|
|
#1771 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIV
Zwłaszcza jak zahamuje przed skrzyżowaniem i wrazisz sobie szczoteczkę od tuszu w łoko
|
#1772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Wiem też żeby nie nabywać nadgarstkowego, a teraz czy półautomatyczny czy automatyczny ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
No tak chciałam napisać że wtedy jest najlepsza nauczka dla malującej ,ale taka spirala może natrafić na kogoś innego http://www.youtube.com/watch?v=so9DBHCo64Q---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-23 o 11:33 |
||||
|
|
|
#1773 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze faktycznienie jest...choc w sumie niewiem dla kogo? dla pami malujacej soie? to jej sprawa..innym chyba nie zagraza?aczkolwik moge sie myluc, a malowanie w autobusie raczej nie jest bezpieczne
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 No tak zgadzam się
|
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dojszło ![]() a teraz spadam
|
|
|
#1776 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Też się z całej siły wciskałam w ścianę....
|
|
#1777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oni mają w stałej ofercie? Czy trzeba polowa na promo? ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1778 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własnie rozmyslalam nad argumentem makijazu w celu zaoszczedzenia czasu... w sumie moznaby zaoszczedzic wiecej czasu wybiegajac z łózka w pizamie do autobusu i dopiero tam ubierac sie, nitkowac i myc zęby, miec w termozie wrzatek na owsianke, przyrzadzic ja sobie i zjesc, umalowac sie, uczesac i woila ,jezdzilam do roboty 45 minut,mysle ze mialabym szanse zdazyc odpowiednio zageszczając ruchy ![]() w sumie moznaby zrobic taki event artystyczny , moze to by ludziom uswiadomilo zeby jednak nie przenosic swego porannego zycia do autobusu
|
|
|
#1779 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rosumię Wasze podejście do malowania czynność mniej obrzydliwa w odbiorze niż takie dłubanie w nosie czy ściąganie butów w zatłoczonym przedziale/busie. wolałabym malujące się babki niż jedzące/dłubiące w zębach itp. kobieta która się maluje za kółkiem, nie myśli o prowadzeniu samochodu tak jak powinna. nie uważa ani tym bardziej nie panuje w pewnym momencie nad własnym autem, co widziałam nie raz i cut tylko sprawił, że piszę teraz po spotkaniu z takowąż. na takie mam alergię i gdyby nie denerwowało mnie gadanie przez tel podczas prowadzenia, sama bym dzwoniła na policję z donosem na nie skoro prowadzi to nie odpowiada tylko za własne auto i życie ale też za tych których po drodze mija i jadą za nią i przed nią. a tu już różnie bywa i malowanie się jako czynność rozpraszająca jest zabronione podobnie jak dziamolenie przez telefon czy jazda z głową w kolanach bo to się niewiele różni poziomem uwagi ![]() to oszyfiście moje osobiste małe zdanie ![]() ale ja mam małego zboka na punkcie prowadzenia auta, uwielbiam mogliby w końcu zalegalizować nagrania z kamer samochodowych jako niepodważalne dowody winy kierowców i dopiero byłby raj dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
|
|
#1780 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak bw to od dziecinstwa przerazala mnie ta piosenka comasz w podpisie
|
|
#1781 |
|
Wtajemniczenie
|
perke?? ja lubieu bardzo
właśnie. didu. czy to noremalne jest, że ono mruga często jednym okiem? jakby oczko puszczało
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-23 o 12:29 |
|
|
|
|
#1783 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale czemu one sobie dawały jagody na głowe? ![]() ej moj didu tez tak robił ale przestał (albo przestal albo ja przestalam zwraczac na to uwage) i tez wydawalo mi sie to dziwne. dziecko mojej kolezanki potrafi odwrocic jedna gałke na odwrót z tym ze robi to całkiem swiadomie ma juz 2 latka
|
|
|
#1784 |
|
Nindżopesz
|
Mnie podobnie jak Golden nie obrzydza malowanie w autobusie/pociągu. Chociaż nie wiem o jakim stopniu tapetowania mówimy - jeśli o zakładaniu na włosy opaski, wklepywaniu kremu, korektorowaniu syfów, nakładaniu podkładu z robieniem przy tym stosownych min to ->
Ale takie omiecenie paszczy pudrem, szminka czy tusz zupełnie mi nie przeszkadzają ani nie obrzydzają.Osobiście nie uskuteczniam tego w ramach zaoszczędzenia porannego czasu bo m.in. dla tych ludzi w autobusie się co rano pindrzę więc w autobusie już mam budzić zachwyt Za to często zdarza mi się pudrowanie nosa w ciągu dnia w zupełnie nieodpowiednich okolicznościach - no kurde, nie będę na gwałt szukać toalety. Zresztą praktyka wykazuje, o czym już wspominałam, że jeśli w babskim wc porawiam sobie puder, cienie lub maznę coś korektorem to inne baby patrzą na mnie jak na kryminalistkę (a robię to skromnie w kąciku, nie rozkładam się z towarem). Już by nie udawały, że one to tylko tusz do rzęs i piękne przez najbliższy tydzień... ![]() Stazja, dzięki za recenzję, to odpada ![]() Zdecydowałam się na Narsa, czekam na zwrot kasy za Blacka. Rejcz, nie chce mi się na PW więc piszę tutaj: MM boskie No i rozświetlacz Elfa na pierwszy rzut oka wydaje mi się idealny, zobaczymy czy w ciągu dnia się nie zwarzy czy coś. Kolor w sam sedes, nie za biały, nie za złoty, konsystencja też - pudry/sypańce pękają mi kiedy się uśmiecham, dla odmiany Essence z dozownikiem było już zbyt płynne i odcinało się od podkładu. A to ciapajstwo świetne i jak rozmażę to nie podkreśla porów.Wypindrzyłam się wszystkim naraz i nareszcie jakoś wyglądam
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-10-23 o 12:41 |
|
|
|
#1785 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pozatym -wiecie jak sie czesto zwracam do małej? per didu włąsnie
, no masakra co ten fisash robi z ludźmi
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1787 |
|
Wtajemniczenie
|
ad strasznych piosenek - mnie przeraża "my jesteśmy krasnoludki"
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Ale czemu? |
|
|
|
|
#1789 |
|
grozi wypollizowaniem
|
haha rozswietlacz, tez mnie to czeka
,tak tak uparłam sie zeby sie w koncu zacza profesjonalnie malowac, to chyba jakis kryzys wieku sredniego ,red-pytalas o to jakie mam meteory-mam pastel white, z nich raczej ciezko bedzie zrobic róz ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- ad sinupret piosenek dla didow ja uwielbiam tą, głównie za poziom abstakcji chyba,wokal tez przyzwoity ,melodia i instrumentarium tez niczego sobie ![]() https://www.youtube.com/watch?v=InoQUsropSI
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-23 o 12:42 |
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1791 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no szału nie robiło, ale ja mimo to jakoś tak obejrzałam w jeden weekend, jestem mało wybredna chyba ![]() no i oglądałam to w takim momencie życia ze chciałam oglądać cokolwiek byle cos oglądać i nie zajmować się myśleniem Cytat:
![]() Cytat:
Ale Wy ostatnio dużo piszecie jak za starych czasów prawie
|
||||
|
|
|
#1792 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ten, który nikomu się nie podoba: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ck.html&next=1 Cytat:
2. no to już masz rozświetlacz. Jak się u Ciebie spisują? Ja w ogóle nie byłam zadowolona. |
||
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ulubiona kolysnaka to Na Wojtusia z popielnika Przy okazji jakiejś domowej imprezy lecial Mam talent czy coś, i była wersja rockowa Ja zachwyt, a kuzyn zbladł( chlop 33 lata). Okazalo się,ze jak byl dzieckiem, to strasznie go ta kolysanka przerażala, a obie babcie śpiewały mu ją uparcie. I mu się trauma po prawie 30 latach przypomniala :brzydal : https://www.youtube.com/watch?v=EiX_dIjP0iU |
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1795 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Znad spania 4 h, przeszywającego zimna i tera własnoręcznie ukręconej herbaty Vanilla Chai
Cytat:
![]() 2. Rany julek ściskam mocno, przeżyj tego chirurga, musi zaradzic. Rany lubią chłód to może wreszcie się szybciej pogoją. Uważaj, nie przegrzewaj się w weekend, ale to wiesz. Na pewno się zregenrujesz. Tak mi się zdaje że ten organizm osłabiony wciąż cierpi. Moim zdaniem to powinnaś mieć L4 i siedzieć na dupie, ale co ja wiem. : Bidnaś, wyobrażam sobie co czujesz, moja Mam to przechodziła, no ale nie musisałą drałować do pracy. Tulam Cię wirtualnie, jeszcze wytrzymaj, jak mawia Betty nawet najdłuższa żmija, kiedyś mija. Cytat:
2. Nie, thnks, obczaję. Cytat:
Cytat:
ZUsatysfakcjonowałam Red Cieszę się, trochę się bałam, bo ta opuchlizna, a cienie stare, Nie powiem stres był, ale se myślę, najwyżej wyrzucisz. No widzisz, one man's trash is another man's treasure. Tzn cień jest wyrąbisty, tylko a) nie moja tonacja b) ja jednak nie wyglądam dobrze w metalic. |
||||
|
|
|
#1796 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale onenie dają takiej tafli (juz sie naumialam od wczoraj ze tak sie to nazywa) rownomiernie polyskliwej ale bez drobinek ,a spisuja sie cóz...na poacżatku mi sie wydawalo ze robio lekki blur własnie, a teraz mi sie wydaje ze nic nie robią. moze sie juz przyzwyczaiłam . ale na zdjeciach widze ze po prostu wygladam lepiej z meteorami niz bez.w sumie to włąsnie wczoraj sie zastanawialam jak je sie powinno aplikowc i gdzie? bo ja to wszystko robie bez ładu ,składu, wiedzy i odpowiednich narzedzi
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam traumę, co za koszmar, baąłm się tego dziadostwa. Brrrrrrrrrrr to tak jakby piosenka przed egzekucją. ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Nie zdążyłam się przekonać, za krótko używałam. Robił cudną taflę, zero drobin. Taki zimowy look Śliska skóra? No ale miałam do niego za duże pory.
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Nindżopesz
|
MM: http://madminerals.org/category_199/...Eye-Shadow.htm odcień Immortal, swatche proszę: http://prettymeup.com/2009/05/jw-cos...creme-eye.html (w połowie strony. Na żywo nie jest taki złoto-brązowy, chyba to chłodne taupe? w każdym razie odcień bardzo mi pasuje jeśli chodzi o balans między chłodnym a ciepłym kolorem). Elfa wklejałam wyżej i aż się zdziwiłam, że oficjalnie taki badziew. Odcień Spotlight. Swatche na necie są tak tragiczne, że aż szkoda wyklejać, wygląda tam jak biało-srebrna paćka, ile one tego walą... Tu jeszcze jako tako: http://4.bp.blogspot.com/-FBOICV2sx0...s1600/pic9.jpg Zapodałam sobie mało i efekt jest bardzo delikutaśny. |
|
|
|
#1799 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja mam tez swoja mega traume-normalnie do dzis sie boje i mi sie sni po nocach ,chodzi o dzwiek+obrazhttps://www.youtube.com/watch?v=oX-qDh5opAM aaaa! nie moge na to patrzec, zryło mnie to konkretnie na reszte zycia
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-23 o 13:06 |
|
|
|
|
#1800 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2* moje tak robi często ![]() 3* o łeeeeeeeee nienawidze jak ktoś coś z oczami robi mam pawia na wyjściu od razu Cytat:
nie wiem, ale dreszcze mam i obrzydzenie w musku jak ją słyszę, melodia mi bardzo nie podchodzi ![]() Cytat:
kurczaki ![]() ooo Stazja i wersja rockowa była świetna, oglądałam akurat ten odcinek i jeszcze ach śpij kochanie śpiewane przez Bodo o i kołysanka dla okruszka Polly
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-10-23 o 13:10 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

z tym ze robi to całkiem swiadomie ma juz 2 latka

, ja sie pytam jakon to robi to mowi ze normalnie,ze jakidzie spac to idzie, kladzie sie i śpi
), to mam się farelką dogrzewać?
Na dworze mróz w nocy, a ja chora i przy farelce
ZUsatysfakcjonowałam Red
też mam traumę, co za koszmar, baąłm się tego dziadostwa. Brrrrrrrrrrr to tak jakby piosenka przed egzekucją.