|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
Cytat:
pewnie fajna fota będzie wow! duży chłopak! Cytat:
![]() u waderki "szyjka już niżej, rozpulchnia się, 2 paluchy wchodzą i chyba odchodzi czop śluzowy. oksytocyna jutro, więc czekamy" zobaczyłam dziś informację o poradniku dla kobiet po poronieniu. z okazji DDU o połowę tańsza http://www.mamania.pl/ksiazki/przerwane-oczekiwanie,48 może któraś z was skorzysta u nas dziś ciężki dzień. ja wstałam przeziębiona, gardło założone, już robi się syrop z cebuli i czosnku. tż już w szpitalu.
|
|
#3422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
czekamy na super wieści! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i dla TŻ.
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Kucyk - J. caly czas high need baby.
Z Mikolajkami chcecie liste teraz i losowanie pod koniec pazdziernika zeby byl caly miesiac na przygotowanie czy wstrzymujemy sie do poczatku listopada? (Ja chyba jestem za pierwsza opcja) Zgloszenia dopiero jak ustalimy konkrety. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdyby mówić o błędach, to ja dopiero popełniłam wielBŁĄD. Czasem myślę, że mówimy za dużo i nie dajemy mu dojść do głosu ![]() tja. chodzić nie mogę pokozaczyłam :/Fajnego masz szefa Cytat:
![]() ![]() padłam. oczywiście, że tak. tęskniłam ![]() Cytat:
![]() Waderka, kciuuuki!!!!!!!!! Kubek, jak to 11???? aaaa! cały czas mam przed oczami okruszka którego przemmsowałaś... No ja już PO. Jednak idealizowałam poprzednie pobyty w szpitalu z poprzedniego szycia nie pamiętałam, że trzeba leżeć plackiem co najmniej 24 h (ehhhh ten basen...)i - póki co - nadal życie płaszczki. a szpitalne historie, znajomości, opowieści dłuugo będę we mnie żyć (teraz mam na tapecie dzisiejszy poród matki-palaczki; w 40tc dzieć miał ważyć 2200, urodził się 3300 )
|
|
|
#3425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jestem za poczatkiem listopada. Cytat:
Jak można palić w ciazy Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#3426 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Czytam ale nie wiem co napisac. Zdrowka dla wszystkich potrzebujacych. Waderko kciuki zebys juz mogla tulic Anię. Pani dobrze ze juz w domku. Pozdrawiam
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3428 |
|
Konto usunięte
|
Pani a w którym szpitalu byłaś ? Ją na razie nie będę mieć szwu ani krążka ale mam się zgłosić do szpitala na obserwacje.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3429 |
|
Rozeznanie
|
Pani dobrze, że już po
Czemu chodzić nie możesz? Boli po tym szyciu? ![]() Iza czyli będziesz miała bliżej do pracy? Weekendy macie chociaż z TŻ wspólne? Dziadek zadowolony po opiece z Dominikiem? Ja widzę bardzo dużo dziadków z wnukami u mnie na osiedlu. Kubek 11mcy? Dobrze policzyłaś? ranyyyy jak to szybko leci![]() co tu jeszcze.... aaaaaaa Wadera Wadera Wadera przyj!!!! ![]() kurcze pewnie jej się tam dłuży niesamowicie ![]() A ja ropne przewlekłe zapalenie zatok mąż już wymięka...Uśka wchodzi na wszystko i woła żeby ją podziwiać gdzie wlazła...właśnie ściągnął z bujanego fotela...z fotela wybierała się już na parapet...kozica górska się znalazła, nosz
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
niedawno ze szkolenia wróciłam i nie ogarniam
Mleb, Hope za wizyty ![]() Pani - leżeć i się nie ruszać jak każą ![]() Kubeczku już miałam do Ciebie wołać Waderka - czekamy na Aniulkę ![]() ------------------------------------------------------------------------- dziś test sikaniec negatywny, ale krwawienie się nie rozkręca... nie wiem czy jest sens robić betę...chyba z ciekawości zrobię po pracy...
|
#3431 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej nadrobie dokladniej potem jak bede na kompie. U nas wszystko dobrze, zdrowy chopocek
tylko lekarz bardzo ekspresowy,PANI ciesze sie ze juz jestes po :-* MELB co tam wiecej po twojej wizycie? WADERKA kciiiiiuuuuuuki! RENIA zrob zrob
|
|
|
|
#3432 |
|
Rozeznanie
|
Hope
![]() Rena dziwne te plamienia zrób betę, może to coś wyjaśnia miałaś już takie plamienia?
|
|
#3433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze że sie nie zgodziłaś, to nie jest rzecz tylko Twoje dziecko
|
||||
|
|
|
#3434 |
|
Zadomowienie
|
Hope
|
|
|
|
#3435 |
|
Konto usunięte
|
No dalej mam rozwarcie. Trochę większe. Wg ginekolog powinnam dostać jakieś mega dawki magnezu dożylnie ale zobaczę co jutro powiedza
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3436 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kucyk tak jak mówiłam, ciężko to opisać. Niby standard a taką parę jak my znam jedną. Może wy też się do takich zaliczacie, ale na pewno nie wszyscy. Cytat:
szok! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj w poczekalni dwie znajome (z osiedla) się chwaliły jak na porodówce ich lekarz cięgle na nie krzyczał że palą. Udawałam że nie znam ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem skąd to mi się wzięło, ale było. Chyba słabam psychicznie...problemy z karmieniem Dzidki, odrzucenie przez nią piersi, próba bycia matka na medal, pewnie późno odreagowany stres po stracie Olka i stres związany z różyczką w ciąży...nawet najbardziej nielubianej koleżance tego nie życzę...mąż miał ze mną niezły hardcore...w sumie chyba mnie faktycznie kocha skoro trwa przy mnie nadal...a nawet od czasu do czasu coś przebąknie o kolejnym potomku![]() Mnie ta strona też przeraziła...wymiękam na takich rzeczach... Fiol ja też pamiętam jak na pogrzebie Olka opowiadałam bratu jak to myliśmy ciałko Olka z formaliny, że miał takie małe paluszki, uszka, że to taki mały człowieczek...a on się pyta czy zdjęcie zrobiliśmy
|
|
|
#3438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba zrobię... Cytat:
|
|
#3439 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() dobrze, że już jesteś po - odpoczywaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niezła aparatka z Usi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam dziś słabszy dzień... Głowa już bolała mnie nad ranem jak wstawałam do wc i cały dzień ćmi normalnie masakra ![]() Mała dziś tak fika, że stojąc na przystanku miałam wrażenie, że wszyscy patrzą się na mój podskakujący brzuch
|
|
#3440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Siemiradzkim. a który rozważasz? Cytat:
mama na bank jeszcze kilka dni (dopóki brat i ojciec ze Słowacji nie wrócą) Takie zalecenia - "spoczynkowy tryb życia". hehe, nie boli ![]() za tym tęskniłam ![]() poka Dżordża i Kozicę ![]() ![]() super! a szyja jak długa? Cytat:
![]()
|
|
|
#3441 |
|
Konto usunięte
|
Paniczka dobrze, że już po wszystkim
![]() Hope ![]() Luna no mi też się to wydaje dziwne, ale Waderka jest pod kontrolą, więc musi (i my) cierpliwie czekać ![]() Mleb kiedy idziesz do szpitala?Moja szwagierka paliła w ciąży. Jakoś w 35 tc rozwiązali ciążę, bo mała przestała rosnąć... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48555844]Moja szwagierka paliła w ciąży. Jakoś w 35 tc rozwiązali ciążę, bo mała przestała rosnąć...
jak tak można ?! masakra...a jej mąż co na to?? ------------------------------------------------------------------- idę spać normalnie padnięta jestem...a jeszcze jutro i w sobotę mam pierwsze wykłady w tym roku mam semestr zajęć na uczelni będę uczyć studenciaków na uczelni, którą skończyłam
|
#3443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jak Cię przywitał?
|
|
#3444 |
|
Konto usunięte
|
Renuś nic. Bo on w ogóle nie ma na nią wpływu - wszystko ma być tak, jak ona chce. Ale fajnie z tymi wykładami.
A ja w końcu jutro ostatni normalny dzień w pracy i w poniedziałek tylko parę godzin, wtorek do piątku wolny, następny poniedziałek szkolenie, do 11 w domu i 12, 13, 14 po kilka godzin w pracy ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3446 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie bij
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48555844] Moja szwagierka paliła w ciąży. Jakoś w 35 tc rozwiązali ciążę, bo mała przestała rosnąć... Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48556162] A ja w końcu jutro ostatni normalny dzień w pracy i w poniedziałek tylko parę godzin, wtorek do piątku wolny, następny poniedziałek szkolenie, do 11 w domu i 12, 13, 14 po kilka godzin w pracy [/QUOTE]Super, że trochę luźniej się w końcu zrobi odpoczniesz.
|
|
#3447 |
|
Konto usunięte
|
Pani
![]() Ja już nie mogę z tą chorobą |
|
|
|
#3448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bede miała dalej ale duzo lepsza kasa + fajny socjal. W sobote tylko jestesmy razem bo niedziele tż pracuje po 12 h.Ale szczerze to wcale za nim nie tesknie Dziadek super dogaduje sie z Domisiem mały buczy jak dziadek juz wychodzi. Współczuje choròbska,kuruj sie Cytat:
Ciesze sie ze wszystko ok Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Popatrzylam w kalendarz i jesli mikolajki wystartuja w listopadzie to zanim wszyscy sie zglosza, losowanie, wysylanie kto dla kogo a potem wysylka odpowiednio przed czasem to wyjdzie 2,5 moze max 3 tyg na zrobienie/kupienie prezentu. To troche malo..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3450 |
|
Wtajemniczenie
|
pytalyscie co u mnie
z rzeczy,ktorymi sie cieszylam to: 1. od listopada zaczynac mialam prace 2. dostalam sie na kolejny stopien angielskiego 3. Mloda zaczela spac przez cala noc no i wszystko to moge wsadzic sobie w 30 wrzesnia mialam konsultacje, bo mam prpblem z nietrzymaniem moczu i czeka mnie zabieg wiec musialam zrezygnowac z pracy i angielskiego, a Mloda wrocila do zabawy w Cyborga i wstaje o 3 w nocy. jeszcze wczoraj Duza obudzila mnie rano jak udalomi sie Mala uspic i staralam sie zlapac troche snu ze stwierdzeniem, ze ja gardlo boli i nie idzie do szkoly. nasze spiecie skonczylo sie stwierdzeniem Duzej, ze ona jest czlowiekiem i jak sie zle czuje to ma prawo zostac w domu. nozmyslam, ze rozniose ja na czesci. jutro ide do szkoly ustalic jakie ma Alka prawa a jakie obowiazki. bo wychodzi na to, ze onama prawa a ja obowiazki. nawet nie mam prawa pospac po zarwanej nocy,bo Duza maprawo sluchac muzyki z cala wsia w zalaczeni zdjecia mojego Cyborga
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

pewnie fajna fota będzie 

pokozaczyłam :/

coming soon lipiec'2016