Scent Bar LIII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-26, 12:05   #4831
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

zapomniałam się pochwalić, że zaczełam hulać
pożyczonym hula hopem z masażerem, ciekawe, czy efekty będą
Stary 2014-09-26, 12:11   #4832
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
oł maaaan a oliwa?

Kurcze same problemy, a ja już coraz bliżej szalonej decyzji na głeboką wodę, tzn decyzja już podjęta, tera badania, szukanie lekarza i heja. Boję się. Tzn nie heeeeja się boję Ale tej głębokiej wody i iścia pod prąd.

No ale albo teraz albo nigdy. Już może być too lejt
nom oliwa tez ,
co do reszty gratuluje .
powiem wam chosc nikomu nie mówie zeby nie mówili ze nawiedzona i ze ni odbiło ale jestem tak za☠☠☠iście szcześliwa z powodu mania drugiej didki ze normalnie napier...m szczesciem . a wogole sie nie spodzoewalam ze tak bedzie, myslalam ze bedzie "normalnie"

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. jesienią BC, Bonfire, Bois d'Ombrie, Feu de Bois, Burning Leaves - trzy ostatnie muszę kupić
2. tortury, kara śmierci czy cuś w ten deseń. Gostek podpadł Ragnarowi (czyli temu łysawemu z warkoczem i w białym kitlu).

Byłam żem w kinie na Więźniu labiryntu i jak na film dla młodzieży bardzo fajne Trochę popodskakiwałam w fotelu. Bierzcie didy i idzicie na to wszyscy.

dla 13 latki bedzie dobre?
chyba tez jest ksiażka taka? o czym to fogle jest?

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ad1. w celach odchudzających wróciłam do analogów

ad2. noooo właśnie

dobry baru

miałam dziś do insomni zajechać ale przez ten cholesterol nic mi się nie chce

fogle wczoraj taka gadka u lekarza:
ja- nie chcę kolejnych stałych leków, rozwalą mi wątrobę
doc- wątroba się regeneruje
j- jak ma kiedy
d- się regeneruje! wiem coś o tym
a poza tym te leki przy takich wynikach wydłużają życie o 15-20 lat
j- 15 lat? ale od dziś? bo ja implanty robię i teraz się zastanawiam czy mi się w ogóle opłaca
d -
przepraszam ale

Cytat:

Czyli co, człowiek jak krowa, żuć musi?

Znalazłam perfumy dla się - Sombre Negra aka Dark Shadow (czyż może być lepsiejsza nazwa?), które ponoć dają ogniskiem i kiełbachą. Lete dziś na testy

łooomatko-gdzie to dają?

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
ale konkretnie czemu takie podejrzenia?
bo robi brzydką kupe-reszta na biało bo obleśne i nieciekawe - całkowiecie wsiakająca w pieluche i ze śluzem, najpierw miala to byc nietolerancja laktozy, brała delicol,ale nic to nie dało, potem probiotyki i dalej to samo...wiec ja juz nie jem nic prawie, do tego dokarmiamy nutramigenem w celach lecznizych . ja juz zaczynam myslec ze taka jej uroda, bo po niczym nie ma poprawy...a młoda rośnie jak na drożdzach niedługo podwoi wage urodzeniową a niedawnio skonczyłą 2 miesiace
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 12:13   #4833
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Można, ale nie miałam okazji, jadłam raz, na surowo, i miały smak słodko-kwasno/octowej marynaty więc nie mam jakiś ekstatycznych przeżyć
hmm, to dlaczego one są uważane za takie, nie wiem, ekskluzywne żarcie? zimny glut w marynacie kojarzy mi się raczej z czymś naprzeciwnym...

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
w margarynie najgorsze są utwardzone tłuszcze roślinne , , stanowiące 100% margaryn twardych , których się nie powinno w ogóle stosować .
.
to akurat wydało mi się tak oczywiste że nie warte wspominania

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a ja musze margaryne wpierda...c
nie musisz, możesz bez
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 12:13   #4834
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie niestety bardzo nie dziwi i sama chętnie bym tak chodziła ino kasy szkoda. A nie dziwi mnie bo: chodziłam do państwowego i traciłam godzinę, dwie w kolejce - chociaż zapisy były na godzinę to pod drzwiami już "kto pierwszy i pan tu nie stał". Po drugie państwowcy lubią akcje "to pani wpadnie do mnie do szpitala na 6 rano na Drugi Koniec Miasta, wkręci się między pacjentkami i wtedy zrobimy USG". Acha, jasne, cmoknij mnie - wolę dać stówę i zrobić prywatnie o dowolnej porze pod domem
to ja usg miałam 1,5 piętra niżej i przychodnię 3 min od domu, a
do najbliższego prywatnego dużo dalej. w szpitalu robiłam tylko przeciwciała, ale też mi pasowało, bo koleżnaka tam pracuje i mi wyniki do domu zabierała.
ja miałam po 2-3 wizyty w miesiącu i co drugą z badaniem krwi.
do lekarki jest kolejka min. 1 m-c, ale jak przychodziłam, bo coś mnie niepokoi, to recepcjonistki kazały się zapytać w gabinecie i zawsze mnie przyjęła od razu (tylko pielęgniarka kartę donosiła). rok temu jak mi tylko test wyszedł pozytywnie, to też mnie przyjęła bez żadnego zapisu i czekania (a jeszcze było za wcześnie na zakładanie książeczki ciążowej....). parę lat temu jak przyiegłam z rzekomą, bo test z krwi wyszedł pozytywny, a wtedy na pigułach jechałam i sobie wkręciłam, to miałam od razu wizytę, badanie, usg, bo nie mogłam uwierzyć i przestać panikować. podejście też miała życzliwe, a nie opieprz, że albo lab się pomylił albo mi organizm sfiksował, a jej głowę zawracam. może po prostu dobrze trafiłam.
Stary 2014-09-26, 12:15   #4835
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Znalazłam perfumy dla się - Sombre Negra aka Dark Shadow (czyż może być lepsiejsza nazwa?), które ponoć dają ogniskiem i kiełbachą. Lete dziś na testy
Nazwa zaiste niczym spersonalizowana

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

no wreszcie
no to za poszukiwania lekarza polecić Ci kogoś? (tylko ja znam samych z Kato i samych prywatnie przyjmujących )
Dzięki za dobre chęci, nie wykluczam, że się odezwę, zawsze warto poznac, ale jeszcze nie teraz. Zanim to wszystko muszę na NFZ wyrwać ile się da.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja jestem ponad to, żucie mnie nie kręci
Me too

Cytat:

znów produkuję się od 8 rano
kolejny raz dziwię się, jak widocznie wizualnie płyn oczarowy/tonik różany z fitomedu robi dobrze mojej buzi.
i garnier spartolił moje ulubiene mleczko do demakijażu ruziowe dowalili spiryt, w ilości takiej, że demakijaż jest torturą. o zmyciu czegoś z oka mogę zapomnieć. po kij takie ulepszenie, do czego to teraz mam uzywać, do mycia kibla? bo odkazi koncertowo tym spirytem
Golden - no cóż, nie czarnowidze tylko umiem liczyć i znam nasz budżet Realia

Co do płynów różanych oczarowych Od 18 lat ich używam, i powtarzam nie ma nic lepszego dla nas od róży
Jakbym miała takiego gina jak dermę to bym i za hajs chadzała.
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Proszę przepis
Czy jest owiany tajemnicą? A może zawiany?
boskie !
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ziiimnnooooooooo!!!!!!!!!
w domu zimno jak uuj, muszę koniecznie farelkę sobie przywieźć (i dogrzewać ile się tam, bo tam jest ogrzewanie gazowe, co bedzie mnie bardzo dużo kosztowac jak włączę Więc dopóki nie ma mrozów, to się męcze A i tak piecyk jest dupowaty, pod prysznicem z 5 minut mi leci lodowata woda, zanim poleci w końcu ciepła)
I w pracy zimno jak uj, siedze w swetrze zapiętym pod szyję, a koleżanka w czapce mam dreszcze, aby patrzec, jak mnie rozłoży
pacz niżej...
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Maja , farelka zżera prąd jak gupia, więc nie wiem, co Ci drożej wyjdzie - gaz czy prąd
Ja mam olejak, który co prawda też ciągnie jak nienormalny, ale nagrzewa szybciej i skuteczniej niż farelka - a próbowałam....
To samo miałam napisać
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 12:16   #4836
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

mnie też trochę dziwi, że kobiety w bezproblemowej ciąży upierają się przy prywatnych wizytach(niektóre liczą na pomoc w szpitalu, ale z tego co widziałam to różnie bywa i zależy od ordynatora).
ja chodziłam na nfz, do lekarki poleconej (ale nie każdy ją poleca )
wizyty miałam w przychodni umawiane na godziny i nie traciłam w niej pół dnia, na badania wszystkie mnie wysyłała (główne i dodatkowe) i była bardzo zaangażowana.
no i ja tych wizyt miałam więcej, bo konflikt sero i wieczna anemia więc na prywatnych bym się zrujnowała. poza tym miałam ucisk na wątrobę i jak mnie bardzo rozbolało, to mnie bez problemu w domu wieczorem przyjęła na konsultację

ja w drogerii omijam półkę z mazidłami do paszczy, chyba tylko waciki mi nie szkodzą i chusteczki alterrowe do demakijażu (ale te to wyjazdowo używam)
jedynie na podkłady jestem skazana
1. Mnie nie dziwi, bo o tym czy ciąża jest bezproblemowa niestety nie wiemy in advance Wygląda na to, że miałaś po prostu dużo szczęścia do ludzi, do człowieka To nie jest ogólnopolski standard. Ale chciałabym tak.

2. Igzakli!!!
Stary 2014-09-26, 12:20   #4837
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
zapomniałam się pochwalić, że zaczełam hulać
pożyczonym hula hopem z masażerem, ciekawe, czy efekty będą
Na początek krwiaki Też miałam

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 12:22   #4838
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
nom oliwa tez ,
co do reszty gratuluje .
powiem wam chosc nikomu nie mówie zeby nie mówili ze nawiedzona i ze ni odbiło ale jestem tak za☠☠☠iście szcześliwa z powodu mania drugiej didki ze normalnie napier...m szczesciem . a wogole sie nie spodzoewalam ze tak bedzie, myslalam ze bedzie "normalnie"
Wiem, widać, czuć, domyśliłam się i powiem Ci, że tak Cię właśnie "widzę" po drugiej stronie z bananem na twarzy Dokładnie tak jak tą moją K.
Bez względu na problemy ogólna euforia Bardzo mi się to podoba Gratuluję.
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
hmm, to dlaczego one są uważane za takie, nie wiem, ekskluzywne żarcie? zimny glut w marynacie kojarzy mi się raczej z czymś naprzeciwnym...
Nie wiem - makrela jest smaczniejsza

Może jest podłoże historyczne? Może trudność w zdobywaniu - hodowli ?
Stary 2014-09-26, 12:22   #4839
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
dla 13 latki bedzie dobre?
chyba tez jest ksiażka taka? o czym to fogle jest?

łooomatko-gdzie to dają?
1. chyba nie bo jest kreff (ale lajtowa) i lajtowe wstawki jak z horroru - w sensie stworów, ucieczek etc. Nie wiem czy w tym wieku ogląda się takie rzeczy.
A jest jak Cube tylko bez otoczki psychologicznej - ot, młodzież z niewyjaśnionych powodów znajduje się na polance otoczonej labiryntem i kombinuje co z tym fantem zrobić. O, taki Lost trochę tylko tez bez psychologii i cofania w przeszłość. Ale to pierwsza część trylogii i nie wiadomo tak naprawdę o co chodziło. Jak na ciut mroczny film akcji dla młodzieży bardzo spoko moim zdaniem.
2. w Galilu, marka Yosh.

Cytat:
może po prostu dobrze trafiłam.
Chyba fart U mnie co prawda nie było problemów z przyjęciem jeśli już się jest w ciąży, ale bardzo dużo kobit do niego przychodziło stąd takie czekanie. Chłopina siedział tam chyba od 8 do 21. A sam miał podobno pięcioro dzieci, nie wiem kiedy miał czas je trzaskać
Za to wszelkie badania robiłam sobie prywatnie bo w cionszy nie miałam zdrowia pętać się na głodnego po kolejkach i czekać na pobranie krwi - czasami robiło mi się ciemno przed oczami więc po badaniach szybko stawałam za winklem i rąbałam banana

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-09-26 o 12:24
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 12:26   #4840
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ten micel Garniera też miałam i polecam, Mixa był taki se.
A teraz testuję to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...en-na-noc.html
Jedyny minus to atozmizer, nie lubię. I ma boski zapach

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-09-26, 12:27   #4841
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. chyba nie bo jest kreff (ale lajtowa) i lajtowe wstawki jak z horroru - w sensie stworów, ucieczek etc. Nie wiem czy w tym wieku ogląda się takie rzeczy.

Za to wszelkie badania robiłam sobie prywatnie bo w cionszy nie miałam zdrowia pętać się na głodnego po kolejkach i czekać na pobranie krwi - czasami robiło mi się ciemno przed oczami więc po badaniach szybko stawałam za winklem i rąbałam banana
"lajtowa krew" Rozwalasz

2. Ja mam pobieranie wyłącznie na leżąco a w drugiej ręce już trzymam snikersa - serio. Panie znają moją historię. Ale to lab pono mam mieć podpisane z nfzetem więc może będzie tak samo.
Stary 2014-09-26, 12:28   #4842
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ale kwasem po oczach? Nie podrażnia?
Stary 2014-09-26, 12:32   #4843
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ja psikam wacik i przecieram, atomizerem tylko na szyję.

Stary 2014-09-26, 12:33   #4844
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
[
2. Ja mam pobieranie wyłącznie na leżąco a w drugiej ręce już trzymam snikersa - serio. Panie znają moją historię. Ale to lab pono mam mieć podpisane z nfzetem więc może będzie tak samo.
a to nie jest tak, że jak skierowanie z prywatnej wizyty, to badania i leki bez refundacji? bo ja do neuro na oddział i do szpitalnej przychodni jeździłam po skierowania, żeby nie płacić za zabiegi.
Stary 2014-09-26, 12:35   #4845
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a to nie jest tak, że jak skierowanie z prywatnej wizyty, to badania i leki bez refundacji? bo ja do neuro na oddział i do szpitalnej przychodni jeździłam po skierowania, żeby nie płacić za zabiegi.
Jest tak.

chyba się nie wyraziłam jasno - miałam na myśli, że może będzie tak samo fajnie, w sensie obsługi bez względu czy będę pobór robić priw czy na nfz.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-26 o 12:37
Stary 2014-09-26, 12:36   #4846
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
A jest jak Cube tylko bez otoczki psychologicznej - ot, młodzież z niewyjaśnionych powodów znajduje się na polance otoczonej labiryntem i kombinuje co z tym fantem zrobić. O, taki Lost trochę tylko tez bez psychologii i cofania w przeszłość. Ale to pierwsza część trylogii i nie wiadomo tak naprawdę o co chodziło. Jak na ciut mroczny film akcji dla młodzieży bardzo spoko moim zdaniem.
2. w Galilu, marka Yosh.

a
dla mojej didki jak nie ma bryzgajacych muzguf to sie nie liczy , w sumie jej ulubiona lektura jest seria niefortunnych zdarzen, ktorą pyknela w wieku 10 lat chyba...
wazne zeby nie było seksów i miłosci , bo jest na etapie ze to obleśne , a fogle to sie strasznie zbulwersowała zbeszczeszczeniem Hobbita tzn romansem legolasa ktorego nie ma w ksiazce, powiedziala ze az sie boi ogladac nastepnej czesci bo nie wiadomo co z tego bedzie
Stary 2014-09-26, 12:36   #4847
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
raczej śladowe ilości tych kwasów skoro nie podali
Stary 2014-09-26, 12:38   #4848
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Jest tak.

leki są z refundacją , dlatego w wiekszych przychpdniach prywatnych trzeba miec dowód ubezpieczenia, bo wtedy leki są refundowane, dla nieubezpieczonych sa nierefundowane ofkors
Stary 2014-09-26, 12:38   #4849
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
To samo miałam napisać
ale prąd i wode mam w cenie wynajmu
Cytat:
Na początek krwiaki Też miałam
ja po 1 razie na razie nie mam, bo zaczełam od kilku minut w każdą stronę. Ale bolec boli
Cytat:

zdaj relację

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-09-26 o 12:40
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 12:40   #4850
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
raczej śladowe ilości tych kwasów skoro nie podali
Ale jak nie podali? i w składzie i w opisie - rozumiem jeszcze kwas laktobionowy bo on nawilżający raczej, ale migdałowy? To juz wiem, ze jako micel to nie dla mnie
Jako tonik mógłby być, bo kwasami po paszczy jadę w stężeniu 10% i większym, ale nie po oczach....
Stary 2014-09-26, 12:40   #4851
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Czyli co, człowiek jak krowa, żuć musi?

tez se wybolduje fragment ktory mi sie najbardziej podoba ,a co
Stary 2014-09-26, 12:42   #4852
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
leki są z refundacją , dlatego w wiekszych przychpdniach prywatnych trzeba miec dowód ubezpieczenia, bo wtedy leki są refundowane, dla nieubezpieczonych sa nierefundowane ofkors
Tak tak, zagalopowałam się, miałam na myśli tylko badania.
Cytat:
wyyyyyypas!!!!
Stary 2014-09-26, 12:42   #4853
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie też trochę dziwi, że kobiety w bezproblemowej ciąży upierają się przy prywatnych wizytach(niektóre liczą na pomoc w szpitalu, ale z tego co widziałam to różnie bywa i zależy od ordynatora).
ja chodziłam na nfz, do lekarki poleconej (ale nie każdy ją poleca )
wizyty miałam w przychodni umawiane na godziny i nie traciłam w niej pół dnia, na badania wszystkie mnie wysyłała (główne i dodatkowe) i była bardzo zaangażowana.
no i ja tych wizyt miałam więcej, bo konflikt sero i wieczna anemia więc na prywatnych bym się zrujnowała. poza tym miałam ucisk na wątrobę i jak mnie bardzo rozbolało, to mnie bez problemu w domu wieczorem przyjęła na konsultację

ja w drogerii omijam półkę z mazidłami do paszczy, chyba tylko waciki mi nie szkodzą i chusteczki alterrowe do demakijażu (ale te to wyjazdowo używam)
jedynie na podkłady jestem skazana
moja ginka z nfz tak koncertowo się na mnie wypięła jak się zrobiło nieciekawie, że nie miałam wyjścia. ale to dopiero w 7-mym mc zmieniłam. nie żałuję, ale ona sie jeszcze dziwiła dlaczego, potem problemy robiła z wystawieniem zaświadczenia do becikowego, pieniędzy chciała za to, cyrk na kółkach
Cytat:
ziiimnnooooooooo!!!!!!!!!
w domu zimno jak uuj, muszę koniecznie farelkę sobie przywieźć (i dogrzewać ile się tam, bo tam jest ogrzewanie gazowe, co bedzie mnie bardzo dużo kosztowac jak włączę Więc dopóki nie ma mrozów, to się męcze A i tak piecyk jest dupowaty, pod prysznicem z 5 minut mi leci lodowata woda, zanim poleci w końcu ciepła)
I w pracy zimno jak uj, siedze w swetrze zapiętym pod szyję, a koleżanka w czapce mam dreszcze, aby patrzec, jak mnie rozłoży

Cytat:
bosh..laska z all mi odpisała, ze przeciez napisała iz odziez posiada normalne ślady uzytkowania i prania.
proponuje mi odesłanie na moj koszt-ta jasne, pewnie mi wyjdzie ze 3 zł róznicy pomiedzy wartoscia zakupów a przesyłką
no taaaak, normalne ślady użytkowania to u.ebane ciuchy

wystaw spór przez allegro i żądaj zwrotu całej kasy, za przesyłkę również nie daruj, bo tak się pasą rzesze pasożytów na all.
plamy to nie są normalne ślady. to są plamy.
Cytat:
Rozgryzłaś mnie
No to lecę na testy, flankeryzm i knajping.
to szart był, taka wizja chwilowa co robić zamiast kupowania perfum

oooo Polly - mój miał tak samo kropka w kropkę. miałam dietę prawie nie do życia, ale karmiłam sama. NIC się nie zmieniło. dopiero wprowadzenie zupek, kaszek itp. pomogło na tą qpę . ale wtedy miał 6 miechów nie 2. w rodzinie mam 7 dziecków w przedziale 8-30 mcy i KAŻDE miało to samo. latałam po lekarzach jak głupia, ale nikt mi nie wspomniał o skazie, mówili, że dopóki dzieciak rośnie i poza tym zachowuje się ok, to nie ma się czym przejmować - przestałam jak miał 7 miechów
Stary 2014-09-26, 12:42   #4854
gryx82
BAN stały

Cytat:
No ale ci starożytni Finowie nie jeździli pociągami i nie narażali współpasażerów na widoki wnętrza swoich gąb
To prawda, pociągów raczej nie było podówczas
Cytat:
Proszę przepis
Czy jest owiany tajemnicą? A może zawiany?

Cytat:
ten badziew mi przyjdzie wywalić, no wypala mi oczy żywcem
Zużyj na pięty i kolana
Cytat:
ja mam kadzidlaną gumę do żucia, ale całkiem świeżą jeszcze
Świeża się nie liczy, musi być taka wyjęta prosto z ust mumii
Cytat:
bosh..laska z all mi odpisała, ze przeciez napisała iz odziez posiada normalne ślady uzytkowania i prania
Może zapomniała dodać na końcu "przez ostatnie 15 lat"?
Cytat:
...no i mówie ze planuje ciąże i co mi doradza....a gin-to zachodź dziecko zachodź, co mam ci powiedziec? jak to sie robi?

Dobra, to nie było śmieszne...
Cytat:
Dobry, polecany ginekolog to też ZŁO

Cytat:
powiem wam chosc nikomu nie mówie zeby nie mówili ze nawiedzona i ze ni odbiło ale...

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
hmm, to dlaczego one są uważane za takie, nie wiem, ekskluzywne żarcie?
Pewnie o sam rytuał chodzi, tj. ostrygi ułożone na kruszonym lodzie, na srebrnych tacach, a obok szampan za 5000 PLN
Cytat:
Chłopina siedział tam chyba od 8 do 21. A sam miał podobno pięcioro dzieci, nie wiem kiedy miał czas je trzaskać
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 12:44   #4855
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak nie podali? i w składzie i w opisie - rozumiem jeszcze kwas laktobionowy bo on nawilżający raczej, ale migdałowy? To juz wiem, ze jako micel to nie dla mnie
Jako tonik mógłby być, bo kwasami po paszczy jadę w stężeniu 10% i większym, ale nie po oczach....
no stężenia nie podali
za szybko wysłałam posta
zresztą w recenzjach piszą, że ilości raczej homeopatyczne
pewnie jak maliny w soku malinowym herbapolu
Stary 2014-09-26, 12:52   #4856
Polly_
grozi wypollizowaniem

ach zapomnialam napisac ze zakonczono produkcje szczepionki ktora mialam zamiar zaszczepic didke , jednak po wielu udało mi sie zdobic informację ze produkcja bedzie wznowiona za 1,5 miesiaca..ufff

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
moja ginka z nfz tak koncertowo się na mnie wypięła jak się zrobiło nieciekawie, że nie miałam wyjścia. ale to dopiero w 7-mym mc zmieniłam. nie żałuję, ale ona sie jeszcze dziwiła dlaczego, potem problemy robiła z wystawieniem zaświadczenia do becikowego, pieniędzy chciała za to, cyrk na kółkach

no taaaak, normalne ślady użytkowania to u.ebane ciuchy

wystaw spór przez allegro i żądaj zwrotu całej kasy, za przesyłkę również nie daruj, bo tak się pasą rzesze pasożytów na all.
plamy to nie są normalne ślady. to są plamy.

co do sporów na all to sie zawiodłam, po co pne wogole są?
wystawialam 2 spory w ktorych wina ewidentna była:
1- sprzedajacy twierdził ze wpłąciłam za złe konto kase i on mi nic nie wysle-wpłaciłam przez payu, wiec nr konta mnie tak jakby nie obchodzi wogle przeciez
2. laska nie wysłała mi wylicytowanego plaszczyka...nie wiem czemu, bo nie po prostu, i kasy nie oddała do dzis

no i co załozyłam spor, w kazym wypadku zero reacji "pozwanego: spor sie zakonczył po 30 dniach i co...no i nic..kompletnie nic. wg allegro to moge isc na policje i jak bedzie sgłoszenie to oni mi kase oddadzą..ale ja nie bede sie z policja bujac za 20 zł , pozatm allegro pddaje kase od jakiejs tam kwoty juz nie pamietam..ale 20 zł sie nie łapie chyba
Stary 2014-09-26, 12:53   #4857
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no stężenia nie podali
za szybko wysłałam posta

Jak ja kocham Ziaję za ten ich Propyl Glycol Ja wiem, że on już wszędzie jest prawie, bo niby coś być w tej roli musi, ale moja skóra to normalnie radar na glykol i po testowaniu w ciemno moge powiedzieć co go ma w pierwszej kolejności.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-26 o 12:55
Stary 2014-09-26, 12:54   #4858
gryx82
BAN stały

Cytat:
Telepatia! Miałem pytać właśnie, czy ktoś testował może ten krem
Cytat:
no stężenia nie podali
za szybko wysłałam posta

Cytat:
ach zapomnialam napisac ze zakonczono produkcje szczepionki ktora mialam zamiar zaszczepic didke
Ciesz się, że pieluch jednorazowych nie wycofali Ani smoczków i wózków dziecięcych
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 12:55   #4859
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
wrzuciłam do torebki i pewnie przetestuję, dzięki
Cytat:
ooooooo wypas to bier ze trzy farelki albo piecyk na prąd, fidziałam takie mini grzejniki chciałabym tak

mam pytanie techniczne.
mam hydrolat różany. chcę z tego zrobić tonik. z przegotowaną wodą to chyba mi się szybko zepsuje. z destylowaną znów nie wiem, czy mogię z czym to rozmejać żeby było dobrze? samego nie mogę używać, placki czerwone robi

demineralizowana?

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-09-26 o 12:56
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 12:58   #4860
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

oooo Polly - mój miał tak samo kropka w kropkę. miałam dietę prawie nie do życia, ale karmiłam sama. NIC się nie zmieniło. dopiero wprowadzenie zupek, kaszek itp. pomogło na tą qpę . ale wtedy miał 6 miechów nie 2. w rodzinie mam 7 dziecków w przedziale 8-30 mcy i KAŻDE miało to samo. latałam po lekarzach jak głupia, ale nikt mi nie wspomniał o skazie, mówili, że dopóki dzieciak rośnie i poza tym zachowuje się ok, to nie ma się czym przejmować - przestałam jak miał 7 miechów

moja lekarka stwierdzila ze widocznie to alergia jest na cos ale nie wiadomo na co, bo moze byc nawet na ryz czy marchew..musialabym nic nie jesc, a mleko i przetwory mleka kazała odstawic jako to co najbardziej prawdopodobne jest...no ale nie jem tego mleka juz 1,5 miesiaca i nic sie nie zmieniło...wiec to chyba jednak nie mleko

w sumie to ja jem ok 10 produktów i tak juz ze 2 miesiace...zadnego nabiału, zadnych owoców i prawie zadnych warzyw..zaczynam sie juz martwic zwłąszcza ze po porodzie mialam anemie....a pediatra nie pozwala mi brac zadnych suplementów-chcialam choc suplement wapnia bo mi te moje zemby zrobione za 10 tysiece polecą ,ale nie dała rezepty-powiedziala ze nie moge...to juz jest jakas tortura nirmalnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości