|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Mała, dlatego mam dwie pary okularów plus soczewki
czarna!!! No ja czekam na ten nasz wspólny bieg!!! mika, marsi, oszczędzajcie się kochane nasze !!! ![]() zamiast szamać poszłam pobiegać;]jutro wam wstawię fotkę do klubu i zobaczycie jak wygląda człowiek, który zasuwa średnio 150-200km w miesiącu ;] bynajmniej nie jak silver ;] załamałam się, jak zobaczyłam to zdjęcie, zdecydowanie muszę dodatkowo przejść na dietę
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak naprawdę dużo trudu mnie kosztuje takie wysilanie i skupianie wzroku bez oksów. Aktualnie gały mi łzawią i szczypią niemiłosiernie,nie wspominając o dziwnym bólu idącym od oczu ku skroniom.Moje też kosztowały coś koło tego,bo wzięłam jeszcze jakieś ulepszacze (niby ) antyrefleksy sreksy i inne cuda. Aaaa szkoda mi już słów na to. Pochlastam się,jak nic się pochlastam
|
|
#453 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mam ogromną prośbę
![]() Czy któraś z Was mogłaby jutro pójśc do CCC i kupić mi buty??? ![]() W moim mieście i w pobliskich nie ma już mojego rozmiaru,a mi tak bardzo bardzo zależy na tych butach. Oczywiście pokryje wszystkie koszty związane z wysyłką . http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/7699/317987 to te buty podane w linku.Kolor koniecznie brązowy, rozmiar 38. Pomoże któraś ????? Te buty rozchodzą się jak świeże bułeczki dlatego zalezy mi na czasie |
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie Pola dwa razy juz zepsuła Najpierw poszła jedna śrubka, która trzyma tą rączkę na dole. Koleś mi za free naprawił, ustawił, wyczyścił, bo u niego kupowałam, a on klientów pamięta Teraz zaś chodzę od 2 tyg. bez śrubki u góry z prawej strony, na razie nie naprawiam, bo się jeszcze trzymają, jak rączka wylatuje, to wkładam z powrotem No i moje jednak "tylko" 240 zł kosztowały, i mam je już 4 lata... Więc trochę dociągną jeszcze, a potem właśnie jakieś gitesy za☠☠☠itesy kupuję BTW. Dziewczyny noszące oksy - jakie macie wady wzroku? Ja jestem krótkowidzem, na prawym oku -1,5, na lewym -2,75 Był czas, że tylko lewe miało -0,5, ale niestety masakrycznie mi się wzrok psuje, po samej ciąży na każdym oku po połowie poszło ![]() Ja niestety, choćbym bardzo chciała, nie mam jak, bo najbliższy sklep 20 km ode mnie, kiepski dojazd, i inne wiadome... |
|
|
|
|
#455 |
|
Lurker ;)
|
Glodna jestem
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo toreb Witchena
https://www.youtube.com/watch?v=cvD797JwOdw
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-10-07 o 23:29 |
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, sliczna kuchnia!!! Taka w moim stylu
ja mam jedna wyczajona w ikei i kiedys ja bede miec!![]() Little ani mi nie mow, a cziiiiipsyyyyyy czekajo:P Ja slodkiego jesc nie musze w ogole ale do czipsow to jestem okropna Lenova, kurka ja nawet w tej chwili na karcie tyle nie mam ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze sie kiedys wybrac z ciekawosci na otwarcie, bo teraz oczy ze zdumienia przecieram. |
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a u nas prawie ta sama bajka... Dobrze, że takie wyprze itp. mnie nie jarają, bo |
|
|
|
|
#460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale jakie zdjecie? Silver??? Juz dawno mialam ja prosic o jakies foto! pstryczku zapomnialam wczesniej napisac - kciuki za zabieg ![]() Deli ladna kuchnia! mala wspolczuje litlle piona Tez sie najesc ostatnio nie umiem i to na noc co najgorsze Silver, nie moj kolor ale buty same w sobie bardzo ladne! Debrah smutne to co piszesz Obys jednak z czasem potrafila sie tam poczuc jak u siebie A jak Ami sie odnajduje?Bylismy dzis na zakupach i dziewczyny oczywiscie przysnely na chwile w aucie w efekcie czego zasnely obie o 23 ![]() Ale zaszalam i zakupilam wreszcie dwie szminki Bourjois Rouge Edition Velvet ![]() Tym optymistycznym akcentem zegnam sie zyczac Wam dobrej nocy
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Jak ja marzę aby spać do 7
Dziś wstałyśmy o 5...Dzięki temu że Blanka czyta książkę o kurczaczku to miałam chwilę aby poczytać co u Was słychać. ![]() Bokeh Ty nawet jedna ręka robisz piękne zdjęcia Mika jak się dzisiaj czujesz?? Deli Twoja kuchnia wydaje mi się taka mała. Czy to tylko tak na zdjęciu wygląda? Ładnie. Lenova wejdę dzisiaj do ccc i sprawdzę te buty ![]() Co do tych torebek to ludzie przesadzają. Na prawdę. Ciekawe czy ta babka która wzięła 7 torebek zapłaci podatek od sprzedaży, chyba że dla siebie wzięła... Przepraszam że jestem mniej z Wami ale przygotowuje bardzo ważna uroczystość w pracy, gdzie będą władze i muszę włożyć w to całe serce. Miłego dnia! |
|
|
|
#462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#463 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tez musze wybrac sie w koncu do okulisty bo z daleka nie widze ale tak sie wybieram i wybieram i Cytat:
ale buciki baaardo ladne Cytat:
![]() po niektorych widac ze rzucili sie poprostu za tlumem a przy koszu widac ze jednak nie warto bylo bo to tylko "jakies" torebki np. ten facio po prawo w szarym czyms Cytat:
![]() co u Was? bo sie martwie... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja juz mialam kiedys wymrazana, za pierwszym razem nie dokonca sie udalo ale babka "poprawila" (za darmo! ) i mialam spokoj. do teraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziala, nawilza, jest ok jak po szczepieniu? ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Deli - za kuchnie!
|
||||||||||||
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje to typowa wiursowka byla dzis ok czuje sie jak nowo narodzona pospalismy do 8 z Julem dobrze ze dzis reha na 10 bo bysmy zaspali , wczoraj mnie niezle przegonilo ale wczoraj mialam stracha macice mialammjak kamien twarda poszlam spac z Julem chyba raz na jakis czas musze tak robic
Marsi w piatek ide do gina
|
#465 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam koleżankę co ma na obu oczach -10 . Ja też nie ![]() ale mąż i teściowa mają. To jest mój prezent imieninowy od nich Cytat:
![]() Trzymam kciuki za uroczystość choć wiem , że na pewno będzie super efekt ![]() Cytat:
Powiem Wam w sekrecie, że chyba Blanka już się uspokoiła-lepiej śpi, rzadziej pada na ziemię... oby już tak zostało ![]() A ja znowu się rozczarowałam jeśli chodzi o koleżanki i tak zwane przyjaźnie eh ;/ |
|||
|
|
|
#466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uparta żem Nie no, ale na serio jutro sprawdze cukir w domu. Pożyczę od taty glukometr. Tylko jak ja sobi alca przedziurawie?![]() A Póżniej pojdę do lkarzaMi się podobają. Cytat:
Cytat:
I mam problem. Pisałam Wam, że chce takie buty http://www.alebuty.com.pl/pl/p/Lemar-005/2098 Albo przyajmniej coś w tym stylu. Kupiłam takie jak w załączniku i sem z powiek mi spędza, że to nie takie, że w innym stylu. Chyba spróbuję wymieić. tzn poprosić, żeby mi zmówili, bo nie mieli takich ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Nie chcą się dodać Później sprubuję.
|
|||
|
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Deli piękna kuchnia. bardzo mi się podoba little ja bym wysłała. jak dostaniesz to nadal możesz szukać czegoś innego silver fajne buty mika uważaj na Was ![]() mała to Cię urządził ![]() hje ale masakra z tymi torbami! ale tak samo było jak crocksy rzucili ![]() pstryczku odroczyli nam szczepienie przez tą styczność z ospą. pisałam wczoraj ![]() kupiłam w końcu kombinezon zimowy
|
#468 |
|
Lurker ;)
|
Dziewczyny pasek mi sie od torebki rozwalil dzisiaj, a tz do mnie : widzisz moglas isc sie bic pod Lidla od 6 rano i mialabys nowa torbe
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Julo poszedł sam na terapię ręki nawet się nie skrzywil siedzą pod drzwiami i nasluchuje
Little też słyszałam że w bierze bardzo dobry socjal nawet wysyłają niepełnosprawne dzieci pracowników na turnusy chyba się zastanowienia nad praca u nich po macierzynskim bo chyba nic innego mi nie zostanie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#470 | |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Marsi a propos Twojego wczorajszego pytania, kiedy zamierzam odstawić malego od uu, to bardzo trudne pytanie. Z jednej strony chciałabym już, ale nie potrafię mu tego odebrać, jak widzę radość w jego oczach jak się karmimy, on się rozpływa i ja również. Jednak z drugiej strony, wiem, że teraz muszę również zwracać uwagę na nowe zycie, które we mnie rośnie, a brakuje mi sił, więc chyba czas zakończenia zbliża się nieuchronnie. Co do książek, z pewnością skorzystam, póki co mamy kołysankę o piersiach mamy, fajna ta książka, ale liczyłam, że moje dziecko więcej z niej zrozumie uwielbia ją oglądać, bo przeciez na każdej stronie są uu i tak przegląda z usmiechem, ale nie pozwala i nie chce, żebysmy czytali do końca gdzie duża dzidzia śpi z misiem a nie z uu, taki cwaniak ![]() Mika zdrówka dla Ciebie. Muszę się cofnąć i oblookać kuchnię Deli
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
U nas bylo to samo z kolysanka nie dal czytac do konca ale juz daje i mu tlumacze ale nie bardzo dociera choc dziś w nocy mamy sukces malutki jak wstal o 1 to wypil wode i poszedł spać nie bylo uu ale za to o 4 pociagnol porzadnie
|
#472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------- ale ciiiiiiisza
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się odezwę
![]() Znowu zamilkłam, straciłam wenę. Dopadła mnie depresja przedporodowa - w skrócie powiem Wam, że obawiam się, że sobie nie poradzę z dwójką maluchów. Mam niekiedy takie myśli, że lepiej się nie przyznawać. Byłam dziś na powtórnej glukozie, bo za pierwszym razem miałam wynik 144, czyli przekroczyłam normę o 4. Jak znowu wyjdzie źle, to gin chce mnie położyć do szpitala na diagnostykę. Poza tym mam do następnej wizyty podjąć decyzję jak chce rodzić - czy cc czy naturalnie, a ja nie wiem. Cesarka mnie przeraża, bo pamiętam doskonale ten straszny ból brzucha, a naturalnego też się boję, że mnie porozrywa albo będę się długo męczyć. I nie wiem co robić :/ To dziękuję za uwagę. Nie musicie czytać. Ponarzekałam trochę. Lepiej mi ![]() Przepraszam, że tylko o sobie, ale mam naprawdę jakiś kryzys, który trwa i trwa... |
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik tule mocno mam takie same obawy chciałbym sprobowac sn ale boje sie o dziecko ze cos sie stanie ze będzie niedotlenione itp za duzo s ie na patrzyłam ale cc na zimno tez ma swoje wady i teraz nie wiem c o robic
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wcale Ci się nie dziwię, że masz taki dylemat. Ja sama jak myślę o drugim dziecku to jestem skołowana co wybrać . W sumie Blanka jest urodzona cc na zimno, wydaje mi się , że nie ma żadnych skutków ubocznych tego no może jest trochę bardziej nerwowa i niecierpliwa niż inne dzieci, ale ogólnie rozwija się prawidłowo. A u Ciebie w szpitalu jest możliwość znieczulenia? Ja chyba bym próbowała sn gdyby była taka możliwość . |
|
|
|
|
#478 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
dzięki za zainteresowanie moim buntownikiem ![]() Bokeh, czeeeeść ![]() ale będą genialne kurtki narciarskie dla dzieci w Lidlu, tą niebeisko-zieloną w pasy bym chciała ja nie dam rady się z pracy zwolnić, a po południu będzie już po wszystkim pewnie![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
który miesiąc?
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Hopebten nawilzacz co mi kiedys link wrzucilas ma jakies filtry itd jak dbac aby nie piwstal grzyb bo slyszalam ze to główny problem nawilzaczy
|
|
#480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny zlew ja mam tak samo, ta traktorkowa podeszwa mi nie pasuje do takich butów Cytat:
nieźle daje czaduCytat:
Cytat:
![]() spoko, ja tak wstaję codziennie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

ale nie jest tak zle skoro widzisz na tyle, zeby pisac
Bo ja bez nie widze NIC doslownie, nie ma opcji bez.
). Jakby mi teraz je popsula to koniec swiata, nie kupilabym drugich za pol tysiaka
Ale tak naprawdę dużo trudu mnie kosztuje takie wysilanie i skupianie wzroku bez oksów. Aktualnie gały mi łzawią i szczypią niemiłosiernie,nie wspominając o dziwnym bólu idącym od oczu ku skroniom.
Najpierw poszła jedna śrubka, która trzyma tą rączkę na dole. Koleś mi za free naprawił, ustawił, wyczyścił, bo u niego kupowałam, a on klientów pamięta
Był czas, że tylko lewe miało -0,5, ale niestety masakrycznie mi się wzrok psuje, po samej ciąży na każdym oku po połowie poszło 
ja mam jedna wyczajona w ikei i kiedys ja bede miec!

Obys jednak z czasem potrafila sie tam poczuc jak u siebie 

22.05.2008
14.08.2011
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
czy Ty chcesz w łeb dostać????????????natychm iast do lekarza na badania, im szybciej sobie zbadasz cukier tym lepiej dla Ciebie i nie bądź niepoważna proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! no co za baba 
Później sprubuję.