|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
weekendy mają to do siebie że uciekają migiem
faktycznie zimno już, koleżanka urlopowiczka przyszła dziś w sukience z rękawem 3/4 i gołych nogach i dobrze, że jeździ autem bo by na bank zmarzła ale jest opalona na heban, widać od razu że z ciepłych krajów wróciła
|
|
|
|
#4622 | ||||
|
Blond forever!
|
Kash - korzystam z propozycji kawy
![]() U nas weekend porządkowy, bo na dobre wyprowadziła się, tzn zabrała wszystkie swoje rzeczy moja kuzynka z mieszkania, które nam wynajmuje i musieliśmy się poukładać na nowo Przywieźliśmy też więcej naszych rzeczy od rodziców TŻ i teraz trochę jesteśmy bardziej u siebie ![]() Cytat:
Jeszcze niedawno miałam najbliżej do nowej biblioteki w Centrum Handlowym, otwartej jak CH do 21, z mega wyborem, nowoczesnym klimatem Teraz mam po drodze Wojewódzką, więc korzystam z tamtej, ale podobnie jak Dotka - najczęściej zamawiam przez Internet i po mailu, że książka na mnie czeka odbieram ![]() Cytat:
życiach, to mnie relaksuje Ogólnie staram się dużo czytać.Cytat:
![]() Poza tym ostatnio przeczytałam, że kobieta jest najszczęśliwsza w wieku 25 lat, także nie mogę ominąć pławienia się w tym szczęściu ![]() Cytat:
Ogólnie jestem spaczona po mojej mamie, która jest okropnym chomikiem i dzięki temu ja jestem na maksa minimalistką
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
idziemy na wesele za 2 lata co prawda jej chłopa niezyt lubię, ale to na szczęście nie ja się z nim hajtam wczoraj zrobiłam 3 bita, ale z przepisu z "moich wypieków" i nie jest mega słodki, bo masy nie słodziłam dużo no i bita śmietana też tylko delikatnie ale wiadomo,kajmak to ogień |
|
|
|
#4624 | |||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja witam z herbatką owocową Wczoraj byłam z Tżtem na grzybach - całe wiaderko nazbieraliśmy i dzisiaj robię sosik
|
|
#4625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Właśnie, kash, z tego przepisu, który podałaś ile wychodzi porcji ? Tak mniej więcej.
|
||
|
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondi, podobne gatunki lubimy :czytam: Dagunia, kurczaka oczywiście można też usmażyć ![]() Dziewczyny, mam dzisiaj przymiarkę sukni ślubnej - na samą myśl aż mi się przewraca w żołądku
|
|
|
|
|
#4627 | ||||
|
Konto usunięte
|
Uwielbiam tą funkcjonalność - tylko trzeba od razu wstać i powiesić, bo później łatwo zapomnieć
Cytat:
Mało waży, nie zajmuje miejsca... Cytat:
Staram się znaleźć jakiś balans w moim życiu i chyba powoli mi to wychodzi...o ile znowu nie trafię do jakiegoś masakrycznego korpo w następnej pracy ![]() Cytat:
![]() U nas piękne słoneczko! Cytat:
![]() Dzień dobry, ja zakończyłam poranne wysyłanie CV i pucuję mieszkanie, z telefonem pod ręką popijam sobie yerba mate... znacie? dobra opcja zamiast kawy,
|
||||
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rano było 6 stopni ![]() Nie zazdroszczę braku pracy, ale zazdroszczę takiego leniwego poranka
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Rise, niestety karma ma to do siebie, że wraca, ale trwa to straaaasznie długo
![]() A co do yerby, to ja znam, piję praktycznie codziennie ok. 1l -1.5l
|
|
|
|
#4630 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Mi cały spory garnek wyszedł Cytat:
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? ![]() A tak na poważnie... Dzisiaj witam się w bardzo dobrym, aczkolwiek jeszcze trochę śpiącym nastroju. Położyłam się wczoraj spać przed północą i w ciągu pół godziny już mnie nie było... . Tia.....Zwłaszcza, że obiecałam być jutro w pracy koło 7.30, a dla mnie taka godzina to środek nocy
|
|
#4632 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż jak tak chodzę po zakupy czy coś w środku dnia czuję się dziwnie - same matki z wózkami i i emeryci i ja... mąż jak na razie ma raj - prasuję mu (czego nigdy nie robiłam z braku czasu i chęci), jedzenie zrobione, żyć nie umierać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A nie przypuszczam,żebym została zaproszona na wesele do jakiejś koleżanki. Zresztą ja też raczej nie planuję zapraszać znajomych na wesele, a przyjaciół nie mam.
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio jak się kładę, to nie ma mnie w ciągu 5 minut
jestem tak przytyrana, że kładę się i od razu mnie nie ma ostatnio się położyłam, tż miał też się kłaść za 10 min. i jak przyszedł, to ja już dawno spałam ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
u mnie jeszcze za rok wesele, kuzynka ze szkotem będą panowie w spódnicach aahaha no i jestem świadkową
|
|
|
|
|
#4635 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my idziemy do przyjaciela Tż w czerwcu przyszłego roku, bardzo się cieszę bo jego znajomi to fajna imprezowa ekipa ja też w zeszłym roku samo miasteczko takie bardzo europejskie i imprezowe, kompletnie odmienne od wiejskiej części wyspy, my natomiast mieszkaliśmy w mniejszej miejscowości Tigaki i tam było spokojnie, sielsko anielsko i piaszczysta plaża co nam bardzo odpowiadało Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a yerba mate nie znoszę, obrzydliwy smak- jak dla mnie ofkors ![]() kurde dyrektor mi wymyślił robotę (głupiego
|
||||
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zwłaszcza łosoś .
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
jeja, nie gadajcie o żadnych wyspach, i wakacjach
nie miałam urlopu od 3 lat, a nie byłam nigdzie jeszcze dłużej |
|
|
|
#4638 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4641 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w mojej rodzinie podejrzewam najwcześniej za jakieś 5-10 lat dopiero Cytat:
My całą wyspę quadem zjeździliśmy w jeden dzień, bardzo fajna sprawa. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-08-25 o 11:33 |
|||||
|
|
|
#4642 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() my jeździliśmy rowerami, prawdziwa frajda, szczególnie że główna droga prowadzi wzdłuż morza to możesz sobie przybić piątkę z moim Tż
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomnialyscie mi, ze ide jeszcze na inne wesele, w grudniu tutaj w Australii. Zaproszenia jeszcze nie mamy w sumie, ale dostalismy magnes na lodowke z 'save the date'
I z grupa wspolnych znajomych zarezerwowalismy tez juz sobie hotel na miejscu (wesele ma byc 250 km od Sydney), bo to mala miejscowos i pozniej mielibysmy problem. Tylko zastanawiam sie jak to bedzie... Znam Pana Mlodego, jego przyszlej zony nie. Obydwoje sa weganami, bardzo zagorzalymi. Tzn chlopak jest w porzadku, nie terroryzuje nikogo, kto nie podziela jego przekonan, natomiast dziewczyna jest... lekko mowiac bardzo zasadnicza w tym wzgledzie. Dlatego tez w ogole nie zjawia sie na spotkaniach ze znajomymi swojego narzeczonego. Moj tz widzial ja RAZ. Zeby przyszla na jakiekolwiek spotkanie u kogos w domu, absolutnie nie moze byc w domu miesa. Nawet w lodowce. Nawet jezeli sa zapewnione dania weganskie. Troche paranoja... Ciekawi mnie wiec jak bedzie wygadalo weganskie wesele Bylyscie kiedys na takim?
|
|
|
|
#4644 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie byłam na takim weselu nigdy, nigdy o takim nie słyszałam i uważam, że to dość kontrowersyjny pomysł, że skoro oni nie jedzą mięsa i produktów pochodzących od zwierząt to wszyscy goście na weselu też jeść nie będą nie wątpię, że da się przygotować pyszne dania wegańskie, jednak nie każdy takie lubi, prawdziwi mięsożercy mogą się czuć zawiedzeni i wyjść z wesela głodnymi
|
|
|
|
|
#4645 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
We wrześniu idziemy na wesele, zaproszenie późno dostaliśmy. Próbowaliśmy wcześniej wyczaić, czy będą nas zapraszać, ale nie powiedzieli nic. Mąż nie ma urlopu zaplanowanego, a teraz odrabia. Ma 3 dni do odrobienia. W piątek kawalerski ma nockę, chciałby iść, ale nie wiadomo, czy będzie mógł odrobić. ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Z kim idziesz? |
||
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mięsa w lodówce nie można mieć? Ale hardcore
.
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam matero ceramiczne, bo w pracy nie dam rady mieć innego, żeby je utrzymać w czystości i właśnie żeby nie zapleśniało
![]() Ale herbaty torebkowe to najgorszy sort. Z mamą i przyjaciółką (świadkową)
|
|
|
|
#4649 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() A nie chwaliłam się - kupiliśmy z TŻ bilety na dobę do Szwecji i jedziemy w połowie września na weekend do Sztokholmu
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja też coś szukam takiego fajnego weekendowego na jednej ze stron, ale nic mi nie wpadło w oko
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

Przywieźliśmy też więcej naszych rzeczy od rodziców TŻ i teraz trochę jesteśmy bardziej u siebie
Mam podobnie.
w tym tygodniu chodzę do pracy na 7 więc pozwolę sobie otworzyć poranną zmianę 

?