![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
A co do spania jeszcze - Nancy - zwykle śpi w body, ale wtedy padała ze zmęczenia i zasnęła tak na goło
![]() Jak ma coś na plecach, body chociażby itp - to okna nie zamykam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam wszytskie mamusie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na drugim zdjęciu widzę moją P. Mam bardzo podobne zdjęcie i jakaś podobna mi się wydaje. No, ale my przecież soiostry bliźniaczki to co się dziwić ![]() ![]() Cytat:
U mnie to samo. Mieszkam w samym centrum miasta. Non stop klatka zasikana, siedzą piwo piją. Tzn od dawna (odpukać w niemalowane) jakoś się uspokoiło. Wkurza to strasznie, ale właściciel na domofon się nie zgadza, bo to przecież koszt dla niego. Ech szkoda gadać. Choć z drugiej strony co się dziwić jak my np za 50m2 płacimy mu 330zł. Z czego on musi skarbówkę opłacić, bo wynajmujemy legalnie, jesteśmy zamelowani itp. Jakiś podatek czynsz. To co mu zostaje.. Więcej nie nadrobię, bo nie mam już czasu. A i kupiłam sobie w końcu porządny biustonosz 75F szok jakie wielkie miseczki, ale nareszcie wszystko jest tak jak należy. Muszę jeszcze się przejść po kolejne, bo za swój dałam 30zł. Przeceniony ze 100, więc jak za darmo. Tylko nie wiem jak firma jakościowo. Miała któraś z Was z Esotiq?? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
Gojka, ja kupuję tylko w Esotiq.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47669039]o mamo
![]() ![]() http://3.bp.blogspot.com/-9X4Fe1Zy_l...600/pieski.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-j...0/Untitled.jpg http://2.bp.blogspot.com/-E7QBFHZnru...,BIEDRONKA.jpg MP3 z nagranymi piosenkami, bajki grajki może? wiem, że długo z tym nie wytrzyma, ale - bo pewnie na co dzień tego nie zna - będzie to coś nowego i może zainteresuje? Leci leci osa do yae nosa leci leci pszczoła do Yae czoła leci leci mucha do Yae ucha leci leci bąk do Yae rąk leci leci ptaszek do yae paszek ![]() Możesz w ogóle do samolotu coś wziąć? tyle godzin bez żadnych zabawek to nie wiem, czy realne w ogóle. Portfel - niech sama otwiera, włóż do niego coś atrakcyjnego ( u na zwykłe bilety ![]() ojjjj, nie wiedziałam ![]() Wiedzialam, ze jestes skarbnica pomyslow. Zadnej z tych zabaw nie znam, wiec jako nowosc beda jak znalazl na podroz. Dziekuje! Pewnie, ze moge wziac bagaz do samolotu, tylko chcialabym go wziac jak najmniej, bo pozniej przy przesiadce z Yae i tobolami, to nie bedzie zabawne. A wyobraz sobie, ze musze miec ze soba ubranie na zmiane dla na obu, akcesoria okolopieluchowe, fartuch do karmienia, jedzenie i picie dla Yae i przy tym wszystkim upilnowac, by paszportow nie pogubic. Wiec gdzie tu jeszcze zabawki...? iPada biore, ale znow problem bedzie, bo czy piosenki, czy bajki, to bedzie przeszkadzac siedzacym obok. Problem jest taki, ze wiekszosc lotu odbywa w warunkach sztucznie wytworzonej nocy, tzn. lecimy za dnia, ale przymusowo kaza nam spac, gasza swiatla.... sylwietto, szklanko Wam rowniez. Lapki Yae tez lubi a kredki jeszcze nie bardzo ja bawia. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
Ja tez bardzo belizne z Esotiq lubie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Lekarz kazała mi zrobić ttest ciążowy i jeśli będzie negatywny to wrócić po antybiotyk na obniżenie gorączki... podejrzewa ciążę ponieważ doszły jeszcze mdłości i wymioty. więc uznają że trzeba to sprawdzić.
Jadę po Blankę. Nie wiem jak dam radę się nią zająć. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas okna też zamknięte )z powodu komarów), ale chodzi wiatrak bo masakra jest. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ojjj ja też lubiłam tego aktora, baaaaaaardzo ![]() Jeju, wyglądam i czuje sie jakby mnie czołg przejechał...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
o, ciekawe - gorzej tam zmarznąć?
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Fewciu : trzymaj się kochana i daj znać co u ciebie. Szok, że przy takiej gorączce ciąża może być? Hm, może jakaś "grypa żołądkowa"? Tulę! |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
![]() idę nadrabiać
#1242 |
Konto usunięte
|
Fewciu, testuj!
![]() meneq, myślałam, że normalnie słuchawki małej dać - żeby jasne było, nie popieram tego u maluchów, ALE podróż to stan wyjątkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Zdecydowanie gorzej. Japonczycy wierza, ze za ogolna dobra firme czlowieka jest odpowiedzialny brzuch i trzeba pilnowac, by sie nie wychlodzil. Po pierwsze problem z kupkami a potem juz lawinowo leci. Co ciekawe, mamom chcacym rozkrecic laktacje tez zalecane jest odpowiednie obchodzenie sie z brzuchem i jego rozgrzewanie. ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47674147]Fewciu, testuj! ![]() meneq, myślałam, że normalnie słuchawki małej dać - żeby jasne było, nie popieram tego u maluchów, ALE podróż to stan wyjątkowy ![]() Dostepne sa glownie te, ktore wklada sie do ucha. Te tradycyjne sa duuuze. Juz to sprawdzalismy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
Fewciu dużo Zdrówka ..i no ten- ciąża?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Fewciu dużo Zdrówka ..i no ten- ciąża?
![]() ![]() A tu proszę mój model z MAMĄ w końcu:p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NO WŁAŚNIE! Musimy się wspierać ![]() Cytat:
![]() Ja dziś zrobiłam tą sałatke http://kuchenna.pl/salatka-z-grillow...kiem-1841.html pyyyyyycha Cytat:
![]() A co do bajki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------------------------------------------- Ja już zrobiłam szok trening , a jutro skalpel wyzwanie ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-08-12 o 17:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
Silver a robiłaś turbo wyzwanie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT. Właśnie obejrzałam jak wygląda ten trening i ćwiczyłam go wczoraj! ![]() o to https://www.youtube.com/watch?v=gwo2G_RnC78 ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-08-12 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się. Dla mnie skalpel też jest nudnawy. Ja się lubię mocno wypocić. Wtedy czuję że ćwiczę ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-08-12 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Ja lubie skalpel wyzwanie, bo czuje ze cwicze ale jednak turbo wyzwanie jest super, ale nie na moje kolano;/ a zwykly skalpel no na poczatku wiadomo, ale z czasem to też już sie nie pocilam nawet
![]() |
#1252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny która miała te skarpetki z biedry .podrzucicie linka PROSZĘ. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Czy to coś takiego? http://m.allegro.pl/skarpetki-i-plas...287747127.html Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Fewcia, testuj, ja nigdy z rana nie testowałam zawsze po południu albo wieczorem
![]() Bokeh i Neti mam pytanie,pamiętam,że Wy na roczek robiłyście takie ładne kolorowe kule wiszące, nie wiem jak to sie nazywa ale był szał na to możecie mi powiedziec co to jest, z czego i jak się robi ![]() zrobiłam przegląd Leosiwych rzeczy, mam już 1,5 komody ciszków, nie jest tak źle jak myślałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Marsi to są pompony z tiulu.
Test kupiony, zrobię rano choć tak jak pisałam, nie podejrzewam ciąży. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() jak zwykle daleko w tyle ![]() jednak na takiego newsa musialam odpisac ![]() Marsi bardzo Wam gratuluje coreczki ![]() ![]() ![]() a w jakim miesiacu bedziesz rodzic ?? ja mam jakies ciuszki po córci to bym mogla przegladnac jak bys chciala? tyle ze trzymam je u tesciowej bo u mnie nie mam miejsca ![]()
#1256 |
Zadomowienie
|
Fewciu a teraz jak się czujesz?
Marsi miałam Ci pisać, jestem zakochana w Twojej spiżarni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w listopadzie w zasadzie to nie jest tak źle przejżałam ciuszki, niewiele mi brakuje Cytat:
jeśli chodzi o pomidory to właśnie głownie do sosu, wiesz jak już będę na rozsypce to słoik plus makaron plus parmezan i mam obiad gotowy ![]() mam nadzieję,że przed urlopem coś zdąże jeszcze skrobnąć na blogu a co byś chciała z przetworów? |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Zadomowienie
|
Marsi, ale niusa zapodałaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fewcia, dawaj jutro znać jakie wyniki ![]() ![]()
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/purederm-zluszczaj...387454894.html są teraz do kupienia w drogerii hebe za 13 zł
![]() |
#1260 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------------------------------- Hihi, zaraz Wam napiszę do której dzisiaj spałyśmy ![]() ![]() ![]() ![]() Boże, wiecie, ja na prawdę się autentycznie poryczałam po informacji o śmierci Robina, to był mój ukochany aktor, "Panią Doubtfire" oglądałam już kilkadziesiąt razy i zawsze śmieję się wzruszam na tym tak samo; "Jumanji" to już w ogóle taki film dzieciństwa, a "Buntownik z wyboru"... Kuźwa, przecież On był tak świetnym aktorem, zagrał w tylu świetnych filmach, był cudownym komikiem, a zarazem fantastycznie grał w dramatach... No przecież nie ma takiego drugiego ![]() ![]() Przed chwilą podali, że podciął sobie żyły i się powiesił ![]() ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-08-12 o 20:35 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.