|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
ano
![]() Tabletki na gardło tez http://demotywatory.pl/4405209/Finow...etki-na-chrype oby dobre
|
#1442 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Popsułem se kawę syropem amaretto, jaki mniut, o fuble!
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te zemby to nas wykończą, jak nie finansowo to psychicznie
|
|
|
#1444 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Usiłowałam znaleźć jakąś dobrą stronę sytuacji i przyszło mi do głowy tylko to, że przymusowo będąc na diecie-dla-niegryzących przy okazji schudniesz... Tylko nie wiem, czy to jest pocieszające, bo chuść to już nie potrzebujesz
|
||
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1446 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1447 |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() No wiem, ze nie powinnam, ale zmokłam i zmarzłam w drodze z sadu i musiałam się jakoś rozgrzać....
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to takie popychadło grzebajdło co siedzi se w dziurce do odprowadzania wody, na tylnej ścianie lodówki, czyściłam, grzebałam, wstałam do zlewu wypłukać szmatkę, schylam się do lodówki, a tu grzebajdła niet
. Zgubiłam je na obszarze 1m2 w ciągu 5 sek. ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
obrzydlistwo, o fuuuble, wstyd, zyg zyg marchewka ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
mi oststnio szwankuje c, ciężko się pisze bez c i a też mi szwankuje, i j też
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-10-21 o 10:21 |
||
|
|
|
#1449 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Recenzja Narsa nr 2 ![]() naciapałam na połowę steranej życiem (znaczy niewyspaniem) paszczy i jest różnica! Naciapałam na całość i wnioski są następujące: - zmniejsza widoczność porów, drobnych zmarszczek, sińców pod oczami itp. na zasadzie odbijania światła, - nadaje paszczy zdrowy ale nie wiejski wygląd - czyli nadal jestem blada, - matuje ale nie chamsko, niektóre swatche na necie sugerowały Jlopowy połysk bez brokatu - tego ni ma, jest baaardzo delikatny glow, prawie wcale, - nie kryje więc wymaga korektora i co tam potrzeba, - omiatanie twarzy typowym pędzlem do pudru g... daje, trzeba go nanieść punktowo i wmiziać flat topem, - lepszy niż Meteoryty (za suche, zbyt widoczne) i Organza (nie odbijała światła ino matowiła równie ładnie), ciekawam jak w porównaniu do o połowę tańszych hide a pore. No ale one też nie odbijały światła więc zapewne lepiej, - jak znienacka zerkam w lustro z większej odległości to faktycznie jakby mnie kto maznął blurem Reasumując zaiste nie znam niczego lepszeg choć ja mało znam i trzeba kupić!
|
|
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
nawet bardzo na plus, jestem zachwycona
![]() Cytat:
w sumie to nigdy zapychania nie doświadczyłam, ani trądziku ani innych takich, tylko ten burak
|
|
|
#1451 | ||
|
Zakorzenienie
|
i fizycznie, bo jednak ból i gorączka dały mi się we znaki a teraz wpierdzialam probiotyki i jogurty masowo, żeby grzyba nie złapać a czekolady i budyniu bym chciała na pocieszenie, ale strachCytat:
wygląd zmilczę, ale działa ![]() Cytat:
![]() choć na wadze już tylko 54kg, a jak wczoraj sie przejrzałam w przymierzalni hama przy okazji mierzenia bluzki (bo moje lustro w łazience pokazuje tylko od ramion w górę), to faktycznie schudłam sporo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-21 o 11:02 |
||
|
|
|
#1452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znad kur dwa malowania ścian
Żeby nie było na ten sam kolor, ot tuszowanie syfu. Zarządzone przez kerownika ekhem ekhem pożal się budowy ![]() Cytat:
Ad maseczka - nie miałam, ale jest an liście - różane wyciagi działają= robią mi przynajmniej dosyć dobrze . Nie miałam, ale już go znalazłam sieciuniowo i nad nim dumam. Cytat:
![]() I noł Cytat:
Prawda
|
|||
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio macałam jakiś, ale odpuściłam zakup, bo w składzie na pierwszym miejscu był syrop gf
![]() Cytat:
no oby oby, bo jak nie to statyny co by tu porobić? ![]() ide chyba coś powyrzucać
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
albo nie, napale se w kominku, albo pooglądam polsat futnetłerk
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1457 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
I na dodatek cztery stówy se liczą, pfff! ![]() <spokojnie Gryx... policz do tysiąca...> ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#1458 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie. Z głodu zjadam znaki diakrytyczne
|
#1459 |
|
BAN stały
|
No tak, z sądu!
|
|
|
|
#1460 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, poka krem!Cytat:
o! super! a co smieniłac ze ostatnio nuc nie dawała teraz daje? poproszę tez o przetłumaczenie na polski pogrubionych zwrotów. ![]() dziewczyny! wiem ze juz było ,ale znowu, polećcie jakąs stronke z przepisami albo bloga, bo jest tego setki w sieciuni a wiekszosc g...o warte. chodzi mi głównie o proste codzienne dania, czerpiace z kuchni sródziemnomorskiej i polskiej i raczej takie normalne, klasyczne a nie eksperymentalne typu zupka chinska z dzemen i kaparami ,chodzi mi o strone ktora prowadzi ktos kto sie jakos zna a nie ze internauci wrzucaja co popadnie
|
|
|
#1461 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. primo pędzel - kiedy machałam zwykłym do pudru (omiatałam twarz) to robił tylko efekt mąki na twarzy. No przesadzam ale tak zwyczajnie pudrowo wyglądał. Zastosowałam więc taki: http://www.p-wholesale.com/upimg/13/...-brush-207.jpg najpierw nałożyłam na twarz punktowo a potem wmiziałam: https://www.youtube.com/watch?v=PC8gtIGywx0 Po drugie najpierw stosowałam na konkretnie nawalony podkład i już było za dużo dobrego, dzisiaj na bardziej szczątkowy co jest mi na rękę - im mniej warstw tym lepiej. 3. swatch - fachowej nazwy nie znam, ot pokaz koloru/konsystencji kosmetyku np. na ręce Jlopowy połysk - od J.Lo ![]() nanieść i wmiziać - patrz wyżej filmik |
|
|
|
|
#1462 |
|
BAN stały
|
Polly, wprawdzie ja nie dziewczyna, więc z pewną taką nieśmiałością... ale polecić mogę:
white plate chillibite smaczna pyza sto kolorów kuchni margarytka bernika pamiętnik kulinarny smakiem pisany in cooking we trust zacisze kuchenne kuchnia w zieleni madame edith filozofia smaku facet na talerzu moja kawiarenka alpenstrudel facet z nożem makagigi To te najczęściej przeze mnie odwiedzane
|
|
|
|
#1463 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w następnych też (odpukać).Ale od małego żarła dużo marchewki ![]() ![]() Cytat:
, chyba nic , brałam antybiot ( i to też przejścia miałam, bo po pierwszym antybiocie zaczęłam więc mi go zmieniono), gorączki niet, jeszcze ciut słaba byłam, ale tylko ciut ... na zajęciach wytrzymałam z 5 minut i pojechałam do domu z koleżanką taksówką. Ledwo do tej taksówki doszłam I powiedziałam se never again, zdrowie ważniejsze... ofkors do następnego razu Nie no już takich hardkorów nie było. Jak wróciłam na zajęcia po paru dniach (zdrowa tym razem) to jedna z koleżanek stwierdziła, że wtedy jak przyszłam na zajęcia to już przed wejściem byłam "zielona na twarzy" Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-10-21 o 12:48 |
||||
|
|
|
#1464 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bosh..ogladam to..doszłam do mycia ![]() dobra steplowanie kapuje a wmiziwanie? czyli musze kupic dzępelek hakuro? Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-21 o 12:55 |
||
|
|
|
#1465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
A ![]() Pewnie koty Ci podwędziły ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1466 |
|
Nindżopesz
|
Dopiero pod koniec jest malowanie :/
|
|
|
|
#1467 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dobra to teraz mam pytanie zaawansowane
co powinnam uzyc pod tgo narsa w celu wyrownania kolorytu paszczy?mam na mysli to ze skore na nosie mam czerwiensza i leciutkie since pod oczami. chodziłoby mi o cos naprawde lekkiego nie dajacego efektu zagipsowania ryja, no i dosc bladego. czy ta nos i pod oczy mozna np uzyc podkladu czy to bez sensu? korektora? nie wiem..cos czego by nie trzeba po całym ryju maziac ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- nom obejrzłam, nie zrozumialam co to rozstęplowac ,ale chcialabym wiedziec co ona robi z włosami ze ma wlasnie takie gładkie i nic nie odstaje...a tak ad sinupret to wnerwiajaca maniere ma
|
|
#1468 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za parę tygodni będzie po wszystkim, także dasz radę No ![]() Kciukasy mocno czymam za dobre Cytat:
Cytat:
, więc lepiej, że teraz się stało i za chwil parę ( tj. tygodni) będzie po bólu Cytat:
Ja nie wiem co się u nas z tymi ścianami dzieje, że się tak (same ) brudzą Właściwie to w czerwcu minie 4 lata od malowania, więc by już trzeba pomalować Pamiętacie jak "nie dawno" mieszkanie zmieniałam i remont był? Ha! To już 4 lata ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1469 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znad kuuuuuur dwaaaaaaaaaaaa pyłu gipsowego syfu wszędzie
Cytat:
trzeba modyfikować etc etc etc. ![]() Na szczęście jest Gryx Cytat:
Pod oczy kremów też nie używam, tzn używam tych do twarzy Cytat:
w porównaniu do Ciebie, no ale darowanemu koniowi się w z zęby nei zaglada, z chęcią skorzystam Thnx za wrzutę. Eeeee znad gotujących się na parze buraków, które zjem na ciepło w sosie żadnym Utłukę dziś chuopa, zaistę utłukę go za ten syf.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-21 o 13:07 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

te zemby to nas wykończą, jak nie finansowo to psychicznie

obrzydlistwo, o fuuuble, wstyd, zyg zyg marchewka 

wygląd zmilczę, ale działa 

więc mi go zmieniono), gorączki niet, jeszcze ciut słaba byłam, ale tylko ciut
Ha! To już 4 lata
trzeba modyfikować etc etc etc.