|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
![]() ![]() no i wymyśliłam że bede stosować na zmiane z czymś "normalnym" np nivea
#4022 |
Wtajemniczenie
|
Benetta ja kupiłam emolium
![]()
#4023 |
Zakorzenienie
|
Ktorys z nich, ale nie wiem ktory, ma lepszy sklad. Ale nie wiem. Ja kupilam oillan z przyzwyczajenia - przy mlodej uzywalm i sama bardzo lubie ich balsam, krem do rak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż wrócił z pracy i pobiegł składać łóżeczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze fikołka chciałam zrobić z radości ale kurcze już nie będę szaleć ;P
#4028 |
Rozeznanie
|
Testowalam wlasnie monitor oddechu/ruchu i nianie Angelcare ;P działa ;p to cos wyczuwalo ze oddycham z palca polozonego na materacu ;p hahah
#4029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszalej za mnie, bo ja dziś taka glodna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Wtajemniczenie
|
Nie, nie, już na dzisiaj włączam tryb uśpienia
![]()
#4032 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje zakupy nie będą już takie fajne w tym miesiącu, właśnie kupiłam laptopa z konieczności... W starym jednak padł dysk i wszystko, dokumenty, zdjęcia, pamiątki, poszło się... no.
![]() |
#4033 |
Wtajemniczenie
|
tak Was podczytuje.. i ciągle nie mogę nadrobić, bo co nadrobię, to musze gdzieś iść/nie mogę pisać i nowe piszecie i znowu nie może nadrobić
![]() widziałam, że pisałyście o wit. k i d. Wczoraj położna na SR mówiła, że pierwszą dawkę wit. K i D w domu podaje się w 8. dniu życia dziecka, wcześniej dostaje ono zastrzyk w szpitalu. ![]() AnetkaIzabel - zgadzam się z silesianną ![]() Kostka - jaka tam wyrodna matka! ![]() Kasia - o rany, dobrze, że jesteście w jednym kawałku po tym upadku! Rosalie - dziekuję ![]() wow 34 tc ![]() silesianna - a ja mam do Ciebie pytanie, bo widzę, ze pisałaś o stanikach po porodzie ![]() czekoladka - też będę brała wit. po porodzie, szczególnie, że włosy podobno moga strasznie wypadać, także na pewno takie witaminy poprawią ich stan nieco. chmielinka - witaj ![]() aleska - dużego dzieciaczka masz już w brzuszku ![]() siobhan - witaj ![]() Aleaa - zdrówka ![]() Nie wiem jak Wy, ale ja ostatnio zuważyłam że nic mi się nie chce, nie mam siły na nic itp. Mam nadzieję, że to mija na końcówce ![]() Teraz jeszcze coś ze mną nie tak dziś (tak zdrowotnie), więc może to spotęgowało ten stan, ale jakby nie patrzeć obecnie łóżko stało się moim przyjacielem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BD - w większości fajne, a Mustela - przereklamowana, składowo często powala syfem... ![]() jednak nowy komputer...szkoda.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie ze Skrzyszowa tj. 6 km od Jastrzebia ![]() czyli tez do niego chodzilas w 1 ciazy? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4036 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kocham Cię za to zdanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po tym to zaczyna u mnie wygrywać szpital, w którym dają to znieczulenie nad tym w którym moja lekarka pracuje.... Cytat:
![]()
![]() |
#4037 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi szacunkowo synus wychodzi mniejszy... bo Hania urodzila sie duza. Rodzilam w 37tc+3dni a waxyla 3570 i 54 cm. Tak, wiem gdzie jest Skrzyszow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | |||
Wtajemniczenie
|
Kasia szalona jakaś ta diabetolożka... ciekawe czego dowiesz się w koszalinie...
co do hemoglobiny glikowanej.... wg mnie to badanie jest jedno, pierwsze słyszę, że dla ciężarnych są jakąś inną metodą.... hemoglobina glikowana jest, albo jej nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
sudocrem juz wyjasniony ![]() niedużo, wyżej napisałam ![]() Cytat:
wow....ale musiałaś się wystraszyć ![]() a cukier..... bez komentarza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- czekoladka a jak tam przedszkole? Frau a u Was? mój w domu od wczoraj i przytrzymam go do końca tygodnia... dziś zebranie było, 2h wyjęte..... po południu to już na twarz padałam, marzyłam o łóżku i nareszcie w nim jestem... jeszcze się z mamą pokłóciłam na koniec, nerwy mi pu,sciły, sppłakałam się, teraz mnie od tego głowaa boli.... i to cholerne przeziębienie..... masakra jakaś dzisiaj...
![]() |
#4039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko u mnie uzyto proznociagu , ja rodzilam w Raciborzu bo wtedy tam nasz doktorek pracowal oo to moze sie kiedys spotkamy, jeszcze Esti jest z naszych stron i tez bedzie rodzic w Rydultowach ![]()
![]() |
#4040 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja po wizycie. Cukier ok na szczęście. Na obrzęki nic nie mogę brać, muszę iść do rodzinnego z dusznościami, żeby mi ekg zrobił. Dzieć waży 1650, mniej niż M.w tym czasie, więc jest nadzieja, że nie będzie czterokilogramowca ;-) no i już raczej na bank cesarskie, ze względu na tą moją przepuklinę, a i pewnie moja strabolożka będzie za takim rozwiązaniem optować. Teraz tylko kwestia grafiku listopadowego mojego gina i już. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak hormony...... zdrowka zycze ![]()
![]() |
#4042 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo to pierwsze CC na wątku chyba...? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie ze wizyta udana, to przynajmniej bedziesz wiedziec na kiedy spodziewac sie porodu ![]()
![]() |
#4044 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze sie jeszcE spotkamy na porodowce ![]() ![]() O to nie wiedzialam ze jestesmy trzy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Rozeznanie
|
Któraś z dziewczyn pisała że ma, ale chyba się nie udziela już. Kiara pewnie też będzie miała przez te kłopoty z nerkami, nie?
A przedszkole do przodu. Dziś rano M.wzięła panią Wiolę za rękę i poszła chwaląc się nowymi koralikami z odpustu ;-) potem coś pojękiwała no i w toalecie nie zdążyła ropiąć gaci więc była zmiana stroju, no ale generalnie odbieram ją zaraz obiedzie i panie się śmieją, że Marysia idzie do domu jak jest anioł pański bo tak zakodowała i powtarza wciąż ;-) No i najważniejsze, jutro Tż wraca już do pracy. Chwała Panu, bo z takim jęczybułą żyć się nie da. Jak chłop chory to nic tylko prosić o pozwolenie na broń ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Wtajemniczenie
|
Frau może te duszności to od tego, że dzieć na przeponę Ci uciska? Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i fajnie, że Twoje cukry w normie!
Ela współczuję kłótni z mamą.. zdrówka dla Jasia! Sweet mi tez kiedys padł laptop ze wszystkimi zdjęciami itd... myślałam ze się wścieknę.. dlatego od tamtej pory wywoluje zdjecia na papier i do albumu.. Kiara nie ma reguly co do wypadania włosów po porodzie, mi nawet 1 nie wypadł ... ![]() Co do " lenia nic nie chcenia" to też tak mam... a jak prowadzę auto to już w ogóle zasypiam.. i w dzień jakaś taka otumaniona chodzę... Zmykam spać, bo dzisiejszy dzień mnie wyczerpał ![]() Dobrej nocy!
#4047 |
Wtajemniczenie
|
Kasia - ooooo mów mi tak, mów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja tak samo z tym otumanieniem, normalnie dzień za dniem leci, a ja mam wrażenie, że nic nie zrobiłam. Frau - u mnie z cc jeszcze nie wiadomo, będziemy robić wszystko żeby było sn. Sytuacja sie wyklaruje dopiero w październiku, bo z nerka sprawa wygląda tak, że im macica większa tym będzie gorzej (logiczne), ale pytanie o ile się pogorszy od teraz (tego złego stanu) i czy lekarze zadecydują, że nerka wytrzyma czy nie. Odkukac o dziwo od kilku dni nerka nie boli ![]() ![]() Frau, a gdzieś mi się obiło o uszy, że przy przepuklinie kobiecie wystaje pępek w ciązy - tez tak masz? słoneczko - gdzie chcesz w końcu rodzić? ![]() My się chyba jednak na św. Rodzinę zdecydujemy... tylko przed wyjazdem na porodówkę będziemy dzwonić i pytac czy jedna z sal do porodów rodzinnych jest wolna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4048 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4050 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Bylismy dzisiaj na 3 usg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogolnie wszystko ok, mala glowka do dolu jest ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.