Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-27, 09:07   #2071
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
a wczoraj byłam u fryzjera i wygoliłam se prawy bok a co
Poka poka, zawsze mi sie takie podobały
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej

Meneq-dziękuje
Lady-sto lat

Moje dziecko dwa dni pod rząd spało do 9:20 - dziś dzień trzeci i póki co jeszcze śpi
Jak Ty to robisz, moja codziennie po 6 pobudka.
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Piszecie o ślubach
ja miałam cywilny, tak na szybko, od tak bo czemu nie wziąć po tylu latach

nikt nie wiedział
na początku mieli być tylko świadkowie, pojechalismy nad morze, ale wyszło, że była moja mama z siostrą, ciotka z chłopem, 2 kuzynki, moj kuzyn-świadek, tz siostra-świadkowa z chłopakiem, po ceromonii obiad z deserem i tortem w restauracji, spacer po promenadzie, pozniej w domku u ciotki taka mala impreza i wieczorem na promenadę

a slub koscielny o ktorym zawsze marzylam, tzn. o samym weselu mialbyc pozniej,
ale chyba juz nigdy nie bedzie, to raczej pewne, teraz szkoda mi kasy, tymbardziej, ze u nas w "moda" na robienie w restauracjach a wiadomo na sali ze swoimi kucharkami taniej,
ale zawsze marzyłam o weselu, pięknej ogromnej, kiczowatej sukni w której wygląda się jak beza, cała ceromonia, to, że cała rodzina w jednym miejscu, miałam nawet listę gości, wyobrazalam sobie jak będzie to wszystko wyglądać, do kosciola dorożką marzyłam sobie, no ale cóż moje marzenia się nie spełniają.
Wiem, że będę żałować, jak ktoś wstawia fotki czy czasami na mieście widać, jak młodzi jadą z lub do kościoła, to zawsze patrzę uśmiecham się i w środku zazdroszczę.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

no prawie nikt nie wiedział, bo w końcu "jakieś goście byli"
Współczuję, ja też zawsze sobie tak marzyłam i na szczęście się udało, chociaż mój Tż rozwodnik i do końca było nie wiadomo czy kościelny unieważni, chciał brac cywilny szybko ale tak sobie myślałam że weźmiemy cywilny bez imprezy, a potem kościelnego się nie uda i nie chciałam. Ale na szczęście się doczekałam.
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Zrobilam takie zakupy spozywcze , ze nie wiem, jak sie z Yae i nimi do domu zabrac. Siedze w aucie na parkingu pod blokiem i kombinuje...
Ale jak, do samochodu się nie mieścicie czy potem nie masz jak do domu wnieść ??
Cytat:
Lady,Hope-co do prezentów... Wy dostałyście nie trafione a ja żadnegoMyślę że gest się liczy i chęć drugiej osoby- mój mąż chyba już się wypalił w tej kwestii. Przy każdej okazji powtarza że ja przecież wszystko mam i on już nie wie co wymyślać. Ok,może tak myśleć bo jest tylko facetem,właściwie to prezent zrobiłam sobie na dniach sama bo kupiłam kilka drogich kosmetyków a on za to zapłacił Życzenia mi złożył także cieszę się z tego co mam.

Natomiast moi rodzice?,mój tata nigdy nie składa życzeń tylko delikatnie daje do zrozumienia że wie o ur/im itd. Ale moja mama zawodzi mnie już kolejny raz. Trzeci raz z rzędu zapomniała o urodzinach i o imieninach też... O pozostałym rodzeństwie pamięta. Jeszcze mi przypomina żebym tylko nie zapomniała złożyć życzeń. Ja nigdy nie zapominam,przypomnienia są mi zbędne bo rodzinę mam w myślach i sercu, ja widocznie jestem już wyrzutkiem w tym domu

Od dnia wczorajszego postanowiłam nie składać życzeń już nikomu kto o mnie zapomniał,czyli wszystkim oprócz M. i mojej siostrze. Ciekawe co wtedy będą czuli.
Mój to różnie pamieta, niepamięta, przykro mi tylko bo zawsze prezent na ostatnią chwilę, co prawda wtedy wybieram to co chcę mieć.
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
U nas tez wyjec ;/ O wszystko! Wczoraj znowu jazde mi robila i bila jak wracalysmy ze zloba, pol h z dzieckiem a juz mialam dosc

Buciki kupilismy takie, Lasocki Kids baaardzo fajne, to nasze drugie tej marki i jestem zadowolona Cale skorzane, ladnie wykonane. Cena nie zabija, 90 zl.
U mnie wczoraj maskara. Mamy etap zaciskania pięści, tupania nogami itp. Nie wiem co z tym robic.
Buty fajowe, ja miałam sandałki lasocki i byłam zadowolona.
Cytat:
Pamietacie moje ekrany w oknach? To teraz tak wygladaja...Załącznik 5774678
Meneq nie obraź się ale trochę jak melina to wygląda przez te okna
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 09:10   #2072
ezzo
Zadomowienie

YaeTo chyba największa wątkowa kaskaderka?
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 09:11   #2073
meneq
Zakorzenienie

ifwka i w sumie bardzo dobrze W naszym bloku czesto sa wlamania - prawie sami lekarze mieszkaja, to pewnie dlatego, wchodza przez balkony, to jak zobacza takie ekrany, to moze nas omina ;-) W sumie ukrasc i tak nie ma co...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 09:24   #2074
ania13.03
Zadomowienie

meneq

mala rzeczywiscie przykra sprawa Jak mam moze zapominac u urodzinach wlasnego dziecka

Lady sto lat kochana!!! Samych sukcesow i duzo milosci!!!
I od razu spoznione zyczenia dla Nawijki glupio mi z takim poslizgiem ale chyba lepiej niz wcale Nawijko - spoznione ale najlepsze zyczenia!

Black nie chce nic mowic, zeby znowu nie bylo ale jestes moim zdaniem bardzo niesprawiedliwa. Tyle razy co dziewczyny pialy z zachwytu nad Oliwia a Ty dalej swoje "...albo nikt na to nie zwracał uwagi, albo było to poddawane wątpliwościom..." Ehh...

Litlle swietne butki!

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 10:01   #2075
LadyWhisper
Zakorzenienie

wow, Meneq, jestem w mega szoku!!! Ja bym zawału dostała, autentycznie!!! Świetna jest

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 10:21   #2076
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
wow, Meneq, jestem w mega szoku!!! Ja bym zawału dostała, autentycznie!!! Świetna jest

Bez przesady! Zawalu to wczoraj przy zjezdzalni prawie dostalam. Pod soba miala kanape, przez okno tez by nie wypadla. Poza tym, przez to, ze jest puszczona na zywiol, bardzo uwaza
Stary 2014-08-27, 10:37   #2077
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

hje Hania za dużo je wg niego;p ale je 4 czy 5 posiłków dziennie, bez żadnych przekąsek. także ja jestem zadowolona

meneq ale Yae kaskaderka ja bym chyba na zawał zeszła

little widziałam te buciki i też się nad nimi zastanawiam

ellmi ale Fifek rozgadany

nawijko no właśnie chyba nie chciałabym

Lady ramka fajny prezent ja od mojego dostałam kindla i to chyba najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam

Hania własnie zrobiła sobie trampolinę z poduszek

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-27, 10:50   #2078
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka.
ja juz po radzie, jakas taka bez sensu byla, nic sie nie dowiedzialam :/
plan ukladamy od jutra bo kolezanka z ktora ukladam nie miala czasu dzis a i mi srednio pasuje (mama zajeta dzis troche)
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Co do sylab,wiem,ze dziecko tak zaczyna ale niektore jego slowa nijak sie maja do danego slowa.[COLOR="Silver"]
u nas fajnie mlody mowi, zazwyczaj bardze ladnie powtarza ale oczywiscie sa tez kwiatki, np. dźinga to wujek

Cytat:

Natomiast moi rodzice?,mój tata nigdy nie składa życzeń tylko delikatnie daje do zrozumienia że wie o ur/im itd. Ale moja mama zawodzi mnie już kolejny raz. Trzeci raz z rzędu zapomniała o urodzinach i o imieninach też... O pozostałym rodzeństwie pamięta. Jeszcze mi przypomina żebym tylko nie zapomniała złożyć życzeń. Ja nigdy nie zapominam,przypomnienia są mi zbędne bo rodzinę mam w myślach i sercu, ja widocznie jestem już wyrzutkiem w tym domu

Od dnia wczorajszego postanowiłam nie składać życzeń już nikomu kto o mnie zapomniał,czyli wszystkim oprócz M. i mojej siostrze. Ciekawe co wtedy będą czuli.

dodalabym do tego jeszcze odpowiedni komentarz

Cytat:
ifwka i w sumie bardzo dobrze W naszym bloku czesto sa wlamania - prawie sami lekarze mieszkaja, to pewnie dlatego, wchodza przez balkony, to jak zobacza takie ekrany, to moze nas omina ;-) W sumie ukrasc i tak nie ma co...

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Nic dziwnego, ze nie mozesz sprzedac.
Nie znam drugiej panny mlodej w rozmiarze xxs
a fewcia? a nie, przepraszam, ona ma BRZUCH!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
tylko wiesz, nie zawsze to, co Ci się podoba dobzre na Tobie będzie wyglądać, także najlepiej pochodzić po salonach i pomierzyć; mi się zawsze podobały suknie w takim greckim stylu, a jak ubrałam to
Zgadzam sie

lady -

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 11:03   #2079
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

hope i reszta dziewczyn, ktore narzekaja na brzydka pogode. Yae wymyslila "wspaniala" zabawe w domu. Pt. "Lodowisko". Potrzebny bedzie dojrzaly banan, kawalek podlogi i poltoraroczny rozrabiaka. Dajecie banana dziecku na podwieczorek a ono wseptuje go z pietyzmem w podloge. Potem juz hulaj dusza, piekla nie ma. https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=kZ3GAiOqoXQ
Dajcie znac, jakbyscie sie skusily

Edytowane przez meneq
Czas edycji: 2014-08-27 o 11:06
Stary 2014-08-27, 11:07   #2080
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Mala wspolczuje

Nie no wiadomo, jeszcze jak widzialam jego rozanielona mine ze taaaaaaaki super prezent to nie mialam serca mu mowic ,ze jest inaczejpoza tym ma funkcje zegara a w sypialni nie mielismy wiec super

Swoja droga w temacie sie zmiescil, marudzilam mu od roku o sesji u Bokeh no i ramka na zdjecia..... No prawie trafil nie?

Swietuje i ogladam zalegle sezony Przyjaciolek na naszym hiper tv

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

Najlepszego !!!!
Cytat:
Pamietacie moje ekrany w oknach? To teraz tak wygladaja...Załącznik 5774678
Meneq..... PŁACZE ! serio autentycznie poplakalam sie
Stary 2014-08-27, 11:10   #2081
Debrah
Zakorzenienie

Yae jest cudowna! I ma super włoski, moja przy niej to dzidzia.

Btw - czy wy jesteście w stanie siedzieć przy kompie kiedy dziecko nie śpi? u nas no way, chyba, że 2 minuty jak teraz.

Zaczynam się bać, że Ami rezygnuje z drzemki w dzień. Taka zmiana to będzie szok i totalne przestawienie funkcjonowania.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-27, 11:13   #2082
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
hope i reszta dziewczyn, ktore narzekaja na brzydka pogode. Yae wymyslila "wspaniala" zabawe w domu. Pt. "Lodowisko". Potrzebny bedzie dojrzaly banan, kawalek podlogi i poltoraroczny rozrabiaka. Dajecie banana dziecku na podwieczorek a ono wseptuje go z pietyzmem w podloge. Potem juz hulaj dusza, piekla nie ma. https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=kZ3GAiOqoXQ
hah boska!

ale zadziwia mnie ilość zabezpieczen na szafkach my nie mamy nigdzie... no oprocz kontaktu. Jakos tak nie potrzeba
Stary 2014-08-27, 11:20   #2083
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Btw - czy wy jesteście w stanie siedzieć przy kompie kiedy dziecko nie śpi? u nas no way, chyba, że 2 minuty jak teraz.

Zaczynam się bać, że Ami rezygnuje z drzemki w dzień. Taka zmiana to będzie szok i totalne przestawienie funkcjonowania.
Jestem w stanie kiedy dziewczyny sie ladnie razem bawia. Nie jestem kiedy maja dzien klocenia sie o wszystko

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-08-27, 11:24   #2084
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Black nie chce nic mowic, zeby znowu nie bylo ale jestes moim zdaniem bardzo niesprawiedliwa. Tyle razy co dziewczyny pialy z zachwytu nad Oliwia a Ty dalej swoje "...albo nikt na to nie zwracał uwagi, albo było to poddawane wątpliwościom..." Ehh...
Ale po co od razu się doszukujesz czegoś negatywnego w mojej wypowiedzi? Tylko czekałam, aż ktoś się przyczepi do tego zdania, no bo jakże inaczej mogłoby być. Nikt nie musi "piać z zachwytu", dlatego się nie chwalę już i tyle.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2014-08-27 o 11:26
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 11:32   #2085
ania13.03
Zadomowienie

Nie doszukuje sie niczego negatywnego tylko stwierdzilam fakt, ze dla mnie Twoja wypowiedz byla bardzo niesprawiedliwa. To wszystko.

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-08-27, 11:38   #2086
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:

Ja nie wlaczylam kompa od jakiegos roku. Tylko telefonu uzywam

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
hah boska!

ale zadziwia mnie ilość zabezpieczen na szafkach my nie mamy nigdzie... no oprocz kontaktu. Jakos tak nie potrzeba

To zazdroszcze, u nas wszystko bylo na zewnatrz. Zwlaszcza na lodowce potrzebne byly i sa!
Stary 2014-08-27, 11:50   #2087
Debrah
Zakorzenienie

Moja też taki szogun, i też się mocno emocjonalna zrobiła. Wspinanie na krzesła i stoły w toku. A najlepsze jak ona to robi! Wspina się, siada i wola "mama wstanij!" Co oznacza " zaraz wstanę" i tak krzyczy, a ja jej mówię "Ami siedź, zaraz do ciebie podejdę to cię przytrzymam". To się gad śmieje i znowu "Ami stanij!", że wstanie zaraz, już się podnosi, ja ją upominam a ona w śmiech droczy się gad jeden. Jak podejdę i zaasekuruję to stoi sobie na krześle (boję się że poleci razem z krzesłem jak się oprze na oparciu). W skutek czego niewiele da się zrobić bo chodzi też z takim małym plastikowym taorecikiem, bierze go sobie z łazienki, dostawia do czegoś i wspina się na to. Zdecydowanie nie jest dzieckiem które siedzi i się bawi, nigdy nie bawi się sama dłużej niż 2 minuty

Teraz ma jednak drzemkę a ja ciepłą kawę

Czy jest tu ktoś chętny na ebook o PBP Rosenberga? Mam i mogę się podzielić.
Stary 2014-08-27, 11:56   #2088
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre
Cytat:

Jak moja Oliwka śpi to ja: sprzątam, gotuję prasuję, myję gary itp... Na kompa juz czasu brak wtedy. A wieczorem podobnie, staram się jak najszybciej ogarnąć to czego nie zrobiłam w dzień i chociaz na chwilę uściąść z Tż.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 11:57   #2089
LadyWhisper
Zakorzenienie

dziewczyny help, wystawiłam tv na aukcji i dwie osoby licytują a odezwala się babeczka i jest zdecydowana kupić z olx od ręki, mogę zakończyć aukcję w tej chwili? Jak się to robi???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-27, 12:19   #2090
litllesweetangel
Lurker ;)

Lady zobacz w opcjach, chyba mozesz wycofac ich oferty i zakonczyc aukcje

Dziecko w zlobku, syf w domu, a ja chcialam isc na zakupy, bo tz zrobil mi przelew Ale nie pojde, bo pada deszcz! Dzieki deszczowi zaoszczedzilam pieniadze

Misia polecam bardzo fajne, mieciutkie sa Teraz trza dopasowac garderobe kolorystycznie :P Koniec z rozem

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 12:20   #2091
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

Hania własnie zrobiła sobie trampolinę z poduszek

Cytat:
boska jest
Cytat:

co do kompa, ja nawet przy Kubie nie włączam, jak coś to korzystam z telefonu.
Ale jak to bez drzemki? Amelka nie śpi już w dzień?
Cytat:
Moja też taki szogun, i też się mocno emocjonalna zrobiła. Wspinanie na krzesła i stoły w toku. A najlepsze jak ona to robi! Wspina się, siada i wola "mama wstanij!" Co oznacza " zaraz wstanę" i tak krzyczy, a ja jej mówię "Ami siedź, zaraz do ciebie podejdę to cię przytrzymam". To się gad śmieje i znowu "Ami stanij!", że wstanie zaraz, już się podnosi, ja ją upominam a ona w śmiech droczy się gad jeden. Jak podejdę i zaasekuruję to stoi sobie na krześle (boję się że poleci razem z krzesłem jak się oprze na oparciu). W skutek czego niewiele da się zrobić bo chodzi też z takim małym plastikowym taorecikiem, bierze go sobie z łazienki, dostawia do czegoś i wspina się na to. Zdecydowanie nie jest dzieckiem które siedzi i się bawi, nigdy nie bawi się sama dłużej niż 2 minuty

Teraz ma jednak drzemkę a ja ciepłą kawę

ja ja ja

Mój 1,5-roczniak śpi a mi jest ziiimno.
Do tego @ dostałam i jak nigdy chce mi się Bounty cóż muszę się zadowolić chlebkiem bananowym
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 12:23   #2092
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Zrobilam takie zakupy spozywcze , ze nie wiem, jak sie z Yae i nimi do domu zabrac. Siedze w aucie na parkingu pod blokiem i kombinuje...

Ja też nie raz tak mam.
Po prostu rzeczy które nie są mi potrzebne i się nie popsują w aucie zostawiam dla Tżta. Jak wraca z pracy to on wnosi

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
u nas też wyjec, już nie mam siły słuchać :/ i jeszcze "mamaaaaaa" non stop i to tak głośno, że bębenki w uszach pękają, mimo, że siedzę koło niego.
Ja też obstawiam pogodę :/
U mnie Zuzka nie marudzi. Ale taka jest jakby zmęczona i na bank przez pogodę.

a wiecie czego się obawiam że jeszcze chwila i o godzinie 16-17 będzie ciemno i trzeba będzie w domu siedziec

Cytat:
Moje dziecko właśnie wstało Rozpieszcza mnie ostatnio
a o której chodzi spać ???
Wg Zuzki to mogę zegarek nastawiać. Ostatnio non stop 5:40

Cytat:
Pamietacie moje ekrany w oknach? To teraz tak wygladaja..]
Dobra jest

Cytat:

Dobra jest
Sliczna dziewczynka z niej. łobuzerstwo bije z oczu
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 12:23   #2093
Debrah
Zakorzenienie

Nancy : na szczęście dziś śpi, wczoraj nie spała ani minuty! a że ostatnio chodzi spać po 23, jeśli ma drzemkę to pomyślałam, że może już nie potrzebuje bo potem nie jest zmęczona na noc? Nie wiem, zobaczymy jak na wieczór.

Ja kompa włączam stacjonarnego bo słucham muzyki ze spotify, to jest zamiast tv.
Zarzuć mi na fb maila.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-27, 12:24   #2094
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Ja porposze
wysyłam maila na pw
Stary 2014-08-27, 12:29   #2095
LadyWhisper
Zakorzenienie

dobra znalazłam, dzięki little

odwołam jak mi dzisiaj wieczorem babeczka po to przyjedzie

idę się kąpać!!! Dziecięcie zasnęło w 30sekund (z zegarkiem w ręce!!!) w...nosidle ofkors, boję się żłobka, cholera jak ja się boję drzemek tam...... Nie wiem jak to będzie nawet nie wychodziłam z propozycją usypiania przez nich w nosidle bo by mnie chyba wyrzucili stamtąd
doszły właśnie woreczki Pietraszkowe do żłobka mój mały duży chłopczyk......

Stary 2014-08-27, 12:32   #2096
ania13.03
Zadomowienie

Debrah moge prosic?

Lady ja kilka lat temu odwolalam oferty i zakonczylam aukcje przed czasem. Wszystko ok poza tym, ze pozniej dostalam ostrzezenie z all, ze niby nie wolno tak robic

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2014-08-27 o 12:36
Stary 2014-08-27, 12:35   #2097
Debrah
Zakorzenienie

Podrzućcie maile to poślę
Stary 2014-08-27, 12:36   #2098
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ja też nie raz tak mam.
Po prostu rzeczy które nie są mi potrzebne i się nie popsują w aucie zostawiam dla Tżta. Jak wraca z pracy to on wnosi

U mnie Zuzka nie marudzi. Ale taka jest jakby zmęczona i na bank przez pogodę.

a wiecie czego się obawiam że jeszcze chwila i o godzinie 16-17 będzie ciemno i trzeba będzie w domu siedziec

a o której chodzi spać ???
Wg Zuzki to mogę zegarek nastawiać. Ostatnio non stop 5:40

Dobra jest

Dobra jest
Sliczna dziewczynka z niej. łobuzerstwo bije z oczu
wiem, mam takie same czarne myśli
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 12:36   #2099
LadyWhisper
Zakorzenienie

Debrah poproszę!!! Wkręciłam się w te książki bardzo, jakbyś miała jakieś ciekawe propozycje jeszcze to zarzucaj proszę

oczywiście na wakacjach z rodziną męża zostałam wyśmiana za nasz sposób wychowywania, oni się nie patyczkują za przeproszeniem lanie wyśmiewanie porównywanie non stop podnoszenie głosu kiedyś by to było wiecie....normalne, teraz zwracam na to taką uwagę, że masakra, zresztą mój M. też ostatnio wyczulony niesamowicie, nie jestem matką idealną zdarza mi się tupnąć nogą ale no.....

Stary 2014-08-27, 12:44   #2100
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Zapomniałam napisać

Dziś byłam na glukozie. Jejuś nie pamietałam że to takie słodkie było. Jak sobie o tym przypomnę to mnie drgawki przechodzą.
Na szczęście nic mi nie było. Dobrze się czułam .
Przynajmniej książkę poczytałam przez te 2 h
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości