Rossmann cz. XXIII - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-24, 17:37   #4951
navioe
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Czy podkład Astor 24(ten nowy) to odpowiednik starego ?
i to samo pytanie dotyczy czy podkład Rimmel 24 to ten sam co w ten czarnej tubce ?
Bo ona fajne

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Pewnie o tym kremie z Bielendy ? ale sama nie wiem bo się nie wczytałam xd

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Kurde nienawidzę oglądać Skarba w necie :/ bo nic mnie wtedy nie ciekawi i nic nie widzę
Czy tylko ja jestem taka dziwna ?

Serum Bielenda zielone i przeciwzmarszczkowe będę MOJE i zastanawiam się jeszcze nad olejkiem z arganem na niedoskonałości, ale nie wiem czy by mnie nie pozapychało ktoś coś wie na ten temat ?
Oczywiście to drugie na szyje i dekolt
Jakaś wizażanka(?) chyba dobrze to określiłam ? napisała, że stosuje ona i nie mogę znaleźć możesz napisać jak je stosujesz i co jeszcze ?
Ma ktoś tonik z kwasem z Bielendy ?
Smerfeta! Nic nie zrozumialam z tego pelnego radości postu tak, Rimmel to ten sam, Astor to nie wiem.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 17:40   #4952
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Czy podkład Astor 24(ten nowy) to odpowiednik starego ?
i to samo pytanie dotyczy czy podkład Rimmel 24 to ten sam co w ten czarnej tubce ?
Bo ona fajne

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Pewnie o tym kremie z Bielendy ? ale sama nie wiem bo się nie wczytałam xd

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Kurde nienawidzę oglądać Skarba w necie :/ bo nic mnie wtedy nie ciekawi i nic nie widzę
Czy tylko ja jestem taka dziwna ?

Serum Bielenda zielone i przeciwzmarszczkowe będę MOJE i zastanawiam się jeszcze nad olejkiem z arganem na niedoskonałości, ale nie wiem czy by mnie nie pozapychało ktoś coś wie na ten temat ?
Oczywiście to drugie na szyje i dekolt
Jakaś wizażanka(?) chyba dobrze to określiłam ? napisała, że stosuje ona i nie mogę znaleźć możesz napisać jak je stosujesz i co jeszcze ?
Ma ktoś tonik z kwasem z Bielendy ?
ja mam wszystkie sera i stosuje na twarz, szyje i dekolt zamiennie, raz jedno raz drugie. Staram sie też aby fioletowe trafiało raczej na szyje i dekolt a pozostałe na twarz i na powieki też; co do zawartosci kwasów to zielona ma chyba 10% i nic nie szczypie;
miałam olejek na niedoskonałosci ale nie polubilismy sie, nie zauważyłam zeby podziała i forma olejku była mało ciekawa w stosowaniu-chyba nie lubie olejków bo nic u mnie nie robia.

co do wydajnosci to zielona jest z poslizgiem i ja sobie nie żałuje- fajnie sie rozprowadza; niebieskie-jest swietnie bo mnie bardzo nawilzyło i sie nie klei, jest bardzo wodniste; fioletowe jest tłustawe i przypomina suchy olejek ale je lubie-nie zapycha.
jak cos jeszcze to pytajcie..mam tylko sera a chcę zielony tonik jeszcze
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 18:08   #4953
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Smerfeta! Nic nie zrozumialam z tego pelnego radości postu tak, Rimmel to ten sam, Astor to nie wiem.
Hahahah faktycznie nie dość, że nadużywam "" to jeszcze napisałam tak, że sama nie rozumiem -.- ale śpieszyłam się na autobus wybaczcie.

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
ja mam wszystkie sera i stosuje na twarz, szyje i dekolt zamiennie, raz jedno raz drugie. Staram sie też aby fioletowe trafiało raczej na szyje i dekolt a pozostałe na twarz i na powieki też; co do zawartosci kwasów to zielona ma chyba 10% i nic nie szczypie;
miałam olejek na niedoskonałosci ale nie polubilismy sie, nie zauważyłam zeby podziała i forma olejku była mało ciekawa w stosowaniu-chyba nie lubie olejków bo nic u mnie nie robia.

co do wydajnosci to zielona jest z poslizgiem i ja sobie nie żałuje- fajnie sie rozprowadza; niebieskie-jest swietnie bo mnie bardzo nawilzyło i sie nie klei, jest bardzo wodniste; fioletowe jest tłustawe i przypomina suchy olejek ale je lubie-nie zapycha.
jak cos jeszcze to pytajcie..mam tylko sera a chcę zielony tonik jeszcze

No ja na razie mam w planach kupienia tylko dwóch, czyli z kwasem i tego przeciwzmarszczkowego i również kusi mnie zielony tonik nawilżający może też bym kupiła choć nie wiem.A zauważyłaś jakieś działanie zielonego na niespodzianki ? O ile posiadasz ja mam ich trochę teraz bo wiadomo @ i niestety mi się pojawiły nawilżające nawilża czy tak sobie?
Olejek to sama nie wiem bo nigdy nie kładłam nic "olejowego" na twarz ponieważ boje się, że mnie pozapycha.
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 18:11   #4954
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Olejek to sama nie wiem bo nigdy nie kładłam nic "olejowego" na twarz ponieważ boje się, że mnie pozapycha.
Oleje wcale nie muszą zapychać, wystarczy tylko wiedzieć, których unikać.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 18:26   #4955
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Hahahah faktycznie nie dość, że nadużywam "" to jeszcze napisałam tak, że sama nie rozumiem -.- ale śpieszyłam się na autobus wybaczcie.

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

No ja na razie mam w planach kupienia tylko dwóch, czyli z kwasem i tego przeciwzmarszczkowego i również kusi mnie zielony tonik nawilżający może też bym kupiła choć nie wiem.A zauważyłaś jakieś działanie zielonego na niespodzianki ? O ile posiadasz ja mam ich trochę teraz bo wiadomo @ i niestety mi się pojawiły nawilżające nawilża czy tak sobie?
zielone zmniejszyło mi pory, cera jest gładsza i miła w dotyku , niespodziane nie mam-ale miesiąc przed pierwszym zastosowaniem serum odstawiłam podkład bo to on był odpowiedzialny za niespodzianki i przeszłam na minerały z drogerii i na te prawdziwe. Od tej pory mam swiety spokój z niespodziankami codziennymi i tymi co miesiąc...cisza, ja jestem zadowolona a serum kończę drugie i zaczynam trzecie-wejdzie na stałe do moich kosmetyków.
niebieskie jest bardzo nawilżające, a testowałam juz kilka z kwasem hialuronowym i to jest najlepsze-tez będzie juz na stałe
Stary 2014-09-24, 18:28   #4956
saintfreak
Raczkowanie

Cytat:
A zauważyłaś jakieś działanie zielonego na niespodzianki ? O ile posiadasz ja mam ich trochę teraz bo wiadomo @ i niestety mi się pojawiły nawilżające nawilża czy tak sobie?
Ja używam raptem od paru dni, ale cokolwiek tam dopowiem. Po pierwszej nocy z korygującym wyskoczyła mi podskórna gula, jakiej od lat nie miałam, ale szybko się zagoiła. Wychodzą jakieś pojedyncze "dodatki" i szybko ich nie ma, powoli widzę też coraz bledsze wągry A to dopiero kilka dni.
Nawilżające oceniłabym jako niezbyt powalające, choć faktycznie, trochę lepiej jest. Czy to jednak odpowiednia cena na "trochę" - nie jestem przekonana Zobaczymy, czy się coś zmieni w mojej opinii za jakiś czas.
saintfreak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 18:36   #4957
Doti1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguskaq Pokaż wiadomość
Miał ktoś podkład affinitone co będzie od października w promocji?
Wszystkie affinitone będą w promocji a jeśli chodzi o ten HD o który ci chodzi to polecam, mam kolor 03 a 09 jest jeszcze jaśniejszy i bardziej różowy od 03 sand
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 18:55   #4958
annajustyna
BAN stały

na skórę z problemami ,bielenda ma jeszcze taki produkt Professional Home Expert, specjalistyczny krem eksfoliujący na noc, cera mieszana i tłusta, 75 ml
http://www.rossnet.pl/Produkt/Bielen...8705,3356,6033
Stary 2014-09-24, 18:56   #4959
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Oleje wcale nie muszą zapychać, wystarczy tylko wiedzieć, których unikać.
Tak wiem, ale ja się lekko obawiam
Cytat:
zielone zmniejszyło mi pory, cera jest gładsza i miła w dotyku , niespodziane nie mam-ale miesiąc przed pierwszym zastosowaniem serum odstawiłam podkład bo to on był odpowiedzialny za niespodzianki i przeszłam na minerały z drogerii i na te prawdziwe. Od tej pory mam swiety spokój z niespodziankami codziennymi i tymi co miesiąc...cisza, ja jestem zadowolona a serum kończę drugie i zaczynam trzecie-wejdzie na stałe do moich kosmetyków.
niebieskie jest bardzo nawilżające, a testowałam juz kilka z kwasem hialuronowym i to jest najlepsze-tez będzie juz na stałe
Dzięki, że opisałaś
Minerały z drogerii ? czyli jaki podkład? Bo one chyba mają tylko minerałów w składzie, że tylko w nazwie...
To zazdroszczę, że masz spokój z niespodziankami ja zapisałam się do dermatologa ale nie prywatnie i pozostało mi czekać

Cytat:
Napisane przez saintfreak Pokaż wiadomość
Ja używam raptem od paru dni, ale cokolwiek tam dopowiem. Po pierwszej nocy z korygującym wyskoczyła mi podskórna gula, jakiej od lat nie miałam, ale szybko się zagoiła. Wychodzą jakieś pojedyncze "dodatki" i szybko ich nie ma, powoli widzę też coraz bledsze wągry A to dopiero kilka dni.
Nawilżające oceniłabym jako niezbyt powalające, choć faktycznie, trochę lepiej jest. Czy to jednak odpowiednia cena na "trochę" - nie jestem przekonana Zobaczymy, czy się coś zmieni w mojej opinii za jakiś czas.
Czyli można powiedzieć, że jest to serum dobre(wiadomo pewnie nie na każdą cerę) ja zielone i fioletowe kupię na pewno nad niebieskim się jeszcze zastanowię.
Stary 2014-09-24, 18:59   #4960
Selfish Girl
Life is a drink ...

Przeglądnełam on-line tego nowego Skarba i rzucił mi się w oczy jeden konkurs gdzie sponsorem jest marka Catrice ... czy to oznacza, że szafy Catrice będą powoli pojawiać się w Rossmannie ?
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 19:07   #4961
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Przeglądnełam on-line tego nowego Skarba i rzucił mi się w oczy jeden konkurs gdzie sponsorem jest marka Catrice ... czy to oznacza, że szafy Catrice będą powoli pojawiać się w Rossmannie ?
Juz gdzieś stoi szafa Catrice.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 19:20   #4962
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Juz gdzieś stoi szafa Catrice.
W Łodzi gdzieś chyba
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 19:56   #4963
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Tak wiem, ale ja się lekko obawiam

Dzięki, że opisałaś
Minerały z drogerii ? czyli jaki podkład? Bo one chyba mają tylko minerałów w składzie, że tylko w nazwie...
To zazdroszczę, że masz spokój z niespodziankami ja zapisałam się do dermatologa ale nie prywatnie i pozostało mi czekać

Czyli można powiedzieć, że jest to serum dobre(wiadomo pewnie nie na każdą cerę) ja zielone i fioletowe kupię na pewno nad niebieskim się jeszcze zastanowię.
minerały (wiem że to nie minerały)marki Paese-mineralny podkład matujacy(lubię) imineralny rozswietlający, Golden rose terraccotta mineral powder; pare jeszcze innych prasowanych-zrobiłam sobie zaopatrzenie na 2 lata co najmniej; ostatnio kupiłam prawdziwy minerał martki Earthnicity. Po kilku dniach na twarzy nic nie było z niespodzianek i od tamtej pory tak mam. już nie wróce do podkładów w płynie.Cera sie uspokoiła a jak wyskoczy jakis ropniaczek to wiem, ze z powodu pielegnacj i nie ma sie czym przejmować. Dlatego teraz testuje sera i pewnie cos z 20/30% glikolem i myśle że bedzie ok.

Edytowane przez annajustyna
Czas edycji: 2014-09-24 o 19:57
Stary 2014-09-24, 20:05   #4964
Linanna
Rozeznanie

jeeny przejechałam całe miasto w poszukiwaniu zwykłego filtru na twarz, skoro chcę kupić ten kwas z biellendy i nigdzie nie znalazłam 30 ;/ dopiero pod koniec w Biedronce udało mi się 25 zdobyć, mam nadzieję że taki filtr wystarczy ... a w Rossmannie ani jednego filtru ;/

Czy w Rossmannie znajdę puder ryżowy?
Linanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:12   #4965
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Linanna Pokaż wiadomość
jeeny przejechałam całe miasto w poszukiwaniu zwykłego filtru na twarz, skoro chcę kupić ten kwas z biellendy i nigdzie nie znalazłam 30 ;/ dopiero pod koniec w Biedronce udało mi się 25 zdobyć, mam nadzieję że taki filtr wystarczy ... a w Rossmannie ani jednego filtru ;/

Niestety, sezon na filtry dla drogerii się juz skończył, teraz to właściwie tylko apteczne w cenach sporo wyższych niż w sezonie ewentualnie Ziaja, ale to klajstry.

Z tego co się orientuje to nie - dotyczy pudru.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:14   #4966
annajustyna
BAN stały

Cytat:

nie widziałam tam tego pudru, ja używam z Paese.
Stary 2014-09-24, 20:15   #4967
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

Masz może dostęp do Kauflandu? Tam jeszcze są zestawy filtrów z Bielendy - jeden do twarzy, jeden do ciała za 13-20 zł (zależy od wariantu tego do ciała). Poszukałabym też jakichś w marketach.
Nie, w Rossmannnie nie ma pudru ryżowego - kupisz taki np. na stoisku Paese albo w sieci.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:23   #4968
201612060923
Konto usunięte

Cytat:

Ja mam Ziai SPF50+, ale to tylko w aptekach. U mnie teraz w drogeriach trudno o wysokie filtry, bo sezon się skończył.

Pudru ryżowego raczej w Rossie nie spotkasz.

Czy znajdę w Rossmannie jakiś dobry krem ochronny na dzień-żeby miał filtr co najmniej 25SPF i chronił przed zimnem? I żeby nie zapychał. Rano jadę do szkoły rowerem i dzisiaj zimno mi dokopało-do szkoły weszłam z buraczanymi policzkami a la ruska baba. Dlatego już teraz potrzebny mi jest porządny krem zimowy.
201612060923 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:23   #4969
saintfreak
Raczkowanie

Cytat:

Jeśli żaden krem Ci nie podpasuje, to pomyśl nad olejkiem z pestek malin Ja planuję na przyszły miesiąc olejek oraz puder bambusowy z BU z tlenkiem cynku.
saintfreak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:33   #4970
Justine1989
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html
czy to serum korygujące z bielendy będzie w promocji w najnowszym skarbie? dojrzałam jakieś inne na ostatniej stronie, ale słabo widzę na komputerze
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:34   #4971
Selfish Girl
Life is a drink ...

wiem, że na bank jest jutro w promocji w Naturze
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:37   #4972
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html

czy to serum korygujące z bielendy będzie w promocji w najnowszym skarbie? dojrzałam jakieś inne na ostatniej stronie, ale słabo widzę na komputerze

Na ostatniej stronie jest ta seria
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...l-complex.html
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:42   #4973
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Też jestem ciekawa

Tak swoja droga - fajne nagrody są w tym konkursie

1. Nagrodami w Konkursie jest 100 zestawów kosmetyków do makijażu. Laureaci wybierają jeden z 14 wariantów:

BOURJOIS:
• maskara Volume 1 seconde
• błyszczyk Effet 3D nr 51
Wartość zestawu: 85 zł

EVELINE:
• lakier do paznokci Colour Instant
• błyszczyk Silk Effect
• tusz do rzęs Volumix Fiberlast
• eyeliner Celebrities czarny
• odżywka do rzęs Lash Booster
• korektor do brwi czarny
• cienie do powiek zestaw 3
• odżywka do paznokci Nail Salon 9w1
Wartość zestawu: 90 zł

ESSENCE:
• maskara The Lash Curler
• paletka cieni do powiek All About Nude
• krem Cc
• błyszczyk xxxl Longlasting (Mix)
• róż Blush Up (Mix)
• lakier do paznokci Effect (Mix)
• lakier do paznokci Pro White Glow
Wartość zestawu: 89 zł

CATRICE:
• róż Defining (Mix)
• lakier do paznokci Ultimate (Mix)
• upiększający wygładzający balsam Do Ust (Mix)
• cień do powiek Liquid Metal (Mix)
• baza neutralizująca zaczerwienienia Prime And Fine
• rozświetlacz w kredce Made To Stay (Mix)
Wartość zestawu: 92 zł

WIBO:
• korektor 4in1
• baza pod makijaż Primer Base
• bibułki matujące
• lakier do ust Lip Lacquer
• maskara BOOM BOOM
• bronzer w kulkach Sun Touch
• lakier do paznokci Glamour Satin
• lakier do paznokci Granite Sand
• lakier do paznokci Mix Sand
Wartość zestawu: 92 zł

LOVELY:
• paleta Nude Make Up Kit
• Zestaw korektorów Magic Pen (klasyczny nr 1, klasyczny nr 2, brillance, anti redness)
• puder Golden Glow
• puder Sunny
• lip gloss Extra Lasting
• tusz do rzęs Pump Up
• pomadka Color Wear
• cienie do powiek w kredce Eyeshadow Pencil – 4 kolory
• eyeliner PinUp
Wartość zestawu: 100 zł

MAX FACTOR:
• tusz do rzęs Masterpiece Transform Black
• puder Creme Puff w odcieniu nr 5
Wartość zestawu: 99 zł

MAYBELLINE:
• tusz do rzęs Mega Plush
• cień do powiek Mono Color Tatoo 35 Bronze
• gel liner Es Lasting Drama czarny
• baza wzmacniająca Express Manicure
Wartość zestawu: 103 zł

L'ORÉAL PARIS:
• pomadka Color Riche Extraordinaire (odcień 600 lub 500)
• maskara So Couture So black
Wartość zestawu: 115 zł

PROVOKE:
• podwójne cienie do powiek Two Eyeshadows Collection - blue lagoon N°250
• podwójne cienie do powiek Two Eyeshadows Collection - caribbean sea spirit N°251
Wartość zestawu: 109 zł

RIMMEL:
• tusz do rzęs Scandaleyes extra czarny
• szminka Moisture Renew 210
• podkład Last Finish 25H 200
Wartość zestawu: 94 zł

ASTOR:
• lakier do paznokci Fashion Studio 301,
• tusz do rzęs Seduction Codes 2
• podkład Perfect Stay 24H 200
Wartość zestawu: 87 zł

MANHATTAN:
• BB Cream 1
• poczwórny cień do powiek Eyemazing 95C
• puder Soft Mat Loose 1
• lakier do paznokci Quick Dry 1010N
Wartość zestawu: 87 zł

DEBORAH MILANO:
• maskara „VOLUME & CURL” brązowa, pogrubia i podkręca rzęsy
• paleta 4 cieni do powiek „Beauty Cake” w odcieniach beżu i zieleni
Wartość zestawu: 88 zł

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:45   #4974
Madziulek_91
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
W Łodzi gdzieś chyba
W łódzkiej Manufakturze I tam widziałam dziś 2 szafy Lovely - identyczne!

A tak w ogóle to nie było, albo były ze 2 testery do True match L'oreal i Healthy mix serum Bourjois tez nie można było sprawdzić. Jak na tak dużego Rossmanna to bardzo dziwi mnie taka sytuacja. Za to w GŁ wszystkie testery do wyboru, ale nie można wziąć próbki
Madziulek_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:47   #4975
kudlik_kk
Zakorzenienie

Będać w Rossie wzięłam dwa nowe lakiery z Wibo:
- imitujący skórę nr 1 - beżowy
- wow granite sand nr5 - również pseudo beż taki marmurek.
były też satynowe ale żaden mnie nie urzekł

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:50   #4976
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
ale to serum o które pytałam nie jest z serii argan i nie ma go na ostatniej stronie, więc chyba nie będzie w promocji...
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 21:02   #4977
Smerfetka696969
Zakorzenienie

http://www.rossnet.pl/Produkt/Fusswo...7083,6532,6270 miał ktoś ten spray ?

Ponowne pytanie od kiedy obowiązuje Skarb ?

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
minerały (wiem że to nie minerały)marki Paese-mineralny podkład matujacy(lubię) imineralny rozswietlający, Golden rose terraccotta mineral powder; pare jeszcze innych prasowanych-zrobiłam sobie zaopatrzenie na 2 lata co najmniej; ostatnio kupiłam prawdziwy minerał martki Earthnicity. Po kilku dniach na twarzy nic nie było z niespodzianek i od tamtej pory tak mam. już nie wróce do podkładów w płynie.Cera sie uspokoiła a jak wyskoczy jakis ropniaczek to wiem, ze z powodu pielegnacj i nie ma sie czym przejmować. Dlatego teraz testuje sera i pewnie cos z 20/30% glikolem i myśle że bedzie ok.
Pierwszy raz słyszę o firmie Earthnicity, ja się czaje na zestaw matujący firmy AM ale zupełnie nie wiem czy umiałabym go nakładać na twarz, i czytałam też, że sie lubi ważyć i trzeba dobry krem pod niego i z tym miałabym pewnie problem bo dalej nie znalazłam swojego dobrego kremu ziaja-zapycha, garnier-zapycha mogłabym wymieniać i wymieniać...
Kusi mnie jakiś z Iwostin.Pharmaceris i Sylveco ale jaki to nie wiem
Stary 2014-09-24, 21:13   #4978
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Sponsorem jest jeszcze essence Ciekawe czy się pojawią ich kosmetyki?
Stary 2014-09-24, 21:21   #4979
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

a o co chodzi w tym konkursie?
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 21:21   #4980
annajustyna
BAN stały

Cytat:
http://www.rossnet.pl/Produkt/Fusswo...7083,6532,6270 miał ktoś ten spray ?

Ponowne pytanie od kiedy obowiązuje Skarb ?

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Pierwszy raz słyszę o firmie Earthnicity, ja się czaje na zestaw matujący firmy AM ale zupełnie nie wiem czy umiałabym go nakładać na twarz, i czytałam też, że sie lubi ważyć i trzeba dobry krem pod niego i z tym miałabym pewnie problem bo dalej nie znalazłam swojego dobrego kremu ziaja-zapycha, garnier-zapycha mogłabym wymieniać i wymieniać...
Kusi mnie jakiś z Iwostin.Pharmaceris i Sylveco ale jaki to nie wiem
z AM miałam próbki matujacego i kryjacego i orzeklam że sa za suche, Earthnicity jest na wizazu przeczytaj; ja mam lekko zółtą skóre i oni maja podkład idealnie mi pasujący. Sa tez próbki. Podkład nakłada sie pędzlem, kólka albo scietym płasko- i to jest ok, bo te podkłady sa niewidoczneii można nakładac kilka warstw i mieszac ze sobą to mnie cieszy.Podkład w płynie jest widoczny zawsze.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości