Styczniowe mamusie 2015, cz. VII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-06, 23:04   #631
Szczeperka
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VII

Lilijka - co za historia

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 00:01   #632
ellyunia
Wtajemniczenie

Lilijka ale historia

Ewka Zuzanna Lena ładnie Lena Zuzanna tez fajnie

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 06:41   #633
simonee
Zakorzenienie

Chodzę spać po 22 a budzę się o 5

Moja córeczka wczoraj była bardzo aktywna prawie cały dzień kopała! Dopiero w nocy spała. Dziś nie wiem jak będzie ale już zaczyna szaleć.

Lilijka ja nie przeczytałam bo się boję czytać opowieści "przed i w trakcie porodu", lepiej mi idzie oglądanie na TLC porodowki chociaż czasem też mi się robi słabo. ..

Edytowane przez simonee
Czas edycji: 2014-11-07 o 06:47
simonee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 06:59   #634
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Dzień dobry, z lewą nogą lepiej, prawa masakra. Zastanawiam się, czy to nie przypadkiem jakiś zator, zakrzep czy kit wie, czuję, że coś siedzi, mąż próbował kilkakrotnie mi pomasować, ale nic nie dawało efektów.....
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
:conf used: Lilijka jestem w szoku. co za konował!
wtedy odniosłam wrażenie, że po prostu go wybudzili i jakiś nieprzytomny do mnie przyszedł.....
simonee moje dziecko wczoraj siedziało jak mysz pod miotłą (bo tatuś w domu), a przedwczoraj szalało jak nie wiem.

Nie wiem, czy słyszałyście wczoraj w TV, ale jedna z pacjentek zaczęła czuć w trakcie operacji, jednak nie miała jak to zgłosić, bo podano jej też leki zwiotczające mięśnie...
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 07:06   #635
Montanka
Rozeznanie

Dobry dzień.
Witam się i idę syna obrobić do pkola. Dziś moja kolej na zawożenie, a tak mi się nie chce. Paaada!
Później poczytam, co wczoraj naskrobałyście.

Lilijka, szkoda , że się tak męczysz

Odkąd syn wrócił do pkola, przesypia noce i nie przychodzi do nas do łóżka, a ja lepiej się wysypiam , ale żeby nie było za miło, to dziś w nocy albo bolały mnie nogi właśnie, albo mi się to śniło Sama nie wiem. Wstawałam raz na siku, raz obudził mnie twardy brzuch i za każdym razem wydawało mi się, że bolą mnie nogi
Stary 2014-11-07, 08:14   #636
alb
Zadomowienie

Witam ranne ptaszki
Zapomniałam się wczoraj pochwalić, że kupiliśmy fotelik do samochodu zestaw z bazą recaro privia grafitowy. Mieliśmy kupić sam fotelik bez bazy na początek a bazę zamówić później, ale wysępiliśmy zniżkę 10% przy zakupie zestawu więc kupiliśmy za 1050 zł. A i poza tym że fotelik jest bardzo bezpieczny to ma 4 lata gwarancji - gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał nad zakupem

Wczoraj wieczorem pochłonęłam taką mieszankę, że sama się dziwię że się nie porzygałam najpierw mleko bananowe potem śledź w śmietanie a na koniec to wszystko popiłam spritem...
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 08:40   #637
Kinqaa
Zakorzenienie

Hej!
Dzisiaj domowe przedszkole u mnie...
Znajoma przeprowadziła swoją córkę do mnie,bo wcześniej zaczyna jakies szkolenie do pracy za godzinę zaprowadze dziewczyny do szkoły.
A po szkole druga koleżanka spytała się czy mogę odebrać jej syna i posiedzieć 2 godziny Na szczęście cała trójka chodzi do tej samej klasy
Mam nadzieję, że podczas porodu którejś podrzucę młodą hehe

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 08:44   #638
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dobry
Poszlismy spac wczesnie i wczesnie sie obudzilismy ale leze, mam lenia i niechce mi sie wstawac szykowac pokoju:/

Dostalam kupon nowy na all ale 30zl na odziez... wiec mi niepotrzebny:/
Stary 2014-11-07, 08:54   #639
Kinqaa
Zakorzenienie

Alb to się dziwie, ze nie mialas po tej mieszance 2w1 jak ostatnio nasza Justyna

you have lost a diamond

Stary 2014-11-07, 09:03   #640
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Ja jeszcze bede sie modlić zeby wszystko było dobrze
Wiecie ze podobno za 2tys mozna wynająć sobie lekarza do porodu?;p

to i tak spoko, w Wwa to koszt 2-4K.
Połozna 1,5K i akurat z tego mam zamiar skorzystać.

btw, musze się wziąć za sprzątanie zaraz bo jutro mam najazd teściowej.
Stary 2014-11-07, 09:08   #641
justynalyp
Zadomowienie

Nasza Justyna dzisiaj wstała i pierwsze co udała się do toalety. Wykonując tę nieprzyjemną czynność myślałam o was, współczując tym, które przez to przechodziły na początku ciąży.
Poza tym melduję że powoli zbieram dupę i jadę do koleżanki do świnoujścia tylko muszę najpierw podjechać i kupić ciężarówkę z naczepą dla starszego syna a dla młodszego paczkę biszkoptów.
Moja mama straszliwie panikuję, że ja w takiej zaawansowanej ciąży ruszam się z domu. Tłumaczę jej mamo spoko, to tylko 100km w jedną stronę, poza tym tam też jest szpital. I mam od niej zakaz noszenie dzieci, mówię mamo to ty nie wiesz że w ciąży nic bardziej od małych dzieci mnie nie denerwuje.
Moja koleżanka jest fotografem i zamierzam ją wykorzystać, dlatego z tej okazji ogoliłam swoją Bożenkę, jak ją udało mi się dostrzec to myślałam że padnę, powiadam wam dziewczyny nigdy w życiu się tak nie zapuściłam jak teraz.
justynalyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 09:17   #642
Martusia1499
Rozeznanie

Ale paskudna pogoda

Umówiłam się na dzisiaj do diabetologa prywatnie, bo tam gdzie gin mi dał skierowanie przyjmą mnie dopiero 24 listopada a ja się tak schizuję, że postanowiłam umówić się jak najszybciej obojętnie gdzie byleby tylko ktoś mnie uspokoił i powiedział co mam robić Może jestem przewrażliwiona, ale w stresie robię różne dziwne rzeczy i mój to się nawet nie zdziwił tylko powiedział dobrze kochanie w takim razie pojadę z tobą
Stary 2014-11-07, 09:29   #643
alb
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
Ale paskudna pogoda

Umówiłam się na dzisiaj do diabetologa prywatnie, bo tam gdzie gin mi dał skierowanie przyjmą mnie dopiero 24 listopada a ja się tak schizuję, że postanowiłam umówić się jak najszybciej obojętnie gdzie byleby tylko ktoś mnie uspokoił i powiedział co mam robić Może jestem przewrażliwiona, ale w stresie robię różne dziwne rzeczy i mój to się nawet nie zdziwił tylko powiedział dobrze kochanie w takim razie pojadę z tobą
Też bym nie chciała tyle czekać i się martwić lekarz Cię pokieruje co robić a tak to byś się ciągle niepokoiła czy wszystko jest ok.
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 09:32   #644
Kinqaa
Zakorzenienie

Pogoda straszna. .. i u mnie . Zimno,wilgotno,deszczowo. Ja dziś nie wychylam nosa spoza domu. Jedynie zaprowadze dzieci do szkoły

you have lost a diamond

Stary 2014-11-07, 09:32   #645
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cześć

Asia sliczne czapki a wjakim rozmiarze?

bajlaga taaa, nie jesteś sama

dusiolka co cały dzień sie nie odzywałaś?

brawurka kiedyś robiłam spaghetti z fixem, ale od kiedy byłam na diecie, to już teraz robimy bez. Nawet mój małż częściej robi niz ja haha.
Tak na 4 talerze to mniej więcej biore 40-50dkg mięsa mielonego (teraz z wołowiną robimy mniam). na patelni podsmażam posienaką cebulkę i czosnek, dodaje mięso, sole. Jak sie podsmaży, to albo daje zblendowaną puszkę pomidorów, albo takie coś http://www.cirio1856.pl/index.php?se...assata-rustica (ostatnio małż kupił w pracy 12 butelek i juz sie konczy haha bo daje to do wszystkiego - do sosów, pomidorówki itp), doprawiam mega ostrą przyprawą z chilli i gotowe wiadomo makaron, na makaron troszke parmezanu ale ja scieram zwykłą goude hihi i sos

justyna no to niezłe miałaś przeboje. Ta stan błogosławiony jak nic
udanego wyjazdu i uważaj na siebie

Kinqaa na zdj to wasz wózek z "wkładką"? daj namiary na sprzedawce

simone placki ziemniaczane

eirene no też mnie zdziwiło to co nam powiedzieli o tym ZUSie

LindaC o kurcze ale się porobiło u CIebie. Obyś jeszcze wytrwała te 2 miesiące a później bedzie już lepiej duuuuużo zdrówka

fashion śliczna czapeczka

all zostało CI jeszcze coś? to zaraz bede u CIebie
My jutro jedziemy do Wro na zakupy to pewnie obiad w KFC :Slina:

ewka ja bede liczyła dzisiaj, bpo jutro jedziemy na zakupy i chcę dokupić to czego brakuje

lilijka ale Ci się trafiło dobrze, żę cc wykonywał ten drugi, bo tego pierwszego to bym

alb za fotelik

Ja dziś muszę policzyć ciuszki i jutro dokupić co trzeba. Tylko sie zastanawiam co. No bo jak takie maleństwo bedziecie ubierały w domu? w pajace same? albo podu+spiochy/półśpiochy, skarpetki? i ewento kocyk?
No bo na wyjście, to na to jeszce jakiś dresik, albo cieplejszy pajac, czapa i kombinezon tak?
A w ogóle wszystkie kupiłyście jakieś ciepłe koce do wózka, albo ciepłe śpiworki?

Wczoraj w tej paczce co małż dostał od szefowej znalazło się kilka pajacyków, body, 2 pary spodenek (tylko jedne mają różowy kwiatek, wiec coś się naszyje), 2 sliniaczki i spiworek do spania

dobra ide sie ogarnąć, zrobie mężowi liste zakupów, a później policze te ciuszki i zobacze ile czego brakuje.

A w ogóle to dziś się wyspałąm wywaliłam z łóżka moją poduchę kojec, spałam na samym środku łóżka i wstawałam tyylko 2 razy. Ostatecznie wstałąm ok o

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 09:34   #646
Kinqaa
Zakorzenienie

Ma.ko to jest wkładka z minky :P pierw można do gondoli później do spacerówki pasuje na Facebooku wpisz "Pokochaj Minky" i pooglądaj. Ceny ma w sumie duże, bo jak spytalam o taka wkladke to z różnymi bajerami typu poduszeczka , mufka (to na ramę wózka, aby mamie ręce nie marzly) z przesylka wychodzi ok.300zl. Więc jeszcze się zastanawiam.

you have lost a diamond

Stary 2014-11-07, 09:35   #647
lilova
Przyczajenie

Dziewczyny ja tak z innej beczki... Co macie kupione albo co planujecie kupić do pielęgnacji dzieciaczków? Do kąpieli, smarowania (krem, balsam, czy jakaś oliwka) i do pupci?
Stary 2014-11-07, 09:37   #648
Martusia1499
Rozeznanie

ma.ko a poza ciuszkami masz całą resztę ? bo mi się wydawało że już mam ale jak wczoraj dokładnie sprawdziłam z listą to się okazało, że jeszcze sporo brakuje, nie wiem jakim cudem
Stary 2014-11-07, 09:40   #649
smerfetka2808
Zakorzenienie

hej hej
ja dziś bez porównania lepiej się czuję noc prawie cała przespana także obudziłam się mega szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość
Szalony Smerf! Ale moje okna też wołają do mnie, bo jak słońce zaświeci to nic przez nie nie widać - jeszcze syn rączkami im podokładał widziałam
Nikt z rodziny niestety się nie garnie do pomocy. Mam szwagierkę, która jest starsza ode mnie, ale nie ma ani męża, ani dzieci i ani razu nie zaproponowała pomocy, za to na kawę i obiad co piątek przyjeżdża i już zaczyna mnie to irytować :
oj tam szalony od razu tak mi sie dobrze je myło że mogłabym więcej ale juz teściowa mi zabroniła kulary-cwaniak:
szkoda że Tobie nie ma kto pomóc bo to zawsze jakaś ulga i wiesz że możesz liczyć chociaż na 1 osobę, a ta szwagierka to niech nie przesadza bo ileż można szczególnie że Ty nie możesz biegać i jej obsługiwać

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
Witam ranne ptaszki
Zapomniałam się wczoraj pochwalić, że kupiliśmy fotelik do samochodu zestaw z bazą recaro privia grafitowy. Mieliśmy kupić sam fotelik bez bazy na początek a bazę zamówić później, ale wysępiliśmy zniżkę 10% przy zakupie zestawu więc kupiliśmy za 1050 zł. A i poza tym że fotelik jest bardzo bezpieczny to ma 4 lata gwarancji - gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał nad zakupem

Wczoraj wieczorem pochłonęłam taką mieszankę, że sama się dziwię że się nie porzygałam najpierw mleko bananowe potem śledź w śmietanie a na koniec to wszystko popiłam spritem...
hej hej
super że kupiliście i że zadowolenie bije od Ciebie
ojej ale MIX! pięknie zaszalałaś

Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość
Odkąd syn wrócił do pkola, przesypia noce i nie przychodzi do nas do łóżka, a ja lepiej się wysypiam , ale żeby nie było za miło, to dziś w nocy albo bolały mnie nogi właśnie, albo mi się to śniło Sama nie wiem. Wstawałam raz na siku, raz obudził mnie twardy brzuch i za każdym razem wydawało mi się, że bolą mnie nogi
no to super! nie ma to jak "przespać" noc to jest najlpesze co może być

Cytat:
Napisane przez justynalyp Pokaż wiadomość
Nasza Justyna dzisiaj wstała i pierwsze co udała się do toalety. Wykonując tę nieprzyjemną czynność myślałam o was, współczując tym, które przez to przechodziły na początku ciąży.
Poza tym melduję że powoli zbieram dupę i jadę do koleżanki do świnoujścia tylko muszę najpierw podjechać i kupić ciężarówkę z naczepą dla starszego syna a dla młodszego paczkę biszkoptów.
Moja mama straszliwie panikuję, że ja w takiej zaawansowanej ciąży ruszam się z domu. Tłumaczę jej mamo spoko, to tylko 100km w jedną stronę, poza tym tam też jest szpital. I mam od niej zakaz noszenie dzieci, mówię mamo to ty nie wiesz że w ciąży nic bardziej od małych dzieci mnie nie denerwuje.
Moja koleżanka jest fotografem i zamierzam ją wykorzystać, dlatego z tej okazji ogoliłam swoją Bożenkę, jak ją udało mi się dostrzec to myślałam że padnę, powiadam wam dziewczyny nigdy w życiu się tak nie zapuściłam jak teraz.
uważaj na siebie
i oczywiście pochwalisz się fotami
Stary 2014-11-07, 09:44   #650
Martusia1499
Rozeznanie

lilova
do kąpieli HIPP
do buźki na spacery nivea baby na każdą pogodę
do pupy jakby coś się tam zaczęło dziać bephanten, w razie większych problemów sudocrem dokupię
do smarowania ciałka póki co nic nie kupuję, będę dodawać do kąpieli troszkę oliwki babydream, chyba, że dziecko będzie potrzebowało nawilżenia wtedy coś pomyślę
I to chyba na tyle, jak mi czegoś będzie brakowało to kupię później w miarę potrzeb
Stary 2014-11-07, 09:44   #651
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

kinqAA o kurde, to dla mnie za dużó, Ale sliczne
livoa ja póki co na początek kupuje do kąpieli i po kąpieli mleczka z Hippa i oliwke tez z Hippa. A do buzi na mróz krem nivea na każdą pogodę. Jest duża szansa, ze synek bedzie alergikiem po rodzicach niestety, wieć jesli mu nie pospaduje Hipp, to wtedy sie zaopatrze w jakieś emolienty dopiero.
martusia poza ciuszkami mam 15 pieluch, 2 ręczniki z kapturkiem, 1 gruby kocyk, 2 rożki bo dostałam, komode i nosidełko.
A poza tym zrobione mam 3 listy - dwie do kupienia na all - zamówie po niedzieli, i jedną na gemini. I wtedy zobacze czego jeszcze brakuje, a co kupiłam niepotrzebnie haha.
A wózek, kołyskę i łóżeczko małż zamówi w grudniu.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-11-07, 09:45   #652
justynalyp
Zadomowienie

jadę i wracam w niedziele. Trzymajcie się dziewczyny.
justynalyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 09:45   #653
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

o własnie ja też sudocrem kupie na ewentualne odpażenia, ale wezme mały i bepanthen, ale nie wiem który, bo niestety jest ich kilka

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-11-07, 09:50   #654
charliss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilova Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tak z innej beczki... Co macie kupione albo co planujecie kupić do pielęgnacji dzieciaczków? Do kąpieli, smarowania (krem, balsam, czy jakaś oliwka) i do pupci?
Hipp / babydream rossmana.

Alb, to niezla cena - ja dalam 1230 :/ jak to 4 lata gwarancji? tak jak kupujesz to daja w karcie tyle od razy czy muszisz sobie przedluzyc? Nie wiem bo ja odbieram za 3 tygodnie dopiero

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
to i tak spoko, w Wwa to koszt 2-4K.
Połozna 1,5K i akurat z tego mam zamiar skorzystać.

ktory w koncu szpital? i sn?
charliss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 09:59   #655
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

zaprowadziłam małą do przedszkola i kupiłam po drodze śliwki suszone (bo córa mi zjadła te z biedronki). Zrobiłam sobie owsiankę z suszonymi śliwkami
Dzisiaj na obiad w końcu spełnię marzenie o daniu ma.ko makaron z brokułami, kurczakiem i sosem serowym już nie mogę się doczekać
Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
hmmmm i nic nie ruszyło po tej mieszance? hehe dobry żołądek
Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
a teściowa zrobi test białej rękawiczki? ehhhh
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
brawurka kiedyś robiłam spaghetti z fixem, ale od kiedy byłam na diecie, to już teraz robimy bez. Nawet mój małż częściej robi niz ja haha.
Tak na 4 talerze to mniej więcej biore 40-50dkg mięsa mielonego (teraz z wołowiną robimy mniam). na patelni podsmażam posienaką cebulkę i czosnek, dodaje mięso, sole. Jak sie podsmaży, to albo daje zblendowaną puszkę pomidorów, albo takie coś http://www.cirio1856.pl/index.php?se...assata-rustica (ostatnio małż kupił w pracy 12 butelek i juz sie konczy haha bo daje to do wszystkiego - do sosów, pomidorówki itp), doprawiam mega ostrą przyprawą z chilli i gotowe wiadomo makaron, na makaron troszke parmezanu ale ja scieram zwykłą goude hihi i sos

Ja dziś muszę policzyć ciuszki i jutro dokupić co trzeba. Tylko sie zastanawiam co. No bo jak takie maleństwo bedziecie ubierały w domu? w pajace same? albo podu+spiochy/półśpiochy, skarpetki? i ewento kocyk?
No bo na wyjście, to na to jeszce jakiś dresik, albo cieplejszy pajac, czapa i kombinezon tak?
A w ogóle wszystkie kupiłyście jakieś ciepłe koce do wózka, albo ciepłe śpiworki?
też tak robię sos ale najczęściej daję z puszki pomidory (czasem je blenduję, ale zepsuła mi się nakładka blendująca i muszę kupić nową)

Ja do wózka będę miała kocyk. A zestawy które podałaś jak najbardziej są ok

O tak lekarza to bym Po tej akcji gin powiedział mi, że jeżeli dostanę kiedyś skierowanie ponowne na cc to wpisze, że mam mieć znieczulenie ogólne.

justyna powodzenia w trasie
Montanka a pomyśleć, że dopóki pracowałam to nic mi nie dolegało (tzn tak uciążliwego), a teraz..... od poniedziałku sypię się jak stara
babcia
lilova z kosmetyków jak najmniej. Będę miałam Hipp Płyn do mycia ciała i włosów. Później spróbuję z serii Babydreams.
Do buźki na dwór Nivea Baby Krem na każdą pogodę.
Do pupy zielony Linomag (dostępny w aptece), a jak coś to Bepanthen, w ostateczności Sudocerm (mam jeszcze z dobrą datą ważności po córce najmniejszy pojemniczek)
smerfetka a jak przeziębienie, moje na razie okiełznane.
ma.ko Bepanthen MAŚĆ http://www.wapteka.pl/bepanthen-baby...nthen_Baby_100
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

Stary 2014-11-07, 10:00   #656
Martusia1499
Rozeznanie

ma.ko pieluchy ! czemu nikt mi nie przypomniał wcześniej, właśnie zapłaciłam za zamówienie No nic kupię w sklepie stacjonarnym, bo już chyba nie będę nic więcej zamawiać od tego sprzedawcy
Stary 2014-11-07, 10:00   #657
allgoodthings
Zadomowienie

Cytat:
hej hej

ja mam:
linomag czerwony
emolium do kąpieli
próbki kremów nivea na odparzenia. takie w tubkach, ale raczej ich nie użyję.
sudocrem

a chcę dokupić:
alantan
oliwkę
krem do buzi
do kąpieli coś
i do smarowania ciałka.
kupię babydream, chyba że będzie promocja na hipp.

jeżeli coś nie podpasuje, to sama zużyję

justyna udanego weekendu. ja dopiero wychodzę z łóżka
Stary 2014-11-07, 10:04   #658
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
ma.ko pieluchy ! czemu nikt mi nie przypomniał wcześniej, właśnie zapłaciłam za zamówienie No nic kupię w sklepie stacjonarnym, bo już chyba nie będę nic więcej zamawiać od tego sprzedawcy
domów u tego sprzedawcy, ale wcześniej się z nim skontakuj i on dołączy to do tamtego zamówienia też miałam kiedyś taką sytuację
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

Stary 2014-11-07, 10:08   #659
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
domów u tego sprzedawcy, ale wcześniej się z nim skontakuj i on dołączy to do tamtego zamówienia też miałam kiedyś taką sytuację
Fakt, dzięki
Stary 2014-11-07, 10:12   #660
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
płyn do kąpieli, szampon i oliwka Babydream, do pupy bepanthen i sudocrem.

Krem na zimę jeszcze nie wiem jaki - nie chciałabym nivea...

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Kupujecie puder/zasypkę do pupy?

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości