Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-17, 06:19   #1231
Sarrai
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Nie nastawiaj się negatywnie, do 26go jeszcze troszkę czasu zostałó
Wiem, wiem... Po prostu - nie nastawiam się w ogóle, tj. staram się po prostu o tym nie myśleć
Ale swoją drogą..... to kurna szkoda, że to trzeba czekać aż dwa tygodnie echhhhhhhhhhhhhhhhhh Mogliby wymyśleć coś jakieś testy żeby wykrywały jeszcze wcześniej
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 06:21   #1232
dorotape1987
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

dzien dobry
india wspolczuje ja dzisiaj tez srednio do 4 gniotlam sie na lozku a pozniej przenioslam sie na sofke wypilam mietke i to pomoglo brzuniowi
kurde nie znam sie ale zeby az tak bolalo po lekarstwach nie podoba mi sie to
ja dzis planuje drugie podejscie do kupna butow

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

sarrai czekanie jest najgorsze trzymam kciuki
Stary 2014-09-17, 06:54   #1233
aneczka2238
Zakorzenienie

Dzień dobry

Koliberku, bardzo fajne zakupki A tak z ciekawości, możesz napisać ile za to dałaś? Jak nie chcesz to nie mów oczywiście

Mi udało się wczoraj wygrać aukcję, gdzie był leżaczek bujaczek, mata edukacyjna fisher price, karuzela fp, wanienka, przewijak, niania, podgrzewacz, sterylizator.... nie pamietam co jeszcze Kocyk, śpiworek... pochwalę się jak dojdzie

Dorotka, teraz już z brzuszkiem ok? Powodzenia na zakupkach Ja brałam prenatal z Oskarem, on był duży i lekarz mi mówił, że po prenatalu się takie duże dzieci rodzą Później wyczytałam że ogólnie po witaminach są większe Ciekawe ile mój kluseczek ma

Aniu Indio ja co prawda clo nie brałam, ale nigdzie nie czytałam żeby któraś miała taki skutek uboczny.... Lepiej to skonsultuj z lekarzem

malinOla, póki nie ma @ to trzeba mieć nadzieję

I dla wszystkich moich kochanych dziewczynek

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 07:06   #1234
Meliska86
Wtajemniczenie

Witam

Aniutka dziękuje nawet leci zapierdziel na maska ale myślę że dam radę.

Aneczka koniecznie się pochwal

india współczuje wiem co to znaczy "gryźć asfalt "z powodu bólu brzucha. Naszczęście mam teraz chwilę spokoju

Dorotka ale duży ten Twój synuś Ty to jesteś ranny ptaszek, dla mnie o 4 rano to środek nocy

a my już skręcamy mebelki i myślę że w tym tygodniu zakończymy remont pokoju na razie mam istną demolkę bo wszystko się wala po sypialni salonie i ledwo można się poruszać
dzisiaj samopoczucie lekko lepiej zobaczymy jak się rozkręci, poranny kibelek już był ale tak delikatnie więc może dzisiaj dzidzia mnie oszczędzi

a co do witamin ja biorę pregna plus.

Idę rypać dalej bo dużo dziś roboty mam
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 07:22   #1235
dorotape1987
Wtajemniczenie

teraz jak patrzylam to tak w miare w normie jest czytralam po forach ze babeczki wieksze dzieciaczki mialy na ten tydzien moze faktycznie witaminy no ale przeciez nie odstawie sama nie wiem a jaki bedzie to bedzie
Stary 2014-09-17, 07:26   #1236
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Jestem po zarwanej nocy! Brzuch tak bolał,że nie mogłam leżeć, zwijałam sie z bólu i ryczałam. Myslicie, że to po clo? Jezu jak mam tak mieć codziennie to mnie wyklucza z normalnego funkcjonowania zasnęłam po 2 tabletkach...przed 4, a o 5 zadzwonił budzik Ból jest teraz stłumiony, ale boję się, że teraz też się rozkręci.
No to ładnie Cię wymęczyło znam osoby, które mdliło i miały okropny ból głowy. Mam nadzieję, że szybko minie

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
ja dzis planuje drugie podejscie do kupna butow
udanych zakupów

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość

Mi udało się wczoraj wygrać aukcję, gdzie był leżaczek bujaczek, mata edukacyjna fisher price, karuzela fp, wanienka, przewijak, niania, podgrzewacz, sterylizator.... nie pamietam co jeszcze Kocyk, śpiworek... pochwalę się jak dojdzie
malinOla, póki nie ma @ to trzeba mieć nadzieję
O ładny zestaw a ile dałaś? Pochwal się pochwal albo wstaw aukcję
niestety już się rozkręca i mega ból brzucha się zaczął no i zalewanie się zaczyna

