|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
zapomniałam się pochwalić, że zaczełam hulać
![]() pożyczonym hula hopem z masażerem, ciekawe, czy efekty będą
|
#4832 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do reszty gratuluje .powiem wam chosc nikomu nie mówie zeby nie mówili ze nawiedzona i ze ni odbiło ale jestem tak za☠☠☠iście szcześliwa z powodu mania drugiej didki ze normalnie napier...m szczesciem . a wogole sie nie spodzoewalam ze tak bedzie, myslalam ze bedzie "normalnie"Cytat:
dla 13 latki bedzie dobre? chyba tez jest ksiażka taka? o czym to fogle jest? Cytat:
![]() Cytat:
łooomatko-gdzie to dają? bo robi brzydką kupe-reszta na biało bo obleśne i nieciekawe - całkowiecie wsiakająca w pieluche i ze śluzem, najpierw miala to byc nietolerancja laktozy, brała delicol,ale nic to nie dało, potem probiotyki i dalej to samo...wiec ja juz nie jem nic prawie, do tego dokarmiamy nutramigenem w celach lecznizych . ja juz zaczynam myslec ze taka jej uroda, bo po niczym nie ma poprawy...a młoda rośnie jak na drożdzach niedługo podwoi wage urodzeniową a niedawnio skonczyłą 2 miesiace
|
|
|
#4833 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie musisz, możesz bez
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do najbliższego prywatnego dużo dalej. w szpitalu robiłam tylko przeciwciała, ale też mi pasowało, bo koleżnaka tam pracuje i mi wyniki do domu zabierała. ja miałam po 2-3 wizyty w miesiącu i co drugą z badaniem krwi. do lekarki jest kolejka min. 1 m-c, ale jak przychodziłam, bo coś mnie niepokoi, to recepcjonistki kazały się zapytać w gabinecie i zawsze mnie przyjęła od razu (tylko pielęgniarka kartę donosiła). rok temu jak mi tylko test wyszedł pozytywnie, to też mnie przyjęła bez żadnego zapisu i czekania (a jeszcze było za wcześnie na zakładanie książeczki ciążowej....). parę lat temu jak przyiegłam z rzekomą, bo test z krwi wyszedł pozytywny, a wtedy na pigułach jechałam i sobie wkręciłam, to miałam od razu wizytę, badanie, usg, bo nie mogłam uwierzyć i przestać panikować. podejście też miała życzliwe, a nie opieprz, że albo lab się pomylił albo mi organizm sfiksował, a jej głowę zawracam. może po prostu dobrze trafiłam.
|
|
#4835 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Realia ![]() Co do płynów różanych oczarowych Jakbym miała takiego gina jak dermę to bym i za hajs chadzała. Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda na to, że miałaś po prostu dużo szczęścia do ludzi, do człowieka 2. |
|
|
|
|
#4837 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Też miałam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez względu na problemy ogólna euforia Gratuluję. Cytat:
Może jest podłoże historyczne? Może trudność w zdobywaniu - hodowli ? |
||
|
|
|
#4839 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A jest jak Cube tylko bez otoczki psychologicznej - ot, młodzież z niewyjaśnionych powodów znajduje się na polance otoczonej labiryntem i kombinuje co z tym fantem zrobić. O, taki Lost trochę tylko tez bez psychologii i cofania w przeszłość. Ale to pierwsza część trylogii i nie wiadomo tak naprawdę o co chodziło. Jak na ciut mroczny film akcji dla młodzieży bardzo spoko moim zdaniem. 2. w Galilu, marka Yosh. Chyba fart U mnie co prawda nie było problemów z przyjęciem jeśli już się jest w ciąży, ale bardzo dużo kobit do niego przychodziło stąd takie czekanie. Chłopina siedział tam chyba od 8 do 21. A sam miał podobno pięcioro dzieci, nie wiem kiedy miał czas je trzaskać ![]() Za to wszelkie badania robiłam sobie prywatnie bo w cionszy nie miałam zdrowia pętać się na głodnego po kolejkach i czekać na pobranie krwi - czasami robiło mi się ciemno przed oczami więc po badaniach szybko stawałam za winklem i rąbałam banana Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-09-26 o 12:24 |
|
|
|
|
#4840 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ten micel Garniera też miałam i polecam, Mixa był taki se.
A teraz testuję to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...en-na-noc.html Jedyny minus to atozmizer, nie lubię. I ma boski zapach
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. |
|
|
|
|
#4842 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4843 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja psikam wacik i przecieram, atomizerem tylko na szyję.
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba się nie wyraziłam jasno - miałam na myśli, że może będzie tak samo fajnie, w sensie obsługi bez względu czy będę pobór robić priw czy na nfz.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-26 o 12:37 |
|
|
|
|
#4846 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, w sumie jej ulubiona lektura jest seria niefortunnych zdarzen, ktorą pyknela w wieku 10 lat chyba...wazne zeby nie było seksów i miłosci , bo jest na etapie ze to obleśne , a fogle to sie strasznie zbulwersowała zbeszczeszczeniem Hobbita
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
raczej śladowe ilości tych kwasów skoro nie podali
|
#4848 |
|
grozi wypollizowaniem
|
leki są z refundacją , dlatego w wiekszych przychpdniach prywatnych trzeba miec dowód ubezpieczenia, bo wtedy leki są refundowane, dla nieubezpieczonych sa nierefundowane ofkors
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
ale prąd i wode mam w cenie wynajmu
![]() ja po 1 razie na razie nie mam, bo zaczełam od kilku minut w każdą stronę. Ale bolec boli ![]() Cytat:
zdaj relację
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-26 o 12:40 |
|
|
|
|
#4850 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ale jak nie podali? i w składzie i w opisie - rozumiem jeszcze kwas laktobionowy bo on nawilżający raczej, ale migdałowy? To juz wiem, ze jako micel to nie dla mnie
Jako tonik mógłby być, bo kwasami po paszczy jadę w stężeniu 10% i większym, ale nie po oczach....
|
#4851 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez se wybolduje fragment ktory mi sie najbardziej podoba ,a co
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyyyyyypas!!!! |
|
|
|
|
#4853 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no taaaak, normalne ślady użytkowania to u.ebane ciuchy wystaw spór przez allegro i żądaj zwrotu całej kasy, za przesyłkę również nie daruj, bo tak się pasą rzesze pasożytów na all. plamy to nie są normalne ślady. to są plamy. to szart był, taka wizja chwilowa co robić zamiast kupowania perfum ![]() oooo Polly - mój miał tak samo kropka w kropkę. miałam dietę prawie nie do życia, ale karmiłam sama. NIC się nie zmieniło. dopiero wprowadzenie zupek, kaszek itp. pomogło na tą qpę . ale wtedy miał 6 miechów nie 2. w rodzinie mam 7 dziecków w przedziale 8-30 mcy i KAŻDE miało to samo. latałam po lekarzach jak głupia, ale nikt mi nie wspomniał o skazie, mówili, że dopóki dzieciak rośnie i poza tym zachowuje się ok, to nie ma się czym przejmować - przestałam jak miał 7 miechów
|
|
#4854 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zużyj na pięty i kolana ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobra, to nie było śmieszne... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za szybko wysłałam posta zresztą w recenzjach piszą, że ilości raczej homeopatyczne pewnie jak maliny w soku malinowym herbapolu
|
|
#4856 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ach zapomnialam napisac ze zakonczono produkcje szczepionki ktora mialam zamiar zaszczepic didke
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
co do sporów na all to sie zawiodłam, po co pne wogole są? wystawialam 2 spory w ktorych wina ewidentna była: 1- sprzedajacy twierdził ze wpłąciłam za złe konto kase i on mi nic nie wysle-wpłaciłam przez payu, wiec nr konta mnie tak jakby nie obchodzi wogle przeciez ![]() 2. laska nie wysłała mi wylicytowanego plaszczyka...nie wiem czemu, bo nie po prostu, i kasy nie oddała do dzis no i co załozyłam spor, w kazym wypadku zero reacji "pozwanego: spor sie zakonczył po 30 dniach i co...no i nic..kompletnie nic. wg allegro to moge isc na policje i jak bedzie sgłoszenie to oni mi kase oddadzą..ale ja nie bede sie z policja bujac za 20 zł , pozatm allegro pddaje kase od jakiejs tam kwoty juz nie pamietam..ale 20 zł sie nie łapie chyba
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja kocham Ziaję za ten ich Propyl Glycol Ja wiem, że on już wszędzie jest prawie, bo niby coś być w tej roli musi, ale moja skóra to normalnie radar na glykol i po testowaniu w ciemno moge powiedzieć co go ma w pierwszej kolejności.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-26 o 12:55 |
|
|
|
|
#4858 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Miałem pytać właśnie, czy ktoś testował może ten krem ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooooooo wypas to bier ze trzy farelki albo piecyk na prąd, fidziałam takie mini grzejniki chciałabym tak mam pytanie techniczne. mam hydrolat różany. chcę z tego zrobić tonik. z przegotowaną wodą to chyba mi się szybko zepsuje. z destylowaną znów nie wiem, czy mogię z czym to rozmejać żeby było dobrze? samego nie mogę używać, placki czerwone robi ![]() demineralizowana?
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-09-26 o 12:56 |
|
|
|
|
#4860 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moja lekarka stwierdzila ze widocznie to alergia jest na cos ale nie wiadomo na co, bo moze byc nawet na ryz czy marchew..musialabym nic nie jesc, a mleko i przetwory mleka kazała odstawic jako to co najbardziej prawdopodobne jest...no ale nie jem tego mleka juz 1,5 miesiaca i nic sie nie zmieniło...wiec to chyba jednak nie mleko ![]() w sumie to ja jem ok 10 produktów i tak juz ze 2 miesiace...zadnego nabiału, zadnych owoców i prawie zadnych warzyw..zaczynam sie juz martwic zwłąszcza ze po porodzie mialam anemie....a pediatra nie pozwala mi brac zadnych suplementów-chcialam choc suplement wapnia bo mi te moje zemby zrobione za 10 tysiece polecą ,ale nie dała rezepty-powiedziala ze nie moge...to juz jest jakas tortura nirmalnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

Boję się. Tzn nie heeeeja się boję
Ale tej głębokiej wody i iścia pod prąd. 
.

za poszukiwania lekarza
)
A może zawiany? 

Gratuluję. 

Ja wiem, że on już wszędzie jest prawie, bo niby coś być w tej roli musi, ale moja skóra to normalnie radar na glykol i po testowaniu w ciemno moge powiedzieć co go ma w pierwszej kolejności.