![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Elllmi-mój też był z tym u chirurga i wtedy ten lekarz wyciągał mu ten płyn strzykawką (taką większych rozmiarów
![]() ![]() W ogóle był z tym u kilku lekarzy i nie umieli powiedzieć co to jest,dopiero ten chirurg stwierdził że to gangliony. A Twojemu co mówili? Że co to jest? Little-szczerze mówiąc nie mamy pojęcia jak to będzie wyglądało. Pewnie będą nacinać te miejsca,wytną jakąś część z nadgarstka która ten płyn produkuje i tyle. Ale nie wiem dokładnie.
#2132 |
Wtajemniczenie
|
czytałyście?
http://kobieta.onet.pl/zdrowie/psych...u-dzieci/8bshj wg mnie dość ciekawe ![]() po całym dniu bez drzemki ania zasnęłam w 7 minut o 19. Ale ja padam, naprawdę mam dość, nie wyobrażam sobie życia bez jej drzemki ![]() mam ochotę położyć się obok niej i iść spać. Ale nie mogę - muszę powysyłać jakieś CVki. Miałam jeszcze poćwiczyć, posprzątać i ugotować obiad na jutro ale nie mam siły. Na rower tż poszedł sam, stwierdzam że nie jest aż tak brudno, a obiad ugotuję jutro ![]()
![]() Anulka 2.02.2013 ![]() Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-08-27 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Elllmi taka narośl, co to jak mu się to naciśnie to ugina się pod palcem
![]() ja miałam narośl na kości przy kolanie, mam teraz wielką bliznę po wewnętrznej stronie nogi. Wycinane to miałam w wieku 11 lat. Chirurg powiedział że jakby nie wyciął, to się będzie powiększać. Na razie, mimo ostrzeżeń, nie czuję żeby się pojawiało od nowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem co mam napisać, bo my nie mamy takich problemów (tfu tfu odpukać) ale brzmi to nieciekawie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Hje, po co szukasz problemu tam, gdzie go nie ma?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zadomowienie
|
Black nikt nie szuka problemu tylko Ty nadal nie rozumiesz o co chodzi. Za kazdym jednym razem kilka z nas gratulowalo Ci postepow Oliwki a Ty nagle wypadasz z tekstem (nie pierwszy raz), ze NIKT nie zauwaza tego co piszesz, ewentualnie podaje to w watpliwosc. Troche to przykre ale ok, nie ma sensu tego ciagnac. Prawdopodobnie nie bylo sensu nawet zaczynac...
A zmieniajac temat, uwazasz. ze po zareczynach czlowiek nie ma prawa sie juz odkochac/zmienic zdania/przejrzec na oczy (w niektorych przypadkach ![]() Ewulko ciekawy tekst ![]()
#2137 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i co tam nakupowałaś ![]() Cytat:
![]() A nie pomyślałaś, że mogło to źle zabrzmieć jak mówisz że nikt nie zwrócił uwagi na to jak mówi Oliwka. A nie przypominasz już sobie jak wszystkie byłyśmy pod wrażeniem jej mowy. A potem nagle piszesz, jakby z pretensją że nie wrzucasz teraz filmików z tym jak mowi bo nikt na to nie zwraca uwagi. Troche przesadzasz. Ania delikatnie zwróciła Ci uwagę a Ty ją oskarżasz o wonty ![]() ![]() Aa w ogóle to Hania miała dziś odwiedziny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2138 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
łooo, gdybyśmy jutro zaczęli to do października by nie był ułożony Cytat:
Cytat:
Cytat:
tzn. ja pewnie patrzę z perspektywy mieszkania w centrum miasta, ja lubię wieczorami, światła, wystawy, dzieciaki to kochają ![]() Cytat:
![]() A mogę się pochwalić ? Dzisiaj jest u nas moja bratanica-3 lata,bo mama jej pilnuje. I zażyczyła sobie parówke to jej zrobiłam, a ona nie je to pytam czemu, to ta mówi że nie umie sama...moja mama poszła ją karmić a Blanka zabrała jej talerz i widelec i karmiła swoją straszą kuzynkę mówiąc "plosię Nata". Moja duża dziewczynka <3 Meneq- Yae jest moją idolką po prostu !<3 Ona już może być instruktorką wspinaczki ![]() Mała-to bardzo przykre co mówisz o tych urodzinach;/ Ale najwazniejsze że mąz pamięta. A co do kompa przy dziecku-to absolutnie nie da rady przy Blance;/[/QUOTE] 3letnie dziecko NIE JE samo? Cytat:
![]() Cytat:
tzn. ja wiem, że różnie się dzieje, no ale jednak nie powinno tak być |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
No ja miałam zalecone. Jak byliśmy z Zuzką tam w 3 czy 4 mż to wpisano nam w książęczkę i lekarz kazał przyjśc po 18mż.
A Wy nie macie ?? Teraz opiszę jak to wyglądało. To nie było usg, tylko kontrola chodzenia. Kazał ściągnąć buty i spodnie. Położyć Zuzkę na plecach. Rękoma posprawdzał bioderka, kości udowe, kolana i stopy. A później musiała chodzić ( na szczęście miała dobry humor i wręcz biegała w tą i we wta, musiałam ją za ręce trzymać by normalnie chodziła). Generalnie powiedział, że wszystko jest ok .Postawa i jakieś tam. Ale prawa stópka nie trzyma się do końca dobrze, leci do środka. Mamy się zgłosić za 2-3 miesiące. Na razie nic nie robić. A potem się zobaczy. Jak się nie poprawi to jakieś specjalne buty, ale nie ortopedyczne. Jak to stwierdził buty ortopedyczne to naciąganie rodziców na kasę. Ale nie mówił nic dokładnie jakie to buty. Mam nadzieję, że jednak jakoś samo jej się to poprawi i nie trzeba będzie więcej nic robić. Przypominam tylko jakbyście pytały, że Zuzka miała szpotawośc stóp. Musiałyśmy masować. Na kontroli było wszystko ok. Możliwe że teraz ta stópka od tego właśnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super, ze wizyta udana ![]() ![]()
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47890669]
ej, ale czemu nie wyjdziesz? tzn. ja pewnie patrzę z perspektywy mieszkania w centrum miasta, ja lubię wieczorami, światła, wystawy, dzieciaki to kochają ![]() [/QUOTE] Szaja bo Ty mieszkasz w dużym mieście. A ja niby w mieście, ale u nas o godz 17 w jesieni - zimie życie w centrum umiera ( a są to 2 długie ulice tylko). Nic tu się nie dzieje. Nic nie ma. Naprawdę nie ma co robić. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-08-27 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
skąd taki pomysł, że robiłam ?
![]()
#2143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że Silver nie próżnuje na urlopie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie zegnam na kilka dni, wyjedzamy niedlugo (pociagiem ofkorz ![]() Pewnie bede Was podczytywac ukradkiem. Wracam niedlugo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2146 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2147 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie nie wiem czy nie ma też jakiejś przeceny na inne ciuchy i akcesoria, bo kupiłam torebkę na metce 80zł, a na paragonie mi 54 nabiło ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a kupiłam taką kamizelkę http://www.clothingattesco.com/coats...ts-and-jackets ; koszulki z długim, bo powyrastał http://www.clothingattesco.com/tops+...ears,baby-boys i piżamkę na przecenie 70% ; a dla siebie torebkę http://www.ffmoda.com/pl/dla-niej/dodatki/lb42313896/ , tylko taniej mi się udało ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47890669] ej, ale czemu nie wyjdziesz? tzn. ja pewnie patrzę z perspektywy mieszkania w centrum miasta, ja lubię wieczorami, światła, wystawy, dzieciaki to kochają ![]() światła, wystawy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja mierzyłam jeszcze takie fajne szare przetarte rurki, ale jakaś popaprana rozmiarówka, bo 38 nie wciągnęłam nawet na nogi; 40 zapięłam na wdechu, ale bałam się wypuścić powietrze, żeby zamek nie strzelił; a 42 spadły mi z tyłka ![]()
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Ej, te wyprze w Tesco do kiedy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia, przypadkiem trafiłam
bokeh, pamiętasz jak kiedyś pisałyśmy tu o tym, ze mama z córką mogą łatwiej sobie partner look stworzyć, niż z synkiem itd.; no to mi ostatnio się przez przypadek udało z Filipem i dopiero na zdjęciu się zorientowałam ![]() ![]()
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kamizela dla Fifka super ! reszta w sumie też. Szukam takiej torebki, tylko w innym kolorze widziałam ostatnio dziewczyne w pociągu z taka malinową trochę jakby postarzaną. Była plakietka ale nie dojrzałam ![]()
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
![]() Dopiero teraz mam trochę czasu więc idę poczytać ![]()
#2153 |
Lurker ;)
|
Jak juz gadamy o ciuchach
![]() ![]()
#2154 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() to trzeba było zapytać gdzie kupiła; ja kiedyś szłam z koleżanką i przed nami szła babka w świetnych spodniach w kwiatki, to podeszłam i zapytałam skąd ma (koleżanka uciekła na drugą strone ulicy, a to ona chciała wiedzieć); ale jak mi powiedziała nazwę firmy/projektanta/sklepu ![]() ![]()
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
Ale zaebiście wyglądacie!! No Filip Twój klon jak nic!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle, to która tu kiedyś wspominała o milce oreo ![]() ![]()
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Dzieci wam śpią? Ami miała drzemkę o 12 przez 1,5H, I teraz ani myśli spać jak na razie, szogun szaleje a mi się coraz bardziej chce spać. Mam rozpoczęte 3 książki na raz Ale Wcale nie mam kiedy ich czytać, chyba że o 1 w nocy kurczę. Trochę szkoda że nawet wieczorem nie mam na to chwili, w dzień na drzemce (jeśli jest) robię obiad itp więc właściwie ani przez chwilę nie mam czasu. Trochę to frustrujace kurczę, tak mi się marzy chociaż godzina z książką po całym dniu wieczorem. Niestety właśnie Ami przypina spinki do włosów stojąc na krześle (bez trzymanki: ) ), ciężki czas nastał ostatnio.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt szkoda białej bluzki ale i tak jest fajnie ! i nie wyszłaś najgorzej :P ![]()
![]() |
#2159 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() moja Nat taki sam szogun, wszedzie włazi Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
śpi od 20:30 i też miał drzemkę 1,5h koło południa ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.