Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-22, 08:16   #1771
litllesweetangel
Lurker ;)

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Meneq widzialam wasze nowe foto na fb, Yae jest najpiekniejsza Ale bedzie miec powodzenie!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 08:45   #1772
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Meneq widzialam wasze nowe foto na fb, Yae jest najpiekniejsza Ale bedzie miec powodzenie!

Dzieki, ale konkurencja niewielka, przeciez tylko trzy sie zebraly. Swoja droga tutaj bycie pieknym nic nie znaczy; w cenie jest bycie "cute". Z charakterkiem Yae, jak to okreslil tz jaj Margaret Thatcher, to bedzie trudne zadanie.
Wczoraj bylysmy na spotkaniu z corkami kolegow tz (19 i 17mscy) a dzis z kolezanka z plywalni (urodzona w ten sam dzien co Yae). W tym tygodniu codziennie towarzysko sie udzielalysmy - nie mialam mozliwosci odespac podczas Yae drzemek, ale wyjscie do ludzi bylo mi rownie potrzebne.
pstryczku sery to nie jest japonski rodzimy produkt. Mimo, ze mleko produkuja wspaniale, jego przetwory nie zachwycaja. Dobre sery sa z importu i pewnie stad ich cena.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 09:58   #1773
Debrah
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47800827]Debrah i inne dziewczyny - owszem, cc nie na zimno lepsze, SI jak najbardziej wymaga stymulacji (ale spokojnie, jeśli nie jest strasznie, to można w domu się bawić i jeśli widzicie efekty pozytywne, to super), ale Debrah głównie chodzi o to, że dziecko jest dostymulowywane w trakcie przeciskania się przez kanał rodny - i tu minus dla cc wielki, że nawet na gorąco przy cc tego nie ma. Tu fajnie napisane, olejcie to, że chodzi o wcześniaki to się tyyczy po prostu cc również:

http://www.akcjafizjoterapia.pl/fizj...przedwczesnie/[/QUOTE]
Dzięki, rozumiem

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
przepraszam, ale

superancko A. wyglada!

eeeeeeee, choroba jak kazda inna a ze odbytu

widze ze dziewczyny juz odpowiedzialy za mnie ale dziekuje za rade

a prosze Cie bardzo, nic specjalnego w gruncie rzeczy. w mohito spodobala mi sie biala bluzka, juz ja widzialam oczami wyobrazni na sobie 1 wrzesnia i co - doopa, material tak przeswitujacy ze
ogolnie nastawilam sie na marynarki bo pod to byle co mozna zalozyc i jest git a reszta przy okazji sie nawinela
bardzo bardzo fajne wszystko nosiłabym wszystko co kupiłaś, mój gust.

Bry dzień!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 10:14   #1774
nafiyqa
Zakorzenienie

neti, przeciez ani ja, ani szklanka, ani Aga nie chcialysmy Cie obrazic, takze spokojnie, luzuj majty

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

I zgadzam sie z little- sliczna Yae!!!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 10:48   #1775
s i l v e r
Zakorzenienie

WRESZCIE u nas się pogoda zrobiła! Ciągle padało i zimno
W niedzielę wracamy do domu. Ale na szczęście jeszcze tydzień urlopu mam.

Pozdrawiam z okolicy pięknie pachnącej lasem sosnowym
Stary 2014-08-22, 11:49   #1776
gojka24
Zakorzenienie

Hej.
No poszalały. Ugrzęzłam w kuchni a tu tyle stron do nadrobienia Całe szczęście, że już się ze wszystkim uporałam ok 50słoików przetworów, mieszkanie posprzątane i jestem spowrotem. W planach mam generalne, jesienne porządki jeszcze.

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
gojka jak robisz sos slodko-kwasny i papryke z pieczarkami?
Później wrzucę przepisy, obiecuję

Cytat:

dziewczyny, dawajcie wszelkie przetworowe przepisy do k!!!!!
Bardzo chętnie, ale nie mam dostępu do klubu. Dlatego wrzucę je tutaj, a któraś niech poprostu przeniesie je do klubu.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
o proszę to się cieszę bo ja też kocham gary
i ja też

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
no,że ja to wiesz
potem Iffonka to też wiesz
Ewik
Aga
Jakaja (bliźniaki )
Mikakrolikowa
no i ostatnia- to news, musisz do k zajrzeć bo to jeszcze tajemnica
O i Mika, nie wiedziałam. Gratujuję i tajemniczej mamusi również

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
Ola dostała ostatnio od babci komplecik - serwis kawowy i teraz przygotowujemy 'herbatkę' kulturalnie do filiżanek anie do klocuszków. Ale muszę pochwalić moją córę bo bardzo ładnie załapuje zabawę 'na niby', czy to sklep, czy gotowanie A ostatnio jeździmy kartonem po podłodze, w sensie podróżujemy pociągiem i co przystanek to zabieramy kolejnego pasażera
Moja P też ostatnio dostała. W szoku byłam jak sama z siebie wzięła czajnik, filiżankę i łyżeczkę. Nalała z czajnika wody do filiżanki, pomieszała łyżeczką i dałą mi do wypicia. Szok, bo jeszcze nie miałyśmy okazji się tym bawić a ona już wiedziała co z czym. Szok, szok. Nie dociera do mnie, że nasze maluchy już nie takie małe.

Cytat:
:

[/COLOR]btw robiłyście kiedyś dżem brzoskwiniowy?
Ja robiłam rok temu z "własnych" (dostałam od brata) brzoskwini.

Cytat:
U nas na sniadanie Kuba zjadl calego placka z kaszy manny

nawijko fajne te przepisy ze strony,ktora podalas wczoraj
Poproszę o przepis, chyba, że już podawałaś i mi umknął.

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ja płaciłam 130zł, za 6 tygodni bedzie gorzej, bo pneumokoki za 280.
płacimy 110zł. Całe szczęście, że pneumokoki mamy darmowe, bo starszny wydatek.

Moja P coś się przestwiła na 2 drzemki ostatnio. Nie podoba mi się to wcale. Wczoraj drugi raz zasnęła o 18, całe szczęście, że spała do 6

Byłyśmy u okulisty. W sumie wszystko ok. Plamka na oku nadal jest. Jest to znamie na całe życie, na szczęście nie groźne. Będzie artystycznie uzdolniona Ma wadę wzroku, ale narazie nie trzeba jej korygować. Za to bratanek 13 miesięcy musi nosić okulary. Płaciliśmy 100zł i ful wypas, badanie komputerowe, na tym sprzęcie http://optykchojnowski.os1.pl/badanie_to_wiecej/, dno oka. Pełny wywiad, no ful wypas. Tylko tyle, że do Krasnegostawu musiałyśmy jechać. Black jak będziesz u teściów to polecam, naprawdę warto. Ale i tak się opłaca. Wcześniej chodziłyśmy do specjalisty z Lublina, bo zajmuje się wcześniakami. Jedna wizyta ograniczała się do tego, że położył małą na łóżku, zgasił światło, poświecił latarką w oko, popatrzył i 100zł wziął. Drugim razem tylko na ten sprzęt co wklejałam link i tyle. A tutaj pełny profesjinalizm.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 12:42   #1777
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Moja P coś się przestwiła na 2 drzemki ostatnio. Nie podoba mi się to wcale. Wczoraj drugi raz zasnęła o 18, całe szczęście, że spała do 6

.

dobrze ze u okulisty wszystko ok

ciekawe jak tam Marsi?

------------
wrocilismy wlasnie z 2godzinnej wycieczki rowerowej jeeeeeeeeeesc!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 12:58   #1778
Lenova
Wtajemniczenie

Witam ;]

Wybaczcie może głupie pytanie, ale co to jest cc na zimno a nie na zimno ?

Gojka- dobrze, że u okulisty wsio dobrze

Sytuacja z rana:
-Blanuś, wiesz jak mama cię kocha ?
-Blanka się gramoli na mnie obejmuje mnie łapkami za szyje i mówi:"niunia mami lubi" <3

Zbieram się do UP złożyć podpis żem bezrobotna, ciekawe jakie kuszące propozycje pracy mi dadzą ?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 13:23   #1779
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

A jakie kalosze ma??

W ogóle tak się zastanawiam, jak chcę młodej teraz gumiaki kupić, to chyba już lepiej od razu z ocieplaczem?
jakie ma jakie ma, kurde nie pamiętam nazwy. Kupuj z ocieplaczem- zawsze można wyjąć

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam ;]

Wybaczcie może głupie pytanie, ale co to jest cc na zimno a nie na zimno ?

Gojka- dobrze, że u okulisty wsio dobrze

Sytuacja z rana:
-Blanuś, wiesz jak mama cię kocha ?
-Blanka się gramoli na mnie obejmuje mnie łapkami za szyje i mówi:"niunia mami lubi" <3

Zbieram się do UP złożyć podpis żem bezrobotna, ciekawe jakie kuszące propozycje pracy mi dadzą ?
Wydaje mi się, że cc na zimno to taka, która była zaplanowana na wcześniejszy termin i kobieta nie miała żadnego sygnału że to "już" w sensie skurczy i żadnego rozwarcia? hmmm a na ciepło, to że może już akcja porodowa rozpoczęta, ale trzeba było zrobić jednak cc? hmm tak mi się wydaje.

Wczoraj był gość na ostatecznym pomiarze, powiedział, że mogę zmienić jeszcze kolor frontów do poniedziałku kurna, chyba jednak zmienie, no i teraz myślę ciągle intensywnie jeszcze nad blatem... białym.

Pstryku, kiedyś chciałaś zdj jak wyglądają te rolety u nas, a więc one są schowane, nie wystają tak chamsko jak w sklepach, bo mamy styropian 15:P

No i tzt wreszcie od jutra urlop- 2 tyg

Co do czułości- ja jak mówie " Amelka kochasz mamusie?" a ona podchodzi.. przytula mnie i daje takiego całusa, achhhhhhhhhh kocham ją tak strasznie!!!!!!!!! rozwala mnie na milion kawałków<3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01329.jpg (83,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01332.jpg (100,8 KB, 34 załadowań)

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 13:25   #1780
ewulkaaa
Wtajemniczenie

hej, a cóż tu taka cisza?

u nas w porządku, rano była u mnie siostra z dwójką synów, ło matko, ale był hałas

a teraz lecę przygotować obiad - łososia z sałatką z grillowanymi warzywami i jakieś smoothie na deser

i lecę się odpicaować, w końcu dzisiaj na grupę jadę

dziewczyny dzieci żłobkowych - jak tam nastroje? to już za tydzień! ja się cholernie stresuję, codziennie tłumaczę ani, że już niedługo pojedzie z tatą do dzieci, i tam bedzie pani ale nie będzie mamy ani taty, Często się pyta wted o kocyk i smoczka, więc chyba rozumie? :cofused:
a wy jakoś przygotowujecie swoje dzieci na ten dzień? i siebie?
planujecie jakoś przyzwyczajać, np pierwszy dzień 2 h, drugi 4h itd?

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 13:31   #1781
Debrah
Zakorzenienie

Lenova : love:

Na zimno to taka która jest planowana, a wcześniej ani nie odeszły wody ani skurczy brak - czyli bez czynnej akcji porodowej.
Nie na zimno: w trakcie porodu i skurczy już.
Duża różnica dla dziecka.

Deli : czy tobie też nie działa grupa next? zniknęła mi z listy moich grup..

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Ewulka polecam poczytać: http://agnieszkastein.pl/akcja-adaptacja/
Jest jeszcze webinarium - czyli taka konferencja z udziałem chyba także agnieszki stein - do odsłuchania ( bo nagranie stare) 2 h o tym - tylko, że płatny dostęp 25zł.
http://sklep1408749.home.pl/pl/p/Akc...o-nagrania/126 nie słuchałam bo póki co potrzeby brak, ale wiele mam to poleca.

I tulę, bo wyobrażam sobie stres!
Stary 2014-08-22, 13:31   #1782
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Deli : czy tobie też nie działa grupa next? zniknęła mi z listy moich grup..

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------
Mam

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-08-22, 13:33   #1783
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Byłyśmy u okulisty. W sumie wszystko ok. Plamka na oku nadal jest. Jest to znamie na całe życie, na szczęście nie groźne. Będzie artystycznie uzdolniona Ma wadę wzroku, ale narazie nie trzeba jej korygować. Za to bratanek 13 miesięcy musi nosić okulary. Płaciliśmy 100zł i ful wypas, badanie komputerowe, na tym sprzęcie http://optykchojnowski.os1.pl/badanie_to_wiecej/, dno oka. Pełny wywiad, no ful wypas. Tylko tyle, że do Krasnegostawu musiałyśmy jechać. Black jak będziesz u teściów to polecam, naprawdę warto. Ale i tak się opłaca. Wcześniej chodziłyśmy do specjalisty z Lublina, bo zajmuje się wcześniakami. Jedna wizyta ograniczała się do tego, że położył małą na łóżku, zgasił światło, poświecił latarką w oko, popatrzył i 100zł wziął. Drugim razem tylko na ten sprzęt co wklejałam link i tyle. A tutaj pełny profesjinalizm.
Raczej nie planuję przenosić mojego leczenia do Krasnegostawu, bywam tam raz na ruski rok, a w Ols mam genialną okulistkę, u której podstawowe badanie trwa godzinę i kosztuje 80zł, więc jeszcze lepiej - ale jeśli teściowie będą potrzebowali jakiegoś dobrego lekarza, to wtedy się do Ciebie odezwę po namiary.

A co do plamki, to ja też mam - znamię właśnie, widać je zawsze na zdjęciach mojego oka, gdy fotografuję swoje mejkapy. Coś takiego ma Paulinka?

Ale tak a propos tematu, to muszę się wybrać po nowe okulary.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 13:35   #1784
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Mam
kurdę, to co ja zrobię? chyba mnie nie wywalili? założyłam album wg regulaminu, wg zasad, z butami młodej.. nie wiesz kto tam adminem jest? napisałabym na pw.
Stary 2014-08-22, 13:41   #1785
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
kurdę, to co ja zrobię? chyba mnie nie wywalili? założyłam album wg regulaminu, wg zasad, z butami młodej.. nie wiesz kto tam adminem jest? napisałabym na pw.
Nie mam pojęcia, ale na pewno jesteś, mimo że nie masz na liście, wpisz w wyszukiwarce grupa next i jak klikniesz to zobaczysz, że nadal w niej jesteś

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-08-22, 13:42   #1786
Debrah
Zakorzenienie

To jest chyba grupa tajna, bo mi nie pokazuje. Ale dzięki póki co.
Stary 2014-08-22, 13:42   #1787
pstryczek84
Zakorzenienie

Deli - u nas identyko z tym kochaniem, przychodzi i przytula
K. czasem tez podchodzi znienacka, robi po glowie cacy-cacy i daje buziaka obowiazkowo w usta

juz sie powoli przyzwyczajam do tych rolet nigdy wczesiej nie widzialam ich w normalnym domu albo poprostu nie zwrocilam uwagi, tylko sklep i sklep a teraz to w sumie coraz czesciej widze

a teraz mlody chodzi z moimi perfjumami i sie "psiuka" po szyi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0889.jpg (93,8 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2014-08-22 o 13:44
Stary 2014-08-22, 19:42   #1788
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
zapewne padniesz, rażona różnorodnością i bogactwem ofert

Cytat:
hej, a cóż tu taka cisza?

u nas w porządku, rano była u mnie siostra z dwójką synów, ło matko, ale był hałas

a teraz lecę przygotować obiad - łososia z sałatką z grillowanymi warzywami i jakieś smoothie na deser

i lecę się odpicaować, w końcu dzisiaj na grupę jadę

dziewczyny dzieci żłobkowych - jak tam nastroje? to już za tydzień! ja się cholernie stresuję, codziennie tłumaczę ani, że już niedługo pojedzie z tatą do dzieci, i tam bedzie pani ale nie będzie mamy ani taty, Często się pyta wted o kocyk i smoczka, więc chyba rozumie? :cofused:
Dorotka, gdy odprowadzam/przyprowadzam Agatkę, staje z nosem przyklejonym do szyb i wlepia oczy w dzieci, mogłaby tak stać i stać, a gdy ostatnio ją zabrałam na ręce, to płacz!

Mąż 1 września wolne ma, więc pewnie po obiedzie zgarnie dziecię, ale no zwyczajnie ja już będę w pracy, on potem też, więc z musu zostanie na głęboką wodę dana.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 20:00   #1789
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:

jak narazie nie idziemy do żłobka, ale jak przechodzimy obok przedszkola do którego za rok P pójdzie to jej tłumaczę, opowiadam o przedszkolu.. Nie szukam pracy, choć jak pojawia się jakieś fajne ogłoszenie to cv wysyłam, jak się gdzieś dostanę to oczywiście pójdę i Paulinka do prywatnego żłobka pójdzie albo niani poszukamy.

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

A co do plamki, to ja też mam - znamię właśnie, widać je zawsze na zdjęciach mojego oka, gdy fotografuję swoje mejkapy. Coś takiego ma Paulinka?

Ale tak a propos tematu, to muszę się wybrać po nowe okulary.
Ja też po okulary muszę iść, ale jakoś mi nie po drodze ciągle.

Zawsze oglądam dokładnie Twoje zdjęcia na blogu, filmiki też śledzę, ale plamki nie zauważyłam Trudno więc powiedzieć czy to samo. W każdym bądz razie okulista mówił,że to znamie tak samo jak na ciele tak samo i na oku można mieć, więc chyba to to samo. Teraz słabo widać, bo ma piwne/ brązowe oczy. Rok temu miała błękitne i wtedy mocno rzucało się w oczy. Mi się to podoba, jest oryginalna przez to

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Zapomniałam jeszcze zapytać. Używacie jeszcze smoczków? Ewulka wspominała o smoczku do żłobka i tak mnie zaciekawiło ile dzieciaczkó jeszcze smoczkowych. My już od dawna nie używamy.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Zapomniałam jeszcze zapytać. Używacie jeszcze smoczków? Ewulka wspominała o smoczku do żłobka i tak mnie zaciekawiło ile dzieciaczkó jeszcze smoczkowych. My już od dawna nie używamy.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 20:12   #1790
Konto usunięte

Gojka, D. smoczkowa normalnie, ze smoczkiem pójdzie, nie powieszę się przez to
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 20:23   #1791
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Szaja ja szłam do zerowki ze smokiem

Gojka fajne badanie ja wspominam nasza wizyte u okukistki jako koszmar

Powiedziałam wczoraj szefowi o ciąży nie byl zachwycony ze sam zostaję jeszcze prezes chyba dopiero ze zwolnienie m w reku powiem boje sie ze zarzuci mi ze kombinuje, ale wczoraj dzien nie z tej ziemi poinformowalam jeszcze dwojke moich pracownikowi o moich planach a potem dwie informacje z oferta przejścia do innej firmy musiałam pod ziekowac i odmowic pewnie jak skończę macierzyński to bedzie pustka w ofertach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 20:43   #1792
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też po okulary muszę iść, ale jakoś mi nie po drodze ciągle.

Zawsze oglądam dokładnie Twoje zdjęcia na blogu, filmiki też śledzę, ale plamki nie zauważyłam Trudno więc powiedzieć czy to samo. W każdym bądz razie okulista mówił,że to znamie tak samo jak na ciele tak samo i na oku można mieć, więc chyba to to samo. Teraz słabo widać, bo ma piwne/ brązowe oczy. Rok temu miała błękitne i wtedy mocno rzucało się w oczy. Mi się to podoba, jest oryginalna przez to

Ja chcę sobie zrobić nowe oprawki, bo stare średnio mi się już w tym momencie podobają, chcę coś nieco mniejszego i w takim kocim kształcie.

Co do plamki, to dodaję fotkę - tutaj dobrze ją widać i na każdym innym zbliżeniu oka też, bo zawsze fotografuję właśnie to oko. Drugie jest brzydsze (a raczej powieka jest brzydsza). Coś takiego ma Paulinka?

A co do smoczka, to tak, Oliwka używa, ale tylko do spania. Na razie go lubi za bardzo, żebym jej na siłę zabierała, poczekam do dwóch latek i wtedy jakoś odzwyczaję inaczej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10590615_843062135719104_1472124041175856258_n.jpg (58,1 KB, 51 załadowań)
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 21:05   #1793
Delicjanka
Zakorzenienie

która ogląda harrego? przyznać się!
ja kocham książkę, film ok, ale jednak książka jest ...ach Amelka od niedawna przestawia się na jedną drzemkę

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-08-22, 21:36   #1794
Konto usunięte

Kocham pottera
Stary 2014-08-22, 21:47   #1795
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
zgadzam się, meneq Yae jest śliczna i taka duża się wydaje
Cytat:
Poproszę o przepis, chyba, że już podawałaś i mi umknął.

placki robiłam z tego przepisu
http://www.tysiagotuje.pl/2013/04/pl...z-syropem.html
na tej stronie jest jeszcze kilka innych fajnych przepisów, na razie czytam, spisuję i będę gotować
o przepisy bardzo proszę
i dobrze, że u okulisty ok, że nie potrzeba okularów
Cytat:

a teraz mlody chodzi z moimi perfjumami i sie "psiuka" po szyi
jaki elegancik, może na randkę się wybiera

zrobiłam ciasto ze śliwkami, sałatkę z zupek chińskich, pieczarki w cieście francuskim a i tak siedzę głodna
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 22:02   #1796
pstryczek84
Zakorzenienie

[QUOTE=Delicjanka;47818598]która ogląda harrego? przyznać się!
ja kocham książkę, film ok, ale jednak książka jest ...ach Amelka od niedawna przestawia się na jedną drzemkę[/QUOTE]

dopiero???????? moj gdzies od roku ma tylko jedna drzemke a wczoraj i dzis nie spal NIC

ksiazka boska, smialam sie na glos jak czytalam, film ujdzie ale ksiazka jest mega

ja zaczynam ogladac z archiwum x S1E1 za mna ogladalyscie?

Cytat:

jaki elegancik, może na randkę się wybiera
chyba zartujesz? byle co na sobie ma, bez ladu i skladu no chyba ze te perfumy Cie zmylily

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

ciekawe jak tam Sylwietta... martwie sie

Stary 2014-08-22, 22:07   #1797
nancykenator
Zakorzenienie

[QUOTE=pstryczek84;4781954 1]
Cytat:
ja kocham książkę, film ok, ale jednak książka jest ...ach Amelka od niedawna przestawia się na jedną drzemkę[/QUOTE]

dopiero???????? moj gdzies od roku ma tylko jedna drzemke a wczoraj i dzis nie spal NIC

ksiazka boska, smialam sie na glos jak czytalam, film ujdzie ale ksiazka jest mega

chyba zartujesz? byle co na sobie ma, bez ladu i skladu no chyba ze te perfumy Cie zmylily

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

jak perfjumę zapoda to zawsze będzie elegancik
mam takiego sąsiada, zawsze taaaaaak pachnie a ubrany byle jak
Stary 2014-08-22, 22:08   #1798
Delicjanka
Zakorzenienie

[QUOTE=pstryczek84;4781954 1]
Cytat:

jak byłam malolata ogladalam z archiwum x, teraz sie boje

a drzemki..ostatnio A. miała trzy, wstalysmy o 5.30 to o 7.30 drzemka, nastepna o 10 a później o 16:P ;P ale skonczyło się;p ostatnio A. ma drzemke o 10-10.30 do 12:P a zasypia o 20.40

ech, bateria w lapku sie konczy, a daleko do gniazdka

nancy, a jaka salatka z tego makaronu? ciekawa jestem;>

ja jutro robie pyzy i grochówke

oj chyba u mnie w kuchni zawita taka "firanka/panel"<3 :P http://allegro.pl/firanki-firany-int...539645772.html

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2014-08-22 o 22:10
Stary 2014-08-22, 22:21   #1799
nancykenator
Zakorzenienie

Deli kiedyś wrzucałam do k. przepis
makaron z zupek chińskich kruszysz, dajesz do miski, kroisz co masz pod ręką (u mnie kurczak wędzony, papryka, sałata, kukurydza ale można też ogórka kiszonego, fasolę), dodajesz majonez (ja mieszam majonez z jogurtem) i po jakiejś godzinie można zajadać

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

też mi się takie firany podobają, tylko zastanawiam się, jak się je pierze
Stary 2014-08-22, 22:37   #1800
Kija80
Zadomowienie

Hej
Zdradzałam Was z innym forum przez chwilę ale w szczytnym celu, adoptujemy takie oto stworzenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c69cd3448c82f470e8160779c055a65f.jpg (22,0 KB, 25 załadowań)
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości