Scent Bar LIV - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-23, 11:20   #1771
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
A malowanie się w autobusie jest bezpiecznie acz niekulturalne
Zwłaszcza jak zahamuje przed skrzyżowaniem i wrazisz sobie szczoteczkę od tuszu w łoko
Stary 2014-10-23, 11:29   #1772
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Przepraszam, jeśli kogoś urażę swoją opinią, ale mnie drażni, ze ludzie w takich miejscach zachowują się, jakby byli sami. Święty Jan Eremita na pustyni [COLOR="Silver"]
)

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
ja nie Par, ale kupilim nietopszom ciśnieniomierz lidlowy, sam się pompuje, ma pamięć pomiarów i inne bajery, dobry jest nie pamiętam za ile ale chyba się cena nie zmieniła, są co jakiś czas.
Dzięki
Wiem też żeby nie nabywać nadgarstkowego, a teraz czy półautomatyczny czy automatyczny

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Zwłaszcza jak zahamuje przed skrzyżowaniem i wrazisz sobie szczoteczkę od tuszu w łoko

No tak chciałam napisać że wtedy jest najlepsza nauczka dla malującej ,ale taka spirala może natrafić na kogoś innego http://www.youtube.com/watch?v=so9DBHCo64Q

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
kierowca to kierowca, nawet jak stoi w korku to powinien miec oczy dookoła głowy i myśleć co robi albo czego nie robi, a nie zajmować się pierdołami. zresztą pomijając korki, bo ja w korkach nie stałam, ale widziałam laski malujące się na światłach wstrzymywały ruch, robiły dziwne rzeczy z prowadzonymi autami ogólnie zagrożenie dla ruchu. i to nie jest "tylko tusz".
i nadal nie widzę różnicy między malowaniem się w swoim aucie a w publicznym pociągu czy busie, pomijając powyższe
A nawet i w D

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-10-23 o 11:33
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 11:39   #1773
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No aleeeeeee malując się w aucie przy włączonym silniku tam gdzie otaczają Cię inne pojazdy z uruchomionymi silnikami to nie jest zbyt bezpieczne...
A malowanie się w autobusie jest bezpiecznie acz niekulturalne

moze faktycznienie jest...choc w sumie niewiem dla kogo? dla pami malujacej soie? to jej sprawa..innym chyba nie zagraza?aczkolwik moge sie myluc,

a malowanie w autobusie raczej nie jest bezpieczne
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 11:46   #1774
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
moze faktycznienie jest...choc w sumie niewiem dla kogo? dla pami malujacej soie? to jej sprawa..innym chyba nie zagraza?aczkolwik moge sie myluc,

a malowanie w autobusie raczej nie jest bezpieczne
1 Dla siebie i innych użytkowników drogi. Chociaż ja mówię tylko za siebie
2 No tak zgadzam się Ostatnio obok mnie w autobusie stała kobietka która jadła kanapkę z pastą jajeczną... I to mnie trochę zdenerwowało po pierwsze zapach po drugie mój świeżo uprany płaszcz
Stary 2014-10-23, 11:52   #1775
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
I mam pyanie do Was a szczególnie do Parabelki
polecicie jakiś dobry ciśnieniomierz?
z Lidla , tani, wygodny i daje dobre odczyty, sprawdzaliśmy z moim doktorem

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry
dojszło

przeleciałam Was z grubsza
a teraz spadam

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 11:53   #1776
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
1 Dla siebie i innych użytkowników drogi. Chociaż ja mówię tylko za siebie
2 No tak zgadzam się Ostatnio obok mnie w autobusie stała kobietka która jadła kanapkę z pastą jajeczną... I to mnie trochę zdenerwowało po pierwsze zapach po drugie mój świeżo uprany płaszcz
We wtorek jechała obok mnie pani, która jadła owsiankę w miseczce
Też się z całej siły wciskałam w ścianę....
Stary 2014-10-23, 12:00   #1777
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
z Lidla , tani, wygodny i daje dobre odczyty, sprawdzaliśmy z moim doktorem
Ooooo super ! Że sprawdzony!
Oni mają w stałej ofercie? Czy trzeba polowa na promo?

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Stary 2014-10-23, 12:07   #1778
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

własnie rozmyslalam nad argumentem makijazu w celu zaoszczedzenia czasu...
w sumie moznaby zaoszczedzic wiecej czasu wybiegajac z łózka w pizamie do autobusu i dopiero tam ubierac sie, nitkowac i myc zęby, miec w termozie wrzatek na owsianke, przyrzadzic ja sobie i zjesc, umalowac sie, uczesac i woila ,
jezdzilam do roboty 45 minut,mysle ze mialabym szanse zdazyc odpowiednio zageszczając ruchy

w sumie moznaby zrobic taki event artystyczny , moze to by ludziom uswiadomilo zeby jednak nie przenosic swego porannego zycia do autobusu
Stary 2014-10-23, 12:15   #1779
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
o boszszsz nie no to już jest za dużo nawet dla mnie

rosumię Wasze podejście do malowania jednakowoż jest to przynajmniej dla mnie czynność mniej obrzydliwa w odbiorze niż takie dłubanie w nosie czy ściąganie butów w zatłoczonym przedziale/busie. wolałabym malujące się babki niż jedzące/dłubiące w zębach itp.

kobieta która się maluje za kółkiem, nie myśli o prowadzeniu samochodu tak jak powinna. nie uważa ani tym bardziej nie panuje w pewnym momencie nad własnym autem, co widziałam nie raz i cut tylko sprawił, że piszę teraz po spotkaniu z takowąż. na takie mam alergię i gdyby nie denerwowało mnie gadanie przez tel podczas prowadzenia, sama bym dzwoniła na policję z donosem na nie skoro prowadzi to nie odpowiada tylko za własne auto i życie ale też za tych których po drodze mija i jadą za nią i przed nią. a tu już różnie bywa i malowanie się jako czynność rozpraszająca jest zabronione podobnie jak dziamolenie przez telefon czy jazda z głową w kolanach bo to się niewiele różni poziomem uwagi
to oszyfiście moje osobiste małe zdanie
ale ja mam małego zboka na punkcie prowadzenia auta, uwielbiam i do szału doprowadzają mnie debile którzy próbują mnie zabić na tej drodze
mogliby w końcu zalegalizować nagrania z kamer samochodowych jako niepodważalne dowody winy kierowców i dopiero byłby raj dla mnie

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:

w sumie moznaby zaoszczedzic wiecej czasu wybiegajac z łózka w pizamie do autobusu i dopiero tam ubierac sie, nitkowac i myc zęby, miec w termozie wrzatek na owsianke, przyrzadzic ja sobie i zjesc, umalowac sie, uczesac i woila ,
jezdzilam do roboty 45 minut,mysle ze mialabym szanse zdazyc odpowiednio zageszczając ruchy

w sumie moznaby zrobic taki event artystyczny , moze to by ludziom uswiadomilo zeby jednak nie przenosic swego porannego zycia do autobusu
możnaby i tak ale wymagałoby to codziennego dźwigania plecaka turystycznego na stelażu co by to wszystko pomieścił
Stary 2014-10-23, 12:19   #1780
Polly_
grozi wypollizowaniem

tak bw to od dziecinstwa przerazala mnie ta piosenka comasz w podpisie
Stary 2014-10-23, 12:23   #1781
golden_eye
Wtajemniczenie

perke?? ja lubieu bardzo didu tyż

właśnie. didu.
czy to noremalne jest, że ono mruga często jednym okiem? jakby oczko puszczało
Stary 2014-10-23, 12:24   #1782
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Tak jak Jaś fasola w drodze dentysty

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-10-23 o 12:29
Stary 2014-10-23, 12:30   #1783
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
perke?? ja lubieu bardzo didu tyż

właśnie. didu.
czy to noremalne jest, że ono mruga często jednym okiem? jakby oczko puszczało

no ale czemu one sobie dawały jagody na głowe?

ej moj didu tez tak robił ale przestał (albo przestal albo ja przestalam zwraczac na to uwage) i tez wydawalo mi sie to dziwne.
dziecko mojej kolezanki potrafi odwrocic jedna gałke na odwrót z tym ze robi to całkiem swiadomie ma juz 2 latka
Stary 2014-10-23, 12:30   #1784
Redhaired Witch
Nindżopesz

Mnie podobnie jak Golden nie obrzydza malowanie w autobusie/pociągu. Chociaż nie wiem o jakim stopniu tapetowania mówimy - jeśli o zakładaniu na włosy opaski, wklepywaniu kremu, korektorowaniu syfów, nakładaniu podkładu z robieniem przy tym stosownych min to -> Ale takie omiecenie paszczy pudrem, szminka czy tusz zupełnie mi nie przeszkadzają ani nie obrzydzają.
Osobiście nie uskuteczniam tego w ramach zaoszczędzenia porannego czasu bo m.in. dla tych ludzi w autobusie się co rano pindrzę więc w autobusie już mam budzić zachwyt Za to często zdarza mi się pudrowanie nosa w ciągu dnia w zupełnie nieodpowiednich okolicznościach - no kurde, nie będę na gwałt szukać toalety.
Zresztą praktyka wykazuje, o czym już wspominałam, że jeśli w babskim wc porawiam sobie puder, cienie lub maznę coś korektorem to inne baby patrzą na mnie jak na kryminalistkę (a robię to skromnie w kąciku, nie rozkładam się z towarem). Już by nie udawały, że one to tylko tusz do rzęs i piękne przez najbliższy tydzień...

Stazja
, dzięki za recenzję, to odpada
Zdecydowałam się na Narsa, czekam na zwrot kasy za Blacka.

Rejcz, nie chce mi się na PW więc piszę tutaj: MM boskie Idealnie dla mnie kolor. I faktycznie nie do zdarcia, jak wyszłam za kontur powieki to nie mogłam tego zmazać No i rozświetlacz Elfa na pierwszy rzut oka wydaje mi się idealny, zobaczymy czy w ciągu dnia się nie zwarzy czy coś. Kolor w sam sedes, nie za biały, nie za złoty, konsystencja też - pudry/sypańce pękają mi kiedy się uśmiecham, dla odmiany Essence z dozownikiem było już zbyt płynne i odcinało się od podkładu. A to ciapajstwo świetne i jak rozmażę to nie podkreśla porów.
Wypindrzyłam się wszystkim naraz i nareszcie jakoś wyglądam

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-10-23 o 12:41
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 12:31   #1785
Polly_
grozi wypollizowaniem

pozatym -wiecie jak sie czesto zwracam do małej? per didu włąsnie , no masakra co ten fisash robi z ludźmi
Stary 2014-10-23, 12:31   #1786
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

dojszło
:
Daj znać jak testy wypadną

No dooobra, ale malowanie w busie/autobusie/aucie/pociągu chyba mija się z celem? Przeciez tam nie ma odpowiedniego światla do malowania. Łatwo zrobić sobie kuku, więc to raczej bez sensu jest....
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 12:33   #1787
golden_eye
Wtajemniczenie

ad strasznych piosenek - mnie przeraża "my jesteśmy krasnoludki"
Stary 2014-10-23, 12:35   #1788
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Rejcz, nie chce mi się na PW więc piszę tutaj: MM boskie Idealnie dla mnie kolor. I faktycznie nie do zdarcia, jak wyszłam za kontur powieki to nie mogłam tego zmazać No i rozświetlacz Elfa na pierwszy rzut oka wydaje mi się idealny, zobaczymy czy w ciągu dnia się nie zwarzy czy coś. Kolor w sam sedes, nie za biały, nie za złoty, konsystencja też - pudry/sypańce pękają mi kiedy się uśmiecham, dla odmiany Essence z dozownikiem było już zbyt płynne i odcinało się od podkładu. A to ciapajstwo świetne i jak rozmażę to nie podkreśla porów.
Który to?

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
ad strasznych piosenek - mnie przeraża "my jesteśmy krasnoludki"
Ale czemu?
Stary 2014-10-23, 12:38   #1789
Polly_
grozi wypollizowaniem

haha rozswietlacz, tez mnie to czeka ,
tak tak uparłam sie zeby sie w koncu zacza profesjonalnie malowac, to chyba jakis kryzys wieku sredniego ,

red-pytalas o to jakie mam meteory-mam pastel white, z nich raczej ciezko bedzie zrobic róz

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

ad sinupret piosenek dla didow ja uwielbiam tą, głównie za poziom abstakcji chyba,wokal tez przyzwoity ,melodia i instrumentarium tez niczego sobie

https://www.youtube.com/watch?v=InoQUsropSI

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-10-23 o 12:42
Stary 2014-10-23, 12:43   #1790
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
,
tak tak uparłam sie zeby sie w koncu zacza profesjonalnie malowac, to chyba jakis kryzys wieku sredniego ,
Ja mam takie zrywy co jakiś czas
Stary 2014-10-23, 12:46   #1791
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
acha w sumie od lekarza tylko chciałabym wiedzieć co to jest choćby po to, żeby wiedzieć czy mam np. to rozgrzewać czy wręcz przeciwnie, itp. żeby nie zaszkodzić.
przejdź się do lekarza, na pewno nie zaszkodzi tylko jakiegoś dobrego a nie takiego co powie że taka pani uroda
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
znad lampki szampana i lodów z Lidla w ramach rocznicy 20-letniego pożycia wspólnego
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Fargo serialowe było do bani.
no szału nie robiło, ale ja mimo to jakoś tak obejrzałam w jeden weekend, jestem mało wybredna chyba
no i oglądałam to w takim momencie życia ze chciałam oglądać cokolwiek byle cos oglądać i nie zajmować się myśleniem
Cytat:

co do spania to moj mauz zasypia natychmiast jak postanowi ze spi. neraz jest tak ze gadmy gadamy i na sekunde przestaniemu, ja sie namyslam i chce o cos dopytac, a ten juz spi , ja sie pytam jakon to robi to mowi ze normalnie,ze jakidzie spac to idzie, kladzie sie i śpi
mój ma tak samo
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

znad nawrotu/kolejnej choroby
Ale obstawiam jakiegoś wirusa, a nie suchy zębodół, bo w nocy miałam gorączkę i dreszcze, kapanie z nosa i czuje straszną słabość w kończynach
A dzisiaj zamiast wygrzac się w wyrku, to będę po mrozie latać wieczorem po Warszawie do chirurga, mam nadzieję, że dzisiaj chociaż uda się zafastrygować tę dziurę w dziąśle

Mówiłam już radosną wieść, że u siebie w domu mam zepsutą jakąs pompkę od grzejników i zanim przyjdzie facet do naprawy w poniedziałek albo we wtorek (a miał być już 2 tygodnie temu!), to mam się farelką dogrzewać? Na dworze mróz w nocy, a ja chora i przy farelce Dobrze, ze weekend wolny, chyba przez 2 dni nie wyjde spod kołdry
Kill me, now

Nienawidzę zimy!!!!!!!!!

Ale Wy ostatnio dużo piszecie jak za starych czasów prawie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 12:47   #1792
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
pozatym -wiecie jak sie czesto zwracam do małej? per didu włąsnie , no masakra co ten fisash robi z ludźmi

Cytat:
Który to?
Ten, który nikomu się nie podoba: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ck.html&next=1

Cytat:

red-pytalas o to jakie mam meteory-mam pastel white, z nich raczej ciezko bedzie zrobic róz
1. miałam to samo więc może to kryzys pociążowy
2. no to już masz rozświetlacz. Jak się u Ciebie spisują? Ja w ogóle nie byłam zadowolona.

Stary 2014-10-23, 12:50   #1793
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Szczególy, linki, zdjęcia poproszę .

Moja ulubiona kolysnaka to Na Wojtusia z popielnika

Przy okazji jakiejś domowej imprezy lecial Mam talent czy coś, i była wersja rockowa
Ja zachwyt, a kuzyn zbladł( chlop 33 lata). Okazalo się,ze jak byl dzieckiem, to strasznie go ta kolysanka przerażala, a obie babcie śpiewały mu ją uparcie. I mu się trauma po prawie 30 latach przypomniala :brzydal
:
https://www.youtube.com/watch?v=EiX_dIjP0iU
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 12:50   #1794
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Ten, który nikomu się nie podoba: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ck.html&next=1
A on nie zapycha?
Stary 2014-10-23, 12:52   #1795
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Już widzę, jak ja hyżo wstanę punkt 7.

Znad spania 4 h, przeszywającego zimna i tera własnoręcznie ukręconej herbaty Vanilla Chai

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
przeczytałam, że machniesz szczypiorkiem

znad nawrotu/kolejnej choroby
Ale obstawiam jakiegoś wirusa, a nie suchy zębodół, bo w nocy miałam gorączkę i dreszcze, kapanie z nosa i czuje straszną słabość w kończynach
A dzisiaj zamiast wygrzac się w wyrku, to będę po mrozie latać wieczorem po Warszawie do chirurga, mam nadzieję, że dzisiaj chociaż uda się zafastrygować tę dziurę w dziąśle

Mówiłam już radosną wieść, że u siebie w domu mam zepsutą jakąs pompkę od grzejników i zanim przyjdzie facet do naprawy w poniedziałek albo we wtorek (a miał być już 2 tygodnie temu!), to mam się farelką dogrzewać? Na dworze mróz w nocy, a ja chora i przy farelce Dobrze, ze weekend wolny, chyba przez 2 dni nie wyjde spod kołdry
Kill me, now

Nienawidzę zimy!!!!!!!!!
1. I uwierzyłaś, tu wszystko wydaje się prawdą

2. Rany julek ściskam mocno, przeżyj tego chirurga, musi zaradzic. Rany lubią chłód to może wreszcie się szybciej pogoją. Uważaj, nie przegrzewaj się w weekend, ale to wiesz. Na pewno się zregenrujesz. Tak mi się zdaje że ten organizm osłabiony wciąż cierpi. Moim zdaniem to powinnaś mieć L4 i siedzieć na dupie, ale co ja wiem. : Bidnaś, wyobrażam sobie co czujesz, moja Mam to przechodziła, no ale nie musisałą drałować do pracy. Tulam Cię wirtualnie, jeszcze wytrzymaj, jak mawia Betty nawet najdłuższa żmija, kiedyś mija.

Cytat:
pęknięcia wyjdą spod wszystkiego niestety sory za dobicie. trzebaby od nowa srobić tynkowanie gładziowanie etc. bo jak doczytałam nic na wierzch maskującego nie chcecie kłaść. inaczej się nie da, wyjdą spod farby każdej. szpachlowanie i zacieranie samego pęknięcia też nic nie daje.
przerabiałam u rodziców

a oglądałaś "Ray Donovan" ? nie thriller ale sęsacja, mi sie spodobało, 2 sezony są, czeci się będzie kręcić.
1. Thnx, i o to mi chodziło. O take info, zara zrobię wodę z mózgu chuopu, i może wreszcie coś kupi byle tylko ruszyć z kopyta z tym koksem.

2. Nie, thnks, obczaję.

Cytat:
co do auta to niewiem co zrobimy..chyba poczekamy do wiosny moze sie cos ruszy..
ale z tym autem to było dokladnie tak jak zwykle, wybieralam,wydziwialam, nie moglam sie zdecydowac, robilam TZu wode z mozgu ( za mały! co po nam taki wielki!japoski za drogi! ale za to jaki fajny! bierz opla! albo nie bo ma tył jak dla emerytów! , bierz mazde! albo nie, bo co bedzie jak sie zespuje...nom..)
a jak powiedzialam enter niech sie dzieje co chce, kupujemu...to ni ma :cooL:
Norma norma, Chuopin sie w autach wywiaduje na bieżąco, to je norma, to nei Twoja wina. Dobrych wozów jak na lekarstwo. Nawet w naszej półce cenowej (15) jak coś sobie skonfigurujemy to tego nie ma.

Cytat:

ZUsatysfakcjonowałam Red

Cieszę się, trochę się bałam, bo ta opuchlizna, a cienie stare, Nie powiem stres był, ale se myślę, najwyżej wyrzucisz. No widzisz, one man's trash is another man's treasure.

Tzn cień jest wyrąbisty, tylko a) nie moja tonacja b) ja jednak nie wyglądam dobrze w metalic.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 12:52   #1796
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

1. miałam to samo więc może to kryzys pociążowy
2. no to już masz rozświetlacz. Jak się u Ciebie spisują? Ja w ogóle nie byłam zadowolona.

ale onenie dają takiej tafli (juz sie naumialam od wczoraj ze tak sie to nazywa) rownomiernie polyskliwej ale bez drobinek ,

a spisuja sie cóz...na poacżatku mi sie wydawalo ze robio lekki blur własnie, a teraz mi sie wydaje ze nic nie robią. moze sie juz przyzwyczaiłam . ale na zdjeciach widze ze po prostu wygladam lepiej z meteorami niz bez.

w sumie to włąsnie wczoraj sie zastanawialam jak je sie powinno aplikowc i gdzie? bo ja to wszystko robie bez ładu ,składu, wiedzy i odpowiednich narzedzi
Stary 2014-10-23, 12:58   #1797
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Przy okazji jakiejś domowej imprezy lecial Mam talent czy coś, i była wersja rockowa
Ja zachwyt, a kuzyn zbladł( chlop 33 lata). Okazalo się,ze jak byl dzieckiem, to strasznie go ta kolysanka przerażala, a obie babcie śpiewały mu ją uparcie. I mu się trauma po prawie 30 latach przypomniala :brzydal
:
Przybijam piątkę z rówieśnikiem kuzynem, też mam traumę, co za koszmar, baąłm się tego dziadostwa. Brrrrrrrrrrr to tak jakby piosenka przed egzekucją.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
A on nie zapycha?
Nie zdążyłam się przekonać, za krótko używałam. Robił cudną taflę, zero drobin. Taki zimowy look Śliska skóra? No ale miałam do niego za duże pory.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 13:01   #1798
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

MM: http://madminerals.org/category_199/...Eye-Shadow.htm odcień Immortal, swatche proszę: http://prettymeup.com/2009/05/jw-cos...creme-eye.html (w połowie strony. Na żywo nie jest taki złoto-brązowy, chyba to chłodne taupe? w każdym razie odcień bardzo mi pasuje jeśli chodzi o balans między chłodnym a ciepłym kolorem).
Elfa wklejałam wyżej i aż się zdziwiłam, że oficjalnie taki badziew. Odcień Spotlight. Swatche na necie są tak tragiczne, że aż szkoda wyklejać, wygląda tam jak biało-srebrna paćka, ile one tego walą... Tu jeszcze jako tako: http://4.bp.blogspot.com/-FBOICV2sx0...s1600/pic9.jpg Zapodałam sobie mało i efekt jest bardzo delikutaśny.

Stary 2014-10-23, 13:04   #1799
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Moja ulubiona kolysnaka to Na Wojtusia z popielnika

:
fajna ta wersja

ja mam tez swoja mega traume-normalnie do dzis sie boje i mi sie sni po nocach ,chodzi o dzwiek+obraz

https://www.youtube.com/watch?v=oX-qDh5opAM

aaaa! nie moge na to patrzec, zryło mnie to konkretnie na reszte zycia

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-10-23 o 13:06
Stary 2014-10-23, 13:04   #1800
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
no ale czemu one sobie dawały jagody na głowe?

ej moj didu tez tak robił ale przestał (albo przestal albo ja przestalam zwraczac na to uwage) i tez wydawalo mi sie to dziwne.
dziecko mojej kolezanki potrafi odwrocic jedna gałke na odwrót z tym ze robi to całkiem swiadomie ma juz 2 latka
1* nie wiem ale przemawia to do mnie
2* moje tak robi często
3* o łeeeeeeeee nienawidze jak ktoś coś z oczami robi mam pawia na wyjściu od razu
Cytat:
Już by nie udawały, że one to tylko tusz do rzęs i piękne przez najbliższy tydzień...

Cytat:
Ale czemu?
nie wiem, ale dreszcze mam i obrzydzenie w musku jak ją słyszę, melodia mi bardzo nie podchodzi
Cytat:

ad sinupret piosenek dla didow ja uwielbiam tą, głównie za poziom abstakcji chyba,wokal tez przyzwoity ,melodia i instrumentarium tez niczego sobie

https://www.youtube.com/watch?v=InoQUsropSI
czyli ja też to mam

kurczaki

ooo Stazja lubię bardzo Wojtusia, ale do celów didowych go przechrzciłam i wersja rockowa była świetna, oglądałam akurat ten odcinek
i jeszcze ach śpij kochanie śpiewane przez Bodo i w ogóle cały ten film lubię. w ogóle stare kino bardzo lubię
o i kołysanka dla okruszka

Polly straszne to jest.

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-10-23 o 13:10
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości