|
|
#1351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Mam problem ze skórą po basenie
|
||
|
|
|
#1352 | |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Ostatnio też miałaś szkolenie w Krakowie, prawda? ![]() Cytat:
![]() Jak ktoś ma wtyki, to zamawia krem u Ves z Poznania
|
|
|
|
|
#1353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() 2 Dla każdego co innego moja Mama stosuje puder sypki tylko szminkę i kredkę . Bo ma takie a nie inne problemy kosmetyczne np które nie pozwalają jej na noszenie np tuszu do rzęs Trzeba wyczuć na jakie mejkap mozna sobie pozwolić co co z tego że mój nos lepiej wygląda z podkładem ale tylko przez kilka pierwszych dni... 3 Tłuszcze sa niezbędne do prawidłowego funkcionowania organizmu, jak i witaminy, minerały, białka i węgle itp... |
||
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hialurona nie używam No po basenie to jest masakra brrrrr. Kupiłaś już coś nawilżającego? Ja lubię kremy z miodem (ja wszystko lubię z miodem) ale Sanoflore wycofli i za drogi, ten z Soraya http://www.ekobieca.pl/product-pol-6...tJqxoCbwXw_wcB to dla mnie niepotrzebny klej do skóry, ale moja babcia sobie go chwali. Póki czegoś nowego nie znajdę trzymam się Sanbios http://www.sanbios.pl/42,krem-z-rokitnikiem.html |
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Nindżopesz
|
Przecież nie pytam dlaczego
Tylko kombinuję jak ją upiększyć nie rezygnując z tapety.A w ogóle macham spod Pudru Cud i... jakoś mnie nie upiększył :/ Jeszcze będę testować. ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Nooo... tak. Hm, nie zrozumiałam
|
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i smaruję się nim po nałożenku kremu i mam wrażenie że skóra jes mniej nawilżona niż jak posmaruję się samym kremem.A olejek różany bezpośrednio na skórę czy z kremem ? 2 Mam kremy lawilżające ... Ale kurteczka najbardziej mnie martwi to że okularki bardzo rozciągają skórę pod oczami . Po każdym pływaniu mam takie podkówki. Chyba czas na zmianę okularków 3 Nie używasz kwasu hialuro bo nie działa? |
|
|
|
|
#1358 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
noremalnie ![]() Cytat:
![]() nom nawija cały czas po swojemu a jak jej czasem cos wyjdzie to mozna umrzec. zreszta tz mi przypomniał ze to nie sa pierwsze słowa, pierwszym słowem było Lem nom wiadomo..dziecko polonisty
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo wody do picia i dotlenienie na świeżym powietrzu . Żaden krem tego nie poprawi niestety bo byłoby wygodniej mziaja na twarz i już... A czy brałaś pod uwagę że może Twoja cera zareagowała na zmianę trybu życia? |
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różany uwielbiam solo, no ale się nie powinno ja robię różnie, mam totalny freestajl Jak mnie najdzie ochota. 2. Aha. 3. Bo mi nie odpowiadał
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, wiadomo. Teraz już wiadomo Tylko czekać kiedy powie upholstery Wykusz i pierzeja |
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 To trzeba będzie spróbować 3 A rozumiem nie dział upiększająco
|
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Iiiiiiiii tam, może mikro, jakoś zauważalnie nie złuszcza ![]() 3. Nie o to chodzi, nie dawał komfortu. Ja lubię takie mazidla, po których stwierdzam boooosz jak mi dobrze, w sesnie odczucia komfortu. Na upiększenie nie liczę |
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Aa no to super 3 A u mnie to jest 2 w jednym tzn może to moje osobiste wrażenie jak czuję że mi robi dobrze to też widzę że działa
|
|
|
|
|
#1366 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do odpowiedzi - co wpadnie ale wpada analizowane składowo a nie pierwsze lepsze ale nie typowo zmarchowo albowiem zmarchy mam dwie, pod powiekami dolnymi i je lubieu rozpiętość od kremów + 20 do + 50 byleby miały to co uznam za ciekawe ![]() - nie, chyba żeby zaliczyć tu tonik aspirynowy, fukadełka róziane/oczarowe albo hydrolat róziany - nieee bo wysokie półki mają wysokie ceny ![]() - jeszcze nie ale się zastanawiam nad zamówieniem i sobie i mamciku mojemu Cytat:
peeilng uprawiam mikrofibrą i znowuż widzę różnicę między uprawianym regularnie a jak sie zapomnę. ciężko jest być kobietą wypadałoby cały dzień o się dbać i nie starcza czasu już na nic innego Cytat:
ja dawno temu, na blizny i inne takie i pięknie mi schodziły równało się wszystko i teraz sobie przypomniałam, potrzebuję chyba znów czegoś takiego no chyba że wymyślili coś lepszego doustnie nie mogę bo did ale są chyba i tabsyCytat:
mój mię podkradał krem fitomedowy az się skończył i biedny teraz nie ma się czym mazać Cytat:
ale to na zmniejszenie wybielenie na co? Cytat:
znad zimnej kawy, zimnej kaszki, ulewy i siedmiu plag egipskich ![]() czy jest na sali prawnik?
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-10-20 o 11:41 |
||||||
|
|
|
#1367 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No wiadomo, niewyspanie, zmęczenie, brak powietrza (klima), tapeta. Ale nie mam możliwości tego zmienić. |
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1369 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Działa ale śmierdzi i zawsze mam problem ze zrobieniem dobrej konsystencji (musi być gładka, kleista i dość gruba warstwa bo cienka tylko pęka a nie chce się ładnie zerwać).2. otóż to, czasami podczytuję wątki, w których dziewczyny roztkliwiają się nad peelingiem całego ciała, kremami antycellulitowymi, kwasami, włosami - serio? Można na to znaleźć czas? Mnie obecnie wystarczy przyzwoita twarz i włosy, na więcej już nie mam siły, niech się tam dzieje... 3. nie Ale w sumie boję się benzacnów, cepanów, że to agresywne mazidła i jeszcze gorzej przesuszą - może niesłusznie się cykam?
|
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wyrwanych podczas snu szwów po pracy prosto do denta znów ![]() A po tych stanach zapalnych i antybiotyku jestem tak osłabiona, że śpię po 11-12 godzin na dobę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-20 o 11:56 |
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale skoro stosujesz tapetę mineralna to powinna być lepsza prawda? Nie wiem bo nie używałam ,ale po moim pudrze samorobionym skóra jest ekstra! |
|
|
|
|
#1372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3. Słusznie ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-20 o 11:53 |
|||
|
|
|
#1373 | |
|
BAN stały
|
No eeej, ale didy w tym wieku nie mówią, ino wydają nieartykułowane dźwięki
![]() Albo "nie ma... nieee maaa... nieeeee maaaaa" Ja używam (gdy mi się przypomni oczywiście), coś tam dziaaała, szczególnie na syfy w początkowym stadium ![]() Cytat:
Złóż podanie o wystawienie biurka na zewnątrz |
|
|
|
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
1* nom
wysyp potem. no sama powiedz: - włosy - mycie olejowanie odżywianie suszenie modelowanie zabiegii u fryza nie wiem co jeszcze ale pewnie się znajdzie - twarz - peelingi maseczki kremy sera filtry psiurkacze makijaże demakijaże zabiegi różne masaże i jeszcze pewnie coś o czym nie wiem a co się robi - cycki - masaże ćwiczenia sera balsamy prysznice zimne ciepłe odpowiednie staniki itepe - ciało ogólnie - to co i cycki tylko w większej ilości bo powierzchnia większa + ćwiczenia bo od leżenia się smukłym nie będzie - do tego wszystkiego oszyfiście suplementacja, dieta, nawadnianie, odpowiednia ilość ruchu, snu, do tego odpowiednia dawka również odżywki dla musku czyli kino ksiażka sudoku czy inne inszości rozwijające i podtrzymujące błysk intelektualny- do tego wszystkiego dołóż hobby bo coś człowiek robić musi z wolnym czasem albo żeby nie zwariować jak wolnego nie ma i gdzie tu czas na cokolwiek innego? no nie ma
|
#1375 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ad pielęgnacji - taaa, zwłaszcza szczotkowanie ciała nad miska jest arcywygodne a mleko to ja wolę wypić
|
|
#1376 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Taa, potem 15 min przemiennego prysznicu, pół godz owijania ud folią spożywczą, aerobik i maseczka ![]() Cytat:
(godzinka biegania, dwie godz układania spuszonych włosów po bieganiu)2. no jest lepiej, nie powiem, ale nadal szarość i marność. |
||
|
|
|
#1377 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Nindżopesz
|
- owijanie ud folią, wszelkie mazidła na tyłek, cycki, dekolt, twarz, pod oczy, peeling całego ciała, kąpiele w soli morskiej/błocie, naprzemienne prysznice, depilacja po całości
- malowanie paznokci (a takiego wała), naklejanie na nie diamencików lub bógwieczego, dbanie o skórki, piłowanie - szorowanie pięt, nakładanie kremów, ogarnianie pazurów u stóp Osiem godz roboty dziennie jak nic
|
|
|
|
#1379 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2* nie wiem, ja ledwo się zmuszam wieczorem do oczyszczania paszczy i kremowania a i tak niecodziennie, w ciągu dnia parę razu popsiukam buzię, czasem jantarem włosy i tyle. włosy ogólnie po macoszemu a reszta ciała - gąbka syrenka koniec pielęgnacji 3* benzacne nie jest na stałe, wysusza owszem, ale przebarwienia i blizny, mi przynajmniej i wtedy te kilka lat temu, schodziły niemal w oczach no i ograniczał trąd na buzi. zawsze jest coś kosztem czegoś przy takich specyfikach ![]() Cytat:
soto soto szczegóły ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
I ZMYĆ TO POD SPODEM a o tym już nikt nie pisze a to też zajmuje czas.to tak jak tłumaczenie moim nietopszom, że wyjazd do nich to nie tylko droga w ich stronę, ale też powrotna. no za chiny nie mogą tego zrozumieć i zapamiętać dla nich istnieje tylko droga w ich stronę, i droga ta jest kilka razy krótsza niż droga w naszą stronę od nich
|
|
#1380 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

Kocham Krakow, moglabym tam mieszkac
po pracy prosto do denta znów