![]() |
#2011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
![]() Ale że on? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Filipek jaki przystojniak ![]() Cytat:
długo mnie nie było bbo netu nie mialam nie wiem co pisac ciezko sie wbic p ot akim czasie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli najpierw zerwał zaręczyny, a potem znalazł nową partnerkę, to tak, normalna sprawa. Jeśli najpierw znalazł nową partnerkę, a potem zerwał zaręczyny, czyli tzw. "zakładka" to to jest puszczenie kantem i zupełne świństwo ![]() Ania zasnęła 5 minut temu, pierwszy "wolny" wieczór od miesiąca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, ja jestem, codziennie Was podczytuję na telefonie ale za bardzo nie mam jak pisać. Wczoraj nawet zaczęłam, pocytowałam elegancko ale nagle mąż sobie przypomniał, że ma żonę i chciał ze mną rozmawiać.
Kuba szaleje, mamy bunt dwulatka w połączeniu z mega silnym lękiem separacyjnym. Jest kiepsko i przez to mam strasznego doła, pewnie po części dlatego nie piszę. sylwia trzymam kciuki, żeby Wam się udało ![]() ![]() tulę wszystkie dzieciaczki żłobkowe i ich mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Wtajemniczenie
|
Hope super!
co do kosztów to u nas to wyglądało tak: sala (na 2 dni, w pierwszy dzień obiad, zimna płyta, 3 ciepłe kolacje, lody z owocami, w drugi dzień obiad zimna płyta ciepła kolacja,owoce, ciasta i napoje w cenie) na 85 osób - 17 000zł zespół na 2 dni - 3300zł foto + video - 2500zł autokar na 2 dni - 1400zł suknia ślubna - 1600zł dodatki (biżuteria, buty, bielizna) - 500zł sukienka na drugi dzień - 200zł 2 garnitury - 850zł buty, paski, mucha, koszule - 300zł kwiaty (dla mnie, świadkowej, butonierki, do włosów, dla rodziców na podziękowania, dla mojej mamy na grób) - 300zł zawieszki na wódkę, winietki na stoły - 100zł (materiały, robiłam sama) zaproszenia - 200zł wódka (180 flaszek) - 3500zł wieczór panieński+kawalerski - 1000zł napoje - 300zł kołacz - 1600zł dystrybutor do piwa + beczki piwa - 450zł kosmetyczka - 200zł fryzjer - 150zł alkohole kolorowe (likiery, whisky, wina itd) - 1000zł edit. zapomniałam o torcie - 600zł W sumie trochę ponad 35500zł, nie żałuję ani jednej wydanej złotówki bo było warto! Wszystkie koszty zwróciły się prawie w całości, więc biorąc pod uwagę to wesele wcale aż tak dużo nie kosztuje ![]()
![]() Anulka 2.02.2013 ![]() Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-08-26 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sala zabaw Kangurek, obok policji, w Ch Europa: http://www.kangurek.sosnowiec.pl banalny dojazd - jak stoisz bokiem do dworca, że masz go po prawej - idź wzdłuż torów, skręć w lewo i już policję powinnaś widzieć, kawałeczek dalej jest stacja BP i taki wielki, pustawy budynek EUROPA II się to zwie - idź wzdłuż, wejdź na parking, i tam będzie ciuteńkę z boku taki długaśny zjazd dla wózków w dół - tam juz strzałki będą ![]() Cytat:
---------------------------- Dziewczyny, Sylwia w komentarzach rozwinęła myśl ![]() Doczytałam was. Padam, jestem tak zdenerwowana dzisiaj, tak mi źle, że szok. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
Little: dobrze celujesz Ale przynajmniej póki co nie jest to zmiana na lepsze: ( , doła mam jak stąd do kosmosu, wywnętrzyłabym się w klubie Ale ostatnio Ami ma mega kłopoty ze spaniem znowu i mam wieczór pierwszy wolny od chyba 2 tygodni i padam na pysk. Dziś byłam też u T, młoda wcale nie spała w dzień to padła po 19:00.
Jednocześnie bardzo się cieszę i kibicuje Black ze tak sobie radzą świetnie bo lekko nie jest kiedy się człowiek usamodzielnienia jako ktoś bardzo młody bez "dorobku' jeszcze i wiem co mówię bo ja się hajtnęłam mając niecałe 20 lat i poniekąd mam teraz' echo' tej decyzji bo na prawdę nie jest łatwo, Ale grunt ze razem i z kochanym kimś... Sylwia: jestem w mega szoku, ja bym.się na to nigdy nie zdecydowała Ale bardzo mocno trzymam kciuki. Napisz więcej w K. Jak t, padło jakieś' przepraszam" cokolwiek? ... Uczulam Cię na jedno : ciężko o trwałą zmianę kompletnie bez terapii. .. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy maskotkę z tego drugiego linku. Na początku się bała, a teraz sama wchodzi, pobuja się i złazi. Chyba tylko raz łazańca wywinęła ale to przy schodzeniu. Cytat:
Zuźka miała takie i jej się noga pociła w tym ![]() Cytat:
Jestem zaskoczona Twoją decyzją. Oby teraz już wszystko było ok. I miej tego chłopa na oku non stop. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie, jakoś się bałam to napisać... ale ja też bym nie podjęła takiej decyzji, nie po tak krótkim czasie i nei takich warunkach, w sensie ja bym chyba apelowała o wynajęcie czegoś samodezielnie, bez t. No ale ja też nie jestem w tej sytuacji więc to łatwo może powiedzieć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47874198] Całe wakacje zapierdzielałam pracując. poważnie. ogrom papierologii, bo do menowskiego podręcznika nie mam nic. a dzisiaj okazało się, że mi nie zamówili ćwiczń dla dzieci w ramach dotacji, i nie mam na czym pracować Doczytałam was. Padam, jestem tak zdenerwowana dzisiaj, tak mi źle, że szok.[/QUOTE] i smiem twierdzic ze na tym nie koniec bo pewnie jeszcze cos extra wymysla ![]() co jest, chodzi o te cwiczenia? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() teraz z perspektywy czasu szkoda mi jednej rzeczy - nie tyle zmarnowanych pieniedzy co tego ze ona wisi w szafie i marnieje ![]() a moze chcesz kupic ode mnie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tzn? jakas rocznica? a co z ta praca w spa? zalezy jeszcze jak to rezegral, tak czy siak przykra sprawa dla dziewczyny |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Zadomowienie
|
tres szaja ja sie dopiero zaznajamiam z okolica, wiec na razie nie wiadomo gdzie skonczymy, mi sie poki co DG najbardziej prZyjazna wydaje, choc Tychy to juz kolejne 30-40 km dalej od moich rodzinnych stron.
Ladymamy mieszkanko, ocżywiscie, ze bedzie nam go szkoda, tym bardziej, ze oboje je szczerze uwielbiamy i wlozylismy mnostwo serca i kasy w jego wykonczenie. Juz teraz, po wstepnym rozeznaniu wiemy, ze ciezko bedzie nam znalezc co nas rownie zadowoli. Jednak mamy cZas, nie spieszy sie nam. Co raz bardziej sie przekonuje, ze tam bedzie nam lepiej i wierze w to, ze moja aklimatyzacja w nowym miejscu przebiegnie sprawniej. Grunt, zebysmy byli razem i tworzyli zgodna, szczesliwa rodzine. Debrah jestescie madrymi ludzmi, wiec napewno przemysleliscie wszystko od a do z i gra jest warta swieczki, trzymam za was kciuki i oby Ami lepiej dzisiaj spala. U nas gadanie pelna para, zdanie za zaniami, ostatnio nawet zlozone: "mama siedzi i pije wode" i w sumie ta moja papuga powtarza prawie wszystko, ale "kocham" wydusic nadal nie moge. Do gadania doszly pytania, ja nie zdawalam sobie sprawy, ze to juz taki moment, ale moje dziecie co zobaczy nowego, pyta "co to jest? Lub "co to bylo?" To pytanie jest za kazdym razem zadawane z taka niesamowita dla mnie ciekawoscia swiata, uwielbiam! Ach szajka dzieki za namiar na sale zabaw, dzisiaj tam nie dojechalismy, ale zapamietam tym razem i moze za 2 tygodnie jak my bedziemy szli na wesele tescie z malym sie tam wybiora. |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Zadomowienie
|
misia, elllmi
![]() ![]() Ale Filip przystojniak! ![]() ![]() ![]() misia kciuki za prace ![]() Debrah nie wiem co sie dzieje ale trzymam kciuki z calych sil, zeby sie jednak wszystko ulozylo lepiej niz myslisz! Nie smuc sie ![]() Lila mi wczoraj godzine w dzien pospala w zwiazku z czym na noc zasnela o polnocy. Dzisiaj robilam wszystko, zeby nie zasnela. Zobaczymy o ktorej padnie ![]() mala ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-08-26 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aniu - bo ciagle zapominam, Ty meza masz Polaka, tak? dziewczynki mowia w dwoch jezykach? planujecie wrocic do Polski? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Konto usunięte
|
Ezzo, a Będzin?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Zakorzenienie
|
masakra, nie wiem jak się nazywam
![]() ![]() "Fifi chcie meko" - zrobiłam mleko - "Fifi nie chcie meeeekaaaaa, buuuuuuuu; Fifi chcie sieeeeejeeeek" - dałam serek - "Nieeee taaaaki, Fifi nie chcie sieeeejka, Fifi chcie meeeeeko" - dałam mleko, rąbnął butelką o podłogę bez komentarza - "Fifi chcie oooopaaaaaa" - wzięłam go na ręce, dostałam z plaskacza ![]() a dla odmiany wieczorem wzięłam go na pole, bo przestało w końcu padać, chodzi sobie z psem po trawniku, ja gadam z kuzynką na ławce, a za chwilę wrzask; lecę, patrzę, a tam Fifi odpycha psa i tak do mnie: "Mamusia, Emo deptał simaka, chodź popać. Emo, ty ty, nie wolno, simaka boli, Fifi dmucha" i buch na kolana i dmucha na tego ślimaka. Za chwilę wstaje "Już nie boli, simak idź" ![]() Cytat:
no to kciuki ![]() i co będziesz robić z takim nadmiarem czasu wolnego ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47874198] Doczytałam was. Padam, jestem tak zdenerwowana dzisiaj, tak mi źle, że szok.[/QUOTE] ![]()
![]() |
#2026 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powrotu nie planujemy ![]() elllmi o ja Cieee ![]() ![]() Przy "Fifi chcie oooopaaaaaa" myslalam, ze chodzilo o kopa ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-08-26 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() yyyy, w sumie to ja się już pogubiłam i sama nie wiem komu go obiecałam ![]()
![]() |
#2029 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() kiedy Ania zacznie mówić ![]() ![]() tak, to raz. A dwa - no jednak trzeba najpierw mieć te pieniądze, żeby się mogły zwrócić ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
Ej, no wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2033 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba jeszcze wiekszy nawijacz niz Blekowa Oliwka, czy sie myle, Black? O. tez tak nadaje? Cytat:
![]() wystawialam dlugi czas ale zainteresowania niestety nie bylo i odpuscilam ![]() musze zobaczyc w jakim jest stanie i moze ponownie sprobuje ![]() Cytat:
![]() chociaz z drugiej strony chyba juz lepiej jak S. ma wszystkich na oku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47875273]Ezzo, a Będzin?
![]() A polecasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
Pstryczku-takie moje małe osobiste święto
![]() Co do pracy w SPA-na tym spotkaniu poznałam właśnie właścicielkę Spa i szczerze mówiąc po moim pierwszym wrażeniu nie wiem czy chciałabym taką szefową ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poważnie to nic nie wiem,ten kolega już nic nie wspominał więc pewnie tamtej nie zwolnili i dalej będę nierobem ![]() Aniu-dziękuje ![]() I fajnie że już jesteś. Ty Ellmi też ![]()
#2037 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu ale ja to rozmiar 38/40 potrzebować będę.. nie no myślę że do tego czasu 38
![]() ![]() Kurde elllmi jak ona nawija ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heloł, mam juz czajnik, odkurzacz, kanape i od 4 dni lozko z superwyczesanym materacem ![]() ![]() A Ty nie podskakuj, bo Ci przypomne kto Tulę tak dluuuuuugo wybieral ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do sukni - ja tez w zyciu bym nie brala nowej, takze piątka ![]() I najpewniej na olx by sie skonczylo (zreszta kocham to miejsce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Plus jeszcze ta sprawa ze wspolna kolezanka... Nie wyobrazam sobie jak tej dziewczynie musi byc zle.. Cytat:
![]() Cytat:
sarah, witaj ponownie ![]() sylwia, zaskoczylas nas, ale zycze Ci jak najlepiej, niezaleznie od tego jaka decyzje podjelas. Taka super z Ciebie dziewczyna!! ![]() Nie potepiam, bo rozumiem, ze czasem lepiej wybrac mniejsze zlo... U nas dzis dzien bez sekundy drzemki ![]() Jutro wyjezdzamy, masa spraw do ogarniecia, a Kubie sie uwidzialo nie spac ![]() Generalnie dzien jak u sylwii - wyjec i krzykacz o wszystko, jedynie w autobusie, gdzie ma pełne zainteresowanie wsrod obcych ludzi czuje sie jak ryba w wodzie i popisy na calego wyczynia ![]() A ja zamiast uskuteczniac pakunki to pazury maluje ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-08-26 o 21:18 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
dobra, dobra, kładę uszy po sobie ![]() a to nie podskakuj mi przypomniało: przebieram Filipa po kąpaniu w piżamę, leży na łóżku i coś tam "pyskuje" do mnie, to mu mówię "Fifi, nie fikaj bo będzie źle", a ten do mnie" Mama, fik fik" i wierzga nogami ![]()
![]() |
#2040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic dziwnego, ze nie mozesz sprzedac. Nie znam drugiej panny mlodej w rozmiarze xxs ![]() Jak Fifek gadaaaaaaaaaaaaaaa ![]() Moj Kuba duzo po mnie powtarza, ale... tylko pierwsza sylabe. Jak mowie: - "patrz jaki motor jedzie" to slysze "moooo uuuuuhuuu" (oznaka zajarania sie :P) banan to baaa pani paaa koparka kooo tramwaj taaa itd Normalne toto? Leniwy jakis czy co? ![]() Oprocz tego uwielbia nasladowac rozne dzwieki. Zwierzatka, sprzety (blender robi khyy khyy ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-08-26 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.