|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4952 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
miałam olejek na niedoskonałosci ale nie polubilismy sie, nie zauważyłam zeby podziała i forma olejku była mało ciekawa w stosowaniu-chyba nie lubie olejków bo nic u mnie nie robia. co do wydajnosci to zielona jest z poslizgiem i ja sobie nie żałuje- fajnie sie rozprowadza; niebieskie-jest swietnie bo mnie bardzo nawilzyło i sie nie klei, jest bardzo wodniste; fioletowe jest tłustawe i przypomina suchy olejek ale je lubie-nie zapycha. jak cos jeszcze to pytajcie..mam tylko sera a chcę zielony tonik jeszcze |
|
|
|
|
#4953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie nie dość, że nadużywam " " to jeszcze napisałam tak, że sama nie rozumiem -.- ale śpieszyłam się na autobus wybaczcie.---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
No ja na razie mam w planach kupienia tylko dwóch, czyli z kwasem i tego przeciwzmarszczkowego i również kusi mnie zielony tonik nawilżający może też bym kupiła choć nie wiem.A zauważyłaś jakieś działanie zielonego na niespodzianki ? O ile posiadasz ja mam ich trochę teraz bo wiadomo @ i niestety mi się pojawiły nawilżające nawilża czy tak sobie?Olejek to sama nie wiem bo nigdy nie kładłam nic "olejowego" na twarz ponieważ boje się, że mnie pozapycha. |
||
|
|
|
#4954 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Oleje wcale nie muszą zapychać, wystarczy tylko wiedzieć, których unikać.
|
|
|
|
#4955 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
niebieskie jest bardzo nawilżające, a testowałam juz kilka z kwasem hialuronowym i to jest najlepsze-tez będzie juz na stałe |
|
|
|
|
#4956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawilżające oceniłabym jako niezbyt powalające, choć faktycznie, trochę lepiej jest. Czy to jednak odpowiednia cena na "trochę" - nie jestem przekonana Zobaczymy, czy się coś zmieni w mojej opinii za jakiś czas.
|
|
|
|
|
#4957 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4958 |
|
BAN stały
|
na skórę z problemami ,bielenda ma jeszcze taki produkt Professional Home Expert, specjalistyczny krem eksfoliujący na noc, cera mieszana i tłusta, 75 ml
http://www.rossnet.pl/Produkt/Bielen...8705,3356,6033 |
|
|
|
#4959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Minerały z drogerii ? czyli jaki podkład? Bo one chyba mają tylko minerałów w składzie, że tylko w nazwie... To zazdroszczę, że masz spokój z niespodziankami ja zapisałam się do dermatologa ale nie prywatnie i pozostało mi czekać ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4960 |
|
Life is a drink ...
|
Przeglądnełam on-line tego nowego Skarba i rzucił mi się w oczy jeden konkurs gdzie sponsorem jest marka Catrice ... czy to oznacza, że szafy Catrice będą powoli pojawiać się w Rossmannie ?
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4963 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez annajustyna Czas edycji: 2014-09-24 o 19:57 |
|
|
|
|
#4964 |
|
Rozeznanie
|
jeeny przejechałam całe miasto w poszukiwaniu zwykłego filtru na twarz, skoro chcę kupić ten kwas z biellendy i nigdzie nie znalazłam 30 ;/ dopiero pod koniec w Biedronce udało mi się 25 zdobyć, mam nadzieję że taki filtr wystarczy ... a w Rossmannie ani jednego filtru ;/
Czy w Rossmannie znajdę puder ryżowy? |
|
|
|
#4965 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Z tego co się orientuje to nie - dotyczy pudru. |
|
|
|
|
#4966 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4967 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Nie, w Rossmannnie nie ma pudru ryżowego - kupisz taki np. na stoisku Paese albo w sieci.
|
|
#4968 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pudru ryżowego raczej w Rossie nie spotkasz. Czy znajdę w Rossmannie jakiś dobry krem ochronny na dzień-żeby miał filtr co najmniej 25SPF i chronił przed zimnem? I żeby nie zapychał. Rano jadę do szkoły rowerem i dzisiaj zimno mi dokopało-do szkoły weszłam z buraczanymi policzkami a la ruska baba. Dlatego już teraz potrzebny mi jest porządny krem zimowy.
|
|
|
|
|
#4969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja planuję na przyszły miesiąc olejek oraz puder bambusowy z BU z tlenkiem cynku.
|
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html
czy to serum korygujące z bielendy będzie w promocji w najnowszym skarbie? dojrzałam jakieś inne na ostatniej stronie, ale słabo widzę na komputerze |
|
|
|
#4971 |
|
Life is a drink ...
|
wiem, że na bank jest jutro w promocji w Naturze
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ostatniej stronie jest ta seria https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...l-complex.html |
|
|
|
|
#4973 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() Tak swoja droga - fajne nagrody są w tym konkursie 1. Nagrodami w Konkursie jest 100 zestawów kosmetyków do makijażu. Laureaci wybierają jeden z 14 wariantów: BOURJOIS: • maskara Volume 1 seconde • błyszczyk Effet 3D nr 51 Wartość zestawu: 85 zł EVELINE: • lakier do paznokci Colour Instant • błyszczyk Silk Effect • tusz do rzęs Volumix Fiberlast • eyeliner Celebrities czarny • odżywka do rzęs Lash Booster • korektor do brwi czarny • cienie do powiek zestaw 3 • odżywka do paznokci Nail Salon 9w1 Wartość zestawu: 90 zł ESSENCE: • maskara The Lash Curler • paletka cieni do powiek All About Nude • krem Cc • błyszczyk xxxl Longlasting (Mix) • róż Blush Up (Mix) • lakier do paznokci Effect (Mix) • lakier do paznokci Pro White Glow Wartość zestawu: 89 zł CATRICE: • róż Defining (Mix) • lakier do paznokci Ultimate (Mix) • upiększający wygładzający balsam Do Ust (Mix) • cień do powiek Liquid Metal (Mix) • baza neutralizująca zaczerwienienia Prime And Fine • rozświetlacz w kredce Made To Stay (Mix) Wartość zestawu: 92 zł WIBO: • korektor 4in1 • baza pod makijaż Primer Base • bibułki matujące • lakier do ust Lip Lacquer • maskara BOOM BOOM • bronzer w kulkach Sun Touch • lakier do paznokci Glamour Satin • lakier do paznokci Granite Sand • lakier do paznokci Mix Sand Wartość zestawu: 92 zł LOVELY: • paleta Nude Make Up Kit • Zestaw korektorów Magic Pen (klasyczny nr 1, klasyczny nr 2, brillance, anti redness) • puder Golden Glow • puder Sunny • lip gloss Extra Lasting • tusz do rzęs Pump Up • pomadka Color Wear • cienie do powiek w kredce Eyeshadow Pencil – 4 kolory • eyeliner PinUp Wartość zestawu: 100 zł MAX FACTOR: • tusz do rzęs Masterpiece Transform Black • puder Creme Puff w odcieniu nr 5 Wartość zestawu: 99 zł MAYBELLINE: • tusz do rzęs Mega Plush • cień do powiek Mono Color Tatoo 35 Bronze • gel liner Es Lasting Drama czarny • baza wzmacniająca Express Manicure Wartość zestawu: 103 zł L'ORÉAL PARIS: • pomadka Color Riche Extraordinaire (odcień 600 lub 500) • maskara So Couture So black Wartość zestawu: 115 zł PROVOKE: • podwójne cienie do powiek Two Eyeshadows Collection - blue lagoon N°250 • podwójne cienie do powiek Two Eyeshadows Collection - caribbean sea spirit N°251 Wartość zestawu: 109 zł RIMMEL: • tusz do rzęs Scandaleyes extra czarny • szminka Moisture Renew 210 • podkład Last Finish 25H 200 Wartość zestawu: 94 zł ASTOR: • lakier do paznokci Fashion Studio 301, • tusz do rzęs Seduction Codes 2 • podkład Perfect Stay 24H 200 Wartość zestawu: 87 zł MANHATTAN: • BB Cream 1 • poczwórny cień do powiek Eyemazing 95C • puder Soft Mat Loose 1 • lakier do paznokci Quick Dry 1010N Wartość zestawu: 87 zł DEBORAH MILANO: • maskara „VOLUME & CURL” brązowa, pogrubia i podkręca rzęsy • paleta 4 cieni do powiek „Beauty Cake” w odcieniach beżu i zieleni Wartość zestawu: 88 zł
|
|
#4974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tam widziałam dziś 2 szafy Lovely - identyczne! A tak w ogóle to nie było, albo były ze 2 testery do True match L'oreal i Healthy mix serum Bourjois tez nie można było sprawdzić. Jak na tak dużego Rossmanna to bardzo dziwi mnie taka sytuacja. Za to w GŁ wszystkie testery do wyboru, ale nie można wziąć próbki |
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Będać w Rossie wzięłam dwa nowe lakiery z Wibo:
- imitujący skórę nr 1 - beżowy - wow granite sand nr5 - również pseudo beż taki marmurek. były też satynowe ale żaden mnie nie urzekł
|
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.rossnet.pl/Produkt/Fusswo...7083,6532,6270 miał ktoś ten spray ?
![]() Ponowne pytanie od kiedy obowiązuje Skarb ? ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
ale zupełnie nie wiem czy umiałabym go nakładać na twarz, i czytałam też, że sie lubi ważyć i trzeba dobry krem pod niego i z tym miałabym pewnie problem bo dalej nie znalazłam swojego dobrego kremu ziaja-zapycha, garnier-zapycha mogłabym wymieniać i wymieniać...Kusi mnie jakiś z Iwostin.Pharmaceris i Sylveco ale jaki to nie wiem
|
|
|
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy się pojawią ich kosmetyki?
|
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
a o co chodzi w tym konkursie?
|
|
|
|
#4980 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

wybaczcie.
nawilżające nawilża czy tak sobie?
Zobaczymy, czy się coś zmieni w mojej opinii za jakiś czas.

ziaja-zapycha, garnier-zapycha mogłabym wymieniać i wymieniać...