Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-10-23, 15:46   #691
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
Joanku - przecie¿ taka objêtosæ to du¿o w kucyku, wiele kobiet ma poni¿ej tego
Dok³adnie! Oszala³abym z rado¶ci, maj±c te 9-10 cm w kucyku. Ja mam 7,5 albo 8 (mierzone na prostych w³osach), nie pamiêtam dok³adnie, a te¿ nie uwa¿am, ¿eby mia³a jakie¶ specjalnie rzadkie w³osy.

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;48640170]Zanim ja zapuszczê za biust to nie wiem kiedy to bêdzie. Proste s± ju¿ dawno za, a krêcone s± do pach, wiêc tak szybko poruszanie im w dó³ nie idzie.[/QUOTE]

No ja mam proste w³osy, to zapuszczanie idzie mi bardzo szybko. Zw³aszcza ¿e jestem niska, to moja odleg³o¶æ np. od ramion do biustu za du¿a nie jest.
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 16:01   #692
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

Cytat:
Napisane przez martaakow Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie! Oszala³abym z rado¶ci, maj±c te 9-10 cm w kucyku. Ja mam 7,5 albo 8 (mierzone na prostych w³osach), nie pamiêtam dok³adnie, a te¿ nie uwa¿am, ¿eby mia³a jakie¶ specjalnie rzadkie w³osy.
Te¿ mia³am tyle jak z rok temu mierzy³am na d³ugich, a mam gêste w³osy nawet. Powy¿ej 10 to ju¿ raczej maj± osoby z bardzo grubymi i gêstymi w³osami, np. hinduski. Wiêc te 10 jak na nasz± europejsk± skalê to du¿o, a sporo Polek ma niezbyt gêste i cienkie w³oski jak u dzieciaczka.
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 16:02   #693
magda1706
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 465
GG do magda1706

A ja ¶cinam w³osy w sobotê
Wiem, ¿e zetnie mnie na sucho, nawet za ostro¿nie ale wiem, ¿e w ka¿dym momencie mogê jej zwróciæ uwagê i bêdzie ok
Tylko nie wiem czy sobie robiæ grzywkê na bok czy nie

A z punktu pielêgnacji to u mnie ostatnio klapa. Szampon nie pomaga, denerwuje mnie to bardzo, olei nie nak³adam bo nie mam czasu i tak leci
magda1706 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 16:07   #694
Joanku
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 159

Tak?
A ja my¶la³am ze to takie raczej rzadsze, dziewczyny tu pisa³y 11, 13, 16 ( ) to raczej my¶la³am, ¿e chwaliæ siê u mnie czym nie ma. Kiedy¶ bylo 16, potem 14 a potem dramat i 1/3 wypad³a. 10od tamtej pory i wydaje siê taka bieda i ze raczej objêto¶æ to one udaj±.

Edytowane przez Joanku
Czas edycji: 2014-10-23 o 17:23
Joanku jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 16:10   #695
Nieszka__
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 020

Cytat:
Jak ju¿ wspomina³am - je¶li Goodbye Damage, to tylko kuracja ekspresowa, bo od¿ywka nie jest udana.
Czyli maska, tak? A trzymana krótko co¶ da?

Cytat:
Nie chce mi siê tych w³osów isæ myæ, my³am w sobotê i to jeszcze od¿ywk± i ju¿ mam przychlast trochê nie ¿e t³uste tylko wymêczone pogod± itd. jakbym zawsze mog³a tyle czasu je nosiæ w miarê przyzwoitym stanie bez mycia to by³oby elegancko.

W przysz³ym tygodniu podcinam bo koñcówki s± ju¿ bebe. Mo¿e jak te szpice zetnê to jakie¶ fajniejsze bêd±. Doradzicie mi jakie serum do koñcówek warto kupiæ? Raz mia³am taki kosmetyk, szuka³am stacjonarnie czego¶ ale nic nie by³o fajnego to pomy¶la³am ¿e przy okazji przesy³ki zamówiê sobie co¶ z polskiej strony. Nie wiem tylko czy lepsze jest takie tradycyjne oleiste serum czy mleczko z silikonami np. z Marion. Zale¿y mi te¿ na przyzwoitej cenie bo nie chcê za jaki¶ olejek na koñcówki 40z³ wywalaæ.
O matko, tak rzadko myjesz w³osy!? W moim przypadku by³oby to po prostu niemo¿liwe.

Ostatnio co¶ przekonujê siê w³a¶nie do silikonów... I nimi te¿ zabezpieczam koñcówki. Obecnie mam Argan Oil i jestem zadowolona.
Nieszka__ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 16:14   #696
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanku Poka¿ wiadomo¶æ
Tak?
A ja my¶la³am ze to takie raczej rzadsze, dziewczyny tu pisa³y 11, 13, 16 ( ) to raczej my¶la³am, ¿e chwaliæ siê u mnie czym nie ma. Kiedy¶ bylo 16, potem 14 a potem dramat i 1/3 wypad³a. 10od tamtej pory i wydaje siê taka bieda i ze raczej objêto¶æ to one udaj±.
Ka¿da widzi to, co chce widzieæ.
Czêsto padaj± raczej liczby w granicach 7-9, czasem i ko³o 5.
Ja, maj±c te 8, nieraz s³yszê, ¿e mam ³adne gêste w³osy.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Poka¿ wiadomo¶æ
Czyli maska, tak? A trzymana krótko co¶ da?
Maski nie mia³am.
Kuracja ekspresowa to ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...oncowkami.html
Stary 2014-10-23, 16:52   #697
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187

Cytat:
Ale ja Ciê nie postrzegam za p³ytk± osobê, ani nikogo tutaj. Ju¿ napisa³am co mia³am na my¶li, a ¿e to internet to nigdy nie wiesz czy osoba przejmuje siê w³osami jakby to by³ koniec ¶wiata czy traktuje to lajtowo. Ka¿da z nas czasami wyolbrzymia, a macie przepiêkne loki i a¿ czasami zdziw jak która¶ pisze, ¿e najlepiej ¶ci±æ na krótko itd. ;D wiêc tyko taki sens by³ mojej paplaniny.

By³o piêknie i cudownie, a dzi¶ puszek - dla odmiany ^^
Wiesz, z perspektywy kogo¶ kto ma np. ³ysienie plackowate wszystkie problemy a'la puch zdaj± siê byæ idiotyczne i z ty³ka - a tu chyba nie ma osoby która by na to nie narzeka³a. Zgadzam siê z tym, ¿e to g³upie tylko to tak nie dzia³a, ¿e mamy gdzie¶ swoje w³asne problemy bo kto¶ ma wiêksze. Je¿eli by tak by³o to my w Europie nie powinni¶my siê skar¿yæ absolutnie na nic "bo dzieci w Afryce g³oduj±". Kiedy¶ mia³am ³yse placki na g³owie i musia³am zamalowywaæ je pigmentem, ¿eby nie rzuca³o siê a¿ tak w oczy wiêc rozumiem Twoj± mamê. Teraz placki znik³y, objêto¶æ ca³kiem niez³a ale tacy s± ludzie - chc± wiêcej i wiêcej. To brutalne ale tak to dzia³a.Wiem, ¿e nie mia³a¶ nic z³ego na my¶li ale ostatnio czuje siê w potrzebie t³umaczenia wszystkiego i wszystkim bo chcia³abym byæ zrozumiana.

Edytowane przez ShrinkingViolet
Czas edycji: 2014-10-23 o 16:54
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 16:53   #698
Nieszka__
Zadomowienie

Cytat:

Maski nie mia³am.
Kuracja ekspresowa to ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...oncowkami.html

Ok, dziêki za radê

W aptece mia³am dwa rodzaje Jantaru do wyboru. Opakowania niby podobne, ale jednak inne, jedno z napisem "nowa receptura", drugie "oryginalna receptura", gdzie ta oryginalna by³a o z³otówkê dro¿sza. Wiecie mo¿e czym siê ró¿ni±? Czy ta oryginalna to ta, która by³a kiedy¶, ze starym sk³adem czy o co chodzi?

Edytowane przez Nieszka__
Czas edycji: 2014-10-23 o 16:54
Stary 2014-10-23, 17:02   #699
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Poka¿ wiadomo¶æ
Ok, dziêki za radê

W aptece mia³am dwa rodzaje Jantaru do wyboru. Opakowania niby podobne, ale jednak inne, jedno z napisem "nowa receptura", drugie "oryginalna receptura", gdzie ta oryginalna by³a o z³otówkê dro¿sza. Wiecie mo¿e czym siê ró¿ni±? Czy ta oryginalna to ta, która by³a kiedy¶, ze starym sk³adem czy o co chodzi?
Gdzie¶ czyta³am, ¿e ta oryginalna receptura to stary sk³ad i ¿e jest lepsza ale wiêcej szczegó³ów nie znam bo Jantar na mnie nie zadzia³a³ w ogóle, jak ju¿ tu pisa³am - jakbym wodê wciera³a, w niez³ym szoku by³am bo generalnie rzadko zdarzaj± mi siê nietrafione kosmetyki wiêc nie umiem zweryfikowaæ tych informacji.

Czas edycji: 2014-10-23 o 17:04
Stary 2014-10-23, 17:07   #700
Curly81
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 805

Cytat:
Napisane przez april_20 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzwoni³am i nie umówi³a mnie bo nie ma ju¿ wolnych terminów, kaza³a dzwoniæ pod koniec listopada. Teraz nie wiem czy czekaæ czy szukaæ innego fryzjera.

Wysy³ane z mojego GT-I8160 za pomoc± Tapatalk 2
a nie chcesz isc do tej kobiety o ja chodzê?CZekasz ok.8 dni na termin...ja idê 28 mego pa¿dziernika.
MAsz tutaj linka do niej:
https://www.facebook.com/pages/Patry...80045228762755
W domu ma ,,warsztat'' i tam obcina.Bardzo mi³a atmosfera i dok³adnie pyta czego chcesz i najwa¿niejsze,¿e s³ucha a nie robi co uwa¿a.

W oczekiwaniu na kolejne szczê¶cie

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2014-10-23 o 17:10
Curly81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 17:10   #701
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Tak?
Ja mam dziesiêæ po 4 latach walki z mega wypadaniem ale podchodzê z rezerw± do tych numerków w sumie. Z tego co widzê to czêsto po w³osach 13 cm nie widaæ, ¿e s± gêstsze od tych co maj± 8 cm -wiêc traktuje to bardziej jako ciekawostkê, nie jak jaki¶ wyrok

Czas edycji: 2014-10-23 o 17:11

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 17:24   #702
wicherek1989
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 177

Cytat:
Ja bez dyfuzora mam proste w³osy.
Aha a to mi nadal siê krêc±, nie krêc± siê jak je rêk± ci±gnê w dó³ podczas suszenia lub rozdmuchujê suszark± na wsje strony ¶wiata

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie TZ nazywa czasami "Chocholkiem". :p
A tak to znajomi mowia na moje wlosy "afro" lub "sprezynki".
Ja tam jestem hobbitem

W ogóle to prawie nic z nimi nie robiê, a prze¿ywaj± czasy ¶wietno¶ci w pracy robi± sza³
Stary 2014-10-23, 17:34   #703
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 246

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Poka¿ wiadomo¶æ
Aha a to mi nadal siê krêc±, nie krêc± siê jak je rêk± ci±gnê w dó³ podczas suszenia lub rozdmuchujê suszark± na wsje strony ¶wiata

Ja tam jestem hobbitem

W ogóle to prawie nic z nimi nie robiê, a prze¿ywaj± czasy ¶wietno¶ci w pracy robi± sza³
Ja tak samo, jak wysusze suszara na mocnym nawiewie, a wczesniej je jeszcze rozczesze to sa praktycznie proste, jak wyschna same bez stylizatora to lekko tylko faluja.
Wizazanka5000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 17:38   #704
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;48640170]Zanim ja zapuszczê za biust to nie wiem kiedy to bêdzie. Proste s± ju¿ dawno za, a krêcone s± do pach, wiêc tak szybko poruszanie im w dó³ nie idzie.[/QUOTE]
Mi na prosto z ty³u brakuje jakie¶ 10 cm do pasa. A jak s± skrêcone to ledwo za ramiona.

Cytat:
Napisane przez jakisnick Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie w³osy dobrze udaj± gêste Jakbym zaczesa³a w³osy bardziej do ty³u, to ¶wiat³o dzienne ujrza³yby prze¶wity i zakola. Ale jak siê nie ma, co siê lubi, to siê lubi to, co ma
Moje dok³adnie tak samo. Dlatego w³a¶ciwie nigdy nie prostujê, bo wtedy mam bardzo ma³o w³osów i wygl±daj± s³abo.
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 17:43   #705
Klaudenc
Moderator

Nieszka - no bo mi siê nie przet³uszczaj±, ju¿ jako¶ tak maj± nie wiem nawet co ile myjê bo raz co 2 dzieñ, raz co 5ty dzieñ. Zale¿y jak wygl±daj± bo jak mam bardzo suche to nawil¿am bo inaczej mocno mi lubi± wypadaæ.

ShrinkingVolet - Rozumiem, te¿ tak mam ostatnio bo mam poczucie braku zrozumienia ostatnio z ka¿dym Ale z w³osami znalaz³am chyba wspólny jêzyk bo co¶ lepiej ostatnio, wiêc jest git. Nawet mam wra¿enie ¿e mniej leci i od nasady takie fajne ciemniejsze s±, wiêc ciesz mam ogromny w tym temacie.

A propo jakby kto¶ halloween ¶wiêtowa³ i ma krêcio³y to polecam rozczesaæ loczê na sucho i nie robic makija¿u. Bardzo efektowna stylizacja wtedy powstaje i jaka oryginalna!
Stary 2014-10-23, 17:45   #706
april_20
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 018

Cytat:
Napisane przez Curly81 Poka¿ wiadomo¶æ
a nie chcesz isc do tej kobiety o ja chodzê?CZekasz ok.8 dni na termin...ja idê 28 mego pa¿dziernika.
MAsz tutaj linka do niej:
https://www.facebook.com/pages/Patry...80045228762755
W domu ma ,,warsztat'' i tam obcina.Bardzo mi³a atmosfera i dok³adnie pyta czego chcesz i najwa¿niejsze,¿e s³ucha a nie robi co uwa¿a.
W³a¶nie zastanawiam siê nad t± pani±, chocia¿ kusi mnie wizyta u tej Mysi bo du¿o osób tak j± chwali.

Stary 2014-10-23, 18:09   #707
Curly81
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 805

Cytat:
Napisane przez april_20 Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie zastanawiam siê nad t± pani±, chocia¿ kusi mnie wizyta u tej Mysi bo du¿o osób tak j± chwali.

mo¿esz isc do jednej i drugiej..termin czekania na mysiê to kilka mcy.Pani Patrycja te¿ by³a polecana na forum i dlatego posz³am..

W oczekiwaniu na kolejne szczê¶cie
Curly81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 18:43   #708
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
ShrinkingVolet - Rozumiem, te¿ tak mam ostatnio bo mam poczucie braku zrozumienia ostatnio z ka¿dym Ale z w³osami znalaz³am chyba wspólny jêzyk bo co¶ lepiej ostatnio, wiêc jest git. Nawet mam wra¿enie ¿e mniej leci i od nasady takie fajne ciemniejsze s±, wiêc ciesz mam ogromny w tym temacie.

A propo jakby kto¶ halloween ¶wiêtowa³ i ma krêcio³y to polecam rozczesaæ loczê na sucho i nie robic makija¿u. Bardzo efektowna stylizacja wtedy powstaje i jaka oryginalna!
Najwiêcej nieporozumieñ wynika z niedomówieñ tote¿ staram siê do bólu wyja¶niaæ zawsze wszystko ale przynajmniej idzie unikn±æ spiêæ.

A wiesz, ¿e o tym my¶la³am? Zastanawiam siê tylko czy moje w³osy po czesaniu na sucho wróci³yby do poprzedniego stanu.
Stary 2014-10-23, 18:55   #709
vidia9
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 368

Uda³o mi siê dorwaæ dzi¶ maskê Bingo Spa Spirulina i Keratyna Je¶li znowu bêdzie lipa to bêdzie znaczy³o, ¿e nie lubimy siê z proteinami
vidia9 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 19:10   #710
Nieszka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Gdzie¶ czyta³am, ¿e ta oryginalna receptura to stary sk³ad i ¿e jest lepsza ale wiêcej szczegó³ów nie znam bo Jantar na mnie nie zadzia³a³ w ogóle, jak ju¿ tu pisa³am - jakbym wodê wciera³a, w niez³ym szoku by³am bo generalnie rzadko zdarzaj± mi siê nietrafione kosmetyki wiêc nie umiem zweryfikowaæ tych informacji.
No w³a¶nie ciekawa jestem, bo my¶la³am, ¿e star± wersjê przestali produkowaæ w ogóle. I nie wiem co ja teraz mam w posiadaniu

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez vidia9 Poka¿ wiadomo¶æ
Uda³o mi siê dorwaæ dzi¶ maskê Bingo Spa Spirulina i Keratyna Je¶li znowu bêdzie lipa to bêdzie znaczy³o, ¿e nie lubimy siê z proteinami
U mnie Bingo mleczna siê sprawdza³a pozytywnie
Stary 2014-10-23, 19:43   #711
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Poka¿ wiadomo¶æ
No bez dyfuzora to tak w³a¶nie robiê.
Nigdy nie zostawiam w³osów, ¿eby same wysch³y, bo nie lubiê. S± po tym spuszone, oklapniête i bardzo nie lubiê samego uczucia mokrych w³osów.

Cytat:
Napisane przez vidia9 Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie to Bingo siê kompletnie nie sprawdzi³o. Odda³am 2/3 opakowania na wymianie wiza¿owej.
Stary 2014-10-23, 19:56   #712
Doe
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 820

Kupi³am olej z orzechów w³oskich, na razie doda³am go do kolacji, ale zaraz na³o¿ê go na noc na w³osy .
Doe jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 20:04   #713
Klaudenc
Moderator

Mnie te¿ jantar interesuje ale ta nowa wersja ponoæ kiepska jest. Moja znajoma u¿ywa³a regularnie starej wersji i bardzo szybko jej w³osy ros³y po tej wcierce. Jak j± bêdê widzieæ to spytam czy nadal u¿ywa ale tej nowej bo tylko ta jest obecnie dostêpna w tym sklepiku co zamawia³a.

ShrinkingViolet - u mnie by to nie dzia³a³o bo i tak czeszê a halloween nie obchodzê ale pomy¶la³am ¿e my krêcone mamy to udogodnienie hehe
Stary 2014-10-23, 20:06   #714
Joanku
Zadomowienie

Mi fajnie robi³
U mnie lniany czeka w szafeczce juz siê nie mogê doczekaæ
Stary 2014-10-23, 20:28   #715
Doe
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 820

Cytat:
Mi fajnie robi³
U mnie lniany czeka w szafeczce juz siê nie mogê doczekaæ
- Lniany ju¿ mam na w³osach, ale dorzucê orzechy w³oskie :P Pamiêtaj, by do lodówy wsadziæ olej lniany.
Doe jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 21:12   #716
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Mnie te¿ jantar interesuje ale ta nowa wersja ponoæ kiepska jest. Moja znajoma u¿ywa³a regularnie starej wersji i bardzo szybko jej w³osy ros³y po tej wcierce. Jak j± bêdê widzieæ to spytam czy nadal u¿ywa ale tej nowej bo tylko ta jest obecnie dostêpna w tym sklepiku co zamawia³a.

ShrinkingViolet - u mnie by to nie dzia³a³o bo i tak czeszê a halloween nie obchodzê ale pomy¶la³am ¿e my krêcone mamy to udogodnienie hehe
Teoretycznie loków siê na sucho nie czesze ale niektórym to bardzo pasuje, chyba kiedy¶ spróbujê, mo¿e akurat.

Czas edycji: 2014-10-23 o 21:13
Stary 2014-10-23, 21:34   #717
Joanku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doe Poka¿ wiadomo¶æ
- Lniany ju¿ mam na w³osach, ale dorzucê orzechy w³oskie :P Pamiêtaj, by do lodówy wsadziæ olej lniany.
Oooo tego nie wiedzia³am!
Stary 2014-10-23, 21:42   #718
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Oooo tego nie wiedzia³am!
Ja te¿ nie, mój zawsze sta³ w pó³ce, czemu powinien byæ w lodówce w zasadzie?

____

Dzisiaj pacnê jaki¶ olej tylko jeszcze nie wiem jaki, muszê zerkn±æ na prze¶wietne tabelki Mysi.
Stary 2014-10-23, 21:45   #719
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Teoretycznie loków siê na sucho nie czesze ale niektórym to bardzo pasuje, chyba kiedy¶ spróbujê, mo¿e akurat.
Ja od zawsze czeszê, w takie ³adne grube loczesy siê wtedy zbijaj±. Co prawda nie teraz, ale jeszcze do niedawna tak by³o
Stary 2014-10-23, 21:47   #720
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Ja te¿ nie, mój zawsze sta³ w pó³ce, czemu powinien byæ w lodówce w zasadzie?
Bo siê bardzo szybko psuje, ale my¶lê, ¿e bardziej siê to tyczy sytuacji, kiedy ten olej lniany siê spo¿ywa. Na w³osy dawa³am taki, który sta³ ca³y czas w szafce.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.