|
|
#1741 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
A może ona wcale popsuta nie jest, ino taka jej uroda bez dodatków smakowych?
|
|
|
|
#1742 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oj nie sądze t omial byc mus z dyni a nie twarda smierdząca galareta z dyni ![]() ej a moze ci podesłąc próbkę? ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:17 ---------- ja mysle ze jak micielina przyjdzie to rozwikla dyniową zagadkę
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zafira jest za☠☠☠ista, ostatnio się napalałam na parkingu jak rodzinka wsiadała. Rozumiemy Was, mimo iż wciąż cenowo, to nie nasz obecny target, ale no na bieżąco się orientujemy.Mamy autkowe zboczonko lekkie. I nigdy nie przestajemy. Cytat:
Ja to chcę!!!! ---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- No ale nie musi, bo już sama udzieliłaś odpowiedzi - jak nie ma substancji konserwujących - kwas/ cukier to chyba się nie mogło zakonserwować? To tak na logikę biorę, bo w życiu nic nie konserwowałam. Ale sama pisałaś, tak sautre to chyba nie ma opcji ![]() Uwaga uwaga - chyba już jestem zmęczona, senna to za dużo powiedziane, ale zmęczenie jest, ciągnie mnie w stronę kolacji, wsysnę brukselkę i spadam, jak coś to dobrej
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-23 o 02:26 |
||
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spytam tz, jak to wygląda ale to on jest zawsze na zakupy porywany w roli doradcy ![]() nawet goka oglądał z własnej niepszymuszonej... ![]() a kumpela w kraku mieszka więc jakby się terminy zgrały, to można coś zorganizować ![]() zaraz szału dostanę z tą swoją asymetrią czy to może być wina krzywej przegrody w wielkim nosie? ![]() skoro zajmuje strategiczne i znaczne miejsce na paszczy to może po naprostowaniu coś się poprawi w całości?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-23 o 02:33 |
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę wody upłynie i wejdzie i do nas. Na razie jestw Londku. W sumie niedaleko Leteeeeeeeeeeeeee brukselka i spać.
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak tam nie ma, to w moskwie na pewno będzie ![]() pewnie działa jak makijaże w seforze, raz lepiej raz gorzej...
|
|
#1747 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1748 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale nie 10 latkom na lekcji
Po co im ta wiedza, wiekszosc z nich sie przebiera i teraz sie dowiaduja, ze szatana kochaja
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Czuję się prześladowana przez śmierdziuchów tamwajowych... Cytat:
Ile naprodukowane. ... Zróbcie mi jakiś sróttt W naturze krem AA + 40 w promocji jest za 12. 99 Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-23 o 08:58 |
|
|
|
|
#1750 | |||||
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam, że machniesz szczypiorkiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i chuda jak patyk Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale obstawiam jakiegoś wirusa, a nie suchy zębodół, bo w nocy miałam gorączkę i dreszcze, kapanie z nosa i czuje straszną słabość w kończynach A dzisiaj zamiast wygrzac się w wyrku, to będę po mrozie latać wieczorem po Warszawie do chirurga, mam nadzieję, że dzisiaj chociaż uda się zafastrygować tę dziurę w dziąśle Mówiłam już radosną wieść, że u siebie w domu mam zepsutą jakąs pompkę od grzejników i zanim przyjdzie facet do naprawy w poniedziałek albo we wtorek (a miał być już 2 tygodnie temu! ), to mam się farelką dogrzewać? Na dworze mróz w nocy, a ja chora i przy farelce Dobrze, ze weekend wolny, chyba przez 2 dni nie wyjde spod kołdryKill me, now Nienawidzę zimy!!!!!!!!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-23 o 09:44 |
|||||
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Brrrr zimno ...A ja muszę chodzić na basen
|
|
|
|
|
#1752 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie przeanalizowałeś mego typu kororystycznego niebieskie żyły pasi złoto ![]() Cytat:
przerabiałam u rodziców ![]() Cytat:
? nie thriller ale sęsacja, mi sie spodobało, 2 sezony są, czeci się będzie kręcić. Cytat:
Cytat:
to nie jest tak, że wszystko syf. każdy ma inną cerę, to co pasi mi może ale nie musi Tobie. to co mi nie pasi również może ale nie musi nie pasowac Tobie. trzeba sprawdzić po prostu. ![]() Cytat:
wytrzesz się chusteczką nawilżaną jak już sprawdzisz co pasuje a co nie. na goło skóre. możesz w tym celu w tym miejscu zmyć wcześniej nałożony makijaż pomaziać się, poczekać, sprawdzić co pasi, zmyć i do domu Cytat:
chyba żeby gdzieś na przedramieniu mazać, znaleźć takie miejsce gdzie skóra ma kolor paszczy i tam mazać? ![]() snad deszczu i dida nietopsza
|
|
#1753 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zimno
![]() W temacie makijażowym: diabli mnie podkusili, żeby się rano umalować posiadanym nie wiem od kiedy i skąd podkładem Rimmel Stay Matte 001. Jakoś będę musiała przetrwać z guma arabską na twarzy przez cały dzień.... A, i co sądzicie o malowaniu się w pociągu? Bo ja tępię bezlitośnie
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Margot zerknęłaś może na nazwę sklepu z torebałkimi?
może nr pawilonu? I mam pyanie do Was a szczególnie do Parabelki polecicie jakiś dobry ciśnieniomierz?
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powikłań od zęba też się boję, ale dziąsło nic nie boli i biorę antybiot drugi tydzień, a wodnisty katar i dziwne słabowanie kończyn wskazują na jakiegoś wirusa Tym bardziej, że moja współpracownica tez się ostatnio skarży sie na zimno i bóle w plecach, może znów coś przywklekła, niedawno szefa półpaścem zaraziła, ciekawe, co tym razem
|
|
#1756 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to był podkład, cielisty cień i jak udało mi się nie trafić w oko - tusz. z reguły kończyło się na podkładzie i cieniu bardziej rozkłada mnie malowanie się w aucie, jak baba za kierownicą siedzi. to mi podnosi ciśnienie naprawdę albo totalnie tępe strzały prowadzące jedną ręką bo drugą muszą telefonik trzymać i napier.alać głupoty od samego rana Cytat:
|
|
#1757 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A może nawet nie tyle, tylko zmienili mi godzinę odjazdu pociągu na wcześniejszą i zaczęłam wracać ze Śródmieścia, toteż tamtędy nie chodzę..... Cytat:
Co do malowania się w komunikacji miejskiej... pozostawię bez komentarza, bo to co mi się ciśnie pod klawiaturę nie jest zbyt cenzuralne. Cytat:
Ciśnieniomierz kupowałam w Rossie, firma ma nazwę na literę O - Omicron?Omega? Jakoś tak... też ma funkcję zapamiętywania pomiarów, puls mierzy i pokazuje jakieś wskazania pracy serca, o ile dobrze pamiętam.
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1759 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W Biedrze maja teraz taką rozgrzewającą, w dwóch wersjach - imbirowa z czymś (kardamon?) i pomarańczowa z cynamonem. Ta druga z kapką miodu jest
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Ja jestem przeciwna malowaniu się w samochodzie jak i rozmawianiu przez komurkę. Chyba że balująca wyłączyłaby silnik ![]() 3 W komunikacji miejskiej jak najbardziej poza maźnięciem ust pomadką nawilżającą iiii jak mi się ostatnio zdarzyło tusz mi się dostał do oka i zaczęło płakać nie było wyjścia musiałam w autobusie się wycierać... 4 Muszę obadać Dzięki
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-23 o 10:41 |
|
|
|
|
#1761 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do auta to niewiem co zrobimy..chyba poczekamy do wiosny moze sie cos ruszy.. ale z tym autem to było dokladnie tak jak zwykle, wybieralam,wydziwialam, nie moglam sie zdecydowac, robilam TZu wode z mozgu ( za mały! co po nam taki wielki!japoski za drogi! ale za to jaki fajny! bierz opla! albo nie bo ma tył jak dla emerytów! , bierz mazde! albo nie, bo co bedzie jak sie zespuje...nom..)a jak powiedzialam enter niech sie dzieje co chce, kupujemu...to ni ma :cooL: co do dyni to pierdyliard ludzi w sieciuni jednak robi w ten sposob dynie i im wychodzi Cytat:
Wiem to stąd iz w rodzinie TZa to chyba dziedziczne TZ i jego brat maja lekko krzywe nosy i stwierdzone krzywe przegrody, moja starsza didka tez ma lekko krzywy i młodsza niestety tez-juz to widac...pewnie tez beda miec problemy z przegrodą. nie wiem natomiast czy to nos jest krzywy z powodu krzywej przegrody czy tez przegroda jest krzywa z powodu znajdowania sie w krzywym nosie? co do asymetri twarzy to cie pociesze ze ja dopiero po 15stu latach sie zorientowałam ze moj TZ ma krzywy nos co do tego czy nos sie prostuje po operacji przegrody to nie wiem...ale wydaje mi sie to mało prawdopodobne niestety... Cytat:
przeciez 10 latek to dziecko po komunijne jest i sie uczyło 10ciu przykazan "nie bedziesz miał bogów cudzych przede mną" nie mozna wszystkiego sprowadzac do zabawy i bagatelizowac jesli ofkors uwaza sie ktos za katolika. niesttey jest to grzech tak samo jak wywoływanie duchów, wrózenie czy stawianie tarota pozatym abstrahyjac juz od doktryn, ja uwazam ze mozesz i masz prawo wytłumaczyc to dziecku po swojemu, mowiac wprost ze siostra uwaza tak bo takie jest zdanie koscioła ale ty masz na to inny pogląd. Niech sie młody człowiek uczy ze są rózne poglądy i nie ma jedynych słusznych. Cytat:
ja napyłam w superpharm za 10 , bo sa dni jakiestam i rozne marki po -50 sa (tzn siostra mi nabyła)
|
|
|
#1762 | |||||
|
Nindżopesz
|
Nie spotkałam się. A czemu tępisz?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Idę stestować cienie od Rejcz, właśnie doszły, kolory na palcu super |
|||||
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ziele angielskie,kardamon, goździki, imbir,gałkę muszkat i zalewam wrzątkiem |
|
|
|
|
#1764 |
|
Wtajemniczenie
|
nie rosumię czemu tak Was drażni malowanie się publiczne
przecież siedzi taka dziewczyna i nie ma co robić, to sie umaluje chociaż kierowca to kierowca, nawet jak stoi w korku to powinien miec oczy dookoła głowy i myśleć co robi albo czego nie robi, a nie zajmować się pierdołami. zresztą pomijając korki, bo ja w korkach nie stałam, ale widziałam laski malujące się na światłach i nadal nie widzę różnicy między malowaniem się w swoim aucie a w publicznym pociągu czy busie, pomijając powyższe ![]() ale nie chcę wojny wywoływać się malowałam tak w sumie kilka razy tylko ale nadal nie rosumię
|
#1765 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
akurat mam identyczne zdanie, w stojacym włąsnym aucie niech se kazdy robi co chce, ale malowanie sie publicznie w autobusie to dla mnie zachowanie delikatnie mowiac nieeleganckie , po prostu są rzeczy ktore sie robi tylko w domu lub w kajblu a nie publicznie
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 O to jeszcze lepiej . A może będziemy informować się o promocjach w bardziej widoczny sposób? Nie wiem może na końcu posta na gfrubo i czerwono? |
|
|
|
|
#1767 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w sumie napisalam powyzej ale moge rozwinąć. uwazam ze to jak dochodzimy do odpowiedzniego poziomu higieny i urody powinno byc ukryte przed oczami innych.malowanie to taka sama czynnosc kosmetyczna jak czyszczenie pazurów (czesto starsi panowie uskuteczniaja w autousie) czyszczenie uszu, pilowanie pazurów, czesanie sie, dłubanie w nosie...i zadna z nich nie powinna byc wykonywana publicznie. tak samo mozna by pytac co komu przeszkadza dłubanie w nosie ![]() jesczze pol biedy jesli laska stara sie dyskretnie malnąc szybko tuszem, to tak samo jak sobie ktos ukradkiem dłubnie w nosie bo go uwiera ale robienie takich rzeczy "bez krępacji" jest w złym guscie,a dlaczego-dlatego ze inni moze nie maja ochoty tego ogladac po prostu, robienie mkijarzuto jednak czesc ludzkiej intymnosci, a ja sobie nie zycze zadnej intymnosci w komunikacji miejskiej, ktora jest ciasną wspolną przestrzenia z ktorej nie ma ucieczki wiec tym bardziej kazdy powinien starac sie zachowac wyjatkowo neutralnie dla innych.rozwijajac dalej głosne gadanie przez komorke tez jest okropne, niedopusczzalne wrecz i nie chodzi o zadzwonienie z prostym waznym komunikatem do kogos,tylko o imtymne, godzinne plotki... tak samo ,choc nie- jednak bardziej obrzydliwe jest wsiadanie starszych panów do zatłoczonego tramwaju bez koszulki ![]() czy sciaganie obuwia gdziekolwiek..to juz jakas plaga jest...ja sie w koncu kiedys pozygam..nie wiem co ludziom do łba strzeka zeby sciagac buty w kinie ,teatrze, restauracji czy w pracy i nie...nie interesuje mnie ze im niekomfortowo, ich sprawa, jak sciagna buty to niekomfortowo bedzie wiekszej ilosci osobb
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-23 o 11:07 |
|
|
|
|
#1768 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dobrze, to ja wytłumaczę bez cytowania.
Zostałam wychowana w przekonaniu, że pewne zabiegi higieniczno-upiększające, takie jak: czesanie, mycie i nitkowanie zębów, obcinanie, piłowanie i malowanie paznokci, nakładanie makijażu wykonuje się w zaciszu własnych czterech kątów. Dla mnie są to czynności intymne i nie życzyłabym sobie narażać kogoś na widoki podobnych czynności a wykonywanie podobnych zabiegów w środkach komunikacji miejskiej jest dla mnie przejawem absolutnego buractwa i całkowitego braku kultury. A podobne zachowania spotykam na każdym kroku i nie, nie w wydaniu "rozwydrzonej młodzieży" ale pań 40+. Przepraszam, jeśli kogoś urażę swoją opinią, ale mnie drażni, ze ludzie w takich miejscach zachowują się, jakby byli sami. Święty Jan Eremita na pustyni ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- O, Polly_, widzę, ze nie jestem sama
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Red Hide a pore może być. Znaczy- faktycznie delikatnie ukrywa pory, lekko zakrywa zaczerwienienia i inne takie tamy, nie podkreśla zmarch, ale...jest totalnie matowe i robi plaską twarz. Nie ożywia i odzmęcza tak jak puder Cud. Trzeba by dawać to na podklad( pod podklad chyba bez sensu, nie wiem bo mam samo na paszczy), a na to jeszcze coś ,żeby pysk byl trojwymiarowy. Czyli nie ma co się szarpać i kupować ![]() Maju |
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A malowanie się w autobusie jest bezpiecznie acz niekulturalne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

t omial byc mus z dyni a nie twarda smierdząca galareta z dyni 

), to mam się farelką dogrzewać?
Na dworze mróz w nocy, a ja chora i przy farelce

chyba żeby gdzieś na przedramieniu mazać, znaleźć takie miejsce gdzie skóra ma kolor paszczy i tam mazać?