyscy: ogórków, wiśni, czereśni, świeżych pomidorów... ale za to brukselkę, szpinak i wątróbkę bardzo

Cytat:
może mu przejdzie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja na szczęście chwilę przed ubraniem dzisiaj miałam włączony telewizor na TVP Info i akurat miły pan z pudełka poinformował mnie, że jest 14 stopni na dole (mieszkam na 7 piętrze)
A byłabym bardzo niepocieszona, gdybym wyszła tak jak planowałam się ubrać, bo ja jestem zmarźluch totalny
Na weekend pogoda ma być bez rewelacji
to niedobrze! ja bardzo protestuję!

Cytat:
My też rozmawiamy w cztery oczy ale wtedy bywa że ponoszą nas emocje i jestem niezadowolona z podnoszenia głosu. Myślę że teraz będzie lepiej
My się ostatnio posprzeczaliśmy o politykę, co nam się nigdy nie zdażyło. Teraz już się tylko śmiejemy ale szło na noże

Edytowane przez 201608160903
Czas edycji: 2014-08-12 o 11:38
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:33   #4041
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Właśnie miałam mówić, że ostatnio robiłam bigos cygański i Mega jest !

Mój baaaaardzo wybredny Tż się nim zajadał, a to już sukces

Odnośnie bigosu:
Ostatnio w weekend się zagadaliśmy w nocy, później bardziej intensywnie gadaliśmy ( ) i już po wszystkim patrzymy na zegarek a tam 3:50 Tż do mnie: Kochanie podgrzejesz mi kuleczki ? (tak na bigos mówi ).
Takim sposobem o 4:15 Tż jadł bigos na kolacjo-śniadanie
hehe, wiedziałam, że tak będzie, nie znam nikogo kto by go jadł i by mu nie smakował pamiętaj, że to przepis od cioci Kash!

a mój Tż jadł ostatnio obiad (devolaja, puree ziemniaczane i surówkę z marchewki i jabłka) o 3 nad ranem jak wrócił z "piwa" z kolegami i przyszedł nawet do łóżka mnie ucałować i podziękować za taki dobry obiadek a ja tylko na niego warknęłam przez sen żeby mnie nie budził i spałam dalej
Stary 2014-08-12, 11:34   #4042
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem. Nie lubię tego, co wszyscy: ogórków, wiśni, czereśni, świeżych pomidorów... ale za to brukselkę, szpinak i wątróbkę bardzo

może mu przejdzie

to niedobrze! ja bardzo protestuję!
wątpię uroił coś sobie w głowie i koniec pomidorów i czegokolwiek co ma z pomidorem nie tknie, czy to ketchup, czy to sos, pizzy nie ruszy, no nic kompletnie
Stary 2014-08-12, 11:35   #4043
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale pospaliśmy dzisiaj, dopiero co śniadanie zjedliśmy.

Cytat:
W czwartek wieczorem jedziemy nad morze ! Mój mąż zrobił mi przedwczesny prezent urodzinowy 2 tygodnie temu wszystko zarezerwował i dopiero wczoraj raczył mnie poinformować Wprawdzie tylko na 3 dni jedziemy, bo nie dostaniemy urlopu, ale cieszę się ogromnie !!!!
Super.
U mnie niestety niespodzianek brak, ale.. nie narzekam.

Cytat:
dziewczyny, takie leczo mozna mrozic normalnie? bo moze ja bym sobie zrobila takie, a potem zamrozila, bo moj to nawet nie tknie garnka z takim czyms
Moja teściowa mrozi i to takie z kiełbasą i może nie smakuje super pysznie jak takie świeże, to jako obiad ratunkowy moim zdaniem jak znalazł. Zazwyczaj mamy z zamrażarce 1-2 porcje na kryzysowy dzień.

Cytat:
Ale czad! Super to sobie wykombinował.
Ja mojemu trochę zaręczynowe plany pokrzyżowałam i musiał na biegu improwizować - zaskoczył mnie więc tak jak przyszłam do domu (w czapce, kozakach, płaszczu).

Cytat:
A co lubisz?
Bo z tego co czytam, to tylko to nie, to nie, tamto nie.
Pochwal się jakimiś swoimi smakami, może sama coś nowego odkryję.

Cytat:
U nas tak samo!

Ale się wyspałam!
Chociaż położyliśmy się późno, bo mieliśmy przed samym spaniem akcje pt: "czy my mamy w mieszkaniu mysz"?
Położyliśmy się i słyszymy szuranie, pukanie, takie cichutkie. Oczywiście oczy jak 5zł od razu. Ja sobie wkręciłam, że pewnie jaki gryzoń do nas wlazł, bo mieliśmy pootwierane okna. Ogólnie się nie boję, ale świadomość że miałby po mnie łazić w nocy, bleeee.
Dźwięk niby nie dochodził od nas, ale był jakiś taki wyraźny, jakby.. ze ściany. Przetrzepaliśmy wszystkie kąty i doszliśmy do wniosku, że nasza nie do końca zdrowa sąsiadka próbuje się chyba gdzieś przebić, albo coś dłubie.
Ogólnie wesoło było jak tej myszki szukaliśmy.

Dopijam kawkę, dooglądniemy Housa i bierzemy się za robotę. TŻ będzie rozkuwał ścianę w przedpokoju i kuchni pod nową instalację, a ja muszę ogarnąć naszą sypialnię, bo niedługo będzie trzeba przestawiać ta trochę rzeczy.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-08-12 o 11:38
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:37   #4044
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
spoko, każdy ma swoje sposoby, mnie to po prostu zdziwiło ale często zapominam o tym, że ludzie są różni i nie każdy ma tak jak ja

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ale się wyspałam!
Chociaż położyliśmy się późno, bo mieliśmy przed samym spaniem akcje pt: "czy my mamy w mieszkaniu mysz"?
Położyliśmy się i słyszymy suranie, pukanie, takie cichutkie. Oczywiście oczy jak 5zł od razu. Ja sobie wkręciłam, że pewnie jaki gryzoń do nas wlazł, bo mieliśmy pootwierane okna. Ogólnie sie nie mogę, ale świadomość że miałby po mnie łazić w nocy, bleeee.
Dźwięk niby nie dochodził od nas, ale był jakiś taki wyraźny, jakby.. ze ściany. Przetrzepaliśmy wszystkie kąty i doszliśmy do wniosku, że nasza nie do końca zdrowa sąsiadka próbuje się chyba gdzieś przebić, albo coś dłubie.
Ogólnie wesoło było jak tej myszki szukaliśmy.

może ją ktoś uwięził i kopie do Was tunel? masakra
Stary 2014-08-12, 11:43   #4045
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
hehe, wiedziałam, że tak będzie, nie znam nikogo kto by go jadł i by mu nie smakował pamiętaj, że to przepis od cioci Kash!

a mój Tż jadł ostatnio obiad (devolaja, puree ziemniaczane i surówkę z marchewki i jabłka) o 3 nad ranem jak wrócił z "piwa" z kolegami i przyszedł nawet do łóżka mnie ucałować i podziękować za taki dobry obiadek a ja tylko na niego warknęłam przez sen żeby mnie nie budził i spałam dalej
Pamiętam Masz jeszcze jakiś taki super przepis ? Podziel się
Stary 2014-08-12, 11:44   #4046
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
może ją ktoś uwięził i kopie do Was tunel? masakra
Ja jej wykopie!

Swoją drogą, postanowiliśmy dodatkowo ubezpieczyć mieszkanie i przysięgam, że jeśli w mojej nowej cudownej kuchni pojawi się na suficie chociaż jednak plamka, to będę ja zgłaszać z każdą kolejną najmniejszą kropeczką.
Może się nią ktoś zainteresuje, jak będzie musiał co chwila ubezpieczenie wypłacać.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 11:46   #4047
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Pamiętam Masz jeszcze jakiś taki super przepis ? Podziel się
mam same super przepisy! a tak serio to nie wiem na co miałabyś ochotę, z takich hitów imprezowych to polecam jeszcze te poduszeczki z ciata francuskiego: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...8&postcount=34

i ogólnie cały ten wątek bo wrzucamy tam nasze sprawdzone dania na obiad, kopalnia inspiracji
Stary 2014-08-12, 11:47   #4048
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
My się ostatnio posprzeczaliśmy o politykę, co nam się nigdy nie zdażyło. Teraz już się tylko śmiejemy ale szło na noże
No nieźle Ale czasem warto odpuścić, my mamy metodę "no chyba tak" - jeśli nie chcemy ciągnąć tematu który nie jest ważny to mówimy "no chyba tak, pewnie masz rację" i przechodzimy do porządku dziennego. Nie o wszystko warto się kłócić

Stary 2014-08-12, 11:48   #4049
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ja jej wykopie!

Swoją drogą, postanowiliśmy dodatkowo ubezpieczyć mieszkanie i przysięgam, że jeśli w mojej nowej cudownej kuchni pojawi się na suficie chociaż jednak plamka, to będę ja zgłaszać z każdą kolejną najmniejszą kropeczką.
Może się nią ktoś zainteresuje, jak będzie musiał co chwila ubezpieczenie wypłacać.
lepiej jej wlej!

a tak serio to współczuję Wam, to pewnie dość uciążliwa sąsiadka, nie dziwię się że macie zamiar się ubezpieczyć

ej! a w ogóle to poka poka jakie płytki wybraliście do łazienki
Stary 2014-08-12, 11:51   #4050
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
lucyohlucy, kiedyś mowiłaś że w Australii nie ma twarożku; wczoraj oglądałam jakiś program i powinien nazywać się farmer's cheese ale jest rzadko spotykany
o fajnie dzieki Dobrze wiedziec.

Aczkolwiek wolalabym znalezc niepasteryzowane mleko i robic twarozek samemu, no i zsiadle mleko...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości