Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-06, 17:23   #2491
Tepsa
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
miałam się powstrzymywać od zakupów ciuszkowych, ale jak usłyszałam o promocji w Tesco musiałam pojechać Wstawiam zdjęcia, kolory trochę przekłamane bo mam słaby aparat
było jeszcze dużo pięknych ubranek, ale "zostawiłam" trochę dla mojej mamy, bo wiem, że jej się podobały i bardzo chciała kupić dla wnuczki

przy okazji mam do Was pytanie, czy będziecie przykrywać maluszki? bo był też spore przeceny na śpiworki dziecięce i zastanawiałam się czy nie kupić...
a można wiedzieć co to za promocja w Tesco?
Stary 2014-11-06, 17:34   #2492
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
miałam się powstrzymywać od zakupów ciuszkowych, ale jak usłyszałam o promocji w Tesco musiałam pojechać Wstawiam zdjęcia, kolory trochę przekłamane bo mam słaby aparat
było jeszcze dużo pięknych ubranek, ale "zostawiłam" trochę dla mojej mamy, bo wiem, że jej się podobały i bardzo chciała kupić dla wnuczki

przy okazji mam do Was pytanie, czy będziecie przykrywać maluszki? bo był też spore przeceny na śpiworki dziecięce i zastanawiałam się czy nie kupić...
zakupów bardzo ładne ciuszki

ja mam kupiony śpiworek za 12 zł od takiej kobiety z osiedla. Ale jeśli w Twoim tesco są te same produkty to te śpiworki były przepiękne. z 70 złotych na 49 bodajże były przecenione, ale normalnie zakochać się szło Takie śliczne
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 17:46   #2493
aniusia77
Raczkowanie

meganka, bardzo mi przykro! nie wiem dokladnie jaka sytuacje ma dziadek, tylko moze zwazcie ta chemie jeszcze? istnieje duzo innych sposobow zwalczania czy lagodzenia, naprz polecam ksiazke, Vademecum uzdrawiania z raka - Danuta Rolińska, na Wegrzech jest tez klinika Gersona... w kazdym razie trzymam kciuki i zycze pozytywnych mysli!! niech maluszek dodaje Wam wszystkim pozytywnej energii

Co do kosmetykow, ja narazie zrobilam sobie 2 kremy na brzusio (rozstepy) i 2 olejki do masazu a widze ze w ksiazkach dalej opisuja jak latwo i niedrogo robic wlasne kosmetyki i dla maluszkow, takze bede probowala narazie robilam z ksiazki The kind mama - Alicia Silverstone http://thekindlife.com/the-kind-mama/ a duzo przepisow jest tez od Ewy Koziol - Ekonomiczne dziecko ale narazie nie probowalam http://www.ewakoziol.pl/portfolio/ekonomiczne-dziecko/
Czy ktoras z Was robila tez moze kremy?
Stary 2014-11-06, 18:14   #2494
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
ale Ci fajowo takie indywidualne korepetycje
Fajnie powie wszystko co i jak na spokojnie mam jeszcze dodatkowo 6 innych wizyt po dwie u innej poloznej, to juz grupowo, o karmieniu piersia, masazu niemowlat, i troche jakby zwiedzenie swojej przyszlej sali porodowej, pokoju, i rozmowach z lekarzami ktorzy zajmuja sie porodami. Takze czuje sie bardziej nie zestresowana, jesli mam szanse dowiedziec sie co mnie czeka I mozliwe ze na nauce o kapaniu, zajmowaniu sie, przebieraniu i karmieniu piersia niemowlat, bedzie mozna zobaczyc na zywo, jak to sie robi bo mowila ze przychodza chetne juz mamy z maluszkami i ucza, nie wiem jak to dziala, ale to jest super, bo pytala mnie o kp, czy widzialam jak to wyglada itd. jak sie karmi powiedzialam ze tylko w tv hihihi

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:

super zakupki

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Co prawda ja refluksu nie mam (za to moja O. niestety tak), ale zgagę często. I tak się zastanawiam, czy Gastrotuss choć trochę by Ci nie pomógł? Na pewno jest bezpieczny w ciąży Mam nadzieję, że będzie lepiej

Meganko Ściskam Cię mocno Wiem, co przeżywasz i życzę Ci wiele siły! Moja babcia miała raka, wycięli jej prawie cały żołądek. Potem zaczęły się ogromne komplikacje... Leżała nieprzytomna, pod respiratorem na OIOMie, a lekarze mówili, żebyśmy zaczęli przygotowywać pogrzeb, że zostały jej max. 2 tyg. życia... Ale stał się cud, babcia z tego wyszła i tak od operacji i OIOMu minęło już 7 lat! Wiem, że nie będzie łatwo, ale musicie wierzyć w poprawę i nie tracić nadziei. Trzymaj się ciepło!

Dziewczyny, gratuluję pomyślnych badań i poznania płci

To nasz mały myśliciel wczoraj (21tydz.)
Waży 365g., reszta wymiarów jest ok., choć do wielkoludków nie należy
Musimy w 30tc skontrolować obie nerki, bo doktor wykryła pielektazje... Według niej na razie nie ma czym martwić, w większości wypadków wada cofa się jeszcze przed porodem. Mam nadzieję, że i u naszego Bąbelka tak będzie.
Ale nie ukrywam, że matczyne serducho nie miało wczoraj łatwo...
sliczny mysliciel Rozumiem, ze i tak sie martwisz, chociaz nie masz po co, ehhh.... bedzie dobrze. Nasze maluszki sa silnymi istotkami
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 19:05   #2495
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

super

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 19:08   #2496
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
Super czyli nie było tak źle. Ja też mam w zasadzie tylko jedną żyłę, ale lekarz jeszcze nic na temat glukozy nie mówił nawet, ciekawe kiedy mnie to czeka powodzenia na łowach
Jak się okazało, miałam żyłę i w drugiej ręce- chyba podczas ciąży, gdy podnosi się nam ciśnienie krwi, żyły stają się bardziej widoczne

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
jestem po glukozie uff
jedni panikują że strasznie , by tż ze sobą zabierać , że dramat taki a to na serio zwykła woda z cukrem i już , wypiłam posiedziałam i po bólu
Na prawdę smakuje jak jakiś serniczek

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa . Wczoraj dzien zapowiadał sie tak cudownie - informacja ze dzidzius zrowy i ze na 5000 tys chłopak sprawiła Ze usmiechalam sie sama do siebie, śpialam w aucie i tak strasznie sie cieszylam ...
Jednak o 14 miałam spotkanie z profesorem który operował mojego dziadka chciałam zapytać jak sie operacja udała ( wiedziałam juz ze nie dało sie scalić jelita - bo stomie miał nadal założona ale miałam nadzieje ze guza udało sie usunąć )
Lekarz powiedział mi ze zrobili wsYstko co w ich mocy ale guz jest przyczepiony do pęcherza moczowego , sa liczne zrosty a komórki rakowe juz zaaatakowaly wątrobę

Czułam sie jakby ktoś uderZyl mnie w twarz, łzy same popłynęły po policzkach mimo iż staral sie nad sobą bardzo panować.

Profesor powiedział ze jedyna nadzieja dla dziadka na przedłużenie życia jest chemia ( wcześniej została wykluczona ze względu na wiek i problemu z sercem)

Wyszłam z gabinetu i nie mogłam sie uspokoić jeszcze chwile wcześniej dziadek cieszył sie informacja ze bedzie pra wnuczek i prawie sie poplakal ze szczecia jak zobaczymy zdjecie z USG - powiedział ze bedzie sie opiekował jak nami ( mna i siostra)
z dziadkami jestem bardzo blisko bardzo pomagali mojej mamie w wychowaniu nas ...
Wiecie co najgorsza jest ta bezradność

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bidulko nasza trzymaj się dzielnie i spędzaj z dziadkiem jak najfajniejsze chwile. Korzystaj teraz i dużo z nim rozmawiaj, dowiaduj się o jego życiu, zrób sporo zdjęć. To wszystko będzie bardzo cenne dla Ciebie w przyszłości.
A tymczasem trzymamy wszyscy kciuki za zdrówko Twojego dziadka

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 19:16   #2497
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Uda się Wam zobaczysz a Niuni w wolnej chwili, jakbyś mogła dodać do mojego pięknego różu imię Maja
musi się udać wierzę w toooo!

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 19:43   #2498
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
a można wiedzieć co to za promocja w Tesco?

promocja taka, że mnóstwo rzeczy jest przecenionych o 50% i ceny są naprawdę super! jest w czym wybierać, ja stałam chyba z 15 minut i nie mogłam się zdecydować, a jakbym miała nieograniczone fundusze to wzięłabym dużo dużo więcej
śpiworki do spania były za 37 zł więc chyba jutro się przejdę i kupię, bo jak oglądałam na allegro to są raczej droższe, a tutaj mogę pomacać jaki materiał

dziewczyny wróciłam z gimnastyki, polecam bardzo!! szkoda, że jest tylko raz w tygodniu, ale postanowiłam, że będę jeszcze ćwiczyć w domu
aaakarolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 19:47   #2499
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Nie boisz się że dziecko będzie mieć za gorąco czy za suche powietrze? Nawet się nie zaleca żeby łóżko było przy kaloryferze..
Niestety kombinowałam na tysiąc sposobow, ale w naszym małej sypialni inaczej się nie zmieści. Mam nadziej, że nie będzie tak źle. Poza nią mamy tylko salono-kuchnie to też odpada.

Nadrobiłąm trochę i dziewczyny, przerażają mnie te wasze historie z zusem. Mi wystarczy, że raz się z pensją spóźnią i mamy problem z kredytem. Niestety warunek tanszego kredytu był taki, że mamy okreslony wpływ na konto z umowy, a niestety TZ sam tyle nie zarabia. Z kredytem różnie, ja się boję i stresuje przez to w ciąży okropnie i troche dlatego nie ide na L4, mimo, że najlepiej się nie czuje. Ale bez kredytu nie mielibyśmy mieszkania, a teraz płacimy tyle ile za wynajem. Tak źle, tak niedobrze. Myslalam, ze TZ poszuka lepszej pracy przed ciążą i wtedy nie musiałabym non stop się stresować i o tym myśleć, a wyszło jak wyszło.

Gratki dla tych co przetrwały gluzkozę i kolejnych objawionych płci na wątku

Niunia
widziałam nosideło, świetne i jeszcze firma dobra Gdzie takie lumpeksy znajdujesz? Tu w wawie nie dość, ze nic nie ma, to jeszcze ceny jak w sklepie na promocjach, albo szukać nie umiem. A kiedyś szalałam po lumpeksach, ale w moim rodzinnym miasteczku. A teraz dostawy w tygodniu, to w weekend jak przyjade nic juz nie ma

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 19:52   #2500
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Co prawda ja refluksu nie mam (za to moja O. niestety tak), ale zgagę często. I tak się zastanawiam, czy Gastrotuss choć trochę by Ci nie pomógł? Na pewno jest bezpieczny w ciąży Mam nadzieję, że będzie lepiej

Meganko Ściskam Cię mocno Wiem, co przeżywasz i życzę Ci wiele siły! Moja babcia miała raka, wycięli jej prawie cały żołądek. Potem zaczęły się ogromne komplikacje... Leżała nieprzytomna, pod respiratorem na OIOMie, a lekarze mówili, żebyśmy zaczęli przygotowywać pogrzeb, że zostały jej max. 2 tyg. życia... Ale stał się cud, babcia z tego wyszła i tak od operacji i OIOMu minęło już 7 lat! Wiem, że nie będzie łatwo, ale musicie wierzyć w poprawę i nie tracić nadziei. Trzymaj się ciepło!

Dziewczyny, gratuluję pomyślnych badań i poznania płci

To nasz mały myśliciel wczoraj (21tydz.)
Waży 365g., reszta wymiarów jest ok., choć do wielkoludków nie należy
Musimy w 30tc skontrolować obie nerki, bo doktor wykryła pielektazje... Według niej na razie nie ma czym martwić, w większości wypadków wada cofa się jeszcze przed porodem. Mam nadzieję, że i u naszego Bąbelka tak będzie.
Ale nie ukrywam, że matczyne serducho nie miało wczoraj łatwo...
Gratuluję i trzymam mocno kciuki za nerki Maluszka, na pewno będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Ja juz po wizycie z polozna... dowiedzialam sie wielu ciekawych informacji, przeprowadzila ze mna pelny wywiad, itd. pokierowala co dalej gdzie na jakie spotkania jeszcze pojsc. I nauki bede miala z nia i TZ w trojke, nie grupowo, ze wzgledu na to, ze moge nie zrozumiec wszystkiego na takich zajeciach.
bardzo fajnie z jej strony masz kolejną osobę, do której możesz walić śmiało z wszelkimi wątpliwościami, to ważne

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
promocja taka, że mnóstwo rzeczy jest przecenionych o 50% i ceny są naprawdę super! jest w czym wybierać, ja stałam chyba z 15 minut i nie mogłam się zdecydować, a jakbym miała nieograniczone fundusze to wzięłabym dużo dużo więcej
śpiworki do spania były za 37 zł więc chyba jutro się przejdę i kupię, bo jak oglądałam na allegro to są raczej droższe, a tutaj mogę pomacać jaki materiał

dziewczyny wróciłam z gimnastyki, polecam bardzo!! szkoda, że jest tylko raz w tygodniu, ale postanowiłam, że będę jeszcze ćwiczyć w domu
a jakie ćwiczenia robiłaś? Ile trwał łącznie ten "trening"? widziałam na youtube różne filmiki i właśnie się zastanawiam, czy mogę sama zaryzykować w domu
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 19:57   #2501
szkrabeniek
Raczkowanie

Hej Kochane

Jestem w końcu po drugich prenatalnych Nasz Synek jest cudowny
Nie mogłam się dziś na niego napatrzeć Wszystkie wymiary się zgadzają są nawet troszkę do przodu. Mały waży 500g Odnośnie przyrodzenia - Pani doktor stwierdziła, że będzie temperamentny bo " sterczy jak wieża eiffla "

Wrzucam zdjęcia Naszego Synusia takie podglądowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141106_194204aaa.jpg (143,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141106_201043aa.jpg (105,2 KB, 33 załadowań)

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 20:07   #2502
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Hej Kochane

Nie mogłam się dziś na niego napatrzeć Wszystkie wymiary się zgadzają są nawet troszkę do przodu. Mały waży 500g Odnośnie przyrodzenia - Pani doktor stwierdziła, że będzie temperamentny bo " sterczy jak wieża eiffla "

hehhehe piękny!
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 20:09   #2503
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Niestety kombinowałam na tysiąc sposobow, ale w naszym małej sypialni inaczej się nie zmieści. Mam nadziej, że nie będzie tak źle. Poza nią mamy tylko salono-kuchnie to też odpada.

Nadrobiłąm trochę i dziewczyny, przerażają mnie te wasze historie z zusem. Mi wystarczy, że raz się z pensją spóźnią i mamy problem z kredytem. Niestety warunek tanszego kredytu był taki, że mamy okreslony wpływ na konto z umowy, a niestety TZ sam tyle nie zarabia. Z kredytem różnie, ja się boję i stresuje przez to w ciąży okropnie i troche dlatego nie ide na L4, mimo, że najlepiej się nie czuje. Ale bez kredytu nie mielibyśmy mieszkania, a teraz płacimy tyle ile za wynajem. Tak źle, tak niedobrze. Myslalam, ze TZ poszuka lepszej pracy przed ciążą i wtedy nie musiałabym non stop się stresować i o tym myśleć, a wyszło jak wyszło.

Gratki dla tych co przetrwały gluzkozę i kolejnych objawionych płci na wątku

Niunia
widziałam nosideło, świetne i jeszcze firma dobra Gdzie takie lumpeksy znajdujesz? Tu w wawie nie dość, ze nic nie ma, to jeszcze ceny jak w sklepie na promocjach, albo szukać nie umiem. A kiedyś szalałam po lumpeksach, ale w moim rodzinnym miasteczku. A teraz dostawy w tygodniu, to w weekend jak przyjade nic juz nie ma
haha mieszkam w takim mieście jest 6 lumpków a odległość od nich 2 km maks także sobie chodzę tu i tam
dzięki za pochwałę moich zakupów
dziś kupiłam pajacyk 1 zł , body 1zł, spiworek na rzepy 1 zł
taaaaadam

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-06, 20:12   #2504
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Hej Kochane

Uhuhu! Super a jaki duży.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 20:15   #2505
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kochane

jakie piękne zdjęcia zazdroszczę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-06, 20:34   #2506
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kochane

pieknie
Stary 2014-11-06, 20:37   #2507
niunia_ona
Zakorzenienie

my naoliwione , z maseczką na głowie i tak do rana
oglądam magdę gesler i tak nic nie ma w tym tv
a tż w pracy

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-06, 20:41   #2508
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
my naoliwione , z maseczką na głowie i tak do rana
oglądam magdę gesler i tak nic nie ma w tym tv
a tż w pracy
coz zrobilas za maseczke? Ja robilam sobie przed ciaza, ale przestalam, bo nie wiem czy to bezpieczne hi hi hi
Stary 2014-11-06, 20:45   #2509
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
coz zrobilas za maseczke? Ja robilam sobie przed ciaza, ale przestalam, bo nie wiem czy to bezpieczne hi hi hi
miałam kupione na włosy
a wcześniej nałożyłam sobie na twarz z nivea tak z nudy
ale powiem Wam że lepiej się człowiek czuję jak coś dla siebie zrobi

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-06, 20:49   #2510
smv
Zakorzenienie

A mój TŻ wrócił od poniedziałku wreszcie z pracy aż się poryczalam że szczęścia więc dziś sorrki kobitki jutro będę was czytała
Stary 2014-11-06, 20:50   #2511
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Dobry wieczór!
U mnie znów był pracowity tydzień, więc nie miałam czasu Was śledzić ale w weekend nadrobię jeżeli połączenie z internetem mi pozwoli
Dzisiaj byłam na połówkowym i lekarz potwierdził dziewczynkę nawet TŻ w końcu wszedł ze mną do gabinetu no i znów miałam przerwę w badaniu i spacer, żeby dziecko się obróciło bo przez 15 minut uparcie zasłaniało rączkami twarz Ale największe wrażenie zrobiło na mnie bicie serduszka kiedy mogłam na ekranie obserwować jego pracę
Obiecuję jutro Was nadrobić i trochę pocytować a tymczasem biegnę pakować się na wyjazd Dobrej nocy!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanowanie0001.jpg (120,2 KB, 29 załadowań)
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 21:00   #2512
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!
U mnie znów był pracowity tydzień, więc nie miałam czasu Was śledzić ale w weekend nadrobię jeżeli połączenie z internetem mi pozwoli
Dzisiaj byłam na połówkowym i lekarz potwierdził dziewczynkę nawet TŻ w końcu wszedł ze mną do gabinetu no i znów miałam przerwę w badaniu i spacer, żeby dziecko się obróciło bo przez 15 minut uparcie zasłaniało rączkami twarz Ale największe wrażenie zrobiło na mnie bicie serduszka kiedy mogłam na ekranie obserwować jego pracę
Obiecuję jutro Was nadrobić i trochę pocytować a tymczasem biegnę pakować się na wyjazd Dobrej nocy!
super że jest okej

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-06, 21:04   #2513
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
miałam kupione na włosy
a wcześniej nałożyłam sobie na twarz z nivea tak z nudy
ale powiem Wam że lepiej się człowiek czuję jak coś dla siebie zrobi
z kupnych to raz w tygodniu na godzinke daje jesli mam czas ale uzywalam olejow na wlosy, roznych mikstur a teraz to sie boje wiec dalam sobie spokoj do marca ) Ja bym na twarz sobie jakas nalozyla, ale tez cholera wie co ma w skladzie i czy wolno ehhh

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Dobry wieczór!
Jak raczke ladnie widac za dziewczynke Uwielbiam sluchac bicia serca mojego maluszka, to jest takie piekne
Stary 2014-11-06, 21:08   #2514
niunia_ona
Zakorzenienie

oto mój mały kochany brój nudzi jej się strasznie
ruchliwa po mamie
https://www.youtube.com/watch?v=jqNc...ature=youtu.be

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-06, 21:28   #2515
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ruchliwa po mamie
super
Stary 2014-11-06, 21:30   #2516
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
super
kocham kocham kocham <3

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-06, 21:34   #2517
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
ruchliwa po mamie
Wow ale buszuje

Mój pępek już na wierzch wyszedł
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 21:35   #2518
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Wow ale buszuje

Mój pępek już na wierzch wyszedł
haha mój jeszcze nie
teraz znowu odgłosy jak bym miała żabkę w brzuchu hahah

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-06, 21:38   #2519
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Gratuluję i trzymam mocno kciuki za nerki Maluszka, na pewno będzie dobrze

bardzo fajnie z jej strony masz kolejną osobę, do której możesz walić śmiało z wszelkimi wątpliwościami, to ważne

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

a jakie ćwiczenia robiłaś? Ile trwał łącznie ten "trening"? widziałam na youtube różne filmiki i właśnie się zastanawiam, czy mogę sama zaryzykować w domu
trening trwał 60 minut, na początku rozgrzewka, później dużo ćwiczeń rozciągająco- wzmacniających, na koniec 10 minut relaksacyjnych. Ja na początku ciąży też ćwiczyłem wg ćwiczeń znalezionych w internecie i jeśli nie masz żadnych przeciwwskazań od lekarza to myślę, że możesz spokojnie je robić (takie typowe dla kobiet w ciąży i odpowiednie dla trymestru)

Cytat:
Hej Kochane

gratuluję!! piękne zdjęcia

Cytat:
Dobry wieczór!
gratulacje za dziewczynkę! witaj w klubie

Cytat:
ruchliwa po mamie
ale super! u mnie dzisiaj w miarę spokojnie ale jak Iga będzie szaleć też muszę nagrać

strasznie chce mi się czegoś słodkiego, ale jestem twarda i nie zjem
Stary 2014-11-06, 21:41   #2520
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
trening trwał 60 minut, na początku rozgrzewka, później dużo ćwiczeń rozciągająco- wzmacniających, na koniec 10 minut relaksacyjnych. Ja na początku ciąży też ćwiczyłem wg ćwiczeń znalezionych w internecie i jeśli nie masz żadnych przeciwwskazań od lekarza to myślę, że możesz spokojnie je robić (takie typowe dla kobiet w ciąży i odpowiednie dla trymestru)

gratuluję!! piękne zdjęcia

gratulacje za dziewczynkę! witaj w klubie

ale super! u mnie dzisiaj w miarę spokojnie ale jak Iga będzie szaleć też muszę nagrać

strasznie chce mi się czegoś słodkiego, ale jestem twarda i nie zjem
ja też głodna nie gadaj wcale o jedzeniu
ja już o tej porze jeść nie będę nie ma co
bo wszystko w tyłek pójdzie

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości