|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
popieram bajke by zrobic badania z krwi ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
noc okropna, o 12 umowilam sie do lekarza Mlody wyglada jakby byl mocno przeziebiony ale na sczescie okazalo sie ze to od zebow,ale balam sie ze choroba i ze pozaraza dzieci wiec zebralismy sie wszyscy rodzice i rozmawialismy z kierowniczka ktora robila wielkie oczy i powiedziala ze nie bedzie dawac tym opiekunkom szansy bo wszystko co mowimyswiadczy o tym ze nie maja podejscia do dzieci i odpowiedzialnosci a tego juz nie zmieni wiec PAnie zostana zwolnione, do czasu az zatrudni nowe beda one ale pilnowane przez taka fajna starsza opeikunke Alek jako ze tak bardzo plakal (lekarz powiedziala ze stres w zlobku mogl pogorszyc jego stan i dlatego ma goraczke i ogolnei bardzo zle si e czuje, caly dzien sie tuli i podsypia, w nocy to samo) ma miec zrobiony dalej tydzien adaptacyjny w pon zaprowadze go na 3 godzinki poprosze jeszcz by juz zostal przydzielony do docelowej grupy skoro tak zle przechodzi pierwsze dni w zlobku po co maja go miec pod opieka te baby skoro podejscia do dzieci nei maja kierowniczka przepraszala mowila ze na rozmowie kwalifikacyjnej wyszly bardzo dobrze, ale nei dala je na 3 dni probne do innych pan co juz pracuja bozwyczajnie czasu nei bylo i zaufala im w tej kwestii ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() wszystkiego najlepszego Miki ![]()
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Współczuję ząbków, oby szybko wyszły Super, że rozmowa tyle dała Fajnie, że dyrektorka przyjmuje krytykę i od razu działa - lekko nieogarnięta jest, skoro próby nie zrobiła - ale dobrze, że się zreflektowała. Oby teraz było tylko lepiej Mam nadzieję, że Alek się nie zraził i wszystko pójdzie gładko ![]() A mi Janek prawie cały dzień w żłobie spędza i jest cały szczęśliwy ![]() Miałam go odebrać godzinę temu, ale ponieważ je (jejejejeje ![]() Ładnie spał, Pani mówiła przez tel, że nie płakał, bawił się ładnie i sam i ze starszakami... bosz, odpukuję coby nie zapeszyć, ale niech mu się nie odmieni
|
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Lola brzmi dobrze. Fajnie ze dyrektorka ogarnięta. Mam nadzieje ze zmiany dadzą radę i Alek tez juz lepiej przejdzie adaptacje. A zębów współczuje u nas tez zeby i katar straszny i noce kiepskie. Widac drania a przebić sie nie moze..
Vea to super ze Jaś taki fajny e żłobie ehh my niedługo z Pola i sie boje!!Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Endżi to ja chyba inny link kliknelam bo tam było tyko o chińskim kalendarzu. Wrzuć jeszcze raz bo mi sie posta nie chce szukać twojego na tel ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
przez jakis czas rezygnuje z watku na rzecz klubu, wybaczcie, nie dam rady czytac na bieząco... moze za miesiac wroce, a w listopadzie znowu do rpacy i znowu bede z doskoku...
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az milo sie czyta ze Jas sie tak fajnie bawi
|
|
#4116 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4117 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- LolaMam nadzieję,że Alek nie bedzie tak tego przeżywal jak ostatnio. Ale bidulek musiał się napłakać Cieszy mnie to,że dyrektorka podeszła do sprawy bardzo poważnie. Nie każdy nadaje się do tej roli... Będzie dobrze,a tymczasem trzymam kciuki za Twojego synusia
|
|
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
LOLA fajna dyrektorka, mam nadzieję że jakoś to się poukłada
ENDŻI no jak to nie wiesz jaka sukienka jak sama mi podsuwałaś propozycje kiedyś więc wróciłam ze zakupów i jestem załamana we wszystkim wyglądam jak szafa... w związku z moimi cycami muszę mieć rozmiar 40 jak materiał jest nieelastyczny i potem tam odstaje, tu się zagina i w ogóle taka masywna ta góra w tej wyglądałam na serio fajnie ale te cekiny http://www.veromoda.no/vero-moda/dre...15&forceScope=jeszcze w jednej też fajnie ale nie jestem przekonana bo wyglądałam jak dyrektor szkoły tylko garsonki mi brakowało ale nie widzę jej na necie.także chyba zamówię z zalando coś z Closeta np: http://www.zalando.no/closet-sommerk...1c03o-t12.html ona jest podobno bardzo krótka więc przy moim wzroście będę ją miała przed kolano i liczę że z wysokim obcasem będzie ładnie. Ajak nie to oddam i kupię tą z cekinami. Albo cycki se utne ale za to oczywiście Nina ma nowe buty ![]() http://www.kappahl.no/article/sko_705236 ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- dobra zamawiam tą i zobaczymy: http://www.zalando.no/closet-sommerk...1c03s-k11.html jest odcięta pod biustem więc spoko, a zapinanie na plecach w sumie kończy się pod cyckami więc liczę że wejdę w 38
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
#4119 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- wszystkiego naj naj lepszego! ![]()
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Nena ładna sukienka zamowiona - totalnie w moim stylu, wszystkie takie mam
a jak nie będzie ci pasować to ta z cekinami tez bardzo ładna. Siebie w takiej nie widzę ale jak mierzylas i jest bosko to te cekiny nie sa takie złe ![]() A buty Niny bosssskie! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A buty kurde na styk ale moze na miesiąc starczą
|
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Spójrzcie tylko na to zadowolenie na twarzy malucha na drugim zdjęciu
![]() https://imgur.com/UmXOolu Udanego weekendu mamuśki! ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- I na dokładke historia jednego gościa. Ja umarłam ze śmiechu ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za dobre slowo
![]() dyrektorka widac jest bardzo kumata wyuczona i z podejsciem w zlobku wlasnie lokuje logopede, a kazda opiekunke bedxzie wysylala na kurs z odruchow niemowlecych bo no jej corka ma z 7 iodruchow az 4 ktore nie zanikly, i np caly czas musi byc w ruchu, ciezko jej sie uczyc, gryzie wszystkie bluzki bo ma dalej odruch ssania polecila nam swietna babke od min terapi taktylnej i wlasniech integracji odruchow stalych i mowy lałamz teksty bo ta babka powiedzial jej ze jej corka nie bedzie zachwycac kwiatkami stac i wachac bo ja zawsze wsciekle psy gonia ciekawa jestem jak skoczyla sie rozmowa z opiekunkami jestem zla ze nei wzielam nr do jednej z mamus nena swietne te butki sukienka ktora zamowilas bedzie dla ciebie idealna, kolor nieziemski dla blondyny ![]() su ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- juz wiem czemu tu taka cisza, taniec z gwiazdami leci i harry potter mam was!
|
#4124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a buty Niny mega ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() co tu robic???małż poszedl na miasto z ludzmi z pracy i teraz zaluje ze nie poszlam z nim
|
|
#4125 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też nudy
|
|
|
#4126 |
|
Zadomowienie
|
Lola no trafiłaś, TzG u mnie
Super, że ta dyrektorka fajna babka, bo po tym co wczoraj napisałaś to byłam przerażona. A jak z pracą załatwisz skoro Alek będzie się adaptował w przyszłym tygodniu? U nas ok, katar już przechodzi - w sumie w dzień było ok, najgorzej w nocy bo słychać było, że jej furczy w nosie. A jeszcze jak kiedyś można jej było odciągnąć babole fridą tak teraz nic nie daje sobie zrobić, jak tylko przytykałam jej coś do nosa, czy to spray z wodą czy aspirator to odwracanie głowy i ryk. Z inhalatorem też muszę za nią latać... No ale dobrze, że w nic gorszego się to nie przerodziło ![]() Wszystkiego najlepszego dla Mikiego
Rośnij duży i zdrowiutki i pozwól mamie planować ![]() Nena super ta kiecka co zamówiłaś
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zaraz ide oglądać jakis film na kompie przy piwku bezalkoholowym a później do spania. a jutro targ sniadaniowy z kolega a po poludniu na ploty do domu bo siostra z uk przyjechała po 2 miesiacach---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- ej nena, jakbys byla z krk i miala wesele w krk to bym ci pozyczyla jakas sukienke bo tego typu co zamowilas mam duzo to na pewno cos bys wybrala
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
usiadłam w spokoju pierwszy raz od 10 rano. supppper.
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grszego sie nie przerodzil katar ![]() ja bede miala zmiany i moja mama blisko pracuje wiec bedzie na zmiqne ze mna zaprowadzac i odbierac. chwile w domu jak nas nie bedzie zajmie sie babcia jakos musimy ten tydzien zorganizwac moge go dac od pon od rana do 17tej ale bedzie to straszne przezycie wiec odpuszczam Cytat:
u mnie mlody api ale nie wiadomo kiedy wstanie wiec powinnam sie polozyc a sie nie chve Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Lola, tajne podejście dyr. Tylko Alka szkoda bo jednak dziecko to przeżywa bardzo. Mam nadzieje ze nie będzie więcej takich akcji
Nena, super zakupy ![]() Motylku, bawcie się dobrze ![]() Misia, Kornel dal Tobie tak popalic? |
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
uzywacie moze u dzieci katarek ten do odkurzacza?? powiedzcie mi jak co czyscicie/ suszycie w sensie tą rure długą. U mnie wiecznie w srodku bylo mokro i nie chciało schnąć i sie pleśń zrobiła
Razem od 04.12.2004 Zaręczeni od 27.12.2008 Zaobrączkowani od 11.09.2010 Nasz skarb...Julka... Edytowane przez czaszka_ Czas edycji: 2014-09-05 o 21:26 |
|
|
|
#4132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Walkujemy 'przyjaciół' po raz osiemsetny
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Miki, moc życzeń urodzinowych!
|
|
|
|
#4134 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecicie jakiś fajny horror?
|
|
|
#4135 |
|
czyli Endżi
|
Lola, strasznie się cieszę, że rozmowa była konstruktywna
Trzymam za Was mocne kciuki ![]() Nena, bo ja myślałam, że już kupiona! Ta niebieska bardzo atrakcyjna, piękny kolor ![]() Buciki wymiatają! Ciocia z wujkiem kupili Julowi na urodzinki takie (na moje życzenie ):http://attipas.pl/sklep/sneakers/sneakers-blue-s Małemu super się noszą i przefajnie wyglądają na nóżce (ma już takie szare). Ja, no fakt, z tym kalendarzem to głupota. Ogólnie dość zabawny ten artykuł i chyba taki miał być
|
#4136 |
|
dryfuję słowami
|
taa, moj domowy, piątek 21:35 a mąż już spi, to jest prawdziwy horror
|
|
#4137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4138 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Takze z nieelestycznymi kiecami się pożegnałam już dawno, a ile stresu mi ubyło przez to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogladalam multum horrorow ale oczywiscie jak trzeba podac tytuły to nie pamietam
![]() hmm podobały mi się....przypadek 39, bez litości, ostatni dom po lewej.... jak sobie przypomne to cos dopisze
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Lola super, że dyrektorka wykazała chęc zmiany. Oby teraz było już dobrze i zdrówka dla Alka, żeby go te zębole za bardzo nie męczyły
Vea rewelacja, że Jaś taki zadowolony ze żłobka. Oby tak dalej
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

wszystko i ze wszystkimi.
Dzisiaj ola wyspała się o 24:00
zaczeła się zabawa, próby usypiania, w końcu jej dałam mleko i zasnęła, ale całą noc do 15 minut stawala, siadała przez sen, itp i musiałam ją kłaść. O 5 pobudka i teraz zasnęła po walce.

super, że Juluś taki fajny jest

az milo sie czyta ze Jas sie tak fajnie bawi

we wszystkim wyglądam jak szafa... w związku z moimi cycami muszę mieć rozmiar 40 jak materiał jest nieelastyczny i potem tam odstaje, tu się zagina i w ogóle taka masywna ta góra
w tej wyglądałam na serio fajnie ale te cekiny