![]() |
#2821 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tata to tylko tati albo marcin ![]() a najlepiej mowi na S - nie brat tylko brać ![]() bo Samuel nie umie wypowiedzieć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tapety obie fajne! Cytat:
![]() dlatego zabawek mamy pewnie niewiele, bo wszystkie ma w nosie. Aktualnie dorwal miotle z szafy i zamiata ![]() Potrzebuje chyba wsparcia ![]() Kuba jest od kilku dni tak nieznosny, ze ciezko mi ![]() Dzis np wyrwal listwe w salonie, potem zrzucil wiaderko z malinami i wymazal sie nimi w poblizu swiezo zlozonego prania ![]() znow wszystko wywala z szafek, takze mamy wieczny burdel wszedzie, bo sprzatanie mu nie w glowie :/ Na moje zakazy lub odwracanie uwagi reaguje glosnym "nieeeeeeeee" i wyciem, a ja juz nie wiem w ktora dziure sie schowac, zeby przetrwac... Kubus jest bardzo glosnym dzieckiem. Jak nie krzyczy to piszczy albo placze. A ja bym chciala choc chwilke ciszy... Dzis tu juz chcialam wyc razem z nim, a gdzie do konca dnia! Dodatkowo chyba powoli frustruje mnie siedzenie w domu, a TZ nie chce slyszec o zlobku i nie widzi problemu. Ale to raczej temat na dluzsza wypowiedz ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-09-08 o 10:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziadzia, dzidziuś Mama, mamo, mika ![]() Baba, baba jaga ![]()
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
To się wypowiedz Nawijko , chętnie wesprzemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jak ja Cie rozumiem! Yae tez ma trudny rtap. W domu w sumie, to mnie bawi i nic sobie z tego nie robie, ale wystarczy, ze wyjdziemy z domu... Chociaz ciekawa obseteacja: jest tz, jest ok. Dzis pojechalysmy do sklepu po zakupy na kolacje: krotkie i konkretne. Wiecie jak sie skonczyly? Ja zaplakana w asyscie dwoch pracownic sklepu.yae uciekla ze swojego wozka najpierw, to odstawilam i wyprobowalam po kolei trzy wozki sklepowe dla dzieci i jeden zwykly na zakupy. Nadal nie chciala siedziec, no to bedziemy chodzic. Minute za reke chodzilaa potenm sie zaczelo, porywanie wszystkiego z polek, wchodzenie na regaly, probowala ugryzc inna klientke. Ja jestem sama, nie moge przerwac zakupow, bo z glodu padniemy. I tak juz jest ciezko, bo od dwoch tygodni jemy albo zupki chinskie, albo na jednej nodze na miescie. Za dwa tygodnie lot. Zaczynam byc w stresie, ze Yae nie wysiedzi nawet obowiazkowego czasu na start i ladowanie. A nie daj boze niech turbulencje beda... W sklepie o pomoc poprosilam i babki cudne byly i swietnie zareagowaly. Ale jest ciezko jak nigdy dotad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
Debrah u nas jest tatuuuuuuu
![]() ![]() Debrah ile z siostra sie nie widzialas? Zazdroszcze, ja za moja siostra tak strasznie tesknie ![]() Nawijko tule ![]() Marsi, nie wyobrazam sobie oddania naszej koty, zawylabym sie na smierc chyba, zreszta wzielismy ja ze schroniska i mialabym ja oddac? Serce by mi peklo.... Jest z nami od 4lat, byla przy pierwszych dniach Pietraszka, mlody ja ubostwia, poza tym ona jest chora..... Nie jej wina ![]() Ehhhh za 10min drzemka w zlobku, boje sie niesamowicie....... Ewulka jak tam kochana? ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#2828 |
Zakorzenienie
|
meneq, pocieszasz, bo widze, ze moze byc gorzej...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co prawda moj Leo nie płacze ale bardzo krzyczał, to trwało z miesiąc dwa zobaczysz będzie dobrze, ja swojego dzieciaka z dnia na dzien nie poznaje wyrwałości kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | |
Zadomowienie
|
hej
![]() witam się i ja po weekendzie, my dla odmiany znowu na weselu byliśmy, tym razem nie balowaliśmy do rana bo idą trójki i strasznie mi się moje dziecie męczy. Meneq Ty serio pisałaś o tym, że w Japonii nie ma czegoś takiego jak problemy z ząbkowaniem? Ultra gratuluję decyzji, co do tapety to pierwsza mi się bardziej podoba ![]() Zdrówka dla wszystkich pochorowanych ![]() Cytat:
Wczoraj mnie rozczulił bardzo, bo wracaliśmy autem od teściów, wiec kawał drogi, to nasza bida taka umęczona, ręce w buzi non stop i woła "mama pomoź, mama pomóź" aż mi się łezka w oku zakręciła, i dzisiaj w nocy to samo "mama pomóź" ellmi ja nie chciałabym zabrzmieć jak niedowiarek i mam nadzieję, że tego tak nie odbierzesz ![]() ![]() Nawijko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do kota to strasznie współczuję ![]() ![]() ![]() Też nie wiedziałam, ale sprawdziałam na YT ![]() Łał!! Tak sam od siebie? Cytat:
![]() Hania jest cudna ![]() Cytat:
Kciuki za usg. Ja też się stresowałam , a jak się później okazało - niepotrzebnie ![]() ![]()
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio serio |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Lurker ;)
|
Dzwonila do mnie babka z agencji w ktorej bylam ostatnio na rozmowie. Ma jakies 3 propozycje, jutro tam ide. Podala nazwe firmy i widze, ze to typowa produkcja jakies wtryskarki, galwanizowanie, montaz. Ehh a tak bardzo nie chcialam wracac do punktu zero i tak skonczyc ;/
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Nawijko u nas to samo ;/ byle cos zbroic. Jak jej cos zabiore to potrafi swiadomie podejsc i mnie walnac ;/ Albo podchodzi uderzy mnie w twarz tak, ze okulary spadaja i sie cieszy ![]() ![]()
#2834 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2836 |
Zadomowienie
|
hej
Po ostatniej przerwie w pisaniu jakos nie potrafie się wbić, chyba muszę się na nowo wprawić. Od jakiegoś miesiąca może dwóch mam problem z Bartkowymi kupami i brzuszkiem, od czasu do czasu budzi się z wielkim płaczem, nie da się dotknąć i strasznie wierci się. Do tego mam bardzo brzydkie kupy raz ze śluzem, raz rzadkie. Od paru dni dawałam mu na noc do mleka espumisan i spał spokojnie wczoraj wieczorem zapomniałam mu dac i znowu w nocy wielki płacz. Nie mam pojęcia co to może być, jutro oddam jego kupke do badania, chyba że znowu wróciła alergia na białko mleka krowiego ale w sumie już gdzieś od marca mały pije normalne mm i do tej pory było ok.
#2837 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała usłyszeć jak Fifi albo Oliwka mówią bo to na pewno urocze. Ani coraz więcej mówi też i strasznie mnie to jara więc chętnie posłucham.
Meneq: współczuję, mam nadzieję że dacie radę w samolocie. Sięgnij po pbp, lub książkę' jak mówić żeby dzieci nas słuchały jak słuchać żeby dzieci do nas mówiły " ~ myślę że idealne na ten czas dla Was. |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytalam ale nie mam siły cytować, objeździłam dziś wszystkie urzędy w mieście, bo zaczął się sezon na skladanie papierów o rodzinne i wychowawczy- pamiętam, jak nie miałam jeszcze samochodu i musiałam wszedzie autobusem jeździć to była katorga....cały dzien z zycia wyjęty, a dziś od rana do 13 zalatwiłam wszystko. Tztowi juz sie skonczył urlop ![]() ![]() poza tym w weekend spalismy juz w naszym domku, co prawda rozpierdziel niesamowity był, ale jedna noc to co tam, piec jest wiec było cieplo;p prad jest wiec luz. W tym tygodniu koncza ocieplenie poddasza, zostaje tylko łazienka i moge isc mieszkac, bo największy balagan sie posprzata;p a tak w trakcie. Z T. spoko, ale na swoim to jednak na swoim.... Marsi, nie moge sie przyzwyczaić, że bedziesz mieć dziewczynkę;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-09-08 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak byliśmy na urlopie z kąpaniem bylo to samo. Za chiny nie chciała się myć w brodziku. Skutkiem tego było, że tylko dwa razy na 9 dni udało mi się umyć jej głowe, bo była histeria nieziemska. Lady, a Wasz kot nie kwalifikuje się do operacji? Pisałaś, że ma kamienie w pęcherzu? Albo coś sobie wymyśliłam.., bo jeśli tak to mój pies miał kamienie struwitowe w pęcherzu i został poddany operacji. Do dzisiaj jest na specjalnej karmie, żeby te kamienie nie odnawiały się. Pogadaj z jakimś dobrym wetem, może jest dla niej jakiś ratunek. Wiem jak śmierdzą kocie szczochy... ma sa kra...
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Widać t. trzyma rygor i Deli z laptopa nie może korzystać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-09-08 o 12:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2842 |
Zadomowienie
|
Z czego to w takim razie wynika? My jesteśmy nadgorliwe, czy te dzieciaki faktycznie inne?
A dzisiaj w polskim radio w jedynce była jakaś dłuższa audycja o Japonii, ja trafiłam na fragment o wielkości mieszkań, wypowiadał się Polak, który poślubił Japonkę. Mówił o domu i pięknym ogrodzie teściowej, który niestety tsunami zrównało z ziemią. Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2014-09-08 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady, współczuje mega z tym kotem, rozumiem przywiązanie.. ale ten zapach by mnie doprowadził do szału. Oby się udało znaleźć złoty środek na to. My mamy psa tzn suczke;> kupiliśmy owczarka niemieckiego długowłosego ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie je przypadkiem za duzo cukru? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Wtajemniczenie
|
DZIEŃ DOBRY!
![]() Ultra - piękne te tapety ![]() Debrah - co do jedzenia to chleb je normalnie, bułkę odrywa ![]() ![]() Marsi - u nas też zabawki to zło, woli biegać, skakać, turlać się, kręcić i wszystkie zabawy wybagające ruchu. Ostatnio na smacerze w trójkę bawiliśmy się w berka ![]() Lady - współczuję problemów z kotem, bardzo to musi być uciążliwe ![]() ![]() Little - oby jutro były to jakieś porządne oferty, u mnie nadal cisze ![]() My wczoraj spędziliśmy cudowny dzień, pojechaliśmy z Anią do krasiejowa i spędziliśmy tam caluśki dzień, ależ się Ania wybawiła, wybiegała itd ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mam pomysłu na obiad dla Amelki ![]() Hje, stara dup.ko, wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, jestem młodsza od Ciebie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Wtajemniczenie
|
Lady - Ania też odkąd chodzi do żłobka - szalony tydzień
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2849 |
Zadomowienie
|
A mogłabyś rozwinąć swoją myśl dalej. Co cukier miał by z tym wspólnego? W sumie to kto wie czy nie zaczeło się to od momentu kiedy nasi sąsiedzi niemcy przyjechlali na urlop. Sąsiadka ciągle podała mu jakieś czekoladki przez płot a mi bardziej ja mówiłam że Bartek nie je czekalady to ona mu częście dawała.
#2850 |
Zakorzenienie
|
Cała tak, ma kamienie, ale wet powieedzial, że jeszcze nie kwalifikuje si,e do operacji, że szzkoda ją męczyć skoro jeszczse nie jest tak źle, mamy ją obserwować, kiedy przestanie całkiem sikać to od razu na stół
![]() ![]() Ewulka zdówka dla Ani!!! ![]() Ellmi ja też miałam prosić o filnik, jestem cieekawa, jak takie maleństwo wygląda gadające ![]() chociaż mojej kuzynki synek na roczek poszedł do fryzjera, siadł na fotelu i - pełnym zdaniem!!! Do fryzjerki "psisiedlem do pani ociąć włoski bo mam dzisiaj joczek" ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.