![]() |
#1981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Mogę mieć pytanie ?
-Blanka od jakiegoś czasu , może tak z 2-3 tyg. ciągle bączy ...W nocy to juz jest apogeum, bączek przy każdym przekręceniu, i to takie dorosłe ;/ Na poczatku to wydaje się zabawne no ale jak to trwa dzień w dzien to troszkę mnie martwi. Czy skaza białkowa może wracac? A może w ogóle nie minęła tylko była"niewidoczna". A może to o coś innego chodzi? Ona ogólnie je w miarę zdrowo. Staram się by wszystko było zróżnicowane. Dużo kasz, owoców i warzyw. Mleka nie chce pić, więc jej gotuje kasze na mleku, czasem serek zje. Może taka jej natura? |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
Elllmi i normalnie z P-nej do wielogłów jechaliście z Kościoła?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | ||||||
Lurker ;)
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47856034]Lady, absolutnie nie te buty! koszmarne ortopedycznie.[/QUOTE]
masz na mysli te koszmarki slippersy czy skorzane z all? :P Slippersy lans od makoweczek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hope my tez myslimy juz o slubie ( mimo, ze oddalam jakis czas temu pajacowi pierscionek :P) Tylko, ze my nie chcemy wesela. W ogole kusi mnie wizja slubu tylko ze swiadkami. Chcialabym miec to juz za soba, irytuje mnie ta cala slubna organizacja i spina( brat sie zeni w przyszlym roku, juz mi uszami ten slub wychodzi). Sukienki tez nie bede brac z salonu, szukam krotkiej, skromnej do 400 zl. Ani grosza wiecej na suknie na jeden raz :P
![]() |
#1984 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do konika to nie wiem....mój chrześniak ma takiego jak ten pierwszy i jak do nich jeździmy to Igor się nim nie interesuje, jak go posadze to złazi od razu.
![]() |
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zespół 4000 Katering 120 za os/2 dni (za 1d. 90 bodajże) łacznie chyba ok. 19 000 wyszło, z upustem ![]() Osobno mieliśmy paczki dla gości - 25000 Kamerzysta 3000 Fotograf 500 zł (po znajomości) Suknia 1200 (szyta) Garniak chyba 500 Strojenie sali i kościoła 1500 Za wszelkie ozdoby, przypinki, butonierki, bukiet itp. chyba ok. 400 zł było Zaproszenia 1,20 za szt. ~250 Obrączki 2200 Za całe wesele wyszło łącznie ok. 36 tysi ![]() Właśnie weszłam na forum, żeby o tym napisać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas różnie z tym, np. nasz ślub i wesele były u mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No co do zarobków, to są fajne - pracuje tam 4. miesiąc teraz, a odkąd go przyjęli, to skoczyły mu już dwukrotnie, a nie zaczynał od najniższej krajowej, także tego... Jest bardzo dobrze. Są z niego bardzo zadowoleni, jest młodym spawaczem z małym doświadczeniem, ale za to jest dobry, dokładny i precyzyjny, a chyba są to ważne cechy w tym zawodzie. A co do "starych", to wiadomo, spawacze z dużym doświadczeniem wyciągają naprawdę duuuużą kasę i o to mojemu chodzi, żeby też dojść do takiego momentu. W jego zakładzie też tak jest. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-08-26 o 13:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
no bo ja tak to myślę.. każdy mówi, że ślub to zbędny wydatek itp. niektórzy faktycznie nie chcą po prostu wesela i rozumiem. Ja akurat chce, TZ też. I wracając do kwestii wydatków, to dużo osób z którymi już gadałam mówi mi że przynajmniej połowa im się wróciła, ale przeważnie ponad połowa.
wczoraj liczyliśmy wstępnie gości to z 105 się nazbierało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Lurker ;)
|
Tress ja mysle o wiekszym hardcorze
![]() A najchetniej bym chciala tak miala Meneq( dobrze pamietam?), ze skladaja papiery tylko i sa malzenstwem ![]()
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zaproszonych gości mieliśmy 220, już na początku wiedzieliśmy, że odpadnie ok. 20, a potem poodmawiali inni (z daleka, za granicą itp.) i zostało w końcu 150 ![]() ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-08-26 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
wiadomość od Sylwii:
ojej, ale zamieszania wywołałam! nic sie nie dzieje, młode wyje od rana, dopiero kwadrans temu spacyfikowąłam do spania |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Wtajemniczenie
|
U Sylwi to chyba chodzi jednak o to że Bartulo daje się we znaki....tak przynajmniej wywnioskowałam po jej komentarzu na FB...Oby!
#1994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta maskotka - bujak to taka sobie, wg mnie za duże toto, lepiej tego konika; my mamy konika całego drewnianego i jak się już Filip złapie uchwytów, to na serio mocno się trzyma i sam nie puści ![]() a jak się boisz upadku, to może coś takiego http://allegro.pl/little-tikes-bujak...509231527.html ; kupilismy dla TŻ chrzesniaka i super jest, łatwo się wsiada/zsiada, siedzenia fajnie wyprofilwoane Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja miałam kiedyś taka wizję jak Ty, nie chciałam wesela i tej całej "szopki", wolałam gdzieś jechać za tą kasę, ale TŻ się uparł...no i dzięki bogu, bo było meeeeega i nie żałuję ani jednej wydanej złotówki ![]()
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
Kochane, nie martwcie sie! o ja tepa dzida, alem zamieszała! Bartoszo szaleje, wyrzynaja sie piątki (4 w pakiecie), leje i nie da sie wyjsc i nie ma taty! bo M. pojechał z autem do mechanika i juz go nie ma 4 godz bo cos sie gosciowi zepsuło i musi czekac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nadal jestem "asia", "mama" mowi widzac moje zdjecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() esz...ale zimno dziś;/
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze pamietasz, ale w 2,5 roku po zawarciu malzenstwa ubzduralismy sobie ceremonie, ale tylko w gronie rodzinnym - bedzie nas 9 osob. ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Dzis mialam przygode na placu zabaw: byly trzy dziewczynki poza Yae - jedna w zblizonym wieku aczkolwiek dopiero uczyla sie chodzic i dwie wczesnopodstawowkowe, z ktorych jedna o niezly lobuziak - kazde drzewo, plot trzepak jest jej, im wyzej, szybciej, tym lepiej, druga spokojna, nieco mlodsza, ale dzielnie probujaca dotrzymac kroku kolezance. No i do tego Yae, ktora uwielbia nasladowac starsze dzieci - efekt taki, ze sciagalam ja z "dachu" zjezdzalni - wysokosc ok. 1,8m - na ulamek sekundy przed upadkiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Hope, napiszę Ci zaraz na priv jak nas to wszystko wyszło, ale nie wiem czy chcesz, bo duuuuużo (sama teraz jestem w szoku)
![]()
#2001 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ł= Ł=ę ![]() a Filip sam wchodzi i schodzi z niego duzego macie__ Nati mi literki popryestawiala |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
elllmi fajny ten Kwiat Lotosu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do gości, to u nas nie pojawiło się koniec końców z 6 osób na samym weselu już, choć potwierdzali, że będą - nienawidzę takiej bezmyślności. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Czytam was jak tylko mam czas,jak zmienię tel to będę pisać na bieżąco-póki co mam z tym małe problemy bo ja i mój tel zadajemy na innych falach ![]() W sobotę byliśmy na grillu,organizował go kolega z pracy Mariusza, byli też pozostali koledzy(mają swoją paczkę) ze swoimi partnerami. Oni znali się już nieco wcześniej i koniecznie chcieli poznać mnie. No to odwaliłam się,wzięliśmy małego i pojechaliśmy. Mały poznał tam koleżankę i nawet się nie nudzil,ja nieco gorzej bo towarzystwo pilo a my z tz nie,więc ja ciężko miałam znaleźć wspólny język z niektórymi paniami ![]() W każdym razie byliśmy przeszło 3 godziny,mąż w końcu nie musiał słuchać że znowu nas nie było,mały miał z kim się bawić(wszędzie ciągnął mnie za sobą ![]() ![]() ![]() No i dziś kolejne święto które spędzam bez niego ![]()
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie siostry tż miały wesela robione "swojsko", czyli placki, żarło itp. robili oni sami + kucharka, trochę mniej im wyszło niż za katering by dali. No i im się pozwracało po ponad 10 tys., jedni budowe domu zaczęli, drudzy pokój odremonotwali ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2014-08-26 o 15:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Pewnie mnie już nie pamietacie, ale nie odzywam się bo nie mam nic sensownego do napisania.Jakiegoś doła złapałam czy cuś ![]() ![]() ![]() A tak to u nas ok. Witek szaleje jak opętany. Trzeba mieć oczy dookoła głowy. Wszędzie włazi. W łazience włazi na stołek i odkręca wodę w umywalce no szogun jakich mało się robi. Podczytuję czasami co tam u was więc w miarę wiem co się dzieję ![]() Gratuluję kolejnych ciąż na wątku ![]() Sylwia trzymam kciuki aby wam się tym razem ułożyło na dobre. Mam nadzieję, że facet dojrzał i zrozumiał co nieco |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Lurker ;)
|
Sarah to dlaczego sie nie odzywasz skoro czytasz od lipca?
![]() Elllmi mi sie i tak odmienilo- kiedys w ogole bylam 'antyslubowa'. Po co sie deklarowac itp Mialam takie dosc feministyczne podejscie do zycia. W sumie troszke mi tego zostalo jeszcze. Wyobraz sobie jak musi bolec mnie to bezrobocie i rzekome utrzymywanie przez tza ![]() Karusia sorry ale czemu piszesz, ze 'puscil kantem' ? Nie byl szczesliwy to zmienil partnerke normalna sprawa, zareczyny to nie klodka bez kluczyka.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-08-26 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
"Nie był szczęśliwy, to zmienił partnerkę - NORMALNA SPRAWA" - no właśnie nie, to nie jest normalne, że ktoś się zaręcza i nagle, zupełnie z dupy, zmienia partnerkę... Dlatego, moim zdaniem, pisanie, że puścił kantem, jest jak najbardziej uzasadnione - tym bardziej, że to Karusia zna tę sprawę najlepiej i najtrafniej może się wypowiedzieć na ten temat.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-08-26 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() byłam dzisiaj na rozmowie o pracę. w niedzielę wysłałam cv do Rossmanna, wczoraj zadzwonili i dzisiaj już rozmowa ![]() ![]() sylwia mam nadzieję, że Wam się tym razem ułoży ![]() ![]() silver Daria przeurocza ![]() Hania przy oć macha rączka, uwielbiam to ![]() ewulka zdrówka ![]() hje super Pola skacze! Hania jeszcze nie tak odważnie ![]() insolito współczuję tugez:/ co za bęcwały na tym pogotowi ![]() Black brawo za podjęcie decyzji ![]() ![]() hope wesele ![]() ![]() ania heej ![]() ![]() Lady brawo za postepy Pietraszka ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.