|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]() Jesień Ziimno
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-08-21 o 09:42 |
|
|
|
|
#2612 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2613 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Paskudnie obrzydliwie pochmurno i w ogóle, jak to Wy mówicie - fuble
![]() Spodnie musiałam założyć
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aby patrzeć, jak trzeba będzie wypełzać rankiem po ciemku z domu w kurtkach, czapkach i szalikach i z odmrożonym nosem, fubleeeee ![]() 15 minut spacerkiem ode mnie jest fashion House outlet ze sklepem Venezii Tylko nie wiem, jak tam z dostepnościa nowych kolekcji i cenami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-08-21 o 09:42 |
|
|
|
|
#2615 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A co gorsza, na jutro delikatnie planuje spotkanie z pewnym miłym osobnikiem pci przeciwnej - i zdaje się, ze nie ma siły, zamiast mu zaprezentować piękna opaleniznę, będę zmuszona wystąpić w pończochach, pelnych butach i niedajborze płaszczu
|
|
#2616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale taki English też mi styknie. No wiem właśnie, wiem to wszystko. Cały dramat rozgrywa mi się pod kopułą. Cytat:
![]() 2. No jak wszystko, zależy od preferencji. Twój life i Twoja jego wizja, jak to mawiają jesteś kowalem swojego losu ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam buty takie ło http://allani.pl/zdjecie/trampki-deichmann/1019887 i się dziwnie czuję, jakbym na jakiś wf szła, ostatnio buty, które nie sa czarne i z czarnymi sznurówkami, to chyba w podstawówce nosiłam
|
|
#2618 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
dzięki2. się nie dziwię ciekawe którą, biurko razem z kompikiem, kanapę czy biblioteczkę Cytat:
![]() Cytat:
trochę jestem zła na siebie bo miałam całe lato i się nawet nie zabrałam za ruski 2. o kurde, nie cierpię takich walk, użerania się.... że też trzeba zawsze wybierać, dlaczego tak musi być że święty spokój kosztuje realną kasę tak jak i wszystko inne, bo jak jesteś na starej umowie to płacisz więcej ale nie musisz szukać, zmieniać, latać, załatwiać...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2619 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Czy mogę sobie nieparlamentarnie bluznąć?
|
|
#2620 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. z plusów w wieku dorosłym widzę to, że rodzeństwo może być wparciem, pomocą itp. znajomych, przyjaciół trochę się krępuję prosić o pomoc, brata a i owszem. 3. faktycznie mało Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2621 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Mam dokładnie odwrotne doświadczenia. W wielu sytuacjach kryzysowych zawsze znalazł się ktoś bliski, na czyja pomoc mogłam liczyć i na pewno nie był to niedobitek mojej rodziny..... Cytat:
No cóż... dla mnie sezon noszenia pończoch = jesień w pełni ![]() Cytat:
|
|
#2622 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kanapę i biblioteczkę, będziesz sobie czytać pod jabłonią Taaa, wiem, i w deszczu, śniegu, pełnym słońcu. |
|
|
|
|
#2623 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z tematem nieprzezycia to przesadzasz, nie takie rzeczy ludzie prezywają, grunt to miec swiadomosc problemow i wybrac szpital o najwyzszym stopniu referencyjnosci-cos na ten temat napisze jesczze w wiadomym miejscu a z tą decyzja to mi nie chodzilo zeby sie koniecznie rozmnazac, tylko zeby przestac rozkminiac i podjac decyzje na tak albo na nie, a nie rozkminiac do 50 tki ![]() oo,musze poszukac ![]() Cytat:
redzia weź nie przesadzaj, raptem pare miesiecy i juz nie zajde ,to idź to lekarza niech ci da cos na wspomozenie, chłopu jakis suplement zapodaj i nie przesadzaj
|
|
|
#2624 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. a ja się cieszę, że w końcu można nosić zakryte buty, sandały/klapki dla mnie = poobcierane stopy ![]() 3. czytanie ze zrozumieniem to jedno, zapewne taką umiejętność posiadają, ale o wydanie merytorycznej decyzji w sądach czy urzędach jakoś często trudno, nie wiem, nie chcą brać odpowiedzialności czy co? nie rozumiem dlaczego często wszystko przeciągają i czepiają się głupich kwestii? jeszcze trzeba mieć tę jabłoń ale fakt, czytanie latem na tarasiku w cieniu
|
|
|
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że napiszesz. Moja przyjaciółka, ta co ma najświeższego wśród mojego grona dida - 4 mieszki, właśnie robiła z mężem casting na szpital. Wynajęli sobie też położną, żeby przychodziła do nich na ososbiste konsultacje a nie grupowe zajęcia ze szkoły rodzenia. Takie wsparcie baaaaardzo im pomogło. W sumie zawdzięczają zycie dziecka tej grupie lekarzy, położnej z danego szpitala. Ja i ona mamy identyczne podejście do tematu - chcemy wcześniej wiedzieć maksymalnie ile się da, przygotować się na wszytsko co się da, czuć że ejsteśmy w dobrych rękach, mieć zaufanie do tych ludzi, że w razie W będą wiedzieli co robić, podejmą decyzję, nie zlekceważą poprzez rutynę nawet najdelikatniejszych, niepokojących symptomów etc etc. Nie bez znaczenia są też warunki, komfort, w sensie intymności. Nie chodzi o jedwabne poszewki ale o zapewnienie intymności, a nie stado rodzących i latanie z gołym dupskiem do łazienek na korytarzu - bo takie warunki wciąż występują. No ale to tak z grubsza. 2. Tak właśnie chcę uczynić. Bo jak pisałam czas ucieka. Nic se ne wrati. Piszę ogólnikami, bo jednak szczegóły są osobiste bardzo, no i przynudnawe ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-21 o 11:50 |
||
|
|
|
#2626 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2627 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
) ale już np. w kwestii wieszania szafek kuchennych dobrze, ze trafiłam na życzliwego sąsiada. Już widzę minę mojego tzw. brata jakbym go poprosiła, żeby przyjechał z Warszawy pomóc mi wieszać szafki A dwóch kolegów z pracy mnie dopytywało, czy nie potrzebuję pomocy przy tego typu cięższych pracach!Jak w zeszłym roku okazało się, ze muszę się zgłosić do szpitala, zadzwoniłam do niego z pytaniem, od której strony wchodzi się na SOR w Szpitalu Bielańskim (a parę miesięcy temu była tam bratowa, więc wiedziałam, ze znają teren) usłyszałam "poszukaj sobie w internecie, na stronie szpitala na pewno podają". I nie, nie spytał, po co się do szpitala wybieram. Akurat jeśli chodzi o rodzinę, trafiłam dość kiepsko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W umiejętność czytania ze zrozumieniem mocno wątpię. Przykład: w KAŻDYM kierowanym do sądu piśmie podaję adres do doręczeń, inny niż adres zameldowania. W dzisiejszym piśmie z sądu napisali "w aktach sprawy brak jest pisma, w którym wskazywałaby swój adres do doręczeń" (dosłownie tak sformułowane, nez żadnego "wskazywałaby pani" czy "wskazywałaby powódka"). Dla mnie to znaczy, ze albo ktoś jest analfabetą albo po prostu nikt nie czyta tych moich pism i odpowiada z automatu, aby cokolwiek odpisać.
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
No więc tak, dziś po wyjściu z Orange mam w planie zastosować moją ulubioną technikę łagodzącą stres, czyli udać, że problemy nie istnieją i pójść do perfumerii
![]() Co niuchnąć? Nie mogę i tak kupić, ale jakiś odlewik bym przygarnęła jak sie nadarzy okazja. Wczoraj niuchnęłam nową DKNY bleeeeeeeeeeh I Eternity Night - bleeeeeeh Półka z nowościami Bo nie miałam pomysłu.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-21 o 12:18 |
|
|
|
#2629 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Co do szpitala i braku zapytania Twojego brata o co chodzi - to prawie nie wierzę.... Cytat:
no to faktycznie, z czytaniem (i nie tylko) u nich kiepsko
|
||
|
|
|
#2630 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko pożyczę Baru miłego dnia, nie dam rady nadrobić
![]() Jak pachnie Bandit? Albo Azuree EL? Bardzo dryndusowato? Rejcz
|
|
#2631 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale chyba kontrolnie pójdę bo może mam coś z tarczycą albo inny blokujący duperel i bez sensu czekać rok żeby podręcznikowo zgłosić się do lekarza po stosownym okresie bezowocnych prób. Zwłaszcza, że we wrześniu jeszcze będę mieć czas na badania a potem niekoniecznie. Cytat:
Także chciałabym wydać tym razem grube piniondze na osobny pokój ale niestety nie zawsze jest dostępny, argh. |
||
|
|
|
#2632 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dlatego ja się bardzo ciesze ze mam siostrę, nie chciałabym być jedynaczką ![]() no ale zawsze punkt widzenia zależy od tego jak się trafi Cytat:
Przestało padać |
||||||
|
|
|
#2633 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przestało, bo do mnie przyszło
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2635 |
|
Mother of Cats
|
Spod kota na kolanach, ciepłej herbaty i Cohena w głośnikach
Oraz literek ![]() Baru zafejsowany, mam prośbę: czy mogłybyście udostępnić moją wiadomość na FB o poszukiwaniu domu dla kotów?
|
|
|
|
#2636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za werwa ![]() A ryli, to dwuosobowka w tym szpit co moja przyjaciółka wybrała jest normą. For free. Po prostu taki mają standard. Cytat:
U mnie też, już ponad h temu, i jest słońce, i jest dobrze, tylko czapka napierdziela, a o lecących włosach garściami daruję wszystkim tyradę. Coroczny smuteczek, coroczna trauma, w sumie to 2x w roku No nic, uszy do góry, nic się z tym nie da zrobić i heja nach der Stadt. ![]() Aileenn - kota na kolanach zazdroszczę, herbaty gorące wypiłam już dziś 3, teraz łyknę pomidorówkę i zbieram się. Lepiej sie czujesz? ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Co za werwa ![]() A ryli, to dwuosobowka w tym szpit co moja przyjaciółka wybrała jest normą. For free. Po prostu taki mają standard. Cytat:
U mnie też, już ponad h temu, i jest słońce, i jest dobrze, tylko czapka napierdziela, a o lecących włosach garściami daruję wszystkim tyradę. Coroczny smuteczek, coroczna trauma, w sumie to 2x w roku No nic, uszy do góry, nic się z tym nie da zrobić i heja nach der Stadt. ![]() Aileenn - kota na kolanach zazdroszczę, herbaty gorące wypiłam już dziś 3, teraz łyknę pomidorówkę i zbieram się. Lepiej sie czujesz? Czy lepiej nie pytać? |
||||
|
|
|
#2637 | |||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj dość ładnie jezd, 20 stopni i słonko ![]() Cytat:
Lubimy aranżować wnętrza z rozmachem i pełną awangardą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A musimy oddawać? |
|||||
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
znad kawy i brzucha pełnego spaghetti z sosem sojowo-warzywnym z kiełkami rzodkiewki (które prawie wyrzuciłam, bo wzięłam korzenie boczne za pleśń
)Didka większa je jak opętana, a chuda i drobna jest ![]() nie ma sprawiedliwości Cytat:
na gin i patologii ciąży więcej osób na sali.
|
|
#2639 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

jutro idę negocjować albo zrywać starą i brać nową. chyba bardziej się opłaca nowa umowa zwłaszcza, że nie ma szans żebyśmy przejedli 30 giga limitu miesięcznie 

Tylko nie wiem, jak tam z dostepnościa nowych kolekcji i cenami

? w końcu matka się na ogół myje i jakimś mydłem pachnie i nic się nie dzieje 
I tak sie bujamy. A Auto nietypowy model, z Francji sprowadzony Extreme (żeby nie było Clio lat już chyba 13 więc złom) nie ma takiego silnika w tabelkach więc niestety nie możemy wygodnie nic załatwić przez telefon
No nie chce mi sie, nie chce, ale muszę. Jako nowa mam zawsze najtaniej pierwszą polisę, taka zanęta na klienta. 

,
No ale to tak z grubsza.