Badała któraś z Was nasienie Tż? Ja znalazłam za 175zl

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 08:00   #1237
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam na usg genenetycznym.Widzialam raczki, nozki, bijace serduszko, kregoslupik, dzidzia sie przewracala narozne strony.No i poczulam 2 pierwsze ciosy jakgin naciskala tym usg na brzuch
Maz ponoc sie dopatrzyl fiutka, ale gin nie potwierdzila, mowi, ze to moze byc rownie dobrze lechtaczka.
Dzidzia ma 5,5 cm, czyli na 40 centylu.

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez mandy27 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki staraczki Ja wciąż zapracowana i dlatego nie piszę ale dziś muszę się Wam wygadać mogę? A więc już wiem że znów się nie udało gdyż już mam plamienia więc okres za chwile się zacznie była wczesna owulacja wię dużo wcześniej okres się zjawił Ale może lepiej bo jestem przeziębiona z gorączką. A na domiar złego chyba mam kryzys małżeński bo od paru dni mamy ciche dni On wciąż mnie krytykuję ja płaczę i milczę bo jak próbuję zacząć rozmowę by coś sobie wyjaśnić kończy się to na jego podniesionym głosie i moich łzach Więc wolę jak na razie nic nie mówić I tak sobie myślę czy jest sens dalej się starać choć bardzo pragnę dziecka lecz nie w takiej sytuacji Poczekam kryzys minie Życzę Wam miłego dnia i przepraszam ale musiałam się wygadać
zycze szybkiego pogodzenia sie

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Męczył mój mąż, męczył aż wymęczył i że ja sie lepiej czuje to sie zgodzilam i jeszcze lecimy do Turcji
Dopiero były fazy ustalania a ten już zarezerwował
28.09 lecimy czyli idealnie 2 dni po wizycie u gina wiec o dzidzia bede spokojna. Mam nadzieje oczywiście
no pieknie gratuluje wycieczki
tez by mi sie przydalo ale najwczesniej to chyba w maju damy rade...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
no i jestem po zeszlo mi tyle bo bylsm jeszcze ze siostra ustalic menu
zjadlam kebaba no raczej to bylo miesko z surowkami
a co do wizyty to wszystko oki moj paczuszek wazy 1270g
pani pytala czy maz jest wysoki bo mlody ma dlugie nogi
a z gorszych wiesci to zlapalam jakas infekcje globulki i jakis roztwor do picia dostalam dlatego moje siurki byly lipne
brawa za paczusia o dlugich nogach... jakis model z niego bedzie pewnie.
a infekcje pewnie szybko wyleczysz zlotko

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
kochane ja dzisiaj bylam pozalatwiac pare spraw i w szalenstwie kupilam wozek i lozeczko... wozek moze nie najmodniejszy ale za to spacerowke ma w sobie taka jaka chcialam i jest funkcjonalny i praktyczny a lozeczko spodobalo mi sie turystyczne z funkcja podniesionego materacyka i tez kupilam...cenowo wyszlo super bo likwidowali sklep i wyprzedawali caly towar...
ladne i nawet kolory sie zgadzaja

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

a ja dziewczyny bylam wczoraj u tego gin nowego. i powiem wam stary bo stary ale konkretny... kazal zrobic tz badanie nasienia i przyjsc z wynikami. a mi dal taki schemat ze kochac sie ( przy moich cyklach okolo 36 dni ) 16.17.18 dc a przed tymi dniami 5 dni przerwy... jak sie okres dostanie to w nastepnym cyklu zaczac staranka 17.18.19 i tak przez pol roku co cykl to dzien pozniej. mowil ze czesto sie sprawdza. a jak nie zaskoczy to bedziemy dalej dzialac... mowil ze jest za tym zeby najpierw sprawdzic wszystkie naturalne metody zajscia a potem dopiero leki i hsg. ogolne wrazenie zrobil bardzo dobre. no wiec jutro mam 16 dc wiec od jutra dzialamy akrat sie tak zlozylo ze bedzie po 4 dniowej przerwie... takie mialam plany na mojego tz na wczoraj ale musialam obejsc sie smakiem...

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-17, 08:12   #1238
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Witam się ja dziś mało bede pewnie bo mamy basen wiec kilka godzin poza domem potem jakieś sprzątanie i obiadek.

Meliska fajnie ze dziś troszkę lepiej
Ale wam zazdroszczę tego urządzania fajnie tak
A ja dupa bo wszystko mam

Dorotka a mały na którym centylu jest? Duzy chyba faktycznie

A dziewczynki pamiętacie ile cm miały wasze maluchy na tym pierwszym genetycznym?
Moja mała chyba miała sporo mniej. Nawet nie miała 5 cm. A ten mały ma 5,41 cm

Aneczka super zestaw Ci się udało upolować
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 08:15   #1239
izasalamon
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Uhuhu, ale zakupy To z tej licytacji?

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość

Badała któraś z Was nasienie Tż? Ja znalazłam za 175zl
Płaciliśmy 120 zł. Poszukaj, może jeszcze gdzieś taniej będzie. 175 zł to sporo, ale jak trzeba....

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

zycze szybkiego pogodzenia sie

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

no pieknie gratuluje wycieczki
tez by mi sie przydalo ale najwczesniej to chyba w maju damy rade...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

brawa za paczusia o dlugich nogach... jakis model z niego bedzie pewnie.
a infekcje pewnie szybko wyleczysz zlotko

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

ladne i nawet kolory sie zgadzaja

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

a ja dziewczyny bylam wczoraj u tego gin nowego. i powiem wam stary bo stary ale konkretny... kazal zrobic tz badanie nasienia i przyjsc z wynikami. a mi dal taki schemat ze kochac sie ( przy moich cyklach okolo 36 dni ) 16.17.18 dc a przed tymi dniami 5 dni przerwy... jak sie okres dostanie to w nastepnym cyklu zaczac staranka 17.18.19 i tak przez pol roku co cykl to dzien pozniej. mowil ze czesto sie sprawdza. a jak nie zaskoczy to bedziemy dalej dzialac... mowil ze jest za tym zeby najpierw sprawdzic wszystkie naturalne metody zajscia a potem dopiero leki i hsg. ogolne wrazenie zrobil bardzo dobre. no wiec jutro mam 16 dc wiec od jutra dzialamy akrat sie tak zlozylo ze bedzie po 4 dniowej przerwie... takie mialam plany na mojego tz na wczoraj ale musialam obejsc sie smakiem...

żeby teraz jak najszybciej zaskoczyło

A ja wreszcie zamówiłam patelnie - tak się do tego zabierałam, że dziś już środa. Mam nadzieję, że przyjdą jutro.
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 08:21   #1240
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się ja dziś mało bede pewnie bo mamy basen wiec kilka godzin poza domem potem jakieś sprzątanie i obiadek.

Meliska fajnie ze dziś troszkę lepiej
Ale wam zazdroszczę tego urządzania fajnie tak
A ja dupa bo wszystko mam

Dorotka a mały na którym centylu jest? Duzy chyba faktycznie

A dziewczynki pamiętacie ile cm miały wasze maluchy na tym pierwszym genetycznym?

Aneczka super zestaw Ci się udało upolować
mój bobas na genetycznym miał 5cm
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 08:30   #1241
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
Płaciliśmy 120 zł. Poszukaj, może jeszcze gdzieś taniej będzie. 175 zł to sporo, ale jak trzeba....
Znalazłam w innej klinice 80zł ale wydaje mi się, że te będą konkretniejsze no i potem na konsultację bym chciała tam iść bo do zwykłej diagnostyki nie chcę iść badać bo mówią, że nie wiarygodne.

Cytat:

a ja dziewczyny bylam wczoraj u tego gin nowego. i powiem wam stary bo stary ale konkretny... kazal zrobic tz badanie nasienia i przyjsc z wynikami. a mi dal taki schemat ze kochac sie ( przy moich cyklach okolo 36 dni ) 16.17.18 dc a przed tymi dniami 5 dni przerwy...
życzę aby Wam się udało wg tego planu mi kiedyś gin proponowała co 2 dzień ale i tak lipę to dało

Stary 2014-09-17, 08:37   #1242
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
kochane ja dzisiaj bylam pozalatwiac pare spraw i w szalenstwie kupilam wozek i lozeczko... wozek moze nie najmodniejszy ale za to spacerowke ma w sobie taka jaka chcialam i jest funkcjonalny i praktyczny a lozeczko spodobalo mi sie turystyczne z funkcja podniesionego materacyka i tez kupilam...cenowo wyszlo super bo likwidowali sklep i wyprzedawali caly towar...
Ladne kolorki.To juz zrezygnowalas z tego poprzedniego?

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Wiesz, nie zawsze jest to robione w tym samym tygodniu.Bobsik mial w 10tym i mial 3,8(60ty centyl), a dziszia w koncowce 12tego i 5,5(40centyl). Takze mi sie wydaje, ze synek byl wiekszy, bo zawsze troche powyzej srodka.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 09:11   #1243
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Znalazłam w innej klinice 80zł ale wydaje mi się, że te będą konkretniejsze no i potem na konsultację bym chciała tam iść bo do zwykłej diagnostyki nie chcę iść badać bo mówią, że nie wiarygodne.

życzę aby Wam się udało wg tego planu mi kiedyś gin proponowała co 2 dzień ale i tak lipę to dało
ten mi wlasnie powiedzial ze co drugi dzien to kiepski pomysl bo musi byc przerwa zeby plemniki dojrzaly

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 09:14   #1244
izasalamon
Wtajemniczenie

malinOla1 - to zrób tam, gdzie będzie wiarygodniej.

Mnie gin skierował do konkretnej osoby - kobieta przeprowadza badanie w poradni leczenia niepłodności, więc raczej wiarygodnie u mnie było.

Kiedy planujesz wysłać TŻ?

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
ten mi wlasnie powiedzial ze co drugi dzien to kiepski pomysl bo musi byc przerwa zeby plemniki dojrzaly
Mnie teraz gin powiedział, że najlepiej codziennie na kilka dni przed owulacją oraz na kilka dni po owulacji. Ale i tak nie dostosowaliśmy się do jego zaleceń

U nas teraz było w poniedziałek i w środę. W piątek pęcherzyka nie było, ale nie wiem kiedy doszło do owu. A potem poprawiliśmy w niedzielę, ale i tak to już było za późno Mało się postaraliśmy w tym cyklu

Edytowane przez izasalamon
Czas edycji: 2014-09-17 o 09:15
Stary 2014-09-17, 09:15   #1245
7koliberek7
Zadomowienie

Kordelko zrezygnowalam bo tamte wozki maja bardzo wysokie i dosyc male spacerowki a w tym jest bardzo fajna spacerowka no i tez cena mnie skusila wiec kupilam i w sumie jestem zadowolona... jeszcze tylko fotelik dokupie i wtedy zostana juz drobiazgi do kupienia
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 11:02   #1246
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
a codziennie zdążą dojrzeć?

Cytat:
malinOla1 - to zrób tam, gdzie będzie wiarygodniej.

Mnie gin skierował do konkretnej osoby - kobieta przeprowadza badanie w poradni leczenia niepłodności, więc raczej wiarygodnie u mnie było.

Kiedy planujesz wysłać TŻ? Mało się postaraliśmy w tym cyklu
wybrałam klinikę, z wynikami potem pójdę tam na wizytę. Drogie dlatego, że w tym jest badanie podstawowe, rozszerzone i morfologia coby w razie "W" (tfu tfu) nie musiał ich dorabiać.. Termin 30.09.
Nie ważne że mało ważne żeby cel był zdobyty

Stary 2014-09-17, 11:12   #1247
dorotape1987
Wtajemniczenie

ewunia niewiem jak to centylowo wyglada dpoytam na nasdtepnej wizycie
ahaaa aneczka nastepna wizyta 07.10 o godzinie 16
ewus moj mial 7 cm na genetycznym bedzie dlugasny jak kabanos jak tak dalej pojdzie
zakupy udane kupilam buty ufffff i trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno dostalam nowy kombinezon z metka disneya za 30 zl bo ze sklepu z tania odzieza noi dokupilam mu jakies jeansy i pol spiochy boooze ja niewiem kiedy on to zalozy noi skusilam sie na jedne rajtuzy zeby mial cos po te spodnie
justynko super ze gin konkretny moze jego metoda zadziala

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

aa z tego co widze to nasza ksuwcia miala miec tez wizyte wczoraj czekam na info kochana
Stary 2014-09-17, 11:19   #1248
izasalamon
Wtajemniczenie

Cytat:
a codziennie zdążą dojrzeć?

wybrałam klinikę, z wynikami potem pójdę tam na wizytę. Drogie dlatego, że w tym jest badanie podstawowe, rozszerzone i morfologia coby w razie "W" (tfu tfu) nie musiał ich dorabiać.. Termin 30.09.
Nie ważne że mało ważne żeby cel był zdobyty
No to mój TŻ miał chyba raczej tylko podstawowe, ale na szczęście to wystarczyło, bo wyniki dużo ponad normę były.

Niby nieważne ile, a ważne żeby było celnie. Tylko że częściej to większe prawdopodobieństwo pewnie
Stary 2014-09-17, 11:32   #1249
ksuwka
Zadomowienie

Witajcie Kochane!
Przepraszam, że się tak mało udzielam ostatnio, ale na prawdę brakuje mi czasu . W poniedziałek byłam w pracy, dzisiaj jestem w pracy i tak sobie mija mój urlop. A w sobotę mój mąż wyjeżdża i muszę mu trochę rzeczy naszykować, ugotować, poprać, zakupy zrobić dla niego i dla siebie, żeby później ciężarów nie targać. Tak, jestem tym wyjazdem przybita, że chodzę i płaczę po kątach, na myśl o samotności
Wczoraj byłam u gina. Zrobił mi usg i powiedział, żebym się za bardzo nie nastawiała w tym cyklu. Chyba endometrium za małe A później powiedział, że z racji tego, ze mam dłuższe cykle, to może być różnie. Czyli nic konkretnego chyba sam tam nie widział Na koniec powiedział, że gdyby się jednak udało to zaprasza mnie na ciążową wizytę, a gdyby się nie udało, to wypisał mi skierowanie do szpitala na badania hormonów w 5 dc. Więc teraz czekam na rozwój sytuacji.
Buziaczki dla Was wszystkich
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 11:38   #1250
dorotape1987
Wtajemniczenie

hyhh ksuwcia to nic konkretnego ci nie powiedzial
naciesz sie mezem kochana
az sie wam pochwale moimi zdobyczami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140917_123051.jpg (92,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140917_123135.jpg (106,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140917_123158.jpg (103,2 KB, 8 załadowań)
Stary 2014-09-17, 11:58   #1251
izasalamon
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane!
Przepraszam, że się tak mało udzielam ostatnio, ale na prawdę brakuje mi czasu . W poniedziałek byłam w pracy, dzisiaj jestem w pracy i tak sobie mija mój urlop. A w sobotę mój mąż wyjeżdża i muszę mu trochę rzeczy naszykować, ugotować, poprać, zakupy zrobić dla niego i dla siebie, żeby później ciężarów nie targać. Tak, jestem tym wyjazdem przybita, że chodzę i płaczę po kątach, na myśl o samotności
Wczoraj byłam u gina. Zrobił mi usg i powiedział, żebym się za bardzo nie nastawiała w tym cyklu. Chyba endometrium za małe A później powiedział, że z racji tego, ze mam dłuższe cykle, to może być różnie. Czyli nic konkretnego chyba sam tam nie widział Na koniec powiedział, że gdyby się jednak udało to zaprasza mnie na ciążową wizytę, a gdyby się nie udało, to wypisał mi skierowanie do szpitala na badania hormonów w 5 dc. Więc teraz czekam na rozwój sytuacji.
Ale to nie powiedział dlaczego? Hmmm... dziwne. A jakie miałaś endo? Wiesz?

Cytat:
hyhh ksuwcia to nic konkretnego ci nie powiedzial
naciesz sie mezem kochana
az sie wam pochwale moimi zdobyczami

No no no Urocze
Stary 2014-09-17, 12:02   #1252
anastazja_a
Raczkowanie

Dzień dobry kochane! Życzę Wam wspaniałego dnia!
anastazja_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 12:08   #1253
_Aniutka_
Rozeznanie

znów czytałam na raty i teraz średnio pamiętam co chciałam odpisać

Dorotko super zakupy no i Tygrysek wizytę masz w moje urodziny

Gdzie jest Kasia?

Olu my płaciliśmy 130zł w klinice leczenia niepłodności. Badanie ogólne nasienia i morfologia. Trzymam kciuki za męża

Aniu ksuwko mam nadzieję, że szybko minie Ci ten czas samotności masz nas

Aniu indio zadzwoń do gina w sprawie tego brzuszka... niedobrze, jak tak się dzieje

Ewuniu przyjemnego pluskania z córcią

Aneczko ale zakupy pochwal się

Mnie gin mówił kiedyś, że większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ma para, która kocha się 2-3 razy w tygodniu, niż taka która codziennie, właśnie ze względu na te plemniki. Ale jak wiadomo, co lekarz to opinia, co organizm to inna sytuacja i tak nasze ciała zrobią sobie co chcą i kiedy chcą

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

jeszcze...

Aniu ksuwko to faktycznie mało się dowiedziałaś z tej wizyty... na dwoje babka wróżyła a jak Twoje tsh?

Karolciu spokojnego dnia
Stary 2014-09-17, 12:34   #1254
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
zakupy udane kupilam buty ufffff i trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno dostalam nowy kombinezon z metka disneya za 30 zl bo ze sklepu z tania odzieza noi dokupilam mu jakies jeansy i pol spiochy
Jakie śliczności a pochwal się bucikami

Cytat:
No to mój TŻ miał chyba raczej tylko podstawowe, ale na szczęście to wystarczyło, bo wyniki dużo ponad normę były.

Niby nieważne ile, a ważne żeby było celnie. Tylko że częściej to większe prawdopodobieństwo pewnie
dokładnie tak!

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Na koniec powiedział, że gdyby się jednak udało to zaprasza mnie na ciążową wizytę, a gdyby się nie udało, to wypisał mi skierowanie do szpitala na badania hormonów w 5 dc. Więc teraz czekam na rozwój sytuacji.
to też taki niezbyt doktorek a on to na nfz? Darmowych badań zazdroszczę bo prywatnie to tak ciągnie kasy ze szok
Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość

Olu my płaciliśmy 130zł w klinice leczenia niepłodności. Badanie ogólne nasienia i morfologia. Trzymam kciuki za męża

Stary 2014-09-17, 12:50   #1255
dorotape1987
Wtajemniczenie

buciczki troszku babinkowe ale grunt ze stabilne w sumie to bede 8 miech wiec mysle ze sa oki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1410953219546.jpg (135,6 KB, 14 załadowań)
Stary 2014-09-17, 12:57   #1256
_Aniutka_
Rozeznanie

Cytat:
to też taki niezbyt doktorek a on to na nfz? Darmowych badań zazdroszczę bo prywatnie to tak ciągnie kasy ze szok
A no właśnie... prywatnie to jest to, że fajnie, ale portfel boli...
Ale czego się człowiek nie odrzeknie, żeby ujrzeć swoje szczęście

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
buciczki troszku babinkowe ale grunt ze stabilne w sumie to bede 8 miech wiec mysle ze sa oki
mnie się podobają z wierzchu, proste, ale ładne. Obcas nie bardzo dla mnie, ale wiadomo, że w 8 miesiacu nie będziesz śmigała w 10cm szpilce ważne, żeby było Ci wygodnie

my za miesiąc mamy wesele, więc pewnie będę się radziła w kwestii ubioru
Stary 2014-09-17, 13:00   #1257
dorotape1987
Wtajemniczenie

ja chcialam szpilki albo takie koturny ale mam wraz z siostra wybily mi to z glowy a w sumie to tez niema co ryzykowac ze sie przewroce albo skrece kostke
Stary 2014-09-17, 13:40   #1258
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
fajne lakierkowane

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość
A no właśnie... prywatnie to jest to, że fajnie, ale portfel boli...
Ale czego się człowiek nie odrzeknie, żeby ujrzeć swoje szczęście

my za miesiąc mamy wesele, więc pewnie będę się radziła w kwestii ubioru
a no właśnie
pewnie pokazuj pokazuj kreacje to chętnie będziemy doradząc

Stary 2014-09-17, 13:59   #1259
kasica_89
Raczkowanie

cześć dziewczynki melduję się i ja, wybaczcie, że mało się teraz udzielam, ale staram się podczytywać na bieżąco... jakoś kiepskie samopoczucie mnie ogarnęło... w domu zasypiam na stojąco, w pracy młyn i jeszcze pracę inżynierską kończyłam na dniach... ciągle się czuję senna i taka wypompowana i rano od razu coś muszę jeść bo inaczej od razu mnie zbiera na wymioty i jeszcze brzuch pobolewa od tego tygodnia jak na @...
postaram się jutro bardziej nadrobić
buziaczki dla wszystkich brzuszków, w których rosną maleńkie skarbeńki i ich mamuś
dla czekających oby @ nie przyszła
i za rosnące pęcherzyki
Stary 2014-09-17, 14:07   #1260
anastazja_a
Raczkowanie

Pokaż pokaż!
anastazja_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości