![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Paulina no u mnie jak pradu nie ma to tak samo lipa...
A co do zapachow to my kupilismy te torebeczki takie wczoraj. Na razie pieknie pachnie. Tylko do komody z czterema szufladami wzielam dwie, myslalam, ze sie rozejdzie, a nie, woec albo bede musiala porzekladac, albo dokupic. Ale w szafie pieknie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1112 |
Rozeznanie
|
hej ho
![]() czekoladko,mnie sie podoba ta 2 wizualizacja..nawet nie wiedzialam,ze jest tansza..eh..ja tez bd miala taka lazienke..ale dopiero za 2 lata Rosalie 3 maj sie kochana,z mama napewno bd lepiej ![]() Ela ![]() ![]() Sloneczko ![]() Zanet ![]() Justana,wielkie dzieki /napewno cos z tego wzbiore magdula ekstra kombinezony..ja mam tylko 2..a na 3/4 msc siostra przywiozla z DE kurteczki wiec potem mlodego bede w nie ubierala zapomnialam wczoraj Wam powiedziec..bylam we wtorek u tej kosmetzczki jak wczesniej wspominalam.babeczka robila mi peducire i zele na stopy..poczatkowo byla strasznie milczaca..ale po 20 min takiej ciszy podniosla glowe i zapytala na kiedz tp mam i co bd..odpowiedyialam i znow cisza..po chwili podniosla glowe i z tekstem||jak ja Pani zazdroszcze||..nie jestem pewna ale chyba miala lzy w oczach..nawiazala sie rozmowa..okazalo sie,ze dziewczyna 28lat jest juz po 3 zabiegach in vitro i raz sie udalo ale w 8tc poronila..jesssu jak mi sie jej przykro zrobilo..widac bylo,ze zalamana a moj widok podejrzewam jeszcze ja dobijal..jakos ciagle o niej mysle.. ![]() ![]() ![]()
#1113 |
Zadomowienie
|
Rosalie pewnie, że trzymam kciuki, musi być dobrze
![]() Ela brawa dla Jasia oby tak dalej ![]() Frau Gizela ale bym narobiła rabanu, dożyć, że płacisz za badanie ze swoich pieniędzy to jeszcze powinni zapłacić za swój błąd, bo przecież to badanie mogło Ci być bardzo potrzebne.
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety ale coraz wiecej par ma takie problemy ![]()
![]() |
#1115 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
https://www.facebook.com/Marta.Kucharska.Fotografia Cytat:
![]() Cytat:
ja uwielbiam duże piesiory, im większy tym fajniejszy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1116 |
Zadomowienie
|
Żanet dziękuję za zaproszenie
![]() ![]() Manieczko porażka bez prądu Esti to okropne ! Nie zazdroszczę Ci tej sytuacji...Domyslam się jak czuła się ta dziewczyna... my sie bardzo długo staraliśmy....więc wiem jak boli kada porażka Dziewczyny zmykam sie czymś zająć... Nie wiem jeszcze czym ale muszę oszczędzać baterię w lapku. Postaram się zaglądnąć do Was później.... Milego dnia ![]() Justana dziękuję za linka ![]() Kochana to z bezsilności ![]() ![]()
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-21 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
Nie wiem czy ja już mam jakies paranoje czy urojenia ale zadam wam pytanie, byc moze głupie ale nurtuje mnie to... Od 2 dni ruchów dziecka odczuwam o wiele mniej i sa bardzo slabe /delikatne/ , czy moze to dziecko miec za malo miejsca tam w srodku i dlatego mam sie nie pokoic, w sumie juz to robie, wizyte mam jutro o 8.40, poczekac do jutra czy jechac na IP czy co bo glupieje ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Jak masz prawko to pewnie, że się przyda ![]() 3. Ja miałam upatrzone łóżeczko w całkiej dobrej cenie z materacem GPK, ale jak wczoraj odkryłam, że z wielu tych materacy pokrowiec zdejmuje się z gryką i mogą być problemy z praniem to ..... szukałam innego. I znalazłam materac, co niby zdejmuje się sam pokrowiec (gryka jest osobno), no i łóżeczko osobno musiałabym kupić... ale już sama nie wiem jaki ten materac GPK czy pianka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje koleżanki też twierdziły, że białe pampersy są dużo lepsze od zielonych. Cytat:
![]() Rosalie trzymam kciuki za twoją mamę i życzę Ci dużo sił ![]() Cytat:
A twój chłop jakieś dziwne ma pomysły z tym trzecim samochodem. Byłam w poniedziałek na wizycie i nie zauważyłam, że lekarz się pomylił i źle wypisał mi L4. Zamiast do 10.09 to mam 10.08 ![]() Za oknem jesień. Zimno już. W nocy ledwo dajemy radę spać przy otwartym oknie a zamknąć nie ma jak bo nadal po malowaniu trochę czuć farbą. No i zaczynam się zastanawiać co ja będę nosić jak będzie zimno. Przecież w żadną kurtkę z brzuchem się nie zmieszczę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Ja ostatnio założyłam płaszczyk przeciwdeszczowy ocieplany lekko....i ledwo się zasunęłam...też nie wiem w czym będę chodzić, bo tak wszystko miałam dopasowane, więc teraz nie ma mowy o dopięciu się ![]() założyłam też ostatnio skórzaną kurteczką, brak mi jakieś 10 cm (jak nie więcej) żeby dociągnąć dwie strony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mysle, ze pojedz sobie spokojnie na IP i powiedz, ze slabo czujesz ruchy. Zrobia Ci ktg, powiedza ze wszyatko w porzadku i bedziesz miala te pewnosc ze jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzis pierwsze zajęcia w szkole rodzenia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2014-08-21 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten materacyk kupujesz w necie ? masz już upatrzony konkretny egzemplarz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
Niektórzy oddają zwierzęta jak pojawi się dziecko, albo jadąc na wakacje itd. My od miesiąca mamy w domu szczeniaka i jest jeden wielki sajgon :P bo szczeniak i 6 latek to na prawdę wybuchowe połączenie. Teraz jeszcze pojawi się drugie dziecko- malutkie i w ogóle będzie wielkie zamieszanie
![]() Nie nadrobię tego wszystkiego co napisałyście bo musiałabym tu spędzić pół dnia a w sumie muszę jeszcze popracować no a potem w końcu przejrzeć ciuszki dla małej. Zobaczyć czego ile mam. Ja też zamówiłam worki próżniowe na all. Muszę ogarnąć trochę garderoby bo jest tam jeden wielki bałagan i nic się nie mieści. Mam nadzieję, ze spełnią swoje zadanie. Mój mąż rozpalił w kominku bo tak mi z rana zimno było, czuć już jesień ![]() Mi też zgubili badanie w labolatorium, zorientowałam się dopiero u lekarza że nie mam wyników na toxo a niestety rachunku już nie miałam. Kombinezony mam na 52 na 62 i 68. Przy synu musiałam dokupywać ubranka na 52 bo miałam wszystko na 62 i we wszystkim się topił ale te na 52 starczyły na bardzo krótko- może 2/3 tygodnie. Tak więc pamiętam że dokupywałam tylko takie wyjściowe ubranko ze szpitala, do lekarza itd. Kombinezon miałam wtedy na 62 i był lekko przyduży ale to nie miało jakiegoś wielkiego znaczenia przy kombinezonie. W sumie to był kwiecień więc za wiele razy go nie użyliśmy. Jeśli chodzi o łazienkę- wzięłabym tańszą wersję. Jest bardzo ładna więc w sumie nie ma sensu przepłacać, tym bardziej że pewnie za parę miesięcy nie będziecie na nią zwracać uwagi. Ważne by płytki sie dobrze czyściły, nie było widać brudu itd. My też mamy dużą łazienkę- nas kafle wyszły jakoś 6 tysięcy, ale zrezygnowaliśmy praktycznie z decorów za to mamy mozaikę która chyba wyszła tyle co płytki. Ale z płytek jestem bardzo zadowolona, świetnie się czyszczą i ogólnie nie widać zacieków na podłodze itp. W poprzednim mieszkaniu miałam tragedie- żółte płytki na których było widać wszystko. Zostały nam jeszcze meble na zamówienie do łazienki ale czekam na razie do września, może mi się jeszcze koncepcja zmieni. |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zadomowienie
|
Moje dzieciątko jest już główką w dół, po mojej lewej stronie ma kręgosłupek a po prawej kopie nóżkami i wkłada je mamie pod żebra
![]()
#1129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lola - ja zawsze ze sobą targam TŻ ![]() ![]() szybkawolna - ja ostatnio też przez 2 dni prawie wcale nie czułam małej! ale miałam niedługo potem wizytę, okazało się że się obróciła ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/lozeczka-safari-ol...tml#tabsAnchor
![]() |
#1131 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z tego co jest napisane to poszewka się ściąga normalnie do prania, na zdjęciu to co jest przekrój materaca to jest tylko obicie materaca a nie jego pokrowiec, no chyba że dopytywałaś u sprzedawcy, na zdjęciu na górze masz przekrój a na dole masz w poszewce, raczej jest to co innego ![]() ![]()
![]() |
#1135 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi koleżanka pożyczy płaszcz ciążowy, będzie sporo za duży bo jest większa ale potem go wykorzystam żeby opatulić mnie i dziecko w chuście ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Esti przykra sytuacja...tyle par dlugo stara sie o dziecko i ma problemy...
Aleksandretta jak to na wszystko trzeba zwracac uwage...teraz musisz jezdzic i zalatwiac. Szybkawolna nie wiem czy kojarzysz ja tez mialam tak, ze dwa dni maly ruszal sie, ale w porownaniu z tym co bylo o wiele mniej i slabiej...przyspieszylam wizyte i bylo wszystko ok. Babeczka mowila mi, ze mam liczyc rano i wieczorem w okresie najwiekszej aktywnosci czyli raczej po posilku - ma byc min.5, najlepiej 10 ruchow w ciagu godziny i niewazne czy slabiutkie czy bardzo mocne...i tyle to sie ruszal bez problemu. Jakby nie bylo tyle ruchow to liczyc kolejna godzine, a jak nie bedzie to na ktg do szpitala jechac. Od tamtej pory ruchy sa juz wlasnie innego rodzaju - bardziej wypychanie takie. Ma dni szalenstw, ale sa tez dni spokojniejsze. Zawsze mozesz jechac na ip. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Ja od męża nie pożyczę bo on nie ma sportowych kurtek tylko płaszcze. No i utopiłabym się w nich. O tym, że rękawy by mi zwisały do ziemi nawet nie wspominając
![]() No i po porodzie trzeba będzie szybko brzuch zrzucić bo mam dopasowany płaszcz i nie dopnę się póki nie wrócę do figury sprzed ciąży. |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam o tym łóżeczku http://allegro.pl/show_item.php?item=4531314948 ale napisałam do nich pytanie i potwierdzili mi, że pokrowiec zdejmuje się razem z gryką.... Ja bym dla pewności napisała do sprzedającego pytanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Ja też chcę całe białe łóżeczko. Do tego białą komodę córka dostanie. Myślę o takim klasycznym łóżeczku bez pełnych boków tylko szczebelki na całości.
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.